- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
bolcsodal
addikt
válasz FoxiestFox #48097 üzenetére
De kár, hogy wifi kártya van rádugva az aljzatra a notimban. Baromira kipróbálnám ezt a cuccot.
They drew first blood....
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #48094 üzenetére
Múltkor a húgomnak fúrtuk fel a két kampót a TV-nek, a 2 lyuk 3 órán át tartott, és odalett kb 8 db fúrószár. Keress egy villanyszerelőt, odamegy, és kifúrja a pont erre való fúróval. A barkács cuccok ide kevesek, nekünk is 800W-os fúrócskák voltak csak.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
Broadcom dekóder eladó laptopba.
3.5k -
sss
őstag
Nézem elvira.hu-n vonatjegy árakat, hát elég durva.
-
Rhino666
addikt
Nincs valakinek olyan fúrója és feje ami viszi a kurva panel falat? Én már a negyedik kombinációt próbálom, és fél centinél mélyebbre nem sikerült jutni.
2025 - a szólásszabadság halála
-
HuMarc
veterán
válasz pmheros #48090 üzenetére
TeamViewer for Remote Control Hardver nem kell hozzá.
-
pmheros
őstag
Nem tudom pontosan mit is keresek, de ötleteket szívesen olvasnék.
Szeretném az androidos telóm(nexus3) érintőképernyőjét tapipadként használni htpc (e350m1)vezérléséhez. Milyen hardvert kéne venni a pc -hez? milyen szoftverek kellenének ehhez?
nem vagyok tökéletes
-
Frenky89
addikt
Jól értesültem, hogy EU-s határozat alapján az átvételtől számított 14 napra módosul az internetes rendelések felmondásának ideje az eddigi rendeléstől számított 8 napról?
-
félisten
válasz quailstorm #48086 üzenetére
Amin én próbáltam, nem volt lag
N900-on meg 5 perc beállítani
Easy fölött eggyel én már egész jó voltam benne billentyűzetről..
A proximity sensor volt a tüzelés -
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #48085 üzenetére
első laggol
másodikon elmegy, csak sokat kell konfigolni -
félisten
válasz quailstorm #48082 üzenetére
De E90-en jobb, blútyúk egérrel
Amúgy meg mind tudjuk, hogy legjobb N900-on -
Tim82
félisten
válasz quailstorm #48082 üzenetére
Szerintem elég sok brand gép van, amiben nem ez a két alaplapi videovezérlő van. Korábbi/későbbi generációs chipset-esek, nem Intel chipset-esek, stb...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #48078 üzenetére
Pedig brand desktop-oknál rendszeresen előforduló megoldás (IBM-nél, HP-Compaq-nál is, nem csak Dell-nél).
A chipset meg jó lesz Q965-nek, GMA 3000 alaplapi videovezérlővel. Tech specs.
Ha 915 lenne, hétszentség, hogy nem támogatna semmilyen Core 2 Duo procit, csak Pentium D-ket legfeljebb.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Rick4
félisten
válasz quailstorm #48077 üzenetére
Leginkább azért nem lett volna egyszerűbb, mert nem tudom, rendszer perpill nincs rajta.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
válasz quailstorm #48077 üzenetére
Quake3 ezzel is megy, vegyük meg mind, és mehet a retrolanozás
Az a PCI-E kártya annyit csinál, hogy kinyomja DVI-ra a jelet? Ilyet se láttam még.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz kispéé #48075 üzenetére
Ezekben már E6400-as proci van, a 915-ös chipset mellé van egy alaplapi vga D-sub csatival, de a pci express slotban van egy Dell sil 1364A jelű DVI-os kártya, mellette meg ott egy pci slot is. Valójában mindenki azt tesz bele amit akar, ha a benne lévő kettő nem elég.
-
félisten
válasz viperabácsi #48072 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
válasz FoxiestFox #48071 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
félisten
válasz viperabácsi #48068 üzenetére
Számítógépek.
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #48066 üzenetére
Én meg kivettem a kocsiból a wayteq TMC-s navit, és beraktam ezt, most szervezem a netet és a telefonálást egy simből kettőre, a tablet navigál, netet oszt, meg a netről szívja a TMC infót, az 1Ft-os mifimet meg eladom sokkal többért. Ha meg kell, előveszem netezni, ezekből nem mindent tudott a navi, és egyben van minden. A telós navi addig jó, míg nem akkor hívnak, ha épp egy manővert kell csinálni, pl körforgalom x-edik kjáró, az meg elveszi a képet. Én ezért hagytam ki ezt.
-
bolcsodal
addikt
Én eladtam egy xTab50-et és egy ACER E350-et. A kettő árából vettem az új telót Sygic-el. Egyesítettem a GPS-és a telefont egybe. De kéne egy normális Autós tartó. Amit vettem az Edigitalban 1400Ft-ért olyan, mintha bármelyik pillanatban leesne a szélvédőről...
(#48065) kovtam: Az ASUS kilóg a sorból az 1280x800-as IPS panel miatt... Nekem az tűnik a legjobbnak.
De mondom, a kamerán kívül elég meggyőző a WayeQ is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kovtam
csendes tag
válasz bolcsodal #48061 üzenetére
Hát 40 fölé semmiképp sem mennék. Már a 35 is szívom a fogam kategória, de természetesen van az úgy, hogy azt a kis pluszt nem szabad megspórolni.
WayteQ xTAB-7X GPS -> 30k
Asus MeMoPad HD 7 ME173X-1B074A -> 40k
Lenovo IdeaTab A3000 -> 40kEbben a mezőnyben a Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite még 35k-ért is nehezen rúg labdába.
-
-
kovtam
csendes tag
válasz bolcsodal #48056 üzenetére
Köszi, az Edigital valahogy nem tartja fontosnak, hogy GPS-el hirdesse az első kettőt, sőt a Lenovot sem . Csodálkoztam is, hogy mennyire kuriózum a GPS a tabletekben. Máris nagyobb a választék. Egyébként nagyobb kijelzős telefon is jó, csak teljesítse az alapkövetelményeket. Már csak be kell cserkészni a legjobb vételi helyet.
-
Rick4
félisten
válasz kovtam #48055 üzenetére
Akármit veszek 5K-val kevesebbért, sokkal kevesebbet kapsz. Akár 8 éves, akár nem, ha hibádzik valami, akkor 5 percig jó volt, mert olcsó volt, utána 2 évig rossz lesz, mert nem megy jól a játék, vagy csak nem látható a kijelző. edigitalnál 40K volt.
-
bolcsodal
addikt
válasz kovtam #48055 üzenetére
Egyikkel sem lehet melléfogni.
Ajánlanám a WayteQ x70-et is, ha nem szólták volna le annyira a kamerát benne (előnye a dual-SIM 3G), akár telefonálni is lehet vele.
-
kovtam
csendes tag
Mobilnet nem követelmény (bár nem hátrány, ha van). Néztem, hol vetted? Edigitálban most akciós, de így is 40kHUF, (érdekes, a GPS-t nem hirdetik benne, vagy csak én nem látom?) máshol inkább 50 Mondjuk annyival jobb is. De 8 éves gyereknek első "komolyabb" kütyü ...
-
Rawulf
őstag
válasz quailstorm #48052 üzenetére
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
quailstorm
nagyúr
Nagyon SÜRGŐSEN szükségem lenne egy Canon IP3600-ban felhasználható patronchipre!
Javítás alatt áll és már eddig is döglődött a magenta patron chipje, így viszont kipróbálni se tudom mit lehet neki ártani, ezreseket patronért meg nem akarok adni.ilyenből kellene CSAK A CHIP. Persze patronostul is elfogadom, akkor is ha üres.
sajna 4k-t legomboltak apámról a "szerelők", hozzá se nyúltak, én haverral kitakarítottam, most unokatesómmal nekiestünk, mechanikai hiba, pénz meg nincs
Előre is köszönöm ha van valakinek.
-
Rick4
félisten
válasz kovtam #48050 üzenetére
3G modemet nem szeretnél bele?
A Galaxy tab 3 Lite óriási hibája, hogy nem IPS kijelzője van, hanem TN, ergo a geocaching nem lesz élvezetes napsütésben, de még sötétben is torzulnak a színek. Most vettem 1.5 hete egy Lenovo ideatab A3000-est, akkor kölrülnéztem, mik azt alternatívák, mert a Samsung ezzel a kijelzővel vállalhatatlan, ebben is van 4 mag, 1 GB ram, antutu 14K még telepakolt rendszerrel is, a GPS kertes házban odabent 5 holdat lát, de mellé ott a dual sim foglalat, tehát mobilnet + megosztás is megoldott, sőt, romcsere után telefonálásra is lehet használni, és 35K újonnan.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kovtam
csendes tag
Sziasztok!
Gyermekemnek (8 éves) vennék tabletet elsősorban játékra.
Alapkövetelmény:1 GB RAM(hogy fussanak a játékok) és GPS (Geocache-hez)
Idáig a Samsung Galaxy Tab3 Lite WiFi a nyerő (30-35kHUF),
használtról asszonypajtit nehéz lesz meggyőzni.Tudtok javasolni alternatívát (olcsóbbat)?
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #48047 üzenetére
Ment privát.
Az inverter az nekem mondjuk más, de az a lényeg, hogy az kell, amit pont felajánlottam.
90W-os, gyári Lenovo utazó töltő.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
-
SOSba kellene kölcsön egy autós invertel a laposomhoz! Van valakinek 5 napra egy nélkülözhető?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
lupus_l
aktív tag
válasz HuMarc #48041 üzenetére
Konzolos üzletet tudok, a a Török utcában: Konzolsziget.
-
Digital
addikt
válasz macilaci78 #48042 üzenetére
Ma délelőtt akartam volna vásárolni, azt hiszem benézek az Árkádba!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
macilaci78
nagyúr
válasz Digital #48040 üzenetére
Valami játékbarlangról olvastam régen a Pulz utca-Teréz utca sarkán egy raklámplakáton, első sorban konzolos játékok voltak.
Ez nem az a termékkategória, ahol a külcsín, szag, tapintás, stb akkora súllyal, vagy változatossággal lenne jelen. Webes rendelés?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Digital
addikt
Hali!
Szegeden milyen PC játékokat forgalmazó boltot tudtok?
Én az Árkádban lévő 576-ot ismerem csak!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
-
Rick4
félisten
Hirtelen eladó lett egy 3 hónapos Samsung 39F5000-es tévé fóliás, dobozos, papíros.
-
Rick4
félisten
Urak, akkor konkretizáljuk akit érdekelt pár napja a Dell 745-ös SFF gép, most még kinek kellene, és mennyi, meg mikor.
-
proper
őstag
válasz bitpork #48035 üzenetére
nem ellened szól de 3000-ért sem kell csodát várni
tiszta lesz a kocsi és kész
a bőrülés takarítás, ápolás pedig már kárpittisztítás ami 12 minimumkülső belső sima tisztítást irtam 3-4ért sehol nem fogják ápolgatni az ülést
külső mosás, porszívózás, műanyagápoló, portalanítás, ablakok, gumiápoló
ennyi van minden mosóban az alapban minden más már zsebbe nyúlósés ahogy mondtad ott az élő munka
nálunk is kb nem mínusz utca a móka -
válasz proper #48034 üzenetére
NEm ellened szól, de a jó alapanyag nem olcsó. Egy szett jó bőrápoló magában 10k+, még ha elég 6-7 alkalomra is. És akkor még nincs műanyagápoló ( szilikonmentes ), polír/lakk és festékkímélő mosószer, gumiápoló. Víz, élő munka miegymás. Én tegnap ganajoztam az autót és csak a belsejére elment bő 1,5 óra úgy hogy nem is tudtam befejezni a bőrápolást
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
félisten
-
félisten
A tiszavirágzás tart még?
-
Agyasima
őstag
Estére ne feledjétek feltenni a véres hokimaszkot!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rick4
félisten
válasz blt.62 #48023 üzenetére
Igaz, azzal már elég drága móka lenne. Én amúgy sose vittem ilyen mosóba egyik autómat se, inkább eltököltem vele, egy külső mosás 1500Ft, egy belső takarítás 200Ft, a többi cucc max 500Ft, meg egy óra meló van vele.
-
félisten
-
blt.62
őstag
Szegeden hol a legolcsóbb a kocsi külöső-belső mosás,kárpittisztítással és bőrmosás-ápolással? Persze ahol azért elfogadható minőségben is dolgoznak.
MegtorloXp
-
Rhino666
addikt
Árkád Naturwash vélemény? Also, hogy is lehet oda eljutni?
2025 - a szólásszabadság halála
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Gariztatni akarom a monitoromat, viszont ez állítólag eltarthat több hétig is. Kérdésem, hogy tudna-e valaki addig bármilyen TFT monitort kölcsön adni? Egyedül annyi kritériumnak kellene megfelelnie, hogy működő VGA bemenete legyen. Privátban várom a felajánlásokat.
Köszönöm!
Én kérek elnézést!
-
Rick4
félisten
Szuper akció a superstore-ban, 5 ezres kamerát vehetsz most 9500-ért, és még helyesírni se tudnak: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
LOL... Horvátok vezetnek a Brazilok ellen...
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
válasz _Petya_ #48000 üzenetére
Nem, dehogy ennyi, hiszen nem csak az üzemanyagot kell számolni, meg a km-t, ott van kiállás, a trailer, minden xirxar kell, szerintem ez simán 2K-ról indul, ha csak 100M-t mész, akkor is. De minél többet megy, annál kisebb rész lesz az alap költség. Nekem épp 1 hónapja volt a Metrotól az Algyői végéig egy trailerezés, az is 8K volt. Pestre meg vissza 100Ft/km áron számolva kijön a 40-es, ez ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.