Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35720) KoVee84 válasza adam432 (#35705) üzenetére


KoVee84
senior tag

Akkor a spiropent szerinted akkor azonnal megöl? :Y

Egy kicsit olvass jobban utána a sibunak mielőtt ilyet ollózol be róla. Mondjuk nem a te hibád, hanem a wikipedia van hiányosan feltöltve, ez csak egy rosszul kivágott szövegrészlet. Ugyanis a sibut kórosan elhízott emberek számára kísérletezték ki, ahol az elhízás mértéke már komoly egészségügyi károkat okoz a szervezetben. Itt most ugyebár nem 10-20 kg pluszról beszélünk, hanem inkább 100-200-akról. Nem tudom mekkora volt a mintavételi sokaság, de a lényeg, hogy a vizsgált kórosan elhízott emberek között (akiket sibuval kezeltek), 16%-al magasabb volt a szív- és vagy érrendszeri betegségek kialakulása. Ez a gyógyszer a központi idegrendszerre hat és ezáltal nyomja el az étvágyat, és nem, nem pörgeti a szívet.

Asszony szedte és mielőtt elkezdte, rendesen utánajártam, nehogy bármi baja is legyen. Egy hónap, minusz 6 kiló, soha semmi rossz mellékhatását nem érezte...

peace

oropher: amiket eddig próbáltam belőle, a legtutibb a toffee, tejkaramellás, de a csokimenta is nagyon finom. (igazából mind jó volt :DDD )

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.