- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
BenHans
üzenetére
kegyetlen kis clash volt a lyon v atlanta meccs.. két kegyetlen jó kis csapattal
a lyon, nagyon masszív, kőkemény, gyors társaság.. ezt bemutatták a psg ellen is valamelyik hétvégén. hát ilyen 10et nagyjából, simán rúgnának bármelyik magyar klubnak, akármikor szerintem.. (tétmeccsen)
na most az atlanta, az meg az olasz foci legszebb éveit idézi védekezésben, labdaszezésben, harcosságban és mindemellett még ügyesen fociznak is. és egész egyszerűen ultrakomolyan veszik az egész el-t.
de miért is ne tennék? régóta nem voltak már nemzetközi porondon, bevételt hoz és sikeréhesek. és most van hozzá egy igen jól összerakott kis társaságuk is
két nagyon jó csapat, mely végül igazságosan nem is bírt az este egymással
kíváncsian várom a visszavágójukat majd bergámóban -
viharhozo
addikt
válasz
BenHans
üzenetére
Ezt nyilvan tobb szempontbol is lehet nezni. Az otbol negy jatekos 2011 ota a Bayernnel van, lattak mar par edzot, megse volt senkivel ilyen balhejuk. Ez is teny. Meg az is, h mondjuk Riberynek valoban semmi keresnivaloja nincs egy PSG-szintu ellenfellel szemben a kezdoben. Meg az is, h ha Neuer egeszseges es a Bayern kicsit szerencsesebb, akkor megussza 2-1-gyel, es nincs is balhe. Apro dolgokon mulik a foci.
-
omfgk
veterán
Sergio Aguero could face two months out with broken ribs after reports surfaced overnight that the Manchester City striker was involved in a car crash in Amsterdam on Thursday evening.
According to reports in Aguero's native Argentina, the forward suffered the injury when the taxi taking him to the airport crashed into a pole.

2 hete még azt mondtam volna ,hogy a City az első számú esélyes a PL győzelemre.
Jelenleg hullanak mint a legyek. -
szami777
addikt
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
És ez ígyvan jól.

Talán ez az év most más lesz, nem akarom elkiabálni, de az atletico és a dortmund verése is ezt támaszthatja alá, meg amúgy is most az előző évekhez képest egyberakott és erős PL csapatok vannak a nemzetközi kupákban.
Kivéve az Arsenalt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Írhatnám még a Poolt is az Arsenal mellé, de nem akarok a helyi kollégák lelkébe gázolni.
-
BenHans
addikt
Na a 3 olaszból ketten csak behúzták otthon. Pedig a Milan azon volt hogy 2-0-ról leadja ikszre.
Az Atalanta is elhozott 1 értékes pontot Lyonból.
Összességében jó BL/EL forduló volt ez, 5 győzelem 1 döntetlen. Örülök.
Kikapott mindhárom német az EL-ben is. Vajon nekik is felesleges teher az EL és direkt tojnak bele? Akkor érthető a Freiburg búcsúja is a Domzale elleni selejtezőkörben.
Az Everton szintén érthetetlen.
-
Cartevo
őstag
Zártkapus meccs megy Belgrádban, ezért (is) edzőmeccs jellegű. Nyonban a pénz(büntetés)t miért nem akarják elfogadni?
-
BenHans
addikt
Kolarov másodvirágzását éli nálunk, 1 gól 3 gólpassz és úgy általában a megmozdulásait tükrözi a whoscored 7.84-es osztályzata... Dzekoval meg de pláne nagyon érzik egymást, nem véletlenül kérte a bosnyák a City-s csapattárs leigazolását.
5 millióért hatalmas fogás volt. Ő is letudta a laziós múltját ezt le is nyilatkozta hogy nem érdekli és mi is elnézzük neki a pályán mutatott teljesítménye és karizmája láttán.---- ----
Közben Olaszország beelőzte Németországot. [UEFA rankings for club competitions] Remélem így is marad. Nem leszek népszerű ezzel, de remélem az angolokat is sikerül...
Ööö mondjuk a nemsokára életbe lépő új szabályok miatt sok haszna nincs.

---- ----
viharhozo: Hmmm... Lehet mégsem Ancelotti felejtett el mindent ami focival kapcsolatos?!
5 szent tehénnel nehéz ha bojkottálnak. Valahogy nem hiszem azt, hogy lődörgés volt az elvárása edzéseken.
Egy Ronaldonak megfelelt, Robberynek nem?!
Gusztustalan lenne, vagy az is...
-
omfgk
veterán
Mendy ACL.
Nem valószínű ,hogy ebben a szezonban fog még játszani (ha igen akkor is csak április vagy azután).
Pepnek nincsen így balhátvédje. Kolarovot meg kellett volna még tartania egy évre.
ui : Na meg egy középhátvéd se ártott volna. Kompany sérüléseit már követni se tudom. Van így neki 2 jobbhátvéd, és 3 középhátvéd (ebből az egyik Mangala).
-
viharhozo
addikt
válasz
Keller16
üzenetére
Fene tudja, szentul hittem, h komoly edzo ilyenkor nem vesz at ilyen csapatot, de ezek szerint vannak opciok, mert Hoeness szerint a valogatott szunet vegig kerul uj edzo.
A fogadoirodak szerint egyertelmuen a Tuchel/Nagelsmann parost adjak a legkisebb oddsszal, sot, utobbit latjak favoritnak. Es hat ertem en, h Zidane-nak se volt szinte semmilyen edzoi tapasztalata, Julian meg vegigjarta a szamarletrat, de azert harmincevesen Bayernt vezetni az durva lenne.
BenHans: Hoeness mondta, pl. itt, mashol konkretan szamszerusit is ot jatekost, persze nevek nelkul.
-
viharhozo
addikt
válasz
Keller16
üzenetére
Nyilvan konnyen ugatok mar, de kozben Hoeness megmondta, h Sagnol megbizatasa 1, azaz egy meccsre szol, a Hertha ellenire.
Kozben kiderult, amit sejteni lehetett, a plejerek puccsoltak, Ancelotti meg kernyertoresre vitte a dolgot a vezetosegnel, h vagy bizalmat szavaznak neki es elkussoltatjak a nyuggerkommandot vagy elkuldik.
-
LyonnaisFan1
őstag
Milyen gólt hozott össze a Bate kapus a második gól elött, egy kis milinteing tőle

-
adise
őstag
Áh ha Neuer véd nem ez a kétbalkezes a szezonban biztos vagyok benne jobb eredmények lettek volna. Ennyi lepkét rég láttam mint amit ez a srác kapott ebben a szezonban.
-
Keller16
aktív tag
Szerintem nagyon rosszul gondolkoznak azok, akik szerint a kerettel van a baj a Bayernnél. Oké, vannak gondok, de így is top5 keret Európában. Amiért ez a helyzet kialakult az az öltözői hangulat. Márpedig, ha ezt rendben hozza Sagnol (márpedig rendbe fogja, e felől senkinek ne legyen kétsége), akkor ismét számolni kell a csapattal.
-
BenHans
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Hivatalos még nincs, de innen már nem hiszem hogy lesz folytatás. Közben lehozta az M4 sport is.
Érdekes elgondolás. Én szurkoltam neki...
Most nem lenne célszerű megbolygatni a Romát. Di Francesco az új olasz edzőgeneráció növendéke, és neki is van római kötődése mert ugye bajnok lett. Jól gondolkodik, simán lehet olyan mint Conte a Juventusnál, ez a lehetősége a kitörésre ami jó eséllyel jól is elsülhet. A Monchival közösen összerakott kerettel hagyni kell dolgozni, még nagyon az elején járunk.Én inkább a Milant látom esélyesnek. Montella ultimátumot kapott, és ő nem is olyan kaliber még mint EDF.
Nekik ez kapóra jöhet, akár 3 meccs múlva amikor lejár az ultimátum, akár télen...Akkor kell gondolkodni a Románál ha rosszul sikerül a szezon.
szerk. Közben van hivatalos! De látom már előttem ott a link.
-
Sonja
nagyúr
-
viharhozo
addikt
Kifutottam az idobol, szoval lehet, nem veletlenul volt tegnap Parizsban LvG, bar o eleg rossz viszonyban valt el a klubvezetestol, de fociban sose mondd, h soha.
-
viharhozo
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Allitolag mar ki is rugtak, ami azert kicsit fura, pl. Klinsmann ennel cifrabbakat csinalt, megis tobb volt a turelem.
Azert egy fun factet meger, h a Bayernnek 1996 ota csak 9 edzoje volt (Jonker 5 meccset nem szamitva), szoval nem rugdossak ki esz nelkul az edzoket.
Ha tenyleg megy Carlo, Tuchel sztem nem ugrik be, nem hulye, Nagelsmann nyilvan komolytalan egyelore, szoval marad Sagnol meg a szethullo csapat. Nem tudom, mekkora elorelepes lesz ez, tul optimista nem lennek. Meg Weinzierl johetne szoba esetleg, nincs meg akkora multja, mint Tuchelnek, talan vallalna beugrast.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
BenHans
üzenetére
találtál már valami hivatalost? én csak espnnél, sky sportsnál és sport bildnél láttam, hogy közeli források szerint.
utóbbinál azt is, hogy ideiglenesen Sagnol veszi át a helyét, háát...
romás haverom pont pár hete mondta, hogy nem tudja, szurkoljon-e Carlo papának, hogy jól menjen, vagy ne, mert ha menesztik, lehet leakaszthatná a Roma. te nem örülnél neki?
-
BenHans
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Auf Wiedersehen herr Ancelotti...
Ciao Milan? -
ZavaBalazs
őstag
válasz
BenHans
üzenetére
szerintem Sagnol túl nagy lutri lenne, Tuchel már bizonyítottan tud hozni egy jó szintet, ha másnak nem, év végéig "caretaker" edzőnek jó vón', aztán meg lenyúljuk Kloppót Citro nagy örömére.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagelsmann egyszer még lesz bayern edző, de nem hiszem, hogy a következő 5 évben sor kerül rá.kabbe

-
BenHans
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Sagnol veheti át őket ideiglenesen, esetleg Tuchel elé dobhatnak egy jó ajánlatot, aztán kifújt.
Nagelsmann nem fogja így otthagyni a csapatát.
Gondolom most csak német edző jöhet szóba, így nincs kérdés.Amúgy van Gaal szabad...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
viharhozo
addikt
válasz
kacsyx
üzenetére
Erdekes meccs volt. Kezdjuk azzal, h praktikusan mindenki tudta, h ezt a meccset (es a csoportot) a Bayern nem fogja megnyerni, tehat reszukrol alig volt tet. Nyilvan ettol fuggetlenul nem szerencses nagy veresegbe belefutni egy amugy is szeteso bagazzsal.
Ilyen szempontbol nem volt teljesen ertelmetlen a kezdo. Egy kivetellel, Sulevel. Lehet, h Boateng megint raserult, Hummeles meg valoban total homaly volt penteken, de akkor is erthetetlen Sule jateka. Javicito sztem mindenhol nagy plejer, itt is tobbszor nagyot mentett, raadasul neki volt a legtobb gollovesi kiserlete (amit lattam, mindenhol o volt a Bayern legjobbja).
Szoval en majdnem erteni veltem, mit akar az oreg (kihuzni minel kevesebb kapott gollal), de azert 85 masodpercnel illett volna tovabb birni. Erdekes modon utana nem volt teljesen homaly a csapat, volt 6 kaput eltalalo loves meg 18 szoglet, de azt a bizonyos extrat senki se tudta hozzatenni. Nyilvan sok a kinzo kerdes, hogy a francba felejtett el ennyire focizni Alaba, mi van Thiagoval, miert lesz nagy valoszinuseggel a Predator utan Tolisso is buko, hogy lett Hames helyett Harmless Rodriguez etc.
Meg amit a vegen Henrik is mondott: ha Carlo elmegy/kirugjak az ev vegen, akkor ez az ev csunya buko lehet, mert egy biztosan tavozo edzot senki se vesz komolyan.
-
Tibiajax
nagyúr
Oberlin sprintjét láttátok?
az a kézmozgás.. rohadt nagy volt
és bakker, egyre többet nézem meg a videót, annál jobban úgy tűnik nekem, hogy ez egy begyakorolt figura lehetett.. ott áll a gyerek, a szélén és kb várja, hogy kifejelje a védő, kb pont neki, rohadtul nem is lepődik meg már nyargal is előre miközben Oberlin tízezerrel sprintel szintén előre és várja a labdát tálcán maga elé.. amit meg is kap -
kacsyx
aktív tag
Én már azt is el tudom képzelni, hogy Carlót valaki megbízta, robbantsa szét a Bayernt. Egyrészt ez a kezdő teljesen értelmetlen volt. Martínez még mindig védekező középpályás, hiába próbálkozott a kopasz is vele védőként. Érdekes mód Juppnak volt hozzá esze, hogy a helyén játszassa és érdekes mód az egy elég sikeres, harapós csapat is volt. Aztán berakja mellé Sülét, akiről eddig is tudtuk, hogy nem a leggyorsabb védők egyike, amivel nem is lenne gond, ha mellette nem Martínez lenne, aki szintén nem a leggyorsabb, finoman szólva sem. Nincs fent igazi szélső, Robbéry padozik, Coman meg még mindig nem ez a szint és szerintem soha nem is lesz. James ahhoz képest mekkora sztár, egy egyéni megmozdulása sem volt, visszapasszokon és beadásokon kívül. Szóval szélsők sehol, de erőltetik a szélső támadásokat és a beadásokat. Ebből mi következik? Az egyébként nagyot játszó Kimmich és a túloldalon egymagában Alaba robog fel-alá az egész szélen, hátul meg ottmarad a két lassú belső védő. Aztán mikor már elúszott a meccs, posztra cserél, ráadásul behozza Comant, aki jobb oldalon ér valamit és utána behozza Robbent, aki szintén a jobb szélen játszik.
Tudom-tudom, Carlo papa már letett ezt-azt az asztalra, én meg csak egy kis fotelpatkány vagyok aki csak másfél évtizede követi a Bayernt, de úgy néz ki még én is jobban átlátom a játékot mint az öreg. Biztos az Októberfest betett... -
BenHans
addikt
-
KisTücsök
addikt
Kár a bohóc újabb hülyeségért, mert az Atleti-nél sokkal jobbak vagyunk.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
A 3 pont megfelelne? Bár ezt nem tudom garantálni. Mondjuk az eddig látottak alapján a csapat se biztos...
-
hobizoli
nagyúr
ez gyors volt
PSG-BM 1-0 mar a 2. percben -
Tibiajax
nagyúr
höhhö, a sporting buszát figyelitek? krisztiánó ott vigyorog rajta, mint a nagy klub neveltje.. milyen lehet már a mostani playereknek mindig leszállni róla, h ott virít ez a majom rajta?
ó anyám -
Tibiajax
nagyúr
ó csak most nézem, milyen igazi jó kis köcsög-összecsapás lesz Madridban 🙂
barca, psg-meccs mehet élőben, utána felvételről a juve, elég jó kis estének nézünk elébe
-
törölt tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
szeretnél te ott játszani, kócos...

jó volt a tegnapi esti játéknap, hangulatos volt. monaco-t nagyon hazavágták, úgy látom nagyjából ennyi volt akkor a nagy diadalmenete a hercegi csodacsapatnak
mpappé távozása ennyire megviselte volna őket?..
dortmund csalódás volt ugyan, de nyilván tudtuk h nem egy kaliber az örökös bl-bajnokkal
sakhtar nagyon jól tartotta magát, respect nekik, bazmeg
ha a lehetne kérni egy olyat, hogy a válogatottunk csak...csak 70%-a legyen játékerőben, ügyességben stbstb ennek a sakhtarnak, asszem mindenki aláírná...
de hát -
NyxNyxNyx
addikt
A Porto harmadik gólja zseniális.

-
Tibiajax
nagyúr
ez a David Silva akkora egy pro játékos.. öröm nézni a játékát
iniesta-szint. csak fiatalabbnem is tudom, a barca miért nem akarja/akarta őt -akármennyiért is-, de megszerezni..
-
omfgk
veterán
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Szegény Apoel már most kiegyezne azzal ,hogy a 6 meccs valamelyikén 1 pontot behúznának.
Rosszabb esetben akár rúgott gól nélkül (és pont nélkül) zárhatnak
Bale-nek volt egy jó meccse és lehet most le is sérült?
(#98035) Tibiajax : Ha a Barca még sokat szarakodik Messi szerződésével akkor szerintem Pep beleegyezne ,hogy eladják a Barcának Silvát és jön helyette ingyen Messi.

-
hobizoli
nagyúr
ennyike
1-3
-
NyxNyxNyx
addikt
Az a baj, hogy a Tottenham is mindig iszonyatosan feltolt védelemmel játszik. Most még az Apoel indításai is gondot jelentettek. A 0-3 nem teljesen reális. Mondjuk a ciprusi védők kb bólyák.
Kane mesterhármas.

Dortmund ellen láttam őket egyedül visszaállni, és az lehet nem is volt szándékos.
-
omfgk
veterán
A Dortmund mi a fenét akar ezzel a feltolt védelemmel?
Tényleg ennyire nem nézték meg akár csak a Real utolsó három liga meccsét? -
Tibiajax
nagyúr
azt a butafejű casemírót..
kérdezzétek már meg tőle, hány diplomája van -
BenHans
addikt
Piros nálam sem járna érte, de tizi igen.
-
omfgk
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
De lapot semmiképp sem ért.
Götzéről amúgy nem mostanában derült ki ,hogy valamilyen anyagcsere gondja van?
Nem szoktam Bundesligát nézni, nem tudom ,hogy ott játszott-e. -
omfgk
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=mA7YVfKnPRo
Navas mentett és ő tolta rá Ramos kezére. Nyilván büntető de semmiképp se szándékos vagy kézzel "kimentett gól".
ui : Dortmundos haverom már írja sms-ben ,hogy ez egy elmaradt tizi és piros. A lófa**t...
Értem én ,hogy szurkolás meg minden de legalább egyszer legyen szíves mindenki megnézni a visszajátszást... -
hobizoli
nagyúr
...és Béla beqrta

-
BenHans
addikt
Héhahó! Ramos nem kézzel paskolt bele a gólvonal előtt?
-
Tibiajax
nagyúr
hajrá Dortmund !!
-
bagyulajuve
addikt
na, a futsal csapatért érdemes szurkolni --> Hajrá!!
-
venember83
nagyúr

Jó lenne, ha nem fulladna ki, és végig hozna egy hasonló teljesítményt az év során, de a BL-ben is.
-
NyxNyxNyx
addikt
Apoel ellen a fél csapat nem lesz ott. Név szerint: Eriksen, Alli, Dembele, Vertonghen, Rose, Wanyama, Lamela. Közülük hatan kezdeni szoktak.
Nagyon nehéz lesz még úgy is, hogy nem egy világverő ez a ciprusi csapat. -
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
hozzájuk képest még tököli attila és horváth feri is erősítés lenne
-
Ringman
félisten
kerettagok:
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Eppel Márton (Budapest Honvéd), Ugrai Roland (Diósgyőri VTK)
???
-
törölt tag
-
NyxNyxNyx
addikt
Most olvasom az NSO-n, hogy Aurier piros lapja előtt 868 nappal kapott utoljára piros lapot a Spurs a PL-ben. Azért ez nem semmi, főleg ha ránézünk a keretre.
-
BenHans
addikt
Milik ismét térdszalag szakadást szenvedett, 4-6 hónapot kell kihagynia. Ráadásul ahogy olvasom (football-italia) ez nem a műtött térde, tehát egy éven belül mindkettő...

Marco Tumminello római reménység aki a Crotone-ba került idén kölcsönbe szintén hasonlóan járt.Kitartást és teljes felépülést nekik! Meg lehet csinálni és erősebben visszatérni lásd Strootman, Emerson vagy Florenzi! 💪
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ööö mondjuk a nemsokára életbe lépő új szabályok miatt sok haszna nincs.
5 szent tehénnel nehéz ha bojkottálnak. Valahogy nem hiszem azt, hogy lődörgés volt az elvárása edzéseken.