Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
92100 - 92001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 91901 91900 - 91801 91800 - 91701 91700 - 91601 91600 - 91501 91500 - 91401 91400 - 91301 91300 - 91201 91200 - 91101 91100 - 91001 91000 - 90901 90900 - 90801 90800 - 90701 90700 - 90601 90600 - 90501 90500 - 90401 90400 - 90301 90300 - 90201 90200 - 90101 90100 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Egyáltalán nem sürgős, de 23-án este érünk vissza Szolnokról. Mind1, bedobom automatába, csak kíváncsi voltam hátha fél éve lett valami olcsóbb.
Amúgy KazyComputers-hez megy gariztatásra egy kis RAM.DarkByte köszi, akkor tényleg a foxpost a legolcsóbb.
Épp ők vitték el a 1070 Ti-t. Képzeld, 110 ezerért. 60 ezerrel többért, mint amennyire te áraztad be. És ők nyilván továbbadják. Azért remélem fel tudod majd dolgozni ezt a sokkot.
-
DarkByte
addikt
-
Narxis
nagyúr
Sportuszodába jár vagy járt valaki mostanság? Mennyire zsúfolt? Reggelente vannak kevesebben Google adatai szerint. Értékekkel mi van? Öltözőben lehet hagyni?
-
tlac
nagyúr
Én tennék mellé valamit, például egy vágott laminált padlót...
jaja, azért írtam, hogy a postaládanyílás méretéig mehet valamilyen megoldással
most éppen hirdetek ramot, a 3. képen lévő kis modultartókban is adtam már fel levélként, azzal sem volt gond
-
macilaci78
nagyúr
-
tlac
nagyúr
Egyáltalán nem sürgős, de 23-án este érünk vissza Szolnokról. Mind1, bedobom automatába, csak kíváncsi voltam hátha fél éve lett valami olcsóbb.
Amúgy KazyComputers-hez megy gariztatásra egy kis RAM.DarkByte köszi, akkor tényleg a foxpost a legolcsóbb.
ramot el tudod küldeni buborékos borítékban is
nagyjából hüvelykujj vastagságig mehetsz -
SirRasor
addikt
-
kraftxld
félisten
-
DarkByte
addikt
-
SirRasor
addikt
-
ShadowX
őstag
-
tlac
nagyúr
-
SirRasor
addikt
Kis csomagot kell eljuttatnom Székesfehérvárra.
Foxpost házhoz szállítás 1700 Ft. Van jelenleg ennél olcsóbb? -
Krogoth
senior tag
-
SirRasor
addikt
-
Polemius
senior tag
-
nap
addikt
40 eres kell? Mennyire sürgős?
-
Krogoth
senior tag
-
pilóta
nagyúr
-
Polemius
senior tag
-
mimi82
aktív tag
-
-Tsaba-
tag
-
mimi82
aktív tag
-
tlac
nagyúr
a Szent István térhez közeli Szent Mihály utcában van egy pc bontó
lehet ott is túrnak neked egyet ingyen is -
SirRasor
addikt
Holnap délelőtt körbenézek, hátha találok ilyet.
-
Krogoth
senior tag
Holnapig ha nem lesz rá jelekentkező, akkor megpróbálom elővadászni a kábelos dobozom.
-
Polemius
senior tag
-
fecus
őstag
Valamelyik hirdetőújságban találtam ilyen elszállítót. Az apróban keresd!
Egy gáztűzhely, szagelszívó és gázkazán volt. Szabadkozott, hogy ő nagyban űzi
és ezek neki nem érnek pénzt, de - ravaszul beszúrta - talán ingyen elviszi.Első blikkre, ha szétbontom vasra meg rézre meg alumíniumra úgy 5000 forintot simán kaptam volna érte. Megvolt vagy 50 kg együtt.
-
pilóta
nagyúr
Tud valaki olyan céget, aki nagy méretű (pl. fénymásológép) elektronikai hulladékot elszállít (ingyen)?
Pár éve már vitettem el egyet, de sajnos nem találom, hogy ki volt az.
guglival sem találom -
veze
őstag
Itt ha beledöglünk, akkor se megy télen 25 fok alá a hőmérséklet, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget

pilóta nem kínai szutyok, de kínai prémiumot (Midea, Gree) se mertem venni, mert itt-ott ijesztő dolgokat írtak. Japánok jók, de hallottam olyat, hogy az olcsóbbak (200k) már annyira nem jók.
Úgyhogy egyik se lett, hanem Dél-Koreai LG.Akkor télen is működtetni kell ha pl. 23 fokot szeretnétek
-
pilóta
nagyúr
4 év az még akkor új. Nekem a Fujitsuk 15 évesek (10 év garancia volt rájuk), de úgy néznek ki, mint új korában.
Az örökölt 20 éves kínai Westel-ek meg porladnak, egyiken sincs már terelőlemez, mert letört a pöcke, a borítólemez se akad már be a helyére, mert amikor tisztítom a szűrőt, akkor az is letörik. Az egyik már kuka, mert nincs hozzá alkatrész, az elektronika megadta magát. A másikat még tudták javítani egy nem hozzá való kondenzátort belemókoltak, végül is működik, meg úgyse látszik, de ha bármi komolyabb elmegy benne, akkor kuka... -
pepe091
MODERÁTOR
-
ShadowX
őstag
Itt ha beledöglünk, akkor se megy télen 25 fok alá a hőmérséklet, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget

pilóta nem kínai szutyok, de kínai prémiumot (Midea, Gree) se mertem venni, mert itt-ott ijesztő dolgokat írtak. Japánok jók, de hallottam olyat, hogy az olcsóbbak (200k) már annyira nem jók.
Úgyhogy egyik se lett, hanem Dél-Koreai LG.Nekünk Gree van már negyedik éve hibátlanul teszi a dolgát. Annyi, hogy minden évben ki kell takarítani. Mai napig szépen hűt.
-
SirRasor
addikt
És még nem volt szó a hőszivattyús, télen fűtő klímákról...

Úgyhogy egyik se lett, hanem Dél-Koreai LG. -
macilaci78
nagyúr
És még nem volt szó a hőszivattyús, télen fűtő klímákról...
-
pilóta
nagyúr
Jaja. Ezért kültéri egység, eleve úgy van tervezve, hogy kint van, éri az eső/hó/por. Évente legyen meg a rendes karbantartás, amikor kipucolják, és nem lesz baja (már ha nem kínai szutyok, de azon meg a ponyva se segít...)
-
SirRasor
addikt
Hazafelé pont láttam egy dél-klímás szerelőt és megkérdeztem.
Ugyanezt mondta, hogy szerinte fölösleges. Picit óvja a portól meg minden, de a gané nagy részét használat közben kapja nyáron, amikor amúgy sincs letakarva...veze pedig elvileg UV-álló...de ezek szerint nem
-
pilóta
nagyúr
-
veze
őstag
Nekem az ilyenekkel nincs jó tapasztalatom

volt már többféle színben is de kb egy évet bírt ki aztan kiszakadt/szétszakadt megette az idő..és belefolyt a víz.. mert hát ugye kint használtam volna nem a garázsban
pont ezt szerettem volna elkerülni.
Az UV álló átlátszó neylon, fólia, amit kilóra mérnek, ugyanezeket a zord ( télen-nyáron) körülményeket kb 3 évig is bírja ( pl akácrönkök takarása hótól esőtől) -
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Klíma kültéri egységére takaró ponyvát itt helyben hol érdemes keresni?
-
Stylewars_kp
őstag
Szentes- Kunszentmárton-Martfű- Törökszentmiklós ( itt lesz pici rossz minőségű út)- 4.sz főút-Debrecen.
4sz. főút nagyon forgalmas, nem?
-
vizslakutya
senior tag
Szentes- Kunszentmárton-Martfű- Törökszentmiklós ( itt lesz pici rossz minőségű út)- 4.sz főút-Debrecen.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Keresek festésből kimaradt 0,5 - 1,0 liter körüli, fehér, dörzsölés álló és/vagy mosható belső fal vagy beton festéket.
Privátban írj, ha tudsz segíteni.Köszönöm.
-
sss
őstag
Sziasztok,
MÁV-val utazott valaki mostanában? Egy éve kb 4000 Ft volt egy Szeged - Bp intercity jegy, sima gyorsvonat pedig néhány száz forinttal olcsóbb. Most meg ezeket az árakat látom:
intercity:
II. osztály: 2399 Ft
I. osztály: 3299 Ft40%-kal csökkentek volna a jegyárak?
Van külön gyorsvonati jegy az meg 3705 Ft-ért. Az egyetlen különbség, hogy az nem egy adott vonatra szól.
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Keresek
8GB vagy 16GB
DDR4-2666 SO-DIMM
Ha valakinek lenne eladó, kérem jelezze, milyen, mennyiért, stb.Köszönöm!
-
r0by
addikt
Köszi a válaszokat a mindenkinek!
Szentest érinteni kell mindenféleképpen, így akkor lehet, hogy a google szerinti legrövidebb út lesz választva. Illetve ahogy majd jelzi a forgalmat, korlátozásokat. -
tisn
veterán
Biztosan dolgod van Szentesen, nekünk nem szokott lenni és mindig a Vásárhely-Orosháza-Békéscsaba-Szeghalom-BerettyóUF-Debrecen útvonalat választottuk. Bcsaba és Körösladány között rossz az út, másutt elfogadható.
+1
-
Stylewars_kp
őstag
Valaki ment mostanában Debrecen fele?
Szeged-Szentes-Nyíradony lenne az útvonal. Szentesig egyértelmű az útvonal, de utána vajon melyiket lenne érdemes választani?
[link]
A Szarvas felé vezető utat, azt tudom, hogy egy szakaszon nagyon rossz. Így a másik kettőből kellene választani. És hát nem mindig a rövidebb szokott a jobb is lenni
47-esen végig mennék, ha nincs dolog Szentesen. Ha van dolog Szentesen akkor meg szinte mindegyik irányba lesz rossz út vagy nagy forgalom.
-
kraftxld
félisten
Keresek valakit egy kb 2 hónapos MS Access-es projectre, a meló Makón lenne.
-
-Tsaba-
tag
Igen, elég soknak tűnik. Bár lehet én is rádugom majd a fogyi mérőre a kazánom, kíváncsi lettem

Mondjuk ezzel a Ferroli márkával amúgy sem vagyok kibékülve, ilyen típusú radiátorokat építettek be és finomat szólva is csapnivaló a minőségük, legalábbis ami a borító lemezeket illeti. Hullámos, néhol eláll, még olyan is volt hogy kattogott a hőtágulástól míg meg nem igazítottam. -
nap
addikt
Szeged-Szentes-Nyíradony lenne az útvonal. Szentesig egyértelmű az útvonal, de utána vajon melyiket lenne érdemes választani?
[link]
A Szarvas felé vezető utat, azt tudom, hogy egy szakaszon nagyon rossz. Így a másik kettőből kellene választani. És hát nem mindig a rövidebb szokott a jobb is lenni
A másik kettő is tartalmaz vallató részeket.
Talán egy Kunszenti kerülővel Szarvas felé jártok a legjobban, de ott is lesz rosszabb szakasz. -
Ted_Beneky
senior tag
[link]
Biztosan dolgod van Szentesen, nekünk nem szokott lenni és mindig a Vásárhely-Orosháza-Békéscsaba-Szeghalom-BerettyóUF-Debrecen útvonalat választottuk. Bcsaba és Körösladány között rossz az út, másutt elfogadható.
-
r0by
addikt
[link]
-
veze
őstag
Az furán sok. Mondjuk az is hogy nincs rajta ki/be kapcsoló gomb (mint nekem a baxin).
A ki/be kapcsolatás amúgy nem hiszem hogy jót tenne neki, mondjuk nálam a Baxinál kifejezetten ellenjavalják, mert hogyha nincs használatban akkor 24 óránként átmozgatja automatán a szelepeket/ szivattyúkat ( használati kézikönyv szerint). De lehet kérdezd be a víz gáz fűtés szerelés topikba, ott több a hozzáértő...de mi kerül folyamatosan 90wattba óránként ha épp nem használják, az automata átmozgatáson is tul van...
-
-Tsaba-
tag
Az furán sok. Mondjuk az is hogy nincs rajta ki/be kapcsoló gomb (mint nekem a baxin).
A ki/be kapcsolatás amúgy nem hiszem hogy jót tenne neki, mondjuk nálam a Baxinál kifejezetten ellenjavalják, mert hogyha nincs használatban akkor 24 óránként átmozgatja automatán a szelepeket/ szivattyúkat ( használati kézikönyv szerint). De lehet kérdezd be a víz gáz fűtés szerelés topikba, ott több a hozzáértő... -
fradi81
veterán
Vagy kondenzációs vagy kéményes kombikazán (talán inkább kondenzációs).
Érdemes minél lejjebb állítani a hőfokokat (elvileg annál kisebb az egységnyi gáz fogyasztás), persze nem muszáj, az is lehet hogy most jól van beállítva a lakásnak/radiátoroknak megfelelően.Fűtésnél azt kell mérlegelni hogy minél tovább menjen, de azért felfűtse a helyiségeket amennyire kell, és a hatásfok/gázfogyasztás dolgozik a szivattyú villamos fogyasztása ellenében. Én pl 42-55 fok között szoktam állítgatni (radiátorok vannak csak).
Meleg víznél meg ugye el kell találni hogy minél kevesebb hideg vizet kelljen hozzá keverni, de azért meleg legyen amennyire kell, de ne kelljen túl sokat " előfolyatni". Nálam 50-55 fokon van azt hiszem.
De itt egy konkrét leírás a kazános kézikönyvből.:
TANÁCSOK ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁHOZ
A fűtés szabályozása A kazán odairányú hőmérsékletét a rendszer típusától függően állítsa be. Fűtőtestekkel rendelkező rendszerben ajánlott a fűtővíz odairányú hőmérsékletét maximum 60°C-ra beállítani, és ezt az értéket csak akkor növelni, ha a kívánt környezeti komfortot neméri el. Padlófűtés esetén ne lépje túl a rendszer tervezője által előírt hőmérsékletet. Ajánlott külső szonda és/vagy vezérlőpanel használata az odairányú hőmérséklet automatikus beállításához az időjárási viszonyoktól vagy a belső hőmérséklettől függően. Így a készülék nem állít elő a ténylegesen szükségesnél több hőt. Úgy állítsa be a beltéri hőmérsékletet, hogy ne fűtse túl a helyiségeket. Minden foknyi túllépés körülbelül 6%-kal nagyobb energiafogyasztással jár. A beltéri hőmérsékletet a helyiségek
használati típusához igazítsa. Például a hálószobát vagy a kevésbé használt szobákat alacsonyabb hőmérsékletre lehet fűteni. Használja az időprogramozást és az éjszakai beltéri hőmérsékletet körülbelül 5°C-kal alacsonyabbra állítsa be, mint a nappalit.
Energiatakarékossági szempontból ennél alacsonyabb hőmérséklet nem gazdaságos. Csak hosszabb idejű távollét - például vakáció - esetén csökkentse ennél jobban a beállított hőmérsékletet. Ne takarja le a fűtőtesteket, lehetővé téve a levegő megfelelő áramlását. A helyiségek szellőztetéséhez ne hagyja félig nyitva az ablakokat, hanem rövid időre nyissa ki azokat teljesen.Használati melegvíz
Jó megtakarítás érhető el, ha úgy állítja be a kívánt használati melegvíz hőmérsékletet, hogy ne kelljen hidegvízzel keverni. Minden további fűtés energiapazarlást, és nagyobb vízkőképződést okoz.
Löszi, végülis így néz ki, mindegy mit állítok rajta, 90w-ot eszik folyamatosan a konnektorból, még akkor is ha a bal oldali fali kapcsolóval kikapcsolom, ezt lett volna jó levinni, esetleg érdemes ezt lekapcsolgatni egy elosztóval vagy az tehet benne kárt?
-
-Tsaba-
tag
Vagy kondenzációs vagy kéményes kombikazán (talán inkább kondenzációs).
Érdemes minél lejjebb állítani a hőfokokat (elvileg annál kisebb az egységnyi gáz fogyasztás), persze nem muszáj, az is lehet hogy most jól van beállítva a lakásnak/radiátoroknak megfelelően.Fűtésnél azt kell mérlegelni hogy minél tovább menjen, de azért felfűtse a helyiségeket amennyire kell, és a hatásfok/gázfogyasztás dolgozik a szivattyú villamos fogyasztása ellenében. Én pl 42-55 fok között szoktam állítgatni (radiátorok vannak csak).
Meleg víznél meg ugye el kell találni hogy minél kevesebb hideg vizet kelljen hozzá keverni, de azért meleg legyen amennyire kell, de ne kelljen túl sokat " előfolyatni". Nálam 50-55 fokon van azt hiszem.
De itt egy konkrét leírás a kazános kézikönyvből.:
TANÁCSOK ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁHOZ
A fűtés szabályozása A kazán odairányú hőmérsékletét a rendszer típusától függően állítsa be. Fűtőtestekkel rendelkező rendszerben ajánlott a fűtővíz odairányú hőmérsékletét maximum 60°C-ra beállítani, és ezt az értéket csak akkor növelni, ha a kívánt környezeti komfortot neméri el. Padlófűtés esetén ne lépje túl a rendszer tervezője által előírt hőmérsékletet. Ajánlott külső szonda és/vagy vezérlőpanel használata az odairányú hőmérséklet automatikus beállításához az időjárási viszonyoktól vagy a belső hőmérséklettől függően. Így a készülék nem állít elő a ténylegesen szükségesnél több hőt. Úgy állítsa be a beltéri hőmérsékletet, hogy ne fűtse túl a helyiségeket. Minden foknyi túllépés körülbelül 6%-kal nagyobb energiafogyasztással jár. A beltéri hőmérsékletet a helyiségek
használati típusához igazítsa. Például a hálószobát vagy a kevésbé használt szobákat alacsonyabb hőmérsékletre lehet fűteni. Használja az időprogramozást és az éjszakai beltéri hőmérsékletet körülbelül 5°C-kal alacsonyabbra állítsa be, mint a nappalit.
Energiatakarékossági szempontból ennél alacsonyabb hőmérséklet nem gazdaságos. Csak hosszabb idejű távollét - például vakáció - esetén csökkentse ennél jobban a beállított hőmérsékletet. Ne takarja le a fűtőtesteket, lehetővé téve a levegő megfelelő áramlását. A helyiségek szellőztetéséhez ne hagyja félig nyitva az ablakokat, hanem rövid időre nyissa ki azokat teljesen.Használati melegvíz
Jó megtakarítás érhető el, ha úgy állítja be a kívánt használati melegvíz hőmérsékletet, hogy ne kelljen hidegvízzel keverni. Minden további fűtés energiapazarlást, és nagyobb vízkőképződést okoz.
-
bolcsodal
addikt
Épp ez a probléma...
Nincs nekik HP. Csak a sok dzsunka meg a "gémer" halmozódik végeláthatatlanul...Mind1..Euronics, Extreme-digital..náluk van normális felhozatal is.
Semmi extra nem kéne USB-s Magyar..irodai, strapabíró... -
martonx
veterán
-
bolcsodal
addikt
Üdv! HP billentyűzet érdekelne Szegeden. Tudtok boltot ajánlani? Nincs időm online kiszállításra.

-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok ötletet adni, hogy hol lehet Szegeden elegáns inget venni?

Ki hova jár?
Kicsit megpocakosodtam az elmúlt 1 év home office alatt és tegnap ahol jártam csak SLIM Fit ingeket árultak.

Voltam az Árkádban(NewYorker, H&M, C&A, Takko) és Nagy Tescoban a ruházati részlegen. Tényleg mindenhol Slim Fit-re épülő varrású ingek voltak. Nem hittem hirtelen el. Még az eladókat is kérdeztem, hogy a többi, pl. Regular Fit varrásúak el vannak-e rejtve, de azt mondták, hogy most nincsenek.köszi
Context. Van comfort fit fazon is.
Olymp ingek nekem nagyon beváltak, Redford, Marvelis. Bár ez más árkategória, mint egy C&A. A többi általad felsorolt üzletben nem is kapok magamra inget. -
fradi81
veterán
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ötletet adni, hogy hol lehet Szegeden elegáns inget venni?

Ki hova jár?
Kicsit megpocakosodtam az elmúlt 1 év home office alatt és tegnap ahol jártam csak SLIM Fit ingeket árultak.

Voltam az Árkádban(NewYorker, H&M, C&A, Takko) és Nagy Tescoban a ruházati részlegen. Tényleg mindenhol Slim Fit-re épülő varrású ingek voltak. Nem hittem hirtelen el. Még az eladókat is kérdeztem, hogy a többi, pl. Regular Fit varrásúak el vannak-e rejtve, de azt mondták, hogy most nincsenek.köszi
-
CSorBA
őstag
7 darabot tudok adni.Köszi! Már közben kaptam, és sikerült is beváltanom

-
vizslakutya
senior tag
-
PowerBuldog
veterán
1500, de csak 4db kisebb számítógép talpat kértem
És ehhez képest kaptam egy 6500+áfa ajánlatot egy netes ajánlatkérőre.
-
PowerBuldog
veterán
-
tlac
nagyúr
Köszi. Már nyomtatják is. 5.5x olcsóbbra jött ki mint amilyen ajánlatot a neten kaptam eddig...
az jól hangzik, mennyiért csinálják?
-
PowerBuldog
veterán
A TIK oldalánál a Student Copy nyomtatott nekem, de az már pár éves sztori. A fájlokat én vittem. Az oldaluk szerint még csinálják.
Köszi. Már nyomtatják is. 5.5x olcsóbbra jött ki mint amilyen ajánlatot a neten kaptam eddig...
-
pulutodurumo
őstag
Sziasztok.
Olcsón 3D nyomtatást hol lehet szegeden intézni?
Csak 4db számítógépház talpat szeretnék készíttetni.A TIK oldalánál a Student Copy nyomtatott nekem, de az már pár éves sztori. A fájlokat én vittem. Az oldaluk szerint még csinálják.
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok.
Olcsón 3D nyomtatást hol lehet szegeden intézni?
Csak 4db számítógépház talpat szeretnék készíttetni. -
Gergello
addikt
Amiket felsoroltál az szinte mind bukta frissen műtött lábujjal. Szabadulószoba, Vegas Pub ami oké lehet. Vadasparkot mondanám, de ott rengeteget kell sétálni.
Vegas hétfőn zárva újabban, erre figyeljetek.
-
macilaci78
nagyúr
Amiket felsoroltál az szinte mind bukta frissen műtött lábujjal. Szabadulószoba, Vegas Pub ami oké lehet. Vadasparkot mondanám, de ott rengeteget kell sétálni.
Baleseti ambulancia a katasztrófaturizmus jegyében.
Színházi előadás, ha már Szeged, akkor a Belvárosi Mozi a THX minősített hangrendszerével olyan, ami Budapesten sem általános. Nem tudom, a szabadtéri színpad ad-e valamit.
Szabadstrandon napfürdőzni, Fekete Ház kiállítását is meg lehet nézni, de van még pár galéria a belvárosban, köztük sok pad ülve pihenni. A Pláza mögötti tavon lehet etetni a vadkacsákat, a parton van pár pad is. Ha van horgászengedélyed, akkor a Holt Maros partján is el lehet tölteni némi időt, helyi járatú busszal megközelíthető. -
Stylewars_kp
őstag
Egy haver jön két hét múlva Szegedre barátnőjével és programokat kellene gyűjtenem, olyanokat, ahol nem kell hatalmasakat sétálni, mert lábujja frissen műtve lesz.
Elsősorban iváshoz köthető activityk érdekelnék.
Amik eddig eszembe jutottak: Aqua Polis, Gokart, Szabadulószoba, Vegas Pub. Szerintetek még mit lehetne?

-
quailstorm
félisten
Arra én nem pazarolnám a pénzt.
Még jó időjárás esetén is a lelkedet kirázza. Hangosítás is elég gyenge rajta. A cég német alkalmazottait vittük el egy körre még 2019-ben. Kb. 3 kanyarig tartott a lelkesedésük, aztán már csak a túlélésre hajtottak.
Ahhoz meg túl gyors, hogy érdemben nézz bármit. Mire felfogod mit mond, már ott se vagy.Óvodás, meg kisiskolás csoportnak még lehet érdekes, de felnőttként valami embertelen gagyi. Mondjuk nekem gyerekként is az volt.
-
martonx
veterán
Egy haver jön két hét múlva Szegedre barátnőjével és programokat kellene gyűjtenem, olyanokat, ahol nem kell hatalmasakat sétálni, mert lábujja frissen műtve lesz.
Amik eddig eszembe jutottak: Aqua Polis, Gokart, Szabadulószoba, Vegas Pub. Szerintetek még mit lehetne?

Lime / bicikli kölcsönzés, és úgy városnézés?
Kultúr programok esetleg? Színház, szabadtéri, a felújított múzeum, vár tök jó lett. -
tisn
veterán

varosnezo kisvonat

-
Jinxb1rd
addikt

-
martonx
veterán
A Ni-Mh akku cellafeszültsége 1,2 V, teljesen feltöltve 1,44 V körül van. Relatív gyorsan merül 1,2 V-ra, de a kapacitás nagy részét 1,2 V körül adja le.
A Ni-Zn akku cellafeszültsége 1,6 V, teljesen feltöltve 1,9 V körül van.
A normál ceruzaelem 1,5 V-os.A Ni-Zn akku magasabb cellafeszültsége az, ami miatt a hosszabb élettartamot, vagy villanymotoros ketyerében a több kraftot tapasztalod. Viszont sok olyan eszköz van, ami nem szereti, vagy nem bírja azt a bő 20%-kal magasabb feszültséget.
Igen utána olvastam annak idején milőtt elkezdtem berendelni niZn-ből. Elegem volt az alapból feltöltött, máris kifogyott (nyilván az 1.2 üzemfeszültség miatt) NiMh-s szarokból.
A szivacslövők, távirányításos autók, zseblámpák egyenesen kérik a "tuning" aksikat
(nyilván zseblámpa izzóknál játszhat az idő előtti elöregedés, de tegye fel a kezét, aki filléres zseblámpát 10 évre vesz).
Xbox kontrollernél lehetne problémás, de van benne saját fesz szabályzó. -
_Petya_
őstag
Igen. Csillag terén is olyan masszív disznó szar szag van, hogy hányinger.
Makkosházon kb hetente van disznósz@r szag. Örüljetek hogy odaáig csak ritkán ér el.
-
4ron
senior tag
Ha annyira olcsón adod, hogy ne kelljen Hardveraprón hirdetni, engem érdekel.
8.5k lett volna, amennyiért vettem, de egyik ismerősöm már megvette
-
macilaci78
nagyúr
Immár 2 éve átálltunk családilag NiZn-re, és eddig 2 elemet kellett kidobni a huszonpárból.
Töltés problémákat tapasztaltam, viszont a két év alatt kétféle hozzájuk való töltőt is vettem, és fura módon, ha valamelyik elem az egyikkel nem akar töltődni, akkor a másikkal rendben töltődik.
Így 2 év alatt volt kettő elem, amelyik bizonyos idő után egyik töltővel se tudott már rendesen töltődni.
Tekintve, hogy ali-ról fillérekért beszerezhető (kivéve a töltők), és xbox-ban mondjuk 10X tovább bírja egy NiZn elem, mint egy NiMh ami akár 1 nap alatt simán lemerül, én tökéletesen elégedett vagyok velük.A Ni-Mh akku cellafeszültsége 1,2 V, teljesen feltöltve 1,44 V körül van. Relatív gyorsan merül 1,2 V-ra, de a kapacitás nagy részét 1,2 V körül adja le.
A Ni-Zn akku cellafeszültsége 1,6 V, teljesen feltöltve 1,9 V körül van.
A normál ceruzaelem 1,5 V-os.A Ni-Zn akku magasabb cellafeszültsége az, ami miatt a hosszabb élettartamot, vagy villanymotoros ketyerében a több kraftot tapasztalod. Viszont sok olyan eszköz van, ami nem szereti, vagy nem bírja azt a bő 20%-kal magasabb feszültséget.
-
tisn
veterán
-
PowerBuldog
veterán
-
fradi81
veterán
-
tlac
nagyúr
más is érez szarszagot a belvárosban késő esténként?
egész hűvös lenne kint most, erre nem tudom kinyitni az ablakokat, mert jön be a bűz
-
tisn
veterán
Lidliben pont van most llyen akku kb. ugyanennyiért; ugyanazt a minőséget kapod.
Egyik sem ready2use-os (ára és kapacitása alapján).totya694 jógát ajánlom. Youtubera ha beütöd, hogy jóga derékfájásra, kiad csomó találatot és biztosan van közte használható. Mondjuk régről ismertem sok gyakorlatot és abból legóztam össze egy nekem megfelelőt. Ha kipróbálsz párat, a tested úgyis megmondja melyik a legjobb.
mashogy halottam. nekem van sok lidles tronicom, nem valami jok.
-
martonx
veterán
Hivatalos specifikációk alapján a NiZn-nek elég durva memória effektusa van a NiMh-hoz képest (NiMh-nak meg csak kicsit rosszabb, mint a Li-ion). Leszámítva azt, tényleg nincs sok különbség

DarkByte a Tronic is ilyen
A ready2use-os változatok meg kifejezetten jók.
Irónikusan mondhatnám, hogy egy laddát ne hasonlíts már egy tronichoz
Immár 2 éve átálltunk családilag NiZn-re, és eddig 2 elemet kellett kidobni a huszonpárból.
Töltés problémákat tapasztaltam, viszont a két év alatt kétféle hozzájuk való töltőt is vettem, és fura módon, ha valamelyik elem az egyikkel nem akar töltődni, akkor a másikkal rendben töltődik.
Így 2 év alatt volt kettő elem, amelyik bizonyos idő után egyik töltővel se tudott már rendesen töltődni.
Tekintve, hogy ali-ról fillérekért beszerezhető (kivéve a töltők), és xbox-ban mondjuk 10X tovább bírja egy NiZn elem, mint egy NiMh ami akár 1 nap alatt simán lemerül, én tökéletesen elégedett vagyok velük. -
SirRasor
addikt
NiZn aksikat javasolta itt nekem anno valaki. Azóta már van otthon több, mint húsz egyenesen Ali-ról, hamisítatlan kínai mind.
Összes NiMh-t nyugodtan ki lehet dobni mellettük. Xbox kontrollerekbe, távirányítós autókba, meg ki tudja még mi mindenbe rengeteg aksit használunk.
Nem igazán értem, hogy tudott az NiMh elterjedni, mikor létezik NiZn is, és mindenben jobb.Hivatalos specifikációk alapján a NiZn-nek elég durva memória effektusa van a NiMh-hoz képest (NiMh-nak meg csak kicsit rosszabb, mint a Li-ion). Leszámítva azt, tényleg nincs sok különbség

DarkByte a Tronic is ilyen
A ready2use-os változatok meg kifejezetten jók.
Irónikusan mondhatnám, hogy egy laddát ne hasonlíts már egy tronichoz
-
lorcsi
veterán
NiZn aksikat javasolta itt nekem anno valaki. Azóta már van otthon több, mint húsz egyenesen Ali-ról, hamisítatlan kínai mind.
Összes NiMh-t nyugodtan ki lehet dobni mellettük. Xbox kontrollerekbe, távirányítós autókba, meg ki tudja még mi mindenbe rengeteg aksit használunk.
Nem igazán értem, hogy tudott az NiMh elterjedni, mikor létezik NiZn is, és mindenben jobb.Jo is lenne,ha nem csesztek volna el a vammal es az afaval a rendeleseket
-
-Tsaba-
tag
-
CSorBA
őstag
-
martonx
veterán
Nem igazán értem, hogy tudott az NiMh elterjedni, mikor létezik NiZn is, és mindenben jobb. -
CSorBA
őstag
Sziasztok! Esetleg SPAR-os JBL-es matricája van-e valakinek, aki szívesen odaadná. Elvileg lejárt 25-én, de most itt a sparban pont van olyan füles amire gyűjtöttem.
-
DarkByte
addikt
-
SirRasor
addikt
-
lorcsi
veterán
Lidliben pont van most llyen akku kb. ugyanennyiért; ugyanazt a minőséget kapod.
Egyik sem ready2use-os (ára és kapacitása alapján).totya694 jógát ajánlom. Youtubera ha beütöd, hogy jóga derékfájásra, kiad csomó találatot és biztosan van közte használható. Mondjuk régről ismertem sok gyakorlatot és abból legóztam össze egy nekem megfelelőt. Ha kipróbálsz párat, a tested úgyis megmondja melyik a legjobb.
De jo, kosz...akkor csak atsetalok erte..
-
SirRasor
addikt
az ikeába megy valaki mostanság?
AA Ladda akksira lenne szükségem, de a szegedi átvétellel már nagyon megdrágítaná...
Új hozzászólás Aktív témák
-
92100 - 92001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 91901 91900 - 91801 91800 - 91701 91700 - 91601 91600 - 91501 91500 - 91401 91400 - 91301 91300 - 91201 91200 - 91101 91100 - 91001 91000 - 90901 90900 - 90801 90800 - 90701 90700 - 90601 90600 - 90501 90500 - 90401 90400 - 90301 90300 - 90201 90200 - 90101 90100 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- PlayStation 5
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI GAMING X SLIM RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 2nd I i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Karcmentes 100% akkumulátor (200 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

, olyanom van.

Hagyjuk.Irány a hulladékudvar.
és ezek neki nem érnek pénzt, de - ravaszul beszúrta - talán ingyen elviszi.

Szentest érinteni kell mindenféleképpen, így akkor lehet, hogy a google szerinti legrövidebb út lesz választva. Illetve ahogy majd jelzi a forgalmat, korlátozásokat.