Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz bagyulajuve #204803 üzenetére
Nincs itt senki ellentmondás.
Te nyerhetsz, nem ő. -
Creative997
őstag
válasz bagyulajuve #204803 üzenetére
Megmutatnam neki az aranyermet, amit meg anno a keruleti gimis bajnoksagban nyertem
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #203338 üzenetére
hasonló szőkéből Sydney Sweeney-t is lassan melléjük lehet tenni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DS39
nagyúr
Klónok
-
atee_13
őstag
Ez már nem édeshármas, hanem édes ötös lenne
-
simondr
senior tag
válasz bagyulajuve #202171 üzenetére
ha TV-ben nem is, de streamen lesz JÓ meccs, pályán az Arsenal
Ez meg nagyon fasza volt
"Szóval Dybala béna vén ember, sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei. Lehet. Viszont te Arrivabene te bunkó vagy, kitömni való barom vagy és még finom voltam." -
dudu5130
őstag
válasz bagyulajuve #202147 üzenetére
Mi is pont tegnap néztük.
-
Soulfly842
addikt
válasz bagyulajuve #201914 üzenetére
Nekem az alap design kifejezetten. Retro filling, letisztult és jól néz ki.
-
sh4d0w
félisten
válasz bagyulajuve #201761 üzenetére
Nagyon szep eredmeny, foleg, hogy elso alkalommal indultak a Socca vb-n.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
sh4d0w
félisten
válasz bagyulajuve #201683 üzenetére
Csak ha vkinek nem lenne egyertelmu: soccaban.
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #201496 üzenetére
...túl jó volt... a végén még elrontotta volna az Allegri magic-nek nevezett posványt a kreativitásával és technikai tudásával
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #201250 üzenetére
...na, kihagytam azt, akit épp nem lenyúltak 100millióért
-
Creative997
őstag
válasz bagyulajuve #201250 üzenetére
Raul-Morientes páros volt az egyik legnagyobb.. aztán jött a Fenomen és szetzilaltak
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
veterán
válasz bagyulajuve #200985 üzenetére
Ez nem is lehet kérdés, akarat és kitartás nélkül nincs semmiféle karrier, ez nem Öcsiék ideje már régóta.
Valaki elcsavarta a fejét, hogy lépjen ki Leo árnyékából...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #200273 üzenetére
18 meccs alatt 3 gól és 2 gólpassz... vagy így már akkor 3? megérte... a mi Conor Bradley-nk örült a lehetőségnek és 2 meccs alatt 1 gól és 3 gólpassz ...úgy, hogy olyan védőmunkát mutatott mellette, amiről Mudryk nem is álmodozhat
-
bagyulajuve
addikt
válasz bagyulajuve #200247 üzenetére
hát ez kb mindig is így volt - sok közös nincs bennünk a futball terén, tán csak annyi, hogy mindketten kiemelkedően jól és technikásan focizunk
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #200247 üzenetére
hát a kettes ponton kívül, nagyon sokban nem fogunk kiegyezni, azt már látom...
-
veterán
válasz bagyulajuve #199809 üzenetére
Látom, benyújtottad az igényt a ketrecbe kerülésed ügyében!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #199160 üzenetére
igen, ez is egy plusz változó, így meg a var-szobára van bízva, mikor állítják meg a felvételt.
---
hakan meg kisárgázta magát, fio ellen eltiltott lesz. (aztán lőtt egy gólt)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #199157 üzenetére
volt másik szögből is, váll-felkar találkozása + csípő lógott be.
kíváncsi vagyok, hogy mekkora a hibahatár a méréseknél (teniszben hawkeye-nál is van valami 3-4 mm, fociban biztos több a nagyobb távolság miatt), szerintem kb annyi, mint amennyire ez les volt, így akár maradhatott volna az eredeti ítélet.
---
a monzában kölcsönben játszó carboni (inter-játékos) nagyon lassú így 18 évesen sajnos[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #199157 üzenetére
A meccsnek már vége, mindegy.
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #199155 üzenetére
nem tudom ez mekkora les volt, úgy tűnt pedig, hogy bastoni beragadt.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #199137 üzenetére
Már nem állhat be, visszavonult, úgy tudom.
-
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #198695 üzenetére
...az ő idejében belenéztem pár meccsükbe és kifogtam általában a jobbakat
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #198687 üzenetére
Allegri valószínű lecseszte őket és innentől karácsonyig csak az 1-0 a megengedett... esetleg a 2-1 nem szabad ennyire elkapatni a közönséget: még a végén elcsapja a hasukat a sok gól
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #197647 üzenetére
Ferrara is elég fiatal a képen.
-
grizlisandor
veterán
válasz bagyulajuve #196137 üzenetére
Forza jó meccs, csak be ne aludjak rajta :D
-
mephi666
nagyúr
...oké, ott nem értettem, miért vette le a gyengébb lábára, amikor röptéből szerintem simán beakasztja ballal
-
Ringman
nagyúr
nehéz meccs lesz, egy döntetlennel kiegyeznék
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #195982 üzenetére
Arra celoztam
-
DS39
nagyúr
válasz bagyulajuve #195900 üzenetére
Nem is tudom melyik lenne a jobb.
Ha erős csoport lesz, kisebb a teher, és "nem gond" ha kikap a csapat.
Ha gyenge a csoport, nagyok lesznek az elvárások, ugyanakkor a magyar válogatott nem olyan acélos, mint annyira jól sikerült a selejtező.
Szoboszlai, Dibusz, Sallai, W.Orban, Varga B., ha ők kiesnek, akkor duplanudli az egész.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz bagyulajuve #195900 üzenetére
Szerintem most valami fika csoportot fogunk kapni ami abból szempontból baj, hogy a kicsik ellen mindig jobban megy a szenvedés
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
atee_13
őstag
válasz bagyulajuve #195861 üzenetére
Azt azért , ne felejtsd el, hogy a Fifa mindent felhígított, h több legyen a tv mani.
Én eddig minden VB csoportmeccset néztem amit csak lehetett, de turbánoséknák volt olyan meccs, hogy időm engedte volna, de oda se kapcsoltam. Már csak a kiesős szakaszban kapcsolódtam be.
"és én fordítva mérgesebb lennék, mondjuk a Poolban lesérül Szobo és emiatt kihagyja a válogatott meccset"
Szoboszlai alap fizuja azt hiszem heti 120e font +bónuszok gondolom. Ezt a pool adja neki. Fél kb. milla/hó fontban. Azért kulbbfutball panasza érthető szerintem. -
viharhozo
addikt
válasz bagyulajuve #195854 üzenetére
Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, h meg egyetlen BL-gyoztes sem tudott EB-t/VB-t nyerni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
dudu5130
őstag
Nem a válogatott meccsek a probléma hanem a feltolt naptár. Bőven jó volt úgy ahogy régen volt. ilyen olyan nemztek ligája bla bla bla évi + 10-15 meccs. Rengeteg utazgatás, feszített menetrendek, felkészülés. Egy ilyen sportban ahol nüanszok döntenek mégjobban a pénzesek felé terelik a sikert mert egy ilyen szezont az tud sikerrel venni akinek van elég ember a keretében. ez a legnagyobb gond, annyi meccset tolnak az arcunkba, hogy már unalmas lesz. Az F1 is ugyanez csak pepitában.
-
DeathAdder
veterán
csak az egyik egy munkahely, ahol alkalmaznak. meglehetne a kettő egymás mellett, de a rendezők már modern rabszolgaként kezelik a játékosokat, csak hogy ők minél gazdagabbak lehessenek
az hogy egy játékosnak a nemzete vagy a munkahelye a fontosabb az már egy teljesen másik dolog, legtöbb esetben valószínű a nemzet van előrébb, mert a klubban mindig is csak egy zsoldos lesz, a válogatottban meg honvédő
meg vannak a sziti zsoldosai akik sérülést kamuznak, vagy épp nemtetszésüket fejezik ki hogy válogatottak, cserébe a bérük mellé kamu arab cégek verzérigazgatói bérét is megkapják
-
BenHans
addikt
Jó hogy ezt leírtad.
