Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#134545) HussarF válasza Zola007 (#134523) üzenetére


HussarF
addikt

Ezek a pörgőrúgások látványosak, de igazából sztem baromi kockázatosak és csak a lámák ellen használhatók jól. Eleve baromi hosszú ideig tart piruettezni egy ütéshez képest és ha az ellenfél nem akkora balfasz, hogy csak várja a rúgást, mint a sült galambot, hanem mondjuk belelép, akkor a rúgónak a vádlija fog a vállán csattanni, az meg lehet arra sem elég, hogy az egyensúlyából kibillentse. Cserébe pont háttal fog állni az ellenfélnek, teljesen kiszolgáltatottan.

(#134539) Angel2014
Nekem volt egy bokszoló gyerekkori barátom, aki átment utána full contactba. Azt mondta, hogy az ilyen thai boxosak a kedvencei, akik folyton alacsonyan tartják a kezüket, meg a lábukkal kalimpálnak. Amíg azok combosokkal próbálkoznak, addig ő ráküld néhány nagy ütést nekik állra. Vagy belelép, beteszi a lábát az ő támszkodó lába mögé, lök egyet rajta, aztán hanyatt esve már gondolkozhat azon, hogy hol rontotta el az életét. Nem szokott 1-2 menetnél tovább tartani a meccs ilyenek ellen.

Én sosem küzdősportoltam, de nekem azt a tippet adta, hogy ha verekszek, akkor ne próbáljak rugdosódni, csak az egyensúlyom vesztem el tőle hamarabb. Álljak két lábbal szilárdan a talajon és védjem a fejem, meg üssek.

Egyszer egy töketlen ráment a nőmre, aztán kirángattam a kocsma elé. Ő úgy rohant nekem, ilyen repülőrúgással, mint az Ed Sheeran klip végén a csaj. Kb a nyakamat kapta el vele, fel is borultam, de ő is a hátán landolt. Aztán én gyorsabban pattantam fel, ő még félig a földön volt, aztán kapott egy térdet az arcába. Utána még feltápászkopdott, utána is rugdosni próbált, de csak arra volt jó, hogy felborítsam, mert így nem állt stabilan. Aztán nem sokszor tudott felállni. Pedig még 200-at sem nyomtam soha ki fekve, de mégis meg tudtam védeni a nőmet ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.