- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
96100 - 96001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 97901 97900 - 97801 97800 - 97701 97700 - 97601 97600 - 97501 97500 - 97401 97400 - 97301 97300 - 97201 97200 - 97101 97100 - 97001 97000 - 96901 96900 - 96801 96800 - 96701 96700 - 96601 96600 - 96501 96500 - 96401 96400 - 96301 96300 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Igazán nincs mit köszönni. De érdemes elolvasni,hogy "régen" milyen masszívra meg tudták csinálni az üzleti notikat(ötvözött alumínium váz és az van letakarva jó minőségű műanyaggal) [link]
Én még mindig használok egy T430-at ami már közel 10 éves(i7 3610QM,8GB,256GB SSD) de volt már a kezem közt (akkor) 1,6M-s Asus gamer noti is.
Hja, csak mostanában a fém vázszerkezetet is a műanyag burkolattal akarják pótolni...
-
totya694
őstag
Igazán nincs mit köszönni. De érdemes elolvasni,hogy "régen" milyen masszívra meg tudták csinálni az üzleti notikat(ötvözött alumínium váz és az van letakarva jó minőségű műanyaggal) [link]
Én még mindig használok egy T430-at ami már közel 10 éves(i7 3610QM,8GB,256GB SSD) de volt már a kezem közt (akkor) 1,6M-s Asus gamer noti is.
-
4ron
senior tag
A Te készülékedbe ilyen zsanér van és ezeknek pl. a felső részén lévő fém lap szokott letörni ezért az LCD fedlapból szoktak kiszakadozni a tőanyák.
[link] A videó alapján feltételezhető,hogy kell egy zsanér pár,és egy kijelző fedlap(vagy ragasztatod vagy veszel másikat)Én anno az ilyen készülékeknél mindig lazítottam a zsanérok anyáin,hogy nem törjön el se milyen burkolati elem ha már cserélnem kellett.Ez alapján tényleg nem éri meg foglalkozni vele, inkább meghirdetem úgy, ahogy van. Köszi, hogy válaszoltál.
-
sarkanyolo2
őstag
Köszi mindenkinek a jégkocka beszerzési masterclasst! Így már tuti találunk!
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok! Szegeden lehet valahol kapni jeget? Vagy úgy általánosságban besétálósan jégkockákat?
Tegnap az orlennél láttam. Icecube fagyó a bejáratnál.
-
totya694
őstag
-
fradi81
veterán
-
Rawulf
őstag
Sziasztok! Szegeden lehet valahol kapni jeget? Vagy úgy általánosságban besétálósan jégkockákat?
-
Stylewars_kp
őstag
Benzinkúton is szokott lenni.
-
pepe091
MODERÁTOR
Rókusi krt-i tescoban biztosan van, de a múltkor láttam a makkosházi krt-on lévő Aldiban is a legszélső pénztárnál.
-
sarkanyolo2
őstag
-
Gergello
addikt
-
fecus
őstag
-
szabzoltan1
tag
-
lorcsi
veterán
Egy nagyon nagy köszönet Rawulfnak!!!
Megoldotta a videokártya problémámat.hálás vagyok érte!
köszönöm.Mi lett a megoldas vegul ?
-
Gergello
addikt
Majdnem az összes laptopnak a típushibája a zsanérok kitörése.
Én tudatos avultatásnak hívom ezt.
A laptop műanyagburkolatot nem kellene a gyártóknak tartó és merevítő elemként használni, mert a zsanérok úgyis megszorulnak egy idő után és a csavar foglalatok pedig kitörnek a műanyag öregedése miatt előbb vagy utóbb.Gagyi laptopok jellemzője.
-
Rawulf
őstag
Egy nagyon nagy köszönet Rawulfnak!!!
köszönöm. -
totya694
őstag
2012 óta van nálam a laptop, kikérem magamnak, a kijelző felnyitásra nagyon vigyáztam mindig!
Ennek a modellnek ez ilyen típushibája állítólag. Soha nem ejtettem le, asztali gépként használtam az esetek többségében. Ugyanígy az akksit is a legtöbbször kivettem és anélkül használtam a gépet, 70% körüli töltöttségen tároltam, de így is megadta magát kb. 4 éve. Csináltam egy gyors videót a helyzetről, de nem tudom mennyire adja át. Amikor felnyitnám, megfeszül a műanyag és szétnyílik a sarka, tehát csak úgy tudom felnyitni, hogy összeszorítom a sarkot a két ujjammal.
#96078 macilaci78: köszi! Valami ilyesmire gondoltam én is, az exemnek Lenovoja volt, ott leejtés miatt ment tönkre a zsanér és egy szegedi srác megmókolta.
A Te készülékedbe ilyen zsanér van és ezeknek pl. a felső részén lévő fém lap szokott letörni ezért az LCD fedlapból szoktak kiszakadozni a tőanyák.
[link] A videó alapján feltételezhető,hogy kell egy zsanér pár,és egy kijelző fedlap(vagy ragasztatod vagy veszel másikat)Én anno az ilyen készülékeknél mindig lazítottam a zsanérok anyáin,hogy nem törjön el se milyen burkolati elem ha már cserélnem kellett. -
szabzoltan1
tag
A laptop műanyagburkolatot nem kellene a gyártóknak tartó és merevítő elemként használni, mert a zsanérok úgyis megszorulnak egy idő után és a csavar foglalatok pedig kitörnek a műanyag öregedése miatt előbb vagy utóbb.Egy nagyon nagy köszönet Rawulfnak!!!
köszönöm. -
Rawulf
őstag
2012 óta van nálam a laptop, kikérem magamnak, a kijelző felnyitásra nagyon vigyáztam mindig!
Ennek a modellnek ez ilyen típushibája állítólag. Soha nem ejtettem le, asztali gépként használtam az esetek többségében. Ugyanígy az akksit is a legtöbbször kivettem és anélkül használtam a gépet, 70% körüli töltöttségen tároltam, de így is megadta magát kb. 4 éve. Csináltam egy gyors videót a helyzetről, de nem tudom mennyire adja át. Amikor felnyitnám, megfeszül a műanyag és szétnyílik a sarka, tehát csak úgy tudom felnyitni, hogy összeszorítom a sarkot a két ujjammal.
#96078 macilaci78: köszi! Valami ilyesmire gondoltam én is, az exemnek Lenovoja volt, ott leejtés miatt ment tönkre a zsanér és egy szegedi srác megmókolta.
A laptop műanyagburkolatot nem kellene a gyártóknak tartó és merevítő elemként használni, mert a zsanérok úgyis megszorulnak egy idő után és a csavar foglalatok pedig kitörnek a műanyag öregedése miatt előbb vagy utóbb. -
4ron
senior tag
Ha olyan "mint ha ki akarna törni" akkor az már belülről kivan törve vagy csak részben vagy teljesen.Esetek többségében a fedlapba vannak integrálva azok az anyák amelyek a kijelző zsanért is fogják és természetesen az alsó burkolatot.
Az ilyen jellegű burkolat töréseket vagy a helytelen kijelző felnyitás vagy a zsanérok kiszáradása miatt történő szorulások okozza no meg ott van a műanyag elöregedése is mint tényező és persze sok-sok egyéb más apróság.(valamikor leesett de nem nagy magasságból, meg valaki lecsapta a kijelzőfedelet mint ahogy a filmeken szokták stb)
A noti korából adódóan én nem költenék rá.A ragasztgatás meg egyéb mókolás csak ritkán jön be és gazdaságilag sem biztos,hogy előrébb vagy vele.Pár éve olyan 20~30k közt volt 1-1 átlagos notihoz való belsőfedlap(palmrest) de voltak billkóval egybeépített példányok amelyek 80k-t is megközelítették.
Volt olyan Asus talán 12"-os noti érintős kijelzővel gyártották,hogy drágább volt hozzá a komplett kijelző mint maga a készülék.Nem lehetett szétszedni így egyben árulták(LCD,érintő,fedlap,káva WiFi antennák,kamera,zsanérok,LCD kábel)
-
macilaci78
nagyúr
Van egy Toshiba Satellite L850-13M típusú laptopom, amibe pár éve raktam egy 250GB SSD-t, illetve +4GB RAM-ot, így a gép teljesen alkalmas multimédiás, alapvető felhasználásra. Két baja van, az egyik az akksi, a másikkal kapcsolatban keresnék segítséget.
A jobb oldali zsanér olyan, mintha ki akarna törni, amikor felnyitnám a gépet. Ismertek Szegeden valakit, aki meg tudná javítani, akár mókolni? El akarom adni a gépet, de az új tulajdonosnak nem szeretném, hogy ezzel foglalkoznia kelljen.
Ha hinni lehet totyának (és persze, hogy lehet), akkor vagy add el így csökkentett áron, vagy szedd szét és vidd el műanyagoshoz hegeszteni.
Kálvária sgt, a Military Shop mellett Plastica Bt.Anno egy Kia Rio lámpát javíttattam nála, vadkár. Jó munkát végzett, vissza lehetett tenni a kocsiba, stabilan ült a helyén és be is lehetett állítani.
Egy kézi robotgép műanyag elemének fogazása kopott el, azt nem vállalta, mert a műanyag típusa nem tette lehetővé. Korrektül megmondta. Szerencsére a Szuper Elszo-nál párszáz Ft-ért tudtam venni, Anyám még 10 évig nyüstölte azt a Moulinex-et.
-
macilaci78
nagyúr
-
-Tsaba-
tag
Sziasztok!
Tudtok javasolni autósiskolát (esetleg az is jöhet hova ne menjek), hova menjek el újrakezdőként?
Van jogosítványom (2010-ben szereztem), de igazából sosem vezettem, egy kezemen meg tudom számolni hányszor az elmúlt 10 évben. Baján tanultam meg, de az oktató alapból megútáltatta velem a vezetést és túl sok rutint se sikerült szerezni.
Viszont egyre inkább szükségessé kezd válni, hogy kellene egy autó, mert rengetegszer sz*pat be a volán, hogy nem férek fel a kinézett távolsági buszra, ha utaznom kell valahova, illetve munkahelyen is esedékes lehet, hogy majd vezetni kellejen (eddig ki tudtam "bújni" alóla).Kifejezetten Őt javaslom a Csillagnál, nagyon jó oktató (megtalálta közös hangot a feleségemmel is, az pedig nagy szó
)... -
garga pista
őstag
Én és öcsém is a Stop Autósiskolánál szereztünk jogsit, az öreg Dudásnál. Beléd veri, mire kell odafigyelni.
A másik tipp: olyan, vagy hasonló autót válassz, amit később vezetni fogsz. Kis kompakt, nagy kombi, vagy SUV, nem mindegy. Felszereltségben is érdemes odafigyelni, mert szép és jó dolog a radar, kamera, de ilyenkor már nem veszed hasznát.Köszi @martonx és @macilaci78!
-
totya694
őstag
Van egy Toshiba Satellite L850-13M típusú laptopom, amibe pár éve raktam egy 250GB SSD-t, illetve +4GB RAM-ot, így a gép teljesen alkalmas multimédiás, alapvető felhasználásra. Két baja van, az egyik az akksi, a másikkal kapcsolatban keresnék segítséget.
A jobb oldali zsanér olyan, mintha ki akarna törni, amikor felnyitnám a gépet. Ismertek Szegeden valakit, aki meg tudná javítani, akár mókolni? El akarom adni a gépet, de az új tulajdonosnak nem szeretném, hogy ezzel foglalkoznia kelljen.
Ha olyan "mint ha ki akarna törni" akkor az már belülről kivan törve vagy csak részben vagy teljesen.Esetek többségében a fedlapba vannak integrálva azok az anyák amelyek a kijelző zsanért is fogják és természetesen az alsó burkolatot.
Az ilyen jellegű burkolat töréseket vagy a helytelen kijelző felnyitás vagy a zsanérok kiszáradása miatt történő szorulások okozza no meg ott van a műanyag elöregedése is mint tényező és persze sok-sok egyéb más apróság.(valamikor leesett de nem nagy magasságból, meg valaki lecsapta a kijelzőfedelet mint ahogy a filmeken szokták stb)
A noti korából adódóan én nem költenék rá.A ragasztgatás meg egyéb mókolás csak ritkán jön be és gazdaságilag sem biztos,hogy előrébb vagy vele.Pár éve olyan 20~30k közt volt 1-1 átlagos notihoz való belsőfedlap(palmrest) de voltak billkóval egybeépített példányok amelyek 80k-t is megközelítették.
Volt olyan Asus talán 12"-os noti érintős kijelzővel gyártották,hogy drágább volt hozzá a komplett kijelző mint maga a készülék.Nem lehetett szétszedni így egyben árulták(LCD,érintő,fedlap,káva WiFi antennák,kamera,zsanérok,LCD kábel)
-
Bogyi007
veterán
-
4ron
senior tag
-
Rawulf
őstag
Én és öcsém is a Stop Autósiskolánál szereztünk jogsit, az öreg Dudásnál. Beléd veri, mire kell odafigyelni.
A másik tipp: olyan, vagy hasonló autót válassz, amit később vezetni fogsz. Kis kompakt, nagy kombi, vagy SUV, nem mindegy. Felszereltségben is érdemes odafigyelni, mert szép és jó dolog a radar, kamera, de ilyenkor már nem veszed hasznát. -
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok javasolni autósiskolát (esetleg az is jöhet hova ne menjek), hova menjek el újrakezdőként?
Van jogosítványom (2010-ben szereztem), de igazából sosem vezettem, egy kezemen meg tudom számolni hányszor az elmúlt 10 évben. Baján tanultam meg, de az oktató alapból megútáltatta velem a vezetést és túl sok rutint se sikerült szerezni.
Viszont egyre inkább szükségessé kezd válni, hogy kellene egy autó, mert rengetegszer sz*pat be a volán, hogy nem férek fel a kinézett távolsági buszra, ha utaznom kell valahova, illetve munkahelyen is esedékes lehet, hogy majd vezetni kellejen (eddig ki tudtam "bújni" alóla).Én és öcsém is a Stop Autósiskolánál szereztünk jogsit, az öreg Dudásnál. Beléd veri, mire kell odafigyelni.
A másik tipp: olyan, vagy hasonló autót válassz, amit később vezetni fogsz. Kis kompakt, nagy kombi, vagy SUV, nem mindegy. Felszereltségben is érdemes odafigyelni, mert szép és jó dolog a radar, kamera, de ilyenkor már nem veszed hasznát. -
Rawulf
őstag
Linux rá , és meglepő, de utána minden működni fog..
és nem kell megijedni, ma már nem parancssorbol kell a linuxot sem mókolni..
béke és nyugalom..)
persze én is használok windowst , win11 -et is, 10 éves alaplapon is, és nem tiltakozik mégsem..
De ugy van ez, hogyha idegeskedni van kedvem akkor win,
ha meg csak haladni akarok a munkámmal akkor Linux
Valószínűleg az Asus Armoury Crate és a Windows 11 veszik össze (tán csak nem megint Asus hülyeség?
) , csak mivel egy win10 lett win11-re frissítve, ezért először mindent le kellett szabzoltan1-nek törölnie és egy friss win11-et feltenni. Majd ha már minden egyéb driver fenn lesz, valószínűleg az Armoury Crate-ben GPU módot ECO-ról STANDARD-ra kell állítani, hogy az integrált intel grafikus csoda helyett az nvidia csodát használja.
Elvileg arról van szó, hogy a Windows 10-nél még támogatott volt, hogy egyszerre mindkét grafikus vezérlő működhetett... na a Windows 11-nél ez már nem úgy megy.
Az a baj, hogy szabzoltan1 laptopjában az Asus volt olyan nemtörődöm, hogy nem engedi meg a felhasználónak, hogy csak úgy BIOS szinten beállíthassa, hogy mit szeretne a grafikával.
És természetesen az Asus ügyfélszolgálatra jó eséllyel ez ügyben sem lehet számítani. -
totya694
őstag
béke és nyugalom..)
persze én is használok windowst , win11 -et is, 10 éves alaplapon is, és nem tiltakozik mégsem..
Vagy 3 éve,hogy rá se néztem mennyit fejlődött vagy milyen is "mostanában".
-
veze
őstag
béke és nyugalom..)
-
totya694
őstag
-
Rawulf
őstag
nem jelenik meg egyböl az üzenet
biztos a török választás miatt a ph-t ddosolják

-
szabzoltan1
tag
-
Rawulf
őstag
megoldható?
Ha válaszolsz a privát üzenetemre, talán.
-
szabzoltan1
tag
-
Rawulf
őstag
-
szabzoltan1
tag
-
totya694
őstag
az eszközkezelőben sem lehet látni a videokártyát
A W11 úgy ítéli meg,hogy "szóra sem érdemes"
-
szabzoltan1
tag
-
Rawulf
őstag
persze.
Adott egy asus fx506heb tipusú laptop.
frissitett a windows11(Nem lehet visszaállitani)
azóta nem látja a gép az nvidia videókártyát.a biosban ott van de az eszközkezelő nem látja.már mindent csinátam.
kb 5x telepitettem ujra a windowst de sehogy nem tudom megoldani.
hozzászolásokat is olvastam,de semmi nem segitett az én hozzáértésem szintjén.
.Mi a teljes modellszáma annak a laptopnak?
Újratelepítés előtt leformáztad, vagy rátelepítettél a meglévő windows-ra? -
proper
őstag
persze.
azóta nem látja a gép az nvidia videókártyát.a biosban ott van de az eszközkezelő nem látja.már mindent csinátam.
.Csinálsz egy USB telepitőt win10 képfájlból és mehet fel
vagy töltsd le a win10 drivert és kompatibilitás módban telepítsd fel hátha
nekem a touchpad nem akarta a jót így ment vissza a win10jobb hirtelen nem jut eszembe
-
szabzoltan1
tag
persze.
. -
Rawulf
őstag
Sziasztok.
Van itt köztetek olyan valaki aki ért a laptopokhoz?
Kezdek kissé ideges lenni és kell valaki aki (elméletileg windows probléma) segitene.Esetleg le tudnád írni, hogy mi a gond?
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Kezdek kissé ideges lenni és kell valaki aki (elméletileg windows probléma) segitene.Előre is köszönöm
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Kezdek kissé ideges lenni és kell valaki aki (elméletileg windows probléma) segitene. -
martonx
veterán
Sziasztok!
Viszont egyre inkább szükségessé kezd válni, hogy kellene egy autó, mert rengetegszer sz*pat be a volán, hogy nem férek fel a kinézett távolsági buszra, ha utaznom kell valahova, illetve munkahelyen is esedékes lehet, hogy majd vezetni kellejen (eddig ki tudtam "bújni" alóla).Itt a PH!-n volt (van?) egy autós és motoros oktató szegedi topiklakó.
2-3 éve, amikor 18 év kihagyással újra motorozni kezdtem, nekem ő segített. Viszont a neve sajnos nincs már meg. A Stop autósiskolánál dolgozott. -
Polemius
senior tag
-
pilóta
nagyúr
Sziasztok!
Viszont egyre inkább szükségessé kezd válni, hogy kellene egy autó, mert rengetegszer sz*pat be a volán, hogy nem férek fel a kinézett távolsági buszra, ha utaznom kell valahova, illetve munkahelyen is esedékes lehet, hogy majd vezetni kellejen (eddig ki tudtam "bújni" alóla).A Csillagról jókat hallottam, de nyilván ott is van sok oktató, melyik milyen...
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Viszont egyre inkább szükségessé kezd válni, hogy kellene egy autó, mert rengetegszer sz*pat be a volán, hogy nem férek fel a kinézett távolsági buszra, ha utaznom kell valahova, illetve munkahelyen is esedékes lehet, hogy majd vezetni kellejen (eddig ki tudtam "bújni" alóla). -
vizslakutya
senior tag
-
pilóta
nagyúr
-
Polemius
senior tag
Autókulcsot hol lehet/érdemes Szegeden másoltatni?
Kompletten, tokkal, vonóval, chippel, betanítással, mindennel. (Úgy néz ki, az egyiket sikerült elhagyni...) -
veze
őstag
A Sándorfalvi úton a Szeged tábla után jobbra van egy fatelep. Biztos van pár szerszámuk mert már vettem ott faforgácsot nagy zsákkal.
Al-fa Kft. Telefonszám: (06 62) 542 045Köszi, ismerem őket, eddig csak vásároltam ott, azt nem tudom hogy bevitt árut fürészelnének e... de egy telefont megér
-
fecus
őstag
googliztam közben és én is megtaláltam a Toboz 2000 -et majd telefonon érdeklödöm náluk 5-6 ilyen rönköm van most ( van ami rövidebb is) az a baj hogy ez nem "mennyiség" egy feldolgozónak hogy a gépet átállítsa rá

( és találtam még egyet tápén valaki bérfűrészelő... )
végül is, így is meg lehet oldani [link]
lorcsi: nem asztalos vagyok, de saját részre sok mindent megoldokA Sándorfalvi úton a Szeged tábla után jobbra van egy fatelep. Biztos van pár szerszámuk mert már vettem ott faforgácsot nagy zsákkal.
Al-fa Kft. Telefonszám: (06 62) 542 045 -
veze
őstag
googliztam közben és én is megtaláltam a Toboz 2000 -et majd telefonon érdeklödöm náluk 5-6 ilyen rönköm van most ( van ami rövidebb is) az a baj hogy ez nem "mennyiség" egy feldolgozónak hogy a gépet átállítsa rá

( és találtam még egyet tápén valaki bérfűrészelő... )
végül is, így is meg lehet oldani [link]
lorcsi: nem asztalos vagyok, de saját részre sok mindent megoldok -
-Tsaba-
tag
Tud valaki a városban ( vagy +10 km körzeten belül) olyan telepet ahol szalagfürész van és kb 20-25cm átmérőjű 3 méter hosszuságu fenyő rönköt hosszában felvágnának ?
pl félbe vágnák, mert utána már fel tudom tovább dolgozni , max 17-18cm fér a szalagfűrűszem alám , de több nem ..
Amit én tudtam és régen vágattam, az valahol a fonogyári uton volt de már nem találom .. Ugy rémlik az IKV telepén volt de ott már nem is tudnak rola.Toboz 2000? Talán...
-
lorcsi
veterán
Tud valaki a városban ( vagy +10 km körzeten belül) olyan telepet ahol szalagfürész van és kb 20-25cm átmérőjű 3 méter hosszuságu fenyő rönköt hosszában felvágnának ?
pl félbe vágnák, mert utána már fel tudom tovább dolgozni , max 17-18cm fér a szalagfűrűszem alám , de több nem ..
Amit én tudtam és régen vágattam, az valahol a fonogyári uton volt de már nem találom .. Ugy rémlik az IKV telepén volt de ott már nem is tudnak rola.Asztalos vagy ?
milyen szinten foglalkozol faval ? -
Gergello
addikt
Amit én tudtam és régen vágattam, az valahol a fonogyári uton volt de már nem találom .. Ugy rémlik az IKV telepén volt de ott már nem is tudnak rola.Kereskedő köz legvégén volt a fatelep régen, tanpálya jobbra, fatelep balra. Lehet a stadion megette azóta.
-
veze
őstag
Amit én tudtam és régen vágattam, az valahol a fonogyári uton volt de már nem találom .. Ugy rémlik az IKV telepén volt de ott már nem is tudnak rola. -
pachito
őstag
Moncsi eladó, pici alku belefér!
moncsi katt -
vizslakutya
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
-
fradi81
veterán
-
SirRasor
addikt
Ezért szeretek ide járni
Na de hogy ne csak off legyen, vegyetek fejhallgatót!
-
macilaci78
nagyúr
Úgy látom, a korral nem mindig jár bölcsesség.
-
OPiiPO
veterán
Utolsó hsz-re válaszoltam, egyértelmű volt kinek szólt. Ha ennek azonosítása neked problémát okoz 17 évnyi múlttal, szívesen elárulom melyik hsz-re válaszoltam

#96030 macilaci78: 18 évnyi múlttal ennél többre is futhatta volna, ez gyengére sikerült, dolgozz még rajta

-
Rawulf
őstag
-
szabzoltan1
tag
-
szabzoltan1
tag
-
tlac
nagyúr
-
OPiiPO
veterán
-
szabzoltan1
tag
https://hardverapro.hu/apro/cambridge_audio_s30_3/friss.html
Hogy tudok ide másolni hirdetést?
Ilyen hangfalakat keresek már elég régóta, gondoltam itt is megprobálom.
Általában SirRasor hirdetéseit látom szépen belinkelve, de nekem nem sikerült. -
szabzoltan1
tag
https://hardverapro.hu/apro/cambridge_audio_s30_3/friss.html
-
tisn
veterán
be lehet menni, ha nincs edzes.
-
garga pista
őstag
A Skateworld nagyon jó hely, én is ajánlom. Síhez is értenek nagyon, 2 éve vettem a K2 bakancsomat, bitang jó.
A nagyobb sázmú kori és a dupla zokni minden ilyen (kori, sí, snowboard) nem javasolt. Feltöri a lábad/sarkad, csúszik és nem tudod úgy irányítani ahogy szeretnéd. -
lorcsi
veterán
Be lehet simán menni; oda szoktunk mostanában menni.
Felhő utcai az a https://www.skateworld.hu köszi, megnézem, bár az a Decás Fila nagyon a szívemhez nőtt

..én is csak most tanulom...már hány éve
Ok, ha ugy lesz benezunk a palyara

igen, ok azok
ja, a par ev nekem is megvan… de … inkabb csak szeretnek tudni majd
-
SirRasor
addikt
Be lehet simán menni; oda szoktunk mostanában menni.
Felhő utcai az a https://www.skateworld.hu köszi, megnézem, bár az a Decás Fila nagyon a szívemhez nőtt

..én is csak most tanulom...már hány éve
-
lorcsi
veterán
ott a gorkoripalya, ott tanulj kezdokent
esetleg sandorfalvi vagy algyoi bicajut, azok jo minoseguekigen, felho utcaiak prok, gyerekeknek vagy ott vagy a neten vettem korit.
de hobbira a decas is jo ar/ertek aranyban
nekem a nagy sulyom miatt egy profi ugralos cucc van

az ujszeged toltes regen jo volt, de mostanra mar eleg toredezett szerintem (en is mentem ott, a vegeig 7km, 2*7 mar nem volt rossz tav)
Koripalya az Obi-nál ?
oda csak ugy be lehet menni vagy szervezetten inksbb ?ugralos ?
agressziv ?annak a toltesnek a masik fele a jo csak, arra mar kevesebben vannak
algyo fele is voltam.. az sem rossz
sajna vagy sem, de mostanaban nem hiszem h lesz idom korizgatni.. inkabb par ev mulva
-
tisn
veterán
ott a gorkoripalya, ott tanulj kezdokent
esetleg sandorfalvi vagy algyoi bicajut, azok jo minoseguekigen, felho utcaiak prok, gyerekeknek vagy ott vagy a neten vettem korit.
de hobbira a decas is jo ar/ertek aranyban
nekem a nagy sulyom miatt egy profi ugralos cucc van

az ujszeged toltes regen jo volt, de mostanra mar eleg toredezett szerintem (en is mentem ott, a vegeig 7km, 2*7 mar nem volt rossz tav)
-
lorcsi
veterán
Pár éve már megvan a kori és nyaranta pár alkalommal szoktam szerencsétlenkedni vele.
Tényleg, mintha túl nagy lenne, mert eléggé lötyög, hiába húzom meg.
Szóval elmentünk most vasárnap a Decathlonba és felhúztam egy 42-es Filát. Mintha a lábamra öntötték volna! Felhúztam a 42-es 100-as és 500-as decás sajátmárkásat is: azok is tökéletesek voltak.
Na innen jöttem rá, hogy rossz a méret
Vastagabb zokni egyébként segít valamennyire, de nem az igazi, illetve nyáron nem jó ötlet.
Feleségem csak a görkorizást szereti, úgyhogy rászokunk. Nem tudtam megszerettetni vele a futást.
Ha korit szeretnel akkor inkabb a felho utca
elegge ertik, meg az arak is jokti hol szoktatok ?
en meg tanulom.. de alig van kenyelmes terep
ujszeged toltes, lovolde korul
fosok ha gorongyos vagy egyeb akadaly
-
tisn
veterán
Pár éve már megvan a kori és nyaranta pár alkalommal szoktam szerencsétlenkedni vele.
Szóval elmentünk most vasárnap a Decathlonba és felhúztam egy 42-es Filát. Mintha a lábamra öntötték volna! Felhúztam a 42-es 100-as és 500-as decás sajátmárkásat is: azok is tökéletesek voltak.
Vastagabb zokni egyébként segít valamennyire, de nem az igazi, illetve nyáron nem jó ötlet.
Feleségem csak a görkorizást szereti, úgyhogy rászokunk. Nem tudtam megszerettetni vele a futást.
jo az a gorkori, en is szoktam (gyerekek miatt szerettem meg)
de legutoljara nagyon beallt tole a derekam, igy tavaly mar nem vettem elo.nyilvan a poci erosen hatrany.

azert ha mesz vele, picit megdagad a lab, mint futasnal, szoval nehogy par km utan szoritson.
-
SirRasor
addikt
-
tisn
veterán
-
Rawulf
őstag
-
Polemius
senior tag
Nem tud valaki esetleg itt 3D nyomtatni?
-
fecus
őstag
A legrosszabb az egészben, hogy ezeket visszacsinálni k#$va nehéz lesz.
Nem hiszem. Majd meglepetten felkiáltanak, hogy mennyire nincs verseny és újra koncessziókat írnak ki a telco-ra pl. 4 részre osztva az országot és beszednek egy zsák pénzt érte.
Aztán újra ellehetlenítik a cégeket és visszavásárolják olcsón (Lásd. Digi) Etc. etc. -
pulutodurumo
őstag
-
fecus
őstag
Ja, mint az MVM. Egy évig küzdöttem velük, hogy lássam a számláimat az "új" online felületen. Pár hete minden elveszett kivéve az áram vételezési hely. Az ügyfélszolgálat válasza: van érvényes regisztrációm vegyem fel a végpontokat a bla-bla menüpontban. Nincs olyan menüpont.
Állami monopólium. B#@ meg! -
Rawulf
őstag
-
martonx
veterán
-
Rawulf
őstag
-
garga pista
őstag
-
fecus
őstag
Megint emelt a Digi!?
Nem úgy volt az ajánlata, hogy ha újra 1 évre szerződöm akkor nem emelik 1 évig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
96100 - 96001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 97901 97900 - 97801 97800 - 97701 97700 - 97601 97600 - 97501 97500 - 97401 97400 - 97301 97300 - 97201 97200 - 97101 97100 - 97001 97000 - 96901 96900 - 96801 96800 - 96701 96700 - 96601 96600 - 96501 96500 - 96401 96400 - 96301 96300 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- PlayStation 5
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Ennek a modellnek ez ilyen típushibája állítólag. Soha nem ejtettem le, asztali gépként használtam az esetek többségében. Ugyanígy az akksit is a legtöbbször kivettem és anélkül használtam a gépet, 70% körüli töltöttségen tároltam, de így is megadta magát kb. 4 éve.

) , csak mivel egy win10 lett win11-re frissítve, ezért először mindent le kellett szabzoltan1-nek törölnie és egy friss win11-et feltenni. Majd ha már minden egyéb driver fenn lesz, valószínűleg az Armoury Crate-ben GPU módot ECO-ról STANDARD-ra kell állítani, hogy az integrált intel grafikus csoda helyett az nvidia csodát használja.