- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Újabb kérés. Kellene nekem 50x40 centis falap 10-15 mm vastag. Bármilyen falap vagy műanyag is jó. -
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Auchan LEGO matricája? Ha van és nem kell átvenném.
-
fradi81
veterán
Alsóváros invinetwork net másnál is szarakodik?
-
lorcsi
veterán
Holnap vagy hetfon jon valaki pestrol a topikbol autoval?
-
Gergello
addikt
Székhelyszolgáltató igénybevétele. VAGY
Amúgy meg bizonyítsa be, hogy ott végzel tevékenységet is. Felveszed a tevékenységi körbe, mondjuk a piaci kiskereskedelemet vagy az utazó ügynököt vagy akármit, és onnantól kezdve neked abban van a bevételszerzésed, az mellett ott laksz életvitel szerűen, mint lakosság. -
Tottu
senior tag
Sziasztok,
Lehet, hogy itt a fórumban több társat is érint az alábbi cikk, ami alapvetően arról szól, hogy az otthon dolgozó vállalkozók most már nem kapják meg a lakossági kedvezményeket a vízműtől: LINK
Ami még fontos, hogyha 2024. február 13-tól számított 30 napon belül nem történik meg a vállalkozás bejelentése a vízmű felé, akkor 5 évre visszamenőleg is be kell fizetni vízdíj különbözetet.Vannak olyan vállalkozások, aminél szerintem ez jogos lépés lehet, mert sok vizet használhatnak, de pl. vannak olyan vállalkozások, amiknél kb. a vízdíj arról szól, hogy használjuk a mellékhelységet és kész. Ebben az esetben nem egészen érzem indokoltnak azt, hogy az eddigi havi ~4.500Ft-os vízdíj helyett most már közel háromszoros vízdíjat kelljen fizetnünk, mint család.
Ami megoldást jelenleg látok az csak az új vízóra felszerelése a mellékhelységre, de őszintén szólva ez is olyan mondvacsinált megoldás lenne.
Esetleg nektek van plusz információtok, hogy mivel lehet még elkerülni ezt a "nem lakossági fogyasztó"-hoz való átsorolást? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek lenne elfekvőben otthon 10-20 dKg faszene? Apró is jó, mert úgyis porítanom kell. -
fradi81
veterán
Köszi az infót.
Van egy eladó használt philips és egy bontatlan oclean szónikus fogkefe ha valaki iylesmit keresne. -
válasz
fradi81 #98088 üzenetére
Gipszkartonba csak a kimondottan oda tervezett példányokat tudod használni.Egy a sok közül [link]
Azt is bele kell kalkulálni,hogy kb. milyen súlyt kívánsz majd a polcra rakni.Arra is figyelni kell,hogy a gipszkarton hol van rögzítve és milyen hordozóhoz(fa vagy fém kerethez) -
hodigy
tag
válasz
lorcsi #98066 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz Szegedhez, én tőlük vettem már 3 üzletilaptopot, jók a tapasztalatok.
A szegedi ajánlott bolttal ez alapján összehasonlítható nagyvonalakban. Örlük, hogy van Szegeden is ilyen, egyszerűbb megtapogatni valamit vásárlás előtt...
https://laptopokolcson.hu/termek.php?id=656
https://hardverapro.hu/apro/bomba_ar_dell_latitude_5400_i5-8365u_i_8gb_i_256gb_6/hsz_1-200.html -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Aki esetleg szokta hallgatni a Rádió 7-et, az megtudná nézni hogy van-e műsor sugárzás?
Mert mint ha online is csak folyamatosan az ajánló menne.
fm 97.6-ra gondoltam. -
vizslakutya
senior tag
válasz
macilaci78 #98081 üzenetére
Keresett eladásra lehetőséget,ajánlottam neki,egy szóval sem írtam,hogy itt adja el! Felnőtt ember,elmegy,megnézi az ajánlatot,aztán eldönti,hogy mit lép. Ennyi. Van még valami?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #98079 üzenetére
Köszi, más?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #98080 üzenetére
Felvásárlás, biztos a legjobb árat adja majd érte.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #98077 üzenetére
Ahogy látom, 510 Ft a betétdíja. Kölcsönzöl egyet valamelyik áruházból.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #98075 üzenetére
Te keverted bele az égési sérülést egy akármilyen vízforralóval kapcsolatban.
De ha ez probléma forrása, akkor most szólok, hogy lassan igyad, merthidegmeleg. -
Stylewars_kp
őstag
Valakinél kallódik felesleges sörösrekesz mai szegedi átvétellel? Sör csoki ingyen vagy annál olcsóbban árfolyamban?
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #98075 üzenetére
Egyiknek se melegszik át a fogantyúja
Hogy jön ez ide?
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #98072 üzenetére
A full fém lett volna a másik megoldás, de ott a hatékonysággal van gond, az égési sérülésről nem is beszélve.
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #98065 üzenetére
Thx, akkor inkább nem is próbálkozunk mással. Azért hihetetlen, hogy csomó csomagot kihoz az MPL és mégis akad évente 1-2, amit nem, mert csak.
Más
Valakinek kell egy teljesen új vízforraló? Hyundai VK101
Üveg+fém páros miatt vettem, merthogy csak egészségesebb, mint a műanyag, de a műanyagot jobban tudom ütni-vágni és sose kellett attól félnem, hogy széttörik és csak élőben szembesültem ezzel
Mondjuk 5k és elviszem városon belül akárhova.
El is állhatnék, de az már -2500 ft posta és +macera.... -
Bogyi007
veterán
válasz
FoxiestFox #98069 üzenetére
Itt van egy hasonló gép az üzlet kínálatából ahol én is vettem - a különbségeket sorolom.
X260 Laptop (ThinkPad) - Type 20F5
Sorozatszám:XXXXXXXX
Gép típus modell:20F5S2RG0GProcesszor
1x 6th Generation Intel® Core™ i5-6300U Processor(Core i5-6300U)
Memória
1x 4GB DDR4-2133
Operációs rendszer
Windows 10 Pro 64(EN:English,FR:French,IT:Italian,DE:German,NL:Netherlands Dutch)
Merevlemezek
1x 128GB helyett- 500 GB Hdd-vel kértem
Vezeték nélküli hálózat
1x Intel® Wireless-AC 8260 2x2 AC & Bluetooth® 4.1
Portok
1x 2 USB 3.0; Mini DP; Docking/Port Replicator; Ethernet; HDMI; 1 Always On USB 3.0; Microphone/Headphone Jacks
Kamera
1x 720P HD
Grafika
1x Intel HD 520
Monitorok
12.5" HD
A gép belső akkumulátora másfél - két órát visz terheléstől függően. Jelenleg 69%-os állapota van stat program szerint.A billentyűzete nem működött megfelelően, erről tájékoztatva lettem és az alaplapról lett lehúzva (ettől fizikailag még ott volt a gépben) mellé kaptam egy Usb-s magyar Dell billentyűzetet.
Ezért fizettem 29990 forintot és 6 hónap garanciát kaptam, számlával és a szétcsavarozható helyeket leragasztották matricával ami a garancia meglétét igazolta.
Ezután vettem egy BT billentyűzet - amit a tablethoz egyébként is szintén venni akartam 1600-1700 forintért.
Aztán vettem SSD meghajtót és másik Ramot a gépbe vadonatújan, garanciával az Emagról, valamint külső házat (2000 Ft) a HDD-hez amit kivettem a gépből.
Végül postaköltséggel együtt 7590 forintért egy vadonatúj billentyűzetet is vettem a régi helyére (francia kiosztás) amit 6000 forintért szereltek be a notiba - én nem tudtam volna megcsinálni ezt bevallom) - ehhez így járt magyar matricakiosztás isKi lehet számolni így hogy mennyibe került a gép összesen - ellenben rengeteg fontos alkatrész így vadonatúj és több éves garanciával is rendelkezik.
És akkor várom hogy te hasonló X260-as notit mennyiért tudnál most venni és hozzá felmutatni garancialevelet is....
Részemről lezárva.
-
-
-
lorcsi
veterán
Szegeden van olyan laptopos ahol használt üzletikkel foglalkoznak?
megbízható, garantáltan jó minőségűekkel foglalkoznak -
SirRasor
addikt
Kaptam egy SMS-t, hogy átvehető egy postacsomag a nagypóstán az SMS-ben szereplő akármilyen számmal. Gondolom kínából jött valami. Ezt bárki átveheti, aki bemondja a számot?
-
válasz
macilaci78 #98060 üzenetére
Andrológia?
-
válasz
-Tsaba- #98056 üzenetére
GTK-ra jártam gazdálkodás és menedzsment alapképzésre, 5 éve végeztem, a húgom és a párja most csinálják a nyolcadik szemesztert szintén ezen a szakon.
Könnyűnek semmiképp se nevezném Szegeden, úgy hogy ha csak papír kell könnyen, akkor nem ajánlanám egyik GTK-s szakot sem, de a pénzügy-számvitel szakot különösen nem.
-
-Tsaba-
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis tanácsot kérni. Van egy ismerősöm aki diplomát szeretne. Igazából jó munkahelye van, ott is szeretne maradni csak ugye felsőbb vezető csak diplomás lehet. Szerintetek melyik most a legkönnyebben főiskolai (esetleg egyetemi) diplomát adó, vagy könnyen elvégezhető szak Szegeden (főiskola/egyetem)?
Régen "büfészak"-nak (azt hiszem a GD-ben is volt ilyen, amikor leginkább csak az volt a lényeg hogy fizess) hívtuk mikor még főiskolára jártam. Nyilván ami könnyen elvégezhető az olyan is, de itt tényleg csak a papír lenne a leginkább a lényeg. Én a Műszaki manager szakot ajánlottam neki a Mérnöki karon, de már nagyon nem vagyok benne ebbe, talán vmi közgazdasági/pénzügyi/számviteli közelebb állhatna hozzá... Köszi -
mAtech
aktív tag
válasz
macilaci78 #98051 üzenetére
Nagyon szépek.
-
_Petya_
őstag
válasz
macilaci78 #98051 üzenetére
Ez lesz az, köszi szépen!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
_Petya_ #98049 üzenetére
Zsoltnay-t sokkal kevesebben ismerik, keresik, mint például a Zsolnay-t.
Marketplace, Vatera, Jófogás, de kollégám szerint a Savaria Galéria mutatja a legtöbb komolyságot. Nézzél pár hasonlót az említett helyeken, hogy a hirdetési árakkal képben legyél.
Sajnos a piac messze nem fizeti meg az értékét, de azért egy Praktikeres készlet árát ne fogadd el.Hirdetésbe írd meg, hogy mennyiségi, minőségi átvétel a dobozba rakás helyén.
Ha Zsolnay, akkor az alján olvasható is. Esetleg írhatsz a gyártónak, hogy segítsen beazonosítani.
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Úgy alakult, hogy "örököltem" egy Zsoltnay étkészletet, esetleg tudtok valakit, akit érdekelne ilyesmi, vagy akár Szegeden vagy Bp-n valami megbízható régiség kereskedés vagy hasonló ahol el tudnám adni? Nem tudom itt a PH-n vagy Marketplace, Jófogás stb. mennyire mennek ezek, illetve mivel törékeny nem is nagyon postáznám...
-
mcharles
csendes tag
válasz
vizslakutya #98047 üzenetére
Köszönöm!
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg javasolni asztalost vagy ajtó/ablakost? Panelben kellene egy ajtó nekem, de úgy, hogy a tokot nem bontanám ki, mert annak semmi baja... -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Drasztikusan lement a cipő ára! [link] -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Family link fiókomat átadnám páromnak,de ha jól olvasok utána,akkor törölni kellene a gyerek fiókját.
Ha nem érte még el azt a kort, akkor nem lehet leállítani a felügyeletet.
Hogyan oldható meg,hogy párom kezelje,vagy párom IS kezelhesse? -
macilaci78
nagyúr
Szia!
Ez szimpatikus, csak nem értem.
"Egyszerűen kezelhető PC vagy mobil böngészőből." - Ez kavar össze. Egyszer beállítom rajta külső eszközzel a kedvenc internetrádió csatornákat és onnantól kezdve azok az adók tallózhatóak külső eszköz nélkül is?Elolvastam a manualt, jó lesz! Köszi!
-
válasz
macilaci78 #98025 üzenetére
Szia! Kerestél Internetes rádiót valahol: Ez esetleg?
-
mcharles
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani gázkészülék szerelőt? Zanussi gáztűzhelyt szeretnék javíttatni, de odáig nem jutottam el, hogy egyáltalán kijöjjön valaki.
-
skopy
tag
Szegeden keresek videokártyát :
minimum 1 hét garit szeretnék, ár 50k
privátban várom az üziket -
Ajándékozásból megmaradt néhány nasi/csoki:
3
db Lidl sajátmárkássós, pörkölt pisztácia, 250g-os. Csak egyben vihető, 3000 Ft-ért. (Lejárat 2024. május)2 db Lindt csokigolyó, 200g-os. Csak egyben vihető 2000 Ft-ért. (Lejárat 2024. szeptember) -
szumoo
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Sz.
-
garga01
őstag
válasz
FoxiestFox #98029 üzenetére
Monitort kevesebbet javított, de a helyi számtech boltos anno hozott hozzá azt is. Írj egy márka-típust privátban és rákérdek
-
-
garga01
őstag
válasz
szumoo #98027 üzenetére
Jó még a füled, a táp haldoklik valszeg benne az szokott ilyen szép hangot adni
Bocs, helyet javasolni nem tudok sajnos, de kíváncsi vagyok én is ki mit mond.
Nekem van szerelő ismerős is, meg faterom is javítgat de ő a CRT-nél maradt, ad-hoc néz bele a laposokba; csak fater meg ismerős sem szegedi. De ha nem találsz senkit, dobj egy privátot. -
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Szegeden hova érdemes vinni tv-t megcsináltatni?
Adott egy samu led tv, ami most már folyamatosan (bekapcsolást követően) egy magas frekvencián sípol. Korábban is csinált ilyet, de egy ki-bekapcsolással megszűnt.
Előre is köszi!
Sz. -
válasz
Ted_Beneky #98023 üzenetére
Nálam mindig retró napok vannak
Van még jópár cucc, amit selejtezni kéne.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Cipő eladó! [link]
A szegedi csoport tagjainak 13ezer illetve, ha valaki segít eladni vagy el tudja adni az a 15ezerből kap 2ezret. -
takitibi
tag
válasz
totya694 #97921 üzenetére
Szia!
Majd RAW-okat konvertál, meg mindennapi böngészés, könyvelés, alap dolgok. Semmi extra. Sikerült beleerőszakolni a GTX 760-at is, táp gond volt, mert kevés volt. Egy új rendes 750W-os táppal meg sípolt az alaplap. A réginek az egyik ágát lecsontoztam, arra raktam VGA táp adaptert, na úgy ment. A molex ág meg 4hdd+2ssd raid-ben lett. Így már annyi minden van a gépben, hogy ehhez már többet rakni nem érdemes. De 12mp alatt benn a rendszer, szépen ketyeg, fasza minden, haver is örül neki. :-) Ajándékba volt. bódottá. -
válasz
garga01 #98012 üzenetére
Szerintem hajlandóak, patron most van bennük, csak azon belül tinta nincs. De ebben a felállásban szkenneltem még az egyikkel legutóbb. (Ezekben a patron és a fej külön van.)
Bekapcsoláskor kiírja, hogy lejárt vagy üres a patron, bla-bla-bla, ezeket le kell okézni magán a nyomtatón, és utána működik a szkenner rész.Mikor tudnád elvinni, és melyik kellene? Van még egy érdeklődő privátban, azért kérdezem.
Szerk.: meg kell nézni a munkahelyen, de lehet, hogy van hozzá valamilyen színű patron (fekete tuti nincs, arra emlékeznék mert egyedül az kellett volna nekem is). Azokat adom vele annak akinek kell, azt nem garantálom, hogy csinál is vele valamit. Négy szín való bele, lehet hogy egy vagy két szín van a szekrény mélyén.
-
-
Sziasztok!
Ingyen elvihető az alábbi két HP multifunkciós nyomtató:
HP Officejet Pro L7680 [link]
HP Officejet Pro L7480 [link]A tintapatronok mind a kettőben kifogytak/beszáradtak, ugyanolyan kell beléjük egyébként a HP 88-as patron. Valószínű, hogy a fejet is tisztítani kell.
Teljesen ingyen adom, csak el kell értük jönni (Szeged). Ha valakinek tutira kell, akkor akár el is viszem kocsival Szegeden belül, de ha elvittem, nem hozom vissza
Az utóbbival a közelmúltban még szkenneltem, de az új gépem (mac) nem ismeri fel, és szerintem driver sincs hozzá, így már semmire se tudom használni.Az első duplexben szkennel és másol, nyomtat, az utóbbi kevesebbet tudó modell, csak simplex. Az első faxot is tud.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nem porosodik véletlen a fiókjában egy bluetooth stick. Megvenném, ha működik vele [ez] . -
válasz
pulutodurumo #98004 üzenetére
Nem, a harcrendszer nagyon nem jön be, kb. irányíthatatlan. Witcher3 után sokat vártam tőle, de ahhoz képest gagyi...
-
zsotesz81
senior tag
Rókuson másnál is meghalt esetleg a digi? Net van csak tv adás nincs. Ma volt tervezett áramszünet, nem tudom lehet-e összefüggés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest