Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109151) pzstm válasza debcamp (#109150) üzenetére


pzstm
titán

konyítok hozzá, így kicsit több mint 1600 órával a hátam mögött :DDD :C

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#109152) Stevenstyle válasza l.skywalker (#109133) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Nem azért nem lőttek el puskaport mert európai az a bemutató, hanem azért mert egész egyszerűen nincs mit ellőni... sajnos... én utólag pörgettem bele a bemutatóba, ma reggel, de már nem bánom, hogy közbejött más program, így nem b*sztam el 1,5 órát az életemből hót feleslegesen.

Alapból sem voltak nagy elvárásaim (új IP-ket nem lehet normális minőségben 2 év alatt vagy megfelelő büdzsé nélkül, esetleg hozzáértés hiányával a semmiből előrántani), de még azt is sikerült alulmúlniuk.

Persze kinek a pap, kinek a paplan, de ez a jelenlegi irány nekem nagyon nem tetszik, az X vásárlásáról nem sikerült meggyőzniük. 4K tv hiányában meg pláne.

(#109153) debcamp válasza pzstm (#109151) üzenetére


debcamp
aktív tag

Én 200 körül járok (igaz nincs is meg olyan régen). Szoktalak látni, de nem mertem még eddig becsatlakozni :D
Na akkor összehozzuk és tágítod a tudásom.. igaz most ezzel az új frissítéssel jött pár új dolog..

[ Szerkesztve ]

(#109154) l.skywalker válasza debcamp (#109150) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Most az az elmúlt 1 heti szórakozásom, hogy Trialokkal játszokt. Így pl. kiderült, hogy a Prey nem jön be vagy, hogy az F1 2016 meg úgy általában a Forma1-es játékok nekem unalmasak.

Még hátravan az ME Andromeda, a Dishonored 2, az UFC2, The Culling és pár indie.

(#109152) Stevenstyle: ezer dolog volt az E3-on ami be lett mutatva, de itt nem jött róla semmi update. Van sok még a sorban. Egyébként meg ahogy mondva volt: nem a zsemle kicsi elvtársak, hanem a pofátok nagy :D

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#109155) Stauffenberg válasza l.skywalker (#109141) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"Csak azért nem fogok PS-t venni mert többet adnak el. És egyébként meg valami nem attól lesz jó vagy rossz, mert sokat adnak el belőle."

Fordítva próbálsz ráülni a lóra. A több eladott PS4 egy okozat, ami igazolja azt, hogy a Sony valamit jobban csinál. Lehet az utolsó szalmaszálig kapaszkodni abba, hogy nem jelent semmit az Xbox súlyos lemaradása, de közben meg nagyon is jelent. Ha téged a PS4 sikerességének oka nem érint, akkor egyszerűen nem veszel PS4-et, ezen nem veszünk össze. Azért így is van bő 15-20 millió körüli eladott Xbox, ez sem kevés. Csak éppen nem erről volt szó.

"A PS4-nek is megvannak a maga kiváló tulajdonságai, de az Xbox mögött is több olyan szolgáltatás vagy akár játék van, ami miatt megérheti azt is megvenni."

Hidd el, ezzel tisztában vagyok. Én az Xboxot tartom jobb konzolnak és jobb platformnak, több tekintetben egyszerűen jobb, mint amit a Sony nyújt, de végső soron az ember azért vásárol konzolt, hogy játsszon vele. Sovány vigasz, hogy miben jobb egy Xbox, ha közben meg nem tudsz olyan játékokkal játszani, amire igényed lenne. És a több eladott PS4 éppen egy igényt igazol. Igény lenne olyan játékokra, amikkel PS4-en játszhatsz, de Xboxon nem. Ez akkor is így van, ha te kívül esel ezen a körön.

(#109156) Alexios válasza Stevenstyle (#109152) üzenetére


Alexios
veterán

A legnyilvánvalóbb jele, hogy nincs mijük, hogy 4 éve a minecraft és world of tanks trailereket mutatják be nagy számként a bemutatókon.

(#109157) Csapoati válasza Stauffenberg (#109155) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Amíg csak levitézlett, poros Gran Turismók jönnek PS-re, én biztos Xbox-os maradok a Forzák miatt. :D

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#109158) l.skywalker válasza Stauffenberg (#109155) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Hát persze, hogy valamit jobban csinált a Sony. Ezt a valamit PS4-nek hívják. Az MS meg egy dolgot rontott el. Ezt pedig Xbox One FAT-nak hívják. De ez nem jelenti azt, hogy innentől kezdve a Sony mindig mindent jobban csinál, az MS pedig mindent szarul. Már a One S is jól sült el, de ha visszanézünk a múltba, akkor az Xbox360 és a PS3 idejében volt választási lehetősége egy frissen konzolozni vágyó egyénnek.

Lehet marketing fogásnak tekinteni és lehet az Xbox One bukása miatt temetni az MS-t, de jó eséllyel léphetnek kettőt megint előre. És azon meg ne csodálkozzunk, hogy a fejlesztők csak az Xbox One X két szép szeméért nem ugranak azonnal IP-t csinálni az MS-nek, mert előbb szeretnék azért ők is látni, hogy hogyan fog elsülni az az egyébként nem kevés nagyobb cím, ami már be van jelentve.

pl.:
A PUBGs-ból 8 millió példány fogyott a Steam-en. Ez XoX ekszluzívként jön ki. De mondhatnám az Anthemet is, ami ugyan még elég homályos, de legalább az újdonság erejével hat. És ugye ott van még pár olyan játék, ami irányt mutathat több fejlesztőnek is.

Szerintem várjunk azzal még, hogy most akár felmagasztaljuk vagy leírjuk ezt a story-t.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#109159) Stauffenberg válasza Csapoati (#109157) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Majd bepótolom PC-n (amint megejtem a fejlesztését). Én is inkább Forzás vagyok, de már ez sem tud visszatartani.

(#109158) l.skywalker: Ácsi, nem beszéltem az Xbox bukásáról. A kritikám nem arról szól, hogy üzletileg mennyire megy a hardver eladás a Microsoftnak, ez engem játékosként rohadtul nem kell, hogy érdekeljen. De az nonszensz, hogy Te mint játékos a független fejlesztőktől várod el az új és minőségi IP-k megjelenését, ami állítólag az Xbox One X megjelenésével fog beindulni... Ebbe a Microsoftnak kell beletennie a pénzt, amire a Microsoft szemmel láthatóan nem hajlandó vagy annyira későn kapcsol, hogy az ember türelme elfogy. A Sony hajlandó ebbe fektetni és bejön nekik, meg bejön a játékosoknak is. A több eladott PS4 igazolja az igényt. Amúgy pont letojom, hogy melyik gyártó mennyi vasat ad el, ez a példám csak arra szolgált, hogy igazoljam mit vár el a játékosok többsége és melyik cég az, ami erre választ ad és melyik az, amelyik csak kapálózik.

[ Szerkesztve ]

(#109160) Zjunior válasza Stauffenberg (#109155) üzenetére


Zjunior
veterán

Felesleges itt regényeket írnod ps4 így úgy, okés vettük, jobban csinálja az eladást , többet is vettek, de NEM KELL ITT SENKINEK... Gondolom megérted...
Xbox One X kell...
Ennyi a történet:/

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#109161) Timer


Timer
veterán

Jó látni, hogy végre kihasználják a méregdrágán eladott Kinectben rejlő erőt! Ja, nem.

(#109162) l.skywalker válasza Timer (#109161) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Ezért vártam, hogy hátha USB-s kamera támogatás jön majd a One-hoz....

Egyébként pedig, hogy gerjesszem a PS kontra Xbox story-t, azért ez az adatbázis feltörés nem túl szép dolog. Még szerencse, hogy nekem nincs bankkártya adat megadva a PS Accountomon :D

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#109163) Stauffenberg válasza Zjunior (#109160) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Oké, befogtam a pofám. Az Xboxról csak jót vagy semmit... :)

(#109164) l.skywalker válasza Stauffenberg (#109163) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Dehogy. Fontos a véleményed, ahogy mindenki másé. Tény, hogy attól, hogy mi itt megokosítjuk a világ dolgait, könnyen elképzelhető, hogy egészen más van a háttérben, amit vagy pzstm vagy még ő sem tud :D

De ne gondold úgy, hogy be kell fognod.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#109165) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

A gamespot csinál konzol beszámítási akciót [link]

Nintendo Swithc-et és PS4 Pro-t 200 $-ért
Xbox One S-et és PS4-et 150 $-ért
Xbox One-t 100$-ért számolnak be

Hát ez azért nem valami sok. Ha nem is azért sírnék, hogy csak ~40ezret ér nekik a még majdnem 2 évig érvényes garanciás konzolom, de egy PS4 Pro-t csak 50k-ért számolnak be, ráadásul ugyanannyiért mint egy Swithc-et ez vicc :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#109166) hitchins válasza Stauffenberg (#109163) üzenetére


hitchins
őstag

Jo meglatas :) de ezen ne lepodj meg, odaat ugyanezt kapod ha valamiben az x-et titulalod jobbnak.

[ Szerkesztve ]

(#109167) Stevenstyle válasza Zjunior (#109160) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Már ne haragudj de kikérem magamnak... és szerintem vagyunk még itt páran akik kikérhetik maguknak, mert mindkét platformon jelen vannak, vagy azért mert ezt szeretnék vagy azért mert az MS bénázása kvázi nem hagyott más lehetőséget :D De azt, hogy itt senkit nem érdekel a konkurencia azt ne te jelentsd már ki. Xbox volt az első konzolom, most is van One-om is, marad is a Forza meg a haverok miatt, de most először a konkurenciánál is jelen vagyok, mert azoknak az igényeknek egy jó részét amit az előző generációkban az MS ki tudott elégíteni, most nem, vagy csak nagyon gyengén képes. Ennyi! Ettől még lehet szimpatizálni az MS-el és a SONY-val is. Érdekelni, meg had érdekeljen mindkettő, már csak azért is, mert két meghatározó piaci szereplőt kihez tudunk és kell hasonlítani, ha nem egymáshoz ;)

UI.: ha szarkazmus akart lenni, akkor ellenben sorry, megkövetem magam és nem szóltam/írtam semmit.

[ Szerkesztve ]

(#109168) debcamp


debcamp
aktív tag

Látott valaki az alábbi játékokból megvásárolható digitális formátumot valahol, de írtó jó már már BB áron? :DDD
Diablo 3, Forza Horizon 3, Halo 5 Guardians (az utóbbit ajánljátok, single rendben van? a másik kettőt ismerem, de Home miatt kellene digitálisban, lemez megy eladásra)

(#109169) Stauffenberg válasza hitchins (#109166) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Tudom, néha elfeledkezem arról, hogy az emberek nehezen viselik, ha valaki a kedvenc kütyüjüket kritizálja.

Mindegy, tényleg befejeztem. A kiakadásom tényleg csak annak köszönhető, hogy jobban szeretem az Xboxot, mint a PS-t és tényleg nagyon sajnálom, ami ezzel a platformmal történik. Vagy éppen nem történik, nézőpont kérdése. :)

(#109170) Zoleee83


Zoleee83
addikt

Szerintetek mit érnek ezek most:
1,5 év garanciával rendelkező Xbox One S (makulátlan,dobozos)
Quantum Break lemezes
Assassin'S Creed Syndicate lemezes
Alan Wake + 2 DLC letöltőkódos

Reális a 80-85k érte?

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#109171) parandroid válasza debcamp (#109168) üzenetére


parandroid
nagyúr

D3 volt már akcióban 6k körül (ami a lemezes játék normál ára, én speciel lemezesen még annál is olcsóbban vettem akcióban), FH3-at én személy szerint 9k-ért megcsíptem valamelyik leárazáson (mondjuk ezt dobozosan nemigen lehetett látni ennyiért, ellenben akciókban mintha már többször is lett volna ennyi), Halot nem tudom, nem érint. szóval időnként belekerülnek a szórásba, érdemes várni rá.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#109172) Zjunior válasza Stevenstyle (#109167) üzenetére


Zjunior
veterán

Senki nem mondta h ne szidja...
A többség venni akar konzolt xbox one x-et, nem pedig fikazni h mibe jobb a masik...
Teszi ezt úgy, h meg se jelent a gép...
Tőlem eladhatnak 100 milliot is, en akkor se veszek újra mert volt megrendelesker elso nap...megyek at a ps4 topikba es írom miért nem rendelik elő, hatha mast is erdekel....
Biztos fog:/

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#109173) frankdelgado válasza Stauffenberg (#109163) üzenetére


frankdelgado
őstag

Messze nem kiosztás..engem személy szerint semelyik cég üzleti modellje, eladásai, statisztikái nem érdekelnek. Az sem érdekel melyik játékbol mire, mennyit adnak el. Csak megveszem azt, ami tetszik valamilyen okból. Az X pont hozza azokat az elvárásokat, amire szükségem van. A PS meg nem. Azért a pár játékért, ami nekem kéne a ps-en , nem áldozom be a hangtalan gépet, a király kontrollert a live szolgáltatásait. ennyi.

(#109174) Madoc válasza frankdelgado (#109173) üzenetére


Madoc
veterán

+1

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#109175) frankdelgado válasza Zoleee83 (#109170) üzenetére


frankdelgado
őstag

Attol függ hírdetni, vagy eladni akarod :D

A játékok összesen érnek 10 makit, a gép, ha 500 gigás, olyan 50 körül elmehet. Én vagy 65-70 re hírdetném, akkor el is viszik játékostul.

(#109176) bLaCkDoGoNe válasza Stauffenberg (#109163) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Haggyadazt Tibi, a kék és a zöld táborban is a szemellenzős fanboyok a leghangosabbak, miattuk lehetetlen normális diskurzust folytatni a témában. De cserében hirtelen majd itt is megszaporodnak az fps huszárok, akik teraflops értékektől csöppennek el, ami csak addig "nem volt fontos", amíg az XONE állt rosszabbul.
Egészen elkeserítő.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#109177) Stevenstyle válasza Zjunior (#109172) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

A probléma az, hogy te szidásról és fikázásról beszélsz, miközben a kolléga maximum (jogos) kritikával élt, azt is egész normális hangnemben megfogalmazva.

Normálisan szerintem a saját topicjában is ér kritizálni valamit, ha az tényleg nem fikázás. Ez nyilván fáj egy fanboy lelkének, de a forum a normális eszmecserélől és az egészséges vitákról szól, optimális esetben. Mindkét konzolnak van gyengeségei és az erősségei, ha úgy volt, és volt már úgy, a másik topicban is éltem már én is kritikával, mert mindkét oldalt látom és használom és van ott van ergyán megoldva (mondjuk pont nem az amit az egyik kedves kolléga írta a hang, mert a slim ott is hangtalan, de ez most mindegy is). Erről szólna normális esetben egy fórum, nem arról, hogy kijelented, hogy ez senkit sem érdekel. Egyébiránt lehet, hogy nem jelent még meg a gép, de a kolkéga nem is a gépet kritizálta elsődlegesen, hanem az eddig bejelentett játékfelhozatalt és a Microsoft jelenlegi hozzáállását a témában ;)

[ Szerkesztve ]

(#109178) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Forza Motorsport 7 pálya lista:

Brands Hatch
Circuit of the Americas
Daytona International Speedway
Dubai Circuit
Homestead-Miami Speedway
Maple Valley Raceway
Autodromo Internazionale del Mugello
Nürburgring
Rio de Janeiro
Sebring International Raceway
Silverstone Racing Circuit
Circuit de Spa-Francorchamps
Suzuka Circuit
Virginia International Raceway
Yas Marina Circuit
Bernese Alps
Mount Panorama Circuit
Circuit de Catalunya
Hockenheim-Ring
Indianapolis Motor Speedway
Sonoma Raceway
Mazda Raceway Laguna Seca
Le Mans Circuit de la Sarthe
Lime Rock
Long Beach
Autodromo Nazionale Monza
Test Track Airfield
Prague
Road America
Road Atlanta
Top Gear
Watkins Glen

Live-Die-Respawn

(#109179) Stauffenberg válasza Stevenstyle (#109177) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"Egyébiránt lehet, hogy nem jelent még meg a gép, de a kolkéga nem is a gépet kritizálta elsődlegesen, hanem az eddig bejelentett játékfelhozatalt és a Microsoft jelenlegi hozzáállását a témában"

Olyannyira, hogy még írtam is, hogy egyébként konzolként és platformként is az Xboxot tartom jobbnak. Sőt, ezt a Playstation topikban is leírtam pár napja és nem lett belőle botrány. A gépet egyébként nem csak elsődlegesen, de még másodlagosan sem, sőt sehogyan sem kritizáltam. Szívesebben tennék egy Xbox One X-et a TV-m alá, mint egy PS4 Pro-t, de éppen miért tenném, ha a Microsoft címek már a könyökömön jönnek ki. Na mindegy, lépjünk túl ezen. Egyesek még mindig mondogatják, hogy titokban készülnek az új IP-k és legyünk türelemmel. Hát legyen így, de tényleg, én drukkolok, 2006 óta a zöld oldalt pártolom. Egy XO -> PS4 váltás meg bármikor visszacsinálható ha lesz miért... :)

[ Szerkesztve ]

(#109180) Zjunior válasza Stevenstyle (#109177) üzenetére


Zjunior
veterán

Igen?
Semmi tényt nem közölt, mitől lenne rosszabb a ps-től,vagyis közölt hülyeséget, h nincs rá játék?!
Akkor mit akar hittéríteni?
Akik ezt a konzolt veszik azok a játékokért (jelzem fele aron mint a konkurencianal) és a minőségibb szolgáltatásért veszik ami megjelenik rá:/
Teljesen feleslegesen erőlködik itt veled együtt, mert céltalan...az h nem tetszik neki/nektek azxbox marketing az csak nezopont kerdese...
Lehet keseregni rajta, azert van meg par konzol fajta ami biztosan jobb...

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#109181) twi452 válasza oriic (#109178) üzenetére


twi452
senior tag

Nem is olyan rossz a felhozatal.

Nekem az x lesz az első konzolom.. megszüntettem a pc gaminget úgyhogy ez lesz helyette :)

Nálam ilyen lesz a kezdő felhozatal idén: Forza horizon 3 (ez már megvan), Forza 7, pcars 2, rock band rivals (mert mindig ki akartam próbálni) :D
Aztán a pubg-re kíváncsi vagyok milyen lesz, pc-n pár órát játszottam vele de a controlleres célzástól a hideg ráz előre is :D

[ Szerkesztve ]

(#109182) oriic válasza twi452 (#109181) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Pedig megtanulható, csak gyakorolni kell. Persze nem egy COD gyorsaságú FPS-el, de néhány single player shootert ha letol az ember, akkor meg lehet tanulni a célzást. :R

Live-Die-Respawn

(#109183) i@lex válasza Zjunior (#109160) üzenetére


i@lex
őstag

+1

Úgy kb. ennyi a sztori. :)

(#109185) Zjunior válasza bLaCkDoGoNe (#109176) üzenetére


Zjunior
veterán

Semmi fanboyizmus nincs bennem...Volt ps4 em elso nap mint írtam, nem csaptam nagy vitat h 3. Nap eladtam mert nem jott be...
Itt meg hisztiznek mint az oviba..
Kész vicc az egész, igaz nem csak ezert hisztizett mar mas topikban is:)
Itt a közös téma az xbox azert vagyok ebbe a topikban...
Ha nem tetszene nem lennek itt.

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#109186) Czimby válasza oriic (#109178) üzenetére


Czimby
addikt

Újra lesz Maple Valley JEEEE!!!! :C :C :C :C

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#109187) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Xbox Hírek 2017.08.21

- Megjelent az Xbox One X Project Scoprio Edition [link] ill. kicsomagolás [link]
Xbox Gamescom 2017 rövid techniaki összefoglaló:
- Xbox One X vásárlása után át tudjuk varázsolni a beállításainkat ill. játékainkat régi Xbox One konzolunkról az új Xbox One X-re

- A 4K patchek is tárolhatóak lesznek külső vinyón vagy home sharen
- Már ~100 játék került be az Xbox One X Enhanced kategóriába (Quantum Break!) [link]
- Lesz Light Mode a Dashboard-hoz

- Kiterjesztett megállapodást jelentett be a Playerunknown's Battlegrounds-ot fejlesztő Bluehole és a Microsoft, melynek eredményeképpen a Microsoft lett a hivatalos kiadója a játéknak [link]
- A Gamescomot Mixeren nézők a következő tartalmakat kapják meg a Mixpot-ban: T15 New Recruit Kit a World of Tanks-hoz, Commanders Bonus Suply Drot a Battle Island's Commanders-hez és egy egyéni harci festést a Halo Wars 2-höz
- Elindult az Xbox One X előrendelése, már a magyar store-ban is látható, de ismét ár nélkül (kösz pzstm :D) [link]
- A tegnap bemutatott Xbox One S Minecraft Limited Edition kiadás (megjelenés: 2017.10.03. [link]) mellett Middle Earth Shadow of War csomag is fog majd érkezni [link]

- azoknak akik előrendelték a Destiny 2-t a mai napon már tölthető lesz a játék (már amennyire hihetünk ennek az oldalnak) [link]
- A Sea of Thieves cross-play játszható lesz Xbox One és PC között ill. már most elérhető ez az opció az Alpha tesztelőknek is. Ezen a héten további 20ezer Alpha meghívót is kioszt a Rare [link]
- Assassin's Creed Origins új a Gamescom-on bemutatott trailer-ből [link] kiderült, hogy Julius Cesar és Cleopatra idejében, Krisztus előtt 45-50 között fog játszódni a történet
- Pár 8K-ról visszaalakított Project CARS 2 képernyőkép tekinthető meg itt [link]
- A World of Tanks készen áll az Xbox One X-re [link]
- State of Decay 2-ben lesz 4 személyes coop mód és cross-play játszható lesz PC-sekkel [link] (német)
- Conan Exiles teljes verzió 2018 elején érkezik [link]
- Tegnap 3 gyerekeknek szóló játék is bekerült az Xbox One X Support csoportba, ami vélhetően 4K patchet jelent majd (igen, itt van róla screenshot is: [link]) [link]
- 14 új indie játék is bemutatkozott tegnap a Gamescomon [link]
- Augusztus 22-től több új ország csatlakozik a Design Lab programhoz, sajnálatos módon Magyaroszág nincs közöttük ellenben a szomszédos országok közül Ukrajna kivételével mindegyik országban elérhető lesz a program, még Romániában is, ahol az elérhető információk szerint még Xbox Live sincs [link]
- Halo Wars 2: megérkezett YapYap a Destroyer [link]
- Cuphead képernyőképek és grafikai tervek [link]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#109188) parandroid válasza Zjunior (#109180) üzenetére


parandroid
nagyúr

Már megint az összes hülye szembe jön az autópályán?

Ha személyes példa kell, akkor tessék, itt az enyém: 5-6 éve van Xboxom, a 360 után vettem a One-t, most lesz két éves, FAT gép, de eszem ágában sincs lecserélni. Pedig megtehetném, hidd el, nem a szőlő savanyú. Majd jövő karácsonykor, valami akcióban, talán. Ha idén veszek konzolt, az egy PS4 lesz, még csak nem is pro, és valószínűleg használtan, csak hogy kipróbáljam azt is, meg mert van pár játék, ami érdekel. Nem mellesleg teljesen emberi áron lehet kapni lemezesen Horizon Zero Dawnt, Unchartedet, vagy Last Guardiant, amik speciel engem érdekelnek, most éppen 30 EUR körüli akcióban láttam őket helyi nagyáruházakban. Multiplatform címeket jellemzően ugyanazon az áron hirdetik folyamatosan mindkét konzolra.

Az xbox-szal van egy csomó problémám, jellemzően a MS húzásaival meg még több, ezt már ezerszer kitárgyaltuk, erről is szól a topik, és így van ez rendjén. Mindezek ellenére mégis maradok ezen a platformon hosszú távon. PS-ről nem nyilatkozom, mert nincs rálátásom, de épp ezért nem is köpködöm. Miért tenném? Azt látom, hogy a használt PS gépek a németeknél jobban tartják az árukat, nem mellesleg jóval többet is adnak el belőle újan, mint boxot, ami jelentheti azt is, hogy a németek hülyék, de akár mást is.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#109189) fcb92 válasza Zjunior (#109180) üzenetére


fcb92
tag

Szerintem nincsenek fele aron a jatekok boxon, inkabb egal.

(#109190) oriic válasza l.skywalker (#109187) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Azért ez annyira király, hogy a Cuphead full kézzel rajzolt. :C

_

Fear Effect Reinvented trailer (remake lesz)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#109191) Def26 válasza l.skywalker (#109187) üzenetére


Def26
félisten

Tudom nem szeretitek hallani de szerintem ez a Sea of Thieves akkora k*rva nagy bukás lesz, hogy csak na. :U

Olyan lista nincs amiben a full natív 4k játékok listája van közölve? Lehet az patch is, de a lényeg a natív és nem felskálázott.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#109192) Stevenstyle válasza oriic (#109190) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Cuphead nagyon várós nekem is, csak jelenne már meg ;)

Tényleg, mi is a legutóbbi dátum? Legkésőbb Karácsony környékén jó lenne megkaparintani.

(#109193) l.skywalker válasza Def26 (#109191) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Én kipróbáltam a Technical Alpha keretében. Én nem vagyok az a fajta, akinek minden játék tetszik, de nekem tetszett. Ötletes. Van még rajta mit csiszolni, de jó.

És (habár ezzel nem lehet eladni) a víz animációk iszonyat gyönyörűek. De nem lesz egy világra szóló siker, abban megegyezhetünk :D

(#109192) Stevenstyle: én szeptember 29-re emlékszem (szerk: igen, ez a dátum [link])

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#109194) Madoc válasza Stevenstyle (#109192) üzenetére


Madoc
veterán

Szept 29. Már előrendelhető egy ideje amugy.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#109195) oriic válasza Stevenstyle (#109192) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Cuphead megjelenés:

Szeptember 29.

Na tessék slowpoke... :DDD

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#109196) norbi2010 válasza Def26 (#109191) üzenetére


norbi2010
őstag

Csatlakozhat a többi MS exkluzívoz ami nem GoW, Halo meg Forza.

(#109197) l.skywalker válasza norbi2010 (#109196) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

:C
Mondjuk itt azért megállja a helyét frankdelgado hsz-e [link]. Mindenki játsszon azzal, ami tetszik neki. Semmiképp se azzal, ami felkapott :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#109198) bulikavagyok válasza Def26 (#109191) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Én ezt a listát találtam.

(#109199) l.skywalker válasza bulikavagyok (#109198) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Ezt a linket kövesd direktbe (ne engedd, hogy átvigyen a magyar oldalra):

http://www.xbox.com/en-US/games/xbox-one#4K

32 darab játék van a 4K-hoz rendelve eddig e szerint.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#109200) Zjunior válasza parandroid (#109188) üzenetére


Zjunior
veterán

Én befejeztem, es az is a velemenyemhez tartozik h nem er ennit az uj xbox...mivel kutyu buzi vagyok, megveszem Hal Istennek kulfoldon beszerezheto minden olcsobban...

Work Hard ™- Play Hard ™!!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.