Igen, jobb esetben egy játékosnak fontos a nemzeti csapata is, sőt...
Szurkolóknál is alap kellene hogy legyen.
Csak ugye ez manapság egy rétegnek szemet szúr, lásd "magyarkodás" a pálinkával, "ócska Nélküled" és "ultragáz drapik", Himnusz "ha kell ha nem".
Vágó úr ugyan már nem tud véleményezni, de Tivadaj majd megszakérti a vele egyívásúaknak. Lásd még amerikai népszava cikkek, idegenszívűség netovábbja. Addig van ott Geri is a stadionban míg a fröcsögés és ellenlábaskodás után kis politikai haszon szagát érzi, nam baj, úgy csinál papírcsákós hülyét magából ahogy akar, csak miután nem megy el a megnyitóra mert "nem meccsrejárós típus" majd később onnan posztol vigyorogva ne csodálkozzon ha a helyén kezelik ahogy a Fekete-Győr Bandit is, aki "egy percet nem tud nézni magyar meccsből" aztán később nyomja a posztot piros fehér zöld szívvel.
Szombathy Pál írt egy jót: "olvastam persze számos fanyalgást is a magyar labdarúgó válogatott Eb-csoportelsőségét hozó hátborzongatóan izgalmas, szurkolóként csodásan lelkesítő vasárnapi győzelme kapcsán, ahogyan olvastam sok okos, alapos elemzést is (Ablonczy Bálinttól Kele Jánoson át Bencsik Gáborig) erről az egész jelenségről, amely éppen tegnap 80 éves futballimádó apámnak is remek ajándék volt, úgyhogy én már tényleg csak annyit tennék hozzá mindehhez:a játék, a teljesítmény, az azonosulás a versennyel, a mieinkkel, a közösség öröme, a győzelem mámora, s a mindebből is fakadó nemzeti érzés – ezek mind-mind olyan focin túlmutató, de abban is összesűrűsödő dolgok és fogalmak, amiket néha nem kell túlmagyarázni és szétokoskodni: vagy érzed és ezért érted is, vagy nem érzed, s ezért nem érted."Én nem is akarok többet hozzáfűzni, sem további x hozzászólásban ezzel foglalkozni mindenki vonja le a maga következtetését, ha már politikai oldalon egyeseknek nem fog menni továbbra sem, mert eddig sem ment. Nem érzik, nem értik, vakon vannak sok sok éve. Annyi maradt pár habzó szájú követőnek, hogy nyomhatják a demagóg bs dumát a 444 kommentszekció pici homokozójában, hogy ők a kultúrának szurkolnak inkább stb stb rendkívül elmés ékesszólások. Aztán görbül a szájuk miért nem változik semmi, sajnos.
Én szurkolója vagyok az Azzurrinak, szurkolója vagyok a Rómának, de egy magyar-olasz meccsen Magyarország az első, míg egy Fradi-Róma meccsen a Róma, és nem azért mert az Újpest közelebb áll hozzám, Fradikának is tudok szorítani mások ellen, attól függetlenül hogy látom az up nevelés katasztrófáját. Érdekes, ugye?[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
adott játékosnak persze hogy nehezebb, mert vagy jó helyre születsz, vagy nem, ill. ritkábban rendezik meg;
játékminőségben viszont közelében sincs a topfocinak. (utóbbi logikus)azt megértem, ha egy játékosnak ez a gyerekkori álma, viszont inkább bl v serie-a meccseket nézem, mint random válogatottak meccseit.
a magyar válogatott tétmeccseit (barátságos helyetti lófaszkupát sem) megnézem (ha nem felejtem el, mint kb. az összes hétközi fordulót), de ennyi.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #195643 üzenetére
Ebbul a cuccbol nekem is kell.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #195548 üzenetére
Igen, a szerbek ikszeltek velük, mi rosszul jönnénk ki abból, ha kukáznák az eredményeket.
