Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
30100 - 30001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok.Sokat közledek.Egy-két agysejtem már elrepült amiatt, hogy előttem kacsázik,kapkod a kormány után,indokolatlanul lassú,vagy csak egyszerűen oda sem figyel pl.a zöld lámpára az autóban: MERT TELEFONÁL. Váltott kézzel,kapkodva,vakon...
Nokia buetooth headset eladó, nekem van másik amit rendszeresen használok.
Hajrá.
A megoldás nem a headset hanem egy automata váltós kocsi

-
Rawulf
őstag
lehet hogy reális a 12-13 de én öszintén szólva a 7k-t is sokkalom érte
nagyon nincs már felvevő piaca az agp-nek, játékra nem nagyon alkalmas netezéshez estleg jó
ha valaki játszani akar akkor beleöl egy kis pénzt és fejlesztén az agp-t már nem is emlékszem mikor váltottam le
jelenleg már vga sincs a gépemben![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem véletlenül esik az AGP kártyák ára. Hiába teszel a gépedbe directx9 agp kártyát, a windows8 akkor sem fog ilyen régi gépre felmenni.
-
error(HUN)
tag
Sziasztok.Sokat közledek.Egy-két agysejtem már elrepült amiatt, hogy előttem kacsázik,kapkod a kormány után,indokolatlanul lassú,vagy csak egyszerűen oda sem figyel pl.a zöld lámpára az autóban: MERT TELEFONÁL. Váltott kézzel,kapkodva,vakon...
Nokia buetooth headset eladó, nekem van másik amit rendszeresen használok.
Hajrá.
-
fero02
nagyúr
Vinyó tudorokhoz kérdés:
Külső hdd akarok venni (2.5", USB3). Melyik márka a jó manapság? WD, Hitachi, Seagate?

-
proper
őstag
na most, valószínűleg nem tudja, hogy mennyit is érhet maximálisan a kártya, vagy pedig teli van pénzzel, és letolja ha elviszik 7e-ért, csak vigyék. Egy ilyen alap kártya szerintem alapból 12-13e ft. ez reális. de mint mondottam, az enyémen már ac hűtés van, a kártya nem is melegszik40 °C fölé, márpedig a gyári alapórajelekkel döngette a 70et szinte csak internetezés közben. na mármost, sztem azt a + 2e ft-ot megéri a kártya. 10ért meg nem fogom odaadni senkinek, akkor inkább bukom az egészet, azt haljon meg nálam a kártya
am szerintetek, ha már így benne vagyunk, mennyi az annyi?lehet hogy reális a 12-13 de én öszintén szólva a 7k-t is sokkalom érte
nagyon nincs már felvevő piaca az agp-nek, játékra nem nagyon alkalmas netezéshez estleg jó
ha valaki játszani akar akkor beleöl egy kis pénzt és fejlesztén az agp-t már nem is emlékszem mikor váltottam le
jelenleg már vga sincs a gépemben![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sp3rhead
tag
na most, valószínűleg nem tudja, hogy mennyit is érhet maximálisan a kártya, vagy pedig teli van pénzzel, és letolja ha elviszik 7e-ért, csak vigyék. Egy ilyen alap kártya szerintem alapból 12-13e ft. ez reális. de mint mondottam, az enyémen már ac hűtés van, a kártya nem is melegszik40 °C fölé, márpedig a gyári alapórajelekkel döngette a 70et szinte csak internetezés közben. na mármost, sztem azt a + 2e ft-ot megéri a kártya. 10ért meg nem fogom odaadni senkinek, akkor inkább bukom az egészet, azt haljon meg nálam a kártya
am szerintetek, ha már így benne vagyunk, mennyi az annyi? -
totya694
őstag
-
proper
őstag
-
sp3rhead
tag
-
maláj
addikt
-
sp3rhead
tag
-
Rawulf
őstag
-
proper
őstag
-
Rawulf
őstag
-
sp3rhead
tag
eladó dolgaim, akit érdekel valamelyik, ne habozzon írni
csak vigyétek már el, mielőtt kimék hazulról 
-
HuMarc
veterán
-
totya694
őstag
-
macilaci78
nagyúr
Igen, van. 3 éve vettem gáztűzhelyet, a szaki a fémharisnyás csövet nagyon lazán dobta ki a francba és 7k-ért adott tutit. Sárga volt, ez tény, de olyan módon lehet a hosszát változtatni, mint ahogy a szívószál nyakán a redők vannak megoldva. Hogy a meglévő infrastruktúrát hogy kell bolygatni, nem tudom, de az újonnan szerelt készülékeket csak ilyenekkel lehet már szerelni és egyfajta kamarai tagsággal rendelkező szerelő végezheti el csak a bekötést.
Szóval ha bármit szereltetsz gázzal kapcsolatban, kérd el az igazolását a szerelőnek, mert sokan még számlaképesek is, de nincs jogosultságuk a munkát elvégezni, nem akkreditált szakik, minek okán ha Nálad tolnak később egy ellenőrzést, nem lesz kire mutogatnod a felelősség áthárítására. -
Rawulf
őstag
-
totya694
őstag
-
maláj
addikt
izé
állítólag van valami olyan gebasz, hogy a gázcsöveknél a szakaszolótól nem mehet flexi cső a cuccokba ???
helyette valami sárga színű "hivatalos" cső a szabályos
ez most a tutiság ??? és ha igen meddig kell kicseréltetni (+ a szakvéleményt mellékelni ofkórsz ...)
-
Agyasima
őstag
Beépíthető elektronyos sütőt és hozzá tartozó szintén elektronyos főzőlapot hol, mennyiért, milyet? Ilyesmire gondolok. Nagyon süti vagyok a témához. Utána lehet ennek olvasni valahol? Van valakinek tuti tippje?
Végre elköltözünk a híd alól a zasszonnyal:

-
mimi82
aktív tag
Sziasztok!
Ezt néztem ki!
euro

-
FoxiestFox
félisten
Én ilyen házat néztem ki magamnak:
http://sego.colorful.cn/web2/index.html
Főleg, miután betegre röhögtem magam a yoku videón, amin a kiscsaj magyaráz, hogy milyen jó ez a ház.
MUST HAVE 
Én egy ilyen háznak örülnék leginkább...

-
Rawulf
őstag
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Ilyesmi sima IDE kábele nincs valakinek?
Szóval olyan amin nincs Slave És Master, hanem csak sima 1 ág.
-
Rawulf
őstag
Főleg, miután betegre röhögtem magam a yoku videón, amin a kiscsaj magyaráz, hogy milyen jó ez a ház.
MUST HAVE 
Affene, lejárt az 5 perc, mire képet is találtam a világos színű verziójából.

-
Rawulf
őstag
MUST HAVE 
-
LordVader80
őstag
-
totya694
őstag
Én egy ilyet ajánlok bónus karcokkal amik természetesen az árára is hatással vannak...
Azt is figyelembe kell venni,hogy ezeket a házakat "nem az alaplap tartja össze"!!!
Ha ráülsz a házra nem lesz belőle origami...
Ha csak perselynek használod mert le is lehet zárni akár a házadra valót is beledobálhatod(belefér)
-
Rawulf
őstag
-
ben800
aktív tag
-
bitpork
nagyúr
ha igazán jó tortát akarsz, keresd fb-on Puskás Gabriellát
(Zákányszék)elég komoly tortákat gyárt

Cöcö...csak azért ajánlod mert megcsinálta neked a halálcsillagot

-
LordVader80
őstag
Köszi a segítséget, Srácok!

ha igazán jó tortát akarsz, keresd fb-on Puskás Gabriellát
(Zákányszék)elég komoly tortákat gyárt

-
macilaci78
nagyúr
Köszi a segítséget, Srácok!

-
szumoo
senior tag
-
Rawulf
őstag
-
ben800
aktív tag
-
maláj
addikt
nem ígérem de 1 tán van szülőknél ... 17h fele vérnyogjál rám PM-ben, hogy el ne felejtsem

-
Syl
nagyúr
Shyamalan-nek azért volt egy-két jó filmje. Én adok majd neki egy esélyt.
-
nap
addikt
-
SirRasor
addikt
20-25 szeletes tortát Jägermeister üveg formában, színnel és mintával hol készítenek el Szegeden és kb mennyiért? Feketeerdő lenne a cél, de a csokitorta is járható út.
És csak a tetejére a mintát? Olyan nyomda, ahol ostyára, marcipánra nyomtatnak, merre van Szegeden?Olajbányász téren lévő Kati cukrászda. Finom, korrekt ár, és vállalnak egyéni tortákat is. Egyszer rákérdeztem, és 20k környékéről indulnak az egyedi nagy torták.
Fránya munka. Én írtam be leghamarabb, de csak most vettem észre, hogy nem küldtem el, csak most

-
Polemius
senior tag
Azt, csak fejben már aludtam.

(Amúgy nem tudom mennyire esett le a nézők többségének, hogy a cím a DNS-re utalt.)@(#30044) ben800
Valaki kínálgatott itt Chieftec Dragon házat. Abban bőven elférsz, akár két kisebb alaplapot is beszerelhetsz.
Masszív, tágas ház, nekem is hasonló van (másik modell). -
Rick4
félisten
20-25 szeletes tortát Jägermeister üveg formában, színnel és mintával hol készítenek el Szegeden és kb mennyiért? Feketeerdő lenne a cél, de a csokitorta is járható út.
És csak a tetejére a mintát? Olyan nyomda, ahol ostyára, marcipánra nyomtatnak, merre van Szegeden?Stop cuki van a Gutenberg u. ban is, ízre ők csinálják a legfinomabb tortákat, viszont nem formatortákban utaznak ( ha a kerek szokványosat kihagyjuk) a Kati cuki oldalán is fent van rengeteg kép az ilyesmi tortákról, élőben is jól néznek ki, de minimum 24 szeletes a torta, legutóbb kb 3 éve vettünk ott ilyen tortát, egy ilyen 9 ezres volt, tehát most ennél biztosan több lesz.
-
Rawulf
őstag
Én már Will Smith-től sem várok sokat, miután megláttam a rendező nevét:
"A Föld után (After Earth) című M. Night Shyamalan-scifi"
Valami oka biztos van, hogy a Columbia Pictures pánikszerűen elpakolta az új Superman film elől...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lugosi
MODERÁTOR
Egyébként ennek a Morgan Freeman-nek inkább hegesztő, köszörűs szemüvege volt mint napszemüvege a filmben. Amolyan munkavédelmi szemüveg.

