- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
defede #79457 üzenetére
azért az ilvl nem minden, ha "rossz" statokat gyűjtesz akkor lehet fair is a 300K, de szvsz 4-500 közöttit ki lehet préselni magadból.
Gearelődésen én is most mentem át, amit tudok tanácsolni:
- Napi heroic és első BG win a 60 essence-ért (1000 essence-ért tudsz venni egy legendary-t)
- LFR Argus raideket told le. 915+ itemek esnek és minden boss dob 15-30 essence-t.
- Argus quest line-t amilyen gyorsan csak tudod nyomd végig. Kb egy délután megvan ha ráfekszel. Egyrészt a world questekből azt hiszem 895+ itemeket is lehet kivenni, másrészt csomó shardot ad amiért 910-es gear tudsz venni.
- Invasion point-okat told végig. A Greater 930+ ilvl-t dob. És van rá heti quest 300 shardot ad, ha megcsinálsz 3-at
- Ha marad energiád a world questeket csináld meg. A chestekből tud esni szépen essence.Ha ezeket lenyomod kb. minden héten ki tudsz venni egy legendary-t. A class hallodat kell fejltesztened, hogy 2-t tudj hordani egyszerre.
Ha eljutottál 900 körüli Ilvl-re akkor pedig már fogsz találni mythic+ groupot is. Bár ahogy látom a legtöbb ilyenben kb. minden mindegy, csak legyen ilvl, aztán az sem baj ha köze nincs a játékhoz a csávókámnak.
-
sasa311
veterán
Kérdés, bár sajnos sejtem a választ:
Tokent vennék de nincs elég gold egy karakteren. Kettőn lenne... Ragnaros Ally és Exectus horda között lehet valahogy átjátszani goldot?
-
sasa311
veterán
válasz
Viktor77 #79351 üzenetére
Köszi Srácok.
Tegnap nagy óvatosan kipróbáltam, gondoltam akkor ez nehéz lesz. Nos a sima mythicet 3 DPS + egy afk healerrel nagyon simán letoltuk.
Utána beleugrottam egy 6+-ba és azt egy 500K DPS-es afk warriorral és 3 olyan máléval, akinek megaludt a tej a szájában marha könnyen lenyomtuk....930-as ilvl-el hol kezd kihiívás lenni? 10+? Vagy feljebb?
-
sasa311
veterán
Guild nélkül LRF a maximum elérhető gear level (910+)? + az upgradek és random droppok invasion pointokból?
-
sasa311
veterán
930 ilvl afflocknak mennyi a reális single target DPS? Átlagban olyan 1M-kat tudok hozni és valahogy nagyon soványkának érzem, főleg, mert néha 900K, néha 1,1M, attól függően hány random shard proc-om és soul jön össze.
Master harvesterm + Sephuzom + 4/6 T21 (raidfinder) van, mert minden kalkulátor ezt hozta ki legjobbnak.Azért vetődött fel a kérdés, mert az assasination rugómnak picit gyengébb a gearje (kb. 5 ilvl), viszont gyakorlatilag koppra ugyan annyi DPS-t csinálok mindig és simán +100-150K-t tudok single targeten hozni vele, ami azért nagy különbség.
-
sasa311
veterán
Outlaw rogue mennyire gyenge raidben?
Alttal elkezdtem LFR-ezni és azt látom, hogy outlaw durván 15%-al gyengébb DPS-t hoz nekem, mint az assa vagy sub. Én vagyok béna vagy outlaw tényleg gyenge raidben?
-
sasa311
veterán
válasz
Lirion #79000 üzenetére
Nos olyan 150 NPC szájából hangzik el, hogy a Burning Legion több száz (ezer?) világot ural. Az egész Legion azzel kezdődött, hogy nagy baxom invázió van Azeroth ellen.
Erre csak úgy 1 db ürhajóval átrepked pár "hős" oszt' a több ezer világ mocskos démonjait úgy felpofozza, hogy már le is vannak győzve? Kicsit sánta a sztory -
sasa311
veterán
Aff locknak milyen addont ajánlanátok DOT-ok és az artifact buff követésére?
-
sasa311
veterán
válasz
Healbacsi #78031 üzenetére
Nem érzem, hogy cáfolnám magam. A raideléshez farmolni kell, ami 100x könnyebb ha repülsz. Ennyi kb. Továbbá az zavar, hogy beleköt a játék kötelezően valamibe. Ha goldot kell adni a repülésért akkor azt úgy farmolom ki ahogy nekem jó. Ha kell egész nap goblinherét farmolok, ha kell professiont nyomok vagy AH-zom. Most viszont nincs választás, végig kell tolni a halál unalmas questline-okat.
Az ötlet nem teljesen baromság, de nekem úgy jött volna be, ha:
- Fel kell térképezni hozzá minden régiót földön (oké, legyen)
- A main story line-ok nem 50 questből állnának, hanem az összes gyűjtögetős meg mobfarm questet kidobják belőle
- Mire 110 az ember ha nem is az egész de a jelentős része megvan a questnek. Az tiszta kabaré, hogy 10x annyi idő kifarmolni a repülést mint felhúzni egy karaktert 110-re...Leírtam hogyan. WOD 90-100 között ki sem tettem a lábam shadowmoon valley-ből. Herlioom volt rajtam és ennyi, semmi egyéb buff se poti. Egy hétvége volt a 10 szint, tehát rested nuku. És még a garrisonnal is xarakodtam, mert nem tudtam, hogy a legionban az ég világon semmit nem fog érni.
A 100-110 pedig Azsuna összes questje stormheim 5/7 + a warlock questek + egy pár insta.. Itt már nem volt herlioom sem, mert csak 100-ig volt megvéve és teljesen felesleges volt, a 10 szint 15-20 óra play time bármilyen varázslat nélkül. A druidom most 107, majdnem 108 16 óra playeddel úgy, hogy tankként szintezem, aminél a lock sokkal haladósabb. -
sasa311
veterán
válasz
Healbacsi #78029 üzenetére
Nem okoz semmit, csak teljesen értelmetlennek tartom.
A világot bejárhatnád lvl 110 előtt - ha nem úgy osztotta volna el a contentet a blizz, hogy egy zónában felhúzol egy karaktert...
Ahogy lényegében teljesen mindegy, hogy goldot grindelsz vagy reput és questeket. Csak előbbit lehet úgy is, hogy questelsz míg utóbbit nem lehet goldért megvenni.Nekem a "játék" az instákban és a raidekben kezdődik. Ez a questelős bohóckodás még RP-nek sem jó, mert ez előző kiegben már generál voltál, most champion aztán ugyan úgy gyűjtöd a krokodilheréket egy 23. senkinek...
-
sasa311
veterán
válasz
Healbacsi #78027 üzenetére
Én BC-ben hagytam abba a wow-ot, most jöttem vissza, úgyhogy WOD-os repülésnek neki sem álltam értelem szerűen
De ha a Vanilla retrot most kihagyjuk a képletből BC-ben a 60-70-hez gyakorlatilag végig kellett questelni az összes zónát + elég sok insta is belefért és még grindelhetett is az ember a végén egy picit 70-re ha a nagyon szopó questeket kihagyta.
Most a lockomat felhúztam 110-re úgy herlioom nélkül, hogy lenyomtam a warlock questeket + Azsunát 7/7 és stoirmheimet 5/7. Meg kb. 10x ha összesen voltam dungeon finderrel instában, mert egy órát kell rá várni... WOD dettó ugyan ez, Shadowmoon Valley-ben léptem meg a 100-at úgy, hogy ki sem léptem belőle...
Kicsit töketlenül értelmetlennek tartom, hogy 10x annyi halálosan unalmas "gyűjts 10 lóherét és ölj meg 30 óriáscickányt" quest van, mint amennyire szükség van, ráadásul ahelyett, hogy bebaxták volna 100K goldért a repülést szopni kell vele hónapokat.Legion main story line-ok tök jók lennének, ha a felesleges grindet kivették volna belőle (tehát nem 50 quest lenne per story line hanem 15) és akkor simán végig lehetett volna járni az összes zónát. És ezt azért nem értem, mert annyi contentet gyártott a szintezéshez a Blizz amiból még 2 kieg vagy még 5 raid tier kijött volna.
-
sasa311
veterán
válasz
Healbacsi #78018 üzenetére
Nyilván nem, de gyűlölök questelni és valami érthetetlen okból a legionban annyi quest van, mint 3 kiegben összesen eddig... Így egy karit már felhúztam úgy, hogy 2 zóna main story line megvan, egy másikat meg úgy, hogy egy másik zóna megvan, nem ismételném ha nem muszáj.
-
sasa311
veterán
Legion repülés achivementhez eyg karakteren kell az összes story line-t összeszedni vagy úgy is működik, hogy egy karakteren 3 területet, másikon kettő... ?
-
sasa311
veterán
Sráck egy kis segítség kéne. 9 év után visszajöttem wow-ozni
Esett egy ilyen, sima world dropként:De most ezt nem értem. Ez a cucc szinteződik a tulajjal? Vagy ha most 104-es akkor az is marad?
Illetve hogy a túróba lőjjem be az árát? Egy csomó van AH-ban de különböző statokkal. Ebben pl. van egy prismatic socket
-
sasa311
veterán
Srácok kicsit off, de gondolom tudtok segíteni.
1000 éve nem WoW-oztam, gondoltam játszanék megint casualba. Viszont rá kellett jönnöm, hogy a configomba lévő gép lehet sok éve hibátlan volt de most az UD kezdő helyen van 30 FPS-em
Kb. milyen vas kell ahhoz, hogy vállalható legyen a játék (átlag 40-50 FPS raid környezetben)?
-
sasa311
veterán
válasz
Arnold2 #47824 üzenetére
Most ezen a SOR-on filózom.
Van egy régi accountom egy lvl 80-as druidával Ragnaroson.
Ha a haverok azt az accountot felélesztenék akkor megkapnám ugye a Cata-t ingyen + egy "free 80-as karaktert". A kérdés, hogy azt a free karaktert akár másik szerveren / frakcióban is választhatom? Mert akivel játszanék együtt az azóta hordázik, a druida nem ér nekem sokat.Wolverine:
Első HSZ szerint az elérhető -
sasa311
veterán
Srácok, ha visszajönnék wowozni egy új accounttal akkor hogy érdemes elkezdeni?
Pletyka szinten hallottam olyat, hogy az első 20 szint "ingyenes" demo-val időkorlát nélkül és utána rá lehet telepíteni pl. egy Battlechesetet, ami ha jól tudom Lich kingig tartalmazza a játékot.
Ez így helytálló?
-
sasa311
veterán
Mióta az 5 fős insták és a BG-k / Arénák cross realm-ek nem tök mindegy, hogy milyen idióták vannak a serveren?
Trade / general / hun csati alapból offline, a guide-ban az emberek nyilván az ember "ízléséhez" igazodnak, különben nem lennél abba a guildba.
-
sasa311
veterán
válasz
HunBeowulf #32506 üzenetére
Gondolom akkor enchanter voltál...
Meg amúgy is, goldot farmolnak ezekkel az accokkal.
-
sasa311
veterán
válasz
Wolverine #32355 üzenetére
Én úgy tudom a Warden nem szűri a model change-t.
Sőt, tulajdonképpen csak az aktív memóriát scanneli és a futó programok neveit hasonlítja össze egy listával (ennyire "primitív" a program).A guildiünk évekig abból tartotta fenn magát, hogy egy klántárs által írt horgászprogramot futtattunk nap közben
Soha nem bukott vele senki, a srác aki írta a progit is azt mondta, hogy amíg nem jut a blizzard kezébe a program (és miért jutna, guilden belül volt csak használva) akkor sose fogja a Warden érzékelni. Nem is érzékelte, mai napig működik pedig Classic wow-ra íródott....
-
sasa311
veterán
válasz
Csapi007 #32253 üzenetére
Igen, nálunk klánba is megtörtént ez.
Úgy csinálják, hogy lopják az accot és feltöltik ugye 30 napra.
Ellopják amit lehet, ezután 2 dolgot csinál:
1., A kártyavezető bankjának ír egy levelet / bejelenti, hogy "valaki" fizetett a neten a kártyájával és azonnal vonják vissza a tranzakciót. Ilyenkor a blizzard 1-2 nap fáziskéséssel érzékeli ezt, így 24-48 óráig még aktív az account. Ennek hátránya, hogy a Blizzard nem fogja ezt a kártyát többet elfogadni online fizetésre.
2., Amiről hallottam még, hogy a blizzard a befizetés pillanatában nem vonja le az összeget a kártyáról, csupán ellenőrzi, hogy megvan-e a fedezet a fizetésre és rögtön megadja az x nap játékidőt. Ezután indítja a tranzakciót, ami szintén időbe tellik. Ez idő alatt a tulajdonos elutalja a pénzét a kártyáról, így mire a Blizzard igénye "odaér" már nem talál pénzt a kártyán, így szintén kb 48 órán belül letiltja a játékidőt.
De lénye a lényeg, a tolvajnak csupán 1-2 óra kell lenyúlni minden karakterről mindent cuccot, az már nem számít, ha utána letiltják a befizetést.
-
sasa311
veterán
válasz
DeltaPower #32204 üzenetére
A white dam-nak kell a legtöbbnek lennie haste függvényben.
Akinek nem ott valami nem kóser.
-
-
sasa311
veterán
válasz
szilchi #32106 üzenetére
1. fejezet: Swipe a barátod
2. fejezet: A Swipe és én
3. Fejezet: Hogyan csináljuk, hogy mindig legyen swipe-ra rageünk
4., Fejezet: Glyph of Maul
5. Fejezet(végszó) : A tab folyamatos nyomkodásának összeegyeztetése a swipe és a Maul nyomkodásával.Soha senki nem húzott le rólam druidként semmit. Legyen raged mikor pullolsz és swipespam kifulladásig + maul minden whitehit helyett amíg van rage.
-
sasa311
veterán
válasz
Wolverine #32096 üzenetére
Ezt az "öltöztetés" dologot felejtsd el.
A TOP 10 guild már most is úgy raidelt, hogy a raid nagyrésze alt, kisebb része main és a maineknek abszolut prio van a gearen. Minden játékosnak van 2-3 raid képes altja, így gyk. egy ember 3x pucolja egy héten a contentet mindig más karakterrel.
Így gearelik magukat. Mert lehet, hogy így kimarad 3 progress hét (vagy alkalmanként kimarad 4-5 progress ember a progress raidből), de cserébe 3x annyi loot van és az az 5 ember nagy valószínűséggel öltözik azon a héten rendesen.
-
sasa311
veterán
válasz
Cathfaern #32074 üzenetére
Az a probléma ezzel, hogy 10 fősre vagy nem tudnak megfelelő nehézségű eventet összerakni (max. DPS és heal szemponból, de összetett nem lesz) vagy pedig nem fog tudni érvényesülni a "bring the player not the class" elv, amit a katában méginkább tolni akarnak, ezt mutatja az is, hogy a buffrendszerben 2-3 class is ugyan azt a buffot adja majd.
Ez most is így van, pl. egy Saurfanghoz most is kellő mennyiségű ranged kell, nem tudsz rámenni 5 melee DPS-el, hiába az a haveri kör.
25 fősben ez kisebb gond, ott azért ez nagyon ritkán jelent gondot.
-
sasa311
veterán
Azert az se mindegy, hogy altot viszel, aki pontosan tud minden taktikot, vagy egy olyat aki normalban sem ismeri a bossokat.
Szóról szóra ugyan ezt akartam írni. Meg azért egy 11/12HC-t toló guild nem sok van.
De a lényeg a te mondandódban is ugyan az:
Jelenleg nemigen van olyan guild, aki egy tapasztalat és gear nélküli emberben csak a saját állítása alapján megbízna annyira, hogy felveszi és felgeareli.
Pláne, hogy mostanában elég könnyű legalább ilvl 251/264-es embereket összeszedni, skilles abban is lehet. -
sasa311
veterán
Most igenis nagy dolog felöltöztetni valakit.
BC-ben mi is top HC guild voltunk és a skill > gear elv alapján felvettünk szinte bárkit, aki tudott valamit mutatni. De akkor ez nem okozott problémát, mivel BT-ből Illidanbon kívül senkinek sem kellett senki, Hyjalban Arcsin kívül detto.
24-es simán lenyomtuk a recruit töltelék meg csinált amit akart és kapta a lootot egész este. Nemritkán mákos droppokkal 7-8 epicet is egy este. Így gyk 1-2 hét alatt full T6 volt és tudott velünk raidelni.
Most ezt nem tudod megcsinálni, mert elindítod ICC-t és 2 választásod lenne:
1., Fel akarod gearelni a recruitodat, de akkor normálba kell indítani az eventet, mert igen kevés guild van azon a szinten, hogy icc hard mode-okat 24-en vígan röhögve tolják. Pláne, hogy egy szarabb fighton (pl. Saurfangon, Putrin, Sindragosán) egy ember vígan wipeoltatja a raidet egy pici hibával is. Arról nem is beszélve, hogy a másik 24 embernek kell a loot a HC mode bossokból, amit ha normálba megölsz akkor arra a hétre nincs HC.
2., Nyomjátok a HC-t és sose lesz gearje a recruitnak.
Ezért egy progress guild nem fog Pajtát menni, meg igazából pajta 25 HC gear is necces ICC25hard-ra.
Tehát ott vagyunk, hogy vagy felvesszük a recruitit és öltöztetjük, de akkor 24 másikkal kicseszünk vagy szarunk a fejére (ahogy itt is történt) és csak geares embert veszünk fel.
A skill > gear elv itt azért nem jó, mert saját bevallás alapján mindenki überpró. Ezt a mekkora skilles vagyok című mesét annyi random nubtol hallottam BC alatt, hogy az valami csoda, aztán 10 recruitból 1 volt használható és kb 30-ból egy, aki járni is tudott.
BC-ben ez nem volt akkora gáz, mert ha fogtunk egy nubot az kiderült hamar, kapott pár epicet és mehetett vissza a balettbe ugrálni. Itt viszont ha egy önmagát hűde skillesnek mondó playert gear nélkül megkockáztatsz akkor az történik, hogy elindítod normálban az eventeket, bukjátok a HC lootot és a végén kiderül, hogy nub.Ha geares embert veszel fel azzal helyből lehet HC-t indítani és 5 try alatt kiderül, hogy nub-e vagy sem. Aztán adott esetben mehet vissza a balettbe ugrálni, de legalább a klán nem szívott miatta csak pár pullt egy reset helyett.
-
sasa311
veterán
válasz
whitezo88 #32032 üzenetére
Már nem azért, de teljesen jogos amit kaptál több okból is.... :
- 0 a geared? Igen, nulla a geared, 2 tierrel le vagy maradva. Ami még hagyján lenne akkor, hogyha nem lenne teljesen normál lehetőséged az upgrade-re. Merthogy neked sima heroic instákból is lenne upgrade bőven, a frost emblemes itemekről nem is beszélve...
- Egy HC guildba jelentkezel akik ICC25HC-t raidelnek. Mégis, mikor gondoltál részt venni raideken? Mert HC-be ezzel a gearrel sose fogsz beférni, normált ugye nemmennek....
- A glyphjeid tényleg elcseszettek, nem ezek a demo raid glyphek
- Pajta HC-hoz azért nemárt némi taktika esetenként, attól függetlenül, hogy fényévekkel könyebb, mint ICC. Viszont ICC-ben kell taktika. Egy komoly raider guild nem fog és nem is akar azzal szórakozni, hogy egy recruitnak megtanítsa a taktikot. Épp elég, hogy a saját változatukba belejöjjön, nemhogy teljesen nulláról.
-
sasa311
veterán
válasz
ForRedGlory #32027 üzenetére
Fonetikus írás ftw
-
sasa311
veterán
válasz
Cathfaern #31977 üzenetére
Amikor kijött ICC bejött a badge rendszer, amiből egy kicsit kocka hajlammal rendelkező kb 3 nap alatt full Ilvl 232-be öltözött és megvette a 245-ös kiegészítőket.
Ez volt annyi GS, amivel már a PUGok is beinvelték ICC10/25 első 4 boss nubkodásra. + azóta minden nap kiszedtél 2 frostot ingyé' napi HC-ből.
Aki pl. egy hónapja lett 80-as annak erre esélye sincs, mert LF4 DPS ICC 10, link ACHI + 5700 GS, we are going for first 6 bosses!
Ha nem mész ICC-be sose lesz ennyi GS-ed, viszont ha nem jutsz le... Ördögi kör.
-
sasa311
veterán
válasz
Arnold2 #31971 üzenetére
Ez a hsz kicsit úgy fest, hogy leírtad, hogy azért tetszik a WOTLK raid rendszere, mert azt az elejéről kezdted nem pedig akkor csatlakoztál hozzá mikor BT-t raidelte már mindneki.
Hidd el, ha most csatlakoznál akkor LK raid rendszer ide vagy oda egy friss 80-assal most se fogsz raidelni. Guildba nem vesznek be, mert sz@r a geared, PUG nem visz magával ICC-be, mert nekik 599999999 GS kell az első 4 bosshoz is. Heroicozhatsz és csókolom.
Amúgy ha egy olyan guildbe voltál ami 10/12 ICC most, akkor simán lett volna esélyed BT-re anno, ha időben kezded.
-
sasa311
veterán
válasz
-conrad- #31823 üzenetére
Az alapállapot-ot frissíti pl. a mindflay, vagy affin a shadowbolt, ect ect.
Ezt a "workinkg as intended" bugot lehet kihasználni a proccos / use-os trinketekkel, pl. sima heroic pit of saron trinket affilocknak / SPnak +30% crit a megújuló DOTra örökre.
Ugyan így Bloodqueennél is újra kell rakni a DOT-ot.Deadly poison lehet, hogy más, mert az nem "nem esik le", hanem felmegy újra.
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
válasz
Cathfaern #31553 üzenetére
Első raidnapon elindultok raid1-be 25-en. Második raidnapon csak 20 ember jön össze. Ekkor 10 ember folytatja raid1-et, 10 átmegy raid2-be, és elkezdi azt.
Nem.
Mert ha raid1 elindul első nap, akkor mind a 25 ember raid1 IDjét kapja meg!
Innetől kezdve pedig nem lehet raid2-őt csinálni....Ez a gondom és ezt kell megoldania a blizzardnak, különben kényszerhelyzet lesz, hogy vagy csak 10-es vagy csak 25-ös....
-
sasa311
veterán
Ha a sima wow-ot veszed és telepíted akkor lvl 60-ig tudsz játszani ugyan úgy, mint bárki más, de nem léphetsz át az újterületekre (outlands, northrend), nem indíthatsz kiegészítős karaktert (vagyis bloodelfet és draneii-t a BC nélkül és deathknightot a LK nélkül) és nem lépheted át a lvl 60-at.
Ha lvl 60-on hozzáadod a BC-t akkor ugyan ez lvl 70-ig és már csak az LK-s dolgok nem elérhetőek. -
sasa311
veterán
Ezt meg így nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogják megoldani....
Tegyük fel resetkor elindul egy 25-ös raid. Megölnek a 10/5 bosst.
Másnap nem jön össze csak 20 ember.
Akkor elindul egy tizes raid a 6. bosstól és a maradék 10 mehet malmozni? Vagy elinduhat 2 10-es raid és mikor az egyik csapat (ugye ugyan arról a raid IDről beszélünk!) megöli a 6. bosst a másiknak eltűnik?
Ezt így biztos nem fogja megcsinálni a blizzard.
-
sasa311
veterán
válasz
Wolverine #31544 üzenetére
Ez ennél sokkal de sokkal egyszerűbb:
Lassítani kell a progressguildokat, mert túl gyorsan haladnak.
A bossfightok túl erőssé tétele nem lehetséges, mert rinyál a kazsuál PUGjóska, hogy ő is fizet mé'nem ölheti, meg amúgy is, a HCLK is tökéletes végrehajtás igényel és azt is agyonverték ~ 50 próba alatt.
Úgyhogy az egyetlen megoldás, hogy a gear a haladás limitje. Így fele annyi emblem jön majd hetente.
Az, hogy ua. a gear jön majd 10-esből tökmind1, mert a HC guildnak úgyse kellett eddig se 10-es loot.Ebben szvsz az a gond, hogy a blizzard most kényszeríti a népet arra, hogy beálljanak vagy 10-es vagy 25 guild szerkezetre. Mert egy 25-ös guild mostantól nem fog tudni 10-est tolni, mivel aki a 10-esbe lementeti magát más ID-t kap, mint a guild többi része, aki 25-ösbe indult el, aztán ha másnap pár ember nem jelenik meg akkor nincs kiből behívni, ha mentettek...
-
sasa311
veterán
válasz
dweed0528 #31433 üzenetére
A sima wow egyik fő file-a hibás.
Én ezeket próbálnám:
1., Futtatsd a repair.exe-t teljes javítással
2., telepítsd újra a sima wow-otHa ezek nem mennek akkor amúgy letöltheted ingyen a játékot a wow-europe-ról teljesen legálisan, beregisztrálod az eredeti játékodat egy battle-net accountba és már használhatod is.
-
sasa311
veterán
A blizzard dungeon rendszere nézi az ilvl értékeket, pl. IC 5 fősökbe nem is enged be ha gyenge a geared.
De DPS értéket nemigen lehet nézni, mégis hogyan?
Egy - teszemazt - cement sámán bekerül egy olyan grp-ba, amibe van még egy warri meg mage, a tank 5-ösével húzza a trashpakkokat és mind2 AOEzik orrba szájba. A sámán meg pislog. Ez alapján kapjon rossz pontot? Vagy afflock szív a 25K hp-s trashen, mert meghal mire feldotolná. Ettől még tolhat a lock brutális DPS-t bosson.Érted, csak a GS marad, a skill nem "mérhető".
-
sasa311
veterán
BC második fele már majdnem ugyan olyan szinten casualbarát volt, mint a mostani helyzet.
A Gruulos időkben SEMMI esélyed se volt heroic instába kerülni enha sámánnal. Sőt, valójában csak healer sámánnal volt esélyed bekerülni. Mert marha nehezek voltak a heroicok. Aztán azokat is lebutították arra a szintre, mint most, hogy fogj 5 random embert aztán toljátok.
Friss 70-esként, félig karás félig szintező gearben egy Slave pens kifejezett élmény volt 3 CC nélkül, 2 nélkül meg lehetetlen.
-
sasa311
veterán
Szupertitkos blizzard belső infók a klikk mögött a Cata end-boss terveiről!
Amúgy szerintem az 5 fős dungeon finder az egyik legjobb ötlete a blizzardnak mióta kijött a játék.
Emlékezz csak vissza BC-re. Egy átlagos "mezei nubnak" semmi esélye sem volt lvl 70 elérése után gyk. semmire, mert a heroikokba úgy kerestek partit, hogy LF tank+healer + 3cc .... Mindezt úgy, hogyha nem volt bejáratott csapatod kb. 1 óra volt Shatrath közepén, mire mindenki elindult. Aztán mikor behozták Hyjal-t meg BT-t akkor már senki sem ment heroicba, így a friss embereknek már csak az maradt, hogy farmolja a honort aztán próbál raidelni PVP gearbe. (amibe nem vették fel egy értelmes guildbe se, tehát maradt Karazan meg Gruul)Ehez képest lehet kissé személytelen a dungeon finder rendszer, de:
- Aki HC és csak a frost / gyors karakter gearelés kell neki, annak jó a rendszer
- Aki casual és 1-1 órákat játszik, annak jó, mert az az egy óra játékidő nem azzal megy el, hogy Dalaranba partit keres....
- Szintén aki casual, annak is van esélye olyan geart összeszedni, amivel tud raideket PUGolni és legalább látja - ha mást nem az elejét.Amúgy heroicos badge-ből ki lehet venni kb 5 ilvl 245-ös kiegészítőt, a teljes kisT9 setet és nyakláncot, backet, gyűrűt. Tehát minden slotra fel lehet belőle öltözni.
-
sasa311
veterán
Most őszintén (főleg tanknak), te kit vinnél ha PUGot szervezel?
Van két teljesen ismeretlen player, te semmi mást nem tudsz róluk, csak azt, hogy az egyiknek lényegesen erősebb a gearje.
Na?
.
.
.Ugye!
Btw VOA-ban már elég rég csak a frostos bosst ölik, ott meg kitörölheted az avoidance-al, mert 2.0 a swing timere és akkorát üt, mint a nagyanyám a járókeretével. Ott a frost sebzés ami gáz.
-
sasa311
veterán
válasz
Wolverine #31324 üzenetére
??
Miről beszélsz?
Gearből 50% avoidance van egy ICC gearelt tanknak.
Ha minden socketbe avoidance-ra gemel akkor szerez kb +3-4% avoicancet és veszít 7K hp-t. 3-4% teljesen kiszámíthatatlan avoidance sose érte meg a Pure HP ellen. Mert egy avoidance geares tank NEM BÍRJA ki a spike-ot, a staminás meg igen. És a nagy avoidance-os tank is kaphat spike-ot ugyan úgy, mint a hústorony.Jelenleg meg nincs olyan fight ICC-ben ahol healer el tud fogyni, maximum Lich King.
-
sasa311
veterán
válasz
parandroid #31308 üzenetére
Igen, a haste nem annyira kifizetődő stat, de azért szükség van rá.
Egyrészt a white hitek a sebzésed ~ 30%-át teszik ki. Ebből ugye kijön, hogy a 153 haste rating hány %, így az mennyi + DPS-t ad.
Másrészt - és ami fontosabb - több fehér ütés több OOC procot ad, amit nagyon nehéz kitheorycraftolni, hogy pontosan mennyit is, mivel ugye az OCC-n nincs cooldown. És ugye egy OCC az egy ingyen shred, ami sok-sok dmg + CP.emellé jön bonusként a +340 AP, ami gyk. minden ICC harcban 100%-osan fenntartható ellentétben egy proccal, ami egyrészt akár proccolhat teljesen rosszkor is, másrészt nincs fenn csak 10 (vagy 15?) mp-ig.
Nekem most 397 hastem van úgy, hogy a distant land a staffom (amit le kéne cserélni valami ARP-sre, dehát az nincs sajnos
) Így 33% körüli értéket ad ki a white hit.
-
sasa311
veterán
válasz
parandroid #31306 üzenetére
Ez a legkönyebben megszerezhető upgrade greatnesshez képest.
Ezen felül még ezek (EJ idézet):
Some upgrades to the Card are [Herkuml War Token], [Death's Choice] (or [Death's Choice]), [Whispering Fanged Skull] (or [Whispering Fanged Skull])
The 2nd best Cat Trinket is [Deathbringer's Will] and of course the best one is [Deathbringer's Will]Ha megvagy 65% crit körül, akkor az aggi veszít az értékéből, mert annyi crit már bőven elég a megfelelő CP mennyiség eléréséhez és nem skálázódik jól a crit. (csak az AP része)
Tankolni simán teljesen felesleges az armor meg a use-os dodge, tedd vissza a staminás trinketet.
-
sasa311
veterán
válasz
parandroid #31298 üzenetére
Greatnessnél sok jobb trinket van.
Először is amíg nincs meg passzív 100% ARP-d addig mindenképp kell egy ARP proccos trinket (elérhető leginkább a FOS utolsó boss trinket), amellyé pedig nagy általánosságban jobb a war token, ami 60 frostért vehető ki.
A Deathbringer will abszolut BIS trinket.
Maciba kb csak stamina kell, a leather gearből bőven van annyi dodge-od és armorod, hogy ne lehessen gond, aggrót meg könnyedén tartani lehet így is.
-
-
sasa311
veterán
válasz
Cathfaern #31264 üzenetére
Az a baj a droprate-el már kár tökölni, mert már maga a quest se annyi, mint mondjuk TF volt, hogy famrolj mint a hülye aztán ölj meg egy 1 hit kategóriás event bosst....
Vannak ott finom dolgok, abozz putrin és nyomj el valami skillt (amivel nem lesz egy lassítás ha minden igaz), öld meg sindragosát úgy, hogy x fújást túlélsz, meg lich kinget is kell hozzá ölni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest