Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61489) HoTaZo


HoTaZo
őstag

Sziasztok!
Tegnap vettem áruházból, számlával egy Win7 Pro OA termékszámos használt gépet. Ma meg is hozták, kötelező melegedés után összeállítottam a monitorral és elindítottam. Dobott egy hibajelzést:
PXE-E61 Media Test Failure, check cable
PXE-MOF Exiting PXE Rom

Röpke utánanézést követően, boot hibát értelmeztem, s hogy rá kéne dugni az internet kábelt. Megtörtént, újraindítás után már pxe-e53 no boot filename received pxe-m0f exiting intel boot agent hibát dob. Itt nagyjából megállt a tudományom. Ismerős javaslatára lehet, hogy megvettem a licencet, de nekem kéne telepíteni. Frankó- mondom magamban- akkor Rufus meg mi egyéb, mert nincs DVD rajta csak kártyaolvasó és usb csatik.
Uccu neki, szedhetek le egy Win7 Pro OA- s változatot. Erre eljutottam a Win download oldalára,ahol még le is tudom ellenőrizni a licenc kulcsot. Itt ért még egy hideg zuhany, mert az ellenörző ezt dobta:
Error
The product key you entered appears to be for software pre-installed by the device manufacturer. Please contact the device manufacturer for software recovery options.

Így tehát, tőletek kérek, véleményt javaslatot, segítséget.

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.