Na mindegy, remélem a filmből nem csinálnak második részt.
-
r0by
addikt
Szúnyoghálót szeretnék csinálni műanyag tokos ablakhoz. Van valakinek tippje, hogy hol tudok venni hozzá keretnek való műanyag elemet?
Meg nem ártana hozzá fém lefogató sem, amivel az ablakkerethez hozzá tudnám fogni.
-
bitpork
nagyúr
Az olajbányász téren lévő cukrászdával óvatosan, mert színtévesztő a szakácsuk! Onnan rendeltünk egyszer egy piros tortát ami rózsaszín lett.
-
johnny82
őstag
És csak a tetejére a mintát? Olyan nyomda, ahol ostyára, marcipánra nyomtatnak, merre van Szegeden?Ment PÜ!
-
nap
addikt
És csak a tetejére a mintát? Olyan nyomda, ahol ostyára, marcipánra nyomtatnak, merre van Szegeden?Úgy tudom, hogy ők csinálnak rendelésre ilyesmiket:
- a Mátyás téren a körforgalomnál van egy cukrászda (nem tudom mi a neve)
- a József Attila végén, az Olajbányász téren a Kati cukrászda -
Rawulf
őstag
-
ben800
aktív tag
Gépházat keresek megvételre 10E forintig!!!
M-Atx-es lap férjen el benne 6850-el és kész
-
macilaci78
nagyúr
És csak a tetejére a mintát? Olyan nyomda, ahol ostyára, marcipánra nyomtatnak, merre van Szegeden? -
veze
őstag
probald meg a jofogas.hu aprod.hu olx.hu expressz.hu startapro.hu topapro.hu.. stb oldalakon, gyakorlatileg nem veszitesz semmit mert ingyenesek, aztan hátha...
-
Rawulf
őstag
Érdekes kérdés filmeknél (is), hogy honnan merítettek és ettől mennyire lesz érdekes/unalmas jó/rossz.
Mindkét hatást elérheti, de szerintem alapvetően nem ez határoz meg egy filmet.
Nagyon sok jó vagy sikeres film merített máshonnan, vagy esetleg kimondottan remake, reboot.
Például a Matrix is ilyen: számtalan utalás szerepel benne, Alice-től a Bibliáig. Ettől még sikeres. Az első rész még jó is (a folytatásokról inkább nem beszélnék).
Vagy ott van az Equlibrium, ami még szembetűnőbben nyúlt már-már sablonos gondolatokhoz (Orwell, Huxley), mégis a mezőnyből kiemelkedőnek tartom, és méltatlanul kevéssé ismertnek.
Ellenpéldaként számomra a GOTTACA nem jelentett nagy élményt, nem nagyon tett hozzá semmit a máshonnan ismerős gondolatokhoz - és technikailag, képileg, színészileg sem tudta megragadni a figyelmem.Arra próbálok kilyukadni, hogy önmagában ez nem jelenti, hogy rossz lenne egy alkotás.
De kétségtelenül lehet érdekes, izgalmas amikor az ember felfedez kevéssé nyilvánvaló utalásokat, amelyek sokszor hozzá is adnak valamit a történethez. -
Syl
nagyúr
-
Polemius
senior tag
Érdekes kérdés filmeknél (is), hogy honnan merítettek és ettől mennyire lesz érdekes/unalmas jó/rossz.
Mindkét hatást elérheti, de szerintem alapvetően nem ez határoz meg egy filmet.
Nagyon sok jó vagy sikeres film merített máshonnan, vagy esetleg kimondottan remake, reboot.
Például a Matrix is ilyen: számtalan utalás szerepel benne, Alice-től a Bibliáig. Ettől még sikeres. Az első rész még jó is (a folytatásokról inkább nem beszélnék).
Vagy ott van az Equlibrium, ami még szembetűnőbben nyúlt már-már sablonos gondolatokhoz (Orwell, Huxley), mégis a mezőnyből kiemelkedőnek tartom, és méltatlanul kevéssé ismertnek.
Ellenpéldaként számomra a GOTTACA nem jelentett nagy élményt, nem nagyon tett hozzá semmit a máshonnan ismerős gondolatokhoz - és technikailag, képileg, színészileg sem tudta megragadni a figyelmem.Arra próbálok kilyukadni, hogy önmagában ez nem jelenti, hogy rossz lenne egy alkotás.
De kétségtelenül lehet érdekes, izgalmas amikor az ember felfedez kevéssé nyilvánvaló utalásokat, amelyek sokszor hozzá is adnak valamit a történethez. -
polaroi8d
csendes tag
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy kimaradt fürdőszobai csempét, hol érdemes meghirdetni? Hol van rá kereslet?

-
Rick4
félisten
Urak! Mozifilm és mozifilm között rengeteg hasonlóság lehet, viszont a d-sub kábelek mind ugyanazt tudják, a két végén dugasz, közte meg a madzag. Na egy ilyenre lenne szükségem holnap délelőtt 9 körül, szóval akinek van felesleges, az dobjon már egy privit. Köszi.
-
pilóta
nagyúr
-
HuMarc
veterán
A fejlett asszociációs képesség hasznos, a túlfejlett nem annyira
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi a fejlett, és mi nem?
Nő ruhában => nő ruha nélkül
Napszemüveges néger => Morpheus
Ezeket sorold már be, hogy fejlett, vagy túlfejlett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FoxiestFox
félisten
-
SirRasor
addikt
Nézzétek meg a Cradle of Fear-t "Dani Filth"-hel, és abban keressetek hibát

-
HuMarc
veterán
Nem keresem minden film minden percének előzményét, és nagyon jól vagyok
Pont ez az, hogy nem kerestem, hogy na, ezt honnan másolták, és nem is a film közben tűnt fel, amit kifejezetten élveztem, hanem akkor, amikor kijöttünk a filmről és arról beszéltünk, hogy mit is láttunk. Én bizonyos dolgokról asszociáltam bizonyos filmekre, és ezeket írtam le. -
lorcsi
veterán
-
Syl
nagyúr
Neked nagyon sz*r lehet, ha minden film, minden percének előzményét keresed.
-
HuMarc
veterán
Klónokat valóban nem az SW-ben lehett először látni, oda is van írva.
Mivel magyarázod, hogy egy napszemüveges néger pali ül a sötétben?
Ez túl nagy hülyeség ahhoz, hogy elfogadjam: ezt az író találta ki. Ez az én véleményem. -
Syl
nagyúr
-
Rawulf
őstag
Nem rossz az Obilivion, de nem is jó, inkább olyan erős közepes.
A véleményem az a filmről, hogy egy jó alapötlet nem kiemelkedő megvalósítása.
A film 2 óra 6 perc. Nem vagyok rendező, csak feltételezem, hogy egy alapesetben egy történet úgy néz ki, hogy 1/3-1/3-1/3 bevezetés, tárgyalás, befejezés. Nos ez a film sajnos úgy néz ki szerintem, hogy 2/3 bevezetés, a maradék 1/3 a tárgyalás és a befejezés. A történet elejét indokolatlanul nyújtották meg, aztán rájöttek hogy nem kéne, és gyorsan befejezték. Tehát a véleményem az, hogy ezt egy jó rendezőnek kellett volna adni, egy jó forgatókönyvíróval, és igazi nagy szám lehetett volna, de így csak egy amolyan "el lehet vele ütni az időt" film.Egyébként én a magam részéről úgy szoktam lemérni, hogy egy film érdekes-e, hogy nézem-e közben az órámat. Érdekes, a Hobbit vontatottabb, hosszabb, mégse nézegettem alatta az órámat. Ez alatt többször is, sőt néha még bunkó módon gyorsan neteztem is egyet a telefonommal (hogy milyen hosszú a film, mikor lesz már vége).
Szóval ezzel a filmmel akkor jársz jól, ha valaki fizeti a jegyet, meg meghív egy kukoricára és egy üdítőre.
hja... sajnálom a mozijegyre kiadott pénzt így utólag.

-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
Gondoltam rá, hogy kifejtem, most már okom is van rá, köszönöm, hogy megkérdezted.

-
Syl
nagyúr
-
HuMarc
veterán
A film 2 óra 6 perc. Nem vagyok rendező, csak feltételezem, hogy egy alapesetben egy történet úgy néz ki, hogy 1/3-1/3-1/3 bevezetés, tárgyalás, befejezés. Nos ez a film sajnos úgy néz ki szerintem, hogy 2/3 bevezetés, a maradék 1/3 a tárgyalás és a befejezés. A történet elejét indokolatlanul nyújtották meg, aztán rájöttek hogy nem kéne, és gyorsan befejezték. Tehát a véleményem az, hogy ezt egy jó rendezőnek kellett volna adni, egy jó forgatókönyvíróval, és igazi nagy szám lehetett volna, de így csak egy amolyan "el lehet vele ütni az időt" film.Egyébként én a magam részéről úgy szoktam lemérni, hogy egy film érdekes-e, hogy nézem-e közben az órámat. Érdekes, a Hobbit vontatottabb, hosszabb, mégse nézegettem alatta az órámat. Ez alatt többször is, sőt néha még bunkó módon gyorsan neteztem is egyet a telefonommal (hogy milyen hosszú a film, mikor lesz már vége).
Szóval ezzel a filmmel akkor jársz jól, ha valaki fizeti a jegyet, meg meghív egy kukoricára és egy üdítőre.
Annyira valóban nem volt jó film, hogy 2 órán keresztül be legyek szippantva, viszont amikor SPOILER! akkor abban a jó 10 percben elfelejtettem, hogy én a moziban ülök és csak néző vagyok. És nagyon jó, ha ez egy filmben megvan.
-
lugosi
MODERÁTOR
majd írd meg, milyen volt, én este mennék

-
macilaci78
nagyúr
Nekem is kellene normális pulcsi, melynek ismérvei:
- nem kapucnis![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- vastag, meleg
- mérsékelten szélálló
- magas, szűk nyakú, cipzáros
- lehet akár belebújós is, leszarom, csak legyen!
- és leg-leg-legnagyobb kell!Azóta olvastam még, én is szétnézegetek valamikor.

-
macilaci78
nagyúr
Hol lehet Szegeden normális pulóvert venni?
A keresett paraméterek:- nagy méret

- kapucnis
- zippzáras, végig (nem belebújós)
- nem gagyi a szabása és a minősége (kényelmes, nem pamutpóló vékonyságú, nem tűnik el a színe 3 mosás után)
- egyszínű: nincs felirat, logó, se kis se nagy képecske, és normális színben is kapható (nem csak hupililában meg rózsaszínben)
- reális összegért adjákÖtletek?
Nekem is kellene normális pulcsi, melynek ismérvei:
- nem kapucnis![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- vastag, meleg
- mérsékelten szélálló
- magas, szűk nyakú, cipzáros
- lehet akár belebújós is, leszarom, csak legyen!
- és leg-leg-legnagyobb kell! -
HuMarc
veterán
köszi az infót
meglessük 
-
LordVader80
őstag
-
Syl
nagyúr
-
HuMarc
veterán
Valaki megy Veletechre?
-
FoxiestFox
félisten
-
HuMarc
veterán
-
ebegab92
senior tag
Én 2D-ben néztem a Belvárosiban,de a Cinema City-ben is 2D-s lesz
Az ilyen utólag átkonvertált filmek tényleg nem jók,mintha nem is történt volna semmi,csak kicsit sötétebb árnyalatúak 
-
HuMarc
veterán
2D-s, ugye? Ha igen, akkor végre! Eldöntöttem, hogy mostantól csak animációs filmet nézek 3D-ben, illetve olyan élőszereplősöket, amelyek direkt 3D-s kamerával lettek felvéve. (Pl. a Vasmanus 3 utólag van konvertálva, szóval nem fogom 3D-ben nézni)
-
ebegab92
senior tag

Én szerdán láttam,szerintem nézhető volt.A látvány csodálatos volt,a sztori is értelmes volt,de a dialógusok elég egyszerűre sikeredtek.Lehet,hogy a szinkron miatt tűnt néha gagyinak,de lehet,hogy angolul sem jobb
Összességében nekem tetszett 
-
SirRasor
addikt
Nope, a bölcsességfogam lyukas volt, ezért szedettem ki. Viszont másfél óra meg 3 fogorvos kellett ahhoz, hogy sikerüljön
Nem kellett vágni, se varrni, csak ennyire kacskaringós volt a gyökere. Gondolom a rángatás miatt megpiszkálódott a mellette lévő is, de pár nap után már szerintem nem kéne fájnia.Szóval tuti jót szedtek ki

-
Polemius
senior tag
-
HuMarc
veterán

Oké, megírom majd a Filmvilág topicba és belinkelem ide

-
LordVader80
őstag
-
HuMarc
veterán
Huhh, az durva
Én lehet, hogy mentem volna, de így gipszben elég rizikós. Meg amúgy is moziba akarok menni
Ha valaki akar menni még a 15:30-as Oblivionra, részvétet nyilváníthat. -
SirRasor
addikt
-
Rawulf
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
30100 - 30001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Projektor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
)Pusztán az automatánál akad az embernek 2 felesleges végtagja 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
am szerintetek, ha már így benne vagyunk, mennyi az annyi?
agp legerősebb kártyája, ac hűtés...
csak vigyétek már el, mielőtt kimék hazulról