- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
am2-es alaplapot keresnek (ddr2-es ram menjen bele)
ismeros kodegenya tapot hasznalt
-
sp3rhead
tag
válasz lugosi #54790 üzenetére
"Ami fontos és el nem hanyagolható hogy ez egy Inteles gép nem sima pentium."
most már megnyugodtam, bestbuygép
mindenki másnak meg köszönöm a hszeket, nem igazán vagyok mostanában tisztába az árakkal
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Rick4
félisten
válasz Polemius #54786 üzenetére
Ettől az még magánút lesz, mint mondtam, nincs rendőri retorzió, csak bűncselekmény esetén.
Érdemes időnként összevonni a dolgokat, és kompletten értelmezni, ami oda van írva.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Hogy lehet kresz szabály érvényes egy magánterületre, ami ráadásul nem is út? Eleve egyedi parkolási szabályzat van, másrészt semmiféle hatóságnak nincs jogköre a szabálytalanságot dokumentálni, retorziót alkalmazni. Az egy dolog, hogy a tulajdonos kiírja, hogy a kresz szabályok érvényesek, de kiírni bármit ki lehet, vagy betartod, vagy nem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
azbest
félisten
válasz Rhino666 #54762 üzenetére
Nálam eddig ilyen okai voltak az instabilitásnak:
- hibás videokártya (ram). Linux alól kiderült, hogy az nvidia driver rántja magával a gépet, ugyanolyan újra cserélve a kártyát megszűnt a jelenség. Win alatt is előfordult, hogy bizonyos program indításakor újraindult grafikus driver, de nem minden gépen.
- memóriahiba. Na az cifra, mert ha már telepítéskor is megvolt, akkor bárhol lehet korrupt fájl a bufferelés miatt.
- bugos driverEttől még persze lehet az oprendszerben is hiba.
(#54766) HuMarc:
eh ne is mond a hosszú fájlneveket... kompatibilitási és más okokból sok beépített alkalmazás is csak a régebbi fájl elérési apit használja. A lényeg, hogy a fejlesztőkörnyezet ráfutott olyan esetre, amikor túl hosszú volt az útvonal. A relatív path + aboszulút path és még valami együtt nem lehet hosszabb 260 karakternél. Az ms válasza: nem bug, hanem feature request. Meg túl macerás lenne mindenbe belefejleszteni. Vagy kompatibilitási okokból nem változtatnak (aha, a dos-os megszakításkezelős programozással való kompatibilitásra hivatkozik). Meg a cmd-ben könyvtárváltáskor nem használható az új api. Erre láttam a chromium buildrendszerében, hogy csak a könyvtárváltás miatt cygwin alól adják ki a cd parancsokat.[ Szerkesztve ]
-
Polemius
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz Ted_Beneky #54775 üzenetére
Úgy tudom azok közelebb vannak a bejárathoz, meg jól megvilágított helyen vannak.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
félisten
válasz Ted_Beneky #54775 üzenetére
Szerintem kétszer olyan széles, mint a férfi, és ki van párnázva előtte a fal.
-
MODERÁTOR
-
Syl
nagyúr
válasz HuMarc #54766 üzenetére
›Szerintem Mac System Software 1.0-ban (1984-ben jelent meg) bal oldalon volt a bezárás.
Pontosan. Volt szerencsém anno azzal a rendszerrel dolgozni.
A global menü nekem ubuntun is tetszett, itt (osx-en) meg ez a normális. Mindig is ez volt.Egyébként gyorsan felejtenek az "elvtársak". A vindózban a 95-től van jobb oldalon a bezár gomb. Előtte bal oldalon volt
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rhino666
addikt
bitpork, valami hozzáfűznivaló?
2025 - a szólásszabadság halála
-
MODERÁTOR
válasz Rhino666 #54765 üzenetére
Nem, tényleg komolyan kérdeztem.
Azért mert egy áruház belső parkolójában az aszfaltra felfestett szimbólum miatt milyen szabály megsértésére hivatkoznak vajon? Nem érint és nem kötözködni akarok rajta, de van pl olyan felfestés is, hogy női parkoló. Namost ha én oda beparkolok, akkor engem is feljelentenek valamiért? -
HuMarc
veterán
válasz quailstorm #54761 üzenetére
Én Ubuntun gnome commandert használtam, nem Krusadert, azzal sem volt semmi gond, fájlmásolgatásra természetesen a Nautilus is alkalmatlan, ha egy mappánál többet kell másolni több helyre. De a Nautilusnak sosem volt olyan gondja, hogy egy fájlnév túl hosszú, ezért nem tudja a lomtárba helyezni, tehát vagy egyből törlöm, vagy nem törlöm. Ez nekem enyhén wtf, hogy ilyesmi gondot okoz egy fizetős szoftvernek.
Gedit van Windowsra is, szóval ez a probléma meg van oldva (még az előző hsz írása közben letöltöttem). Csak rá kéne jönnöm, hogy hogyan lehet a monoscape fontot kicserélni arra, ami Ubuntun alap, mert az ehhez képest baromi ronda...
Szerintem Mac System Software 1.0-ban (1984-ben jelent meg) bal oldalon volt a bezárás. És nekem nem is az a bajom, hogy Winen alapból jobb oldalon van, hanem hogy lehetőség sincs arra, hogy átrakjam a bal oldalra.
Unity-t én nem emlegettem, de egyébként azt használtam, nem volt vele bajom. Mondjuk a dashboard nem nevezhető éppen gyorsnak, de a célnak megfelel. Aki azt állítja, hogy logikátlan, az szerintem nagyon rossz alkalmazkodóképességgel rendelkezik, én XP-ről váltottam Ubuntura, pár óra alatt átszoktam. És most ugyanez Winre szintén nem volt több másfél-két óránál. Akinek meg nem tetszik a Unity, ott a Gnome3, a Cinnamon, MATE, vagy KDE.
Rhino666: Sosem telepítettem OS-t semmilyen gépre. Elhiszem neked, hogy lehet vele szívni, de szerencsére nekem még nem kellett ezt tapasztalnom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Olyat hallottam ma, hogy nem akarom elhinni.
Az Árkád emeleti garázsában beszélgetett valaki az árkád biztonsági őrével, és mondta neki, hogy tán mozgássérült parkolóba parkolt az Árkádban mozgássérült igazolvány nélkül, és feljelentették. Szerintetek létezik ilyen? Lehet ennek alapja? -
Rhino666
addikt
válasz HuMarc #54725 üzenetére
Mindkettőnek megvannak a maga idegesítő hibái...
Ubuntu idegesítő hibái:
Összeomlott a grafikus kezelői felület, mert sz@r az nVidia driver... Majd terminalból letöltöm a legújabb forráskódját és kézzel lefordítom. Dehogy töltöm, a hálózati kártya drivere is ugyanúgy összeomlott.
Windows 7 idegesítő hibái:
Lassú a jobb klikk menü.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
quailstorm
nagyúr
válasz HuMarc #54729 üzenetére
Ezt a vírust mizériát haggyukmá. Egyszer kaptam önhibámból immár 6 éve), a többi önhibámat védte a NOD. Mindnek az oka: WAREZ.
A nautilus meg a kényelem... ugyanolyan buta lassú fos mint a windows intéző. Total commander és Krusader. Na azzal lehet dolgozni.
rar és unrar meg még mindig nincs az alap debianbangedit helyett notepad++ például
Az ablakvezérlőkre meg csak annyit, hogy arról én nem tehetek, hogy egy ízlésficammal rendelkező UI adta meg neked az alapokat. A gombok helye a jobb felső sarokban van. Azt vagy' 20 évig tudta mindenki. Egészen az OSX-ig, aztán a Unity ment utána a hülyeségbe. De tudsz még valakiket ezen kívül?
Unity minden csak nem komfortos. Globalmenü meg a rejtett gombok, egybeolvadó felső sáv, na az a halálom. Amúgy tabletre jó, van benne egy rakat ötlet, de ugyanaz ott van a gnome3-ban is.
Windows frissítésekre én meg rákészülök. Addig a többinek kuss. Akkor nem lesz gubanc. Linuxon is lehet csinálni olyan jellegű frissítést, csomagtelepítést, ami újraindítást igényel, csak legfeljebb az szimplán nem megy addig, és nem hisztizik.
Ezt a fel nem rakott cucchoz érkező frissítést meg én is látom... 2013+2010 sharepoint kombónál jön 2010-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Igen, júzer error, ahogy azt a Microsoft programozói beleírták a vindózba. Merthogy az az alapértelmezett beállítás, hogy automatikusan frissít, feldob egy üzenetetet és ha nem reagálsz rá, újraindítja a gépet.
És ha történetesen nem vagy ott a gép előtt, akkor lever mindent, mint vak a poharat és újraindul.De persze majd jelentkezek valami zseninél oktatásra, hogy a szar gyári vindóz beállításokat helyrehozzam.
(#54759) pmheros
Word converter lehet hogy van a gépen, de powerpoint meg outlook az hétszentség hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rick4
félisten
Érdekes, én be tudtam állítani 3 kattintással, hogy mikor keressen frissítéseket, és azokat majd én eldöntöm, hogy letöltöm, akkor, amikor én akarom, és akkor, amikor tudok/ akarok ezzel foglalkozni. A rendszer csak jelez, hogy vannak frissítések.
Ami nálad van a szimplán user error, ugyanis soha nem indul újra magától, akár 4 órára is elhalaszthatod az újbóli újranidítási kérelmet. De persze Te tudod, neked hogy jó.
-
azbest
félisten
Többször megszívatott már az automatikus újraindítás, azóta telepítés után az első dolgom, hogy az updatet átállítom "frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltse és telepítse azokat". Xp óta tapasztalom ezt az idióta viselkedést. Nálam általában folyamatosan megy a gép, így éjjelente játszotta el, hogy na most én újraindulok és tojok arra, hogy mi van nyitva vagy milyen program dolgozik éppen.
-
Syl
nagyúr
›Nem tudom, nálad, vagy másoknál hogy frissít,
Nem is tudom. Valahogy így:
- Beérek az irodába, bekapcsolom a gépet, elkezdek dolgozni, majd 15 perc múlva rájön a hisztiroham, hogy indítsam újra a gépet. Egyszer önhatalmúlag úgy indult újra, hogy megnyitott dokumentumok voltak a gépen. Szép kis adatvesztést hozott össze a mocsok.
- Egy-egy ilyen újraindulás még SSD-vel is hosszú idő. Egy vinyós laptopon kb a halál.
- Ha is word&excel 2003 van fent az irodai gépen, rendszeresen érkeznek powerpoint 2007 meg outlook 2007 frissítések. Hm... Aki tud, az tud.
- Játék és/vagy filmnézés közben nem jelenik meg az újraindulást bejelentő ablak. Kedves ms programozók...
- stb.
Lehúztam két évet linuxon, az ilyen "apróságok" már piszkosul bosszantóak.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rick4
félisten
Kb 5 év alatt egyszer volt gond vele, írtuk itt is, az az egy frissítés le lett szedve, és ennyi. Nem tudom, nálad, vagy másoknál hogy frissít, nálam minden fent van, és nincs gond.
-
bolcsodal
addikt
Windows 7 Pro. Ha készítek egy hálózati backup-ot egy Notebookra telepített rendszerről, majd a rendszerlemezt kicserélem SSD-re. Telepítem a win7-et majd megpróbálom a hálózati backup-ról visszaállítani a rendszert, akkor mi fog történni? Alignment rendben lesz?
Egyáltalán megéri, vagy inkább telepítsem manuálisan a programokat/drivereket?
They drew first blood....
-
pmheros
őstag
válasz kispéé #54744 üzenetére
Hosszú évek óta alig tartanak készletet a kis (szegedi) számtech boltok, nem éri meg beraktározniuk. Inkább az az érdekes, hogy erre még valaki rá tud csodálkozni.
Szegedi jó számtech boltok is tudnak rendelni neked procit, akkor legalább az esetleges garanciális ügyintézést tudod helyben intézni. Nagy előny !
FM2+ -os választás jól átgondolt ?
nem vagyok tökéletes
-
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #54740 üzenetére
Vagy a gameshop az árkádban. Most nyitott, így biztos szívesen fogadnák a reklámot.
-
kispéé
senior tag
sziasztok,
Tudtok mondani egy jó számtech. boltot szegeden? FM2+ -os CPU-t szeretnék venni,de mindenhol csak rendelésre van, vagy inkább rendeljek pestről? -
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz quailstorm #54726 üzenetére
Mellesleg a 7z/WinRAR telepítése PC-re a legbonyolultabb feladatok egyike ugyebár...
wtf?
alapbol kezeli a far manager 3. az meg ott van az utils konyvtarban, win ujratelepites utan is rendelkezesre allva
-
polaroi8d
csendes tag
Üdv,
Szegeden offline FIFA15 bajnokságot szeretnénk szervezni elég jól állunk van 2 konzol, egyenlőre csak 16 főben gondolkozunk 500-1000 forintos nevezéssel amiből egyrészt a díjakat finanszíroznánk illetve további felszerelést vennénk. Elsőnek is azért fordultam felétek, tudtok-e valamilyen kisebb üzletet ( jobb lenne, ha számítástechnikai bolt lenne ) ami nevén esetleg eladhatnánk az egész "rendezvény sorozatot" és így tőlük cserébe kapnánk tárgyakat amiket kioszthatnánk a versenyeken, esetleg anyagi támogatással segítenének. Továbbá tippeket ötleteket szívesen meghallgatokorbanlevi.hu - I have an addiction. It's called winning.
-
azbest
félisten
válasz HuMarc #54733 üzenetére
Valsz poros és nem tud rendesen szellőzni.
Melóban is szívatott minket egy noti, ami bemutató közben hol újraindult, hol leállt... odaadtuk a rendszergazdának*, hogy csináljon vele valamit, 5 perc alatt kifújta és azóta atom stabil. Csak kib.. szóval elég lassú a gép
Win alatt lehet jobban működik az energiagazdálkodás, azért nem melegszik annyira.*: Persze mi is nekiállhattunk volna szerelgetni, de nekünk más a feladatunk.
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
-
HuMarc
veterán
válasz FoxiestFox #54732 üzenetére
Igen, lehet. És most úgy látom, hogy Win alatt nem fordul elő (ki is vágtam volna a fenébe). Mondjuk valszeg elég lett volna mondjuk Linux Mintre váltani, lehet az is megoldotta volna a problémát. Persze holnap még fogom tesztelgetni, hogy mennyit bír, fut-e rajta pl. a LoL, Tanki Online, Runescape, ilyesmi. Mert azoknál alapból kiakadt a Linux. De pl. a FEZ-nél is. Az meg nem flash, az asszem natívan futott Linuxon. Mondjuk az meg megvan PS3-ra, szóval mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
HuMarc
veterán
válasz FoxiestFox #54730 üzenetére
Nem bizniszklassz Lenovo B560, két és fél éves. Intel Core I3 M380a CPU, és a videókártya az integrált HD3000.
Nem tudom pontosan, hogy mi okozta az újraindulásokat, de egy flash-játék szvsz nem kéne hogy jobban kikészítse a gépet, mint egy FHD-film.
-
félisten
-
HuMarc
veterán
Oké, valóban, a Linux csak a kernel, de 11 óra elmúlt, szerintem érted, hogy mire gondoltam. Nem, nem a legbonyolultabb dolgok egyike, de szerintem vicc, hogy egy kereskedelmi forgalomba kerülő OS kényelmi funkciók terén rosszabbul áll, mint egy Debian-alapú disztró. (mert azért a Nautilus általában része azért ezeknek a disztróknak).
Lehet, hogy gyengébb, amire és ahogy én használtam, arra elég volt, jó volt. Most nézegettem az Office 2013-at (ugye ingyenes hozzáférés diákigazolvánnyal), hát... meg kell majd szokni. Mondjuk mostanában a KöMalhoz Linuxon geditet használtam, kéne valami ahhoz hasonló (vagy pont az) Windows-ra is.
A megtérésnek a fő oka, hogy szerintem az Ubuntu rosszul kezelte a laptop belső hőmérőjét, és hajlamos volt túlmelegedés nélkül is újraindulni.
Rick4: Apróságok, amelyek 2 és fél évnyi Linuxozás után feltűnőek. Pl. hogy a Kis méret - Ablak/Teljes méret - Bezárás ikonokat nem lehet átrakni a jobb oldalról a bal oldalra. Vagy hogy nem lehet Chrome-ban scrollozással váltogatni a lapok közt. Az is nagy hátránya a Win7-nek, hogy sokkal nagyobb eséllyel lesz vírusos a gép, mint egy Linux esetén (persze ez vírusírtóval + ésszerűséggel kivédhető), ez engem egy kicsit paranoiddá tesz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azért tért meg, mert ingyen van az Offísz, írta is.
Logikusnak tűnik, vagy félreértettem? -
quailstorm
nagyúr
válasz HuMarc #54725 üzenetére
Állj!
Nincs olyan hogy alap linux fájlkezelő. A linux az a kernel. (te a nautilusra gondolsz most)
Egy Debian7-re ugyanúgy fel kell rakni a non-free repoból a cuccokat mielőtt ki tudsz csomagolni, de nem megfelelően beállított ubuntu telepítés után is!
Mellesleg a 7z/WinRAR telepítése PC-re a legbonyolultabb feladatok egyike ugyebár...Osztán mi ez a nagy megtérés?
Amúgy szerintem a Libre writer butább mint a 2013...[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Nem tudom mi bajod az Ubuntuval, én 3 évig használtam, most váltottam Windowsra (konkrétan ma), és egyáltalán nem jobb. Mindkettőnek vannak idegesítő hibái, hiányosságai, és ha arról lenne szó, hogy 20k-ért Win, vagy ingyen Ubuntu, akkor százszor inkább az Ubuntu, mert annyival nem rosszabb a Winnél. Igazából a legjelentősebb pluszpont a Win mellett az MS Office (ingyen, mert diák vagyok), legalábbis számomra. Bár ennek is főleg a Word (Writer) részét használom, az meg nem jobb, mint a LibreOffice-é. Ellenben a PowerPoint és az Excel nyilvánvalóan köröket ver a LibreOffice-os megfelelőire. De ez a Linuxnál igaz az alap fájlkezelőre, ami vagy 20-féle formátumba (ebből nyilván a .rar-t, meg a .zip-et használtam a többi nekem totál felesleges volt) tud tömöríteni, nem kell WinRAR-ral bohóckodni.
-
HuMarc
veterán
Vagy a Ctrl + C és Ctrl + V módszert is Én a ≠ jelet így használom. Google ->bip prohardver -> aláírásából kimásolom a jelet.
Nem tudjátok, hogy ami Ubuntun (magyar kiosztással) Ctrl + O és Ctrl + P volt (alsó és felső macskaköröm), az Windows-on elérhető-e valahogy? Csak mert ma migráltam Winre Ubunturól.
-
nap
addikt
3 (AltGr+C, Shift+7 angol kiosztáson, és a karaktertáblás)
És hogy teljesen megkeserítsem az életedet, elárulom, hogy használhatsz képernyő-billentyűzetet is.
[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #54716 üzenetére
Prbálom, de ma már win-en maradok.
-
félisten
-
őstag
-
macilaci78
nagyúr
Mondjuk, a rendszergazdának annyiban igazat adott, hogy ha a foglalat, vagy a memóriavezérlő hányta el magát, akkor az alaplap bizony hibás.
Az más tészta, hogy mindig van más megoldás is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bb0t
senior tag
válasz pmheros #54708 üzenetére
Kellett mert:
- a párodat segíted a munkájában ha tudod
Nem történt semmiféle intézkedés. Illetve elvitte, és visszahozta ugyanúgy ahogy volt. Válasz az volt, hogy rossz a táp, meg leégett az alaplap és nem biztosítanak neki új alkatrészt. Persze semmi ilyesmiről nincsen szó. Egyrészt nem ezek hibásodtak meg, másrészt sok bent a gép, mindig lehet legózni az alkatrészekkel meg mindig van elfekvő cucc, felújítás ezazamaz miatt. Csak éppen cseszik rá.. Így megy ez a közintézményekben. Ha nem a versenyszférában dolgozol akkor örülhetsz ha a nyomtatópatront nem magadnak veszed, hogy tudj nyomtatni. ViccTalán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
pmheros
őstag
Amit én el tudtam eddig képzelni. Kellett, mert:
-pisztolyt szorítottak a halántékomhoz
-a főnököm kirúgással fenyegettet meg
-a titkárnő orális szexet helyezett kilátásbaBár a rendszergazdának nem feltétlen feladata, a gép azonnali teljes körű hibakeresése, a munka folyamatosságának biztosítása (pl másik gép azonnali üzembeállításával) viszont mindenképp.
Erre sem történt intézkedés ? Nem tudom elhinni. Akkor az ott nem MUNKAhely, és ott nincs főnök.[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
bb0t
senior tag
válasz pmheros #54706 üzenetére
Az az összetett mondat második feléből kiderül. Vagy megnézem én, vagy nem tudják használni bent, pedig kell a munkához.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #54702 üzenetére
Nekem csak egy linux raid lemez tartalmát kellene kiolvasnom, az ubuntu csak egy pendrive-on fut. Telepítsen a bánat ilyesmit magának....
Köszi, este próbálom, bár magyar bill van csak.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
"Alkalmazások - Kellékek - Karaktertábla
Ott megkeresed a neked szükséges karaktert, alul látod a kódját." - googleTalán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Videós, mozgóképes topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- Acer Home Office Számítógép + Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Samsung PM9A1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Samsung Galaxy Z Fold 4 // 12 / 256GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- ASUS Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 192bit (DUAL-RX6700XT-12G) !CSERE kisebbre!
- IDE és SATA HDD-k /20Gb-től - 500GB -ig/