Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
70100 - 70001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 69901 69900 - 69801 69800 - 69701 69700 - 69601 69600 - 69501 69500 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilóta
nagyúr
Nekem is hamarosan aktuális lesz a mosógép téma - amint végre valahára meg tudjuk ejteni a lakás adásvételt, mert ennyi szerencsétlenkedést mint amit a tulajok és az ingatlanos levág még nem láttam
- de én most 90k-nál többet nem akarok rá költeni, mert még hűtőgép és pár egyéb konyhai gép is kelleni fog. Azt mondjátok az LG direct drive-ok jó vételnek számítanak? Én Bosch-t akartam venni, 7kg-os töltetűt. Még annál is jobb vétel?Szerintem vedd meg az LG-t nyugodtan, vagy egy Electroluxot (ugyanaz, mint az AEG vagy Bosch, csak más a matrica rajta).
A Whirlpool olcsóbb, meg garanciás is boztos, de sokra mégy vele, ha havonta két hetet vársz a szervizre, és anyádékhoz hordod a ruhát mosni hátizsákkal... -
Vesztor87
senior tag
Fábia 400k-ért? Hol? G Astra tetszik leginkább am, de vicc hogy 98-ast adnak 700k-ért kereskedésbe... itt. Pesten, dunántúlon persze van minden olcsóért, csak fene tudja milyen.
-
Rick4
félisten
Nem tudom, milyen összeghatár van megszabva, de a Fabiából kiindulva 400K környéke, gondolkodás nélkül Octaviát, vagy kicsit több pénzből Passatot, Golf 4 kombit vennék.

-
Vesztor87
senior tag
Nem jó, mert a motorra kapsz 10 év garit, azt meg cseszheted. A háztartásigép-szerelő haveromnak a műhelye mellett hegyekben állnak a mosógépek, 1000-ból ha 1-nek elromlik a motorja, akkor sokat mondok. Vedd meg nyugodtan a legolcsóbb whirlpoolt, vagy a legolcsóbb fagort, amennyiben mosni szeretnél, a sznobizásra jó az aeg, bosch, lg.
+1, ha akarsz pár e ft-ért veszel hozzá gart, oszt jóccakát. Sokszor az a tapasztalat hogy a legolcsóbb bírja a legtovább.
Más; G Astrája, Fábia kombija nincs valakinek eladó? Valami jó kellene jó áron. Hahu/jófogás körbe nézve már, ha esetleg tudtok vmit érdekelhet. Köszi.
-
Rick4
félisten
Nekem is hamarosan aktuális lesz a mosógép téma - amint végre valahára meg tudjuk ejteni a lakás adásvételt, mert ennyi szerencsétlenkedést mint amit a tulajok és az ingatlanos levág még nem láttam
- de én most 90k-nál többet nem akarok rá költeni, mert még hűtőgép és pár egyéb konyhai gép is kelleni fog. Azt mondjátok az LG direct drive-ok jó vételnek számítanak? Én Bosch-t akartam venni, 7kg-os töltetűt. Még annál is jobb vétel?Nem jó, mert a motorra kapsz 10 év garit, azt meg cseszheted. A háztartásigép-szerelő haveromnak a műhelye mellett hegyekben állnak a mosógépek, 1000-ból ha 1-nek elromlik a motorja, akkor sokat mondok. Vedd meg nyugodtan a legolcsóbb whirlpoolt, vagy a legolcsóbb fagort, amennyiben mosni szeretnél, a sznobizásra jó az aeg, bosch, lg.
-
DarkByte
addikt
- de én most 90k-nál többet nem akarok rá költeni, mert még hűtőgép és pár egyéb konyhai gép is kelleni fog. Azt mondjátok az LG direct drive-ok jó vételnek számítanak? Én Bosch-t akartam venni, 7kg-os töltetűt. Még annál is jobb vétel? -
totya694
őstag
Lumia 435 2 SIM-es független 1 éves múlt teló eladó 12k-ért!
-
pilóta
nagyúr
-
Rick4
félisten
-
pilóta
nagyúr
-
Rick4
félisten
-
pilóta
nagyúr
-
Rick4
félisten
Adott egy gépezet, amiben egy Xeonos (Supermicro X6DAE-G2) alaplap elhalálozott.
A kérdés, hogy ha kicserélem egy bárakármilyen alaplapra, amibe ugye nem xeon proci van, hanem valami sima, életre tudom-e kelteni az XP profot újratelepítés nélkül?Azért lenne fontos újratelepítés nélkül megoldani, mert elég speckó programok vannak rajta, amit nem szeretnék újratelepíteni, újra beállítani ezer paramétert, ami már egyszer megvan. (lézergravírozó, habvágó, plotter, színkalibráló, ilyenek)
Illetve valakinek van-e valami alaplapja procival, 2 giga rammal, ami jó lehet bele pici pénzért?
Amúgy csak egy kérdés, ezeknek a programoknak nincs egy config file-juk, save mappájuk, mait lehet backupolni?
-
pilóta
nagyúr
-
kraftxld
félisten
Adott egy gépezet, amiben egy Xeonos (Supermicro X6DAE-G2) alaplap elhalálozott.
A kérdés, hogy ha kicserélem egy bárakármilyen alaplapra, amibe ugye nem xeon proci van, hanem valami sima, életre tudom-e kelteni az XP profot újratelepítés nélkül?Azért lenne fontos újratelepítés nélkül megoldani, mert elég speckó programok vannak rajta, amit nem szeretnék újratelepíteni, újra beállítani ezer paramétert, ami már egyszer megvan. (lézergravírozó, habvágó, plotter, színkalibráló, ilyenek)
Illetve valakinek van-e valami alaplapja procival, 2 giga rammal, ami jó lehet bele pici pénzért?
Igen, meg lehet csinalni. Szinte barmilyen XP kepes gepben ujra lehet eleszteni.
Van egy dual xeonom 1giga rammal, kb hasonlo korosztaly (Compaq w6000) ha megveszed abba beleszogelhetjuk
-
Amarth
senior tag
-
Old fox
tag
-
Krogoth
senior tag
-
Amarth
senior tag
Üdv!
Lenne vkinek egy tápja kölcsönbe pár órára?
-
fecus
őstag
-
macilaci78
nagyúr
Majd ha nekem lesz aktuális, jövök tanácsért a szaktopikba. Addig lehet, fordul még egyet a világ.
A jelenleg birtokolt, használt, általad javasolt mosógépről meg leírtam a tapasztalatomat. Édesanyám okosabb-drágább Siemense pár javítás (ékszíj, elektronika) után lehelte ki a lelkét 10 éven belül, az utód Bosch sem tökéletes már.
Sütőből olyat vettem, amire 6 év garit adtak, 4 hónapos korában égett ki a fűtőszál. Szóval a vállalt garanciaidő sem garancia a minőségre.Egy 7+ kg-os mosógép lesz a cél minden esetre, hogy erőlködés nélkül tudjak plédet, paplant is mosni otthon. A közeli mosoda 10-15 kg-os gépekkel dolgozik, egy mosás-szárítás kombó 2,4 k.
-
Rick4
félisten
-
Rolly
veterán
Van egy magyar vállalkozás, használt, felújított Mieleket adnak 12 hó garival. Múlt héten 70-145 k közti ársávban voltak főleg elöl töltősek.
150-ért veszel két alap mosógépet ami:
- nem felújított
- energia és víz takarékosabb
- és nem 1 év garancia van rá hanem mondjuk 2x 3 ... és ha megy 10 évig akkor 20 évre van mosogéped
-
macilaci78
nagyúr
Jajj, gyerekek, nekem az első érdemi, nem hirdetés, nem árukereső találat az.
-
pilóta
nagyúr
-
Old fox
tag
-
martonx
veterán
Van egy magyar vállalkozás, használt, felújított Mieleket adnak 12 hó garival. Múlt héten 70-145 k közti ársávban voltak főleg elöl töltősek.
Kontaktot kérek én is.
-
nap
addikt
Köszi a tippeket!
Régi a bringám és az új cuccok fele nem kompatibilis már vele... -
Polemius
senior tag
Van hozzájuk kontakt? Link, mailcím, telefon?
-
Rick4
félisten
Sziasztok, itt mindenki jól ért mindenhez, és rendre felbukkan a mosógép választás témája, de lusta vagyok ezt a potom 70.000 hsz-t visszaolvasni. Szóval milyen mosógépet vegyek extrém sok gyerekes igénybevételhez?
Drágább AEG vagy belépőszintű Miele-en gondolkozok, és várnám a javaslataitokat. Tudom, hogy a Miele a mosógépek Mercedes-e, csak drágállom, és bíznék benne, hogy van valami más olcsóbb, de hasonlóan jó alternatíva?5 éve vettünk egy fagort, egy sima 49900ft-os valami, 5 éve megy szinte naponta, a kutyák takarója, a kisebb szőnyegek mind mind mennek bele, természetesen ennek sincs ugyanúgy semmi baja, mint az előző 10 évet tudó whiprpoolnak se. Az 10 évesen elektronika hibás lett, kivettem, és elmentem venni egy másikat. Szerintem neked se kel több, berakod a cuccot, megnyomod a gombot, mikor kimosott, kiveszed, és kiteregetsz. 20-szal többért olyat kapsz, ami ugyanez, csak felturbózva, egy- két extrával, pl 1000 helyett 1300-as centrifugával, meg 10 helyett 13 programmal.
-
macilaci78
nagyúr
Na, pont ez az ami miatt félünk az elöltöltősektől. Zokint számolatlanul szorított már az ajtó és a dob közé, de volt hogy vékonyabb anyagú ruhákat is. Így mostanra a biztonság kedvéért már mindent mosó hálóban mosunk, ami ugye elég kényelmetlen, és a mosás sem tud olyan lenni, ha egy hálóba van szorítva a ruha. Esetünkben csak gyerek zokniból van napi 1 adag mosás, de úgy általában simán összejön a napi 2 adag mosás, szóval ha esetünkben csak heti egyszer (azaz mondjuk 10 - 14 mosásonként )tesz tönkre egy ruhát a gép, is már vállalhatatlan arány. Mások meg jó eséllyel több havonta mosnak annyit, mint mi egy hét alatt

Viszont pont a mosások nagy száma alapján azzal sincs idő, energia szórakozni, hogy sok kiló ruhát szépen bezsákoljunk több hálóba minden mosás előtt.Van egy magyar vállalkozás, használt, felújított Mieleket adnak 12 hó garival. Múlt héten 70-145 k közti ársávban voltak főleg elöl töltősek.
-
Ted_Beneky
senior tag
A nagykörúti villanyszeres boltban (JózsefA és a Csongrádi között félúton), de tulajdonképpen a villanyszerelési boltokban keresheted máshol is.
Eladni akarsz, vagy keresel valamit a bicajhoz?
-
r0by
addikt
Vasárnap Dorozsmán kirakodó vásár lesz. Ott szoktak lenni alkatrészek

-
martonx
veterán
Meg a zoknit, derékaljat, nálunk ezek is a dob mellé szorult már. És akkor a biztonság kedvéért a vászonnadrágokat is...
A következő mosógépünk Miele lesz.Na, pont ez az ami miatt félünk az elöltöltősektől. Zokint számolatlanul szorított már az ajtó és a dob közé, de volt hogy vékonyabb anyagú ruhákat is. Így mostanra a biztonság kedvéért már mindent mosó hálóban mosunk, ami ugye elég kényelmetlen, és a mosás sem tud olyan lenni, ha egy hálóba van szorítva a ruha. Esetünkben csak gyerek zokniból van napi 1 adag mosás, de úgy általában simán összejön a napi 2 adag mosás, szóval ha esetünkben csak heti egyszer (azaz mondjuk 10 - 14 mosásonként )tesz tönkre egy ruhát a gép, is már vállalhatatlan arány. Mások meg jó eséllyel több havonta mosnak annyit, mint mi egy hét alatt

Viszont pont a mosások nagy száma alapján azzal sincs idő, energia szórakozni, hogy sok kiló ruhát szépen bezsákoljunk több hálóba minden mosás előtt. -
nap
addikt
Zsugorcsövet hol lehet kapni most a városban? A kábelgyári boltban már egy ideje bútorüzlet van.
Másik kérdés:
Van Szegeden olyan bolt, ahol használt biciklialkatrészekkel foglalkoznak? Vagy biciklibontó esetleg? -
macilaci78
nagyúr
-
tisn
veterán
Üdv
Nekünk úgy 30 éves Miele van elől töltős de nem adná a nejem semmi pénzért.A 3 év alatt (ami óta kb. nálunk van) 2x kellett szét szednem a melltartó kosárba integrált és onnan mosás közben előbújó "C" alakú acél merevítő miatt.Ez sem a gép hibája ha nem a "ha nem romlik el magától majd kitalálunk valamit" a mi előbbi meghibásodásra csapaté.
parnahuzatban vagy mosozacskoban kell mosni a cicifixeket...
-
totya694
őstag
Hát a mostani 12 éves halálból többször visszahozott új korában se drága elöltöltős Whirpool valahogy imádja az ajtajához a gumi tömítéshez nyomni a ruhát, és olyankor van, hogy a dob belekap a ruhába. Mér úgy értem, a felültöltős konstrukciósan zárt dobban forgatja a ruhákat, az elöltöltős meg egy nyitott, bár az ajtó által valamennyire szigetelt dobban forgatja, azaz van esély a ruhák becsúszására az ajtó és a dob közé.
Mondjuk egy ilyen LG jól bírja a strapát, és nem teszi tönkre a ruhákat? [link]
Üdv
Nekünk úgy 30 éves Miele van elől töltős de nem adná a nejem semmi pénzért.A 3 év alatt (ami óta kb. nálunk van) 2x kellett szét szednem a melltartó kosárba integrált és onnan mosás közben előbújó "C" alakú acél merevítő miatt.Ez sem a gép hibája ha nem a "ha nem romlik el magától majd kitalálunk valamit" a mi előbbi meghibásodásra csapaté.
-
tisn
veterán
Sziasztok, itt mindenki jól ért mindenhez, és rendre felbukkan a mosógép választás témája, de lusta vagyok ezt a potom 70.000 hsz-t visszaolvasni. Szóval milyen mosógépet vegyek extrém sok gyerekes igénybevételhez?
Drágább AEG vagy belépőszintű Miele-en gondolkozok, és várnám a javaslataitokat. Tudom, hogy a Miele a mosógépek Mercedes-e, csak drágállom, és bíznék benne, hogy van valami más olcsóbb, de hasonlóan jó alternatíva?most vettem egy lg directdrive-t az auchanban, adtak hozza egy -15%-os kuponykat is (es meg a neten se talaltam olcsobban a gepet)
elozo gepem is egy hasonlo lg volt, raadasul halk is a dd miatt...
-
proper
őstag
Hát a mostani 12 éves halálból többször visszahozott új korában se drága elöltöltős Whirpool valahogy imádja az ajtajához a gumi tömítéshez nyomni a ruhát, és olyankor van, hogy a dob belekap a ruhába. Mér úgy értem, a felültöltős konstrukciósan zárt dobban forgatja a ruhákat, az elöltöltős meg egy nyitott, bár az ajtó által valamennyire szigetelt dobban forgatja, azaz van esély a ruhák becsúszására az ajtó és a dob közé.
talán inkább a 12éves már megkopott szigetelés miatt kapja be a ruhát, de azért sem volna nagyon szabad
nekünk Samsung van keskeny, elöltöltős soha nem bántott még ruhát
nyugodtan vegyetek elöltöltöst
-
martonx
veterán
-
pilóta
nagyúr
Ha van hely, akkor én egy LG elöltöltőset vennék. Nagyon jók a direkt motoros LG-k, én még nem hallottam olyat, hogy bedarált volna ruhát. Hogy darálná már be?

-
martonx
veterán
-
pilóta
nagyúr
Drágább AEG vagy belépőszintű Miele-en gondolkozok, és várnám a javaslataitokat. Tudom, hogy a Miele a mosógépek Mercedes-e, csak drágállom, és bíznék benne, hogy van valami más olcsóbb, de hasonlóan jó alternatíva?Elöltöltős vagy felültöltős?
Ha elöl, akkor az LG elég jókat csinál direkt meghajtással.
-
martonx
veterán
Drágább AEG vagy belépőszintű Miele-en gondolkozok, és várnám a javaslataitokat. Tudom, hogy a Miele a mosógépek Mercedes-e, csak drágállom, és bíznék benne, hogy van valami más olcsóbb, de hasonlóan jó alternatíva? -
kispéé
senior tag
Ha soronként a megfelelő betűket összeolvasod, megtalálod!

-
Ted_Beneky
senior tag
-
kispéé
senior tag
Hol van benne a hóbiárt?

-
ShadowX
őstag
Érdekes...
-
Ted_Beneky
senior tag
Mostanában több kérdés volt az éttermekkel kapcsolatban.
-
Rimuru
veterán
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Este 8 körül valaki tudna segíteni skype-on keresztül VPS szerverrel kapcsolatban?

-
HaZse
őstag
-
Rick4
félisten
-
biomassza
tag
Felétek működik a tréhome? Itt (Csongrádi eleje) kritikán aluli

-
macilaci78
nagyúr
-
Krogoth
senior tag
-
kraftxld
félisten
Csatoló? Bár sejtem SATA lesz.
Igen, SATA. Még az ezer éves DiamondMax 10-es sorozat, 2004 szeptemberi és októberi a két vinyó.
-
quailstorm
félisten
-
kraftxld
félisten
2 db 200GB-os Maxtor vinyó, elvileg hibátlanok, majd a héten beröffentem őket és megnézem az állapotukat.
3K a pár. -
tucsok.
senior tag
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Hűtőgép ajtógumi (ajtótömítés). Hol/merre lehet, érdemes venni?
-
FIREBLADE78
addikt
-
Ted_Beneky
senior tag
Ahol halászlét csinálnak belőle, ott biztosan meg is sütik. Ilyen szempontból ne rostáld ki a klasszikus halászcsárdákat

-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok! Másfél, vagy két szobás bútorozatlan albérletet keresünk két felnőtt és egy két és fél éves gyerek számára Szegeden akár hosszabb távra. Alacsony rezsijű lakást szeretnénk, emelet mindegy. Lehetőleg Petőfitelepen, de ebből a szempontból rugalmasak vagyunk. Július végén szeretnénk költözni. Ha lehet privátot írjatok, mert azt hamarabb észreveszem. Köszi.
-
pilóta
nagyúr
Makita fűnyíró eladó. Kb 5x volt használva. Már régóta áll. Eladás oka: nincs már fű

Akkor ez egy hatékony fűnyíró

-
FIREBLADE78
addikt
Makita fűnyíró eladó. Kb 5x volt használva. Már régóta áll. Eladás oka: nincs már fű

-
Rick4
félisten
Nekem van összehasonlítási alapom ezért is írtam, hogy drága. Mihez képest? Természetesen a többihez képest. Nem az ízzel volt baj, ha az lett volna, a többi ízetlenhez hasonlítottam volna. Nem mondom olcsónak, ennyi.
-
nap
addikt
Ha egy trabant 200 ezres, egy ferrari meg 250 ezer, akkor melyik a drága? Nyilvánvalóan a trabant, holott az az kerül kevesebbe. Sokan félreértelmezik az olcsóbb- drágább kérdést, holott magától értetődő, hogy csak az ár változik, semmi egyéb paraméter nem.
Az árat csak akkor lehet összevetni, ha ugyanazon feltételek állnak másoknál is. Tehát kb ugyanazt kapod itt, mint más, hasonlóan jó helyen, csak többet fizetsz érte.
Szerintem meg akkor lenne drága, ha szar lenne a kaja.
Mivel nincs összehasonlítási alapom az általad nem drágának tartott helyekkel, ezért ezt a vitát inkább nem folytatnám. Azokban az éttermekben ahol néha előfordulok hasonlóak az árak. -
Rick4
félisten
Ha egy trabant 200 ezres, egy ferrari meg 250 ezer, akkor melyik a drága? Nyilvánvalóan a trabant, holott az az kerül kevesebbe. Sokan félreértelmezik az olcsóbb- drágább kérdést, holott magától értetődő, hogy csak az ár változik, semmi egyéb paraméter nem.
Az árat csak akkor lehet összevetni, ha ugyanazon feltételek állnak másoknál is. Tehát kb ugyanazt kapod itt, mint más, hasonlóan jó helyen, csak többet fizetsz érte.
-
nap
addikt
-
Rick4
félisten
-
martonx
veterán
-
MaciG
addikt
Szegeden van valami olyan étterem vagy kajálda ahol finom halas ételeket lehet enni? Nem halászlére gondolok hanem pl. valami grillezett vagy sült halak.
-
Rick4
félisten
Mivel egy ideje már a magyar télben sem hiszek (most télen mennyi olyan nap volt, amikor valóban rá tudott fagyni bármilyen csapadék az útra? 4-5 hajnal?), és inkább csak önmagam megnyugtatására tettem fel ezt a téli gumit is, akkor ezek szerint megéri a mostanit használnom, és felesleges lenne új téli gumikra költenem, csak mert ez egy picit már talán ridegebb, mint újkorában volt
Köszi a választ!
2005-2006 környékén még olyan télre is emlékszek, amikor hóláncot kellett vennem, hogy Csólyospálosról egyáltalán be tudjak vergődni Szegedre. Tavaly meg már havat se kellett lapátolni. A tendenciát figyelve, 5 éven belül az a mostani 4-5 csúszós hajnali út is teljesen megszűnik.Én téligumit nem az előző télre veszek, hanem a következőre, ha akkor majd esik a hó, és elég az, ha egyszer esik, meg egyszer fagy oda, ha pont arra jársz, akkor lesz ám meglepetés..

-
pilóta
nagyúr
Mivel egy ideje már a magyar télben sem hiszek (most télen mennyi olyan nap volt, amikor valóban rá tudott fagyni bármilyen csapadék az útra? 4-5 hajnal?), és inkább csak önmagam megnyugtatására tettem fel ezt a téli gumit is, akkor ezek szerint megéri a mostanit használnom, és felesleges lenne új téli gumikra költenem, csak mert ez egy picit már talán ridegebb, mint újkorában volt
Köszi a választ!
2005-2006 környékén még olyan télre is emlékszek, amikor hóláncot kellett vennem, hogy Csólyospálosról egyáltalán be tudjak vergődni Szegedre. Tavaly meg már havat se kellett lapátolni. A tendenciát figyelve, 5 éven belül az a mostani 4-5 csúszós hajnali út is teljesen megszűnik.A nyári gumi nem csak azért nem jó télen, mert hó van, és kell a több barázda, hanem a hidegben megkeményedik (+7 C alatt), és nem tapad a szárazon sem úgy. A téli nem csak barázdáltabb, hanem sokkal puhább is, mint a nyári. Ezért nem jó nyáron használni, mert gyorsan elkopik.
Na most ha neked van egy 10+ éves téli gumid, ami már a nyárinál is keményebb, akkor inkább fel se rakd, még a nyári is jobb. (Nem jó a nyári télen, ezzel nem azt akartam mondani, hogy azzal járj, csak a 10+ éves téli még annál is rosszabb...)
-
Old fox
tag
A téli gumi +7°C alatt ajánlott. Vegyél négy évszakost és koptasd késő ősztől kora tavaszig.
Az utóbbi sok év időjárása alapján, valszeg igazad van.
-
macilaci78
nagyúr
Köszi a választ!
2005-2006 környékén még olyan télre is emlékszek, amikor hóláncot kellett vennem, hogy Csólyospálosról egyáltalán be tudjak vergődni Szegedre. Tavaly meg már havat se kellett lapátolni. A tendenciát figyelve, 5 éven belül az a mostani 4-5 csúszós hajnali út is teljesen megszűnik.A téli gumi +7°C alatt ajánlott. Vegyél négy évszakost és koptasd késő ősztől kora tavaszig.
-
martonx
veterán
Gondolj bele, fékeznek előtted, a régi, keményebb gumid meg nem tűnik rossznak, csak épp 25 centit nőtt a féktáv így 10 éves korára. Telibevered az előtted megállót, neki csinálsz 400 ezres, magadnak 500 ezres kárt, utóbbit nyilván zsebből fizetve. És akkor még nem ütöttél el senkit, csak anyagi kár volt. Megéri?
Köszi a választ!
2005-2006 környékén még olyan télre is emlékszek, amikor hóláncot kellett vennem, hogy Csólyospálosról egyáltalán be tudjak vergődni Szegedre. Tavaly meg már havat se kellett lapátolni. A tendenciát figyelve, 5 éven belül az a mostani 4-5 csúszós hajnali út is teljesen megszűnik. -
ShadowX
őstag
-
Rick4
félisten
Mondjuk ez engem is elgondolkoztatott. Még 2005-ben vettem téli gumikat a hyundaiomra, s mivel telente maximum pár száz km-t megyek vele (voltak évek, amikor fel se rakattam, annyira nem is használtam az autót), eddig halál nyugodtan minden évben azokat a gumikat rakattam fel télen, hiszen még csak nem is kopottak.
A nyári gumi a nyári kirándulások miatt olyan 5 évig szokta húzni általánosan, de télen tényleg csak bevásárolni járunk az autóval. Ezek szerint télen halálos veszélynek teszem ki magam és a környezetem a 11 éves, amúgy alig használt téli gumijaimmal?
Gondolj bele, fékeznek előtted, a régi, keményebb gumid meg nem tűnik rossznak, csak épp 25 centit nőtt a féktáv így 10 éves korára. Telibevered az előtted megállót, neki csinálsz 400 ezres, magadnak 500 ezres kárt, utóbbit nyilván zsebből fizetve. És akkor még nem ütöttél el senkit, csak anyagi kár volt. Megéri?
-
martonx
veterán
Mondjuk ez engem is elgondolkoztatott. Még 2005-ben vettem téli gumikat a hyundaiomra, s mivel telente maximum pár száz km-t megyek vele (voltak évek, amikor fel se rakattam, annyira nem is használtam az autót), eddig halál nyugodtan minden évben azokat a gumikat rakattam fel télen, hiszen még csak nem is kopottak.
A nyári gumi a nyári kirándulások miatt olyan 5 évig szokta húzni általánosan, de télen tényleg csak bevásárolni járunk az autóval. Ezek szerint télen halálos veszélynek teszem ki magam és a környezetem a 11 éves, amúgy alig használt téli gumijaimmal?
-
HaZse
őstag
-
ShadowX
őstag
Valakinek olyan ismerőse, aki alufelnit javít? Van rajta egy kis padkanyom, el kellene tűntetni. Jó lenne ha 1-2 nap alatt meg tudnám csináltatni valahol.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
DarkByte
addikt
Üdv mindenkinek!
Menet közben megérkeztem Vásárhelyre (az előző bejegyzést még az én szegedi lakásomban írtam) és ahogy a vonaton ülve olvasgattam a hozzászólásaitokat, eszembe jutott, hogy könnyen lehet eddig mindig elrontottam valamit!
[link]
Naszóval egy ilyen elosztószerűség van a rendszerben. A jobb oldali jelenleg szabadon lifegő rész van a gépbe dugva, afelett pedig a fekete vezetéken áram jön egy trafóból. A bal oldali piros végű az ami az antennától jön ami egyébként ilyen:
[link]
Namármost én eddig a piros végűt dugtam a laptopba és mivel nem volt net, ezért hittem, hogy a hálókártyának is lehet valami szerepe. Most a másik végét dugtam be és jé működik!
Szóval R0by-nak van igaza és ahogy írja sima ethernetként jön az áldás. Csakhogy akkor miért raktak be egy másik ethernet kártyát annak idején a párom gépébe az még rejtély..
Így megvilágosodva tehát most már egy sima wifis routert keresek, és természetesen használt is jó.Nem kell különösebb extra, csak, hogy ilyenkor nyáron az udvari diófa alatt is lehessen netezni, (Régi parasztház vastag vályogfalakkal és egy téglafallal..)Így van, ez sima Power over Ethernet injektor kábel, magán az Ethernet kábelen kapja az antennába épített access point az áramot és ugyanezen a vezetéken forgalmaz adatot is. Ezek szerint "okos" antenna, szóval tényleg csak Ethernet dugót a router WAN portjába be és működni fog

-
Lacielvtárs
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
hát le a kalappal a segítőkészséged előtt

ezt én nem találtam meg, pedig már napok óta dúrom a vaterát is
köszönöm, mondjuk ennyiit nem adok érte
Nincs mit, amúgy is az e-bay-t túrtam...

-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
totya694
őstag
ejha, erre nem is gondoltam

bár jobb lenne magyar föld, de itt is szét nézek
Ha nem szólal meg a zongora akkor mindegy,hogy ezt milyen nyelven nem teszi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
Uraim, lenne egy kis segítség kérésem.
keresek ilyen vagy ehhez hasonló mini zongorát...
gyereknek lenne, mint játék kiegészítő, így nem kell hogy legyen hangja, de játékboltokban nem találok, sem vatera, sem sehol.
még meg próbálom hangszer boltokban, hátha lenne.
olyan 10-15 cm közötti méretben keresek, de nagyon.
ha volna ötletetek hol lehet n venni, azt nagyon megköszönném
ui: vagy ha valakinek lenne otthon doboz alján, pincében, padláson és nem kell neki, jelezze és megegyezünk

Itten la: [link]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Uraim, lenne egy kis segítség kérésem.
keresek ilyen vagy ehhez hasonló mini zongorát...
gyereknek lenne, mint játék kiegészítő, így nem kell hogy legyen hangja, de játékboltokban nem találok, sem vatera, sem sehol.
még meg próbálom hangszer boltokban, hátha lenne.
olyan 10-15 cm közötti méretben keresek, de nagyon.
ha volna ötletetek hol lehet n venni, azt nagyon megköszönném
ui: vagy ha valakinek lenne otthon doboz alján, pincében, padláson és nem kell neki, jelezze és megegyezünk

-
regvoltrossz
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Menet közben megérkeztem Vásárhelyre (az előző bejegyzést még az én szegedi lakásomban írtam) és ahogy a vonaton ülve olvasgattam a hozzászólásaitokat, eszembe jutott, hogy könnyen lehet eddig mindig elrontottam valamit!
[link]
Naszóval egy ilyen elosztószerűség van a rendszerben. A jobb oldali jelenleg szabadon lifegő rész van a gépbe dugva, afelett pedig a fekete vezetéken áram jön egy trafóból. A bal oldali piros végű az ami az antennától jön ami egyébként ilyen:
[link]
Namármost én eddig a piros végűt dugtam a laptopba és mivel nem volt net, ezért hittem, hogy a hálókártyának is lehet valami szerepe. Most a másik végét dugtam be és jé működik!
Szóval R0by-nak van igaza és ahogy írja sima ethernetként jön az áldás. Csakhogy akkor miért raktak be egy másik ethernet kártyát annak idején a párom gépébe az még rejtély..
Így megvilágosodva tehát most már egy sima wifis routert keresek, és természetesen használt is jó.Nem kell különösebb extra, csak, hogy ilyenkor nyáron az udvari diófa alatt is lehessen netezni, (Régi parasztház vastag vályogfalakkal és egy téglafallal..) -
Ted_Beneky
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
70100 - 70001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 69901 69900 - 69801 69800 - 69701 69700 - 69601 69600 - 69501 69500 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 RTX 4060 140W / i7-13650HX / 165Hz 16GB RAM 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange - Karcmentes - 100% akku (56 ciklus)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
- de én most 90k-nál többet nem akarok rá költeni, mert még hűtőgép és pár egyéb konyhai gép is kelleni fog. Azt mondjátok az LG direct drive-ok jó vételnek számítanak? Én Bosch-t akartam venni, 7kg-os töltetűt. Még annál is jobb vétel?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)