Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6771) hackeeeee válasza Fire/SOUL/CD (#6770) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Találkoztam már párral. :)

1. Igen, van akinek ezzel van gondja. Főként amikor az Asus pl. felezi a vinyójait, van amelyik gyártónál meg egyben van az egész vinyó, legyen ez bármekkora.
2. Mi az, hogy kell? Ha akarom törlöm.
3. Van, igen, de abban ugyan úgy benne van minden szemét, ami bizonyos felhasználónak nem kell. A driver rész egyedül, ami pozitív, semmi több. A jó pár trial program elvből felesleg, és hát tudjuk, van belőlük pár...

Attól függ, mert néha egyszerűbb újrahúzni egy rendszert, mint leganézni a rengeteg felesleget róla. Főként amikor angol nyelvű OS jár a vashoz, a felhasználó rinyál, hogy Neki biza magyar kell, és pl. kicsit komplikált magyarítani. :)

Szal nem feltétlen használják mindig azt a szolgáltatást, javításhoz ideális.. De ha egyáltalán nem egyezik azzal az a telepítő, mint amit a felhasználó kér, akkor kitörölheted vele a hátsód. :D És ekkor jön az, hogyha ugyan olyan OS-t teszel fel, mint ami járt hozzá, akkor elfogadja a kulcsot, vagyis az Acer, Toshiba, PB biztosan.

Az hát.. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.