Bár ahogy nézem, szerintem akkor is kijutnánk, mert Montenegro 6 pontot bukna ellenük, csak mindenképpen kellene a pontszezés Montenegro ellen a csoport első helyéért.A legdühítőbb, hogy minket szívatnak a legjobban az egésszel, és a vége az lehet, hogy mi járunk a történtekkel a legrosszabbul.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #195548 üzenetére
"az új helyszín sem alkalmas a meccs megrendezésére"
A topsport.bg szerint a bolgár szövetségnél a dél-bulgáriai Kardzsali városa vetődött fel helyszínként, a 2017-re felújított Arda Aréna 11 114 ezer fő befogadására alkalmas. Ezzel csak annyi a gond, hogy a stadion nem felel az UEFA előírásainak – több szempontból sem.Az UEFA 2024-es Eb-re és annak selejtezőjére vonatkozó versenykiírásában szereplő 26-os cikkelyének 1-as pontja szerint minden rendező szövetségnek 2022 november 10-ig el kellett küldenie az UEFA-nak azon stadionok listáját, amelyekben a hazai mérkőzéseit kívánják rendezni. Erősen kérdéses, hogy erre a listára a bolgárok két éve feltették-e az Arda Arénát – lapunk információi szerint ezt maguk a bolgárok sem tudják... Az Arda Arénában egyébként válogatott mérkőzést korábban nem rendeztek, s nemzetközi kupamérkőzést is csak egyszer játszottak itt: egy Európa-konferencialiga-selejtezőt két éve – az Arda Kardzsali kikapott a Hapoel Beer Shevatól 2–0-ra.
A kardzsali stadion a 26-os cikkely 3-as pontjának sem felel meg, amely pont kimondja, hogy a válogatott mérkőzés helyszínének a legközelebbi nemzetközi reptértől autóbusszal 90 percen belül elérhetőnek kell lenni. Kardzsali közelében két nemzetközi repülőtér található, az egyik éppen a plovdivi, amely 92 kilométerre van a stadiontól, ám a különböző útvonaltervezők szerint autóval legalább egy óra negyven percig tart megtenni az utat. A másik közeli nemzetközi reptér a Görögországban található Kavala reptér, amely 156 kilométerre van az Arda Arénától, és autóval az útvonaltervezők szerint legalább egy óra ötven perc az út. Busszal nyilván még több időbe telne...
Az sem elhanyagolható szempont, hogy a városban csupán háromcsillagos szállodák találhatóak, ami alulmúlja a nemzetközi labdarúgásban megszokott szállások komfortfokozatát – adódik hát a kérdés, hogy ha mégis Kardzsaliban lenne a mérkőzés, vajon hol szállhatna meg a magyar válogatott.
-
DS39
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
-
veterán
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #193739 üzenetére
A Varga kapufája előtti támadás volt parádés, na az gólt érdemelt volna (és a fejes is zseniális megoldás volt).
-
IreN!CuS
őstag
válasz bagyulajuve #193739 üzenetére
Tegyük hozzá a legnagyobb játék az lett volna ha átlépi és a mögötte érkező Szoboszlai lőheti 11 méterről
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #193643 üzenetére
Agresti: Federico Chiesa elhagyta a válogatott keretet, és visszatér Torinóba. A játékosnak nem sikerült elmulasztania az izomfáradtságot, ami a torinói derbi előtt jelentkezett.
Di Marzio: Danilo izomsérüléssel hagyta el a pályát a Venezuela elleni meccsen. A bal combhajlítója sérült, a sérülés súlyosságáról még nincs információ.
Amúgy összefoglaltam, a fogadós sztorikat, amennyire tudtam.
Nicolò Fagioli ügye kisebb erdőtüzet okoz az olasz válogatott körében, az Il Messaggero beszámolója szerint az ügyészség és a rendőrség tegnap kihallgatta Sandro Tonalit és Nicolò Zaniolót a válogatott edzőtáborában, majd a szövetség hazaküldte a játékosokat a válogatott kerettől. Nicolò Fagioli ügyében elvileg a rendőrség a Juve vezetőivel is egyeztetett, s a klub reméli, hogy az ügyészség megelégszik egy egyéves eltiltással, mivel Nicolò Fagioli maximálisan együttműködik a hatósággal.
A La Repubblica értesülései szerint a Juve fiatal középpályása már az ügyészségnél való jelentkezésekor beszélt arról, hogy az illegális oldalakon való fogadások tekintetében korántsem ő az egyetlen érintett, és a telefonját is átadta az ügyésznek. A játékos az olasz keret több tagjával is beszélt fogadásokról, a római lap szerint összesen tíz játékos érintett, s ebből a tízből egy játékos a Juventus második vonalbeli csapatához tartozik. A telefon fontos bizonyíték és nyom az ügyészség számára, hiszen így már ismerik az illegális oldalakat, amelyeket a játékosok használtak. A vizsgálat magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a telefon átvétele után, mivel a rendőrség attól tartott, hogy az érintett személyek letörlik a készülékeikről a terhelő bizonyítékként szolgáló adatokat.
Az ügy kapcsán Andrea Abodi, az olasz sportminiszter is kénytelen volt nyilatkozni az újságíróknak.
„A legdöntőbb meccsről beszélünk, ami nem más, mint a pályán kívüli sportszerű és helyes viselkedés. A futballrendszerünk hitele fontosabb, mint néhány kvalifikációs mérkőzés. Ez fájdalmasan hangzik, de ez az igazság. Figyelembe véve, hogy a szerencsejátékfüggőség nem csak a futball területére korlátozódik, hanem társadalmi betegség, úgy véltük, hogy a legjobb döntés hazaküldeni a srácokat, s ezzel egyúttal meg is védjük őket.” - mondta a sportminiszter Sandro Tonali és Nicolò Zaniolo válogatott keretből való elbocsátása kapcsán.
A jelenlegi szabályrendszer értelmében a futballisták semmilyen futballmeccsre nem fogadhatnak, a világ egyetlen bajnokságában sem, függetlenül attól, hogy érintettek-e az adott kiírásban. Az olasz sajtóban terjedő információ szerint Nicolò Zaniolóra sújthat le legsúlyosabban az igazságszolgáltatás, mivel a játékos a pletykák szerint a Roma egyik Olasz Kupa-meccsére fogadott, ráadásul adott meccsen a keret tagját is képezhette.
„Ezt a jelenséget nem becsültük alá, de talán nem vizsgáltuk meg elég alaposan. Egyes információk már felmerültek Nicolò Fagioli kapcsán, de a többiekről ma hallottunk először. Tiszteletet kell mutatnunk a vizsgálatot folytató szervek felé, továbbá meg kell értenünk a fogadás jelenségének a dimenzióit is.
Amikor a Serie B elnöke voltam hét évig, voltak kezdeményezéseink a felnőtt csapatokat és az akadémiákat bevonva, hogy tájékoztassuk őket a meccseredmények befolyásolásának és a szerencsejátékfüggőségnek a veszélyeiről. Ezzel együtt fogunk szembenézni, és együtt fogunk fájdalmas döntéseket is hozni.”
A 2024-es EB-selejtezőmeccsei előtt igencsak felkavaró és negatív tartalommal bíró esemény, ha rendőrök látogatják meg az edzőtábort, és játékosokat kell kihallgatniuk.
„Ki kell használnunk a helyzetből adódó lehetőséget, és nem fordíthatunk hátat a jelenségnek.” - zárta a nyilatkozatát a sportminiszter.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #193171 üzenetére
A Borussia szurkolói azért megosztották a véleményüket. Nem mintha amúgy bárkit is érdekelne.
-
venember83
nagyúr
Mivel már megmentették, és az európai futball az UEFA keblén maradt, nem ragadták el a kisdedet az UEFA emlőjéről, nincs miért lázadozni. Minden a legnagyobb rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...a 'poolnál meg van egy Missy Bo, akit a legmutatósabbnak tarthatnak... vicces, hogy 3. gúnya bemutatójára férfifronton azonnal Szoboszlait dobták be mellé... Alisson meg gitározott hozzá
...kár, hogy Fab lelécelt... Alicia Keys-ben verhetetlen
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #192062 üzenetére
Minden is volt. Egyesek szemében Juve ikon/legenda is, de ahogy viselkedik, egyre kevésbé marad az szerintem.
Pogba kapcsán vannak fejlemények, de az Öreg Hölgy szurkolói számára talán fontosabb, hogy a Juve felelősségét egyelőre kizárta a FIGC doppingellenes tanácsának a tagja: [link]
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #192025 üzenetére
Ne viccelj már, neki elvei vannak!!! Ugye mindenki emlékszik, hogyan ünnepelt, amikor rossonero csk-ként gólt szerzett a Juve ellen? Majd egy borzasztó év után fülét-farkát behúzva inkább visszakéredzkedett.
Komolyan, többre tartom Quagliarellát, mint ezt a magát legendának, ikonnak képzelő taknyot. Jó, nem méltó az egész Quagliához, én kérek elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #191911 üzenetére
Nagyon jó elöl látni a válogatottat a tabellán, csak így tovább! Nem lesz egyszerű a folytatás sem, sőt.
Dibusz védése nagyon szép volt, viszont így Vlaho értéke tobábbsüllyedt. Lassan egy rémálom ez a sztori (is).
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #191830 üzenetére
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #191516 üzenetére
Naughtyngham Forest
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #191277 üzenetére
...jaja, felvezetésnek egy 'pool - Villa összecsapással
...az amúgy nem rossz, hogy Rossi 3 kecskemétit is behívott a válogatottba: nincs másik klub, ahonnan ennél többen kerültek volna a keretbe
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #191064 üzenetére
...én is szívesen járnék abban, csak asszony a hivatalos mez árának említésekor majdnem elájult, így egy időre elnapolva a beszerzés ...ha netán váratlan pénz esne be, akkor viszont esélyes, hogy megy a rendelés
-
addikt
válasz bagyulajuve #190371 üzenetére
"de egy szaudi csapatnak semmi helye nincs itt..."
Pedig ez lesz a jövő, pár év, és egy rakat arab csapat fog szerepelni az UEFA által szervezett kupákban. A BL-ben esedékes szabadkártyás szaúdi klubról szóló hír, az még csak a jéghegy csúcsa.
A Konferencia Liga lesz az első komoly lépés. Nemrég jelentete be az UEFA, hogy 2024/25-től, a sorozat hivatalos neve ezután már nem UEFA Európai Konferencialiga lesz, hanem simán csak UEFA Konferencialiga. Itt is 36 csapatra emelik a létszámot, és a csoportkör lebonyolítása hasonló lesz, mint a BL-ben. [link] [link]
Én azt gondolom, hogy nem véletlenül marad el a sorozat nevéből az "Európa" jelző, mert első körben, itt nyitják majd ki a kapukat az arab csapatoknak."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
hobizoli
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #190366 üzenetére
oroszország és kazahsztán nagyobb nagyobb része sem európában van, ők is tiplizhetnének
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #190364 üzenetére
Gyomorforgató, vérlázító.
Nemrég talán itt is írtam, hogy hamarosan eljön az ideje, hogy Magyarországon is adják a szaúdi liga meccseit - és lám, adják.Mindenesetre baráti csoportban írtam, és mikor a minap kijött a hír a Spíleres megállapodásról, szörnyülködtünk egy kört így, barátok közt és mondtam is, hogy tuti, hogy idővel kitalálják, hogy a legjobb szaúdi csapatok is indulhatnak a BL-ben, vagy csinálnak egy közös ligát, vagy ilyesmi. Szűk egy héttel később meg jött ez a hír.
Nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek. De egyetértek a fentebbi hangokkal, én is most(anában) ábrándulok ki a világ egyik legszebb sportjából (a focinál talán csak a női strandröplabda jobb ) . -
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #190364 üzenetére
"Szaúd-Arábia több mint 2 millió km²-es ország Ázsiában, a Közel-Keleten, az Arab-félszigeten."
"Az UEFA-bajnokok ligája, teljes nevén angolul UEFA Champions League, egy európai klubcsapatok részvételével játszott labdarúgósorozat"
Ázsia =/= Európa
...mondjuk már pár soron bizonyították, hogy van az a pénz, ami után a szabálytalan szabályos, a fekete pedig fehér lesz
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #190327 üzenetére
A hülyeségem határtalan, ja.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #189294 üzenetére
Ő is elhúz a Közel-Keletre rijádozni, nem? Sokat elmond a Juve kiválasztási rendszeréről, hogy több célpont is inkább a pénzt és a keleti kényelmet választja, mint a kihívást és a professzionális karrier magas szinten való folytatását.
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #189282 üzenetére
....mintha egy kurva azt mondaná, hogy "nem a pénzért csinálja, csak szereti, ha b*sszák"
-
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #189092 üzenetére
...a Loki meg már megcselekedte, amit megkövetelt a haza lehet előnyből várni a viszavágót hazai pályán... "nagy segítség ez a magyar családoknak"
-
Soulfly842
addikt
válasz bagyulajuve #188966 üzenetére
Az biztos egyébként, hogy jól kofárkodnak. Ebben prónak tűnik az új tulajdonosi kör (eddig), de hogy lesz-e idő pótolni a keretet és összerakni a csapatot az már más kérdés
Más, egyre konkrétabbnak tűnik a Szalai - Hoffenheim szál.
Légiósok: Szalai Attiláért 12 millió eurót fizet a Hoffenheim – sajtóhír
Török források is már ilyen 24/48 óráról írtak.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz bagyulajuve #188963 üzenetére
A fotókon két ár van mindkinél (piaci, eladási ár)
Érkezőknél csak az érkezési ár szerepel.
Hozzájuk tartozó Piaci árak:
Nkunku piaci ára 80M
Nicolas Jackson 30M
Angelo 13M
David Datro Fofana 10M
A többi U21-ből.Nkunkut jó áron vette meg a Chelsea (80M helyett 60M-ért).
-
veterán
válasz bagyulajuve #188908 üzenetére
Másnapos vagy, te is velük ittál?
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #188720 üzenetére
...nem feltétlenül, mert én speciel bírom Tarr Béla filmjeit és a torinói ló azonnal kedvenc lett nálam csak hát kicsit olyan, mint az Allegriball: sokan eret vágnak magukon közben
ui: a film amúgy zseniális... 2.5óra, fekete-fehér, 30snitt az egész és szó szerint azt is érdekesen tudja bemutatni Tarr Béla, ahogy 2 szem krumpli fő percekig a fazékban... számomra sokkal izgalmasabb, mint 1-1 komplett félidő Allegri vezényletével
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #188716 üzenetére
...ő lesz a torinói ló
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #188647 üzenetére
hehe. jah. meg elvett a világtól egy jó bl-döntőt
mert affelől nincs és nem volt kétsége senkinek,hogy abban az évben liverpool-ajax döntőnek kellett volna lennie
mephi666 semmivel nem tudná jóvá tenni, mert ilyen nincs. ilyen nincs, nem volt, és azóta sem láttunk. de neki akkor ott az ajax ellen kellett rugni hármat 5perc alatt. ennek a fos nyomoréknak. mert ő nem egy oylan játékos, hogy oké, rohadt jó sajnos, minden meccsen rugdossa a gólokat. akokr kevésbé lenne rossz. de így.. ugyanmár
de nyilván az ajax baszta el
pedig akkor az ajax volt a legjobb európában. aki megverte a madridot is idegenben[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #188551 üzenetére
Nevezzük egykori nagycspatnak.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #188280 üzenetére
Ilyenekert siman ki lehetne zarni x klubot egy par mercato idenybol, es az lehetne meg az enyhebb buntetesi tetel.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #187708 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #187525 üzenetére
lehet, ígérnek nekik mást is.. amiről a köz nem tudhat. és nem is fog tudni
lehet free csajok. sok csaj -
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #187519 üzenetére
nem a vénrókákra gondoltam most, azok okésak. nekik már csak levezetés van hátra, azt meg miért ne nagydellákért
hanemt Ziyech-re, pl... ő nem nyert még semmit
nem kapott elég lóvét, Londonban??.. nem volt elég della lakásra, kocsira? vagy sok volt az eső?#187520Soulfly842 figyelj már, ne haragudj már, de engedte neked valaki hogy ingyen reklámfelületnek használd a csodás totyikunkat???
mész a ketrecbe mindjárt! tudod ki mellé[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #187513 üzenetére
loan armyból jön a pénz, drága igazolások mind hosszútávú szerződéssel jöttek, aminek az éves amortizációköltsége nem kiugró, idén meg a tulaj társult a szaúdival, aki cserébe megveszi tőlük a ballasztot
prime módon csalnak, de legalább tesznek bele erőfeszítést nem úgy mint a sziti, aki arra nem veszi a fáradságot hogy kamuweboldalat dobjanak össze a kamuszponzoraiknak
-
venember83
nagyúr
Van mindenre pénz, mindenkivel jó a kapcsolat (szaúdi és nyoni vezetőkkel), simán belefér. Lassan én is kellene vegyek egy Chelsea mezt. Kár, hogy közben Maximus leszoktatott a futballról, több éve kezdte, de az elmúlt két évben bevégeztetett. Ámen.
mephi666: Köszönöm, ez a dal most jól jött.
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
volt rola 1 cikk, talaltak vmi kiskaput es asszem az van, hogy x evre szerzodnek es elkenik x evre az atigazolasi lovet...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #187454 üzenetére
kleinheislert elég lesz tévében is nézni
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #187317 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #187306 üzenetére
nem is kezdem el sorolni...rámenne az egész napom, mennyi színészkedés és ájtatosság volt itália-részről, rányomta a csodás holland játékra a bélyegét az egész
igazságot a futballba! -
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #187306 üzenetére
Kikaptak a hollandok (is).
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #187182 üzenetére
igen, de nézz csak meg még felvételt róla, még a madrid előtt, amikor otthon játszott.. szted a két szép kék szeméért hozta el a madrid? nagyon penge kis játékos volt
de aztán a real meg leszedálta a pcsába -
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #186492 üzenetére
Baggio azért eléggé sokklubszínű volt.. juve, milan, fio, inter.. utána még brescia..
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #186187 üzenetére
Haaland arca is teljesen sima volt 90 perc után is... nem dagadt akkorára a nyaki verőere, mint egy kerti slag
-
simondr
senior tag
válasz bagyulajuve #186187 üzenetére
Kösz Gyula!
"ja, jól elvoltak a pályán, kicsit fociztak is néha, ami elégnek bizonyult"
ezt mondom épp én is. Kiadtak magukból 50-60%-ot, kicsit talán pechjük is volt, így lett 2-1. -
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #186181 üzenetére
...ja és a city se halt nagyon bele, hogy ezt az 1gól előnyt minden áron növeljék... (látszólag kb semmi energiát nem vett ki belőlük ez a döntő...)
[ Szerkesztve ]
-
simondr
senior tag
válasz bagyulajuve #186181 üzenetére
és ő is kb vakok közt félszemű
-
venember83
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #185851 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz bagyulajuve #185830 üzenetére
Lassan nevet kellene változtatnod...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
veterán
válasz bagyulajuve #185604 üzenetére
Egy jó Szalai kéne oda, mint régen, hogy esélye se legyen a bőrgatyósoknak
-
veterán
válasz bagyulajuve #185595 üzenetére
Ott is csak vizezett 0.0-ást szolgálnak ki.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #185415 üzenetére
Bizonyosan rendkívül, mérhetetlenül hálás lesz a többi klub, szurkolóstól, vezetőségestől, tulajdonostól.
-
vond
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #185046 üzenetére
Aztán egy 50-es, 60-as faszi. Tisztelet! Knollsy-nak hívják.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest