Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Mennyi is volt ez a Döbröjn gyerek?

-
venember83
nagyúr
Otamendi aztán dumálhat, amennyit akar, ugyanúgy kint volt az ő keze is, mint Mandzunak, csak éppen a horvát erősebb volt, ennyi.
-
Tibiajax
nagyúr
nna akkor, hala Madrid

-
törölt tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Amugy ezzel vigyazz mert ez konkretan a csalas kategoria... jobban mukodik a modszer, nb1/2ben a helyszinen megtekintve a nem TVs meccset

-
Assimilator
őstag
Tegnap ugy gondoltam 6-0-nal, hogy megrakom 6.5 gol vagy annal tobbre, aztan ha ugy alakul gyorsabb leszek a fogadoirodanal es gyorsan ranyomok a tetre. Ezt a 11-esnel be is jatszottam. Persze nem en voltam a gyorsabb. A homokora csak porgott es porgott. Dzeko amint kihagyta, el is fogadta a tetem. Ott lefottem parszor. Igy kell a 6-0 utani idot izgalmassa tenni.
Aztan jott Dzeko 5 masodperccel a vege elott. 
Utolag nem tudom mit gondoltam, hogy gyorsabb leszek a fogadoirodanal, foleg netes kozvetitessel. Bolond.
-
pohár
félisten

-
BenHans
addikt
A cinikus xy komplexusos köpködésre nem reagálok, szót sem érdemel...

---------------
A meccshez:
Gratulálok a Barcelonának. Jelenleg talán 1 ellenfelük van és az a Bayern. A becsületgól összejött, kis szerencsével ez egy 7-3-as BL szenzáció.
Az 1-1 is mutatja, hogy képes többet mutatni a Roma. A Realnak a 0-4 ennél sokkal nagyobb szégyen, azzal a kerettel.1) Ebben Garcia topcsapatok ellen kiújuló taktikai betegsége is bőven benne volt. 2) A csapatom, a sérültek miatt még jóindulattal is csak félkész. 3) Torosidis-Maicon-Gyömbér édeskevés nagyobb csapatok ellen, tehát van 4 védőnk, Digne-Manolas-Castan-Rüdiger. Ez kevés.
4) Iturbe és Falque ketten együtt érnek annyit mint Salah és mégis ők vannak itt sajnos és nem Ljajic és Lamela.
5) Totti még mindig kell, mert nélküle nincs rend a fejekben.Kell nekünk még pár igazolás, és mentális erő. Lesz gyönyörű saját stadionunk, és nagy jövő áll a csapat előtt.
Csak a csoport második helye és a továbbjutás a lényeg! Forza Roma Per Sempre! ♥
-
KisTücsök
addikt
Fúú ez a barsza...
Jó lesz az utolsó forduló. G csoportban a Chelsea - Porto meccsen, amelyik csapat kikap, valószínűleg az EL-ben folytathatja. Sőt, Portonak még az x sem jó, ha jól látom, nekünk mondjuk igen. Menni fognak keményen.
-
B0V9B
tag
Remélem megint felemeli majd a hangját kaszinós gyurka meg olaszfocit felszopó várhidi péter, hogy ilyen As Roma szintű csapatoknak semmi helyük a BL főtábláján. Ezt a Bate-ra mondták, amikor hazai pályán 2-0-ra kikapott a Barcelona ellen!!!!!

-
Tibiajax
nagyúr
hagyjátok már békén szegény Rómat..
elég volt most már
majd a rühes bayernt szedjétek szét ennyire légyszíves, skacok...
de atomjaira -
venember83
nagyúr
Lábtengónál hat-nullnál vége a meccsnek, nem? Vagy csak mi játszottunk így? Junior mondjuk nem is érdemelte meg a gólt, ilyen szarul és pökhendin rúgni a tizenegyest...
-
szőröscica
addikt
Pedig a pizza jobb mint a tapas...

Még szerencse, hogy felhívtam nagyanyámat, hogy kinek drukkol: kiderült, hogy messzi rajongó, ezért szolidaritásból nem drukkolhatok a romáknak, viszont a katalinok nem izgatnak csak ha nők, ezek viszont szőrös seggű férfiak, így nincs rossz kedvem boss zakó miatt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nincs több kérdésem.

-
bucketb0b
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Lehet megúsznák 7 kapott gól alatt azért

Azért a többi csoport.. Lyon valószínűleg utolsó Arsenal nem biztos, hogy tovább jut, Bate És D. Kiev továbbjuthat akár..
utolsó forduló esélyes tippmix gyilkosnak 
(#72077) venember83 : mondjuk a Roma nem az a tipikusan olaszos védekezős csapat, inkább játszó csapat és a kerete sincs meg hozzá, hogy védekezzen, de ettől még valóban nem indokolt az 5-6-7 ki tudja még mennyi gól, ez már csak a Barcan múlik igazából. Ha ez egy elődöntő lenne és 9-0 lett volna a Romanak az 1. meccsen még akkor is továbbment volna a Barca a meccs képe alapján.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Jó példa a tavalyi BL-döntő, annak sem ötnull lett a vége, ugye... Ahogy a RM elleni meccseken sem vallt szégyent az amúgy lassú Juventus, és idén az amúgy gyors City otthonában pl. nyert a Juve. Egyszerűen okosabban fociznának. Sebességben és technikában nyilván nem vehetik fel a versenyt a Barcával, de taktikailag mindenképpen.
Kérdésedre válaszolva: igen, védekeznének, amíg nem mutatkozna megfelelő alkalom a kitámadásra.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ezt hogy érted?..
kivédekeznék? -
bucketb0b
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Reálisan nézve a 2. hely meglehetne nekik simán. Persze attól még nem kéne így leereszteni. Majd a döntőben visszavágnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
itt már csak az a kérdés mennyire akarnak úriemberek maradni a rómaiak szerintem és nem feldarabolni a Barca játékosokat
-
Tibiajax
nagyúr
5
-
venember83
nagyúr
Lehozták a középhátvédet, hogy ne rúgjon több gólt a rómaiaknak.

Amúgy szerintem a rómaiakat egyszerűen nem érdekli a meccs, mert tudják, hogy nem nyerhetnek.
-
törölt tag
Hát. Nekem olyan edzőmeccsszerűségnek tűnik.
-
bucketb0b
őstag
Most a Roma védelme ennyire kuka vagy lesre állítást próbáltak játszani a meccs feléig kb. ?
-
Assimilator
őstag
Suarez az bevagta. Roma is haza lesz kuldve egy otossel.
Mar csak a Portonak es a Lyonnak kene felkelnie, hogy jo legyen a mixem.
-
IreN!CuS
őstag
Szuzikam te joooo ég

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Remélem, hogy lesznek is.

-
IreN!CuS
őstag
Hiába van együttérző erekció a mostani barcat nezve tavasszal is így kellene játszani akkor lehet kupákat nyerni nem ilyenkor. Viszont ha ez kitart vagy kevésbé esik vissza szép idény lesz a mostani is.
-
venember83
nagyúr
Komoly oktatásban részesül az AS Roma.
-
törölt tag
Messi & Suarez

-
LendvaiFeri1
veterán
Ez így érdekes lesz...

-
venember83
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Attól biza nem kell félni.

-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kábszi nem játék koma.
-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mert szerinted jó edző. Szerintem pl. nem egy Real Madrid kaliber ahogy sokan mások szerint sem az.
-
Dinter
addikt
Nem véletlen kapott 47 ezer lájkot (átlag poszt 5ezer)

-
7600 GS
addikt
Arsenal-nak ma mindenképp nyerni kell?
-
L_YKing
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
mai menü a'la carte

-
Richard!
addikt
Akkor jövőre a Nou Camp-ban topik tali?

-
DopeBob
addikt
Mondjuk sok köze sem volt hozzá.
Rafael Benitez "had nothing to do with Liverpool winning Champions League"
Nagyon rossz választás volt szerintem, az utóbbi 10 évben 0 eredményt ért el, hogy került a RM kispadjára?

-
gyuromoj
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

-
gyuromoj
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Ne is mondd... pedig áprilisban tervezünk(?) menni Madridba, de ezek után lehet inkább kimarad.
Inkább Barcelona felé veszem az irányt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#72015) Napfénysüti
Várost megnézném azért, de szerintem egyelőre nem lesz belőle semmi.(#72016) forceberg
Bakancslistámon rajta van egy El Clasicó élőben.
-
Dinter
addikt
Közben Pérez megváltoztatta a Real Madridon belüli jogszabályokat, mostmár csak az indulhat elnökjelöltként, aki legalább 20 éve tagja az egyesületnek, és van a Real összes tőkéjének 15%-ával megegyező személyes vagyona elhelyezve egy spanyol bankban. Ilyen egyedül egy személy van, aki nem más mint Pérez.
Forrás: [link]
-
nextman
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A bundesliga 2-ben van 2 csapat, amelyiknek a meccsein atlagban ettol kevesebb nezo van, a Sandhausen, es az FSV Fraknkfurt. Ezeknel 1 meccsen 5-6 ezer nezo van. Az osszes tobbi bundesliga kettes csapat meccsein legalabb 11 ezer nezo van

-
Napfénysüti
nagyúr
Az kemény hogy az NB1 össznézőszáma 9555 volt az elmúlt hétvégén (1592/meccs átlag). Még stadiont, még!

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elég volt most már

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)