Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24358) Mate


Mate
nagyúr

Most jött levél UPC-től:

"Kedves Ügyfelünk!
Folyamatosan fejlesztjük digitális televíziós szolgáltatásunkat, ami lehetővé teszi, hogy a jövőben még több és színvonalasabb szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleinknek. A digitális fejlesztések következtében azonban műszaki okokból fokozatosan csökkentenünk kell az eddigi analóg tévécsatornák számát.

Mivel Ön digitális szolgáltatásra szerződött előfizetőnk, az Ön szolgáltatását a változások nem érintik. Amennyiben azonban Ön a digitális televíziós szolgáltatása mellett a második vagy harmadik tévékészülékén a hagyományos analóg adásokat is nézte, úgy azokon a készülékeken a jövőben már csak a megváltozott kínálatú bronze csomagunk csatornái lesznek láthatók, az analóg silver csomag pedig megszűnik.

Az említett analóg változások pontos dátumát és megváltozott csatornakiosztást a https://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/tvfejlesztes/ oldalon találja a település kiválasztása után. A megváltozott analóg kínálat egyes csatornáinak megtekintéséhez televíziókészülékének újrahangolása (csatornakeresés) lehet szükséges.

Ugyanakkor Önnek lehetősége van arra, hogy 2-3. tévékészülékén is a megszokott, korszerű, teljes csatornaválasztékot kínáló digitális szolgáltatásunkat nézhesse. A médiaeszközök igénybevételéről kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Üdvözlettel:
UPC Magyarország Kft."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.