- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #84099 üzenetére
meg akik csak szimplán hánynak tőle
-
válasz
Jhonny06 #84097 üzenetére
+1, ha nem a realnak szurkolnék, az ő teljesítményét abszolút elismerném. szerintem nincs még egy játékos most, aki ennyire fanatikus lenne és ennyire mindig a győzelmet hajszolná. persze azért nem tudja háttérbe szorítani az egyéni elismerések utáni vágyát, de hát ez legyen a legnagyobb gondja.
-
Jhonny06
veterán
válasz
DeathAdder #84092 üzenetére
Megmondom őszintén azért sajnálom egy kicsit. Nagyképű meg minden, de én szeretem. Látszott rajta a döntőn is, hogy baromira szeret és szeretne focizni, minden mást félretéve. Még ha csak 3 hónap lesz ebből, az is kurva sok.
-
DeathAdder
veterán
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
Tibiajax #84089 üzenetére
most ebből nem tudom mit akartál kihozni, de egy részleges szakadás nem 5 (lehet ennyi is, de egy élsportolónál nem várnak ennyit), főleg nem 6 hónap..
ha a mi orvosi stábunk képes volt egy részleges szakadást 4 hónap alatt meggyógyítani, akkor Ronaldo-nak simán lehet ez 3-3,5 hónap is.de a kedvedért rákerestem a google-n és nézegettem sérült sportolókat, 1. találat: „Görbicz térdében is sérülés van, bár szerencsére kissé enyhébb: részleges belső oldalszalag-szakadás. Ez az eset nem szorul műtétre, Anita öt hétig külső rögzítést visel majd, és várhatóan hat-nyolc hét után tud visszatérni a csapatba”
Szóval a te 6 hónapos gyógyulásod nem tudom micsoda, hacsak nem erősítetted a lábad, amit meg nem értenék, hogy miért nem.
Cartevo: hát igen, ez akkor nem jutott eszembe, de egészen fura ahogyan a csoport meccsekről beszélnek és ez nem 1 társaság, hanem több, szerintem az egész országuk kb. így gondolkozik.
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathBat666 #84088 üzenetére
Ron direkt rúgta az osztrák kapufára a büntetőt?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathBat666 #84088 üzenetére
..az én teljes szakadásom volt kb. 6 hónap..
és neked ugye nem jutott olyan orvosi stáb meg segítség se gondolom, mint őkelmének,. meg mint ahogy nekem se, annak idején
így volt kb fél év nekem is, a részleges térdszalag-szakadás -
DeathBat666
aktív tag
válasz
Jhonny06 #84086 üzenetére
azért egy részleges szakadás nem 5 hónap, jó lesz az 3-4 nek is főleg, hogy azt nem kell műteni, az én teljes szakadásom volt kb. 6 hónap.
amúgy beszéltem portugálokkal a Balaton Sound-on ők mind megvannak győzödve arról, hogy direkt ikszeltek mindenkivel a csoportkörben, miután látták, hogy az olaszok megverték a belgákat, "direkt" akartak 3.-ok lenni..
mondtam nekik ezt az Elekes poént és ők nem nagyon nevettek ezen, azt mondták, hogy ha belőtte volna, akkor rúgnak ők is még egyet amúgy is ha komolyan vették volna a meccset akkor 5-0-ra nyernek -
Jhonny06
veterán
-
sziku69
őstag
Sajnos ez van. A gyengébb csapat beáll védekezni. Ha szerencséje van, és jól tud kontrázni, akkor még gólt is szerezhet.
A Horvátok is megszívták a Portugálok ellen. Pedig ha már az elején nekiállnak focizni, akkor a CRék mehettek volna haza.
Valamikor minden összejön egy csapatnak, máskor meg semmi. Lásd Belga csapat. Hiába vannak tele top játékosokkal. Egyszer hopp, máskor kopp.A Magyar csapat előtt viszont le a kalappal. Nem ijedtek meg a "nagyobb" csapatoktól sem.
-
Cartevo
őstag
válasz
marositech #84059 üzenetére
Nem kell 4., a 3. a lényeg, mint hokiban az utólagos módosítás, azaz törölni kell Krisztián lökős lesgólját, tehát a csoportunkból kiejteni őket +néhány fogukat.
-
Dexar007
veterán
Osztrak tv-ben is vannak azert szakertök: [link]
,,24 csapatot nem bir el az EB"
Aztan panaszkodnak,hogy alacsony volt a szinvonal es,hogy az a Portugalia nyerte az EB-t aki Ausztria ellen is csak egy 1:1-et tudott.
Mellesleg Wales elödöntös,Izland negyeddöntös volt..de azert ,,nem birja el" -
szab.tam
nagyúr
bocs.
napközben dolgozni merészeltem, és most tudok neked reagálni.szeritnem nagyobb indentitás zavarban szenvedsz, mint a prájdosok.
real szurkolóként cr nagyon jó volt a portugál válogatottban, így a portugál válogatott is kiemelkedő teljesítményt nyújtott végig az eb folyamán. ezek egyenesen, és logikusan következnek egymásból.
meg is értem.de a rövidtávú memória gyengülésének az ellenszere az ismétlés:
ja, és csak neked:
A portugálok érdemtelenül nyerték meg...na jó. megalkuvó vagyok. megérdemelték.
legyen. ok.
csak kérek egy kis időt, hogy alá bírjam támasztani érvekkel... -
B0V9B
tag
még valaki írja már le úgy hatvannégyszer hogy a portugálok érdemtelenül nyerték meg a tornát. köszi.
-
szab.tam
nagyúr
"Nem értem ezt a portugál köpködést."
láttad a meccseiket?
off:
fogadás téma: tegnap nálam minden fogadásom arról szólt, hogy a franciák nem nyernek. csak hát túlságosan verettem őket, rendes játékidőben. így egy ruppót sem nyertem vele.
számomra érthetetlen volt ez a nagy francia győzelem optimizmus.az egyik vendég az m4-en előre bemondta, hogy túl korán hűtötték be a pezsgőt.
de mindettől függetlenül totál érdemtelenül nyerték meg.
szerintem.
és a többség szerint is.persze baromira meg lehet magyarázni az ellenkezőjét is.
-
-
máyköl
veterán
Mert némely meccsnek sosem lenne vége. A játékosom sem bírnák 120-130percnél tovább, a nézők is egy idő után belefáradnának és elkapcsolnának. Kell egy lezárás, hogy tudd, mennyi van még hátra, és megtudod ki a győztes.
Esetleg azt vissza lehetne hozni, hogy tizenegyesek helyett 2 nappal később meccsismétlés. -
Ringman
félisten
Ronaldóék összesen 73 percig voltak előnyben a tornán - ne feledjük, 7 meccset játszottak, három hosszabbítással megspékelve, azaz mindent egybevetve 720 percet -, de hátrányba is csak 63 percre kerültek, ami jól mutatja, milyen szinten kerülték a kockázatot. A döntő kulcsa is ez a hozzállás volt, azzal ugyanis, hogy a francia válogatott beállt melléjük a sorba, és lényegében semmilyen erőfeszítést nem tett a gólszerzés érdekében, a portugáloknak egy jottányit sem kellett elmozdulniuk a nekik kedvező játékhelyzettől.
-
danpress2
csendes tag
Hali,
Nem szeretnék spammelni, de van egy sportpodcastünk heti 1-2 adással, foci, nba, forma1, moto-gp témákkal.
Letölthető, hallgatható itt: http://soundcloud.com/sportterasz/tracks
Friss adásokért követés Facen itt: https://www.facebook.com/sportteraszpodcast/Nem vagyunk túl komolyak, és nem is értünk egyet mindig
Remélem nincs rossz helyen ez az info, vagy ha igen, akkor hova tehetem? peace
<a href="http://eurogotr.uefa.com/en" target="_blank" rel="nofollow">Még meg lehet szavazni a torna legszebb gólját!</a>
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #84064 üzenetére
Szegény Wenger... Nincs olyan szituáció, amiben ne lehetne megtalálni. És hát a jövője sem tűnik valami fényesnek.
villamos: Értem. Akkor még ez is szarul van kitalálva.
-
villamos
őstag
Még meg lehet szavazni a torna legszebb gólját!
Először szavazni, majd a focilabdát a kedvenc csapat zászlójára kell húzni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
marositech #84039 üzenetére
Szerintem meg siman nem kellett volna kiboviteni az EB -t 24 csapatosra. Az, hogy a 3. helyezett itt is tovabbjutott, az ebbol ered. Persze akkor mi sem lettunk volna ott, de akkor garantaltan nem Portugalia nyer.
-
spammer
veterán
válasz
marositech #84059 üzenetére
Meccs utáni lapnak - főleg a pirosnak - mi értelme lenne? Challenge kellene ide is, azaz a lehetne kérni videóbírós visszanézést (limitált számban), ha valaki nagyon másképp látja a dolgokat, mint a bíró. Ez már sokat dobna a helyzeten.
Továbbá jó lenne, ha normálisan büntetnék a birkózást és a lökdösődést. Tegnap is átfogta az egyik a másik nyakát és úgy rántotta vissza, meg folyamatosan fellökték egymást, szándékosan, izomból. Ilyenekért oda kellene baszni nekik egy lapot azonnal, aztán vagy viselkednek, vagy kinullázzák magukat. Förtelem, ahogy ma fociznak.
-
marositech
senior tag
Szerintem nagyon fontos lenne:
1. +1 csere lehetőség hosszabbításban. Játékmenet frissítése.
2. Tiziknél a vonalakra 3x annyit odafigyelni. (gólvonalas bíró a kapust, a partjelző a 16-os vonalát, a főspori a rúgó játékost figyeli) Gondolom ezt nem kell elmagyarázni.
3. Utólagos szankcionálás, azaz videofelvételek alapján sárgát/pirost megítélni, meccs után. Ezzel elkerülhető, az ilyen aljasságok elkövetése, műesések, kamusérülések. Ezek után a játékos fejében benne van, hogy szimplán nem éri meg a játék rovására viselkedni.
4. ???Vélemény?
-
IreN!CuS
addikt
válasz
L_YKing #84055 üzenetére
Nekem mindig valahogy az az érzésem ,hogy túl sok a 11 fő / csapat.
Annyira felvannak készítve a focisták már alacsonyabb szinten is fizikálisan hogy oda vissza oda vissza lefutják a 90 percet.
Vagy nagyobb pályák kellenének ( 5-5 méter már sokat jelentene ) vagy -1 fő amit persze sosem fognak meglépni mert súlyos pénz kiesés lenne főleg a nagy csapatoknál.
Viszont így lehet !!!!!! jobban " szétszakadna " a pálya vagy legalább több szabad terület lenne. -
L_YKing
addikt
válasz
cyberkind #84052 üzenetére
En addig jatszatnam amig golt nem lonek.. Leszarom ha plussz 2 oraig megy a meccs de jatszanak es ne a 11eseket varjak a csapatok... Defensiv szar az egesz... 50 akarhany meccsbol 1-2 jo meccs volt, szerencsere mi jatszottuk az egyiket.. Ez az egy ami vigasztal.
Rocket: igy van, valtoztatas kellene de nem csak a nagy tornakon hanem a futballban.
-
DopeBob
addikt
-
rocket
nagyúr
válasz
L_YKing #84051 üzenetére
Nem csak a dontonek, az egesz EB-nek.
El kell gondolkodni a szabaly valtoztatasokon, kezdhetnek azzal, hogy 0-0-ert 0 pont jarna mindket csapatnak.
Hosszabitasra meg johetne a 10-10 elleni jatek 15percig, aztan 9-9 15 percig (hosszabitas kezdeten lehetne engedelyzni +2 cseret), es csak utana a lutri 11-esek. -
L_YKing
addikt
"Ennek a dontonek a legnagyobb vesztese a labdarugas..."
Teljesen egyetertek.
-
7600 GS
addikt
Benzema most rendesen mutathatja a fukkot Dösámpnak meg Zsirunak is.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Turbolada II #84036 üzenetére
haha, egy meccset nyertek meg rendes játékidőben. ezek érdemelnék meg? az 1:0 az egy tény, az, hogy megérdemelték már más kérdés.
-
wednesday
őstag
válasz
Cartevo #84040 üzenetére
Ugyan ott lennék vele, mint a 16 tagúval. Persze döntően az üzleti érdekek játszottak bele, de annyi előnye van a 24-es rendszernek, hogy az utolsó csoportfordulóknak még van/lehet tétje. A 3. körök is lehetnek pörgősek. Mert ezek után lássuk be a csoportkörökbe jobb meccsek vannak, mint a kiesés szakaszban.
Úgyhogy legalább az EB elejét élvezzük már
és hagyják így.
-
Vladi
nagyúr
Nem értem ezt a portugál köpködést.
Azért nézzük már meg, hogy a nagy csapatok hogy teljesítettek:
Olaszország? Németország? Franciaország? Spanyolország?
Ennyire zérus volt a mezőny. A nagy csapatok közül kb egyse mutatott fel valami extrát.A kis csapatok bezzeg! Wales, Izland, Magyarország! Na az igen.
Örülök, hogy inkább a portugálok nyerték, a fentebb ismertetett előzmények miatt.
Szeritnem igen is megérdemelték! Nem tudta őket legyűrni még a magyar válogatott sem, tehát igenis kiemelkedőek!mod:
Azért én a szabályokat még így is módosítanám, hogy előbb vegyék figyelembe a győzelmet. Igen, akkor Portugália kiesik, Albánia meg továbbjut. -
válasz
marositech #84041 üzenetére
16 helyett 24 csapat, több meccs, nagyobb üzlet, ennyi.
Negyeddöntők helyett nyolcaddöntőkkel kezdődik a ki-ki szakasz.
Szerintem jobb, mint a 16 vagy 32 csapat 2-2 továbbjutóval, mert így nem azonnal bukó pl. egy halálcsoport.BL-ben pl. miért nincs ez az ágrendszer?
-
Cartevo
őstag
válasz
marositech #84039 üzenetére
32 tagú legyen?
-
Cartevo
őstag
válasz
Turbolada II #84036 üzenetére
Csoport3.
-
Dexar007
veterán
En orulok,hogy a portugalok nyertek.CR-tol majd meg 70 evesen is kerdezgetni fogjak,milyen volt az EB donto.
d
Lehet mondjuk addigra ugy fog emlekezni,hogy o rugta a portugalok osszes goljat. -
szab.tam
nagyúr
eder interjú:
"megérdemeltük ezt a címet."
mi van?igazán szép az lett volna, ha azt mondja, hogy "nem érdemeltük meg, de nagyon hálás vagyok, ennek, meg ennek..." (Istennek, anyukámnak, szomszédnak, labdaszedőknek, szurkolóknak, stb.)
-
B0V9B
tag
Mondjuk akik itt az antifoci győzelmét hajtják, azoktól szeretném megkérdezni hogy Franciaország a játékrész melyik perceiben támadott annyira, hogy feltörte volna a háló a portugálok hátát? Mert én nagyon figyeltem a döntőt, de nem vettem észre azt a varázsmomentumot, hogy ha most a franciák lőttek volna egy gólt a 110. percben, akkor büszkén csettinthettem volna, hogy: "ez igen, ez szép volt, nagyon de nagyon megérdemelték"
Természetes hogy egy döntőt agyon nyom a tét
-
thomeef
őstag
Örülök hogy nem a Franciák nyertek
Pepe brutálisan játszott végig az EB-n, messze a legjobb portugál játékos sztem
(#84030) Citroghost: Még mindig jobb mintha befosott volna
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
cyberkind #84027 üzenetére
Miért? Attól még jó védő, hogy megkattan a parázs meccseken. És nagy részt is vállalt az EB győzelemből, talán az EB-n összességében a portugálok legjobbja volt.
Én Arbeloa eredményein döbbenek le mindig. Na ő maximum közepes játékos. És nem emlékszem olyan meccsre, ahol igazán jó lett volna.
-
cyberkind
félisten
És ez az ember, Pepe, VB-n kívül mindent nyert, leírni is fura.
-
MPowerPH
félisten
válasz
callmeakos #84019 üzenetére
Es? Mi 4-zeroval kizugtunk, a lesajnalt Portugalia meg megnyerte az EB-t. Sot, a mikro meretu Izland is tovabb eljutott.
Orulok neki, hogy nem a franciak nyertek meg. Ronaldo pedig...kellemeset csalodtam benne az EB alatt, foleg az utan, ahogy ellenunk jatszott/viselkedett. -
KisTücsök
addikt
válasz
Turbolada II #84024 üzenetére
Félve kérdezem meg. Mi lesz akkor?
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon lejtett az a hazai pálya, de szerencsére nem sikerült nekik!!
Hatalmas győzelem, ilyen kerettel
Ha Mo nyert volna így EB-t, akkor nem fikáznátok a csapatot...
-
Ezt Deschamps cseszte el, mert ilyen botlábú zsiráfokat játszat elöl, mint Zsiru, aztán Zsinyak, mikor a franciáknak olyan remek csatáraik vannak, mint Griezmann, Martial, Lacazette... Payet a csapat karmestere, erre lehozza. Megérdemli ez a hülye a vereséget. A játékosok nem érdemlik meg.
Szinte minden csapat kudarcra van ítélve, amelyik ilyen csatárt játszat, technikás helyett.
-
callmeakos
veterán
Én csak ennyit fűznék hozzá: "Könnyű csoport"
-
lacy86
addikt
Vicc ez a gyozelem ...
Nem is baj, hogy veget ert
Nem birnam nezni, hogy ilyen low teljesitmennyel mennenek tovabb -
Tom5
addikt
Mi lesz a bajnoki busszal?
-
Richard!
addikt
Egy olyan csapat nyert, amely azt sem érdemli meg, hogy köpjek egyet utánuk...
-
Turbolada II
őstag
Kár volt túlhűteni a pezsgőt.
Elek Ákosnak jár az EB cím fele.
-
Tom5
addikt
Nyomi fransziák, bárki csak ne ők....hála égnek.
-
cyberkind
félisten
Most itt akkor a franciák adták el a győzelmet hogy szart se csináltak vagy csak ennyire jók voltak a portugálok?
Végre, megvan 12 év után.
Franciák...
(ez hihetetlen, ennek a csapatnak itt se kellett volna lennie
)
-
villamos
őstag
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathAdder #84008 üzenetére
El(ek)puskáztuk.
-
DeathAdder
veterán
A futballvilàg szégyene h portugália egyetlen megnyert meccsel európa bajnok.
Na de hálistennek végenem fog hiányozni...
-
spammer
veterán
CR hogy dirigál.
-
L_YKing
addikt
Na.. Igy is lehet nyerni... Eljen az antifoci. Inkabb hagyom is.
A jovo focija....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest