Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
78100 - 78001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Nem kedv kérdése, hanem idő és pénz kérdése. Drága játékokat elvből nem veszek, egy ideje már torrentezéssel se szórakozok. Egyébként ezért is van RX460-asom, mert ha kompromisszumokkal is, de ha tényleg kedvem támadna újabb játékokhoz, akkor hiszem, hogy azért elvinné azokat is.
Legalábbis biztosan jobban, mintha integrált GPU-val nyomulnék.
Én folyamatosan AA címekkel* játszok egy idejét múlt géppel, fHD, 30+ fps.
*2008-ból... -
martonx
veterán
Nem kedv kérdése, hanem idő és pénz kérdése. Drága játékokat elvből nem veszek, egy ideje már torrentezéssel se szórakozok. Egyébként ezért is van RX460-asom, mert ha kompromisszumokkal is, de ha tényleg kedvem támadna újabb játékokhoz, akkor hiszem, hogy azért elvinné azokat is.
Legalábbis biztosan jobban, mintha integrált GPU-val nyomulnék.
-
SirRasor
addikt
Én csak WOT-ozok, azt is van, hogy két hétig be se kapcsolom, úgyhogy nagy ritkán játszok 1-1 órácskát. Ezt az RX460 is röhögve viszi fhd-ban mindent maxon. Mint írtam használtan vettem 27K-ért, bár igaz, hogy akitől vettem, ki se dobozolta, hanem rendszergazdaként szerezte az iskolájába, és már passzolta is tovább a szajrét garistól (közszférai rendszergazdák...). Azért venni erős videókártyát, hogy az aktuális AAA címeket fhd felett vigye zokszó nélkül, szerintem pénz kidobás.
Sose lehet tudni mihez kapsz kedvet

Itt egy kis DeusEx -
zsamiatt
őstag
Sziasztok!
Van tippetek arra, hogy mi lehet a gond nálam? (vírusírtó és malware irtó nem talál semmit...)
Már másodszorra fordul elő, hogy az utoljára megnyitott-szerkesztett XLS vagy doc fájlt, pár nap múlva - az asztali gép indítása után, megkapom e-mail csatolmányként a saját e-mail címemről.
Magyarul nem küldöm el, csak lementem merevlemezre a fájlt (xls, vagy doc), és mégis olyan, mintha elküldtem volna magamnak e-mail-en. Feladó én vagyok, a címzett én vagyok.Szia,
milyen vírus írtóval nézted?
Office reinstall volt?
Nem is hallottam még ilyenről. Olyan mintha valaki bent lenne a gépeden. Az office meg a win biztos nem csinál ilyet. -
martonx
veterán
Jaja, World of Warships.
Szeretettel várunk a topikban és a Discord csatin is
Mármint martonx-et, ha kérdése van, vagy klánt/div társat keres, stb.World of Warshipezni aztán végképp alkalomszerűen szoktam. WOT-ozni egy fokkal komolyabban, ott legalábbis még klánban is vagyok, sőt én tettem össze a klán TeamSpeak szerverét Azure-ban

Ha már igazán aktívan úgy se játszok, legalább egy ingyen TS szerverrel hozzájárultam a klán életéhez. -
FoxiestFox
félisten
Melyik a "hajós" játék?

Jaja, World of Warships.
Szeretettel várunk a topikban és a Discord csatin is
Mármint martonx-et, ha kérdése van, vagy klánt/div társat keres, stb. -
sarkanyolo2
őstag
Melyik a "hajós" játék?

World of Warship? - justatip
-
Ted_Beneky
senior tag
Inkább gyere, told velünk a hajóssal

Melyik a "hajós" játék?

-
martonx
veterán

Fiam révén néha azzal is játszok, hát az se egy gépigényes játék

-
FoxiestFox
félisten
Én csak WOT-ozok, azt is van, hogy két hétig be se kapcsolom, úgyhogy nagy ritkán játszok 1-1 órácskát. Ezt az RX460 is röhögve viszi fhd-ban mindent maxon. Mint írtam használtan vettem 27K-ért, bár igaz, hogy akitől vettem, ki se dobozolta, hanem rendszergazdaként szerezte az iskolájába, és már passzolta is tovább a szajrét garistól (közszférai rendszergazdák...). Azért venni erős videókártyát, hogy az aktuális AAA címeket fhd felett vigye zokszó nélkül, szerintem pénz kidobás.

-
macilaci78
nagyúr
Anno a Telekom back office-ban voltam diákmunkás. Amikor elszállt a rendszer, 2 napig csak téptünk...
Egy A4-es papír ha 6 darab egyenlő részre van tépve, akkor az már megsemmisítésnek minősül az adatvédelmi törvény szerint, legalábbis 15 éve így volt.
De ha csak papír, én a fűtési szezon elején nem csak iratmegsemmisítő készülékben gondolkodnék, hanem kandallóval, kazánnal rendelkező ismerősökben is.
Innen vettem fénymásolót, bérleménybe is adnak. Lehet, iratmegsemmisítővel kapcsolatban is tudnak segíteni.
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Szegeden lehet iratmegsemmisítőt bérelni? Lehetőleg min. 15-20 lapkapacitású legyen.
-
martonx
veterán
A két véglet.
Most már 35k alatt nincs RX460, a teljesítménye meg harmatkevés FHD-re.
A 1080as overkill, de ha jó áron van és van pénz, akkor miért ne
A kettő között árban meg ott van a 1060-as, ami jelenleg épphogy elég FHD-ra kb. kompromisszum nélkül. Amellett meg én voksoltam
Pl: DeusEx-ben az élsimítást ki kellett kapcsolnom, hogy ne szaggasson, de amúgy minden más fullon ment.Én csak WOT-ozok, azt is van, hogy két hétig be se kapcsolom, úgyhogy nagy ritkán játszok 1-1 órácskát. Ezt az RX460 is röhögve viszi fhd-ban mindent maxon. Mint írtam használtan vettem 27K-ért, bár igaz, hogy akitől vettem, ki se dobozolta, hanem rendszergazdaként szerezte az iskolájába, és már passzolta is tovább a szajrét garistól (közszférai rendszergazdák...). Azért venni erős videókártyát, hogy az aktuális AAA címeket fhd felett vigye zokszó nélkül, szerintem pénz kidobás.
-
DarkByte
addikt
A két véglet.
A kettő között árban meg ott van a 1060-as, ami jelenleg épphogy elég FHD-ra kb. kompromisszum nélkül. Amellett meg én voksoltam
Pl: DeusEx-ben az élsimítást ki kellett kapcsolnom, hogy ne szaggasson, de amúgy minden más fullon ment.1440p-ben PUBG-hez semmi sem overkill

Na jó, csakugyan túlzás a konfig, de most kb. 3-4 évig nem lesz pénzem a gépre költeni, és valami olyat akartam, ami viszonylag sokáig bírni fogja. Illetve volt egy eladott noti a gépárba, úgy már nem volt annyira vészes. -
SirRasor
addikt
"ha már ennyibe kerül, akkor kapj is valamit a pénzedért, ne az alsó kategóriásakat vedd" - én pont ezért vettem RX460-ast használtan 27K-ért, ramot pedig 2600-ast, hiszen minden Ft, amit e felett költök, kidobott pénz, teljesítmény / ár mutatók ide vagy oda (kivéve ha az ember benchmarkokra élvez, vagy 4K-ban játszik).

A két véglet.
Pl: DeusEx-ben az élsimítást ki kellett kapcsolnom, hogy ne szaggasson, de amúgy minden más fullon ment. -
martonx
veterán
Én is kb. egy hónapja upgrade-eltem a gépem. Sajnos se a RAM, se a VGA árak ellen nem tudsz sok mindent tenni. Vagyis de: ha már ennyibe kerül, akkor kapj is valamit a pénzedért, ne az alsó kategóriásakat vedd. Ezért vettem én végül 3600-as RAM-ot és GTX1080-at. Kegyetlen áruk van, de a többinek a teljesítmény/Ft mutatója nem valami jól áll most. (nyaljanak sót a bányászok és a RAM gyártók
)"ha már ennyibe kerül, akkor kapj is valamit a pénzedért, ne az alsó kategóriásakat vedd" - én pont ezért vettem RX460-ast használtan 27K-ért, ramot pedig 2600-ast, hiszen minden Ft, amit e felett költök, kidobott pénz, teljesítmény / ár mutatók ide vagy oda (kivéve ha az ember benchmarkokra élvez, vagy 4K-ban játszik).

-
nap
addikt
Ha a plafonon vannak hajszálrepedések a gerenda mellett, és 20+ éves a ház, azzal nem kell foglalkozni. Ha fönt valamelyik sarokban, akkor a koszorút kell megerősíteni, ha lent van repedés bárhol, akkor menekülj.
Vizes házat is érdemes elkerülni. -
johnny82
őstag
-
DarkByte
addikt
-
sss
őstag
-
Vesztor87
senior tag
Szia.
Részemről a Pannon Pakk-oskat nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Egy árajánlatért érdemes lehet felhívni őket.
Sz.
Köszönöm mindenkinek, kértem is egy árajánlatot.
Statikust tud valaki ajánlani? Néztünk egy házat, lehet jó lenne, de az egyik szobában repedések vannak... Szaki kellene hogy lássa, hogy ne üljünk fel arra a rollerra aztán.
Köszi. -
DarkByte
addikt
-
Rick4
félisten
Látom, nem akarod megérteni azt a tényt, hogy van kisebbség, meg úgy általában bármi, ami a véleményedtől eltér.
De értem én, hogy vannak akik teherautóval járnak, és ezáltal nem gond bepakolni a bútort, és vannak akik a kiló cukrot vásárolják, nekik sem okoz hazavinni... Eddig ezekkel érveltél, meg is értettem, még ha a példa semmilyen összefüggést se mutatott a témával kapcsolatban.

Csak épp erre írtam, hogy a nagy többség nem ilyen. Aztán hogy te miért nem akarod megérteni, hogy a nagy többségnek kényelmesebb, gazdaságosabb, egyszerűbb mással lehozatni, mint bérelt utánfutóval, fél nap szabival, utánfutón ütve-verve, terhes asszonnyal a 3.-ra cipekedve, azt nem tudom, de asszem jobb is, ha a titkod marad.
-
sss
őstag
Itt árultam 2x4 GB DDR3 ramot, és a kutyának sem kellett.

-
DarkByte
addikt
Amúgy szerintetek várható, hogy a RAM-ok ára csökkenni fog valamikor a nem túl távoli jövőben? Eljutottam az elhatározásig, hogy váltok Ryzenre. Oszt leesett az állam, amikor megláttam, hogy 16 G RAM ~50 ezres.

Szóval a kérdés adott: nyugodjak bele, hogy ennyi, oszt köhögjem ki az árát vagy várjak árcsökkenésre?
Én is kb. egy hónapja upgrade-eltem a gépem. Sajnos se a RAM, se a VGA árak ellen nem tudsz sok mindent tenni. Vagyis de: ha már ennyibe kerül, akkor kapj is valamit a pénzedért, ne az alsó kategóriásakat vedd. Ezért vettem én végül 3600-as RAM-ot és GTX1080-at. Kegyetlen áruk van, de a többinek a teljesítmény/Ft mutatója nem valami jól áll most. (nyaljanak sót a bányászok és a RAM gyártók
) -
macilaci78
nagyúr
Látom nem akarod megérteni azt a tényt, hogy az emberek nagy része nem akkora autót birtokol, amibe egy konyhabútor belefér. Se pakolni, se cipekedni nem akar vele, ezért is fogad fel egy erre szakosodott embert.
Ha a te világnézetedbe nem fér bele, hogy meglásd a konyhabútor szállíthatósága, és a kiló cukor szállíthatósága között a különbséget, akkor sajna meg kell állapítsam, hogy romlott az állapotod.

Tök jó, hogy elmondod, mit lehet az ikeával kezdeni, de azért megsúgom, tudok róla, mint jópár ikeás szállítós körön túllévő, hivatalosan is ezzel (is) foglalkozó ember.
Amit írtam nem gondoltam, hanem tapasztalatból írtam. Lehet másoknak ez nem szokása, de nálam ez jóideje így működik... 
Látom, nem akarod megérteni azt a tényt, hogy van kisebbség, meg úgy általában bármi, ami a véleményedtől eltér.
-
Rick4
félisten
[link]
Az alapfelvetés szerint a kérdező az IKEA honlapon összelegózza a konyháját: elemek, méretek, színek, majd elmegy a boltba megnézni és jujj, de jó, mert szállításig mindent lehet cserélni, variálni beleértve a színeket is, mert baszott nagy a raktárkészlet. Tehát semmi akadálya nincs annak, hogy felmenjen válogatni, mindent kosárba, majd kocsiba rakjon és haza is hozza, amit vesz.Ez pont ugyanaz, mint amikor elmegyek a boltba cukorért, de ott döntöm el, hogy az most Koronás kristálycukor legyen-e, vagy mondjuk Diamant.
De ha a te világnézetedbe nem fér bele, hogy hazavidd, amit megveszel, addig csak elbeszélünk egymás mellett.
Amíg az IKEA nem vállal kiszállítást Szegedre, addig az IKEA a telephelyi átvételig vállal felelősséget az áru épségéért. Az a fuvaros, amelyik a címig vállalja az anyagi felelősséget, természetesen drágább szolgáltatást ad, mint az, amelyik csak feldobja a platóra, majd onnan le. Volt már hasonló problémám, például Litvániába kellett januárba eljuttatnom elég extra bútort sérülés nélkül. És itt az is befolyásolta az áru épségét, hogy fagypont alatti ponyvás autón utazik-e, vagy fűtött raktérben. Háromszor annyiba került a fuvar, de mi csak így vállaltuk azt, hogy az ügyfélnél történő átvételkor is hiba nélküli az áru.
Látom nem akarod megérteni azt a tényt, hogy az emberek nagy része nem akkora autót birtokol, amibe egy konyhabútor belefér. Se pakolni, se cipekedni nem akar vele, ezért is fogad fel egy erre szakosodott embert.
Ha a te világnézetedbe nem fér bele, hogy meglásd a konyhabútor szállíthatósága, és a kiló cukor szállíthatósága között a különbséget, akkor sajna meg kell állapítsam, hogy romlott az állapotod.

Tök jó, hogy elmondod, mit lehet az ikeával kezdeni, de azért megsúgom, tudok róla, mint jópár ikeás szállítós körön túllévő, hivatalosan is ezzel (is) foglalkozó ember.
Amit írtam nem gondoltam, hanem tapasztalatból írtam. Lehet másoknak ez nem szokása, de nálam ez jóideje így működik... 
-
sarkanyolo2
őstag
Csörögj rájuk mi újság, hátha bejön.

-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Szeretnék a barátnőmnek egy virágcsokrot venni tulipánokból, lehetőleg ciklámen színűekből. Szerintetek a mars téri piacnál fogok ilyet találni?
Esetleg tudtok mondani egy olcsóbb virágboltot, ahol nincsenek elszállva az árak?
-
macilaci78
nagyúr
[link]
Az alapfelvetés szerint a kérdező az IKEA honlapon összelegózza a konyháját: elemek, méretek, színek, majd elmegy a boltba megnézni és jujj, de jó, mert szállításig mindent lehet cserélni, variálni beleértve a színeket is, mert baszott nagy a raktárkészlet. Tehát semmi akadálya nincs annak, hogy felmenjen válogatni, mindent kosárba, majd kocsiba rakjon és haza is hozza, amit vesz.Ez pont ugyanaz, mint amikor elmegyek a boltba cukorért, de ott döntöm el, hogy az most Koronás kristálycukor legyen-e, vagy mondjuk Diamant.
De ha a te világnézetedbe nem fér bele, hogy hazavidd, amit megveszel, addig csak elbeszélünk egymás mellett.
Amíg az IKEA nem vállal kiszállítást Szegedre, addig az IKEA a telephelyi átvételig vállal felelősséget az áru épségéért. Az a fuvaros, amelyik a címig vállalja az anyagi felelősséget, természetesen drágább szolgáltatást ad, mint az, amelyik csak feldobja a platóra, majd onnan le. Volt már hasonló problémám, például Litvániába kellett januárba eljuttatnom elég extra bútort sérülés nélkül. És itt az is befolyásolta az áru épségét, hogy fagypont alatti ponyvás autón utazik-e, vagy fűtött raktérben. Háromszor annyiba került a fuvar, de mi csak így vállaltuk azt, hogy az ügyfélnél történő átvételkor is hiba nélküli az áru.
-
PowerBuldog
veterán
-
tisn
veterán
-
szumoo
senior tag
Szia.
Részemről a Pannon Pakk-oskat nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Egy árajánlatért érdemes lehet felhívni őket.
Sz.
-
tisn
veterán
Hibakódot szeretnék kiolvasni. A renault márkaszerviz kicserélte az automata váltóm olaját, azóta hibákat dob. Egyszer már kiolvastattam velük. Raktak bele egy kicsit több olajat. De nem hajlandóak ennél komolyabban foglalkozni vele (szétszedni, szerelni bármit), mert nem foglalkoznak automata váltókkal... Szerintem meg neki se kellett volna akkor látni az olajcserélnek, ha a felmerülő problémákat nem tudják kezelni.
na automatasat meg nem lattam
ha nem boldogulsz, vidd el viktorhoz a beke utcaba, lassan egy evtizede oda hordom a verdat -
r0by
addikt
Délután/este felé kölcsönkérhetem? Kipróbálom megy-e
Ha 17-ig ideérsz a Hétvezér utcába akkor igen.
-
Rick4
félisten
Hibakódot szeretnék kiolvasni. A renault márkaszerviz kicserélte az automata váltóm olaját, azóta hibákat dob. Egyszer már kiolvastattam velük. Raktak bele egy kicsit több olajat. De nem hajlandóak ennél komolyabban foglalkozni vele (szétszedni, szerelni bármit), mert nem foglalkoznak automata váltókkal... Szerintem meg neki se kellett volna akkor látni az olajcserélnek, ha a felmerülő problémákat nem tudják kezelni.
Ugyan én Renault váltókkal nem, de automata váltók felújításával foglalkozom, az egész titok annyi, hogy azt a mennyiséget kell visszatölteni, amennyi kifolyt a váltóból.
-
Rick4
félisten
Először is meg kell jegyeznem, hogy Proper-rel 100%-ban egyetértek: Január-Február a legjobb vásárolni (Kínai import esetén január eleje, mivel februárban Kína szabadságon van és a kínai gyárak csak március végére pörögnek fel ismét).
Memória árak:
A Galaxy-nál és a Colorful-nál is azt mondták, hogy ők 2018 második felére várnak árcsökkenést és akkor akarnak majd új SSD-ket gyártani, nagy volumenben. Addig inkább stagnálás vár.
Azt se felejtsük el, hogy a forint a béka segge alatt van most.
A hírek alapján a Toshiba memória-gyártó részlegét nem tudták a kínaiak megszerezni, ergo "kénytelen" felépíteni a saját gyárukat (elvileg ez már folyamatban van) és ha jövőre beindul Kína saját Nand-lapka gyára, akkor biztosan lesz árcsökkenés.Azt se felejtsük el, hogy a forint a béka segge alatt van most.
Ami nem így van, mert $ árfolyamban (ahogy a kínai is számol) jelen pillanatban is, meg bő 4 hónapja is 10%-kal jobbak vagyunk, mint egy éve, Trump megválasztása után, pont egy éve is 294Ft volt, (akkori euró 318.21ft) ma 275ft, (euró 321.21) A beiktatása után egy darabig volt 303Ft is a $, (pl ezév január 5, amikor 300.37ft volt egy dodó, miközben az euró ekkor is csak 317.38Ft volt)
Tehát most jobbak vagyunk, mint egy éve, felejtsük el azt, hogy egy éve a béka segge alatt voltunk.
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
-
Rick4
félisten
Elbeszélünk egymás mellett.
Amennyiben a te világodban mindenki teherautóval közlekedik, amibe bármikor tudnak rakodni 3-4 m3 cuccot, az enyémben meg ez nem életszerű, akkor mindenképp.

-
macilaci78
nagyúr
Ha te teherautóval jársz nézelődni, akkor tőled külön kérek elnézést.
Gondolom te vagy az egyetlen, aki nem érti, hogy sok ember a számítógép előtt ülve, és megtervezve a dolgokat nem mindent lát ugyanúgy, ahogy az a valóságban néz ki, és elmegy inkább megnézni, a fiókokat kihúzgálni, a mintát, fényességet, valós árnyalatot, erezetet stb megnézni. Hidd el,sokaknál így működik. 
Ahol pici gyerek megy anyukával, ott még egy mosógépet se nagyon szeretnek hazavinni, nem hogy 3 m3 bútort bepakolni a családi suzukiba, de biztosan én látom rosszul.
Elbeszélünk egymás mellett.
-
tisn
veterán
Sziasztok!
ODB2 bluetooth diag eszközt keresek kölcsönbe a mai napra Megane 1hez kellene. Telefonnal párosíthatót.
Köszi.mi tortent?
-
tisn
veterán
tudok egy jo es viszonylag olcso ceget, csak nem jut eszembe a nevuk

ja megvan. p[nnon pakk
-
totya694
őstag
Először is meg kell jegyeznem, hogy Proper-rel 100%-ban egyetértek: Január-Február a legjobb vásárolni (Kínai import esetén január eleje, mivel februárban Kína szabadságon van és a kínai gyárak csak március végére pörögnek fel ismét).
Memória árak:
A Galaxy-nál és a Colorful-nál is azt mondták, hogy ők 2018 második felére várnak árcsökkenést és akkor akarnak majd új SSD-ket gyártani, nagy volumenben. Addig inkább stagnálás vár.
A hírek alapján a Toshiba memória-gyártó részlegét nem tudták a kínaiak megszerezni, ergo "kénytelen" felépíteni a saját gyárukat (elvileg ez már folyamatban van) és ha jövőre beindul Kína saját Nand-lapka gyára, akkor biztosan lesz árcsökkenés.Azért jó hallani híreket abból a nagy országból a terveikkel kapcsolatosan.
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
ODB2 bluetooth diag eszközt keresek kölcsönbe a mai napra Megane 1hez kellene. Telefonnal párosíthatót.
Köszi.Valaki esetleg?
-
Rawulf
őstag
Memória árak:
A hírek alapján a Toshiba memória-gyártó részlegét nem tudták a kínaiak megszerezni, ergo "kénytelen" felépíteni a saját gyárukat (elvileg ez már folyamatban van) és ha jövőre beindul Kína saját Nand-lapka gyára, akkor biztosan lesz árcsökkenés. -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Költöztetésben járatos céger tudnátok ajánlani? Olyan kellene ami megbízható, jó. Nem baj ha olcsó is, de ha nem a legolcsóbb de jó az is megfelel. Lényeg hogy az ember számíthasson rá és vigyázzanak a cuccokra. -
Rick4
félisten
Te nem értetted meg: ha már elmegyek vásárolni, megveszem és hazahozom. Persze, ha nem tudom, mit akarok és van-e készletem, akkor azt csak kirándulásnak tartom.
Ha te teherautóval jársz nézelődni, akkor tőled külön kérek elnézést.
Gondolom te vagy az egyetlen, aki nem érti, hogy sok ember a számítógép előtt ülve, és megtervezve a dolgokat nem mindent lát ugyanúgy, ahogy az a valóságban néz ki, és elmegy inkább megnézni, a fiókokat kihúzgálni, a mintát, fényességet, valós árnyalatot, erezetet stb megnézni. Hidd el,sokaknál így működik. 
Ahol pici gyerek megy anyukával, ott még egy mosógépet se nagyon szeretnek hazavinni, nem hogy 3 m3 bútort bepakolni a családi suzukiba, de biztosan én látom rosszul.
-
proper
őstag
Igyekeznek minél korábban profithoz jutni

Még nem néztem meg mit kínálnak azokon a napokon.nem kell hinni már a mesékben
mindenhol feláraznak majd nagyon leáraznak így szépen mutatnak a százalékok de lehet drágábban veszed meg mint 1 nappal előtte
országosan biztos lesz pár db termék ami megérné de lesz belőlük 1-2 db így csak páran fognak jól járni
black friday, karácsony, joy napok, glamour napok
ezeket hagyni kell és majd január - februárban kell vásárolni mert akkor lesznek tényleges leárazások
-
Orionk
senior tag
Igyekeznek minél korábban profithoz jutni

Még nem néztem meg mit kínálnak azokon a napokon.Vigyázni kell az EDigitalban az akciókkal, mert sokszor olyan "áresést" reklámoznak be, ami az előző hónapok többségéhez képest nem is számít olcsóbbnak annál a terméknél, de a reklámozás miatt az emberek azt hiszik, hogy igen.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Orionk
senior tag
Hi!
Elég "korán" már a következő Pénteken lesz az ExtremeDigitalban BlackFriday.
Ti kinéztetek, láttatok már valamilyen értelmes akciót arra a napra?
-
kovnor
csendes tag
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Van tippetek arra, hogy mi lehet a gond nálam? (vírusírtó és malware irtó nem talál semmit...)
Már másodszorra fordul elő, hogy az utoljára megnyitott-szerkesztett XLS vagy doc fájlt, pár nap múlva - az asztali gép indítása után, megkapom e-mail csatolmányként a saját e-mail címemről.
Magyarul nem küldöm el, csak lementem merevlemezre a fájlt (xls, vagy doc), és mégis olyan, mintha elküldtem volna magamnak e-mail-en. Feladó én vagyok, a címzett én vagyok. -
macilaci78
nagyúr
Nem értetted meg..
Amíg egy szobafestő úgy dönt, hogy a saját munkájával foglalkozik, és kifest két szobát 3 óra alatt 25 ezer munkadíjért, vagy egy fodrász megcsinál 6 férfi vágást 12 ezerért, esetleg egy autószerelő megcsinál egy olaj és egy vezérléscserét 25 ezerért, addig nem feltétlenül érdemes nekik autót bérelgetni, meg autókázni Szegedről Budapestre, meg pakolászni a cuccokat a kocsiba. Van olyan, aki ehhez ért, és olcsóbban megcsinálja ugyanazt, mint ha te magad próbálkoznál.Te nem értetted meg: ha már elmegyek vásárolni, megveszem és hazahozom. Persze, ha nem tudom, mit akarok és van-e készletem, akkor azt csak kirándulásnak tartom.
-
azbest
félisten
Lefagy az iPhone X kijelzője a hidegben
Az Apple frissítéssel javítja a hibát, de azt mondja, hogy a telefon csak 0 fok fölött használható. - Ez most komoly?Rengeteg telefont használtam már -10 fokban és egyikkel sem volt ilyen, de persze gyorsabban lemerültek.
Azért egy félmilliós telefontól elvárnám, hogy legalább -10 fokig működjön rendesen.a korábbi modellnél is volt probléma hidegben, Magyarósi Csaba vlogon is volt ilyen miatt garis szerviz 3:45től, akkor akku kapacitás eltűnt

A szoftverfrissítés lehet az lesz, hogy fűti hidegben a telefont proci pörgetéssel

A számológép meg nem rosszul számol, csak a dizájn a funkcionalitás rovására ment és nem veszi be a gombnyomást animáció közben...
(#78035) Rick4
ja, neten láttam én is legalább két vállalkozót, aki ütemezve szegedre hord ikeás cuccokat. Ami pech vidékieknek, hogy ha valami féláras, family cardos akció van, az nem biztos, hogy működik úgy. A kártyához is személyes bemenetel kell, meg talán a használathoz is. Persze normál áras cuccnál a 10% fuvardíj még vállalható lehet, főleg, ha itt nem kapni ami kell. -
Rick4
félisten
ugy nezem ez ujabb, de az index nikonos forumaban is ezt irtak neki
Ezeket az objektíveket kitből kiszedve, gyakorlatilag pár tucat expóval 25-30 körül árulgatják, és a régebbi vázakkal nem is teljesen kompatibilis! Szerintem gondold át az árát, így nem kell senkinek.
a regebbi 18-55 meg 15k korul van
en 40-ert vettem a 18-105-t hasznaltan (40-45k korul van), az merfoldekkel jobb ojjektiv
Akkor csak jól gondoltam, hogy ornitológusnak készül a srác.

-
SirRasor
addikt
nem kabatot hordok ilyenkor, hanem decathlonos turafelsot alatta meg 1-2 reteg sportcuccot, ami szellozik
sportolashoz sportcucc kell, ideje megtanulni
nagyon sokaig en is pamutpoloban fociztam meg ilyenkor is, atizzad az ember, kellemetlen
a modern technologia jo ruhakat fejlesztett ki, azokat kell hasznalni
Thx, akkor így keresgélek.
-
tisn
veterán
ugy nezem ez ujabb, de az index nikonos forumaban is ezt irtak neki
Ezeket az objektíveket kitből kiszedve, gyakorlatilag pár tucat expóval 25-30 körül árulgatják, és a régebbi vázakkal nem is teljesen kompatibilis! Szerintem gondold át az árát, így nem kell senkinek.
a regebbi 18-55 meg 15k korul van
en 40-ert vettem a 18-105-t hasznaltan (40-45k korul van), az merfoldekkel jobb ojjektiv
-
Rick4
félisten
-
tisn
veterán
Sziasztok!
Eladó Nikon D3200 váz + ÚJ! Nikon 18-55 AF-P DX G VR objektív
Nikon D3200 váz
Kiválló állapotban lévő Nikon D3200 tükörreflexes váz eredeti akkujával, akkutöltővel, kábelekkel. Magyarországon vásárolt, minden papírja (számla, használati utasítás, doboz) meg van hozzá!
Expószám: 27971
Gyártói garancia: 2017. 11. 24-ig
S/N: 7176598
Az oldalon lévő képet ezzel készítettem: [link]
Ár: 54.000 FtÚJ! Nikon 18-55 AF-P DX G VR objektív
Az objektív kitben lett Magyarországon vásárolva, de nekem csak a vázra van szükségem.
Egyszer sem használtam!
GARANCIA: 1 ÉV GYÁRTÓI
S/N: 20943162
Ár: 54.000 FtA kettő egyben: 104.000 Ft
Kipróbálás, átvétel Szegeden, esetleg Vásárhelyen.
Tel.: 20/460-5858
email: info@kovacsnorbert.huilyen draga mar a 18-55?
-
Rick4
félisten
Azért Szegedről Ikeába menni nem órabérben kell.
Nem értetted meg..
Amíg egy szobafestő úgy dönt, hogy a saját munkájával foglalkozik, és kifest két szobát 3 óra alatt 25 ezer munkadíjért, vagy egy fodrász megcsinál 6 férfi vágást 12 ezerért, esetleg egy autószerelő megcsinál egy olaj és egy vezérléscserét 25 ezerért, addig nem feltétlenül érdemes nekik autót bérelgetni, meg autókázni Szegedről Budapestre, meg pakolászni a cuccokat a kocsiba. Van olyan, aki ehhez ért, és olcsóbban megcsinálja ugyanazt, mint ha te magad próbálkoznál. -
kovnor
csendes tag
Sziasztok!
Eladó Nikon D3200 váz + ÚJ! Nikon 18-55 AF-P DX G VR objektív
Nikon D3200 váz
Kiválló állapotban lévő Nikon D3200 tükörreflexes váz eredeti akkujával, akkutöltővel, kábelekkel. Magyarországon vásárolt, minden papírja (számla, használati utasítás, doboz) meg van hozzá!
Expószám: 27971
Gyártói garancia: 2017. 11. 24-ig
S/N: 7176598
Az oldalon lévő képet ezzel készítettem: [link]
Ár: 54.000 FtÚJ! Nikon 18-55 AF-P DX G VR objektív
Az objektív kitben lett Magyarországon vásárolva, de nekem csak a vázra van szükségem.
Egyszer sem használtam!
GARANCIA: 1 ÉV GYÁRTÓI
S/N: 20943162
Ár: 54.000 FtA kettő egyben: 104.000 Ft
Kipróbálás, átvétel Szegeden, esetleg Vásárhelyen.
Tel.: 20/460-5858
email: info@kovacsnorbert.hu -
Orionk
senior tag
Én azért észre szoktam venni azt a gigantikus, mozgó, vörös akármit, ami mobilon megjelenik a fórum felett, a kijelzőterület laza negyedét, és némi erőforrást elfoglalva.

Most nincs ott, pedig akartam egy képernyőmentést róla.Én itt a Prohardveren fórumozás közben még szinte sosem láttam reklámot.

Én Pc-ről Chrome böngészőn vagyok AdBlocker nélkül.
-
ShadowX
őstag
-
Agyasima
őstag
Több szakmai portálos elemzés szerint sajnos nem fog csökkeni, sőt enyhe emelkedés várható. Itt a hardveraprón ki lehet fogni azért jó áron. Én a 16 GB so-dimm ddr4-et vettem 21K-ért. Sokan számlával, garival adják.
Bolti árak eszméletlenek....
Utoljára még az első gépeim építésekor voltak arányaiban nézve ilyen árak. A mobilpiac és az ssd piac tolja felfelé az árakat.Köszi! Akkor nincs értelme várni. Hardverapró meg pont most esett szét, ahogy elnézem. 502 Bad gateway
-
ShadowX
őstag
Amúgy szerintetek várható, hogy a RAM-ok ára csökkenni fog valamikor a nem túl távoli jövőben? Eljutottam az elhatározásig, hogy váltok Ryzenre. Oszt leesett az állam, amikor megláttam, hogy 16 G RAM ~50 ezres.

Szóval a kérdés adott: nyugodjak bele, hogy ennyi, oszt köhögjem ki az árát vagy várjak árcsökkenésre?
Több szakmai portálos elemzés szerint sajnos nem fog csökkeni, sőt enyhe emelkedés várható. Itt a hardveraprón ki lehet fogni azért jó áron. Én a 16 GB so-dimm ddr4-et vettem 21K-ért. Sokan számlával, garival adják.
Bolti árak eszméletlenek....
Utoljára még az első gépeim építésekor voltak arányaiban nézve ilyen árak. A mobilpiac és az ssd piac tolja felfelé az árakat. -
Agyasima
őstag

-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Köszi. -
Agyasima
őstag
...kézműves tartalom...
totál @gyf@sz -
quailstorm
félisten
Én azért észre szoktam venni azt a gigantikus, mozgó, vörös akármit, ami mobilon megjelenik a fórum felett, a kijelzőterület laza negyedét, és némi erőforrást elfoglalva.

Most nincs ott, pedig akartam egy képernyőmentést róla.Mobilról nagyon ritkán vagyok, ott is asztali nézetben.
Ettől függetlenül tartom hogy a PH! kb az egyik legdiszkrétebb hirdetés szempontjából, és vírusos reklámokat se szoktam látni.
Máshol popup hegyek vannak... -
FoxiestFox
félisten
Azt hiszem te még nem láttál igazi netes reklámot. Itt a PH!-n észre se veszed őket kb...

Most nincs ott, pedig akartam egy képernyőmentést róla. -
maximilian4
addikt
Azt hiszem te még nem láttál igazi netes reklámot. Itt a PH!-n észre se veszed őket kb...
Emlékszem volt h beírtam valamelyik híroldal webcímét, belépett és egyből jött egy olyan reklámvideó, ami az egész képernyőt beterítette, és kb 5 másodperc után lehetett skipelni csak. Talán pont az index volt.

-
quailstorm
félisten
-
martonx
veterán
A PH-s reklámoktól azért vagyok kiakadva, mert pl. hwsw-n is reklámoznak, de közel sem zavaróan. Sőt indexen is reklámoznak de ott sem zavar. Én egész konkrétan pont a PH miatt használok adblockert

Mert itt a legarcbamászóbbak, legzavaróbbak a reklámok. -
macilaci78
nagyúr
Egy kisbusz méretű teherautó bérlése órára mindössze 6K, de ha egész napra kell, az is 9K, és abba sok sok m3 cucc belefér. Ja, és nem 80-nal kell felmenni meg lejönni, (ahol ugye a kamionok a nekik megengedett 90+-szal közlekednek) mint utánfutóval.
És persze van olyan is, hogy valakit meg lehet fizetni, menjen fel, hozza le a cuccot, szállítsa házhoz. Ez utóbbi lesz a legolcsóbb megoldás.
Azért Szegedről Ikeába menni nem órabérben kell.
-
CanibelZ
aktív tag
Itt Szegeden lehet valahol kapni Djarumot (Black), vagy egyéb különleges cigarettát valahol?
Az Anna-kútnál van egy dohánybolt, szivarból van választék, szóval gondolom cigarettából is lehet találni valami különlegesebbet.
-
maximilian4
addikt
Itt Szegeden lehet valahol kapni Djarumot (Black), vagy egyéb különleges cigarettát valahol?
-
Rick4
félisten
Az Apple frissítéssel javítja a hibát, de azt mondja, hogy a telefon csak 0 fok fölött használható. - Ez most komoly?Rengeteg telefont használtam már -10 fokban és egyikkel sem volt ilyen, de persze gyorsabban lemerültek.
Azért egy félmilliós telefontól elvárnám, hogy legalább -10 fokig működjön rendesen.Ez annyira komoly, hogy az egyik előző széria akksija sem bírta a hideget, amikor bejön a tél, a zsebedben simán kikapcsol a készülék. Majd melegebb helyre mész, felmelegszik, és újra be tudod kapcsolni.
Ismerős 6S-sel volt, hogy már délelőtt 11-kor hangposta volt.
Nagyon várta a tavaszt. 
-
Rick4
félisten
Az IKEA konyhában nagyon erős, viccen kívül a maga mezőnyében egy nagyon jó választás.
És mióta megnyílt az M5 bevezetőn, akár szegedieknek is jó alternatíva.
Egy személyautó bérlése 6-8k, utánfutóé a fele, egy kisbusz méretű dobozosé a duplája. Persze, pályamatrica, mert még WC-re is csak pályán lehet menni... Akinek sír a szája a bérléskor fizetendő kaucióért, annak nincs pénze konyhabútorra sem.Egy kisbusz méretű teherautó bérlése órára mindössze 6K, de ha egész napra kell, az is 9K, és abba sok sok m3 cucc belefér. Ja, és nem 80-nal kell felmenni meg lejönni, (ahol ugye a kamionok a nekik megengedett 90+-szal közlekednek) mint utánfutóval.
És persze van olyan is, hogy valakit meg lehet fizetni, menjen fel, hozza le a cuccot, szállítsa házhoz. Ez utóbbi lesz a legolcsóbb megoldás.
-
Rick4
félisten
Ha nincs reklám, mi sem leszünk? A célzott reklám, ami esetleg az érdeklődési körömmel függne össze, ahol emiatt nem a napi megjelenítés hoz pénzt, hanem ha kattintok, és szolgáltatást, vagy terméket vásárolok, nincs meg nekik? Pedig nem mai találmány.

-
ShadowX
őstag
-
martonx
veterán
PH elkezdett Adblocker-es figyelmeztetéseket dobálni. Az a vicc, hogy még ezeket a figyelmeztetéseket is szívesebben nézem, mint a reklámokat

-
sarkanyolo2
őstag
1+2+3 = 24 az iPhone-ok új számológépe szerint : Ezt kipróbálná valaki, akinek 11.1-es iOS-e van?

Barátnőmnek 11.1 van, neki jól számol. iPhone 6S.

-
Rawulf
őstag
1+2+3 = 24 az iPhone-ok új számológépe szerint : Ezt kipróbálná valaki, akinek 11.1-es iOS-e van?

-
macilaci78
nagyúr
Utána lehet nézni melyik cég csinálja, pontosan nem emlékszem már de az elterjedt nagy gyártók a beszállítóik (Whirpool, Electrolux, Samsung stb...). Az asztaloson megspórolod az ÁFÁ-t meg még tudja mit. Nekünk is azt mondta akik összerakták, hogy olcsóbban ki lehet hozni, de aztán mikor két-három nap alatt összerakták, azért az igen meggyőző volt.
Ikeaban 5-10-15 év garancia van a dolgaikra. Mint írtam az egyik szempont az odamegyek-összeválogatom-lehozom összerakom és ez három nap. Ha előtte felmész szétnézni (az se egy örült összeg manapság), összerakva is láthatsz pár konyhát, az is adhat tippet.
És igen egészen a fizetésig módosíthatsz bármit. Ha mégsem jó a szín, vagy a forma vagy bármi.küldtem privát üzenetet is
Az IKEA konyhában nagyon erős, viccen kívül a maga mezőnyében egy nagyon jó választás.
És mióta megnyílt az M5 bevezetőn, akár szegedieknek is jó alternatíva.
Egy személyautó bérlése 6-8k, utánfutóé a fele, egy kisbusz méretű dobozosé a duplája. Persze, pályamatrica, mert még WC-re is csak pályán lehet menni... Akinek sír a szája a bérléskor fizetendő kaucióért, annak nincs pénze konyhabútorra sem. -
macilaci78
nagyúr
Ezek annyira egyénfüggő dolgok.
Columbiát hordok, kivehető termobéléssel, ami önmagában egy softshell dzsekiként is használható. Maga a télikabát van sportos és komolyabb, elegánsabb fazonban is.Persze, ez sem feltétlen kompromisszummentes a maga 60-80k-s árával. 6 éves a kabát és messze nem érzem, hogy kukázni kellene, a patentek patent állapotban vannak, a tépőzárai nincsenek elkoszolódva, elöregedve, elválva, a derékrészen a hálós bélés bolyhos ugyan, de erre van szerszám, a cipzárak nem akadnak, nincsenek megnyúlva.
-
Attix82
addikt
Azért egy félmilliós telefontól elvárnám, hogy legalább -10 fokig működjön rendesen.Samsung gyártja a kijelzőt.
-
totya694
őstag
Azért egy félmilliós telefontól elvárnám, hogy legalább -10 fokig működjön rendesen.Semmi sem tarthat örökké...
-
Rawulf
őstag
Azért egy félmilliós telefontól elvárnám, hogy legalább -10 fokig működjön rendesen. -
tisn
veterán
nem kabatot hordok ilyenkor, hanem decathlonos turafelsot alatta meg 1-2 reteg sportcuccot, ami szellozik
sportolashoz sportcucc kell, ideje megtanulni
nagyon sokaig en is pamutpoloban fociztam meg ilyenkor is, atizzad az ember, kellemetlen
a modern technologia jo ruhakat fejlesztett ki, azokat kell hasznalni
-
Agyasima
őstag
-
SirRasor
addikt
Lassan kukázni kell a télikabátomat, de sose találok jót; csak kompromisszum.
Tudtok esetleg olyat javasolni, amiben nem fagyok meg -10 C°-ban, DE közepes intenzitású biciklizés közben nem rohadok bele?
-
pachito
őstag
-
Thom!
veterán
--Inwin Chopin ház-- eladó, mini-itx rendszerekhez 150W táppal.
-
csoszogi
tag
Hali!
Igen, az Ikea az én fejemben is megfordult. A beépíthető elektromos cuccaik milyenek? Nem ismertem őket. A bútorok között simán találnék olyat, ami bejön. Csak ahogy a honlapon nézem a konyhákat, elég húzós az ár. Bár egyik ismerősöm csináltatott valamilyen bútort az ikeás mintájára, aztán sem színben, sem minőségben nem hozta az ikeásét, így megbánta, hogy nem szánta rá a több pénzt. Viszont egy jó asztalossal százezreket lehet spórolni, erre is van példa ismerősök között.

Mod: jöhet privi nekem is.

Mod2: továbbra is köszi, aki írt még!
Utána lehet nézni melyik cég csinálja, pontosan nem emlékszem már de az elterjedt nagy gyártók a beszállítóik (Whirpool, Electrolux, Samsung stb...). Az asztaloson megspórolod az ÁFÁ-t meg még tudja mit. Nekünk is azt mondta akik összerakták, hogy olcsóbban ki lehet hozni, de aztán mikor két-három nap alatt összerakták, azért az igen meggyőző volt.
Ikeaban 5-10-15 év garancia van a dolgaikra. Mint írtam az egyik szempont az odamegyek-összeválogatom-lehozom összerakom és ez három nap. Ha előtte felmész szétnézni (az se egy örült összeg manapság), összerakva is láthatsz pár konyhát, az is adhat tippet.
És igen egészen a fizetésig módosíthatsz bármit. Ha mégsem jó a szín, vagy a forma vagy bármi.küldtem privát üzenetet is
Új hozzászólás Aktív témák
-
78100 - 78001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- PlayStation 5
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)