Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Razer uj xbox padja!!!
Woooow!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
-
Madoc
veterán
Insider alpha ringen már hardvereket is lehet venni a támogatott store-okból! Kontroller, konzol stb..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
pzstm
titán
válasz Madoc #109650 üzenetére
Amazon gift card vásárlásom története...
I did check the order and I see that the order has been cancelled as an fraudulent order.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gduck
addikt
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Xbox One X at Gamescom - Enhanced Games Previewed!
Digitalfoundry vélemény a személyesen látott Enhanced games szekcióból
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Urak, Amazon megszuntette digitalis jatekkodok arusitasat?
Destiny 2 pl csak lemezesen kaphato.
Live-Die-Respawn
-
norbi2010
őstag
Nem emlékszem már sima One-nál, hogy volt, mert nem a magyar premierkor vettem, de volt valamilyen beszámításos akció amikor megjelent? Néztem mennyiért árulnak One-okat mostanában és már kb. sz.rért-h.gyért lehet venni, pláne a fat-et, így inkább beszámítattnám az X-be valami konzolboltban.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #109664 üzenetére
Én április óta gyakran nézem és nem sok címből van egyszerre fizikai és digitális termék is. Sőt, meglehetősen kevésből.
Más:
TC's Rainbow Six Siege másnak sem elérhető a Free Play-ben? Nekem változatlanul vásárlásra kínálja csak fel...Path of Exile megvan 9.19GB
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #109668 üzenetére
Hja furcsa a dolog, korabban siman lehetett venni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #109668 üzenetére
Na kozben Gamestop oldalan talaltam letoltokodot. 60 dolcsiert jo lesz, van PayPal is, kodot meg aktivalom uj-zelandi store-ban, es igy meg korabban is jatszhatok. \o/
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
Az Edge böngésző sem támogatja az USB-s egeret Xbox-on? Mintha láttam volna korábban, hogy ez működőképes...
bulikavagyok (#109646): köszi bulika. Megvan a mai programom. Egyre jobban tetszik az AC: Origins. Ha nem is megjelenéskor, de jövő év első felében tuti beszerzem azzal a feltétellel, hogy addig minden korábbi részt kijátszok. Eddig csak az AC III pipa
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Siffredi #109681 üzenetére
Én azóta nem vásároltam amióta kiderültek a dolgaik. De emiatt nem kell magad rosszul érezni, de érthető az az oldal is aki azóta blokkolj a G2A-t.
De most komolyan ez miért éri meg ennek a portálnak? [link]
Most 30 fontért (9k HUF) elővételben meg lehetett venni pl. a SWBFII-t, lemezezesen. Van mellé egy ilyen megjegyzés:
Pre-Order Guarantee
Order now and if the GameSeek price increases between the time you place your order and the release date, you'll be charged the lower price.Tehát amennyiért elővételben megveszed, annyiért kapod meg. Még ha kiadáskor magasabb is lesz az ára.
Miközben a store oldalán ugyanez 18ezer...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Siffredi #109681 üzenetére
scratchmonkey-t teszteltem, paypallal hiba nélkül azonnal megjött a kód és be is váltottam..nem értem amazonnak miért nem jó egy mastercard gold dombornyomott kártya
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #109679 üzenetére
Akkor húzzál bele mert iszonyat content van mindegyikben, ha csak nem Main Storyt játszol.
Én is haladok sorban Unity-nél járok éppen, Syndicate már a polcon, és várós az Origins is.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok, új vagyok xbox one témában. Olvastam pár hozzászólást, de sajnos nincs időm mindet elolvasni.
Digitális játékokkal kapcs lenne kérdésem: lehet venni US feltöltőkártyát, és ha jól értem:
- a boxon átállítva a régiót US-re
- újraindítom a boxot
- aktiválom a feltöltőkártyát
- elköltöm a zsét játékra,
- majd visszaállítom a régiót HU-ra
- box újraindítás után le tudom tölteni a játékot, és tudok vele játszani HU régión
- és ezt akárhányszor meg lehet csinálni? Nem tiltanak/törölnek x alkalom után?Ergo, ennyire egyszerűen lehet HU régión maradva végül US áron játékokat venni/játszani?
Köszi,
Zs[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
válasz l.skywalker #109679 üzenetére
Nálam is most pont ez van a nagy játékpangás közepette. Elterveztem, hogy 100% sync lesz minden ac.
AC III, AC 4 Black Flag +DLC, Unity +DLC, és Syndicate +DLC-vel vagyok meg. A Unity meglepően jó volt, utoljára a nagy fps drop mizériánál dobtam el, óriási csalódás volt akkor ez a hiba, meglepett, hogy egyetlen drop sem volt végig mostmár. Picit elszálltak benne a sok ládával,és kokárdával... kétszer dobtam el az agyam mire összeszedtem az összeset.
A következő nagy pangáskor az Ezio Collectiont szeretném majd kivégezni. Most úgy is Destiny 2 lesz, másra nem lesz idő.
Az AC I ha jól láttam már sajnos nem megvásárolható.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Zoleee83 #109684 üzenetére
Ezek vannak eddig meg:
Assassin's Creed
Assassin's Creed - Directors Cut
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed II
Assassin's Creed III
Assassin's Creed Revelations
Assassin's Creed Unity
Assassin’s Creed IVAz 1-essel éppenhogy el kezdtem játszani.
Egyébként történelmileg hogy lenne a helyes sorrend?Közben megtaláltam (OFF-ban a filmek)
AC I. > AC Lineage sorozat > AC II. > AC film > AC: Ascendance rövidfilm > AC: Brotherhood > AC: Revelations > AC: Embers animációs rövidfilm > AC Chronicles: China > AC IV > AC IV DLC: Freedom Cry > AC: Rogue > AC: III > AC Liberation > AC IV DL: Aveline > AC: Unity > AC Chronicles: India > AC: Syndicate > AC: Syndicate DLC: Jack the Ripper > AC Chronicles: RussiaJól van, mire ennek a végére jutok addig 2ezer lesz az Origins és kijön a legújabb rész
/És még ott vannak a könyvek is.../
Még mindig az AC: Origisn videókat nézem.
Mekkora, hogy fel lehet mászni a piramisba és bemászik valami nyíláson... nagyon tetszik. (#109687) Madridista83: de meg lehet venni az I-est is. Xbox360 Marketplacen 2.590.- HUF és BC-s [link]
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
válasz l.skywalker #109689 üzenetére
Áhh, köszi. Be is húztam.
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #109689 üzenetére
Szép lista, mire a végére érsz tényleg hozzádvágják az Originst szinte ingyen.
Én a III.-mal kezdtem, a régebbiek a grafika miatt nem kötöttek le, csak! main story-t játszok, így is hosszú, talán a Syndicat-et kimaxolom decemberben, amikor év végi szabadság lesz.
Egyébként a Unity tényleg meglepően jó, 0 technikai hiba, közepénél járok, tetszik.Más.: Nem kaptunk új Tomb Raider részt a Gamescom-on, sajnálatos...
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Zoleee83 #109620 üzenetére
Nekem már megvan a Forza 5 (kérdés, hogy ez melyik verzió, nekem GOTY van). Ha még nem játszottál újabbal, akkor simán tök jó. Egy Forza 6 után viszont siralmasan kevés a tartalom (pedig még az sem érte el a Forza 4 szintjét).
Sajnos az újabb Forzák fejlettebb Driveatar rendszerét sem kapta meg patch-ben, ahogy a "limit agression" kapcsolót sem, így a mesterséges intelligencia egyedül a kíméletlen roncsderbiben hisz, amit van aki szeret, van akinél illúzióromboló.
Ingyen egynek elmegy (de én sem fizettem érte többet 2 ezer forintnál). Néha megyek pár kört, de a karrier módot már feladtam.
Én egy Forza Horizon 2-nek jobban örültem volna. Lemezesen volt meg, de vissza kellett adnom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kiszivárgott The Evil Within 2 játékmenet videó
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Nekem változatlan süket a Rainbow Six Siege, de már letojom
-
Silεncε
őstag
válasz l.skywalker #109695 üzenetére
Itt se megy, pedig ki akartam próbálni
-
MasterMark
titán
válasz szandra1988 #109697 üzenetére
Sikertelen fizetésnél a bank zárolja az összeget, nincs levonva...
Switch Tax
-
Jegesmaci90
kezdő
válasz szandra1988 #109697 üzenetére
Nem véletlenül nem ajanlott oldal...de tanulopenznek jo az ilyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Crew 2 megjelenés március 16-án.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest