Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
4100 - 4001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
-
tajcsi
őstag
-
zeg
őstag
Külső, 5,25"-os USB IDE mobil racket keresek megvételre.
-
bitpork
nagyúr
Porhintés : http://www.youtube.com/v/cU5oHzYjE5k

Ezzel a Mónikás felállással pmhero bigámista lenne

-
Polemius
senior tag
"Kb. két hónap után a gépben csak nagyon kevés, púder finomságú por volt." -még jó hogy, ha ettől nagyobb (nehezebb) szemcsék lennének akkor nem tudnának a levegővel utazni. Pont ezen tulajdonsága miatt távozik a gépből a por jelentős része, amiről azért nincs senkinek sem fogalma mert még senkinek nem jutott eszébe felfogni. Hogy ne legyen ebből vita, ideírom hogy szerintem
De van egy elgondolkodtató dolog: (pl. nálam is) miért ugyanannyira poros a hátsó, és felső kifújó 12cm -es lapátozásának hátsó fele, mint pl a beszívó első ventiknek a hátsó fele.A régebbi teljesen bezárt 386 -os konfigok csak az elektromos töltésük folytán több port ejtettek csapdába mint a mostani porszűrős csodák
"A tapasztalat azt mutatja, hogy ennek ellenére működnek." Kérdezd meg erről bitpork -ot is, mi a tapasztalat.
Persze ahol nincs por, ott nehéz valós képet kapni erről.A géped meg tetszik

Itt van elég por, hogy legyen mit beszívnia.

Néhány adalék még hozzá: a szűrők külső felén jócskán volt lerakódott por/szösz.
A gépben mint említettem, csak nagyon finom és kevés por volt, annak ellenére, hogy a padlóról szívja a levegőt. Napi 24 órában, mert házi szerverként üzemel.
Nem állt össze sehol mint amúgy szokott az asztali gépemben - ami ráadásul szó szerint az asztalom tetején van, kevésbé poros szobában, viszont nincs benne porszűrő.Szóval nálam észrevehető a különbség. Valószínűleg még finomabb szűrőkkel még jobb eredmény elérhető, csak akkor ugye a keresztmetszetet is növelni kell. Vagy teljesen zárt, passzív házat építeni, de akkor is lesz por, csak a külső bordákon.

Érdekes, hogy a tv-m képernyője nem porosodik. Nem tudom milyen bevonat van rajta, de abból kellene egy vödörnyi.

-
Rawulf
őstag
"Kb. két hónap után a gépben csak nagyon kevés, púder finomságú por volt." -még jó hogy, ha ettől nagyobb (nehezebb) szemcsék lennének akkor nem tudnának a levegővel utazni. Pont ezen tulajdonsága miatt távozik a gépből a por jelentős része, amiről azért nincs senkinek sem fogalma mert még senkinek nem jutott eszébe felfogni. Hogy ne legyen ebből vita, ideírom hogy szerintem
De van egy elgondolkodtató dolog: (pl. nálam is) miért ugyanannyira poros a hátsó, és felső kifújó 12cm -es lapátozásának hátsó fele, mint pl a beszívó első ventiknek a hátsó fele.A régebbi teljesen bezárt 386 -os konfigok csak az elektromos töltésük folytán több port ejtettek csapdába mint a mostani porszűrős csodák
"A tapasztalat azt mutatja, hogy ennek ellenére működnek." Kérdezd meg erről bitpork -ot is, mi a tapasztalat.

Én porszívónak használom a gépemet és tavasszal portalanítom.

-
pmheros
őstag
"a >>lyuk<<mérete nagyságrendekkel nagyobb mint egy átlagos porszem"
A tapasztalat azt mutatja, hogy ennek ellenére működnek. Kevesebb por kerül be a gépbe.
Az alábbi gépben úgy oldottam meg a szellőzést (ez épp nem látszik a képeken), hogy az alján 2 porszűrővel ellátott nyíláson jön be a levegő (fent hátul meg venti szívja ki).
Kb. két hónap után a gépben csak nagyon kevés, púder finomságú por volt.
(Sajnos HDD hiba miatt most áll a gép, mert ugye az árvíz miatt hiába a gari, nem tudják egyelőre cserélni, ezért hosszabb távon nem teszteltem.)

-
pilóta
nagyúr
Valakit érdekel egy mágnesfékes szobabicikli?
Valami német gyártmány, jó minőség, van rajta computer, pulzust is mér meg mindent.
Majd teszek fel képet este. -
Polemius
senior tag
úgy nézek ki mint aki tudja. Csak olvastam
ha Vityónak lehet beszélni olyan dolgokról amihez nem ért, akkor nekem is

(#4066) Polemius ha már porszűrő. Ti hogy várjátok el az eredményt attól a porszűrőnek nevezett valamitől, aminek a "lyuk"mérete nagyságrendekkel nagyobb mint egy átlagos porszem ? kb az 5 százalékát fogja meg, a többi mint a kis elefántnál, egyik oldalt be a másikon ki. A szöszt meg a, macskaszőrt azt rendben megfogja, de attól lesz por szűrő ?
"a >>lyuk<<mérete nagyságrendekkel nagyobb mint egy átlagos porszem"
A tapasztalat azt mutatja, hogy ennek ellenére működnek. Kevesebb por kerül be a gépbe.
Az alábbi gépben úgy oldottam meg a szellőzést (ez épp nem látszik a képeken), hogy az alján 2 porszűrővel ellátott nyíláson jön be a levegő (fent hátul meg venti szívja ki).
Kb. két hónap után a gépben csak nagyon kevés, púder finomságú por volt.
(Sajnos HDD hiba miatt most áll a gép, mert ugye az árvíz miatt hiába a gari, nem tudják egyelőre cserélni, ezért hosszabb távon nem teszteltem.)

-
bitpork
nagyúr
Anna kút dohánybót? Plazma dohánybót? Égyátalán dohánybót?
-
tajcsi
őstag
-
fradi81
veterán
-
pmheros
őstag
-
ebegab92
senior tag
Eladó cuccom: Alaplap ajándék RAM-mal
-
trout
csendes tag
-
Syl
nagyúr

(#4066) Polemius ha már porszűrő. Ti hogy várjátok el az eredményt attól a porszűrőnek nevezett valamitől, aminek a "lyuk"mérete nagyságrendekkel nagyobb mint egy átlagos porszem ? kb az 5 százalékát fogja meg, a többi mint a kis elefántnál, egyik oldalt be a másikon ki. A szöszt meg a, macskaszőrt azt rendben megfogja, de attól lesz por szűrő ?
Amit szabad Jupiternek, ...

-
Rawulf
őstag
PMherosnak:

-
maláj
addikt
-
Rawulf
őstag
martonx : Küldök neked két mobil számot. Valamelyik csávó biztos meg tudja neked javítani.

Egyébként ezt nézzétek : ANT CRUSHER PRO PLAYER

-
martonx
veterán
Srácok!
Nagyon megszívtam OKI B2200-as lézernyomtatóval. Bedöglött. Pár oldalt nyomtat, aztán minden fellelhető hibaüzenetet kiír (kifogyott a papír, nincs festékkazetta, kifogyott a toner, nyomtató csatlakozási hiba stb...)
Viszont nemrég vettem hozzá 2 db 2500-as tonert. OKI B2200-ast kapni már nem lehet, az utódjába persze nem ilyen toner kell.
Ki tud valami normális, és olcsó nyomtató szervízt Szegeden? Esetleg nem venné át valaki a két tonert jutányos áron?
-
pmheros
őstag
Ahogy például a szúnyogháló leporosodik. Azzal kábítják a népet, hogy elektrosztatikusan töltött és taszítja a port. Kétkedéssel élek, megvallom őszintén.
Amit én hallottam/olvastam itt a Ph!-n is: harisnya. Elég finom anyag, de légáteresztő is ugyanakkor, ebből kell porszűrőt csinálni.
Denniss: Mire is kell Neked? Még elcsíptem szerkesztés előtt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vagy 5000rpm -es ventiket kell használni, úgy nem tud semmin megülni a por, simán kilövi a gépből ami bekerül

-
Rawulf
őstag
T-Home mostanában frissítgeti a Cisco cuccok firmware-jét távolról. Valamit nagyon elszabtak, mert utána egy hétig csak állítgatják és a szakaszos modem újraindulás jellemző.
Türelem és jó lesz. Utána lehet töltögetni a mély-érzésű Vera casting-ot.
-
finest
addikt
Bocs, félre olvastam! Imádnám, ha egy tál vízzel kiválthatnám a takarítást, elragadtak a vágyaim.
Gratulálok az új szívócsőhöz!
-
macilaci78
nagyúr

Ahogy például a szúnyogháló leporosodik. Azzal kábítják a népet, hogy elektrosztatikusan töltött és taszítja a port. Kétkedéssel élek, megvallom őszintén.
Amit én hallottam/olvastam itt a Ph!-n is: harisnya. Elég finom anyag, de légáteresztő is ugyanakkor, ebből kell porszűrőt csinálni.
Denniss: Mire is kell Neked? Még elcsíptem szerkesztés előtt.
-
pmheros
őstag
szerintem mi nem beszélünk egy nyelvet, legalábbis amit eddig leírtam az nem azt jelenti mint ami neked abból átment. Nem írtam olyat hogy lenne a szobámban.
Porszívót viszont csak szexuális célzattal tartok, most vettem hozzá nagyobb szívócsövet mert kinőttem a régit

-
bitpork
nagyúr
Ha fejmagasságba teszem, akkor hangos hiába vannak a ventik szabályzón és minimumon. Egyébiránt már kipróbáltam az asztalon, de ott is porosodott.
Van gyári szöürő meg a konyhai szagelszíyvót is beledaraboltam, oszt akkor is szopóroller.
Szóval epic fail.
-
Denniss
aktív tag
-
Denniss
aktív tag
Nah kérem Szakik, várom a javaslatokat.
A tököm teli van a porral. Minden héten ki kell takarítanom a gépemet és már NAGYON unom. Egy hét alatt a cpu hőmérséklet idlében képes 4-5 fokot nőni. A vga dettó. A táp ventilátora képes kiszakadni ha terhelést kap a gép. Viszont amikor kompival kinyomom akkor napokon keresztül síri csendes. Hiába porszívózunk végtelenített ciklusban, egyszerűen képtelenség megoldani hogy ne porosodjon le egy hét alatt. Mivel az asztal alatt van, heresérvet és agyérgörcsöt kapok mindannyiszor ki be kell szerelnem.
Jah és a hátsó felső első és táp ventiken van szűrő.Globális felmelegedés a gyakorlatban....
-
finest
addikt

Azt írtad, h van a szobádban. Akkor most ritkábban kell porszívóznod azóta, vagy eddig sem porszívóztál és nem is érdekel?
-
pmheros
őstag

-
finest
addikt
És valóban összeszedi a csobogó?
-
pmheros
őstag
A tököm teli van a porral. Minden héten ki kell takarítanom a gépemet és már NAGYON unom. Egy hét alatt a cpu hőmérséklet idlében képes 4-5 fokot nőni. A vga dettó. A táp ventilátora képes kiszakadni ha terhelést kap a gép. Viszont amikor kompival kinyomom akkor napokon keresztül síri csendes. Hiába porszívózunk végtelenített ciklusban, egyszerűen képtelenség megoldani hogy ne porosodjon le egy hét alatt. Mivel az asztal alatt van, heresérvet és agyérgörcsöt kapok mindannyiszor ki be kell szerelnem.
Jah és a hátsó felső első és táp ventiken van szűrő.itt a PH! -n olvastam valahol hogy a szobában lévő ún. csobogó gyönyörűen összeszedi a szöszt és a port.
Ha a számítógép nálatok ilyen hatékonyan összeszedi a port akkor a megoldás egy másik de nagyobb számítógépet rakni a tiéd mellé, majd az elszívja a port a kisebb elől.

-
boba6
senior tag
aki akar ilyen finomságot br.42000Ft-ért az küldjön privit reggel 8-ig
Fujitsu P22W-5 ECO IPS - Teljesen új, eredeti csomagolásban!
Penel type: IPS
Panel size [inch]: 22
Native resolution: 1.680 x 1.050 (16:10)
Brightmess 300 cd/qm
Contrast 1000:1
Response time 5 ms
Viewing angle: 178˚/178˚
Video-In, connector: 1 x D-Sub (analogue), 1 x DVI-D (digital), 1 x HDMI (digital), 3,5 mm stereo jack connector
1 év garancia -
Polemius
senior tag
Jah és a hátsó felső első és táp ventiken van szűrő.Tedd fentebb, ne a padlón álljon.
Plusz porszűrőket a beszívó nyílásokra. -
Rick4
félisten
Eddig szarakodott, meg is álltt 3-4x, modem- router restart nem segített, de most jó már. Remélem csak valami gebasz volt.
-
macilaci78
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Jah és a hátsó felső első és táp ventiken van szűrő. -
LordVader80
őstag
-
ShadowX
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
t-kábeles net másnál is szarakszik?
-
macilaci78
nagyúr
Vicznek jaó, de szomorú ha tényleg a betegeket kell büntetni a csalók miatt. A volt gimis barátnőm, (életem első és legnagyobb szerelme) reumás volt. 20 évesen a jobb csukló ízülete olyan állapotba került, hogy protézissel le kellett merevíteni, mielőtt szilánkosra tört volna a szimpla mozgástól. És képzeld: közölték vele hogy semmilyen gyógyszer támogatásra nem jogosult, mivel még nem érte el a betegségéhez rendelt OEP korhatárt.
Ha nem támogattam volna, akkor bizony a szülei halála után járó árvaságiból éhen halt volna.
Aki rászorul, ténylegesen, az kapja persze. Nekem sem tetszett az a tortúra, amin édesanyám ment keresztül év elején. Rokkantnyugdíjas huszonéves kora óta, 4 oldalon keresztül sorolták a bajait, melyik milyen %-ban van jelen az életében, 30 alatt elvétve volt, 70 fölött jóval több.
Kihozták, hogy rehabilitálható, de rehabilitációja nem javasolt. Maradt ugyanabban a kategóriában.
Nem csalunk, még rokkant kártyát sem igényeltünk gépjárműre, tömegközlekedéssel utazik...
Azt kívánom, bárcsak egy orvos azt mondaná, munkabíró embert tudna belőle csinálni, mert így létezni nem bír.
A gyógyszerek drágák, de ez akkor számítana, ha szedné azokat is, amik nem készítik ki az egész emésztőrendszerét... -
Denniss
aktív tag
-
bitpork
nagyúr
ha te mondod

Hagyd el, ezt úgy sem tudjuk lemosni magunkról

-
LordVader80
őstag
-
maláj
addikt
rám gondolsz? én nem aktiválni szoktam magam, hanem a rózsaszín inget, mint előítéletre okot adó témát hozom fel
az ugyanaz

-
LordVader80
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
maláj
addikt
-
pmheros
őstag
-
maláj
addikt
-
bitpork
nagyúr
"Hozzám ne érjél, most lettem leszázalékolva!"
Vicznek jaó, de szomorú ha tényleg a betegeket kell büntetni a csalók miatt. A volt gimis barátnőm, (életem első és legnagyobb szerelme) reumás volt. 20 évesen a jobb csukló ízülete olyan állapotba került, hogy protézissel le kellett merevíteni, mielőtt szilánkosra tört volna a szimpla mozgástól. És képzeld: közölték vele hogy semmilyen gyógyszer támogatásra nem jogosult, mivel még nem érte el a betegségéhez rendelt OEP korhatárt.
Ha nem támogattam volna, akkor bizony a szülei halála után járó árvaságiból éhen halt volna.
-
LÁZ
addikt
azé ingyé nem kéne, 650t adnék a 10es lájtszkrájbos pakkért ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
btw ráhibáztál, lesz egy xfx 5870em, jövő7en már nálam lesz sztem

ps. Illetőleg lehetséges, hogy érdekelne vmi konfig amit 15-20ból max ki lehet hozni, monitor nem kő, az se baj, ha 30at ér
-
bitpork
nagyúr
A normális-ságnak ehhez semmi köze. Nem derül ki a cikkből, hogy mennyit vettek el tőle. Sajnos könnyen el tudom képzelni, hogy ami maradt az a rezsire nem futotta. ehhez hozzá kell tenni azt, hogy idehaza 55 évesen munkát igen nehéz (gyk lehetetlen) találni.
Meg ugye olyan szépen hangzik a kormány kommunikációjában a"minél több embert vissza a munkaerő piacra"...na jah...csak munka is kellene ehhez.
-
sanzi89
addikt
-
macilaci78
nagyúr
-
LordVader80
őstag
nokia n97 mini eladó, szép állapotban, eredeti fólia van még rajta , T függő, minden tartozék, doboz, 1 éves
-
Andi45
csendes tag
-
martonx
veterán
LÁZ juttatta az eszembe, hogy kallódik nálam egy komplett bontatlan 50-es csomag írható CD. Az életben nem fogok már soha CD-t írni, pici pénzért (mondjuk darabja 20Ft) érdekel valakit?
Másrészt:
Keresek használt középkategóriás DX11-et tudó videókártyát. Maximum 12K-t tudnék rászánni, Radeon 5670, 6670 lenne a favorit, de ezek Nvidia megfelelői is jöhetnek gts 450 talán.
-
pmheros
őstag
-
LordVader80
őstag
-
LÁZ
addikt
Nálam van egy tizes bontatlan verba -R pack, de lightscribe-os, így drágább version egy picivel, mint a sima....
Más: megint kaptam Logitechéktől egy 20%-os kedvezményt webshopjukból való vásárláskor, de mivel én már rendeltem, nem tudom felhasználni, ha valakinek kell, szívesen átdobom. 1 hónapig jó.
sima lenne jó, mert ismerősnek irnék ki wii-s gammákat, oda meg felesleges a lájtszkrájbos
-
LordVader80
őstag
Nálam van egy tizes bontatlan verba -R pack, de lightscribe-os, így drágább version egy picivel, mint a sima....
Más: megint kaptam Logitechéktől egy 20%-os kedvezményt webshopjukból való vásárláskor, de mivel én már rendeltem, nem tudom felhasználni, ha valakinek kell, szívesen átdobom. 1 hónapig jó.
-
bitpork
nagyúr
+1
Mi az étteremben ezt annyival módosítottuk, hogy vettünk egy kicsike gőzborotvát csak a konyha takarítására, és a vízzel hígított zsíroldót tettük bele. a nem vékony fémeket meg nemes egyszerűséggel gázláng felett leégettük. -
proper
őstag
-
martonx
veterán
-
sanzi89
addikt
-
maláj
addikt
-
sanzi89
addikt
Egy profi bill+eger szettet az Uraknak?
Földieknek olcsóbb. -
macilaci78
nagyúr
Én is a Rick féle metódust tudom elképzelni. Hideg zsíroldó és magas nyomású, vagy forró zuhany.
Amit én csináltam: mosogatógép. Elsőre nem ment ki tökéletesen, de egy ideig minden egyes alkalommal azok a rácsok vendégeskedtek a mosogatógépben. Csak alulra tedd, ne csöpögjön rá másra.
Esetleg féktisztító. De az milyen már?

-
veze
őstag
a hideg zsíroldót kipróbáltam de nekem nem hozott száz százalékos eredményt. Igaz, benzinkútra nem vittem el

ráadásul foltosra szinezte (marta) a hálót, amit két alkalommal történt forralás kivett belőle -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
valahol hallottam hogy azt füzték ehhez, (mintha nekünk jót akarnának..) hogy azé lett 10 napos matrica csak mert ha elmegy nyaralni akkor ne kelljen neki akét hégére két külön matricát venni oda és hazafelé jövet. így elég egy is hurrááá.. olyan ócska duma ez...
akkor ha annyira nekünk akarna jót miért nem vezeti be a 10 naposat is meg marad 4 napos is és majd választok..
ez olyan mint az adózási szabályok megváltoztatása, meg a senki nem járhat rosszabbul szöveg... ha senki nem jár rosszabbul akkor maradhatna is akár az előzö vagy a még előzöbb.évi..mert ugye két egyforma év nincs.
ez a szuperbruttó is micsoda baromság.. mikor a keresetem része az ami járulékként köteles fizetni a munkáltató utánam? Persze ellensúlyozzák, mondták.. ha ellensúlyozzák akkor meg mi szükség rá?Van benne igazság pedig. Akinek egyszer kell a matrica egy hónapban,. annak valójában a 4 napból 3 tuti pénzkidobás. Neki az eddigi 1600Ft helyett 2900Ft lesz fizetendő. Okés, hogy kb dupla pénz, de nem hiszem, hogy akinek autója van, azt kétvállra fekteti havi 1500Ft plusz kiadás. Eddig is megérte legalább három alkalom helyett havi matricát venni, most is megéri, de már kettőnél is. Az ráadásul 4500 helyett 4780 lett, szóval még az emelés mértéke is minimális.
-
Rick4
félisten
coop hideg zsíroldóval jól végigspriccelni, majd egy benzinkúton megküldeni magasnyomású mosóval.
-
veze
őstag
érdekel valaki elvetemült fanatikus régi gép építőt (utoljára amikor használtam, még működő, azóta bezacskozott) nagy floppy olvasó?

ShadowX
nekem is fémszűrő van benne és nekem bevált a következő módszer:
két félből áll, így egy egy fele belefér egy tepsipe, felteszem a gázra leöntöm vízzel hogy jól ellepje és teszek bele két(három) evőkanál fehérítős, mosógépbpe valós fékezett habzású mosóport. nem is olyan márkás, csak lidles Trix vagy mi a neve. forralom egy negyedórát aztán körömkefével könnyedén egy kt perc alatt fémtisztára takarítható és minden hajlatból zegzugos helyről simán kijön
jó része már főzés közben leválik. Nekem ez bevált. ugy nézem az enyém valami többréteges alumínium szerkezetű fémháló, főzés után homogén egyszínű lesz ( fémszínű) -
ShadowX
őstag
-
Syl
nagyúr
-
ShadowX
őstag
-
Agyasima
őstag
Legjobb tanácsom az, hogy vegyetek bele mosógépben mosható szűrőt.
Syl: csak neked!
-
LÁZ
addikt
Nem kallódik vkinél 10-15db irható verbatim dvd véletlenül?
-
Syl
nagyúr
-
ShadowX
őstag
Valaki tud olyan tisztítószert ajánlani, amivel a páraelszívó szűrőjét lehet kitakarítani? Mármint az odarakódott anyagot. Síkálni nem szeretnék, biztos van olyan szer, amit csak ráfújok és lemar róla minden nem odavaló dolgot.
-
Agyasima
őstag
-
pilóta
nagyúr
Az országon áthaladó... Üti a rendszámot a gépbe, nem magyar, élből számolja a 4 naposat a 10 napos árán akár, nem érdekel. De meghagyhatta volna ezen indokkal a 4 napost, mert csak a kp-i szoftvert kellett volna frissíteni.
Amelyik magyar meg Szlovákiában, meg erre-arra veszi meg az autót és regisztrációs adód nem fizet, azon is lehet valamicskét így visszanyerni.Ezt sajnos nem lehet megtenni, az EU-ban nem lehet így diszkriminálni. Ezért van, hogy a német nyugdíjas is ingyen utazik a MÁV-on...
Szvsz pont egy egynapost kellett volna bevezetni, mert nagyon sokan csak pár havonta egyszer mennek-jönnek nagyfaluba, az minek vegyen 4 naposat? Meg mondjuk az átutazók is csak 1 napot használják...
Szvsz úgy lehetne haza kedvezni, hogy az éves matricát mondjuk 15k-ért adni, azt úgyis csak magyarok veszik, és akkor megérné anak is, aki pár havonta egyszer megy, a külföldi meg akkor is a 4 naposat veszi...
-
Rawulf
őstag
-
macilaci78
nagyúr
A 4 napos matrica eltörlését azzal magyarázták, hogy az országon keresztülhaladók kevesebbet fizettek az 'olcsó' 4 napos matrica miatt, így most az átutazók annyit fizetnek majd, mint más országokban. Csakhogy azzal nem számoltak, hogy így a csóró átlagmagyar is kevesebb matricát vesz, sokkal jobban terhelve az amúgy is szutyok állapotban levő nem díjköteles utakat.
Az országon áthaladó... Üti a rendszámot a gépbe, nem magyar, élből számolja a 4 naposat a 10 napos árán akár, nem érdekel. De meghagyhatta volna ezen indokkal a 4 napost, mert csak a kp-i szoftvert kellett volna frissíteni.
Amelyik magyar meg Szlovákiában, meg erre-arra veszi meg az autót és regisztrációs adód nem fizet, azon is lehet valamicskét így visszanyerni. -
zeg
őstag
-
tisn
veterán
A 4 napos matrica eltörlését azzal magyarázták, hogy az országon keresztülhaladók kevesebbet fizettek az 'olcsó' 4 napos matrica miatt, így most az átutazók annyit fizetnek majd, mint más országokban. Csakhogy azzal nem számoltak, hogy így a csóró átlagmagyar is kevesebb matricát vesz, sokkal jobban terhelve az amúgy is szutyok állapotban levő nem díjköteles utakat.
Elmeletileg lesz egesz eves matica felaron (20k), ami kotelezo lesz.
-
bitpork
nagyúr
-
martonx
veterán
Szabadság, szabadság, szabadság

-
bitpork
nagyúr
valahol hallottam hogy azt füzték ehhez, (mintha nekünk jót akarnának..) hogy azé lett 10 napos matrica csak mert ha elmegy nyaralni akkor ne kelljen neki akét hégére két külön matricát venni oda és hazafelé jövet. így elég egy is hurrááá.. olyan ócska duma ez...
akkor ha annyira nekünk akarna jót miért nem vezeti be a 10 naposat is meg marad 4 napos is és majd választok..
ez olyan mint az adózási szabályok megváltoztatása, meg a senki nem járhat rosszabbul szöveg... ha senki nem jár rosszabbul akkor maradhatna is akár az előzö vagy a még előzöbb.évi..mert ugye két egyforma év nincs.
ez a szuperbruttó is micsoda baromság.. mikor a keresetem része az ami járulékként köteles fizetni a munkáltató utánam? Persze ellensúlyozzák, mondták.. ha ellensúlyozzák akkor meg mi szükség rá?Mindenhol a demagóg idealizálás megy.
Hofi jut az eszembe amikor a svájciak elleni vesztes focimeccsünkről beszélt: A rádióban megmagyarázták nekünk, miért volt jó a vereség. Nem volt jó, de elmagyarázták.Ma reggel elpattant az agyamban vmi: reggel az ágyból kikandikálva, Vitya feje a tévében, alatta meg idézet tőle: Nemzeti stratégia kell a válság ellen.
Két kérdésem lenne:
1: Az EUban teljesen normális, demokrácia romboló lépések megtételét vettük át eddig, a válság kezelésére hivatkozva?
2: Ha az első kérdésre a válasz nem, akkor MI A FENÉT CSINÁLTAK EDDIG? -
gabesz82
őstag
ez a szuperbruttó is micsoda baromság.. mikor a keresetem része az ami járulékként köteles fizetni a munkáltató utánam? Persze ellensúlyozzák, mondták.. ha ellensúlyozzák akkor meg mi szükség rá?10 napos matrica eddig is volt

-
zeg
őstag
ez a szuperbruttó is micsoda baromság.. mikor a keresetem része az ami járulékként köteles fizetni a munkáltató utánam? Persze ellensúlyozzák, mondták.. ha ellensúlyozzák akkor meg mi szükség rá?A 4 napos matrica eltörlését azzal magyarázták, hogy az országon keresztülhaladók kevesebbet fizettek az 'olcsó' 4 napos matrica miatt, így most az átutazók annyit fizetnek majd, mint más országokban. Csakhogy azzal nem számoltak, hogy így a csóró átlagmagyar is kevesebb matricát vesz, sokkal jobban terhelve az amúgy is szutyok állapotban levő nem díjköteles utakat.
-
veze
őstag
a 4 napos matrica beszüntetésük nekem évi 15000 minusz megen ... kezd sok lenni amivel szivatnak
már átlépték az évi 300 ezer Ft-os megszorítást rajtam, persze szabályok alapján van kiskapu csak eddig nem használtam ki, mert reálisnak éreztem evásként az adózást mostmár irreálisnak érzem ...
és nem azt, hogy nekem rosszabbul kell élnem hanem azt, hogy nekik nem ...valahol hallottam hogy azt füzték ehhez, (mintha nekünk jót akarnának..) hogy azé lett 10 napos matrica csak mert ha elmegy nyaralni akkor ne kelljen neki akét hégére két külön matricát venni oda és hazafelé jövet. így elég egy is hurrááá.. olyan ócska duma ez...
ez a szuperbruttó is micsoda baromság.. mikor a keresetem része az ami járulékként köteles fizetni a munkáltató utánam? Persze ellensúlyozzák, mondták.. ha ellensúlyozzák akkor meg mi szükség rá? -
finest
addikt
Budapesten megszellőztették a járdaadót, lépésszámlálóval.
Lépésszámlálót eddig a marhák nyakába tettek, azzal vizsgálják h ivarzanak-e.

-
macilaci78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Eladó egy GA-H55-UD3H ATX alaplap+i3 cu van benne + ram
- Apple MacBook Pro 16" (2019) 32GB RAM / Radeon Pro 5300M / Retina / Touch Bar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A gyógyszerek drágák, de ez akkor számítana, ha szedné azokat is, amik nem készítik ki az egész emésztőrendszerét...