Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Regisztráltál egy trial accountot vagy egy full wow serialját adtad meg a trial bővítése céljából?
Ha a második eset, akkor a 10 napból fennmaradó napok hozzáadódnak az ingyenes egy hónaphoz, de eltűnnek a trial hozzáférés korlátozásai. (nem lvl 20 lesz a max, lehet mailozni és a channelekre írni, megy az AH.) -
anulu
félisten
végülis átlagosan 6 órában 4 full nap try után szerintem vhogy nem is érthető h ki vagyok akadva, mikor win gond miatt nem tudok online lenni, és emiatt ott virítani a killshoton
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
szepi79
őstag
lenne 1 kérdésem azokhoz akik chatmod -ot használnak. ha jól látom 1 file -ban tárolja ,hogy ki hanyas szintű. milyen gyakran frissíti a szinteket?
nekem 15-20 másodpercen belül megoldja.''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
sasa311
veterán
megnézed a konfigomat az adatlapomon (már mondjuk hál isten nem az van xD ) akkor azon vígan elment a wow. Pl hajnali 3kor mikor pangott IF az ürességtől 40FPS is volt, este 6kor mikor meg tele volt akkor 8-10.
Szal a VGA bírta a terhelést, csak a ram / proci kifújt egy idő után.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
bobace
addikt
Azon már szerintem jó lenne. Én 1,6 PentiumM és 768 mb ram(amiből 128 megát levesz a vga), valmint gma900 társaságában játszottam mindig. Hát 25-ös raidról nem tudok nyilatkozni ,de szólóban 15-20fps, 5 fősben 13-17, shatt: 5-6fps Ja és 1024x768 minimum-middle közötti beállítással. Szvsz vagy 2 gb rammal még pár fps-t ki lehet csiholni
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
whitezo88
nagyúr
múltkor vki huncsatira belinkelt egy oldalt, hogy Wrath beta ra lehet jelenzkezni még van 200 hely
aha... igényesen megcsinált oldal, ccsakhogy ugye nincs beta másrészt az oldal tetején ott virított a fw/atw féle reklámcsík... az oldal ofc user/passt kért.
aki iennek bedől, azt nem tudom sajnálni.
-
Wolverine
félisten
Custom font esetén vagy írsz egy plugint a Clearfonthoz, vagy kicseréled az ahhoz mellékelt fontok egyikét arra, amit te szeretnél (az új neve legyen azonos azzal, aminek a helyére beteszed). Csak úgy simán nem lehet saját betűtípust a WoW-ba applikálni...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-conrad-
addikt
Húztál már leatherworkinget?
Amúgy a BS szerintem nem nagy "vasziszdasz", kb. 2-3 nap alatt kimaxoltuk a páromnak, előtte persze kicsi fel iron farm kellett.
Vistaboy:
Eddig is voltak, most csak mehetnek külön szerverekre. Kevesebbet fogod őket látni, hacsak nem mész át cirill betűs szerverre.[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Nem én, csak elbénáztam a postban dőltbe rakni az idézetet
Daily BG questeket még megcsinálnám is csinálnám ha raidelés mellet még rá is érnék, de így nem nagyon megy. PuGtól meg néha ordíthatnékom van szóval azt inkább hanyagolom és akkor nem idegesítem magam. Én mondjuk már eléggé kezdem únni a BGket, pár premade hétvégén még lecsúszik, de ennyi. Jó lenne Halaa-nál ha értelmes jutalmak lennének, sokkal izgalmasabb lenne mint a szimpla honorfarm.
SzlobiG: majd ha 500adszorra fogod nyomni mert kell a honor, akkor te is utálni fogod
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Nemtomm... Most valahogy nincsen kedvem PvP-zni. Inkább instázok.
Mod: A Ragnaros-on.
Most voltam a DM-ben! Első insta, amit végig is vittem.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Már lehet hogy lesz segítségem: Polacheck-el találkoztunk Ironforge-ban (Együtt utaztunk a metrón), megígérte hogy segít, ha lesz ideje. (Gondolom, ha nem lesz sok moderálnivalója).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
arpi6k
addikt
Jó de ezeket meg kell szerezni. Egymagamba elég esélytelen vagyok. Gondolom senki sem úgy született hogy ezek a dolgok megvannak neki. Ezért keresnék egy olyan guid-ot ahol, ez a közös az ott levőkben. Most is van Guidom, de már unom hogy 4aktív ember van, és az igazán jó mókákból meg kimaradunk..
Intel & ATI
-
veterán
az hogy mi ilyen felállásban vagyunk az egy dolog.
nagyon sok kombináció über lehet.
disc pap, resto shami, resto druid healnek
warlock, frost mage, bm hunti dpsnek. vagy akármi más.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Wolverine
félisten
Cancel Subscription vagy valami ilyesmi gombot keress. Ezzel törlöd a kártyád számát a rendszerből és nem tud automatikusan vonni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest