Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13486) TigerCat válasza sz.j (#13478) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Detto Paragon párti vagyok, kb. 2,5 éve használom és nagyon klassz. Egyszer felteszek egy jól konfigolt rendszert és lementem, többet nem kell vacakolni vele. Sőt, kétféle mentésem van. 1: csak a rendszer minden külső program nélkül, 2: minden telepített alkalmazással, személyre szabva. A visszaállítás átlag 4-5 perc. Akkor igazán hasznos ez a funkció, amikor pl. megkér egy barátom, hogy telepítsem újra a rendszerét, mert lehalt. Rendben, megcsinálom neki és a rendszerét is lementem a fentiek szerint. Nem egyszer jöttek vissza, hogy megint baj van vele, mert a lánya és barátnői hazavágták a hétvégén, vagy hasonló. Ekkor csak betoltam neki a CD-t, pár perc alatt visszaállítottam, majd lefuttattam a frissítéseket a rendszerre és programokra. Átlag 20 perc alatt megvagyok mindezzel. Az adatok minden esetben a D-n vannak, így ez sem gond. A böngésző szinkronizál, ezért ezzel sem lehet probléma, más meg nem olyan fontos egy otthoni gépen, de persze ezekre is megvan a megoldás.
Szóval, véleményem szerint ezek a programok nagyon hasznosak, rengeteg időt takarítanak meg és érdemes használni valamelyiket. A Paragont azért szeretem, mert a kiírt recovery CD-ről boot-olva szektoronként tudom lementeni rendszert és nem a rendszerben futó alkalmazással. Ráadásul teljesen ingyenes otthoni használatra.
Mindezek mellett nem győzöm hangsúlyozni mindenkinek, hogy rendszeresen mentsen-mentsen-mentsen! Bármilyen külső vinyó, vagy egy online tárhely megteszi, csak alkalmanként (rendszeresen) szinkronizálja az adatokat. Jobb félni, mint megijedni...
:)

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.