Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Oookkéé, akkor jöhet a Benzin tripla itt is.
Van még 70 perc rá hosszabbítással...
34 éves. Nem a kedvencem a pali, de ez másodvirágzás vagy ahogy még szokták mondani, mint a jó bor...A másik meccs is tetszik egyelőre.
-
Tibiajax
nagyúr
bekussolt a pride of London……
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Na vezet a fitymareal... meg közben a másik is, mert a benzines vert hirtelen 2t
-
bazmeg ki ne essetek

-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
az lehet kimaradt a szakállas fiatalabb már nem tudom a nevét megállapította, h egy jó beadásra egy jóütemű érkezés volt
a gólt védekezési hiba előzte meg megállapítást azért hiányoltam, de lehet csak elkerülte a figyelmem
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
tegnap a pool miatt néztem, hát nem egyszerű az öreg... ő szorosnak látta az inter elleni továbbjutást, ahogy kivettem a szavaiból már már összemákolta a pool
és megemelte a kalapját tegnap a portugálok előtt is akik majdnem kiegyenlítettek -
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
... lett volna egy Foden - Musiala párosuk! Csak Musialának helyén volt a szíve

-
válasz
cyberkind
üzenetére
bár jogos lenne, múltkor az anyjával ment bulizni, akitől valószínűleg a kisfia is örökölte a rinyálást, beszólt valami csávóknak, aztán nekik is ment, ami aztán úgy lett leadva az újságokban, hogy foden anyukáját fizikailag bántották...oszt ott emberkedett ez a kis pöcsfej is, videó is készült róla
de sajnos david silva óta nem volt ilyen jó játékosa a szitinek nyolcas poszton, és hát szilva is okkal volt szopkodvategnap is azzal nyertek hogy beszállt és halfspaceben megcsinálta a ticot
amúgy átérzem, rém irritál engem is amikor valakit állandóan ajnároznak, nekem meg hallgatni kell

-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ha tudnátok, bent melóhelyen (is), hogy élveznek a Foden gyerektől a brit emberek, be is rottyantanátok, rosszabb a szitu, mint anno Rooney-val.
-
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
adriano amíg nem borult meg elég brutál volt. ha ibra is így nyilatkozik valakiről, az jelent valamit: "He was one of the best players I ever played with. He was a different animal. Nobody could stop him.”

vieri 103 gólja 143 meccsen is magáért beszél.
josét meg nem bántani
a baj az volt, hogy semmi koncepció nem volt az igazolásoknál, sok flop, nagy fizetések, stb.
-
cyberkind
félisten
válasz
wihay
üzenetére
A PSG után ha csak 1-0 lesz, de otthon nyernek, az simán jó, csak a Chelsea csapat, nem holmi kirakat, sztárcsapat.

Tibiajax
Ha felnő fejben is, és mondjuk minden idényben tudna olyan szintet hozni, mint Kane a jobb idényekben, gyakorlatilag évtizedek óta a legjobb csatárrá lép elő a válogatottban, meg úgy összességében az angol területen, fiatal, és egy brutál kemény csapatban van, ahol a sztárok dominálnak, de ő ott van, és hozza a tehetségét, ha nem kallódik el mint Rashford, és nem lesznek phaszságai mint a verekedős gyereknek (már a nevét se tudom, lol
), akkor jó lehet, jelenleg nem egy Messi, de ez a PL, ide nem kell a technika. 
SZERINTEM.
-
wihay
tag
Szerintetek ma a Real leadja?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
nekem ez a Ronaldo utáni pár év amúgy... eléggé halvány. beleértve a juve kizárásos évet, meg az akkori bajnoki címünket is.. vissza kell emlékeznem a lehetséges okaira, de talán a barca volt az ok. akkor volt a nagy váltás, a hollandok -akik miatt persze amúgy is néztem őket meg szurkoltam nekik ezerrel- után jött Ronaldinho, Deco, Rijkaard meg a többiek-éra, akkor az eléggé elhalványított mindent nálam..
meg, valljuk be , az akkori Inter hát..
felesleges szépíteni, szoval eléggé tuskóra is sikeredett. Materazzi, Veron, Stankovic, Mihajlovic..később Ibra. egyik se ment két kedves szóért a szomszédba.. : ))
és én sose voltam a tuskó-fajta, pályán főleg nem, így valszeg nem nagyon tudtam azonosulni velük. meg persze szar volt az is, h már nem volt a fenomén. helyette volt martins, meg adriano, később vieri... velük én valahogy sose vergődtem zöldágra, úgy igazánaztán meg megint fura éra jött, mert ugye ott volt egyszer ringyó muringyó, akit akkortájt a világgal együtt én is gyűlöltem, pluasz még a szerencsétlen adalék, hogy kiverték, meg ahogy kiverték épp a barca-t.... nagyon felemás érzések keringtek bennem akkortájt. szégyen, nem szégyen leírom, jobban voltam akkortájt barcás inkább, mint interes
persze, aztán ahogy meneteltek a bl-ben, majd meg is nyerték, akkor már azért rendben voltak a dolgok, nagy volt az öröm. igazából.. azóta dúl simét, valszeg már véglegesen az inter-láz (is) -
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére

-
Soulfly842
addikt
válasz
venember83
üzenetére
El kellett volna gondokodnia, ha egyszer már nagyon nem jött be neki az angol foci, akkor minek menjen vissza? Nagy és felesleges kockázatvállalalás volt ez tőle.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Legyenek akkora szarban, hogy alapelvekre fittyet hányva átpasszolják nekünk Gallaghert
nem tudom, hogy csak nálam akadt be ennyire valami, de Owen és Gerrard óta nem nagyon láttam angol játékosban ekkora potenciált 
-
-
válasz
venember83
üzenetére
-
venember83
nagyúr
A Gazzetta szerint az Inter és Lukaku ügynöke(i) között egyre hevesebb a kommunikáció, a játékos kölcsönszerződésben térhet esetleg vissza, ha lemond bére egy részéről.
Mennyire szánalmas is ez a sztori az olasz futball tekintetében is. Ennyit ér a tavalyi év egyik legjobb csatára az olasz bajnokságban...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Pkc83
üzenetére

jogos..cyberkind igen. de Foden azért csinál is ezt azt. azért tőle úgy látok dolgokat.. az este is, volt szép megindulása, 16son belül, egy csel két csel micsel, aztán adta le.. meg lövöldözget is.
na most, ez a hajasbaba, nálam még nem tett semmit le az asztalra.. én nem látok tőle soha semmit. nem lő szabadrugásokat, nem lő messziről (gólokat főleg nem), nem cselezik, fejelni se látom, védekezni harcolni se... mit csinál ő, tul.képp? -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
valahol.... én is ebben látom a kulcsot
gondoljunk bele..
ha -teszem azt magyar, vagy román lenne-, és ennyit tenne le az asztalra, mint amit láthattunk tőle az este is. mennyire lenne kezdő egy man.siti-ben? 
persze... pálya közelébe se mehetnevalszeg neki egy nagy marketingértéke van már a hazai piacon (még ha máshol nem is), de ügyeletes beckham mindig jó ha van
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
na meg kíváncsi vagyok eladásnál abra papa 1,5 milliárdos hitelét beépítik-e az árba, és ha nem akkor az ffp vajon mit kezd ezzel
Kétlem, hogy ilyen apróságokkal foglalkoznának...
-
válasz
venember83
üzenetére
nem követem, de úgy néz ki mégsem megy az olyan könnyen mint azt egyesek szerették volna, nc is hosszú évekig elhúzódott, üzletember befektetői céllal meg nem fogja annyiért megvenni egy saját stadion nélküli, topcsapatok közül messze legrosszabbul vezetett klubot, teljesen elmaradott reklámbevételekkel, mezponzorokkal, amit folyamatosan egy cukrosbácsi tartott a víz felett
na meg kíváncsi vagyok eladásnál abra papa 1,5 milliárdos hitelét beépítik-e az árba, és ha nem akkor az ffp vajon mit kezd ezzel
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mizu most London királykék felén? Van vevő?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
akkor menjen el Rómába picit lazítani és tőlük vegyük meg, mint Salah-t

-
válasz
Tibiajax
üzenetére
Szerintem amikor igazolták nagyon azon voltak hogy eladják szilvát, csak azzal nem számoltak hogy a kovid válságban az nem lesz olyan egyszerű, ahogy azt ők megszokták.
Így meg hogy maradt mi tagadás szilva foden kdb is jobb játékosok.
amúgy ki nem állhatom, angol létére úgy fetreng mint egy latin kurva

mephi666 - Fabio Carvalho jön nyáron fixen. Gallaghert a cselzi nem adná el rivális klubnak, ha meg mégis akkor súlyos felárért, de szerintem még úgy sem.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
szerintem mire nálam eljutott ilyen szintre a gondolat, a 'pool megfigyelői több száz órán át elemezték
(...már ha ők is látnak benne fantáziát)...arra viszont fogadni mernék, hogy következő átigazolási szezonban jó pénzért fog váltani topcsapathoz
nem hinném, hogy a cselszkinél marad a jelenlegi helyzetben -
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
ott a pont
ezt a srácot szívesen látnám a 'poolban hosszú időre... most kéne lecsapni rá, amíg nem megy fel 4szeresére az ára... szvsz belőle lehet simán egy angol válogatott csk
amit eddig láttam, sokkal jobban rászolgál, mint Grilis (oké, hogy ő még nem tart ott, de az előző nemzeti kincstől valószínű ő veszi majd át a karszalagot) -
Tibiajax
nagyúr
még mindig Grealish.. oké hogy helyes, meg minden, de
:focal(1047x341:1049x339)/origin-imgresizer.eurosport.com/2021/09/25/3226196-66041188-2560-1440.jpg)
elemezzünk. elemezzük a játékát, mit láthatunk, ettől a nagyszerű és ma már híres játékostól a 90perc alatt, a man.cityben, 100millió fontért.
- avagy, én mit láttam
1. áll a balszélen, várakozik, néha vigyorog is
2. kap egy passzt. de azonnal visszapasszol.
3. kap egy passzt. lekezeli, szembe áll egy kicsit az ellenfél játékossal, majd visszapasszol.
4. kap egy passzt. lekezeli, picit megindul, de csak egy ütemet, majd inkább visszapasszol.
5. kap egy passzt. lekezeli, odalépnek neki, és gyors visszapasszolja.
6. kap egy passzt. lekezeli, odalépnek neki, elesik.
6.1. jajveszékel, rázza a kezét
6.2 .nem jajveszékel, feláll, reklamál
6.2.1. nem jajveszékel, feláll és vigyorog
6.1.2. jajveszékel, áll a játék
kihagytam valamit, volt még más is? DeathAdder?.. hogy látod őt? -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
15lövés/2 kapura vs 0/0
majdnem megoldották... remélem 1 hét múlva a wanda-ban beküldi a vámpírt, aki talál egy gólt, majd ráülnek az 1-1re... szívják csak ki az összes vérüket 
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
" az éhezők viadalát"
-
Most nézem Atma 5-5-0
-> az esély is feladva hogy kontrából gólt szerezzenekjót tett az idegenben szerzett gólok eltörlése valóban
BenHans - jajj de aranyosak

-
Tibiajax
nagyúr
milyen vádlija van már Grilisnek..
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
A Róma testvérszurkolói éppen az aláírásod éneklik a Citynek.
Kár, hogy pont ezalatt lőtt gólt KdB.
-
bagyulajuve
addikt
na ez már így nem zsír, támadnia kell az Atletinek
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Konaté meg hibázott egy jókorát... ki kéne csapni rendesen ezt a fikát
...aztán bennfika, kinnfika 
-
aláírom salah valami rettenet szar formában van, felfogni nem tudom miért nem lehet pihenhetni néha.... végigvitte az éhezők viadalát és azóta is folyamatosan játszania kell.. annyira dekoncentrált hogy a labdát sem tudja lekezelni
pont a fika ellen igazán padozhatna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
na akkor hajrá Atletiii, ha már Juve nincs
-
mephi666
nagyúr
Uhh ez a Benfica kemény lesz: Ramos-al kiegészült Everton lesz a pályán

-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Amit viszont Patrick Vieira kihoz a CP-ból, az nem gyenge... lehet, hogy hamarosan nevesebb csapatnál köt ki
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
szememben a legtúlértékeltebb edző, pont amit később írtál, amiatt
-
Hát ez fantasztikus

"Greater Manchester’s Anthony Taylor yet again taking charge of a Liverpool game against a Manchester club, in Manchester. With Greater Manchester’s Paul Tierney on VAR duty."
Tierney nélkül 6 ponttal kevesebbje lenne a szitinek, még bocsánatot is kértek akik ezt elszenvedték, Taylor a legutóbbi "bajnoki döntőbe" is csúnyán belenyúlt, erre megkapják a valószínűleg sorsdöntő derbit a manchesteri játékvezetők.......
dehát minek is a legjobb angol játékvezetőnek adni, amikor ő éppen el lesz foglalva a hatalmas norics-burley mérkőzéssel
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
aztán sok nagyon jó edzőnél láttuk már azt is, hogy kisebb csapatoknál helikopter, aztán topcsapatnál gyorsan kiderül, hogy van egy plafonja

-
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ez a lelkesedés iránta lehet, hogy régi ellentét már 'köztünk', a tiki-takát is tesze-toszának csúfoltam
(Tudod, Real...
ellenszurkolói szemnek az a foci halála is valahol, ha a másik csapatnak oda se akarják adni a labdát
megöli a temperamentumot, megöli a szenvedélyt - a szememben)Az igazat megvallva - ha őszinte akarok lenni magamhoz - egyébként csak azért fújtatok rá még mindig, mert mindig tökéletes volt a leányzó fekvése... Barca csúcskeret, Bayern csúcs keret, ManCi csúcs játékosok... A szememben még mindig nem derült ki, hogy ő igazán milyen edző... Naa, egy Atleti' vezetőedzői posztján, vagy Olasz/német bajnokság 5-10 helyezett csapatát átvéve kiderülhetne!

Szerintem viszont addig (erre nálam senki nem tud rácáfolni - mondhatni 'Müller-i rajnogás'
), nem egy Top edző 
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
de mi az? pepi egy szenvedélyes őrült, egy igazi megszállott, látszik, hogy a nap 24 órájában ebben él. Ezek a karakterek tették azzá a futballt, aminek ma ismerjük. Pepinek ebben az egészben óriási szerepe van. Arról már nekem is megvan a véleményem hogy egy elnyomó rezsimet támogat, ami miatt én is remélem hogy kiesnek. Nézni mondjuk nem fogom mert képtelen vagyok azt a haláltusát végignézni, amit a tico játékosok tolnak

-
lord_m
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
Soulfly842
addikt
Hiába szurkolok egy másik madridi csapatnak, ma nagyon szurkolok az Atleti' Madridnak, hogy a ManCi szurkolók szomorúan kullogjanak haza
A ManCi-val még nem is lenne bajom, de Gvárdiólát nagyon nem csipázom valamiért

-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
"ha félidőig nem lesz meg nekik" taktikus csapat az az atletiko el tudnak ők fetrengeni 45 percet
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
tolmáccsal biztos egyszerűbb lenne
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
reméljük, hogy ők többet buknak ebben a 2 hétben... Simeone-ban bízok, mert kb ők a legtrágyább ellenfelek bl-ben
hátha jövő héten egy jó kis hosszabbítást is összehoznak, hogy gyötrődjenek egymással túlórában is -
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
jó kis 2 hét indul: ma bl-meccs idegenben, 4 pihenő, city idegenben, 2 pihenő és bl-meccs anfielden, 2 pihenő és city idegenben (fakupa), 2 pihenő és united az anfielden

-
Jürgent a mai sajtótájékoztatóján arról kérdezték, hogy Luis Díaz beszélt-e neki holnapi ellenfelünkről, a Benficáról.
Jürgen: „Igen. Luis tíz percig próbálkozott, de egy szót nem értettem belőle.”

-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Az oldalsó térdszalagja sérült, a tegnap kiderült, hogy kb. 30 nap kihagyás vár rá, a térde miatt sírt, nem a fejsérülése miatt.
Locatelli, Chiesa és Vlaho az új generáció, akik a Juventushoz akartak szerződni, kvázi kényszerhelyzetbe hozva aktuális klubjukat, pedig angol klubok is jelentkeztek értük nyilván több pénzért. Van némi remény a változásra és az értékekhez való visszatérésre, de nem sok.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
na igen, ő már egy kicsit másabb történet volt.. még sírt is, amikor le kellett jönnie, és nem hinném, hogy a fájdalom miatt. fejsérülése volt, vagy mi. amiatt meg nem nagyon szoktak sírni, főleg felnőtt férfiak nem.. nyilvánvalóan szar volt neki is, hogy egy fantasztikus csapat elleni legnagyobb derbin le kell jönnie
lényeg, h valóban respect. érdekes látni a kontrasztot, a primadonnák meg a harcosok közt
egyre mélyebb a szakadék....lehet találtunk akkor mégis egy szimpi mai juve-játékost?..
múltkori kérdésünkre emlékezve -
Ez elég csúnya lehetett. Szerencsére nem láttam.
-
paatrick
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Én is néztem ezt a fo.... ha valaki azt mondja hogy az olasz bajnokság vezetőjét látom kiröhögöm.
Lehet beütött a szokásos hétfői falábúság. De vannak amik egyszerűen nem férnek a fejembe.
Pl. 16-oson belül 7 védő 3 támadó, nem baj ívelgessünk
és ráadásul még fejelni se tudnak ha odakerülnek. Vagy mikor jön be a labda csávó felugrik fejelni és 6 méterrel a kapu fölé fejel. Komolyan már, én is fociztam már mikor felugrasz látod hogy eléred vagy nem, ha nem akkor mi a francnak fejeled a kapu felé??? Menjen az égbe vagy hátrafelé még akkor is lehet belőle valami. És ezek az emberek ezt csinálják 20 éve, és nincs annyi tapasztalata hogy eldöntse van-e értelme belefejelni vagy nem.
-
-
Tibiajax
nagyúr
le a kalappal az előtt, aki ezt a mostani ácsi milánt szeretni tudja…. tényleg
ennél akàr egy as roma is sokkal karakteresebb, meg szerethetőbb társasàgszerk. a mezükről meg inkább nem is írok..

a milan-t ugyan nem gyűlöljük, de komolyan erőlködöm, és hát talán - úgy, hogy már nézem egy jó ideje a
meccsüket! zsiru, benásszer…
és nem tudok többet : ))
komolyan, a juventust simán végigmondom. de ezeket.. -
mephi666
nagyúr
Erről beszélek: ez a cp idén bárkit meglephet
oké, hogy csak 24. perc, de nincsenek beijedve -
mephi666
nagyúr
Hehe, ebben a cp kezdőben 3 fehér játékos van

Kezdek kicsit elfogult lenni, de ezt a Gallagher-t szívesen megnézném a 'poolban... Milner lassan nyugdíjba megy, jó lenne ha jönne hosszútávra egy ilyen betonstabil középpályás helyette

-
Tibiajax
nagyúr
nagy a csönd... mindenki a juvét siratja, gondolom
én meg csak most látom így utólag, Pedri megint mindenki csontra szopatott az este..

nagy gólt vágott.
a tegnap este azt hiszem elmondható - foci szempontból -, egy jól sikerült este volt. -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ő kezdte!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nem hinném, hogy a cselszkinél marad a jelenlegi helyzetben
majdnem megoldották... remélem 1 hét múlva a wanda-ban beküldi a vámpírt, aki talál egy gólt, majd ráülnek az 1-1re... szívják csak ki az összes vérüket
-> az esély is feladva hogy kontrából gólt szerezzenek

megöli a temperamentumot, megöli a szenvedélyt - a szememben)
és ráadásul még fejelni se tudnak ha odakerülnek. Vagy mikor jön be a labda csávó felugrik fejelni és 6 méterrel a kapu fölé fejel. Komolyan már, én is fociztam már mikor felugrasz látod hogy eléred vagy nem, ha nem akkor mi a francnak fejeled a kapu felé??? Menjen az égbe vagy hátrafelé még akkor is lehet belőle valami. És ezek az emberek ezt csinálják 20 éve, és nincs annyi tapasztalata hogy eldöntse van-e értelme belefejelni vagy nem.