Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36563) maross válasza brd (#36562) üzenetére


maross
veterán

Eset es microsoft security, mindketto kiszedve automatic startbol, mar nem futnak. Ha ez keves, akkor uninstallt is nyomhatok, bar ugy gondoltam ennek elegnek kell lennie. Halokartya drivernek utananezek, ha legujabb van, felteszek egy regebbit.

Kozben uj fejlemenyek: verifier nevu beepitett progit elinditottam, restart utan elvileg vegignezte volna a drivereket, es a hibasnal lefagy. Namarmost en ugy gondoltam hogy ez win betoltese utan lesz, es dumpolhato, de jelenleg ugy tunik, hogy win alig kezd el bootolni, kekhalal, es mar restartol is, kepernyot gyakorlatilag nem latom, max ha videot csinalnek egy kameraval, es kikockaznam. Es persze uj restartnal is maradt az effekt, szoval windowsom most mar csak safe modban hajlando elindulni.

szerk: tudtam hogy elfelejtem a leglenyegesebbet: az egesz akkor kezdodott, miutan feltettem a hide my ip nevu progit, elinditottam, kekhalal. Restartoltam, gondoltam uninstallalom, kekhalal (vegul safe modban lemaszott). Elotte is volt fent egy, gondoltam kiprobalok par trialos progit, hogy melyik lenne jobb nekem. Ez boven bekavarhatott, csak nem tudom hogy kene kikuralni.

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.