Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Mi szívesen magunkkal rántuk rajtatok kívül bárkit. Mi nem vagyunk valóak ebbe a posványba.
Jöjjön csak velünl a felcsútAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
adise
őstag
hihetetlen, hogy ezt a juventust is nyomni kell
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #120091 üzenetére
Nem baj az, vigyék csak magukkal a felcsútot az enbékettőbe.
Bár ugye még a várdát is meg kéne előznünk. :D
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
salesman
őstag
-
bagyulajuve
addikt
ez a riporter ma gyalázat, eléggé elfogult - eléggé érzik a Milan felé való szimpátia
az arcát védte, ez eszébe sem jut
(#120097) salesman
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
villamos
őstag
Böde Dani gólt lőtt!!!
3-0Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
Kiestünk. KURVA ANYÁTOKAT! Kocsit azonnali hatállyal kivenni a seggük alól, járjanak, amivel akarjanak. A kerékpár egészséges.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Kisvárda 0:4
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
salesman
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Van rá sanszotok. Na lássuk a második játékrészt.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #120085 üzenetére
Majd megfordítja a paks, vagy nem lesz áram a csirkeólban
-
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #120083 üzenetére
Mennek, mennek, de ez eddig elég harmatos, a második félidőben muszáj lesz jobban megnyomni, ez az öngólos 1-0 nem életbiztosítás azért... meg a Paks is próbálkozik böcsülettel...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #120081 üzenetére
Nem volt azért ez olyan rossz. Láttam én már egy csomó ennél sokkal rosszabb félidőt is. De jelen helyzetben ez nem is igazán érdekel. Csak hozzuk el a 3 pontot. Minden mást letojok. :D
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #120082 üzenetére
Ohh legalább ti valahogy előnyhöz jutottatok
A paks meg szépen sodorja magát a veszély felé, pedig nem nagyon volt ez benne a tavaszi idény nyitánya elött.
Még a végén a paks is bekapcsolódik a kieséses harcbaAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
Nem mintha az FTC - Paks valami hű de izgalmas lenne...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
Gyerekek, ez egyszerűen minősíthetetlen. Két kiesés ellen menekülő csapatnak úgy kéne mennie, mint a gép, de nálunk ez nem így van.
Ezzel a dió-hali méccsel kínozni lehetne, annyira szar. De a halinak adnám pontozás alapján a félidőt.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #120078 üzenetére
ilyen amikor egy csapatnak rajongói vannak, szurkolója viszont annál kevésbé
-
gyuromoj
veterán
válasz venember83 #120078 üzenetére
Alig van 50k néző... egy ilyen gyalázatos szezonban ez is csoda szerintem.
Plusz elkezdett esni az eső, akik lent ültek felmenekultek.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
venember83
nagyúr
A Bernabeu hogy a fenébe lehet ennyire üres? Már turisták sem mennek ezekre az olcsóbb meccsekre?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz salesman #120076 üzenetére
Akár. Elnézve ezt a 20 percet eddig. Nem baj, az alkohol mindent megszépít, még ezt a meccset is.
-
salesman
őstag
-
Ringman
nagyúr
válasz gyuromoj #120072 üzenetére
úgy néz ki nem így van:
Fiorentina is not signing a contract for AstoriIt is simply ghastly that various outlets are reporting this story without even a modicum of fact-checking, especially since the club has already addressed this.
...
First, were this story true, Fiorentina would have mentioned released some sort of statement, which they very much haven’t. Second, even if this operation were happening, it’s deeply unlikely that some Spanish website that nobody’s ever heard of would break the story ahead of anyone in Tuscany or Italy. Third, there’s no reason for the club to take this step more than a year after the captain’s death. Fourth, this rumor already took wing and plummeted to earth last March. Fifth, Fiorentina has already set up a trust fund that will support Astori’s partner and daughter.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
villamos
őstag
Éppen hogy elkezdődött a meccs, és az FTC máris megszerezte a vezetést 32 másodperc után.
Igaz, ez inkább paksi öngól...[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Győzelem, vagy anál. Most eldől a sorsunk a haladás meccs után.
-
Z'Z"
őstag
A DVTK-Haladás meccset nem közvetíti semmi?
-
Ringman
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #120066 üzenetére
méltatlan is, hogy nem csak pártcsapatok szerepelnek a "profi" ligában
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #120065 üzenetére
Ez megvaltas is lehetne a lilaknak. Rengeteget artott a belga a IV keruleti egyuttesnek.
Lehet a wc deszka is repul?As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
itouchfan
senior tag
válasz Peterhappy #120061 üzenetére
melyik másikra gondolsz?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Richard!
addikt
válasz Peterhappy #120062 üzenetére
+ lesz vmi Juventus - AC Milan is...vajon az még rangadónak számít?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Peterhappy
őstag
Ugy tunik ki, ma nem tudok meccsre menni, nem erek haza idoben, igy marad a kanape.
