Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
98100 - 98001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 99901 99900 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 97901 97900 - 97801 97800 - 97701 97700 - 97601 97600 - 97501 97500 - 97401 97400 - 97301 97300 - 97201 97200 - 97101 97100 - 97001 97000 - 96901 96900 - 96801 96800 - 96701 96700 - 96601 96600 - 96501 96500 - 96401 96400 - 96301 96300 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
totya694
őstag
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Újabb kérés. Kellene nekem 50x40 centis falap 10-15 mm vastag. Bármilyen falap vagy műanyag is jó.
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Auchan LEGO matricája? Ha van és nem kell átvenném.
-
fradi81
veterán
Alsóváros invinetwork net másnál is szarakodik?
-
johnny82
őstag
-
lorcsi
veterán
Holnap vagy hetfon jon valaki pestrol a topikbol autoval?
-
Gergello
addikt
Sziasztok,
Lehet, hogy itt a fórumban több társat is érint az alábbi cikk, ami alapvetően arról szól, hogy az otthon dolgozó vállalkozók most már nem kapják meg a lakossági kedvezményeket a vízműtől: LINK
Ami még fontos, hogyha 2024. február 13-tól számított 30 napon belül nem történik meg a vállalkozás bejelentése a vízmű felé, akkor 5 évre visszamenőleg is be kell fizetni vízdíj különbözetet.Vannak olyan vállalkozások, aminél szerintem ez jogos lépés lehet, mert sok vizet használhatnak, de pl. vannak olyan vállalkozások, amiknél kb. a vízdíj arról szól, hogy használjuk a mellékhelységet és kész. Ebben az esetben nem egészen érzem indokoltnak azt, hogy az eddigi havi ~4.500Ft-os vízdíj helyett most már közel háromszoros vízdíjat kelljen fizetnünk, mint család.
Ami megoldást jelenleg látok az csak az új vízóra felszerelése a mellékhelységre, de őszintén szólva ez is olyan mondvacsinált megoldás lenne.
Esetleg nektek van plusz információtok, hogy mivel lehet még elkerülni ezt a "nem lakossági fogyasztó"-hoz való átsorolást?Székhelyszolgáltató igénybevétele. VAGY
Amúgy meg bizonyítsa be, hogy ott végzel tevékenységet is. Felveszed a tevékenységi körbe, mondjuk a piaci kiskereskedelemet vagy az utazó ügynököt vagy akármit, és onnantól kezdve neked abban van a bevételszerzésed, az mellett ott laksz életvitel szerűen, mint lakosság. -
Tottu
senior tag
Sziasztok,
Lehet, hogy itt a fórumban több társat is érint az alábbi cikk, ami alapvetően arról szól, hogy az otthon dolgozó vállalkozók most már nem kapják meg a lakossági kedvezményeket a vízműtől: LINK
Ami még fontos, hogyha 2024. február 13-tól számított 30 napon belül nem történik meg a vállalkozás bejelentése a vízmű felé, akkor 5 évre visszamenőleg is be kell fizetni vízdíj különbözetet.Vannak olyan vállalkozások, aminél szerintem ez jogos lépés lehet, mert sok vizet használhatnak, de pl. vannak olyan vállalkozások, amiknél kb. a vízdíj arról szól, hogy használjuk a mellékhelységet és kész. Ebben az esetben nem egészen érzem indokoltnak azt, hogy az eddigi havi ~4.500Ft-os vízdíj helyett most már közel háromszoros vízdíjat kelljen fizetnünk, mint család.
Ami megoldást jelenleg látok az csak az új vízóra felszerelése a mellékhelységre, de őszintén szólva ez is olyan mondvacsinált megoldás lenne.
Esetleg nektek van plusz információtok, hogy mivel lehet még elkerülni ezt a "nem lakossági fogyasztó"-hoz való átsorolást? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek lenne elfekvőben otthon 10-20 dKg faszene? Apró is jó, mert úgyis porítanom kell. -
fradi81
veterán
Köszi az infót.
Van egy eladó használt philips és egy bontatlan oclean szónikus fogkefe ha valaki iylesmit keresne. -
Stylewars_kp
őstag
-
fradi81
veterán
-
sss
őstag
-
lorcsi
veterán
Ha nem ragaszkodsz Szegedhez, én tőlük vettem már 3 üzletilaptopot, jók a tapasztalatok.
A szegedi ajánlott bolttal ez alapján összehasonlítható nagyvonalakban. Örlük, hogy van Szegeden is ilyen, egyszerűbb megtapogatni valamit vásárlás előtt...
https://laptopokolcson.hu/termek.php?id=656
https://hardverapro.hu/apro/bomba_ar_dell_latitude_5400_i5-8365u_i_8gb_i_256gb_6/hsz_1-200.htmltx , megnézem őket is
-
hodigy
tag
Ha nem ragaszkodsz Szegedhez, én tőlük vettem már 3 üzletilaptopot, jók a tapasztalatok.
A szegedi ajánlott bolttal ez alapján összehasonlítható nagyvonalakban. Örlük, hogy van Szegeden is ilyen, egyszerűbb megtapogatni valamit vásárlás előtt...
https://laptopokolcson.hu/termek.php?id=656
https://hardverapro.hu/apro/bomba_ar_dell_latitude_5400_i5-8365u_i_8gb_i_256gb_6/hsz_1-200.html -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Aki esetleg szokta hallgatni a Rádió 7-et, az megtudná nézni hogy van-e műsor sugárzás?
Mert mint ha online is csak folyamatosan az ajánló menne.
fm 97.6-ra gondoltam. -
vizslakutya
senior tag
Felvásárlás, biztos a legjobb árat adja majd érte.
Keresett eladásra lehetőséget,ajánlottam neki,egy szóval sem írtam,hogy itt adja el! Felnőtt ember,elmegy,megnézi az ajánlatot,aztán eldönti,hogy mit lép. Ennyi. Van még valami?
-
Stylewars_kp
őstag
Ahogy látom, 510 Ft a betétdíja. Kölcsönzöl egyet valamelyik áruházból.
Köszi, más?
-
macilaci78
nagyúr
Mire kitettem ,már eltűnt az Facebookról.
Február 22.én a Posta palota földszintjén étkészlet,stb felvásárlás lesz. Valahol a neten biztos van róla info.Felvásárlás, biztos a legjobb árat adja majd érte.
-
vizslakutya
senior tag
Sziasztok,
Úgy alakult, hogy "örököltem" egy Zsoltnay étkészletet, esetleg tudtok valakit, akit érdekelne ilyesmi, vagy akár Szegeden vagy Bp-n valami megbízható régiség kereskedés vagy hasonló ahol el tudnám adni? Nem tudom itt a PH-n vagy Marketplace, Jófogás stb. mennyire mennek ezek, illetve mivel törékeny nem is nagyon postáznám...
Mire kitettem ,már eltűnt az Facebookról.
Február 22.én a Posta palota földszintjén étkészlet,stb felvásárlás lesz. Valahol a neten biztos van róla info. -
macilaci78
nagyúr
Valakinél kallódik felesleges sörösrekesz mai szegedi átvétellel? Sör csoki ingyen vagy annál olcsóbban árfolyamban?
Ahogy látom, 510 Ft a betétdíja. Kölcsönzöl egyet valamelyik áruházból.
-
macilaci78
nagyúr
Égési sérülés? A fogantyú nem melegszik át
Te keverted bele az égési sérülést egy akármilyen vízforralóval kapcsolatban.
De ha ez probléma forrása, akkor most szólok, hogy lassan igyad, merthidegmeleg.
-
Stylewars_kp
őstag
Valakinél kallódik felesleges sörösrekesz mai szegedi átvétellel? Sör csoki ingyen vagy annál olcsóbban árfolyamban?
-
SirRasor
addikt
Égési sérülés? A fogantyú nem melegszik át
Egyiknek se melegszik át a fogantyúja
Hogy jön ez ide? -
macilaci78
nagyúr
-
tisn
veterán
Thx, akkor inkább nem is próbálkozunk mással. Azért hihetetlen, hogy csomó csomagot kihoz az MPL és mégis akad évente 1-2, amit nem, mert csak.
Más
Valakinek kell egy teljesen új vízforraló? Hyundai VK101
Üveg+fém páros miatt vettem, merthogy csak egészségesebb, mint a műanyag, de a műanyagot jobban tudom ütni-vágni és sose kellett attól félnem, hogy széttörik és csak élőben szembesültem ezzel
Mondjuk 5k és elviszem városon belül akárhova.
El is állhatnék, de az már -2500 ft posta és +macera....de miert a vizforraloval focizol?

-
SirRasor
addikt
Üveg+fém párossal a két anyag eltérő hőtágulása a bajom. Inkább legyen műanyag, vagy full fém.
A full fém lett volna a másik megoldás, de ott a hatékonysággal van gond, az égési sérülésről nem is beszélve.
-
macilaci78
nagyúr
Thx, akkor inkább nem is próbálkozunk mással. Azért hihetetlen, hogy csomó csomagot kihoz az MPL és mégis akad évente 1-2, amit nem, mert csak.
Más
Üveg+fém páros miatt vettem, merthogy csak egészségesebb, mint a műanyag, de a műanyagot jobban tudom ütni-vágni és sose kellett attól félnem, hogy széttörik és csak élőben szembesültem ezzel
El is állhatnék, de az már -2500 ft posta és +macera....Üveg+fém párossal a két anyag eltérő hőtágulása a bajom. Inkább legyen műanyag, vagy full fém.
-
SirRasor
addikt
Ha betű szerint nézzük a postai rendelkezéseket, akkor vagy a veled egy háztartásban élő veheti el (lakcímkártya szerint ugyanott lakik), vagy akinek postai meghatalmazást adtál.
Más
El is állhatnék, de az már -2500 ft posta és +macera.... -
Bogyi007
veterán
Ha valaki bővebben kíváncsi erre a sztorira, érdemes a Thinkpad topikban rákeresni, csak Bogyinak jött le úgy hogy tök jól járt, igazából alaposan megszívatta magát.
(Ettől még a bolt lehet jó.)
Itt van egy hasonló gép az üzlet kínálatából ahol én is vettem - a különbségeket sorolom.
X260 Laptop (ThinkPad) - Type 20F5
Sorozatszám:XXXXXXXX
Gép típus modell:20F5S2RG0GProcesszor
1x 6th Generation Intel® Core™ i5-6300U Processor(Core i5-6300U)
Memória
1x 4GB DDR4-2133
Operációs rendszer
Windows 10 Pro 64(EN:English,FR:French,IT:Italian,DE:German,NL:Netherlands Dutch)
Merevlemezek
1x 128GB helyett- 500 GB Hdd-vel kértem
Vezeték nélküli hálózat
1x Intel® Wireless-AC 8260 2x2 AC & Bluetooth® 4.1
Portok
1x 2 USB 3.0; Mini DP; Docking/Port Replicator; Ethernet; HDMI; 1 Always On USB 3.0; Microphone/Headphone Jacks
Kamera
1x 720P HD
Grafika
1x Intel HD 520
Monitorok
12.5" HD
A gép belső akkumulátora másfél - két órát visz terheléstől függően. Jelenleg 69%-os állapota van stat program szerint.A billentyűzete nem működött megfelelően, erről tájékoztatva lettem és az alaplapról lett lehúzva (ettől fizikailag még ott volt a gépben) mellé kaptam egy Usb-s magyar Dell billentyűzetet.
Ezért fizettem 29990 forintot és 6 hónap garanciát kaptam, számlával és a szétcsavarozható helyeket leragasztották matricával ami a garancia meglétét igazolta.
Ezután vettem egy BT billentyűzet - amit a tablethoz egyébként is szintén venni akartam 1600-1700 forintért.
Aztán vettem SSD meghajtót és másik Ramot a gépbe vadonatújan, garanciával az Emagról, valamint külső házat (2000 Ft) a HDD-hez amit kivettem a gépből.

Végül postaköltséggel együtt 7590 forintért egy vadonatúj billentyűzetet is vettem a régi helyére (francia kiosztás) amit 6000 forintért szereltek be a notiba - én nem tudtam volna megcsinálni ezt bevallom) - ehhez így járt magyar matricakiosztás isKi lehet számolni így hogy mennyibe került a gép összesen - ellenben rengeteg fontos alkatrész így vadonatúj és több éves garanciával is rendelkezik.
És akkor várom hogy te hasonló X260-as notit mennyiért tudnál most venni és hozzá felmutatni garancialevelet is....
Részemről lezárva.
-
FoxiestFox
félisten
Ha valaki bővebben kíváncsi erre a sztorira, érdemes a Thinkpad topikban rákeresni, csak Bogyinak jött le úgy hogy tök jól járt, igazából alaposan megszívatta magát.
(Ettől még a bolt lehet jó.)
-
Bogyi007
veterán
Szintén +1 voks a laptopokolcson.hu-ra.
Ott vettem a Lenovo ThinkPad X260 gépem fél éve, volt egy konkrét hibája amiről az eladó szólt is. 6 hónap garancia is járt a gépre. Ami hiba meg volt a géppel egy alkatrészcserével orvosolni is tudtam.
-
proper
őstag
-
lorcsi
veterán
Szegeden van olyan laptopos ahol használt üzletikkel foglalkoznak?
megbízható, garantáltan jó minőségűekkel foglalkoznak -
macilaci78
nagyúr
Ha betű szerint nézzük a postai rendelkezéseket, akkor vagy a veled egy háztartásban élő veheti el (lakcímkártya szerint ugyanott lakik), vagy akinek postai meghatalmazást adtál.
-
fradi81
veterán
-
SirRasor
addikt
Kaptam egy SMS-t, hogy átvehető egy postacsomag a nagypóstán az SMS-ben szereplő akármilyen számmal. Gondolom kínából jött valami. Ezt bárki átveheti, aki bemondja a számot?
-
macilaci78
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
JUGYU művelődésszervező, andrológia, könyvtár-informatika.
Andrológia?
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok! Szeretnék egy kis tanácsot kérni. Van egy ismerősöm aki diplomát szeretne. Igazából jó munkahelye van, ott is szeretne maradni csak ugye felsőbb vezető csak diplomás lehet. Szerintetek melyik most a legkönnyebben főiskolai (esetleg egyetemi) diplomát adó, vagy könnyen elvégezhető szak Szegeden (főiskola/egyetem)?
Régen "büfészak"-nak (azt hiszem a GD-ben is volt ilyen, amikor leginkább csak az volt a lényeg hogy fizess) hívtuk mikor még főiskolára jártam. Nyilván ami könnyen elvégezhető az olyan is, de itt tényleg csak a papír lenne a leginkább a lényeg. Én a Műszaki manager szakot ajánlottam neki a Mérnöki karon, de már nagyon nem vagyok benne ebbe, talán vmi közgazdasági/pénzügyi/számviteli közelebb állhatna hozzá... Köszi
JUGYU művelődésszervező, andrológia, könyvtár-informatika.
-
Gergello
addikt
Sziasztok! Szeretnék egy kis tanácsot kérni. Van egy ismerősöm aki diplomát szeretne. Igazából jó munkahelye van, ott is szeretne maradni csak ugye felsőbb vezető csak diplomás lehet. Szerintetek melyik most a legkönnyebben főiskolai (esetleg egyetemi) diplomát adó, vagy könnyen elvégezhető szak Szegeden (főiskola/egyetem)?
Régen "büfészak"-nak (azt hiszem a GD-ben is volt ilyen, amikor leginkább csak az volt a lényeg hogy fizess) hívtuk mikor még főiskolára jártam. Nyilván ami könnyen elvégezhető az olyan is, de itt tényleg csak a papír lenne a leginkább a lényeg. Én a Műszaki manager szakot ajánlottam neki a Mérnöki karon, de már nagyon nem vagyok benne ebbe, talán vmi közgazdasági/pénzügyi/számviteli közelebb állhatna hozzá... Köszi
Tanárképző szakok. Jugyu ha van még ilyen.
-
4ron
senior tag
GTK-ra jártam gazdálkodás és menedzsment alapképzésre, 5 éve végeztem, a húgom és a párja most csinálják a nyolcadik szemesztert szintén ezen a szakon.
Könnyűnek semmiképp se nevezném Szegeden, úgy hogy ha csak papír kell könnyen, akkor nem ajánlanám egyik GTK-s szakot sem, de a pénzügy-számvitel szakot különösen nem.
-
mAtech
aktív tag
-
-Tsaba-
tag
-
_Petya_
őstag
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok,
Úgy alakult, hogy "örököltem" egy Zsoltnay étkészletet, esetleg tudtok valakit, akit érdekelne ilyesmi, vagy akár Szegeden vagy Bp-n valami megbízható régiség kereskedés vagy hasonló ahol el tudnám adni? Nem tudom itt a PH-n vagy Marketplace, Jófogás stb. mennyire mennek ezek, illetve mivel törékeny nem is nagyon postáznám...
Úgy látom, neked egy Zsolnay Pompadour készleted van.
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok,
Zsoltnay-t sokkal kevesebben ismerik, keresik, mint például a Zsolnay-t.
Marketplace, Vatera, Jófogás, de kollégám szerint a Savaria Galéria mutatja a legtöbb komolyságot. Nézzél pár hasonlót az említett helyeken, hogy a hirdetési árakkal képben legyél.
Sajnos a piac messze nem fizeti meg az értékét, de azért egy Praktikeres készlet árát ne fogadd el.Hirdetésbe írd meg, hogy mennyiségi, minőségi átvétel a dobozba rakás helyén.
Ha Zsolnay, akkor az alján olvasható is. Esetleg írhatsz a gyártónak, hogy segítsen beazonosítani.
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
-
vizslakutya
senior tag
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg javasolni asztalost vagy ajtó/ablakost? Panelben kellene egy ajtó nekem, de úgy, hogy a tokot nem bontanám ki, mert annak semmi baja... -
ritkaság
aktív tag
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Family link fiókomat átadnám páromnak,de ha jól olvasok utána,akkor törölni kellene a gyerek fiókját.
Ha nem érte még el azt a kort, akkor nem lehet leállítani a felügyeletet.
Hogyan oldható meg,hogy párom kezelje,vagy párom IS kezelhesse? -
macilaci78
nagyúr
Szia!
Ez szimpatikus, csak nem értem.

"Egyszerűen kezelhető PC vagy mobil böngészőből." - Ez kavar össze. Egyszer beállítom rajta külső eszközzel a kedvenc internetrádió csatornákat és onnantól kezdve azok az adók tallózhatóak külső eszköz nélkül is?Elolvastam a manualt, jó lesz! Köszi!

-
mcharles
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani gázkészülék szerelőt? Zanussi gáztűzhelyt szeretnék javíttatni, de odáig nem jutottam el, hogy egyáltalán kijöjjön valaki.
-
ritkaság
aktív tag
Ajándékozásból megmaradt néhány nasi/csoki:
3
db Lidl sajátmárkássós, pörkölt pisztácia, 250g-os. Csak egyben vihető, 3000 Ft-ért. (Lejárat 2024. május)2 db Lindt csokigolyó, 200g-os. Csak egyben vihető 2000 Ft-ért. (Lejárat 2024. szeptember)Szia!
Írtam PM!
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Ha még nem vitted el, Maros utcában is van egy jó szaki! -
skopy
tag
Szegeden keresek videokártyát :
minimum 1 hét garit szeretnék, ár 50k
privátban várom az üziket
-
pepe091
MODERÁTOR
Ajándékozásból megmaradt néhány nasi/csoki:
3
db Lidl sajátmárkássós, pörkölt pisztácia, 250g-os. Csak egyben vihető, 3000 Ft-ért. (Lejárat 2024. május)2 db Lindt csokigolyó, 200g-os. Csak egyben vihető 2000 Ft-ért. (Lejárat 2024. szeptember) -
szumoo
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Sz.
-
mimi82
aktív tag
-
pulutodurumo
őstag
A Kecskeméti utcában nekem csináltak meg TV-t, évek óta működik. LCD háttérvilágítás táp baja volt, kapott egy nem gyárit.
-
garga pista
őstag
Boldogul high-end PC CRT monitorokkal is?
Monitort kevesebbet javított, de a helyi számtech boltos anno hozott hozzá azt is. Írj egy márka-típust privátban és rákérdek
-
FoxiestFox
félisten
Jó még a füled, a táp haldoklik valszeg benne az szokott ilyen szép hangot adni

Bocs, helyet javasolni nem tudok sajnos, de kíváncsi vagyok én is ki mit mond.
Nekem van szerelő ismerős is, meg faterom is javítgat de ő a CRT-nél maradt, ad-hoc néz bele a laposokba; csak fater meg ismerős sem szegedi. De ha nem találsz senkit, dobj egy privátot.Boldogul high-end PC CRT monitorokkal is?
-
garga pista
őstag
Jó még a füled, a táp haldoklik valszeg benne az szokott ilyen szép hangot adni

Bocs, helyet javasolni nem tudok sajnos, de kíváncsi vagyok én is ki mit mond.
Nekem van szerelő ismerős is, meg faterom is javítgat de ő a CRT-nél maradt, ad-hoc néz bele a laposokba; csak fater meg ismerős sem szegedi. De ha nem találsz senkit, dobj egy privátot. -
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Szegeden hova érdemes vinni tv-t megcsináltatni?
Adott egy samu led tv, ami most már folyamatosan (bekapcsolást követően) egy magas frekvencián sípol. Korábban is csinált ilyet, de egy ki-bekapcsolással megszűnt.
Előre is köszi!
Sz. -
pilóta
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
lugosi
MODERÁTOR
Akkor nálad most retró napok vannak?

Nálam mindig retró napok vannak
Van még jópár cucc, amit selejtezni kéne.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ingyen elvihető az alábbi két HP multifunkciós nyomtató:
HP Officejet Pro L7680 [link]
HP Officejet Pro L7480 [link]A tintapatronok mind a kettőben kifogytak/beszáradtak, ugyanolyan kell beléjük egyébként a HP 88-as patron. Valószínű, hogy a fejet is tisztítani kell.
Teljesen ingyen adom, csak el kell értük jönni (Szeged). Ha valakinek tutira kell, akkor akár el is viszem kocsival Szegeden belül, de ha elvittem, nem hozom vissza
Az utóbbival a közelmúltban még szkenneltem, de az új gépem (mac) nem ismeri fel, és szerintem driver sincs hozzá, így már semmire se tudom használni.Az első duplexben szkennel és másol, nyomtat, az utóbbi kevesebbet tudó modell, csak simplex. Az első faxot is tud.
-
macilaci78
nagyúr
-
ritkaság
aktív tag
-
sss
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
takitibi
tag
én is használok Intel Xeon E5440 ( nútolt, matricázott) 775 ös Asus lapban..
Zökkenésmentes win10_64 biten, mókolt biossal, ( hogy kezelje) Intel Xeon E5440 (3,8GHz en), 8GB DDR3 meg egy 240 GB-os -SSD; amd hd 7770, A zasszony használja ilyen általásnos ez +az , 2019excel word ilyesmi is ok. jó
Nem azt mondom hogy ez az irány és erre kell haladni , de még nem szedtem szét, mert stabilan működik, amúgy meg semmi pénzt ér már az egész szett
Ugyanilyen ált.felhaszálásos lett ez is. De pörög, meg kis költségvetésű.
-
takitibi
tag
Szia!
Majd RAW-okat konvertál, meg mindennapi böngészés, könyvelés, alap dolgok. Semmi extra. Sikerült beleerőszakolni a GTX 760-at is, táp gond volt, mert kevés volt. Egy új rendes 750W-os táppal meg sípolt az alaplap. A réginek az egyik ágát lecsontoztam, arra raktam VGA táp adaptert, na úgy ment. A molex ág meg 4hdd+2ssd raid-ben lett. Így már annyi minden van a gépben, hogy ehhez már többet rakni nem érdemes. De 12mp alatt benn a rendszer, szépen ketyeg, fasza minden, haver is örül neki. :-) Ajándékba volt. bódottá. -
lugosi
MODERÁTOR
Szia!
Patron nélkül is hajlandók szkennelni? Én vadászok régóta duplex szkennert, van jópár dokumentum amit digitalizálnék, de patront nem vennék bele ezért
Szerintem hajlandóak, patron most van bennük, csak azon belül tinta nincs. De ebben a felállásban szkenneltem még az egyikkel legutóbb. (Ezekben a patron és a fej külön van.)
Bekapcsoláskor kiírja, hogy lejárt vagy üres a patron, bla-bla-bla, ezeket le kell okézni magán a nyomtatón, és utána működik a szkenner rész.Mikor tudnád elvinni, és melyik kellene? Van még egy érdeklődő privátban, azért kérdezem.
Szerk.: meg kell nézni a munkahelyen, de lehet, hogy van hozzá valamilyen színű patron (fekete tuti nincs, arra emlékeznék mert egyedül az kellett volna nekem is). Azokat adom vele annak akinek kell, azt nem garantálom, hogy csinál is vele valamit. Négy szín való bele, lehet hogy egy vagy két szín van a szekrény mélyén.
-
FoxiestFox
félisten
-
totya694
őstag
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
HP Officejet Pro L7480 [link]A tintapatronok mind a kettőben kifogytak/beszáradtak, ugyanolyan kell beléjük egyébként a HP 88-as patron. Valószínű, hogy a fejet is tisztítani kell.
Teljesen ingyen adom, csak el kell értük jönni (Szeged). Ha valakinek tutira kell, akkor akár el is viszem kocsival Szegeden belül, de ha elvittem, nem hozom vissza
Az utóbbival a közelmúltban még szkenneltem, de az új gépem (mac) nem ismeri fel, és szerintem driver sincs hozzá, így már semmire se tudom használni.Az első duplexben szkennel és másol, nyomtat, az utóbbi kevesebbet tudó modell, csak simplex. Az első faxot is tud.
Szia!
Patron nélkül is hajlandók szkennelni? Én vadászok régóta duplex szkennert, van jópár dokumentum amit digitalizálnék, de patront nem vennék bele ezért
-
sss
őstag
Sziasztok!
Moderátor?
-
lugosi
MODERÁTOR
Sziasztok!
-
ritkaság
aktív tag
-
pilóta
nagyúr
-
hodigy
tag
-
pilóta
nagyúr
Még most sem tetszett, hogy végül kész lett?
Nem, a harcrendszer nagyon nem jön be, kb. irányíthatatlan. Witcher3 után sokat vártam tőle, de ahhoz képest gagyi...
-
zsotesz81
senior tag
Rókuson másnál is meghalt esetleg a digi? Net van csak tv adás nincs. Ma volt tervezett áramszünet, nem tudom lehet-e összefüggés.
-
pulutodurumo
őstag
-
pilóta
nagyúr
-
Vicoo
senior tag
-
tlac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
98100 - 98001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 99901 99900 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 97901 97900 - 97801 97800 - 97701 97700 - 97601 97600 - 97501 97500 - 97401 97400 - 97301 97300 - 97201 97200 - 97101 97100 - 97001 97000 - 96901 96900 - 96801 96800 - 96701 96700 - 96601 96600 - 96501 96500 - 96401 96400 - 96301 96300 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE B760M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 PLUS ADATA 850W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE Steam Deck LCD 256GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest