Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12451) Tidus


Tidus
addikt

Sziasztok.
Kérdésem a következő. AHCI-ben használok egy WD. V.Raptor 74Gb-s vinyót, ami egyben a rendszer meghajtó. És egy WD. CaviarBlack 640Gb-s vinyót amin a telepített gamek, és egyben tárolónak van használva. Tudnák e alkalmazni olyan energiatakarékos megoldást, hogy ha a második vinyót nem használom akkor az áll, v. valamilyen késszenléti állapotban van, kerül. Ha például csak netezek, és a C rendszer meghajtót használom csak.

[ Szerkesztve ]

(#12452) gyulank


gyulank
addikt


Sziasztok! Ha telepítek egy témát, többel is próbáltam, akkor első pillanatban minden oké, de aztán, ha elkattintok a D:\ meghajtóról, mondjuk a C:\-re, aztán vissza, akkor a D:\ meghajtó mappáinak, és fájlainak fekete lessz a nevük. Van arra megoldás, hogy ne változzon feketére? Csak a D:\ gyökérkönyvtárában ilyen.

[ Szerkesztve ]

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22631.2361 Ubuntu 23.10 x64

(#12453) vlevi válasza Воланд (#12445) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nos, az új telepítő média előállt, bootol is róla a VMware. De furcsa, mert arról volt szó, hogy csak 1 nyelv lehet, nekem meg rögtön megkérdezi, hogy angol, vagy magyar legyen-e?
És utána eljut a file másolásig, és ott döglik meg.
A megdöglést még érteném is, mert 32 bites w7 alól futtattam a vmware-t, és olyankor nem igazán szokott működni a 64 bit, de akkor egyáltalán miért indul el? Majd holnap a céges gépen megnézem, ott 64 bites win7-re van rakva a wmvare. Vagy majd hétvégén megpróbálom felrakni a próbavinyóra.

(#12454) vlevi válasza gyulank (#12452) üzenetére


vlevi
nagyúr

Szerintem az asztalon a személyre szabás, ott az ablak színe, és azon belül a speciális beállítások. Itt találod a hagyományos színbeállító dolgokat, amit még XP alatt használtunk. Itt állítható át az alap betűszín.

(#12455) Воланд válasza vlevi (#12453) üzenetére


Воланд
titán

"De furcsa, mert arról volt szó, hogy csak 1 nyelv lehet, nekem meg rögtön megkérdezi, hogy angol, vagy magyar legyen-e?"

a mediaban mindegy, hogy mennyi nyelv van, a lenyeg, hogy egy nyelv legyen telepitve.

"És utána eljut a file másolásig, és ott döglik meg.
A megdöglést még érteném is, mert 32 bites w7 alól futtattam a vmware-t, és olyankor nem igazán szokott működni a 64 bit, de akkor egyáltalán miért indul el?"

en itt arra tippelnek, hogy valoban hibas a lemez. lehet, hogy nem sikerult a nyelvi csomag integralasa megfeleloen.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#12456) gyulank válasza vlevi (#12454) üzenetére


gyulank
addikt

Azt próbáltam, de az ugyanazt állítja amit a téma. PL. ha a téma narancs színű betűt állít be, akkor is fekete a D gyökere, de ha megváltoztatom pirosra, a narancs piros lesz, de a D gyökerében akkor is fekete marad.

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22631.2361 Ubuntu 23.10 x64

(#12457) vlevi válasza Воланд (#12455) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nem hagyott nyugodni a dolog, és sajnos neked lesz igazad :(
Az eredeti angol 64 bites install felment a 32 bites vmware alá, íme :

Akkor nekirugaszkodok mégegyszer :(
Holnap (2 perc múlva :) ) majd kipróbálok valami mást. Az előbb úgy próbáltam, hogy virtuálgépre felraktam egy szűz xp sp3 gépet, és abban csináltam a nyelvi csomagot. De majd holnap előveszem a másik vinyómon lévő win8-at, és azon megpróbálom összecsinálni az egészet.

[ Szerkesztve ]

(#12458) akoska23


akoska23
aktív tag

Sziasztok. Megint kénytelen vagyok írni egy random hiba miatt. A jelenség: Bekapcsoláskor a Windows7 eljut az Üdvözöljük képernyőig de onnan meg se mozdul. A gép nem fagy le a kis karika a felirat mellet forog de halhatóan nem dolgozik. Ezt a jelenséget csak ritkán csinálja valamikor pár naponta valamikor egy nap többször is. A megoldás eddig reset volt és utána MINDIG betölt rendesen és a gép is működik rendesen. Nem nagyon tudom mi lehet a gond a HDD -re gondoltam de sosem fagy le a gép ha az rossz lenne gondolom néha le is fagyna vagy a win futtatása közben is lennének problémák. Valakinek ötlet.

Egy másik nem teljesen idevaló kérdés: Miért kap egy 2.8 Celeron (478) proci és egy 3.0 Pentium HT (478) ugyanolyan pontszámot a windows élményindexen? (3,1)

Köszönöm
Konfigom az adatlapomon.
Üdv:
Ákos

A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

(#12459) eketomy válasza akoska23 (#12458) üzenetére


eketomy
senior tag

Sztem ez a hibajelenség valamilyen háttérben lévő futó alkalmazás csinálja és az miatt nem tud betölteni a win. Ezt kellene kideríteni, hogy melyik azaz alkalmazás próbáld meg úgy hogy egyesével kikapcsolod az induló alkalmazásokat msconfig-ban!

A windows élményindex igazából nem mérvadó nem kell vele foglalkozni, egyébként nem írtad hogy ez az összesített pontszám volt -e vagy külön a processzor pontszáma?!

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#12460) katt777 válasza TigerCat (#12436) üzenetére


katt777
félisten

Miért vegyek másikat? Vegyen nekem a telenyomor, de ők, ugye, nem teszik meg ilyen hibáért, főleg, hogy a gar. idő már lejárt.
Hasznosabb lenne egy unreges megoldás. Volt ilyen unregem valahol, de most, hogy kellene, sehol nem találom. :W

gyulank: Honnan szedsz le ilyen témákat? Én keresetem, de nem találtam, pedig egy szép fekete érdekelne, de más is, mert roppant idegesítő, hogy bármit állítok be, az ablakok menüje és a gombok mindig kékek maradnak, ha meg állítani akarom a színeket, kiderül, hogy van, amit nem lehet. Pont feketével jártam így.

vlevi: Az egy nagy szar, én is tapasztaltam.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#12461) akoska23 válasza eketomy (#12459) üzenetére


akoska23
aktív tag

Csak a proci pontszáma volt az összesített 5.1.
A windows al együtt csak a hang a Security Essential és a ATI illesztőprogram indul.
Az ATI program kilőve mert nemrég cseréltem videókártyát vele másik illesztő is felkerült de előtte is csinálta. Mondjuk tegnap egy furcsa hiba volt . Chrome-al töltöttem volna fel egy képet a böngésző kifagyott és azt írta a hibaüzenetben hogy a kapcsolat megszakadt a számítógéppel. Lehet összefüggés? Én a HDD ra gondolok de más galibát nem okoz nincs rajta bad sektor HD Sentinel: 97/100

A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

(#12462) Joshi


Joshi
titán

Sziasztok. Adott egy Vodafon Mobile Broadband Lite internet (USB) amit Lan-on keresztül szeretnék megosztani egy ACN internetes telefonnak (notebook-al). Az Lan-on nincs internet elérés pedig direkt beállítottam hogy megosztom a mobilnetet más hálózatoknak is. Mit állítottam rosszul? Ugyan ez a cucc Win XP-vel működött igaz hogy azt nem én állítottam be, most Win7 Home Premium 64bit van. Ha rákötöm a routeremre az ACN telefont akkor működik gond nélkül.

(#12463) venice


venice
csendes tag

Sziasztok!

Van 2 gép, mindegyiken win 7 home. Routerrel vannak hálózatba kötve. 1-es gépen megosztottam a c meghajtót, 2 -es gépen pedig hálózati meghajtó csatlakoztatásával bemappoltam. Látom a meghajtót de nem tudom megnyitni a könyvtárakat. Hozzáférés megtagadva hibaüzenetet kapok. Egyik gépen sincs jelszó megadva.

Ha már volt szó erről a problémáról akkor bocs. Nagyon megköszönném ha valaki segítene.

(#12464) Fire/SOUL/CD válasza venice (#12463) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hagyományos fájlmegosztás (nem Otthoni Csoport)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#12465) venice válasza Fire/SOUL/CD (#12464) üzenetére


venice
csendes tag

Szia!

Köszi de nem oldotta meg.

(#12466) Fire/SOUL/CD válasza venice (#12465) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Akkor a védelmi progikban, hálózati eszközökben keresendő a hiba és még annyit próbálj meg, hogy nem a teljes C meghajtót (ami gondolom rendszerpartíciót is tartalmaz) oszd meg. (remélem aprólékosan olvastad végig, mert nagyon gyakori hiba, hogy a lenyílóból kiválasszák a Mindenkit, de a hozzáadás gombon elfelejtenek kattintani)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#12467) venice válasza Fire/SOUL/CD (#12466) üzenetére


venice
csendes tag

Muszály a teljes c meghajtót megosztanom mert egy dos-os számlázóprogram van a c-n. Ha csak a könyvtárat osztom meg akkor jó az általad leírt módszer de a program a egyből hibaüzenteket dobál hogy nem találja az elérési útvonalat. Ha a c-t osztom meg akkor csak speciális megosztást tudok csinálni és nem enged hozzáférni.

(#12468) Fire/SOUL/CD válasza venice (#12467) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

DOS-os progi nem lehet, mert az nem fut W7 alatt sehogy sem. Ha meg esetleg úgy érted, hogy a kinézete DOS-ra emlékeztet(karakteres ablakok stb), akkor próbáld feltelepíteni egy másik, nem rendszerpartícióra, esetleg virtuális gépet is használhatsz és XP alá feltelepíted. Ez utóbbi esetben biztosan nem lesz gondja

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#12469) venice válasza Fire/SOUL/CD (#12468) üzenetére


venice
csendes tag

Dos-os a progi, 32-bites win 7 alatt megy. Telepíteni nem lehet. Rá lett másolva.Az egyes számú gépen tökéletesen. A 2-esen is menne ha a c-t -megosztva hálózati meghajtóra csatlakoztatva egedné a teljes hozzáférést.

(#12470) Fire/SOUL/CD válasza venice (#12469) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hát akkor oszd meg speciálisan(azok legyenek bepipálva, ami a képen és végigokéz/alkalmaz az összes ablak), aztán ha így sem lesz jó a proginak, akkor passz.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#12471) Joshi


Joshi
titán

A notebookon lévő netet meg lehet osztani Ethernet csatlakozón keresztül más eszközzel? :F

(#12472) bb.bocs


bb.bocs
őstag

sziasztok. adott 1 msi starreader smart kártyaolvasó. adott 1 64bites win7 ultimate.
adott 1 homesys program, és 1 mindigtv extra kártya.
a probléma a következő. változó de általában 36 40percenként megáll az adás.
kiveszem a kártyát, és megy tovább. addig a kép áll...semmi sem történik. mi lehet a probléma? esetleg a rendszerben vanalmi? ( intelligens kártya....drivert keres de nemlétezik hozzá..)
esetleg valami idökorlát van a kártyaolvasóban?
több helyen is érdeklödtem már, de nincsen megoldás eddig.
segítségeteket előre is köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#12473) swatti válasza Fire/SOUL/CD (#11346) üzenetére


swatti
tag

Egyenlőre vga driverre gyanakszok vagy windows rossz kezelésére, mert annyira beragad a process, hogy semmilyen progival és módon a processt nem lehet leállítani vagy kilőni. parancssorból sem. :) Más is találkozott ezzel és csak újraindítás a megoldás. Egyenlőre kutatom a megoldást, de gyanítom nagyban köze lesz az idióta energia kezeléssel ami köztudottan fos a win7ben. A totál vicc az hogy valamikor meg nem akad ki és bármeddig tolhatod a gémet.

IT - 100% védelem nincs --- A legnagyobb biztonsági rés mindig az ember. x)

(#12474) vlevi válasza katt777 (#12460) üzenetére


vlevi
nagyúr

Mire írtad, hogy kalap szar?

(#12475) vlevi válasza vlevi (#12457) üzenetére


vlevi
nagyúr

A magyar továbbra sem megy :(

(#12476) vlevi


vlevi
nagyúr

Viszont ugyanarról a magyarított telepítő ISO állományból az angol nyelvvel gond nélkül települ.

(#12477) adise


adise
őstag

hello! e6750 procim van 4giga rammal...
érdemes 64bites win7et használnom vagy jo nekem a 32 is?.
Jelenleg xp van nemtudom érdemes-e váltani. Egyáltalán lenne számomra elonye a 64bitnek?
köszi

(#12478) fenyoman


fenyoman
csendes tag

Sziasztok! Hol tudnám megnézni,hogy melyik telepített program rendelkezik érvényes digitális aláírással? :R

Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít!

(#12479) DS39 válasza adise (#12477) üzenetére


DS39
nagyúr

ha van fél vagy 1 gigás videókártya is mellé, akkor mindenképp 64bit kell. mert ennyit a 32-es nem kezel le.

(#12480) adise válasza DS39 (#12479) üzenetére


adise
őstag

tudom hogy csak 3.5 gigát látna belole... de gyorsabb lenne a rendszerem 64biten? vagy csak inkább a gondom lenne vele.

(#12481) TRob1 válasza adise (#12480) üzenetére


TRob1
veterán

Milyen gondod? Nincs vele semmi gond. :N (Ha megvan mindenedhez a driver)

¤ R'n'R ¤

(#12482) DS39 válasza adise (#12480) üzenetére


DS39
nagyúr

idézet a Microsoft-tól:
A Windows 64 bites verziói nagyobb memóriát tudnak kihasználni, mint a 32 bites verziók. Ezzel csökken a memóriában a lapváltási folyamatokkal töltött idő, mivel több ilyen folyamat tárolódik a merevlemez helyett a véletlen elérésű memóriában (RAM). Más szóval, ez növelheti az alkalmazás általános teljesítményét.
A 64 bites gépek kétszer annyi adatot képesek feldolgozni, mint a 32 bitesek, és jelentősen több RAM memóriával rendelkezhetnek. Ezért videókhoz, nagy adatbázisokban való keresésekhez, valamint játékok és egyéb, bonyolult műveleteket és nagy memóriát igénylő alkalmazások használatához előnyösebbek a 64 bites gépek. A legtöbb alkalmazáshoz azonban a 32 bites számítógépek is kiválóan megfelelnek. A táblázatkezelő, a webböngésző, valamint a szövegszerkesztő programok például 32 bites és 64 bites számítógépeken is közel ugyanolyan sebességgel használhatók.

gondod ha lesz, az nem a 32 vs 64 miatt lesz, inkább az XP vs 7 miatt, van pár olyan régi program amit nem lehet telepíteni 7-es alá sajnos.

(#12483) vlevi válasza DS39 (#12482) üzenetére


vlevi
nagyúr

idézet a Microsoft-tól:

"A Windows 64 bites verziói nagyobb memóriát tudnak kihasználni,..."
Tegyük hozzá, hogyha van. Mert ha 4 helyett csak 3.5-et lát, az nem olyan nagy veszteség. Annyi belefér.

"A 64 bites gépek kétszer annyi adatot képesek feldolgozni, mint a 32 bitesek,"
Mármint az alkalmazások. Csakhogy nincs 64 bites alkalmazás. Pontosabban az átlaguser keze ügyében nincs. Talán a Winrar. De pl. az IE-t nem tudod alapértelmezett böngészőnek beállítani a 64 bitest, mert nem engedi. Más 64 bites browser pedig nincs.

Szerintem a 4 giga éppen határeset. Ha megvan minden driver, akkor túl nagy gond nem lehet, de ha már a régi nyomtatódat a 32 bites Win7 alatt is csak az XP kompatibilitási módjában tudtad feléleszteni, akkor 64 biten esélytelen lesz.
Mindenképpen a használandó hardveren múlik a dolog, de szoftveres problémába is belefuthat az ember. Pl. a GT Legends-hez készült CD bekérős védelem nem működik Win7 alatt, csak XP-n. Szerencsére ott a fejlesztő cégnek volt annyi esze, hogy kiadtak egy védelem nélküli, letölthető változatot.

Ez inkább lehetőség arra, hogy nem az operációs rendszer a korlát akkor, ha 8-16Giga memóriát kell használnod pl. videószerkesztéshez, vagy több virtuális gép együttes futtatásához.

De ha sikerülne feléleszteni ezt a telepítő médiát, akkor én is kipróbálnám. A Win8 CP-t már 64 biten raktam fel, és mittudomén, működik. Firefox fut, mást nem próbáltam :))

(#12484) TRob1 válasza vlevi (#12483) üzenetére


TRob1
veterán

"Csakhogy nincs 64 bites alkalmazás. Pontosabban az átlaguser keze ügyében nincs. Talán a Winrar."
Amit perpill 64bites verzát használok: a már említett WinRar, Photoshop, Media Player Classic HC, Totoal Commander 8 beta, Office, Mediainfo... most nem jut más eszembe, de biztos akad még jópár ezeken kívül.

Sztem ha van lehetősége (driver mindenhez), akkor 4 gigánál már mindenképp érdemes a 64est feltenni. Ha már ott van, akkor számít az a fél giga is amit nem "lát" a 32es, illetve ha netán belekerül még 1-2 giga, nem kell új rendszert se rakni...

¤ R'n'R ¤

(#12485) vlevi válasza TRob1 (#12484) üzenetére


vlevi
nagyúr

Akkor te nem vagy átlaguser :)

De ezt írtam én is. 4 giga határeset, ha több van, akkor kötelező.

(#12486) Joshi válasza Joshi (#12471) üzenetére


Joshi
titán

Úgy látszik senki se tudja a választ. :(((

(#12487) szabonagyur válasza Joshi (#12486) üzenetére


szabonagyur
félisten

Szia

Elvben meg lehet osztani. Mert pl. nekem kábelen jön a netem és azt meg tudtam osztani wifi-n egy másik wifis eszköznek, gondolom fordítva is működhet ha wifin kapod a netet és kábelen akarod másik gépnek megosztani.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#12488) Joshi válasza szabonagyur (#12487) üzenetére


Joshi
titán

A net mobil net lenne usb-én keresztül és lanon kellene továbbítani. Esetleg a gyakorlati beállítást tudod? :U

(#12489) eketomy válasza akoska23 (#12461) üzenetére


eketomy
senior tag

Hmm, lehet hdd hiba is ill. memória hiba is! Futtass le egy HDTune Error scan-t (na a gyorst hanem a lassút) ill. egy memtest-et is. Ezzel ki tudod zárni a ram vagy a hdd hibát!

Ha mind a két eszköz jó, akkor marad windows vagy valamilyen driver hiba!

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#12490) szabonagyur válasza Joshi (#12488) üzenetére


szabonagyur
félisten

Igazából én csak annyit csináltam akkor, hogy bementem a hálózati és megosztási központba. és ott van olyan, hogy adapterbeállítások módosítása. Rámentem a WIFI adapterre majd tulajdonságok majd megosztás és bepipáltam hogy engedélyezem ezt használják... A lényeg, hogy annál az eszköznél kell megcsinálni ami megosztja majd a netet, a te esetedben a megosztást a háló kártyával kell csinálni. Amikor meg volt az egész, a másik laptopnál megkerestem az eszközt, megvártam míg kapott IP-címet majd beállítottam otthoni hálózatnak és ment is.
Találtam egy leírást is, ha a fenti nem működne próbáld meg ezzel.
[link]

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#12491) Stanchore


Stanchore
senior tag

Üdv. Tud valaki olyan programot, vagy beállítást Windowsban, amivel egy program automatikusan újraindul, ha valamiért leáll / kifagy? THX

Origin / Steam: Stanchore

(#12492) jeni


jeni
félisten

Szia
A Samsung SF511 notebook gépen levő Windows 7 home prémium 64 bit eng.(?) kulcsa az felhasználható egy új leszedett magyar Home prémium 64 bitesre esetleg a pro változatra? Az enterprise 64 bit magyar változat is jó ahhoz?

(#12493) Edween válasza jeni (#12492) üzenetére


Edween
őstag

Igen, mindegy melyik nyelv van instalálva, de csak home prémiumhoz használható!

(#12494) Tidus


Tidus
addikt

Win. 7 ultimate 64 alatt AHCI-ben használok egy WD. V.Raptor 74Gb-s vinyót, ami egyben a rendszer meghajtó. És egy WD. CaviarBlack 640Gb-s vinyót amin a telepített gamek, és egyben tárolónak van használva. Tudnák e alkalmazni olyan energiatakarékos megoldást, hogy ha a második vinyót nem használom akkor az áll, v. valamilyen késszenléti állapotban van, kerül. Ha például csak netezek, és a "C" rendszer meghajtót használom csak.

(#12492) jeni: Ha már leszeded, miért nem magyar Ultimate 64-et. (?)Kulcs is van hozzá. :F
Google a te barátod. :K

(#12495) Fire/SOUL/CD válasza jeni (#12492) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Előtelepített gépek esetében (már ha jól értem és erről van szó) általában OA változatok vannak előtelepítve, amelyek az adott gyártó rendszerépítőinek a remekművei. A net-ről letölthető hivatalos telepítő lemezképek nem ilyenek, azaz igazi lutri, hogy el fogja-e fogadni a lapos alján, a matricán található serial-t(tényleg változó, egyes modelleknél működik, másoknál nem). Akkor van bukta, ha minden partíciót letakarítasz a lapos hdd-ről, majd indítasz egy telepítést (OEM) és nem fogadja el a kulcsot, mert akkor buktad az eredeti OS-t.
Ahogy Edween is írta, HP kulcs csak HP-hoz jó, ugyanakkor nyelvtől és utasításkészlettől (x86/x64) független.

Tidus
A W7 alapbeállítása, hogy 20 perc tétlen állapot után kikapcsolja az adott HDD-t.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#12496) jeni válasza Tidus (#12494) üzenetére


jeni
félisten

a laptop alján levő Samsung windows 7 kulccsal szeretném aktiválni majd ha arra kerülne a sor,mert már előre telepített Home Premium 64 bit magyar van rajta

U.i: azért kérdeztem,mert ehhez nincs DVD lemez,és nincs elmentve a HDD-n.

[ Szerkesztve ]

(#12497) swatti


swatti
tag

[link]
Ha valaki esetleg találkozott ezzel a problémával azt szívesen "meghallgatom".

A C:\Windows\Prefetch\ReadyBoot\ReadyBoot.etl probléma az megoldódott a 20ról való 60ra emeléssel.

IT - 100% védelem nincs --- A legnagyobb biztonsági rés mindig az ember. x)

(#12498) csucsbicep


csucsbicep
nagyúr

Hi

Következő a problémám: Egy PresentationFontCache.exe nevű alkalmazás már a win indítás után fut és állandóan leterheli az egyik magot, nem áll le, csak feladatkezelőből tudom kilőni. Ez a fálj a .NET FrameWork64 v3.0 mappába található. Nincs tippetek, hogy mi okozhatja azt, hogy állandóan megy?

(#12499) pzstm válasza csucsbicep (#12498) üzenetére


pzstm
titán

Go to C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\ ,delete all Font*.dat and reboot it.
Forrás

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#12500) csucsbicep válasza pzstm (#12499) üzenetére


csucsbicep
nagyúr

Köszönöm, megoldott a problémát.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.