Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz Bencus88 #3197 üzenetére
Azt nem mondom hogy über vagyok balance druidból, de az elmúlt időben váltottam feralról és azzal játszottam, egy ilyet raktam össze gyorsan ( a 2 mana regen talent need szerintem, -threat need azért raktam ennyit restora, de az intensityvel sokan játszanak hogy máshová rakják a 3 pontot pl Imp Faerie Fire-re):
[link]
Én kicsit más leosztással játszottam PVP miatt: 40/21 volt, a fáknál többre tartottam az insta healt.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Viktor77
titán
válasz Bencus88 #3458 üzenetére
Teknős mount van, de semmi nem dobja. Van a WoW kártyajáték, azokban van bonus kód, ha szerencséd van, akkor a teknős kód van rajta. Ezt megadod a weboldalon, kapsz egy másik kódot, amit ingame beírva hozzádvág a goblin egyet. Így működik az átlátszó tigris, a frost-fire tabardok, az ogre suite, a murlock kosztüm és még pár egyéb okosság.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
szepi79
őstag
válasz Bencus88 #5283 üzenetére
sőt, akkor is jár, ha nem veszed meg, hanem ajándékba kapod
amúgy meg ha voltál törtszerveren, akkor azért elég jó képed lehet arról, hogy milyen is ez a játék, (csak itt (majdnem) minden működik is), sokkal nagyobb előnyöd van egy olyan emberhez képest, aki mondjuk egy másik MMORPG-ről váltana át (lásd vistaboy esete, aki nem mert skillt venni és talentpontot költeni). szóval nem hiszem, hogy nagyon szükséged lenne MSNtársra. olvasgass fórumokat, oszt majd lesz vmi.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #5290 üzenetére
Az erre járók legnagyobb része 70-es raidguildben van több szerveren elszórva, oda meg nem úgy lehet bekerülni, hogy "Hali, jöhetek én is?"
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
szepi79
őstag
válasz Bencus88 #5288 üzenetére
ja, amint a karaktered eléri a 10es szintet, onnantól kezdve akárki megnézheti az armory-n, aki tudja a nevét (meg a szervert, bár azt már ki lehet találni).
az, hogy egy guild négy tagot számlál, azt jelenti, hogy 4en vannak. gondolom.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz Bencus88 #5295 üzenetére
hát... poláékhoz (vagy bármely más, nagyobb raid guildbe) végülis bekerülhetsz... csak előbb legyen egy 70es karaktered, meg némi raidtapasztalatod, no meg az se árt, ha jó cuccokban vagy... szóval úgy kb fél év múlva
mert azért gondolom törtszerveren túl sok izgalmas raidben nem vettél részt...
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #5295 üzenetére
A Honor and Glory az első komoly magyar raidguild volt a Ragnaroson, ilyen szempontból legendás is; igaz, ma az Order of Watchers mindenképpen erősebb, talán az Elemental Gankery is... Ettől függetlenül a bekerüléshez szvsz 70-es karakter T5-ös erősségű gearrel a minimum (noha fogalmam sincs, milyenek a felvételi követelmények náluk, de egy T6-os instában progresselő guildnek ilyen recruit alá adni csak nagyon súlyos válság esetén lehetséges... azt összeszedni viszont mostantól fél év a nulláról minimum, és fél év múlva ez a követelmény meg már kevés lesz )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #5301 üzenetére
Eredetin ha a 25-ből valaki figyelme lankad és rosszkor hal meg, akkor wipe jön könyörtelenül.
szerk: ha hiánykasztot akarsz nevelni mindenáron, akkor draenei sámánt tessék tolni.
[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz Bencus88 #5303 üzenetére
Most bekerülni raidguildba kb lehetetlen (hozzánk is). Megvannak a kész csapatok Illidanra, már csak 3 boss van előttünk, közel a cél. Ideális az, ha most lehető leghamarabb felhúzod a karidat 70-re és keresel valami Karát farmolgató, SSC-t most kezdő guildet. Ott szerzel raidtapasztalatot a LICH-ig, és közvetlenül a kieg után vagy még előtte bombázod a nagy guildeket. Akkor tuti lesz felvétel mindenhová, előző kiegnél is volt.
less qq more pewpew!
-
szepi79
őstag
válasz Bencus88 #5301 üzenetére
na erről beszéltem. eredetin, 25 fős instában, általában kell mind a 25 ember, stabil netkapcsolattal, HIBA nélkül. különben lehet wipe, és lehet előlről kezdeni. vagyis sajnos a raidtapasztalatod egyenlő a nullával. az, hogy láttál pár bosst élőben törtön, sajnos nem jelent többet, mintha megnéznél egy videót.
jut eszembe, kis vicces sztori, a múltkori gruul killünkről. csak másodikra ment le, az első wipe után a Raid Leaderünk a következő szavakkal ostorozta/ösztönözte a népet:
RL: "srácok, első shatternél nem lehet 4 embert veszteni"
én: "dehogynem lehet, pont most csináltuk meg"''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz Bencus88 #5317 üzenetére
hát eredetin olyan nem nagyon van, hogy vki nem tudja, hova kell menni, ha meg mégis, akkor odaidézzük. ez nem gond. a "fürdeni/kutyát sétáltatni/enni/aludni megyek"... az meg olyan dolog, hogy az embernek nemcsak a wowból áll az élete (mármint biztos van ilyen, hallottam már róla ), el kell fogadni, hogy nem ér rá mindig mindenki 100%ig. nekem speciel ezért tetszenek nagyon a 10 fős insták, mert itt az ilen afk-tökölődés eléggé minimális szintre van szoritva.
-
Iginotus
addikt
válasz Bencus88 #5371 üzenetére
Zsir szólj ha hozzánk jösz szivesen várunk.
Armory nem megy igy nem tudok mutani senkit semSZerk mégis bejöt (igaz egy páran már nincsnek a guildben csak arra keletek hogy legyen 10 ember..) [L:http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=The%20Venture%20Co&n=Gy%C3%BArunk%20Vazze&p=1][/L]
Szóval még nem friss, de A magas szintüek a mieink, (pala hunter lock mage warrior )[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #5567 üzenetére
Igen, ez az.
#5561: ratex, nézd végig a többi opciót is, hátha bekapcsolva maradt valahol; vagy dobj egy addonlistát, mert másik addonok is visítanak aggro esetén (persze ha MSBT kilövésével elmúlt, akkor ott egy beállítás lesz a ludas, de perpill. nincs előttem telepített MSBT...)
-
Luos
tag
válasz Bencus88 #5759 üzenetére
Nem azért mondom mert esetleg gyorsabb, csak nem kell napi x goldot vízre költeni, és megállni inni Nem nehéz egyik sem, bár én sose voltam balance, de a magemmel kb frostbol spam volt az egész, druidával meg mangle aztán vmivel ellőni az 5 cp-t, viszont a viz az drága na feralként meg kb 50en is azokat a vizeket ittam amikor stvben estek a water elementalos questböl stvben, az kb 20-30 darab, és 60on kidobtam már mert akkor keveset töltött , vettem 30 filtered draenicet (talán?) most 65 vagyok és még van 15 legalább.
-
Vistaboy
veterán
válasz Bencus88 #6264 üzenetére
Ha megjössz, whisper-eljél rám. A karim nevét már tudod.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Bencus88 #6273 üzenetére
Jaja. Felismersz majd. Egy szőke, nagy mellű és kerek fenekű playboy-nyuszit keressél.
Esetleg a fülem egy picit hosszabb az ideálisnál, de amúgy tuti kiscsaj vagyok.[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Bencus88 #6285 üzenetére
Az tuti! Engem már annyiszor öltek meg PvP-ben (Meg elite mobok), hogy jó lenne már visszavágni. A legjobb az lenne hogy ha tudnál segíteni quest-elni és néha instázni (Vagy gyakran instázni, ha lesz jelentkező).
[ Szerkesztve ]
-
Luos
tag
válasz Bencus88 #6561 üzenetére
Lehet
Aktiválod a gamet, akkor van 30 nap free, aktiválásnál beirod a bankkártyaszámot, meg a hátulján vagy elejné vagy valahol van egy kis kód , azt, majd, nyomsz neki egy change payment method -> cancel subscriptiont, igy lejátszhatod a 30 napot és ha lejártál csak nyomsz egy add subscriptiont, beallitod gamecard, beirod a kodot, és mehet a játék -
-
sasa311
veterán
válasz Bencus88 #6561 üzenetére
keresel a neten egy kamu bankkártyaszámot, beírod és annyi.
Amíg nem telik le a 30 nap meg se próbál pénz vonni róla a blizzard. Addig meg kiszeded.De a legjobb ha a sajátod adod meg hozzá helyből .)
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
válasz Bencus88 #6568 üzenetére
30nap ingyé + 60 nap a GC = 90 nap
a különbésg az, hogyha most egy bankkártyaszámot írsz be, és 30 nap múlva úgy döntesz, hogy nem tetszik, akkor ennyi volt, befejezted.
Így viszont ha már hozzáadtad a GC-t nincs "visszaút", az már rajta van, nem lehet visszavonni.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #6583 üzenetére
szégyen és gyalázat mester...wow...fuuu
mindenesetre jó gamet hajnalraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Luos
tag
válasz Bencus88 #6579 üzenetére
Ajánlom a googlet elég sok peccs van, nemtudom neked melyiket tölti, de ha az 1.x to 2.1-et akkor ajánlom hogy kezdd el letölteni a 2.1 to 2.3-at is közben valahonnan
ez a három nagy peccs kellett nekem nemrég wowozáshoz: WoW-1.12.0-enGB-patch.exe 467 192 kb
WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch ez egy külön mappa valamiért
WoW-2.3.0-enGB-patch2.exe 892 130 kbSzerencsém volt, a blackravensröl tudtam tölteni, de azóta se találom el a kódot ami kell, 1 mb /sec-el 10 perc alatt lent volt
[ Szerkesztve ]
-
anxius
aktív tag
-
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest