Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Viszont nézd a közeli képeken milyen szép a fű. Nagyon durva. Még simán azt is elhinném hogy műfű az egész.
-
DS39
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ez a meccs egy büntetés, én kikapcsoltam.

-
LyonnaisFan1
őstag
Hat ez vagy 0-1 lesz a vegen, vagy megy tovabb legalabb 30+x percig.
Utobbit akarjuk egyaltalan?
-
Farkassacred
őstag
Egy szó, borzalom..
Most tényleg hazamehetne mindkét csapat. -
paatrick
őstag
Nehogy valamelyiknek eszébe jusson 20-25 méterről kapura lőni
ezért nézhetetlen számomra a spanyolok játéka. Ilyenkor szó szerint fel kell törni a védelmet. Ha egyszer 5 méterről gyomorszájjal veszed le a lövést majd 5 percig fetrengsz, beled kiköpöd akkor másodjára már nem fogsz olyan lelkesen a labda elé vetődni. Azt hopp máris egy rés a falon 
-
mephi666
nagyúr
...Mormota jól elgondolta, hogy szépen elmegy balról
ezzel a marokkói védelemmel nem számolt...ez van, ha a megállíthatatlan erő az áthatolhatatlan fallal találkozik... szépséghiba csak annyi, hogy ez a spanyol banda megállítható

-
atee_13
őstag

-
cyberkind
félisten
válasz
atee_13
üzenetére
Tehát csak az ismert buli, elvileg most nincs szó a Serie B-be sorolásról, de meglássuk.

IreN!CuS
Miért, ki van a középpályán megint? (most jött le Gavi) Az eddig elnyert címeket is a Bőrszalonka játékosok hozták az országnak, amúgy ki ez a susenykó, Asensio lenne?
Én szeretném ha ismét olyan hatalma lenne a Madridnak, mint Franco alatt, de akár egy olajos is megvehetné, uncsi ez a pénzügyi szarakodás nonstop.
-
atee_13
őstag
Juve pápá SeriaA?
-
Redneck
nagyúr
A meccs képe alapján, az az érzésem, hogy a spanyolok mennek haza.
-
mephi666
nagyúr
...kéne egy marokkói gól félidő előtt, hogy utána legyen valami tempó
-
Elektrosokk
veterán
remélem szénné verik őket.
-
redzsi
senior tag
Egész jól játszik eddig Marokkó a Celta Vigo ellen.

-
paatrick
őstag
Na lesz marokkói piros lap a meccsen?
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
25
-
még 20 nap
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg
üzenetére
nekem Roberto Carlos volt nagy kedvencem
...nem voltam soha igazán jó befejezőember... voltak napjaim, amikor ment a gólrúgás jobbal-ballal, máskor meg azt produkáltam, mint Lukaku meg a kefefejű bohóc ezen a vb-n: a kihagyhatatlant is simán kihagytam
...falun, tét nélküli bohóckodáskor is kaptam érte a fejemre, de ott azért más, mint világbajnokságon ilyet produkálni 
RC-ra vissza: volt amikor egész délután szabadot rugdostam kb 20-25 méterről üres kapura és próbáltam jobb külsővel hasonló (de azért nem akkora) kiflit rakni a labdába, mint amit ő ballal beakasztott messzebbről a csigaevőknek... kb 200 próbából sikerült egy hasonló a jobb felsőbe... az övét látta az egész világ, enyémet meg kb 1 haver

-
atee_13
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Delpiéró brazil?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
meccsen is mutatták őket
bármelyikük cipőfűzője többet ér, mint a mostani teljes támadósor és középpálya 
-
SpaceKombajn
aktív tag
Azt értem, hogy a spanyolok nem szakadtak meg Japán ellen az utolsó meccsen (hogy a németeket kiejtsék)
de bónuszként így elkerültek a brazil ágról (igaz a másik ágon meg ott vannak a franciák), de hogy mindkettőt direkt így akarták/csinálták már az elejétől vagy a németek bénázása közben született meg eme remek mesterterv? -
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
ja, de amíg az itteni 16:00 és 20:00-s kezdések 13:00 és 15:00 környékét jelentik dél-amerikában, az bőven jó nekik... ha viszont ott lőnék be a késődélutáni-koraesti időpontokat, akkor az európában már éjszakába csúszna... arról nem is beszélve, hogy észak-amerika még néhány óra pluszt jelent... globális nézettségben szerintem érdemes lenne délelőtti-koradélutáni kezdésekben gondolkozni

filmekben engem nem zavar a spoiler, de meccseknél más a hangulat, ha tudom előre a végeredményt
márpedig egy vb-n 100 irányból is szembe jöhet -
hobizoli
nagyúr
-
"az a négyes illusztris trio volt"
Ez jó poén volt.
M4, kb. 4 perccel ezelőtt, beszélgetőpartner megjegyzése.
(Nemt'tom ki. És no offense) -
paatrick
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ezt csekkoljad: Szaúd-Arábia - Mexikó
Talán Rashford is rúgott egyet. -
SpaceKombajn
aktív tag
Na létre is jön/jött a "kibővített EB", ahogyan mondtam, csupa Európai csapat, plusz a 2 nagy (Brazília és Argentína) Dél-Amerikából.
Kezdődhet az igazi VB (remélem nem uncsi túlélő meccsek jönnek).
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Szabadrúgás gól? Az már volt.
-
venember83
nagyúr
Ilyesmi volt már a vb-n?
-
redzsi
senior tag
-
MATEO6600
őstag
Nem találtam rá megoldást, de külföldön élők részére tud valaki élő streamet?
Sajnos az M4 le van tiltva. -
venember83
nagyúr
Ma megint van meccs? Ilyet.
-
Viktoár
addikt
Azt mondja hogy a mérkőzés első sárgája.... Az elejétől kezdve 11 van a pályán.

-
válasz
Tibiajax
üzenetére
A probléma, hogy jóval alacsonyabb a színvonal, mint egy EB-n.
Az ágrajz is "komolytalan" lett. Európai kb. 5 - 8. szintű két csapata került a Bra - Arg ágra.
Most nem téged csesztetlek, de a hollandokat nem látom most elég jónak.
Az olaszokkal nem biztos, hogy tudnának okoskodni... a németek is elbaxkodták.A táncról az jut eszembe, hogy mennyire megérdemelt volt az a német egyhetes otthon...
-
-
Soulfly842
addikt
Azért valljuk meg, hogy Vini-varázslat se volt csúnya, ahogy oda tette
-
Tibiajax
nagyúr
mondjuk részemről annak örülök, hogy lenyomják a picsába ezeket a gagyi ázsiaiakat.. megmutatják, hol a helyük
-
-
Tibiajax
nagyúr
emelkedik az árfolyama, mr richarlison..
-
Ringman
félisten
richarlisont a végén még elviszi valami komoly csapat
-
-
BenHans
addikt
Mi gól!
-
hobizoli
nagyúr
jaj...
-
Ebbol a brazil csapatbol tan 2 embert tudnek mondani, aki nem antipatikus...
-
mephi666
nagyúr
...kommentátor mindjárt kiveri Neymar-ra

...aztán pöcsorrliszonra

-
mephi666
nagyúr
Alinak megvolt az első védése ezen a vb-n

176024: hosszú még ez a meccs, belefér féltucat faszomírózás meg pöcsorrliszonozás
...pár napja linkeltem azt a 11est... nekem az jobban tetszik, mint az ilyen bohóckodó gurítás 
-
Viktoár
addikt
Tippelt valaki 7 gólos különbséget?

-
mephi666
nagyúr
Uruk-hai-ok ellen viccesebb lett volna ez a meccs
...ebből itt nagy zakó lesz......na, dk-i kapus Kepáskodni akart Neymar-al? ...neki azért nincsenek akkora tökei, mint VvD-nak, aki szívbaj nélkül odabaszta Kepa oldalára 2 lépésből

-
BenHans
addikt
Wowowow, gyere Jr!
Miázhogykáttűűű?!
Legyen tánc!hobizoli: Az ilyen tizinek pont ez a lényege. Neymar nem Lewa, ő kivár az utolsó pillanatig, amikor a kapus támaszt az utolsó pillanatban az egyik lábára akkor az ellenkező felé lövi és innentől mehet lassan is, elég ha nem középre.
-
hobizoli
nagyúr
a kapus micsinát...?
-
Ez kamutizi.
-
Tibiajax
nagyúr
Brazília, World Champion 2022.
én most leírtam
-
cyberkind
félisten
Brazil Francia lesz a döntő.
-
BenHans
addikt
Na, okos volt Vini.

Ésszel, inkább megállítva, látja hogy robbannak felé és így nem erőből laposan hanem finoman átemelve a hosszúba.Menjen a joga bonito. Mert ugyanis a 10-esek és a Ronaldinho-félék miatt szerettem bele ebbe a sportba akik kiszínezték megfirkálták egy helyzetből is.
-
dellfanboy
őstag
látok egy kis kulonbseget vinicius meg a lautaro martinez kozott, szépen bevarrta
-
hobizoli
nagyúr
hoppáááá
1 nyuszi -
dellfanboy
őstag
allison-ról eltűnt a bajosz, ebből biza gól lesz
-
DS39
nagyúr
Japánoknak drukkoltam, de ezt a büntető párbajt nagyon elrontották.
-
Sajnálom Japánt, üde színfoltja volt a vébének. A meccsből csak részleteket láttam, akkor főként ők domináltak, de a végén közelebb jártak a továbbjutáshoz a horvátok.
A büntetőpárbaj mindig lutri, a rutin döntött. Ha a japánok kezdenek 1-0-s körrel, akkor is nehéz dolguk lett volna, 0-1 után viszont kb. el is dőlt a sorsuk (egy rúgással később meg még inkább). -
-
BenHans
addikt
Nem gondoltam volna hogy Japánból hárman is hibáznak.
Gratula a Horvátoknak, a meccs vége felé többet tettek azért hogy még játékkal dőljön el, ezt vártam volna a japánoktól is.
Modric 37 évesen remélem varázsol valamit a brazilok ellen is, le a kalappal előtte is, még ha valószínűleg a következő meccs jelenti egyben a végállomást is. -
Tibiajax
nagyúr
majom japánok nem tudnak konkrétan tizenegyest rúgni..
hihetetlen -
hobizoli
nagyúr
ezt a kapust nem kene honositani....?
-
Ringman
félisten
amúgy a tiziket miért nem ABBA sorrendben lövik már végre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gigabyte alaplap topik
- Íme az új Android Auto!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest