Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
scincole
csendes tag
Itt van a teljes mai beszélgetés Rodgersről, Carragher, Henry, Souness.
-
vans?
őstag

-
scincole
csendes tag
válasz
Citroware
üzenetére
Azon az "outscore taktikan" kivul nem tudott ertekelheto koncepciot felmutatni, ami hosszu tavon sikeres lett volna, hiba probalt ki mindent. A sorozatos hibaibol nem tanult, ujra es ujra elkovette oket. Sokkal tobbet vartam tole, foleg jatek es taktika tekinteteben. Latszik rajta, hogy nem hulye a focihoz, de ez talan meg nagy falat volt neki. A masik, hogy bizom az FSG-ben, megmutattak mar Bostonban, hogy tudjak mit csinalnak, hiaba masik sportag ez.
Merem ajanlani a Fonatot, ha eddig nem ismerted volna.
-
Tibiajax
nagyúr
OM !!!!!!!!!!!!!!
0-1! -
válasz
scincole
üzenetére
Csak az a gond, hogy a rossz széria pontosan ott kezdődött, hogy Sturridge lesérült. Mert Suarez elmenetele után még alázták a Spurst idegenben (Balotellivel csatárpárosban) meg minden, de amikor a másik topcsatár is eltűnt, ott ment el a lóerő. És sajnos egész szezonban hiányzott. Most meg már Sterling is hiányzik, aki szintén nagyon jó volt. Ha mindig az aktuális legjobbat viszik el, a következő Coutinho lesz, vagy Sturridge...
Szóval kérdés, hogy mennyire BR hibájának köszönhető a rossz menetelés, és mennyire a játékoskeretnek, sérüléseknek.
-
scincole
csendes tag
válasz
Citroware
üzenetére
Egy helyben toporgas volt masfel evig, ugyanazokat a hibakat kovette el ujra es ujra. Bekerult egy rossz spiralba es fogalma nem volt, hogy kell kijonni belole. Nem tudta potolni Suarezt, hiaba kolthetett sokat. Tavaly ev vegen kapott egy utolso lehetoseget a tulajoktol, uj edzoket kert, megkapta, ove lettek az igazolasok, nyugodtan keszulhetett, de nem tudta felrazni a csapatot. Szerintem tavaly tavaszra teljesen elvesztette az oltozot, az ev vegi foldbeallast nehez massal magyaraznom. Nem vagyok az oktalan edzocserek hive, de szerintem megerett ez a kapcsolat arra, hogy vege legyen, felteve persze, hogy tudjak, hogy tudnak egy minosegi edzot szerezni. Klopp for president. (Twitteren nagyon nepszeru ez a sztori. Ja es a pletyka az volt a heten, hogy a mai meccstol fuggetlenul kirugjak most a valogatott szunetben.)
-
7600 GS
addikt
Nem kell De Gea.
-
válasz
forceberg
üzenetére
Szerintem a játékoskeret nem gyengébb, csak a mostani eredmények azok.
Tavaly játszottak egy meccset egymás ellen, - igaz csak felkészülési mérkőzés volt, de a nyári utolsó és látszólag mindent beleadtak a csapatok a felkészülési szezon főpróbáján - 4:0-ra feltörölte a padlót a 'pool a Dortmunddal, de úgy, hogy a német csapat játékosai távcsővel keresték a labdát, nekik ez még edzőmeccsnek sem volt hasznos. Bár ez még akkor volt, amikor a 'pool jó formában volt, Sturridge sérülése előtt, miután majdnem megnyerték a Premier League-et, stb.
összefoglaló -
Nem tudom, jó döntés volt-e kirúgni Rodgerst. Érkezése után 1 évvel olyan csodaszezont produkált azzal a lájtos kerettel, hogy szinte hihetetlen. Azóta viszont költött egy csomót, és nem jönnek az eredmények. Szóval eléggé felemás a teljesítmény, nem lehet azt mondani egyértelműen, hogy rossz.
De valami elromlott, nagyon remélem, hogy Klopp jön, és nem más, mert olcsó keretből, saját felfedezettekkel egyedül Klopp tudott a 'pool kettővel ezelőtti szezonjánál nagyobbat alkotni az utóbbi időkben, ugye a Dortmunddal.
És nagyon remélem, hogy magához csábítja majd Reust, illetve Aubameyang is jöhet.
-
Dinter
addikt
OTTVAN NAVAS
-
BenHans
addikt
Keylorrr Navaaaasss!

A sok facebookmadridista remélem most is szidja Benzemát...

-
pohár
félisten
-
Richard!
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Remélem nem hallgattál rám

-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ezt a meccset gólokkal kellett volna nyerni...
Az Arsenal meccsre meg jó hogy nem raktam a 3.5 overt, elég ideges lennék.
-
lacy86
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
Nem kicsit instabil a csapat ...
-
homeless09
őstag
Mit művelnek már megint...
-
bucketb0b
őstag
válasz
L_YKing
üzenetére
Rá kell feküdniük a bajnokságra, bl-ben esélyük sincs több frontos harcnál, talán még az el-ben vitézkedhetnek, de ha eszük van ráállnak a bajnokságra amíg nem sérül le a fél keret. Főleg ha ezentúl csak 3 angol csapat indulhat a bl-ben, na akkor lesz cumi Arsene papónak, így is mehetne már szerintem.
-
L_YKing
addikt
Hopp Alexis
-
törölt tag
Hát ilyen nincs, már 3-0.

-
bagyulajuve
addikt
Alexis Sancheznek a Juventusban kellene játszania

-
pohár
félisten
WOWOWOWOW, ez már meccs

-
Ringman
félisten
perisic eléggé nagy bukta eddig. mancini meg dilettáns továbbra is. icardi meg min. második meccse 0.
szerk:
csak szidni kellett a horvátot, bekotort egy gólt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Swansea - Spurs meccset miért kellett egy időpontba rakni az Arsenal - Man U-val?
Én 3.5 over-t tippelnék utóbbira, de előbbit fogom nézni. 2 kedvenc PL csapatom. -
L_YKing
addikt
Hat Tibi ez nem a te hetveged..
-
Tibiajax
nagyúr
ma azért elég keményen rangadó-nap van, azt vágjátok
ars-mu, ajax-psv, bayern-bvb, everton-liverpool, psg-marseille.. -
Richard!
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Simán, akár egy nagyobb összeggel, 30-40€-val. Aki nem kockáztat, az nem nyer

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L_YKing
üzenetére
mindig is mondtam, h Krisztiánban van potenciál
ha a végén még egyszer visszahúzza -simán megcsinálhatta volna, béna amcsi védő már feküdt ott is-, már már Zlatan-i magasságokba került volna--
United-nek az az első négyese elég durva..
sajnos
ha össze is szoknak, nagy bajban lesz az ellenfél védelme -
Richard!
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére

-
Neztem Nemeth K. szolo goljat, orom volt ilyet latni magyar focistatol. A legtobb onbizalomhianyos balfacan mar tiz meter utan szabadulna a jatekszertol, csak ne kelljen felelosseget vallalni es egyeni akciot kivitelezni.
-
-=Vacsek=-
senior tag
vki arsenal mu line up-t tud adni ha publikus már?
-
pohár
félisten
hát ezen a videón sírtam
(face-es videó) -
pohár
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
már ott sejtettem, hogy gebasz lesz, mikor nem adták meg a S'oton 2. tizenegyesét (körülbelül az eset előtt 10 perccel kapcsolódtam be a meccsbe), eléggé nyomtak a srácok, aztán bumm, 1-1, félidő, kijöttek, folytatták ugyanazt az offenzív focit, aztán mondom, hogy ennyiért ajándék a gól, ha jön, akkor meg főleg... a sárga over 6,5 is jó volt, pont jött az is

-
Tibiajax
nagyúr
ezt a nyomorék chelseat.. még jó, h fogadtam rá
-
szami777
addikt
Atyaeg Willian mekkora golt lott.
Orom nezni. -
NyxNyxNyx
addikt
Szegény Aguero 20 játékperc alatt lőtt 5 gólt, de Lewa után már ez normálisnak tűnik.

-
IreN!CuS
őstag
Hertha szépen behúzta

-
törölt tag
-
gyuromoj
veterán
-
7600 GS
addikt
-
Tibiajax
nagyúr

1.helyezett?..
best ever -
szab.tam
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
Na akkor RTL II Monaco - Spurs, hajrá!
-
DopeBob
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szalai jobban tenni, ha maga kérni a klubbját, hogy engedjék el, hiába van jó fizetése... még talán mehetne értelmesett csapathoz, de mire lejár a szerződése... marad a magyar süllyesztő
-
gyuromoj
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szami777
üzenetére
murinnyónak nem létezik más csapat a világon, csak a chelsea.
neki találták ki a chelseat, és a chesea-nek találták ki murinnyót.nem tudom máshol el sem képzelni, a kört már megtette ő is, Inter majd a kötelező Real-kör. megvolt, jó volt, szép volt, aztán visszatért oda, ahová ő való, burzsuj Abramovics arrogáns, kivagyokén Chelsea-jéhez. ugyanaz, mint ő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) videó, hol akadtál rá ilyenre? Nagyon köszi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én 3.5 over-t tippelnék utóbbira, de előbbit fogom nézni. 2 kedvenc PL csapatom.