Munchen-Dortmund, Barca-ATM, lesz azert itt mit nezni[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Megvette a Honvédot a fideszes politikus cége
---
hány százalékosan működik tisztán piaci alapokon a magyar futball[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
El Kebir
őstag
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
addikt
válasz hhenry #120035 üzenetére
2011 és 2012 közül is az egyik évben neki kellett volna adni, nem Messinek. 2011-ben CR teljesített jobban egyénileg (aranycipő), a csapata rosszabbul, 2012-ben viszont Messi volt az, aki egyénileg többet nyújtott, a Barca viszont rosszabbul szerepelt, mint a Real, tehát az előző év fordítottja volt.
Tehát akár a csapat sikere a mérvadóbb, akár az egyéni teljesítmény, a kettő közül az egyiket meg kellett volna kapnia vagy így vagy úgy, ehelyett mindkettőt Messinek adták. 2018-ban is megérdemelte volna, már kb 2-3-mal több aranylabdát kellett volna kapnia CR-nek, mint Messinek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Citroware #120034 üzenetére
Hát igen, ollózós gólt még senkitől nem láttunk rajta kívül, egyértelműen neki kellett volna kapnia a díjat.
Főleg ha azt is hozzátesszük, hogy mennyiszer ugrott magasabbra a védőknél, meg mennyi tizit értékesített. A bicikli cselekről már nem is beszélve.Bámulatos játékos, a világ legjobbja. Modric-tól mikor látsz ilyeneket?
-
hhenry
őstag
válasz LyonnaisFan1 #120025 üzenetére
Három helyen tört az arca
-
LyonnaisFan1
őstag
Honved-Soroksar es Vidi-Loki a finaleert.
Gyepes ongolkiraly adott a soroksarnak eselyt az ujabb csodara
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #120025 üzenetére
Kifejezetten szerencsétlen megmozdulás volt, ott tulajdonképpen el is dőlt a meccs.
Kispest - Soroksár
Szemétvár - Loki[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Dibusz Indul a busz.
Szepen letarolta a fehervarit. Tiszta piros, nem is tudom mit reklamalt.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
válasz 4580693 #120021 üzenetére
Ez a Mennyei, nem pedig valami biszem-b@szom liga...
Meg most mégis ki törjön kapura? A 10 emberre fogyatkozott FTC, vagy az ellenfele, aki gyakorlatilag az Üllőin megnyerte a párharcot?4 - 1 ezzel eldőlt a mérkőzés, és a továbbjutás is.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
-
4580693
senior tag
Nem szoktam olyan sűrűn focit nézni ma már, magyar focit meg szinte egyáltalán nem. De most kivételt tettem. Ez a vidi - fradi meccs a ladbarúgásnak nevezett sport megcsúfolása. Most komolyan? Milyen sport az, ahol a legfontosabb az ellenfél megsemmisítése? Ahol nem számít a ladba megjátszása, csak az, hogy az ellenfelet így vagy úgy, de lehetőleg jól alá rúgva tegyék ártalmatlanná? Milyen sport az, ahol az egész első félidőben van egy darab kaput eltaláló lövés, ahol a folyamatos játék ismeretlen fogalom. Soha többet magyar focit.
-
villamos
őstag
Legalább a felcsút kiesett...
-
villamos
őstag
Dibusznak piros lap... gyönyörű...
Ez a meccs a Szemétváriaké lesz, meg nagy valószínűséggel a kupa is... hacsak csoda nem történik...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #120012 üzenetére
fütyülhetsz mez nélkül is majd, amikor Icardi labdához ér..
-
bence188
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tudtok-e esetleg olyan oldalt, ahol jó minőségű real madrid szabadidőszettet lehet venni viszonylag elfogadható áron és azért viszonylag nagy a választék? Itt nézek magyar oldalakat, de mind 30 ezer forint felett vannak és ami tetszik, abból nincs is méret általában. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Tibiajax
nagyúr
nno, de a mai a'la carte:
20:55 - Serie A TIM, Genoa - Internazionale digi1
20:40 - Premier League, Chelsea - Brighton digi2
20:55 - Serie A TIM, AS Roma - Fiorentina digi3
20.00 - Premier League, Manchester City - Cardiff City spíler1
21.30 - Premier League, Valencia - Real Madrid spíler2 -
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #120004 üzenetére
na megnéztem az összefoglalót. kemény lehetett.. 80.percben már 4-2 volt, és mégsem tudott nyerni a tengeralattjáró. hihetetlen. és megint Messi, mit rugott a 91.ben aztán még suarez, és nem tud kikapni a Barca
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #120004 üzenetére
menj már.. 4-4 lett? 1-2ig néztem, 2nd half elején aztán valamikor kegyetlenül elaludtam, semmire nem emlékszem
-
Septum15
aktív tag
válasz dracox #120002 üzenetére
A transfermakt szerint a 17/18-as szezon kezdete óta (minden barátságos és válogatott meccset is számolva) 14 tizit lőtt. Ebből 9 bement, 5 nem. Ez 65%-os tizenegyes lövési mutatót jelent. Persze az utóbbi hónapban szinte minden meccsen lőtt egy szabadrúgás gólt, de nem értem, hogy miért kell még mindig ekézni a tizik miatt. Ronaldo 14-ből 11-et lőtt be, 3 ment mellé. Ez 79%-os mutató. Jobb mint Messié, de attól még az övé se katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
istenem bazmeg annyira tudtam hogy ez lesz.. miért nem tudtak várni a sziti meccsig azzal az Ole szerződéssel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest