- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
Azazello- #45859 üzenetére
A dailykért kapott érméket hetente egyszer beválthatod Seven Shrine-ban vagy Two Moonsban egy NPC-nél; 90 db-ért kapsz 3 Elder Charm of Good Fortune-t. Az Elder Charmot raideken vetheted be: ha egy boss meghalt, akkor egy Elder Charm felhasználása ad egy lehetőséget arra, hogy kvázi "újra dobj", azaz szerezz a boss loottáblájáról valamit. A loot nem garantált, és lehet, hogy csak goldot kapsz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Azazello- #45850 üzenetére
Ha jól rémlik JP-t már el lehet repu nélkül is költeni, de igen, valorhoz kell repu is mindenképp. Szóval igen, ha valort szeretnél költeni, akkor kell dailyzned (de felteszem, ha lesz valorod, akkor fogsz járni LFR-be és/vagy raidbe is, és akkor már a coinok miatt is érdemes lesz dailyzned).
-
Arnold2
őstag
válasz
Azazello- #42026 üzenetére
Nem. Csak akkor vagy jogosult, ha az accod március 4. előtt már inaktív volt.
Idézem:
To be eligible to receive a Scroll of Resurrection, your friend must have a full (non-Starter Edition) World of Warcraft account, and their account must have been inactive (without an active subscription) on or before March 4th, 2012.A teljes angol FAQ pedig erre.
-
válasz
Azazello- #40976 üzenetére
Ha, pénzt akarsz keresni, akkor ne a BS-t válaszd!
Ha, nagy profitot akarsz viszonylag kis befektetéssel, akkor Enchanter vagy Jewelcrafter.
Illetve a geathering proffok - mining, herbalism, skinning, illetve ezen kívül a disenchantolással lehet nagyot szakítani.
So, véleményem szerint a legjövedelmezőbb páros, ha Enchanter + Miner a két fő proff. Amennyiben nincs egy külön miner karaktered, mert ha van, akkor Ench+JC.
Jó lehet még az Ench+Tailor, de én nem szeretem, mert nagy szinten iszonyat sok cloth kell, és nagyon alacsony a drop-rate.BS cuccokat elég kevesen veszik, nagyon hamar lehet már gear-t szerezni (JP, VP, Honor).
Akkor van értéke egy kovácsnak, amikor új content jön, új receptekkel, de ez csak akkor áll, amennyiben az elsők között jutsz hozzá a receptekhez. (nekem is volt, hogy 8-10 k goldért adtam el pajzsot FL elején, de azután cak pangás és a belt bucket-ekből, a nagy ritka pvp-set rendelésekből nem lehet megélni.)
Beri: Igen az alapanyagok piszok drágák. Meló van a kitermeléssel. Lusta vagy melózni érte? Fizesd meg... E van..
Ezért kell tartani külön gyűjtögető karaktert -mindenképp ajánlott a druida, az instant fly miatt, gyorsan lehet virágról-virágra v. kőszikláról-kősziklára netán, mamutról-mamutra repdesni. -
-
válasz
Azazello- #35732 üzenetére
Ezt a verziót töltsd le a Tidy Plates-ből, a 6-oshoz még nem írta újra a srác a threat plates-t, de folyamatban, én ezzel használom és frankón működik.
Van valami olyan tool amivel ki lehet próbálni, hogy különböző enchantokkal, gemmekkel és reforge-al milyen eredményt érhet el az ember, hogyan alakulnak a statok?
Olyat még láttam is valamelyik oldalon, hogy enchantot meg gemeket lehet próbálgatni, de reforge lehetőséggel még nem találkoztam. -
Wolverine
félisten
válasz
Azazello- #35710 üzenetére
Az övedhez vegyél buckle-t, az plusz egy gem; a relicedbe mindegy, milyen színű megy; a tank metagemhez (Austere Shadowspirit) két sárga gem kell, de azt zöld sisakba nem tenném még bele - viszont egy WotLK-os gemet az is megérhet.
Kék sisakot szerezhetsz normál Halls of Originationből (van heroic változata is), heroic Vortex Pinnacle-ből vagy 2200 Justice Pointért, esetleg Twilight Highlandsen, ha revered vagy a Wildhammer törpékkel. -
Healbacsi
őstag
válasz
Azazello- #35710 üzenetére
Ez a klantarsam karija:
http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/mirdyll/talent/primary
Ez 25-os raid talent. Igy ha ugy erzed akkor a divine guardian 1 talentpontjat atrakhatod a reckoningra. Gemeknel hasznaljd wotlkos gemeket akar.. Sokkal olcsobbak. Meg ha kicsit statokat is adnak a mostaniakhoz kepest, +5-10 stat tobb mint a semmi. Ahogy nalunk szoktak mondani, ha mar 1 pontot tudsz novelni barmely statodon, akkor az mar upgrade. A wotlk-al ellentetben most a cataban a mobok es a bossok eleg nagyokat utnek, igy nincs gond a vengeance felstackelodesevel. Igy avoidance-re kell elsosorban gyurnod, ha elerted a 102.4%-os avoidance-t onnantol kezdve mehet a stamina es a mitigation novelese.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Azazello- #35708 üzenetére
Kicsit meg sok a dps item, de ha a healer birja akkor nincs para. Gemek enchantok nincsenek, azok adott esetben sokatdobnak. Hit, expertise nem fog majd nagyon kelleni, ha majd tudsz, akkor reforge-olj mastery-re. A talent az szerintem sok helyen pazarlo. Jobban is el lehet pakolaszni a pontokat.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Azazello- #35563 üzenetére
Mint irtam korabban en cata elott egy 6 eves pc-vel toltam.. minden graf 0-an, 1024x768 felbontas. 25-os raideken a gep 10-12 fps-t tolt ki magabol, mas helyen 40 folott, nem volt kulonosen gond vele, megszoktam.
Most hogy nalam is minden fullon van, be kell ismerjem egy teljesen mas jatek, tenyleg lehet gyonyorkodni a tajban. -
Healbacsi
őstag
válasz
Azazello- #35541 üzenetére
Kizart, hogy 30-40 fps-nel akadozzon, egy film ami 25-30 fps-el porog a szemed elott folyamatos ugyanis. Nalad azzal lehet a gond, hogy lassu a gep memoriakezelese, avagy keves a memoria, igy mondjuk egy 5 fos harcban akadhatnak roccenesek amikor uj effektet tolt be a jatek, vagy repules, kameraforgatas kozben.
Ez nem fps jatek, ahol 1600x1000 pixeles kepen el kell talalj egy 50x60 pixeles belyeget.
Ha valaki ugy erzi, hogy szaggat, akkor vissza kell venni a latotavolsagot, amivel rengeteg terhelest le lehet venni a geprol ugyanolyan melysegu grafika mellett.
-
dilipok
veterán
válasz
Azazello- #35537 üzenetére
engem is zavar ha 30 korul van az fps. Neha leesik vmilyen oknal fogva 40 korulire (1680, minden max), de akkor mar szamomra olyan mintha kicsit akadozna. Regen viszont emlekszem h volt amikor raiden nem volt csak 15 kurul (TBC idejeben). Na az meg mar kifejezetten rocogott, es alig volt jatszhato.
-
F-ECT$
titán
válasz
Azazello- #35530 üzenetére
Attól függ mihez vagy szokva. Én pl szeretem ha stabil 60 (ennyi a monitorom frissítése), ha ez alatt lenne folyamatosan, akkor inkább lejjebb vennék a grafikából (Jeleneleg 1400x1050, minden good, kivéve a látótávolság: az ultra.)
Viszont ismerek olyat, aki 5-25 fps között játszik, már megszokta, így elboldogul vele, csak ne lásson 60 fps-t, mert utána nehéz visszaszokni
-
Ribi
nagyúr
válasz
Azazello- #35530 üzenetére
30 fps wow-hoz bőven elég.
A gond ott lehet, hogy ha questelős területen van 30 fps, akkor mondjuk raiden ahol mindenki egyszerre castol, + boss is sok effektet generál akkor sokkal 30 alá esik.
25 főnél még inkább. És az már nemjó. Nálunk voltak akik raid közben 10 fps alatt voltak.
Az már nem egészséges, de lehet úgy is játszani. Ha 25 felett van a mondhatni mindenre elég. -
DrGonzo22
őstag
válasz
Azazello- #35163 üzenetére
Érdemesebb csináltatni, főleg a magasabb szintűeket, mert komoly összegeket elkérnek érte, AH-s ár erősen lehúzás kategória szokott lenni.
Mondjuk az enchantinggal max. lvl-en, jó receptekkel úgyis gusztustalanul sokat fogsz keresni. Főleg akkor, ha raidben droppolt receptet szerzel content elején. Emlékszem, amikor Ulduar idjében realm első 3 enchanterei közt voltam Blade Warddal, simán adtak 4-500 Gold "borravalót", úgy, hogy ők futkostak utánam. Aztán pár hét alatt véget ért a Kánaán, de nagyjából ingyen volt a chopper.
Másik lehetőség, hogy keresel egy kínait (realm függő, hogy van-e egyáltalán). Néha elég idegtépő tud lenni, mert nap közben is pm-ezik, hogy ráérsz-e, viszont fél-egy óra (folyamatos) enchantolással összejön majd egy ezres (ToC idejében ez nem volt rossz pénz), és kényelmesebb, mint a daily. De olyat kell keresni, aki felfogja, hogy raid közben nem zavar.
Illetve általában igaz, hogy a jó enchanternek neve van egy realmen. Soha ne verj át senkit, inkább, ha vita van, ki mit adott, engedj, még ha aktuálisan rosszul is jársz - egy "pro" pvp játékos betradelt a mellettem álló karakterbe egy teljes enchantnyi alapanyagot, de megcsináltam neki sajátból, mert tuti, hogy különben végigsírja a trade channelt... A sok visszajáró "vendégnél" pedig nincs is kényelmesebb módja a pénzkeresésnek + majd ezek az emberek ajánlani fognak az ismerőseiknek -> nincs több hirdetésre pazarol idő trade-ben. Ezt a kört kell kiépíteni, és megtartani. Az is külön jó, ha nem kötöd ki, mennyi a tip, lesz néhány fazon, aki nem fog adni semmit, de a többség fog adni, és lesz 1-2 játékos, aki hajmeresztően sokat akar adni, ráadásul előre. Ne fogadd el a nagyon magas összeget, csak max a felét (ha nagyon erősködik, akkor a helyszínen fogadd el, és ha végeztetek levélben küldd neki vissza), ezek mind olyan játékosok, akiket már többször átvertek, eléggé el vannak veszve a WoW-ban, kicsi a szociális hálójuk, stb. Rögtön fix, visszajáró embert fogtál magadnak, aki ráadásul elképesztően sok pénzt fog adni, hosszútávon.Azt persze nem tudom, hogy a vellumok miatt mennyire halt ki a személyes enchantolás, nekem jóval az inscription megjelenése előtt kiépült már a kapcsolatrendszerem, már BC alatt sem kellett különösebben trade barkolnom, így nem érintett a dolog, de hogy ezt ma mennyire lehet megjátszani, azt nem tudom. Minden esetre szerintem biztos most is szépen lehet vele keresni, mert enchantra mindig tömeges igény lesz, és ez a lényege az egésznek.
-
F-ECT$
titán
válasz
Azazello- #35140 üzenetére
Azért javasoltam mert hunterrel jól ment a szintezés és ahhoz a demon ág hasonlít a legjobban. Egyébként nem kell félni a pet függéstől, ugyanis már van talent, hogyha meghal a peted, akkor instant tudsz újat idézni (ezen 2 perc a cd), illetve a soul burn-nel is instant tudsz petet idézni (ezen 45 sec a cd), szóval szintezés alatt ezzel nem lesz gond.
-
F-ECT$
titán
válasz
Azazello- #35088 üzenetére
Régen járt már a lockom lvl25-ön, de szerintem a legjobb ág fejlődni a demon: beküldöd az fg-t, 1-2 dot, és már mehetsz is tovább. Arról nem is beszélve, hogy az aoe-je is elég erős bár szerintem csak a későbbi szinteken. Jó lehet még az aff: self heal, instant aoe fear, stb, viszont a destro csak end game-ben használható ki igazán.
Hunterhez nem értek, de mintha a surv-t szeretnék most nerfelni, mert túl erős. Hogy ez szintezésre is igaz-e, azt már végképp nem tudom
-
Wolverine
félisten
válasz
Azazello- #35095 üzenetére
Ha zöld, amit enchantolsz, ne dobd ki, hanem törd. (egyébként nyugodtan cseréld le a meglevő enchantjaidat akár ugyanarra is, mindent a szintlépésért
)
SzlobiG, vannak addonok, amelyek képesek ezt követni; de nem tudom, hogy visszamenőleg is képesek-e erre (szerintem nem).
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Azazello- #35096 üzenetére
Szerintem az ilyen nagyon skillup enchantokat nem érdemes vellumra, inkább guildtársaknak, akik ugyanúgy altot húznak, avgy egyszerűen hasonló szintezőknek a fővárosokban, legvégső esetben pedig ugyanabba az itembe, amiben eleve van. NIncs értelme azért fizetni, hogy létrehozz egy eladhatatlan dolgot.
Ja, és ha 300 környékén megakadnál, akkor járj sokat Scholo-Strat-DM-be, iszonyatosan sok zöld esik, AH-n pedig méregdrága az a lvl range.
-
parandroid
félisten
válasz
Azazello- #35088 üzenetére
Tailor-encha a leeggyszerűbb szakmapáros. Ruhák esnek minden humanoid mobból, lecraftolod, disenchantolod, kapott alapanyagból encházol. Csak türelem kérdése, gyakorlatilag nulla ráfordítással felhúzható.
Ma elkezdtem szintezni a caster druidámat, először egy warrior vert meg, aztán egy lock, meg sem tudtam mozdulni. Mondjuk a pvp skillemről annyit, hogy hirtelen azt sem tudtam, hova nyúljak, aztán már vége is volt.
Remélem mind a két kasztot lenerfelik mindenesetre. Bár a warriorom 80-as, azt fel kéne húznom 85-re, bár közben pár másik warrior biztosan ronggyá ver majd.
p
-
Healbacsi
őstag
válasz
Azazello- #34987 üzenetére
Szolgaltato. Sok mindent nem fogsz tudni csinalni vele. Meg ha barmilyen pingfix progit is uszitassz a gepre, a vonal minosege akkor is ingadozni fog. Arrol nem is beszelve, hogy amikor sokan lognak a neten, akkor alapbol felszokik a ping. Vasarnap reggel nem ritkan 60 alatt van az enyem is. Amugy en allando 120-190 ping mellett jatszok, es meg semmifele negativ hatast nem tapasztaltam. Ez nem fps, itt nincs headshot
-
Healbacsi
őstag
válasz
Azazello- #34983 üzenetére
A jatekban levo ping merese, egy bizonyos idoszakra vonatkozo atlag. Nem csekkolja allandoan. Igy amikor belepsz nincs szinte mibol atlagot nezni, igy alacsony szamot becsul a rendszer.. kb 3-5 percen belul mar a tenyleges halozattol fuggo erteket kapod.. Ha pl egy lagos idoszak kovetkezik be, akkor ha a tenyleges pinged 900ms, akkora wow meroje csak par perc mulva fog 900-at mutatni a mar emlitett atlagolas miatt.
-
Viktor77
titán
-
whitezo88
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz
Azazello- #34916 üzenetére
Ezt hogy szűrted le ebből a válaszból?
Magamnak válaszolva, gondolom te raidben is mindent ultrahighon akarsz tartani, a kérdés az, hogy van-e ennek értelme - no meg a szokásos hardverprobléma: mindig lesz, ami ultrahigh beállítás mellett megakasztja a gépedet, akármilyen méregdrága és uptodate; ha másért nem, a kevéssé sikeres optimalizáció miatt. Ilyenkor születnek a guildtársak gúnyos beszólásai, amikor lagra, akadozásra panaszkodsz a szétszaladt ménesről és a felborult taligáról.
Nem irigykedem, félre ne érts, meg nem is fáj nekem, ha te több pénzt akarsz költeni, boldog karácsonyt, meg minden, csak nem értem az elvet.
Ps.: Egy éve győzködöm magam, hogy le kéne cserélni a GF 9600GT-t, de egyszerűen nem bírok megfelelő ürügyet találni hozzá...
p
-
echterion
nagyúr
válasz
Azazello- #34913 üzenetére
Nekem ugyanezzek a cuccaim vannak feleannyi rammal meg egy gts250-nel, és így AV meg 5 fősben minden max, 4x anizotróp és 2x-es multisamplinggal simán fut. Szóval szerintem nálad high-on fog futni, raidben meg medium biztos fog menni.
Wolverine (#34905): Jut eszembe, a BB King-hez meg valami puska kell, amit 2009-ben adtak. Sajna akkor én off voltam, de az is kellene egy acsihoz, azt is meg lehet valahonnan venni?
-
gabranek
senior tag
válasz
Azazello- #34781 üzenetére
én ezt raktam össze magamnak, utána megnéztem és az EJ-n is ez a preferált kiosztás.
#34775: egyenlöre ugysem lenne pénzem a craftolására, tegnap a jc-n huztam 50 pontot kb. 6k goldért...az alchemy felhúzása viszont meglepően kevésbe került, talán 2-2,5k-t költöttem rá 525-ig.
-
Wolverine
félisten
válasz
Azazello- #31231 üzenetére
Raidet is kereshetsz a Dungeon Finderrel, de az csak a szervereden fog csapatot keresni, nem a Battlegroupon (ellentétben a nomrál/heroic instance-okkal). Gyakorlatilag gyorsabb, ha a Trade vagy az LFG channelt használod egy városban.
#31224: Tituszazeb, a piros csíknál szvsz kell lennie hibaüzenetnek is, hogy miért nem upgrade-eli az ac-odat BC-ről WotLK-ra.
-
sptkyle
senior tag
válasz
Azazello- #31231 üzenetére
Dungeon finder (normál, és HC 5-fősökhöz) létezik.RAID keresés a szokásos LFG vagy LFM módszerrel a chaten. Alacsonyabb szintű raideket szoktak szervezni, de szinte már csak 80-asok járnak achievmentért. Meg kell érdeklődni, hogy nem e férsz be egy ilyen partyba. (leachelni xp-t, itemet...stb) Vagy megpróbálhatsz szervezni egy klasszikus run-t, de sztem nem sok sikerrel fogsz járni.
-
gabranek
senior tag
-
Viktor77
titán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Azazello- #31028 üzenetére
Átrepülsz vagy metrozol Ironforge, onnan Wetland - Menethil harbor, áthajozom Theramore-ba, onnan átmész barrens, le délnek, thousend needles-ön keresztülfutsz, és már ott is vagy Tanarisba.
Gyorsabb/"Csít" mód: szerzel portált Dalaranba, ott Violet Holdban van portál Caverns of Timehoz, és már ott is vagy Tanaris -
gabranek
senior tag
válasz
Azazello- #30909 üzenetére
nyugodtan menj le instába, mert csak ott lehet jól beletanulni 1-1 kasztba, questelésnél szerintem nem. Azt sajnálom nagyon, hogy az LFG rendszer még nem létezett amikor húztam a palámat, így instázni alig jártam. Aztán 80-on meg gőzöm sem volt hogy melyik spell mire való, még dps-en is, nem hogy holyn
És ha esetleg becsúszik 1-2 wipe és emiatt kidobnak partyból, csak berakod magad újra LFG-be és healerként szinte rögtön mehetsz is egy újba. De amit Wolverine írt, hogy az elején említsd meg, hogy kezdő healer vagy és a tank ezek szerint húzza be a pullokat, az a legjobb.
Én most outlandi instákban az idióta DK tankok miatt szívok, akik azt se tudják mi az aggró, pedig csak nyavajás dps vagyokTegnap egyetlen random instát nem tudtam befejezni, mert mindig feloszlott a party
-
Wolverine
félisten
válasz
Azazello- #30909 üzenetére
Szólsz az elején, hogy első healer karid és tanulod a dolgot, és ha nem tetszik nekik, akkor majd kidobnak... Amúgy ha a tank életben marad és te sem halsz meg, akkor előbb-utóbb meghal a boss és szvsz az siker
szerk: de egyébként a WoW.com épp tutorial sorozatot tart minden spechez, nem tudom, volt-e már a holy paláról a sorozatban szó, de azért nézd meg. -
Wolverine
félisten
válasz
Azazello- #30869 üzenetére
A héten (19-ig) a Blizzard Store-ban 15 euro a Battlechest (WoW+BC) - szvsz azt érdemes megvenni. A Wrath of the Lich King beszerzése ráér, amíg el nem éred a lvl55-öt (ha death knightot akarsz), vagy a lvl68-at (ha Northrendre mennél).
Az átalakult világot hozó kieg, a Cataclysm idén fog majd megjelenni. -
FefeeX
veterán
válasz
Azazello- #24792 üzenetére
Úgysem megy a dual talent normálisan...
Egyébként én sem találtam semmit gugliban, de az előző pvp-buildhez hasonlót raktam ki unholy-n (kérdés hogy a nerf után mennyire lesz jó az unholy), valamint kiraktam egy tisztességes frost tank buildet.
Ja és nem megy a külön action bar sem a talent buildekhez... Van itt még mit dolgozni... Ez olyan mintha a WotLK-t kiadták volna úgy, hogy DK-t lehet gyártani de beloggolni nem lehet vele... Kicsit elhamarkodott volt szerintem az apply patch élesben... -
-
Viktor77
titán
válasz
Azazello- #24689 üzenetére
Semmi extra (bár elsőre én is beszoptam, mert nem ismertem a képességeiket).
Első ugye sima, meg kell csapni.
Második ha AE-zik (látod, ha castolja) akkor pár lépés hátra.
Harmadikat meg folyamatosan húzni azon a szinten ahol áll. Ha a végére értél menj át rajta és vissza.SPOILER!
Ennél szebb volt, mikor Peaksben kell egy kukaccal megölni egy óriást. Hát nem nagyon akart menni, bedühödtem és megcsaptam gyalog. Szerencsére hajnalban csináltam (éjfél körül kezdtem, és reggel 7-re végeztem a területtel), mert hordásoknak nem örültem volna.
Így is bekaptam egy-két AE-t, akkor leugrott 1-2k-ra a hp-m.MOD: Ja, és szerdán patch!
-
nak0n
aktív tag
válasz
Azazello- #24671 üzenetére
Spell penetration annak az esélyét csökkenti, hogy ha egy spelled eltalálta az ellenfelet (tehát nem misselted), akkor ne resisteljen belőle semmit, vagy legalábbis minél kevesebbet. Vagyis az ellenfeleden lévő, resistekhez pluszokat adó buffok/tulajdonságok/talentek hatását csökkenti.
szerk: bővebben itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest