- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeless09
őstag
Az IFFHS legerősebb csapatok rangsora 2012-ben:
(zárójelben az előző évi helyezés)
1.(1.) FC Barcelona
2.(2.) Club Atlético de Madrid
3.(4.) CA Boca Juniors Buenos Aires
4.(6.) Chelsea FC London
5.(7.) FC Bayern München
6.(3.) CD Universidad de Chile Santiago
7.(5.) Real Madrid CF
8.(8.) SC Corinthians Paulista São Paulo
9.(9.) Athletic Club de Bilbao
10.(20.) Olympique Lyonnais
11.(16.) Hannoverscher SV 1896
12.(22.) SSC Napoli
13.(10.) FC Twente Enschede
14.(26.) Juventus FC Torino
15.(15.) Santos FC
16.(12.) Fluminense FC Rio de Janeiro
17.(13.) FC Basel
18.(23.) BV Borussia Dortmund
19.(11.) Club Libertad Asunción
20.(14.) Valencia CF
30.(24.) MANCHESTER UNITED
32.(30.) Manchester City
53.(43.) Arsenal
101. (95.) Videoton
217. (210.) Debreceni VSC
448. (517.) Budapest Honvédaz cső
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
baluka26 #6085 üzenetére
nyugodtan összefoshatod magad.. tényleg így van
de arra vigyázz, ne keverd össze az erősebb és a népszerűbb jelzőket
--
de ez bzmeg..
ezen még mindig nem bírok túljutni -
cyberkind
félisten
válasz
-HajTömeg- #6094 üzenetére
Remélem ismered a sorozatot !
Amúgy meg ezt tudom ! -
cyberkind
félisten
válasz
-HajTömeg- #6092 üzenetére
Igen Michael Jordan meg nem tud kosarazni !
-
fatal`
titán
Újabb vicc.
Nem is az, hogy a spanyol bajnokság a legerősebb (azon el lehet vitatkozni), de hogy a brazil erősebb lenne, mint az angol vagy a német, azon azért hatalmasat röhögtem.
-
cyberkind
félisten
"Amikor tegnap felment Cannavaro, én tényleg elhittem, hogy megkaphatja Cristiano. Szerintem ő érdemelte volna. Annyira kettős mérce, hogy ami tavaly elég volt, az már idén nem elég, ami tavaly nem volt elég, az idén elég a győzelemhez, igazából mindegy, csak Messi nyerjen. Milliók csalódtak - remélem - tegnap ebben a díjban, szurkolók, volt játékosok és mindenki, aki kicsit is szereti a futballt, és gyűlöli már itt is a politikát és a s.ggnyalást.
Nem Messivel van bajom - vele csak akkor van, amikor megalázza sokadjára Casillast például - hanem ezzel a megamarketinggépezettel, amit fifának csúfolnak. Egyértelmű, hogy Messit nyomatják, mert CR megosztó személyiség, Messiből akarnak nagyot szakítani.
A legnagyobb baj, hogy r.hadtul csorbul a szakmaiság, és az egész miliő, ami körülvette korábban az Aranylabdát. Persze lehet adni Messinek is, megérdemli, de Ronaldo hands down jobb volt 2012-ben. Fontos meccseken, EB-n, címnyerésben, teljesítményben. Sajnálom ezt a kis portugál gyereket is, hiába a pénz, a modell barátnő, meg minden mi szem szájnak ingere, ha a történelemkönyvekben csak örökmásodikként lesz említve."
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6075 üzenetére
1xrű a képlet:
flamekeltő kolléga kapott egy nagy kupac hsz-t, ami csak vele foglakozik. ezzel az élménnyel betelve elvonult húzni egyet...(#6050) Ijk
nem kell ezen csodálkozni. oscar gála v(n+1).
és messi ruhája? a meleg sztájlisztjának a retinájába 1x beleégett egy diszkógömb látványa, és ez jött ki belőle.
örüljünk neki, hogy nem rózsaszín anyagból készült...
és hát elnézték a naptárat, ez nem a báli szezon. -
peterszky
őstag
Ki az a Huma?
-
Napfénysüti
nagyúr
Te jó ég kik keverednek ide...
-
Integra
titán
-
Sickboy25
addikt
Atya ég
ezt már én sem bírom szó nélkül...
Barátom maradjál inkább a gyeplabdánál, mert látom kevered a focival... Én, mint itt sokan tudják, sem a Barcát, sem pedig a Reált nem szeretem és ritkán nézek spanyol bajnokit is, de ez a kijelentésed Messiről, szánlak testvérem...
(ezek a jelzők, pont hogy Cére jellemzők, de arra sem teljesen)
-
Ps Vita
őstag
válasz
venember83 #6042 üzenetére
Engem Piké,Marcello,Alves és Xabi idegesít nagyon,Marcello nem is lenne rossz,na de azért Lahm mérföldekkel veri
Piké-nél nagyon sok jobb CB van,Xabi a Real-osok szerint is túl lassú.Alves-t meg meg se próbálom megérteni -
Integra
titán
válasz
-HajTömeg- #6053 üzenetére
nem eleget
-
giigz
veterán
válasz
IreN!CuS #6056 üzenetére
Úgy gondolom, továbbra is lehet véleményem, pontosan úgy, mint neked. Ha szerintem Messi egy béna sz*r, akkor ez van, ez az én véleményem. Ha más hülyének gondol emiatt, akkor én a mást gondolom hülyének emiatt. Ennyire egyszerű, szerencsére nem vagyunk egyformák.
Annyi a különbség, hogy én látom, hogy Messi egy béna, ti meg nem.
-
giigz
veterán
válasz
Megesküszöm itt és most, ha Messi lő 50 gólt egy évben, letérdelek elé. Gondolom tisztában vagy vele, hogy a tavalyi teljesítménye egy nagy nulla, ha Torghelle van a helyén, ő is belövi azt a 90 akárhány gólt, najó 80-90-et
Rúgatták vele a gólokat, az év utolsó negyede is már csak arról szólt, hogy a csapat Messi-vel rúgjon gólt. Nagyon nagy művészet volt, gratulálok neki. Egyszer rúgna olyan gólokat mint Ronaldo, egy rossz szavam nem lenne rá.
-
baluka26
veterán
válasz
Zizou 7 lőtt góllal lett aranylabdás. A sok gólt szerzőknek ott van az aranycipellő.
Amúgy egy focista életében sokkal inkább számítanak azok a pillanatok, amikor nem lövi be. Például Messi a BL-elödöntőben.
-
-HajTömeg-
őstag
Hihetetlen,hogy minden évben milyen hisztéria övezi ezt az aranylabdát.
Mindig, mindenkinek lenne jobb jelöltje,vicc...
Hány gólt kéne lőnie Messinek,hogy ne lehessen belekötni?
Mit csináljon még? Lőjjön gólt pókjárásban vagy fejen állva? -
Ijk
nagyúr
Komolyan azon vergődtök hogy valami szavazáson az év fiktív csapatába kiket választottak be?
Ezeknek a szavazásoknak nincs jelentőségük, még az aranylabdának sincs. Az egész egy ilyen cukormáz amit rá kellett húzni a sportra, hogy legyen miért gálát tartani, kiöltözni, cikkeket írni, műsort adni. -
giigz
veterán
válasz
baluka26 #6046 üzenetére
Most Pikét kell isteniteni, ez van. Az nem szamit, hogy barmelyik tamado akkor megy el mellette, amikor akar, ő a legjobb, es kesz. Pepe 10x olyan jo vedo/jatekos mint Piké, de 5 meccsenkent szabalytalankodik, Piké meg csak 6 meccsenkent, akkor is csak alattomosan, ezert Pepe mar nem lehet jobb.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #6047 üzenetére
Valdes miatt azért kell a védelem.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #6045 üzenetére
Nem kötöttem bele, csak érdekelne, hogy ugyanazok szavazzák-e Aranylabdát, akik a csodacsapatot is?
Mert ha igen, kibaszottul skizofrén az összesEgyébként azt sem értem, hogy hogyan lehet Barcelona védőket ide rakni. A Barca-nak az ultraoffenzív játéka, letámadásai és labdabirtoklása miatt gyakorlatilag nincs védőmunkája.
-
venember83
nagyúr
-
baluka26
veterán
válasz
Azt nem értem végképp, hogy Messi - CR pároson kívül két csatár nevét lehet látni Aranylabda szavazásnál: Ibra, Drogba. Mégis Falcao van ott
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Értem én, na de hol van Dzsudzsák?
-
venember83
nagyúr
Álomcsapat érvekkel: [link].
-
Integra
titán
jaja, annyiért teljesen jó, boss átlalánosan elfogadott és rendben van, én is gyűrök egy ilyet, nem látom értelmét jobbat venni arra az évi tucat alkalomra, abban is már túlöltözöd a 90%-ot, ez a kemény.. mondjuk ha hozzá veszel cipőt, övet, ingeket, azért még egyszer ennyi simán összejön az öltönönyön felül. egyébként vicces mikor féláron kapod a 3000 eurós öltönyt szezon végi kiárusításnál, mert az adott anyag a következő évben éppen nem divat az adott cégnél (szabás meg azonos), miközben ugyanaz az anyag egy másik cégnél meg pont abban az évben divat és kerül méregdrágán a boltokba. tiszta hülye ez a luxusipar, köze nincsen a realitáshoz.. oszt mégis veszik mint a cukrot
-
válasz
7600 GS #6023 üzenetére
az igazán jó minőségűekért simán elkérnek ennyit
de amúgy teljesen jó öltönyt, ami megfelel az üzleti szférában 100-200k-ért is kapsz, itthon egy boss/joop öltönyben nem néznek ki szerintem sehonnan. ezek minősége meg ég és föld egy szalagavaós cucchoz képest
a legjobb, hogy nem gyűrődnek, nincsenek azok z idegesítő vízszintes csíkok a zakódon, ha ülsz valahol egy órát. én ezért imádom az enyémet
-
Integra
titán
football planetről
-
szab.tam
nagyúr
válasz
baluka26 #6017 üzenetére
jaja. a magyar edzők prototípusa. eke 1xrű.
(a szép az volt, hogy hiába gugliztam a győrnél, úgysem találtam...)nyilatkozatban csak egy veri le. (a másik disznó. a szemüveges. nem a supka, a másik. de most ezt sem találom, ennyire fáradt lettem...)
sokan várják néhány androidos telóra jb-t. én megtaláltam. legalábbis a jimbammmot...
holnapra jobban leszek, még 1x köszi...****
ti most komolyan néztétek ezt az öltönyös, oscar másolat viccparádét? és még véleményezitek, és vitatkoztok rajta? miközben rendes foci megy a sptv-n, fa...
nemá'... -
giigz
veterán
2010: Sneijder triplázott az Interrel, és VB döntőig vezette Hollandiát. Messi nyerte az Aranylabdát.
2011: Ronaldo több gólt lőtt, mint Messi, de Messi több kupát nyert! Messi nyerte az Aranylabdát.
2012: Messi több gólt lőtt, mint Ronaldo, de Ronaldo több kupát nyert! Messi nyerte az Aranylabdát.
-
Ps Vita
őstag
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #6020 üzenetére
Szia!
Nem, rossz gálát néztél, az tavaly volt. Lord Heskey nyerte az aranylabdát, Air Sanyi pedig a Puskás-díjat, amit a tiszteletére átneveztek Sanyi díjnak.
Üdv.: Marci
Integra: 5 rugó?
Ha egyszer nagyon-nagyon gazdag leszek, akkor én biztos custom made öltönyt fogok hordani. But that's an another story...
Amúgy ezek a márkás öltönyök tényleg ennyire minőségiek, vagy pedig csak az nevet kell megfizetni?
#6022: Sejtettem én régebben is hogy te nem vagy semleges a katalánok irányába. -
Integra
titán
válasz
7600 GS #6019 üzenetére
kb 5ezer
ha nem egyedi darab, akkor már 3ezerért is kapni jót. bár az, hogy d&g... én zegna-t vettem volna a helyében, de ez erősen szubjektívde az igazán komoly darabokat rád szabja szabó, nem ilyen divatházas cuccot veszel, hiába luxus.. bemész hamburgban, párizsban, milánóban egy 70 éves idős bácsihoz, simán ott hagysz 5ezret kapásból, de az az öltöny a tied, neked készül és olyan, hogy megszólal..
-
Tibiajax
nagyúr
Sziasztok !!
Leo Messi nyerte ismét az Aranylabdát? -
Csabee.
nagyúr
Gratula Messinek! Szep evet zart ismet!
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
gyuromoj #6006 üzenetére
Valószínűleg kapott volna egy nagy tapsot.
Nem, nem könnyeztem volna meg.
Nem, nem kaptam volna a vállamra és nem hordoztam volna körbe.
Igen, elmennék minden évben. Ha már egyszer meghívtak, és főleg ott vagyok a top3-ban, akkor természetes, hogy elmegyek."lásd ahogy elviszik az orrod elől a díjat, évek óta?"
Ne haragudj, de erre a részre nem tudok érdemben röhö.. izé reagálni.
----------------------------
Drogba mennyit kapott... Na megelőztek.
7600 GS: Fú bazeg, ez rohadt jó.
-
szab.tam
nagyúr
szokás szerint baromi vicces szerettem volna lenni. nem ment. leblokkoltam.
(ff ezdző szavazás kapcsán.)a sz-ba b*tt gugli világában egy órája nem találok valamit.
a magyar fociedzők fényképes listáját. nem a wikiset, ahol százával vannak, kép nélkül.melyik az az nb1-es edző, akinek olyan vaddisznó feje van, mint aki éppen a tölgyest készül feltúrni némi makkért. (igazából 2 is van, de nem találom őket. leblokkkoltam: sem kép, sem név...)
-
7600 GS
addikt
válasz
Ps Vita #5999 üzenetére
Sajnos az az igazság, hogy az élet marhára nem igazságos. Írhatnék én itt nagyon bölcs mondatokat, de feleslegesnek érzem. Fel a fejjel bajor kolléga, lesz még Bayern játékos is elismerve.
gyuromoj: Ah, hagyjad cimbi, felesleges a szófecsérlés. Mi nézzük a Madrid meccseket, a többiek meg nézik az ő kedvenc csapatuk meccsét, és próbálunk nem trollkodni a másik csapatával kapcsolatban.
-
gyuromoj
veterán
Messi, az örökös Aranylabdás - Kompany lő, gól!
részmről ezzel befejeztem a "Aranylabda" témát -
homeless09
őstag
haha.....
-
giigz
veterán
Messi mit képzel magáról? Így megjelenni? Mint egy bohóc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest