Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
62100 - 62001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
Zooplusból valakinek valami?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fecus
őstag
-
HaZse
őstag
Jöhet.

Majd a többi hirdetőhöz képest én is egy 100 Ft-ost teszek a profilba.

Amúgy eladtam a gumikat. 37 ezerért. Sőt vettem 95%-os téligumit is Michelin-t 25k-ért.
-
Rick4
félisten
Egy csomó gumit adtam már el, megmértem a saját tolómérőmmel, beírtam a hirdetésbe, elvitték. Aki méricskélni akar, hozzon magával. Szerintem ne csinálj problémát a profilmélységből.
Adok a tolómérő helyett inkább egy 8GB-os msata SSD-t.

-
HaZse
őstag
Jövőhéten van valakinek kölcsönbe egy digitális tolómérője? Az analóg azért nem jó, mert autógumit hirdetek és aki nem tudja leolvasni a hagyományosat, az is tzdja, hogy milyen nagy a profilmélység.
-
ST05
őstag
2 apple watch eladó, szegeden megtekinthetőek .ezüst-fehér, és egy space grey-fekete szíjas.

Ha van olyan iphone 5 tulaj vagy attol felfele, aki szívesen megnézné, az írjon mert akarok zenéket szinkronizálni az egyik órára
Mert nincs jelenleg kompaktibilis telefonom hozzá.
És akkor nyugodtan körbe lehet nyomkorászni, megszagolni

-
HaZse
őstag
Ennyiért már eSATA-USB2.0-t lehet venni, ha van az alaplapján eSATA, nyert is.
Nekem ViPower-ből csak ATA van.
Tudom, de ez pont arra jó nekem, hogy ha jön valami PC szerelési munka, vagy telepítés vagy kell valamit csinálni egy HDD-vel, akkor nem kell megbontanom a házat. Ráadásul fém az egész, sőt normálisan le is választja az eszközt. És utána fel is csatolja.
Nem beszélve ingyen volt nekem.

-
macilaci78
nagyúr
-
DarkByte
addikt
Van olyan cég ebben az időszakban aki értelmes idő alatt (mondjuk 1 hét) vállalni tud klíma felszerelést?
-
macilaci78
nagyúr
Ennyiért már eSATA-USB2.0-t lehet venni, ha van az alaplapján eSATA, nyert is.
Nekem ViPower-ből csak ATA van.
-
HaZse
őstag
Keresek 5,25-ös mobil rack-et 3,5-ös HDD-nek. Csak a belseje kell. Az van ráírva: ViPower SATA DualLink. Színe mindegy.
Hátha van valakinél elfekvőben.Ez ilyen régi fajta? Lehet, hogy van. Feltúrom a kacatjaimat, hátha megvan még.
Amúgy egy ilyet érdemes venni. Nekem egy ehhez hasonló van a gépben és tökéletesen megy.
-
fecus
őstag
Keresek 5,25-ös mobil rack-et 3,5-ös HDD-nek. Csak a belseje kell. Az van ráírva: ViPower SATA DualLink. Színe mindegy.
Hátha van valakinél elfekvőben. -
Rick4
félisten
Elégséges, de elsőre trollkodás meg flémvízionálás helyett pontosan elég lett volna ez is, és akkor hívhattuk volna válasznak is.

-
bitpork
nagyúr
Mondtam h nem vagyok jó alanya a trollkodásnak, még tőled sem: egy 3x3 betű számsor beírása ide nem azonos adatkezelés szempontjából egy felvétellel. De ez valószínűleg már túl sok információ

MOD :(#62088) Rick4 : tehát te is tudtad ezt, és vártad hogy mit írok= trollkodtál

-
FoxiestFox
félisten
Látom, beütött a hétvégi unalom.

-
Rick4
félisten
Hát na párom is már csak dudára tett kézzel hajlandó oda bemenni. Annyi balf@sz van hogy szégyen.
(#62082) Rick4 : ha azon a feje látszik vagy a rendszáma , igen. Ha van felvétel, akkor azt közúti veszélyeztetéésel a rendőrségnek át kell adni. Azok majd megkekszualizálják. MOD :és ez az amit az ÁSZF flémkeltésnek hív

Flémkeltés? Ja, hogy te bármitől képes vagy flémelni.

Én pusztán csak különbséget akartam tenni kép és beírt rendszám között, te máris a fejét kevered bele, meg flémelést vízionálsz, mindezt valódi válasz helyett. Nincs több kérdésem mára.

-
bitpork
nagyúr
-
Polemius
senior tag
Bár nem az én dolgom és megértem ha nem vagy ideges, de szvsz nem akkora dolog ez: a Kossuth kerengőben minden alkalommal vészfékezni kell hogy ne törjenek össze. Már fel sem veszem.
Ha anyagi kár van , akkor meg inkább tanút vadássz.
Mindettől függetlenül ha látom, szólok.
Ez Zámbótól jobban szeretem ezt a számot...
Ha véletlenül csinálta volna, nem cseszi fel annyira az agyam, de szándékosan csinálta.
-
Rick4
félisten
Bár nem az én dolgom és megértem ha nem vagy ideges, de szvsz nem akkora dolog ez: a Kossuth kerengőben minden alkalommal vészfékezni kell hogy ne törjenek össze. Már fel sem veszem.
És ha fényképet tett volna be róla, akkor személyiségi jogot sértene? Én kép nélkül is magam elé tudok képzelni egy audit ezzel a rendszámmal.

-
bitpork
nagyúr
Tegnap a kamionos vonulás miatt ki volt kapcsolva a lámpa a körforgalomban. Elindultam balról üres volt, Rókusiról akartam keresztülmenni. Már a kijáratnál voltam mikor jobbról, az Izabella hídról jött egy tag telefonált végig néztem a fejét egyszer nem nézett felém már készenlétben volta a duda, hát nem nézett ment mint a hülye. Rádudáltam de azt se vette észre.

Hát na párom is már csak dudára tett kézzel hajlandó oda bemenni. Annyi balf@sz van hogy szégyen.
(#62082) Rick4 : ha azon a feje látszik vagy a rendszáma , igen. Ha van felvétel, akkor azt közúti veszélyeztetéésel a rendőrségnek át kell adni. Azok majd megkekszualizálják. MOD :és ez az amit az ÁSZF flémkeltésnek hív

-
bb0t
őstag
Tegnap a kamionos vonulás miatt ki volt kapcsolva a lámpa a körforgalomban. Elindultam balról üres volt, Rókusiról akartam keresztülmenni. Már a kijáratnál voltam mikor jobbról, az Izabella hídról jött egy tag telefonált végig néztem a fejét egyszer nem nézett felém már készenlétben volta a duda, hát nem nézett ment mint a hülye. Rádudáltam de azt se vette észre.

-
bitpork
nagyúr
-
SirRasor
addikt
-
Polemius
senior tag
-
bitpork
nagyúr
-
Polemius
senior tag
Ha valaki látja a KMZ-550 rendszámú audit rendszeresen valahol, vagy tudja ki a gazdája, és megsúgja, vendégem egy sörre.
-
fero02
nagyúr
Az a Yamaha hangfal valóban brutál egy cucc. Ismerősöm hangtechnikai vállalkozásába vett egy párral. Mikor először meghallottam, azt hittem becsinálok. Megdöbbentő.

-
Rick4
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
A hangfal a tiéd? (Hirdető Dr. Csapó Éva, ezért kérdezem)
-
Attix82
addikt
Üdv!
Van itt sok advanced autós. Mi a véleményetek a vadriasztóról? Hatásos?
http://www.argep.hu/trend/VADR/Vadriaszto.html
Van itt párszáz forintért is, az is jó lehet?Csak arra figyelj, hogy 60 felett működik...tehát gyorsan döntsél ha meglátsz egy vadat...gyorsítasz vagy lassítasz
(ha pl 50el mész) -
bitpork
nagyúr
Üdv!
Van itt párszáz forintért is, az is jó lehet?Mivel pont 1 € a lélektani határ vedd meg és rakd a kocsidra. Ha ezután sem lesz baleseted, legalább lesz min gondolkodni

-
SirRasor
addikt
Üdv!
Van itt párszáz forintért is, az is jó lehet? -
Ted_Beneky
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
HaZse
őstag
Én sok füstöst látok telefonfülkékben telefonálni
Én meg sok füstöst vezetni, de egyet se, aki tanuló ebből.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
HaZse
őstag
Telefonfülkébe? Na az is olyan ritka manapság, hogy csak na.
Sőt én azt se tudom, hogy mekkora érmével megy. Gondolom, hogy 20 vagy 50 Ft-al.
-
lugosi
MODERÁTOR
Jelenleg a legolcsóbb SIM kártyát szeretném megvenni.
Oka: Akivel beszélni szeretnék az én számomat nem veszi fel, rejtett számot nem vesz fel.Aki nem akar veled beszélni, azt ne hívd fel. Megspóroltam neked egy sim kártya árát.
Vagy menj be egy telefonfülkébe és hívd fel onnan. Azzal szerintem kevesebbet kockáztatsz. -
bitpork
nagyúr
-
Doggy dog
senior tag
Digi net akadozik,hol megy,hol nem!1 percen belül többször is elmegy,visszajön.

Van valami infó? (felsőváros) -
Qru
MODERÁTOR
Nem lesz jó akkor sem évekig, hidd el. Max ha nem használod a klímát.

-
_Petya_
őstag
Oka: Akivel beszélni szeretnék az én számomat nem veszi fel, rejtett számot nem vesz fel.És gondolod ha így felveszi, akkor amint meghallja hogy te vagy az, nem fogja azonnal rádb*szni a telefont, és utána már ezt a számot sem felvenni.. Vagy minden híváshoz új szám?
-
HaZse
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
sss
őstag
Oka: Akivel beszélni szeretnék az én számomat nem veszi fel, rejtett számot nem vesz fel.Mintha sparban láttam volna vodafone sim only kártyát, valami 500 Ft-ért, alapból 0 Ft lebeszélhetőséggel.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Az általam linkelt oldal szerint többféle regisztráció van, egy a közös: visszakereshető a regisztrátor.
Eladóként én nem érezném ennek gyakorlati előnyét.Szerintem a fórumtárs regisztrálható SIM-et akar venni, de azt meg bármely szolgáltatóhoz befáradva tud venni.
Van olyan is, aki mondjuk egy multi polcáról leemel egy kártyás készüléket, teszi bele a saját kártyáját és a dobozban lévő aktiválatlan, bontatlan kártyát árulja. Az ilyenek a HA-n vannak.Jelenleg a legolcsóbb SIM kártyát szeretném megvenni.
Oka: Akivel beszélni szeretnék az én számomat nem veszi fel, rejtett számot nem vesz fel. -
bitpork
nagyúr
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
Helyi autóklímást keresek. A tavalyi ózonos végleg bukott.
-
bitpork
nagyúr
Mivel itthon nem tartok, IJ esete van

-
bb0t
őstag
-
bb0t
őstag
En is vennek eurot.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
-
bitpork
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Legalább 1000€-ért?

Butus vagy, mert nem veszed komolyan.
400.000 Ft-ért tudok eladót. (Alkudható.
)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FoxiestFox
félisten
-
Rick4
félisten
1000 eurót vennék...
-
Lacielvtárs
nagyúr
Szegeden, hol lehet venni regisztrált SIM kártyát ?
a szolgáltatóknál esetleg
-
macilaci78
nagyúr
Az általam linkelt oldal szerint többféle regisztráció van, egy a közös: visszakereshető a regisztrátor.
Eladóként én nem érezném ennek gyakorlati előnyét.Szerintem a fórumtárs regisztrálható SIM-et akar venni, de azt meg bármely szolgáltatóhoz befáradva tud venni.
Van olyan is, aki mondjuk egy multi polcáról leemel egy kártyás készüléket, teszi bele a saját kártyáját és a dobozban lévő aktiválatlan, bontatlan kártyát árulja. Az ilyenek a HA-n vannak. -
Rick4
félisten
tehát egy ilyen jellegű hsz-t olvashattunk:
Más f*szával akarom verni a csalánt, van önként jelentkező?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mivel ilyen sim kártyákat gyakorlatilag ingyen, vagy a rajta lévő összeg árában adnak, sok értelme nincs másét megvenni, hacsak nem ez az ok, én legalábbis nem tudom elképzelni, hogy mi benne a perspektíva. Benzinkúton is van belőlük, tehát a vasárnap sem akadály.
-
HaZse
őstag
Ez mire is jó nem értem.
Vesz a fórumtárs egy SIM kártyát. (itt a HA-n is lehet kapni, majd beregisztrálja).
Szerintem senki sem akarja a saját személyes adatait kiadni másnak.
Vagy nem jól értem ezt a regisztrált SIM-et? (Gondolom, hogy aktivált SIM ez).
-
macilaci78
nagyúr
-
Rick4
félisten
Szerintem meg itt arról van szó, hogy valaki már a saját nevére regisztrálta. Tehát akármi is történik, az illetőt fogják keresni.

-
HaZse
őstag
??
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
-
Doggy dog
senior tag
-
HaZse
őstag
Eladó egy Asus HD7770 GDDR5 1GB videokártya. Érd privátban.
-
sss
őstag
az a lényeg, akkor majd keresek másikat.
de ahogy néztem az egy egész jó vga volt a maga idejében
Jó volt igen. Mondjuk kisebbet akartam venni, de annyira jó árban volt, hogy ez lett.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
sss
őstag
nehogy a végén vevő legyek arra a vga-ra

Ha minden jól megy ma el is viszik.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Tobb orszagot szelnek at papucsban, mindenuk egy nejlon zacskoban van. Hogyan, hogy jut at orszagokon, tobb ezer km-en? En egy 1,5 -2 napos utra tobb elelmet, ruhat felszerelest viszek, mint amit nalunk latok a kepeken ? Azt olvastam, hogy a szerbek busszal elhozzak oket egyik hatartol a magyarig, de hogy jut at a tobbi orszagon? Mindenet eladta otthon, kukutyinban. Ugyan kivette meg ?
Nem akarom leírni, ami először az eszembe jutott és lusta vagyok idézni pár sorral feljebb lévő hozzászólásomat.
-
CanibelZ
aktív tag
Tobb orszagot szelnek at papucsban, mindenuk egy nejlon zacskoban van. Hogyan, hogy jut at orszagokon, tobb ezer km-en? En egy 1,5 -2 napos utra tobb elelmet, ruhat felszerelest viszek, mint amit nalunk latok a kepeken ? Azt olvastam, hogy a szerbek busszal elhozzak oket egyik hatartol a magyarig, de hogy jut at a tobbi orszagon? Mindenet eladta otthon, kukutyinban. Ugyan kivette meg ?
Röszkén szoktam dolgozni néha, hát ne tudd meg milyen összeesküvés elméletek születnek ezzel kapcsolatban.
Van egy-kettő, amiben helyenként van logika, de némelyiket nem tudom, hogy hogyan lehetett kitalálni.
Amúgy a buszos rész igaz, valamelyik nap ismerős (polgárőr) mesélte, hogy látta, ahogy a szerb rendőrök vezetik le őket a buszról és terelik a határ felé. Persze, hogy rinyálnak a kerítés miatt... -
sss
őstag
UP az eladónak és a portékáinak

Köszönöm.

-
Gergello
addikt
2 éves titoktartást írtam alá, az már letelt. És ha úgy írom, hogy egy skandináv blogon olvastam, akkor az már jó?
Az igazság ebben a történetben szerintem egy olyan dolog, amit egyetlen ember nem tudhat, mert nem lehet rálátása mindenre.Nagyon sokan azt nem veszik figyelembe, hogy ezek a menekültek nem gyorsvasúton, meg fapados repülővel jönnek ahhoz, hogy most itt legyenek. Van köztük olyan, aki ténylegesen évekkel ezelőtt indult el, de az emberek 90%-a szerintem több hónapja van úton. A mai problémával nem a múlt hónapban kellett volna szembesülni, hanem a múlt évben...
bitpork: teljesen mindegy, hogy mi vonatkozik rám. Ha már magyarázkodni kell, az régen rossz, ebben igaza van a ciripelő fórumtársnak.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
2 éves titoktartást írtam alá, az már letelt. És ha úgy írom, hogy egy skandináv blogon olvastam, akkor az már jó?
Az igazság ebben a történetben szerintem egy olyan dolog, amit egyetlen ember nem tudhat, mert nem lehet rálátása mindenre.Nagyon sokan azt nem veszik figyelembe, hogy ezek a menekültek nem gyorsvasúton, meg fapados repülővel jönnek ahhoz, hogy most itt legyenek. Van köztük olyan, aki ténylegesen évekkel ezelőtt indult el, de az emberek 90%-a szerintem több hónapja van úton. A mai problémával nem a múlt hónapban kellett volna szembesülni, hanem a múlt évben...
bitpork: teljesen mindegy, hogy mi vonatkozik rám. Ha már magyarázkodni kell, az régen rossz, ebben igaza van a ciripelő fórumtársnak.
-
bitpork
nagyúr
-
tisn
veterán
-
tucsok.
senior tag
-
Rolly
veterán
-
tucsok.
senior tag
Halkan jegyzem meg, illetve javaslom, hogy hagyjátok abba ezt a menekült témát, mert mindannyian messze vagytok az igazságtól.

-
sss
őstag
Eladó cuccok:
radeon hd4850 vga - 8k
microatx ház - 4k
2*250GB hdd - 4k/db
két hipro táp (350W, 430W) -
macilaci78
nagyúr
Az meg hogy egy embert( nőt, gyereket, férfit ) aki az életéért menekül ( igen , az életéért. Majd akkor vonjuk ezt kétségbe, ha ott éltünk pár évet ahonnan eljött. Köszi ) nem vagyunk hajlandók segíteni ( nem, nem összemosni a letelepítésével )
NEM az életéért! Tudtommal egyik környező országban sincs háború vagy olyan körülmény ami indokolná hogy a szomszédos országokból Magyarországra kelljen menekülni. Azt megértem, hogy ahonnan jönnek, ott háború van, és életveszély, de az, hogy az az első biztonságos országnál tovább jönnek, az színtiszta megélhetési népvándorlás. És akkor már nem kellene a háborúval takarózni, számomra ez a gyomoforgató. Egyszerűen a több pénz, jobb élet reményében jönnek, és mennek tovább.
És akor pedig, annak mi is az üzenete, ha a zöldhatáron átszökdösőket büntetés helyett ajnározzuk, még a kis buksijukat is megsimogatjuk milyen ügyesek voltak? Akkor ennyi erővel bontsuk is le a határátkelőket is, a
határőrséget(most már rendőrség erre szakosodott egységeit) meg eresszük szélnek, nem? Akkor mi a frász értelme van egyáltalán az államhatárnak,ha boldog-bolgdogtalant engedünk átszökni, sőt még meg is dícsérjük érte?Igen, én ilyen köcsög vagyok. Köszönöm, leülök magamtól.
Volt olyan menekült, aki 4 év alatt vándorolt egy afrikai országból, míg Magyarországra ért.
Szülőhazájában üldöztetve volt. Mondogatta, melyik államokban volt, honnan miért jött el, voltak törzsi háborúk, országközi háborúk, stb.
Nagy sokára áthajózott Görögországba, az útra inge-gatyája ráment (szó szerint), Görögországból kertek alatt jutott el a röszkei átkelő környezetébe, ahol a szerbek még jól megverték, kisemmizték, és átrugdalták a határon, ahol a magyar határőrök megfogták.
Hogy Görögországtól Magyarországig milyen úton jutott el, nem tudta megmondani, mert a településeket, utakat kerülte, gyalogolt erdőn-mezőn keresztül.Ez volt a vallomása, én voltam a tolmács.
Olyan is volt, aki az úton esett teherbe és szült és már egy éves elmúlt a gyerek, mire ideértek...
Senkinek nem kívánom, valóban embertelen dolgok vannak/lehetnek, ami elől menekülnek, de köszi, ebből nem kérek. Nem az a baj, hogy hozzák magukkal a kultúrájukat, szokásaikat, hanem hogy nem értik a mieinket és nem is tudnak egyik percről a másikra idomulni.
Meg azért a kultúra és szokás mellett olyan betegségeket is hoznak, amit csak komoly szakkönyvekben látsz és az európai ember évszázadok alatt nem találkozott vele. -
azbest
félisten
Szvsz attól, hogy valaki menekült, még nem feltétlen kell szegénynek lennie. A gazdagokat is éppúgy megölik, ha épp az a divat (elég csak visszagondolni kína történelmére, amikor a gazdagokat, értelmiségieket, szemüvegeseket kivégezték, mert épp akkor az az eszement gondolat jutott valaki eszébe).
Szóval ezzel azt szeretném mondani, hogy a hajléktalan és menekült kérdés egészen más.
A miért nem álltak meg előző országban dologra pedig csak azt tudom mondani, hogy ez csupán az országok egymásra mutogatása. Mi azért szidjuk az eu-t, mert ide küldik vissza, akiről bebizonyosodik, hogy itt regisztrált először. Ezért mi is próbáljuk egyel visszább szorítani őket. Így az eu határ országai szívnak erősen, a kerítés is ezért épül (bár jogilag pont ezért fog mind itt regisztrálni, de fizikailag lehet megpróbálják kiszorítani, mert véges, hogy hány ember fér el a kerítés és a határ közti pár méteres sávban. )
Az eu nem képes összetartani, csak egymásra mutogatás és saját érdekek nézése megy. Megoldásra nem törekszik, csak tologatják a problémát. Az usa központi vezetése miatt tud egységesen fellépni, az eu-ban ilyen nincs.
Ezt nem kifejezetten a jelen helyzetre gondolom, hanem történelmi távlatokban is.
-
tisn
veterán
Sajnos ha tovább is mennek, akkor is vissza fogják őket küldeni az első EU-s tagállamba. (Ide hozzánk). És csináljunk velük azt, amit akarunk.
A viselkedésükkel/magatartásukkal van a baj. Miért nem tudnak úgy viselkedni, ahogy a befogadó ország szokásai/etikája megkívánja?
Ha én elmennék egy iszlám országba, akkor nekem is be kell tartanom az ottani szabályokat. Ők ezt miért nem képesek megtenni?
ajnos ha tovább is mennek, akkor is vissza fogják őket küldeni az első EU-s tagállamba. (Ide hozzánk). És csináljunk velük azt, amit akarunk.
ezzel nincs gond, kitoloncoljuk oket, mondom, evi 500-an kapnak menekultstatuszt
a problemat nem nalunk kell megfogni, hanem minel kozelebb a kiinduloponthoz (gorogorszag, olaszorszag, szerbia), vagy akar helyben is
reszemrol ennyit a temarol vannak szaktopikok tobb helyen, ne bannoltassuk magunkat

-
macilaci78
nagyúr
Ennek vettél elejét az Alkotmány Alaptörvényre való lecserélésével.

Másrészt szerintem minden állampolgárt megilletnek alkotmányos jogai, de első sorban a saját államának alkotmányos jogai.
Aki eldobja magától ezt (menekült, vagy kidobja az okmányait), az lemond erről.Mellesleg van lehetőség hivatalosan is hontalanná válni, az EU megoldotta. Lemondasz az állampolgárságodról és dönthetsz úgy, hogy nem veszel helyette másikat. Adnak egy okmányt a kezedbe, amivel igazolhatod a személyazonosságodat és ennyi. Nem leszel adóalany, nem lesz bejelentett lakcímed, nem vállalhatsz munkát, nem lehet bankszámlád, stb... (Ugye, az állampolgárság megadása kötelező és a nincs nem választható opció...
)Csináld, és tisztelet a türelmednek érte.

-
Rick4
félisten
Én is azt hittem, valamennyire ismerlek, de mostanában furcsán megváltoztál, bűnözők, és idegenek érdekeit véded, túlságosan is nagyon.
Ki tudja mi történt veled, lehet csak régen nem voltak ezek a témák aktuálisak, és nem alkottál véleményt ilyesmiről, de a rébebbi gondolataidat a magaméhoz közelebb állónak éreztem. 
-
bitpork
nagyúr
Ismerőstől elég sokat hallok most a menekültekről és a hajléktalanokról is. Azon érdemes elgondolkodni, hogy most a menekült témával van tele a média de közben van egy csomó hajléktalan is akik itt próbálnak boldogulni, ha gondolod nekik is vigyél valamit, ha kell szerzek címet több infot.
Most úgy hallom a hajléktalanokat is megkérték, hogy pl. ők is osszák a vizet a menekülteknek, hogy megtapasztalják milyen segíteni...Nyugalom. Ezt is szoktam tenni.
Rick4: ez most ... nagyon nem fekudt. Azt hittem h ennyire ismersz.
-
HaZse
őstag
Tisztellek azert amit teszel, bar szerintem kontraproduktiv. (Ha borton, munkatabor, veres es ehezes varna itt rajuk, akkor nem erre jonnenek, igy viszont terjed a rendes magyarok hire, es megtobben jonnek.)
Nekunk (MO-nak) nem olyan nagy gond: 90%-uk tovabbmegy, es ta'n evi 500 emberke kap menekultstatuszt, a tobbit kiutasitjuk, mehet haza. Viszont EUs leptekben a 90% tovabblepo is gond.
Sajnos ha tovább is mennek, akkor is vissza fogják őket küldeni az első EU-s tagállamba. (Ide hozzánk). És csináljunk velük azt, amit akarunk.
A viselkedésükkel/magatartásukkal van a baj. Miért nem tudnak úgy viselkedni, ahogy a befogadó ország szokásai/etikája megkívánja?
Ha én elmennék egy iszlám országba, akkor nekem is be kell tartanom az ottani szabályokat. Ők ezt miért nem képesek megtenni?
-
hodigy
tag
Van itt valaki rajtam(és a páromon) kívül aki szeretne segíteni a menekülteknek? Mi akarunk sajtos szendvicseket, meg tartós tejet kivinni nekik, a magunk szerény eszközeiből. (Sajnos csak 1-2 ezer forintot tudunk rászánni, de azt megtesszük)
Kérem, hogy a fikázódás most irányítsátok > devnull -ba. Köszönöm szépen!Ismerőstől elég sokat hallok most a menekültekről és a hajléktalanokról is. Azon érdemes elgondolkodni, hogy most a menekült témával van tele a média de közben van egy csomó hajléktalan is akik itt próbálnak boldogulni, ha gondolod nekik is vigyél valamit, ha kell szerzek címet több infot.
Most úgy hallom a hajléktalanokat is megkérték, hogy pl. ők is osszák a vizet a menekülteknek, hogy megtapasztalják milyen segíteni... -
Rolly
veterán
10 éve mondom, hogy egyszer megindulnak az élelem és a víz hiány miatt ... természetesen nem csak ez az oka, de miért maradnának ott ha euban jobb? Beindult egy folyamat amit vagy leállítunk vagy Európa bele fog bukni...
-
Qru
MODERÁTOR
Felhívom a figyelmeteket, hogy a fórumon a politika topikon kívül tilos politizálni.
Kérlek ebben a szellemben folytassátok a fórumozást.
-
Rick4
félisten
Várjál, honnan tudod, hogy ő maga nem-e iszlámista, és csak a testvéreit várja?

Új hozzászólás Aktív témák
-
62100 - 62001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó új Lenovo ThinkBook 16 Ultra 5 225U 32GB DDR5 FHD+ Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios 300 GAMER notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB WIN11
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFE4MG/A) Citrus -3 év gari - 40 ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van egy-kettő, amiben helyenként van logika, de némelyiket nem tudom, hogy hogyan lehetett kitalálni.