- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Benfica-Atletico
Wolfsburg-CityMásik 4 bármilyen párosításban, és külön ágon..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #76095 üzenetére
zmeg, ha van valaki, akire most nem értettem ezt, az épp te vagy...
-
Tibiajax
nagyúr
húúú, látom mindenki csak a Barca-Arsenal-meccsről beszél, dumáljunk már kicsit a müntyheniről is, lécci
ironia
Suarez papa, mit vágtál már megint, nem baj, ez sem látták az egyestés juve-drukkerek.. Messi papa, mit emeltél már megint be bokából a kapuba, a jó isten áldjon meg
#76079 xsanyi77 egy ilyenhez mit szólnál?
PSG - Bayern
Manchester City - Wolfsburg
Barcelona - Real Madrid
Atletico Madrid - Benfica -
DopeBob
addikt
válasz
venember83 #76087 üzenetére
Szerintem inkább ennyire szánalmas az egész foci, úgy ahogy van. Két szabálytalan gól az első meccsen, egy meg nem adott a visszavágón, és jé kiesett a Juve... hogy mik vannak
Remélem lesz valami értelmes videóbíró, mert így csalják el a meccseket, ahogy akarják.
Jó volt egyébként a meccs, nagyon élvezetes volt nézni, de ezek teljesen kiborítanak
-
vans?
őstag
Mekkora meccs volt tegnap este, parade... Morata nagyon jol jatszott, orultem neki, de benne maradt a lababan (meg a fejeben) a Juve tovabbjutasa sajnos. Amikor lement Cuadrado is, ereztem, hogy behuzzak a nemetek. Pep szerintem zsenialisan meccselt tegnap, jokat huzott, tuzelte oket. Sajnalom a Juve-t, nem csak azert, mert a Bayern Top3-as a ruhellt csapataim listajan, hanem mert ok is megerdemeltek volna, persze ilyen nincs. Az meg, hogy raadasul Muller tartotta oket eletben, mindennek a legalja.
Kosz forceberg a kepet, aludni se fogok ma...
-
itouchfan
senior tag
válasz
venember83 #76087 üzenetére
Dybala.
Egy Dybala és a Juve megy tovább.
-
venember83
nagyúr
válasz
MPowerPH #76086 üzenetére
Nem, ennyivel jobbak egyénileg a Bayern futballistái. Ott van Vidal, aki egész meccsen meghatározó volt védekezésben a Bayern számára, aztán utána támadásban is, csereként beállt Coman, aki meg tudta húzni a széleket. A Juventusnak nem voltak olyan emberei a padon, akik így meg tudnák változtatni a meccs képét, mivel jelenleg kb. az összes valamire való futballista a pályán volt. A letámadásokban egyszerűen elfáradt a Juve, és nem volt mit tenni. Nagyon más lett volna a tegnapi meccs, ha van egy olyan futballista, aki begyötri a harmadik gólt a sok ziccer valamelyikében.
-
MPowerPH
félisten
Azert tegnap felelmetes volt a Bayern, es ez into jel lehet a kovetkezo ellenfeluknek. Kaptak ket szerencsetlen golt, aztan stagnaltak. Majd a 2. felido harmada utan gyokereset fordult a vilag. Mintha a Juve elfaradt volna, a Bayern meg ugy ment elore, akar a meccs elejen. Aztan a hosszabbitasban meg jobban kidomborodott az eronletbeli kulonbseg. Ennyire lagymatag lenne a seria A?
-
viharhozo
addikt
Azert amikor a vilag legjobb edzoje (mit legjobb, egy szemelyben legjobb harom), a Filozofus a szunetben abban latta a megoldast, h behozza a vilag legfeleslegesebb labdarugojat, akinek az anyja lanykori neve is Netto Emberhatrany, remenykedni kezdtem, h 0-4 lesz a vege, es a vilag legjobb edozjet erdemeinek megfeleloen vegre kicsapjak, mint a macskat szarni.
Bernat persze nem csinalt semmit (miert csinalna, az o szintje a Valencia B), de vegul csak sikerult befszmakolni (ket fejesgollal, biztos volt utana lebszas).
Mondjuk Allegri is erdekesen nyult bele a meccsbe, baromi kivancsi lennek, Cuadradot miert kellett lehozni. Meg arra is, h a Serie A-ban vajon 70 perces meccseket jatszanak-e, mert utana a tobbseg mar lepni is alig birt, hianyzott a kondi.
Ja, es ez volt Vidal elso ertelmes meccse, tavaly volt vmi feszko, vagy miert porgott ennyire?
-
marositech
senior tag
Na...báyern...ha akar továbbjut, ha nem, nem.
Bezzeg amikor rá fogadtam, akkor szépen kicsapta magát Mainzostul pár hete. Pedig, se előtte se utána nem volt kupameccs.
Fradi...mindenki pocsék volt, Böde 40%-os, nem mer játszani, alig ugrál. Nagy Ádi nagyon mélyponton van, nem kap labdát és nem kockáztat. Gerát már unom. Hiába vannak jó sprinterek Roli, Lamah, Sesták, de ha a labdakezelésük nagyon nagy nulla, semmi értelme. -
szami777
addikt
válasz
gyuromoj #76076 üzenetére
Egy ilyen párosítást megnéznék szívesen, a 3 spanyol legalább elkerüli egymást.
PSG - Real Madrid
Benfica- Wolfsburg
Barcelona - Bayern
Atletico Madrid - Manchester City(igazából egy PSG - Bayern, vagy PSG-City csatára is kíváncsi lennék nagyon.)
De persze nem így lesz, a Benficat és a Wolfsburgot kiosztják a 2 nagyágyúnak.
-
Sima 3:0, 4:0-t jósoltam a Bayern javára, végülis nem voltam olyan messze ettől, annyi, hogy a Juve is lőtt 2 gólt.
-
gyuromoj
veterán
Pénteken 12 órától sorsolás. Van egy olyan érzésem hogy akárkit kap a szeretett csapatom, végállomás lesz a legjobb 8...
-
itouchfan
senior tag
Akartam írni valami okosat, de így hogy a Juvenak szurkol az ember, így nagyon nehéz most bármit mondani.
Minimum mindkét csapat megérdemelte volna a tovább jutást. (a city - Kijev) dögunalomból meg kieshetne mindkettő. Megérdemelnék.
-
kacsyx
aktív tag
Vicces volt visszaolvasni 2-0-ig a hozzászólásokat (főleg a Bayern és Müller flegmázást...)
-
HdRew
őstag
válasz
L_YKing #76065 üzenetére
Madridistaként mondom, hogy az a meccs teljesen más volt. Ott az AtMa talált egy gólt, és végig bekkelt, itt azért a Juve jóval többet támadott, sokkal több helyzete volt.
Ha már hasonlítani szeretnénk ezt, akkor a 2010-es Barca - Inter összecsapásra emlékeztetett engem, igaz, más kimenetellel.
-
tigomigocika
senior tag
Remelem össze hozza őket a sors a Barcelona csapatával es letörik azt a nyomorult echte grimaszt az arcokról Messi es társai
-
lacy86
addikt
Miert mindig akkor melozok mikor ilyen faxa meccek vannak
-
bagyulajuve
addikt
ilyen nincs
-
Dreamie
őstag
Bazzeg kölcsön Coman visszajárt...
Kellett volna az a fránya 3. Gól a Juvenak...
-
tigomigocika
senior tag
Ezt nem hiszem el.
Utálom a Bayernt......Ha megadják a szabályos . Gólt akkor más a meccs...
De bosszus vagyok -
L_YKing
addikt
Hat igen.. Itt mutatkozik meg sok minden... Ugyan az mint az Atma - Real bl donto.
-
MPowerPH
félisten
Itt a vege... De meg kell hagyni, gyonyoru tamadas es gol volt.
Upsz, ez mar csunya. Es siman vegigneztek, ahogy leteszi maganak es belovi.
-
KisTücsök
addikt
Juj. Csak így üresen hagyni 5 méterre a kaputól? És csak áll ott? ...
-
DopeBob
addikt
hát... véget ért a csoda
-
B0V9B
tag
válasz
L_YKing #76058 üzenetére
Müller testesíti meg egy személyben azt, amit német nagyképűségnek, mindenki mást lenézésnek neveznek. Minden mozdulatából sugárzik ez, elég csak megnézni egy Bundesliga mérkőzést. Ő sose lesz olyan példakép mint egy Schweini. A Bayernbe pont az ilyen játékosok illenek, lásd Kahn.
Balotelli egyszerűen csak buta mint a föld, aki egyik pillanatról vált ismeretlen senkiből gazdag tinisztárrá. Nála sokkal okosabb emberek is akadtak már, akik nem tudták ezt feldolgozni ahogy kellene.
Ibra meg csak IbraSzláv mentalitás, senkitől nem tojik be és akármikor leoltja a riportert (jogosan) ha úgy látja hogy halvány lila gőze sincs a sportról.
-
KisTücsök
addikt
válasz
L_YKing #76058 üzenetére
Balotelli?
Akárhol járt eddig mindenhol bohócot csinált magából, és úgy akartak tőle megszabadulni. Azt se tudom, most hol van éppen. Egy vicc az a gyerek.
Ibra más, ő egy zseni. A kettőt még véletlenül se említsük egy lapon.
De egyébként én sem értem, hova ez a nagy Müller utálat (én nem utálom, az előző hsz-em ellenére sem). Viszont nagy troll a csávó, az tény, de legalább tud focizni.
-
L_YKing
addikt
válasz
szami777 #76055 üzenetére
...
Ennyire nem szimpi?
Fura amugy, van egy Ibra meg mondjuk egy Baromtelli akik kb osbunkok de mindenki oket tiszteli meg hamekame...(persze jol is jatszanak /bar inkabb csak Ibrara mondanam ezt/)
Es van egy Muller aki jol jatszik, lovi a golokat es kozbe "bohockodik". Nos, lehet en vagyok a hulye de ha valasztanom kene akkor inkabb Muller mint ez a ketto egyuttveve. -
máyköl
veterán
Mekkora meccs, atyaég...
-
Ringman
félisten
a juve igazán kibírhatott volna pár percet
-
bagyulajuve
addikt
hihetetlen, basszus, nem hiszem el, ilyen nincs
2. gól előtt az az átlépős "csel", simán előre kellett volna rúgni -
gyuromoj
veterán
válasz
venember83 #76048 üzenetére
Köszi szépen!
-
Tom5
addikt
Fuuuuuu.....jo meccs. Semlegesként. Bárki jut tovabb. Megérdemli.
-
MPowerPH
félisten
Juve mindket kapott golja ugyan ugy esett. Jobb szelrol beadas, ember uresen, gol. Nemeteket igye nem szabad soha leirni.
Azt a par ziccert be kellett volna verni a 2. Felido elejen. -
szami777
addikt
Ez a vásári majom meg kiegyenlít...
Ilyenkor verheti fejét a falba a Juve, hogy nem kaptak meg egy szabályos gólt az első félidőbe.
Na az lesz a csoda, ha innen továbbjut a Juve, mert kicsit összeomlottak. -
KisTücsök
addikt
Ez a g*ci Müller he.
-
DopeBob
addikt
ooooo b+ ezért kár volt...
-
L_YKing
addikt
Na... Ott van mindig.
Mar ertem miert ruhhelitek.. -
gyuromoj
veterán
Juve mezén miért van jobb oldalt kokárda?
-
KisTücsök
addikt
válasz
venember83 #76034 üzenetére
Persze.
Főleg így.
De azért amennyit eddig láttam, nehezen hinném, hogy ha most tovább is vergődnek, egy barca ellen nagyobb esélyük lenne, mint tavaly.
Ez nem az harapós bayern, mit guardiola előtt. Kiölte belőlük valahogy.
-
szami777
addikt
Tarts ki Juve
Azokat a ziccereket be kellett volna lőni a 2. félidő elején.
-
KisTücsök
addikt
Akkor asszem elkönyvelhetjük a kopasz bájern éráját bukásnak.
Kemény.
Kíváncsi leszek a szitinél mit ügyködik majd.
-
fatal`
titán
Az igen
-
MPowerPH
félisten
Dikk, a Bayern mit muvel... Vagy nem, a Juve mit muvel. Nem semmi.
-
fatal`
titán
válasz
L_YKing #76029 üzenetére
Kábel? Gondolom akkor nem vagy előfizetve a HD csomagra.
Directen lehet hogy nem adják HD-ba. M4 jön szobaantennával
De ez nem a csatorna, a szogláltató hibája. Mindegyik sport adóból van hd. Én egy kicsi szolgáltatónál vagyok itt adják is mindet
(Digi1-2-3, sport 1-2, eurosport 1-2)
Asszem a Sport M-ből nem létezik HD, de sztem azt nem is nézi senki.
-
venember83
nagyúr
Veszélyesen élnek a srácok...
-
gyuromoj
veterán
Pogba csak engem emlékeztet Finn-re az SW 7-ből?
-
HdRew
őstag
Egy tippmixes csoportban 160K-t tettek a Bayern továbbjutásra
-
törölt tag
Na, a kaszinós Gyukra magyaráz!
-
Lehet, hogy azon megy el a Bayern-továbbjutás, hogy az ötödikszámú középhátvédjüket játszatják (Kimmich), mert 3 előtte lévő hátvéd is sérült. Azért Boatenggel nem hiszem, hogy Morata végig tudta volna vinni azt a támadást. Bár őt már Messi is elküldte egyszer a sarki kiskocsmába.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
venember83 #76010 üzenetére
Csak ne legyen vége az álomnak
-
HdRew
őstag
válasz
L_YKing #76008 üzenetére
Morata valahogy a fontos meccsekre mostanában fel tudja szívni magát, de ebben az idényben van 5 vagy 6 gólja, most meg nem mondom hirtelen. Egészen januárig 4 gólja volt, az is 2 meccsen.
Egyáltalán nem volt gond, hogy a Real eladta, mert jó áron adta el, és egyszer még térden is fejelte magát, ami miatt bedagadt a szeme neki, és le kellett cserélni. Az akarásával soha nem volt gond, csak túl sok idő lett volna beépíteni a csapatba gondolom. Ilyen az, ha valakinek több bizalmat adnak, idővel meghálálja és belelendül.
-
DeathBat666
aktív tag
Ájj de jó kis meccs
-
fatal`
titán
válasz
L_YKing #75984 üzenetére
Milyen hányás minőség?
HD mind a kettő, ráadásul az M4 a földön akár ingyen is. Nem tudom ki a kommentátor, de a sport1-en Fülöp miatt mindjárt kibaszom a monitort, akkora szellemi fekete lyuk. Ennél Hajdú B. vagy Gundel is jobb lenne, de talán még a Knézy is...
Ráadásul az M4-hez még streameket se kell túrni, mert a MindigTV appal jön HD-ban ingyen...
Ennek ellenére az adóforintokat nem biztos hogy erre kéne költeni, pláne ennyit, mint amennyibe a közszolgálati tv kerül, de ez már másik topic témája (lenne)...
-
Ringman
félisten
válasz
kell a koeff pont!
plusz hirtelen nem is tudom, hogy ki ellen szorítanék, mikor a bayernnel játszik
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Reméljük mikor felébredsz is ugyanez marad az eredmény.
-
itouchfan
senior tag
Csak mondom, a #75988- as hsz.re egy pillantást vessenek az urak...
-
venember83
nagyúr
Jó ez, egy álom, de így kell folytatni!
-
Hűha. Nem kellett volna leírnom a Juvét.
-
Dreamie
őstag
válasz
Napfénysüti #76002 üzenetére
Morata!!!
-
-
szami777
addikt
Mi folyik itt basszameeggggg
Picsázzák a müntyhent -
HdRew
őstag
2-0-ra megy a Juve, tegnap előtt megmondtam, hogy nem esélytelen
-
L_YKing
addikt
Morata!!
-
Napfénysüti
nagyúr
Gyerünk Juve, picsázzátok ki a Bayernt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest