Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12351) DS39 válasza Vartanus (#12350) üzenetére


DS39
nagyúr

amikor beírod a keresőbe hogy cmd, akkor ne ENTER-t, hanem CTRL+SHIFT+ENTER-t nyomj, ne miután már bejött a parancssor.

[ Szerkesztve ]

(#12352) Fire/SOUL/CD válasza Vartanus (#12350) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Igen, Te bénázol ;] , mert amikor beírod a cmd-t, akkor kell a CTRL+SHIFT+ENTER-t leütni.(lenyomod a CTRL-t, majd a SHIFT-t és ENTER) De ha ez így nem megy, akkor csináld így: CMD beír/listában jobb egér rajta/Futtatás rendszergazdaként

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#12353) Vartanus


Vartanus
őstag

NA megoldottam :D:D

Kösz a segítséget:DXD

[ Szerkesztve ]

< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

(#12354) Razermazer válasza Sub-ZeRo (#12334) üzenetére


Razermazer
őstag

Köszönöm nem reszkírozom meg a hajhullást így friss os lesz.
Viszont valahogy a profilt át tudom vinni az újra igaz rémlik valami de régen csináltam, hogy ugyanaz a kép fogadjon mint a réginél?

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

(#12355) coco2 válasza Fire/SOUL/CD (#12349) üzenetére


coco2
őstag

A 2 tűzfal gyakorlatilag jól van beállítva. Mindegyik gép látja az internetet, és a belső gépekről rá tudok pingelni a köztes hálózaton lévő szerverre. A hálózati felderítések mindenütt bekapcsolva, a titkosítások egységes beállításúak stb. És nem az a problémám, hogy kívülről akarok befele látni, mert nem tűzfal virtual szerveren akarok most vacakolni, bőven elég nekem csak belülről kifele látni. De nem lát kifele a win7 hálózatom.

Egyáltalán hol van arra lehetőség, hogy a működésébe belenyúlkálhassak?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#12356) Sogi555


Sogi555
csendes tag

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy rossz a laptopom tápegysége, néha nehezen vesz fel elég áramot ahhoz, hogy be tudja kapcsolni a notit, viszont ha egyszer bekapcsolt, akkor onnantól semmi gáz vele. Ha nem használom a gépet 1-2 óráig, inkább kikapcsolnám, de ugye a fent említett dolog miatt nem a legjobb ötlet, ezért alvóba tenném, viszont ha alvóban van kb egy órát, akkor magától kikapcsol. Erre hol találok opciót, hogy ne álljon le a rendszer soha alvóban? Akárhol keresem, nem tudok rábukkanni. (Win 7 Home Pre)
Köszi előre is!

(#12357) coco2


coco2
őstag

Az a dolog miért van, hogy LogMeIn szolgáltatással X/Y név / jelszóval be tudok lépni egy számítógépre (és ténylegesen az az érvényes belépési név, jelszó), de távoli asztal kapcsolattal ugyan azok az adatok nem engednek be? Kb olyan érzés, mintha a távoli asztali kapcsolat valami adatátviteli protokollal nem azt az adatot küldené át, amit át akarok küldetni.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#12358)



addikt

Winreinstall után próbálnám feltelepíteni a scanner drivert és szoftvert, de nem megy.
Korábban ugyanezen a rendszeren évekig jól működött, szóval nem kompatibilitás lesz a baja.

Az történik, hogy elindítanám a telepítőt, akkor feljön az ablak, ahol engedélyt kér merevlemez hozzáféréshez, leokézom. Utána még kb 1-2 mp homokórázás és azután semmi. Nem indul el a telepítő, de semmi hibaüzenet sincs. Feladatkezelőben sem látok semmi erre utaló folyamatot. Szóval fogalmam sincs, mi lehet a baj. Hogy lehetne kideríteni mi nem tetszik neki és orvosolni a problémát?

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#12359) dni


dni
őstag

Sziasztok!

Virtuális gépként szeretnék használni egy W7 32bit Prof-ot VMWare Fusion 4-ben, milyen szolgáltatásokat érdemes kikapcsolni, hogy pörgősebb legyen a gép, kevesebb erőforrást vegyen el az anyagéptől.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

(#12360) erikke17


erikke17
őstag

Üdv, miért lehet az hogy már egy hete nem csinál a Windowsom rendszer visszaállitási pontokat? :F Már direkt maxra tettem a helyet amit felhasználhat de igy sem.. 7 napja csinálta az utolsót, van hogy a gép magára van hagyva 2 órára is de semmi..
Előre is köszönöm.

||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||

(#12361) Sub-ZeRo válasza erikke17 (#12360) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Ahhoz hogy csináljon, vagy rendszert kell frissíteni, vagy olyan programot telepíteni, ami készít vissza állítási pontot. Magától nem fog.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#12362) erikke17 válasza Sub-ZeRo (#12361) üzenetére


erikke17
őstag

Hmm, értem, mert érdekes ezelőtt ütemezett visszaállitási pontokat 1-2 naponta szokta csinálni, pedig ugyan azt csinálom nap mint nap gépen, semmi telepités vagy hasonló.. :F

||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||

(#12363) Gibo


Gibo
senior tag

Sziasztok!

Elég idegesítő problémám akadt. Tegnap este a gép még rendesen futott semmi gond nem volt. Leállítottam ahogy kell. Ma elindítottama gépet, el akartam indítania teamspeaket de nem futott, nem találta a klienst, gondoltam sebaj, újrarakom. Letöltöttema setupot de amikor futtattam volna kiírta, hogy a megadott helyen semmit nem talál. Ez után megpróáltam letölteni analizálóprogit a bf3hoz frissítést, de mindre ugyanezt írta ki. A megadott helyen file nem található. Mit lehet ezzel tenni? Néhányszor újraindítottam már, először csinált egy konzisztenciavizsgálatot kijavította a hibákat, de azóta sem tudok egyetlen letöltést sem futtatni! HELP!!! :o
Megpróbáltam rendszervisszaállítást de erre anynit írt ki, hjogy a program nem futtatható. Win7 Home-om van 32 bites.

[ Szerkesztve ]

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#12364) Gibo válasza Gibo (#12363) üzenetére


Gibo
senior tag

Win7 Professionel nem Home sy

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#12365) Tamás88 válasza Gibo (#12363) üzenetére


Tamás88
őstag
LOGOUT blog (1)

Start menüt behozod, beírod, hogy cmd és rendszergazdai joggal beírod, majd utána:
chkdsk c: /f /v /r
Reméljük, hogy ezek után már menni fog.

(#12366) jozsi252


jozsi252
veterán

Sziasztok

win 7-em van. És olyan gondom lenne hogy egy crucial ssd-m van. És hétről hétre csökken a tárhelyem pár száz megával. Pedig csak az OS van meg a programok az ssd-n. Mi a fene miatt csökkenhet a tárhely? 27 gb-ról lement 20 gb-ra.

Rendszervisszaállítás kikapcsolva, hibernálás kikapcsolva, temp-be a cuccok törölve. Nemtudom már mire gondoljak hogy mitől csökkenhet a helyem :((( szerintetek?

iPhone 13 Pro Max

(#12367) olivera88


olivera88
veterán

Az svchost.exe miket szokott töltögetni a netről? Ma vettem észre a tűzfalon h tölt le valamit.

[ Szerkesztve ]

LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_

(#12368) bpx válasza olivera88 (#12367) üzenetére


bpx
őstag

az svchost csak egy gazdafolyamat szolgáltatásoknak, így bármit, amit a benne futó szolgáltatás szeretne

(#12369) w.miki


w.miki
veterán

Hali!

Dokumentumok, vagy más könyvtárakat hogyan lehet saját használatba venni?
Az a helyzet, hogy a gépen két felhasználó volt, de mivel így macerásabb volt,. kitörölték az egyiket, hogy ne kelljen variálni belépésnél.
most viszont néhány könyvtárba nem enged belépni a w7. néha még olyanba sem, ami elvileg Public :F

Hogyan lehetne újratelepítés nélkül megoldani, hogy az 1 db felhasználó minden könyvtárhoz hozzáférjen?

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#12370) Воланд válasza w.miki (#12369) üzenetére


Воланд
titán

jobb klikk a meghajton, tulajdonsagok, biztonsag, specialis, tulajdonos, felhasznalo kivalaszt, az ablakban a jelolonegyzetbe pipa es ok.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#12371) w.miki válasza Воланд (#12370) üzenetére


w.miki
veterán

köszi
esetleg van rá mód, hogy ne kelljen egyesével, minden lelakatolt könyvtárral végigcsinálni, hanem az egész Felhasználók mappa egy kattintással saját tulajdonú legyen?

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#12372) Воланд válasza w.miki (#12371) üzenetére


Воланд
titán

persze, vagy a felhasznalok mappan nyomsz jobb klikket es a folyamat vegen bepipalod ezt, vagy magan a meghajton zongorazod le ezt a folyamatot. mondjuk, hogy ha a c meghajtorol van szo, akkor legyen csak a felhasznalok mappa.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#12373) Razermazer


Razermazer
őstag

Fentebb vázolt problémámra, hogy a fontosabb mappákat, és a felhasználói fiókot a régi os-ről egy friss os-re átpakoljam ez a program megfelelő lenne erre[link]
működik ez akkor is ha új alaplap lesz a rendszerben azon lenne a friss os mint írtam ezt is.
Vagy csak a régit tudom áthelyezni más partícióra. Ahogy nézem igazán driver téren nem turkál bele lehet lenne esély rá.
Valahogy így képzelem el, új gép összerak friss os rátelepít persze megegyező avval ami a régin volt 64-bit angol ultimate. Vinyó kiszed vagy ssd mindegy az új gépből, ráköt régi gép egy szabad sata portjára, nem engedni bootolni a régi gépen az új os-t.
Régi os indít, azon ez a program indít, mappák áthelyez az új os-es vinyóra ssd-re, örülünk minden úgy van mint a régi rendszerünkben, vagy sírunk és bámulunk mit rozi a moziba, hogy mégsem jött össze, mikor kipróbálnánk a friss os-t az új gépbe visszatéve.

[ Szerkesztve ]

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

(#12374) Laccoss válasza Razermazer (#12373) üzenetére


Laccoss
addikt

Mint láthatod ezek mind mind csak a programok beállításait, parancsikonjait másolja. Tehát attól a program még nem fog futni, fel is kell telepíteni azt.

(#12375) sz.j


sz.j
nagyúr

Képernyő fotót hogy lehet win7-el készíteni?
Az xp-ben Paint-el lehetett, de a win7-ben ilyet nem találok ... :B

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

(#12376) Laccoss válasza sz.j (#12375) üzenetére


Laccoss
addikt

Printscreen gomb, majd Paint-be beillesztés. Xp-ben is így kellett:)

[ Szerkesztve ]

(#12377) S-IW válasza sz.j (#12375) üzenetére


S-IW
tag

(#12378) TRob1 válasza Laccoss (#12376) üzenetére


TRob1
veterán

semmi.

szerk: Elkéstem. És még a válasz is rossz helyre ment. Korán van. :(( sry

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#12379) sz.j válasza Laccoss (#12376) üzenetére


sz.j
nagyúr

Win7-ben hol találom a Paint? Mert a keresőbe Paint beírva semmit nem talált ..., vagy más néven fut?

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

(#12380) TRob1 válasza sz.j (#12379) üzenetére


TRob1
veterán

Minden Program/Kellékek

De a keresőnek is ki kellene dobnia...

¤ R'n'R ¤

(#12381) sz.j válasza TRob1 (#12380) üzenetére


sz.j
nagyúr

Köszi az infót, ha a win7-es gép mellett leszek megnézem.
(A kereső a Paint-ra nem dobott találatot)

[ Szerkesztve ]

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

(#12382) TRob1 válasza sz.j (#12381) üzenetére


TRob1
veterán

Első kép a keresésre, második a Kellékek menüpont:

(A képek a Képmetsző alkalmazással készültek. :DDD)

¤ R'n'R ¤

(#12383) erdoke


erdoke
titán

Olyan kihívással kerültem szembe, amivel az RC óta nem találkoztam. Kb. 14 GB a Windows (Home Premium 64 bit) könyvtáram, és nem tudom, hol lehet Windows komponenseket eltávolítani, hogy kis helyet csináljak az SSD-n. :B

A legjobb aláírás a héten

(#12384) Fire/SOUL/CD válasza erdoke (#12383) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Csak kíváncsiságból kérdem, de mekkora kapacitású SSD-ről van szó amúgy? (Kérdem azért, mert ha pl 128 vagy 256G-s SSD lenne, akkor nyilván több partíció van rajta és ez esetben a rendszerpartíció átméretezésével jobban járnál)

Temp, internetes szutyik takarítva vannak, rendszer-visszaállítási pontok nem "szaporodtak el"? (Egy CCleaner futtatása néha csodákra képes) ;)

De, hogy kérdésedre is adjak némi választ/lehetőséget Vezérlőpult\Programok\Programok és szolgáltatások és a Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása
(Ez azért nem ugyanaz, mint egy egyedi telepítő esetén, ahol már korábban kiszedtál funkciókat)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#12385) erdoke válasza Fire/SOUL/CD (#12384) üzenetére


erdoke
titán

Új laptop, tehát a hosszabb használatból eredő szutykok még nem szaporodtak el. Névlegesen ugyan 128 GB-os az SSD, de csak 96 elérhető, a maradék nyilván valami rendszer helyreállítás partíció. Első indítások után kb. 63 GB volt szabadon, ezt már feltornáztam durván 71-re a gyártó által felpakolt hulladék eltávolításával. Már csak a Windows könyvtár maradt, ami irreálisan nagynak tűnik a maga 14 GB-jával, szerintem még 2-3 GB lepucolható lenne, ha a szokásos nyelvi csomagokat, nem használt funkciókat, installáció parkkokat le tudnám gyepálni. Régóta használok Win 7-et, de eddig több helyem volt, ráadásul a 32 bites verziónak, úgyhogy nem próbálkoztam ilyesmivel. Most "elszörnyedve" látom, hogy az XP-nél megszokott módon nem tudom karcsúsítani az OS-t
Hiberfile kell, mert azt rendszeresen használom, és 4 GB RAM mellett nyilván a pagefile is marad. Majd ha beszerezték még egy 4 GB-os modult, esetleg meggondolom a zsugorítását.

A legjobb aláírás a héten

(#12386) HarryPotter


HarryPotter
őstag

olyan szoftvert keresek, ami az osx-hez hasonlóan alulra elrendezi az ikonokat, és az egérrel nagyítható/indíthatóvá teszi (vagyis az ikonok nem megkettőződnek, hanem a desktop alap elrendezését váltja fel). Rocketdock amennyire látom csak megkettőzi, ami nem az, amit keresek. Tudtok ilyet?

my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order

(#12387) Fire/SOUL/CD válasza erdoke (#12385) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

A hibernálás letiltásával az Alvás még működik, szóval ha az alvás is megfelel, akkor tilthatod a hibernációt... (Nálam is 15G-s a Win mappa, de én használom aCCleaner-t, mert az számos helyen takarít...)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#12388) erdoke válasza Fire/SOUL/CD (#12387) üzenetére


erdoke
titán

Nem volt még SSD-s Win7 laptopom. Érdemes Alvást használni hibernálás helyett? Pl. ha hurcolom a gépet, és sok órán keresztül nem lesz bekapcsolva, akkor nem jelentős a fogyasztásbeli különbség?

Közben akadt más gondom is, bizonyos paramétereket nem tudok módosítani az energiagazdálkodás beállításainál:

A legjobb aláírás a héten

(#12389) memphis_19


memphis_19
tag

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy adott több Win 7-es kliens PC amely hozzáfér egy fájl szerver megosztott mappájához. A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy mi okozhatja, azt hogy a fájl szerver adott mappájába egy eszköz ír (scannelés megosztott mappába) és előfordul az, hogy a fájl nem látható a kliens gépről, csak nagyon hosszú idő elteltével.

A válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv,
Péter

(#12390) Fire/SOUL/CD válasza erdoke (#12388) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Mi a különbség az alvó állapot, a hibernálás és a hibrid alvás között?

Az lehet, hogy azért van, mert említetted, hogy letakarítottad a laposhoz telepített gyári szoftverek egy részét. Ezek közt mindig van energiatakarékossági vezérléseket érintő szoftver, szerintem az bekonfigolta a rendszert és eltávolításkor meg úgy hagyta...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#12391) Gibo válasza Tamás88 (#12365) üzenetére


Gibo
senior tag

lol...a rendszergazdai profilban erre egy olyan üzenetet kaptam, hoyg nem rendelkezem a megfelelő engedélyel.... :o
Ja és vhogy aktiváklva lett a szülői felügyelet...azt hoygan üssem ki?

[ Szerkesztve ]

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#12392) erdoke válasza Fire/SOUL/CD (#12390) üzenetére


erdoke
titán

Nem, samsungos cucchoz (egyelőre) nem nyúltam, majd ha pontosan tudom, melyik mit csinál. :)
Szóval ezek egyike blokkolhatja a fedlap és a Power gomb viselkedésének állítgatását? Lesz egy kis időm, átnézem őket. Csak a baj van a gyártói bloatware-rel... :((

A legjobb aláírás a héten

(#12393) pzstm válasza erdoke (#12392) üzenetére


pzstm
titán

Csak a baj van a gyártói bloatware-rel... :((

500ezres sony laptoppal is szívtam már ilyen miatt :O :(

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#12394) sz.j válasza TRob1 (#12382) üzenetére


sz.j
nagyúr

:W

Igazad van, ezt valahogy nagyon benéztem vagy elgépeltem ....! [link]
Elnézést kérek a lámaságért ..., erre még az sem lehet mentség, hogy csak vasárnaptól van a gépen a win7, és jelenleg csak ismerkedem vele .... :B

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

(#12395) bb.bocs


bb.bocs
őstag

sziasztok, van 1 mini laptop nálamés újra kell telepitenem. a helyzet az hogy nincs rajta dvd iró mert kicsi ugye, a másik hogy eredeti win van rajta. azt szeretném valahogy újra feltennirá.mit ajánlatok, hogy tudom megcsinálni?

(#12396) Воланд válasza bb.bocs (#12395) üzenetére


Воланд
titán

miert kell ujratelepiteni?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#12397) bb.bocs válasza Воланд (#12396) üzenetére


bb.bocs
őstag

mert baj van a rendszerrel, és nicns visszaállítási pont beállitva a rendszerben... megzavarodott ...

(#12398) Воланд válasza bb.bocs (#12397) üzenetére


Воланд
titán

konkretabban?

azert kerdezem, mert lehet, hogy egyszerubb lenne a problemat megoldani, mint leszedni egy win7 dvd-t, boototlhato pendrive-ot letrehozni, majd ujratenni az egeszet.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#12399) bb.bocs válasza Воланд (#12398) üzenetére


bb.bocs
őstag

arról nem is beszélve hogy memóriakártyám van csak ,amit eddig nemtudtam bootolhatóvá tenni :D

a tulaj szerint az asztalra kipakold mindent parancsikonba, és nem nyit meg dolgokat.
ennyit tudok....

(#12400) MR!!


MR!!
aktív tag

Üdv !

Laptopban 320 as vinyó . 2 partícióra osztva (C: 144 és D: 144 GB)

C-n van a windows meg pár progi. A Totalcommanderben minden könyvtárat és fájlt kijelölök (rejtettet is) és összesen 27 GB adatot jelöl ki viszont 67 GB üres helyet jelez.

TC-ben:

össz: 151 ből 67 üres
adat: 27

maradék 57 GB a másik fiókban lenne ?

1 vendég és 2 felhasználói fiók van. Ha belépek az egyik felh fiókba akkor nem láthatom másik tartalmát ?!

De a másik fiókba ugyanazt a tartalmat látja mint a másikban . Mind a kettő rendszergazda jogosultságú.

miszter

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.