Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5751) Gorneck válasza #41133696 (#5750) üzenetére


Gorneck
titán

Nekem ki van kapcsolva...de nem azé mert SSD-m van... :)

Gorneck#1239

(#5752) geprombolo válasza kavarc (#5739) üzenetére


geprombolo
senior tag

Mivel tesztelted a memóriát? A legjobb a témában a Memtest86, ha azzal sikeresen végigfut a tesztek mindegyike, akkor nem a memókkal van baj. Mondjuk futtathatnál egy procitesztet (prime95), egy GPU tesztet, hadd melegedjenek. Érdemes lehet a kettőt egyszerre is futtatni, ha valamelyiknél nem adta be a kulcsot a gép. Ha egyik módszer sem hoz eredményt, akkor valószínűleg a táp is rendben van, mert a terheléssel a tápot is megszivattad. Marad a directx, mint lehetséges ludas.
GoodSpeed: 8 giga ram mellett elég 1 giga pagefile, annyit meg nyugodtan tarthatsz az SSD-n, már csak a sebesség miatt is, amivel szükség esetén használni tudod.

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

(#5753) agressiv válasza geprombolo (#5752) üzenetére


agressiv
addikt

Ha resetre sem reagál a gép, akkor ott súlyos hardveres probléma van nem directX vagy egyszerű ramhiba.

Hát még a borz.....

(#5754) tupacamaru válasza #41133696 (#5750) üzenetére


tupacamaru
veterán

Szerintem is kikapcsolhatod a lapozófájlt, nekem csak 6 GB RAM-om van, mégis ki van kapcsolva. Semmilyen hátrányod nem származik belőle szerintem.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#5755) TRob1 válasza #41133696 (#5747) üzenetére


TRob1
veterán

Én meg úgy tudom hogy nem lőheted ki, mivel az alvó mód az úgynevezett Hibrid Alvás, vagyis a memóba is írja, és a merevelemezre/ssd-re is a hiberfile-ba. Pont az a lényege a Hibrid alvásnak, hogy ha netán megszakad az áramellátás alvás közben (áramszünet, gépszerelés...stb), akkor se bukd a dolgot.... :U (Nálam is így van egyébként, hagytam a Hiber-t az ssd-n, a Pagefile meg ment a merevlemezre. Mondjuk ezt valszeg lehet jóval kissebre is venni - de minek mikor elfér a winyón -, viszont kikapcsolni nem ajánlott annak ellenére se, hogy néhányan ezt tanácsolják. Vannak appok/játékok amik el se indulnak nélküle...)

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#5756) Psychonaut válasza petya84b (#5749) üzenetére


Psychonaut
addikt

(#5757) #41133696 válasza geprombolo (#5752) üzenetére


#41133696
törölt tag

Böngészést befolyásolja, Úgy vettem észre azt nem .

(#5758) kavarc válasza geprombolo (#5752) üzenetére


kavarc
aktív tag

Sziasztok!
Köszi a válaszokat!

woland_y2k:semmilyen bejegyzés nem található a fagyás környékén az eseménynaplóban

sfdrakex a 8GB RAM két modulból áll. Igazából még nem vettem ki őket, de lehet, hogy ezt is megpróbálom.

agressiv: több fórumon is olvastam túlmelegedésről; loggolom amúgy a hőmérsékletet, feszültésgeket, vetillátorokat. A processzor-hőmérséklet sosem ment 50 C fölé és a hűtő is rendesen a helyén van.

geprombolo: a Win 7 beépített tesztelőjét és a memtest86-ot is próbáltam; egyik sem talált hibát.

Érthetetlen számomra. Volt már néhány rendszerem, de ilyeneket egyik sem csinált. A legborzasztóbb, hogy teljesen megfagy a Windows. Az is fura, hogy csak játékok alatt csinálja.
Nem szívesen reinstallálnék, bár, ha tutira megoldaná a problémát, akkor adnék neki egy esélyt. Az egész rendszer csak pár hetes, a HW és az OS is.

(#5759) Sub-ZeRo válasza kavarc (#5758) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Szerintem a vga nem bírja a dolgot. Az integrált nem azért van hogy játszunk alatta, hanem office meg film.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#5760) agressiv válasza kavarc (#5758) üzenetére


agressiv
addikt

A tápot nem ártana megnézni, mert elég gyanús ezek után.

Mondjuk Zero-nak is igaza lehet. :DDD

[ Szerkesztve ]

Hát még a borz.....

(#5761) pinnacle válasza Psychonaut (#5745) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Én a legújabb verziót tettem fel. Nem találtam semmi problémát. Nekem valahogy ez jobban áttekinthető.

(#5762) #41133696 válasza TRob1 (#5755) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ameddig nincs áramszünet ezen a gépen, a hibernálási funkciónak nem kell életbe lépni, és ezen a gépen egyébként is UPS van :K

@tupacamaru: csak áthelyeztem ;)

(#5763) jerry311 válasza Sub-ZeRo (#5612) üzenetére


jerry311
nagyúr

Az is volt, de nem akarta az igazsagot.

(#5764) kavarc válasza Sub-ZeRo (#5759) üzenetére


kavarc
aktív tag

Szia!
Értem, amit mondasz, de ezek kb 4-6 éves játékok... és ha már a StarCraft 2-t bírja a vga, akkor ezekkel a régi játékokkal is meg kellene birkóznia. Szóval ezt a részét kizárnám.

(#5765) TRob1 válasza #41133696 (#5762) üzenetére


TRob1
veterán

Ha UPS van, akkor tényleg nem szükséges az esetek többségében, a ritka kivételeknél (alkatrész be/ki szerelés... ) meg ne felejtsd el leállítani az alvás helyett :D

¤ R'n'R ¤

(#5766) Laybee


Laybee
őstag

Sziasztok! Lenne egy gondom. Több hónapig ment az alvó állapot, de most nem akar működni. Hardverváltozás, drivercsere nem történt. Amikor megnyomom az alvóállapotot, akkor elsötétül a képernyő és aztán 1 mp múlva felébred. Mitől lehet? Köszi előre is.

(#5767) #41133696 válasza TRob1 (#5765) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ja, és magát a hiberfil.sys-t nem lehet áthelyeznicsak ki meg bekapcoslni ugye ?:)

(#5768) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene nekem, mert hiába szenvedek és guglizok egész nap nem jövök rá, hogy ezt a Ramdisk-et hogyan kéne rendsen használni.

Szóval az lenne a cél, hogy 3 böngésző és a lapozófájl ramdiskről menjen. De ezeknek minden része, szóval a gyorsítótár is. Hogyan lehetne ezt megcsinálni? Leírná ezt valaki lépésről lépésre?

Az a helyzet, hogy hiába csinálom meg a ramdisk partícióját ugye, minden újraindításkor vagy eltűnik a meghajtó vagy pedig törli róla az adatokat. :F

(#5769) sfdrakex válasza Vasinger! (#5768) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

A ramdisk az nem is fog megmaradni, újra indításkor elszáll róla minden mivel a RAM-ban tárolja az adatokat, ami ugye ha nem kap áramot elveszti a tartalmát.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#5770) TRob1 válasza #41133696 (#5767) üzenetére


TRob1
veterán

Legjobb tudomásom szerint azt áthelyezni sajna nem lehet (csak ki/be ahogy írtad is). :(

¤ R'n'R ¤

(#5771) Vasinger! válasza sfdrakex (#5769) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

De akkor mi értelme is van igazából?

Mert ha olyan alkalmazásokat akar rárakni az ember, amit sűrűn használ akkor az nem jó, mert mindig fel kéne oda rakni.

Továbbá az a baj, hogy rátettem 2 GB-nyi Ramdiskre a lapozófájl, majd miután újraindítottam, azt írta ki, hogy kevés a lemezterület neki, így a windows csinált magának 12 GB-nyi lapozófájlt amit azért nem értek, mert nem igaz, hogy nem elég neki 10 GB ram. :F

(#5772) Воланд válasza Vasinger! (#5771) üzenetére


Воланд
titán

van olyan program ami menti a ramdisk tartalmat a merevlemezre kikapcsolaskor, majd ha ujra bekapcsolod, akkor visszairja (ennyit a gyors ki es bekapcsolasrol).

lapozofajl: mi ertelme van kitenni a ramba? persze, gyorsabb lesz egy kicsit a gep, amikor a win oda ir, de a lapozofajl foleg azert kell, hogy ha kifutsz a fizikai rambol, ergo nem erdemes a ramba pakolni. szamottevo teljesitmenynovekedes meg ugysem lesz.

"hogy nem elég neki 10 GB ram."

persze, hogy nem eleg neki, hiszen ugy van megirva, hogy a lapozofajl merete egyenlo legyen a fizikai ram meretevel.

osszefoglalva: nem eri meg piszkalni, max masik merevlemezre atteni az egeszet. soha nem lehet tudni, hogy eppen mikor lenne szukseg, akar a fizikai ram meretevel megegyezo lapozofajlra. persze, lehet azt mondani, hogy "en x eve kikapcsoltam, de eddig meg nem volt belole gondom" ami odaig rendben van, hogy az adott illeto altal hasznalt szoftverek nem generaltak olyan helyzetet, hogy kifutott volna a fizikai rambol, de azt senki nem fogja latatlanba megmondani, hogy egy vadidegen forumozo milyen szoftvereket hasznal most es hasznalhat a jovoben, amik esetleg igenyelik a lapozofajl megletet.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#5773) Vasinger! válasza Воланд (#5772) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Én nekem nem volt célom kikapcsolni a lapozófájlt, ezért is raktam át a Ramdiskre. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy ez alapesetben csak akkor kell, ha elfogy a fizikai, így ezért gondoltam azt, hogy 2 GB bőven elég lesz némely alkalmazásoknak, amelyek a fizikai ram mellett virtuális memóriát is esznek.

Szóval visszatérve, ha lapozófájlt nem érdemes odarakni, akkor mit érdemes?

A linkelt programod, ami elmenti a tartalmat, az valóban kicsit egy lépés előre és kettő hátra feelinges, mert így nem sok értelme van. De mégis mit érdemes/szokás odarakni?

VMware, CorelDraw, Steam, Chrome, Opera azok a programok amik sokat használok és nem vagyok megelégedve a sebességükkel. (persze tudom SSD lenne erre a megoldás, csak arra nincs keret)

(#5774) Воланд válasza Vasinger! (#5773) üzenetére


Воланд
titán

a kikapcsolast nem is elsosorban neked szantam, csak mostanaban megint sok lett az "en kikapcsoltam, mert nem kell az" hozzaszolas.

az altalam linkelt program kikapcsolaskor menti el a ramdisk tartalmat (meg szerintem hibernalaskor is) igy lehet odapakolni a bongeszo gyorsitotarjat, aztan kb ennyi. jah meg a windows temp fajljait.

vmware: ne is mond, ha nem is ssd - tobb vm azert hamar felzabalja a helyet - , egy normalisabb merevlemez elkell ala.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#5775) Nova91


Nova91
tag

Sziasztok!

Felraktam a 64 bit-es Windows 7-et. Csináltam egy 30 Gb-os partíciot Win-nek többit meg minden másra. Láttam viszont, hogy van egy Program files (x86) mappa ami gondolom 32 bit-es programoknak készült, de mindent kb oda akar pakolni, de ott csak 30 GB helyem van tehát gyorsan meg fog telni. Lesz bármiféle problémám ha egy tök másik meghajtóra pakolom a 32 bit-es programokat is?

Választ előre is köszönöm!!!!

(#5776) pinnacle


pinnacle
nagyúr

Audigy 2ZS-t, hogy tudnám rávenni arra, hogy a zenét is 5.1-ben adja? Az első hozzászólás linkjei nem élnek. Az 5.1 teszt gond nélkül lefut, játékban is megy, de a zene csak az első 2 hangszóróból szól. Kínomban feltettem a Creative szoftverét (ezt egyébként honnan tudnám letölteni, mert nincs oldalukon), bekapcsoltam a mélynyomót, szól az 5.1, de valószínűleg nem ez a megoldás, mert sokszor hibaüzenet jön be.

[ Szerkesztve ]

(#5777) #41133696 válasza TRob1 (#5770) üzenetére


#41133696
törölt tag

Köszi, oké akkor most marad kikapcsolva, ha valami kellemetlenséget tapasztalnék meg max vissza kapcsolom :)

(#5778) TRob1 válasza Nova91 (#5775) üzenetére


TRob1
veterán

"Csináltam egy 30 Gb-os partíciot Win-nek többit meg minden másra"

Csak tudnám hogy miért csinálnak az emberek (mert nem csak te :D) ilyen kis partíciókat a mai világban egy Win7-nek, aztán majd később jönnek a gondok. Vagy csak 80-as a winyód? :F

¤ R'n'R ¤

(#5779) agressiv válasza pinnacle (#5776) üzenetére


agressiv
addikt

Szerintem ne is nagyon erőltesd, mert a zene nem jó 5.1-ben, nem véletlenül nem játsza automatikusan, de amúgy ez lejátszó program függő és abban kell beállítani a surround sound-ot.

Hát még a borz.....

(#5780) agressiv válasza TRob1 (#5778) üzenetére


agressiv
addikt

Mert bőven elég neki, nekem sincs nagyobb partícióm és még így is több mitn 10 giga hely van rajta és marad is.

Hát még a borz.....

(#5781) TRob1 válasza agressiv (#5780) üzenetére


TRob1
veterán

Nemtom hogy csináljátok, de nekem most 26 G körül van (win, prog files, users), + kb 6giga hiberfile, és még a Pinnacle Studio-t fel sem tettem :D
Vagy ti máshová telepítitek az appokat? Vagy csak pasziánszoztok? :D

¤ R'n'R ¤

(#5782) agressiv válasza TRob1 (#5781) üzenetére


agressiv
addikt

Programokat oda telepítem, de a játékokat, VST-ket máshova.

Hát még a borz.....

(#5783) #41133696 válasza agressiv (#5780) üzenetére


#41133696
törölt tag

Hát én úgy voltam vele, hogy a 64 GB-os SSD-t amiből formázva 59.5 lesz, egybe odaadtam neki, és most, hogy áthelyeztem a lapozófájlt, meg kikapcsoltam a hiberfil.sys-t lett 32.5 GB szabad hely 19 -ből _D

(#5784) Hegyirabló


Hegyirabló
veterán

Helló!

Tegnap délután kettő óta itt ülök a gépnél, most hajnali 4 óra van. Fáradt vagyok, és le szeretnék feküdni, de azért még bízom benne, hogy van itt egy vagy több olyan jóindulatú személy, aki elmagyarázza nekem, mint kezdő Win 7 felhasználónak, hogy mi a f@szomért jön ki újraindítás után a "hiányzó BOOTMGR" hibaüzenet, és hogyan tudom megszűntetni ezt.

Két SATA HDD van a gépben, az egyikre telepítem a rendszert, a másik adattárolásra van. Annyit sikerült már kihámoznom, hogy ezekkel van összefüggésben ez a probléma, hiba.

Tisztelettel kérem, írja le valaki érthetően, lépésről-lépésre, hogy mit kell tennem az elhárításért, illetve ha újra kell telepítenem a Windows 7-et, akkor hogyan csináljam, hogy ne jöjjön elő ez a probléma.

Köszönöm!

Attila

Aquila non captat muscas.

(#5785) Krystal_s válasza Hegyirabló (#5784) üzenetére


Krystal_s
addikt

szia, ha jól tudom, azért kapod a hibaüzit, mert telepítéskor mindkét vinyó be volt kötve, és ilyenkor a win7 valamit oda is ír...( remélem nem írtam hülyeséget... :B )
a lényeg, hogy bootmgr hiba esetén a telepítőlemezről kell indítani a rendszert és a hibajavítást választani...

(#5786) Sub-ZeRo válasza pinnacle (#5776) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Alapból nem fogja tudni, mert a zenék 99%-a még csak 2.0-ban szól, vagyis sztereóban. A lejátszóbál tudod megadni, hogy minden 5.1-ben menjen, vagy a creative audio console-nál és ott CMSS 3D-t keress. Hozzáteszem nem lesz szebb a zene, sem jobb. Sőt.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#5787) csizs


csizs
aktív tag

Üdv!

Lenne egy tyan thunder 2518(2*1266MHz CPU,2GB SD ram)-as lap szeretnék rá xp helyett Win7-t feltelepíteni! De ACPI kompatibilitás miatt nem engedi (0x00000225), vistánál is kiírja a telepítés alatt win xp rendesen felmegy rá!

1x éve a prohardveren!

(#5788) vlevi válasza Laybee (#5766) üzenetére


vlevi
nagyúr

Valószínűleg van olyan eszköz, ami felébreszti. Pl. az egér "rezeg", vagy valami hasonló. Nálam pl, ha határozottabban "teszem le" a poharat az asztalra, kikapcsol a képernyővédő :)
Az eszközkezelőben érdemes szétnézni, mert ott beállítható, hogy altatás, hibernálás közben a windows áramtalaníthatja-e az USB portokat. Én itt kikapcsoltam jópár portot, amibe a drótnélküli egér és billentyű van dugva, mert nálam is azonnal felébredt hibernálás után.

(#5789) Hegyirabló válasza Krystal_s (#5785) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Szia!

Nem, nem volt bekötve mindkét vinyó telepítésnél, a másikat csak telepítés után kötöttem be.

A telepítő lemezről való indítás nem oldja meg a dolgot, ugyanúgy megmarad a hibaüzenet.

Kérek szépen, sőt, könyörgöm, segítsen valaki! :O

Aquila non captat muscas.

(#5790) apro válasza Hegyirabló (#5789) üzenetére


apro
senior tag

hali
Ez hátha segít.
"Az MBR javítása
Időnként előfordul (pl egy op.rendszer telepítése után), hogy a hibás MBR-t (Master Boot Record) ki kell javítani ahhoz, hogy a rendszer be tudjon bootolni.
A javítás legegyszerűbb módja, hogy a Windows 7 DVD-ről bootolsz be, majd az első megjelenő ablakban megadod a nyelvet, az időt és a billentyűzetet, és tovább mész a következő ablakra, ahol a Számítógép javítása (Repair Your Computer) parancsra kattintasz, és itt kiválasztod a Parancssor (Command Prompt) parancsot. Ezután a parancssorba írd be, hogy

bootsect /nt60 C:\

ha a C: meghajtóra van telepítve a Windows 7 (esetleg a bootsect /nt60 SYS parancsot, ha a rendszermeghajtót akarod javítani, vagy a bootsect /nt60 ALL parancsot, ha az összes meghajtón el akarod végezni a javítást)."

Ha befejezte, vedd ki a DVD-t, és indítsd újra a rendszert

[ Szerkesztve ]

(#5791) DeSanto


DeSanto
őstag

Valaki meg tudná mondani hogy egy 3 hónapos win7 indítás után hogy kajálhat 2,2GB ramot? :F
Steam Origin és NOD32 fut.

(#5792) Воланд válasza DeSanto (#5791) üzenetére


Воланд
titán

mi hasznalja a ramot? feladatkezelo, process explorer.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#5793) sfdrakex válasza DeSanto (#5791) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Úgy hogy előtárazza az általad sűrűn használt programokat.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#5794) Sub-ZeRo válasza DeSanto (#5791) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Mondjuk a steam nálam tegnap 150 mega ramot evett. :DDD Amúgy ahogy írták, előtáraz, így ezért foglal többet.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#5795) Hegyirabló válasza apro (#5790) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Szia!

Éppen csinálom, amit írsz. Ha bejön, vendégem vagy egy 6-os csomag import sörre! :) Ha nem, akkor kérlek segíts még, hogy mi a következő lépés.

[ Szerkesztve ]

Aquila non captat muscas.

(#5796) Hegyirabló válasza apro (#5790) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Nincs ilyen, hogy "parancssor". Ez van:

[link]

Aquila non captat muscas.

(#5797) DeSanto


DeSanto
őstag

Kikapcsoltam az előtöltést és már "csak" 1,71GB-al indult.
Még ezt is sokallom.
Igaz 6giga ram van a gépembe de sajna nincs még SSD-m és ezért zavar a közel 2 perces "recsegés".

Egyébként semmi olyan programot nem láttam ami futna és "kajálna".
Az svchost.exe evett 2x110MB-ot de most már az is csak 2x22.

Köszönöm a segítségeteket.

(#5798) Sub-ZeRo válasza DeSanto (#5797) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

A 2 perces recsegés, ahogy írod, az az indexelés. A vezérlőpultban megtalálod ki is tudod kapcsolni. Az előtöltés meg nem hülyeség. 4 giga rammal egyik sem zavar, ha meg 6 lenne főleg nem.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#5799) sfdrakex válasza DeSanto (#5797) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Zavar hogy megeszik 6 ból 2,2 gigát? Szerintem sokkal zavaróbb ha a programok lassan indulnak el, azért van a ram a gépben hogy használja, ha szüksége van valaminek ramra akkor üríti amit előtöltött és odaadja annak a programnak aminek kell, semmi értelme az előtöltést kikapcsolni. Egyébként a feladatkezelőbe tegyél pipát a rejtettek mutatása elé, akkor látod az összes futó alkalmazást.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#5800) DeSanto válasza Sub-ZeRo (#5798) üzenetére


DeSanto
őstag

Köszi!
Szerintem hagyom így.
Csak mikor virtuális gépet kell hogy használja és még annak is kell 2giga ram akkor néha gondban vagyok.
Ráadásul a win 7 alatt is fut olyankor pár program ami megesz majd 2-t.
Ilyen ram árak mellett lehet veszek még 3*2-t.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.