Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
40100 - 40001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tudsz.
És a VT xd is megy, amikor egy eszközhöz egyszerre két rendszer nyúlna? Gépcsere lesz két rendszerrel (egyik virtualizálva) és nagyon nem mindegy, mit veszek. Ez a proci 15K, egy i3-4130t meg 2x ennyi.
-
FoxiestFox
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
totya694
őstag
Lehet az általad látott készüléknél már elindult az önmegsemmisítő.
Van egy topik a hibás LCD TV-kről lehet érdemes bele olvasni, -
sss
őstag
Egyelőre elvagyok a 30-40 cm-es kevésbéfullhd crt tévémmel, majd idővel csak le kéne cserélni. Korábban 80k körül láttam ilyesmi tévéket, szóval nem értettem ez miért csak ennyi.
-
Rick4
félisten
-
Polemius
senior tag
A HP oldalról leszedtem a nyomtató illesztőprogramját.
Telepít, kérdi, hogy wifi, UTP, USB, avagy offline telepítés lesz-e..
UTP, király, keresi. Nem találja, segítsek. Ekkor kezdtem el sírni, hogy IP-címe mi lehet? Meglett, amúgy a gép érintős kijelzőjén is ki lehet silabizálni, király. Nem találja így sem. Állománynév? Nem.
Akkor vissza a kaptafához: USB. Nem találja, másik dugaszban? Ott sem? De semmi vész, legalább a memóriakártya-olvasót látja! Juhhé!
Megint vissza a kaptafához: offline telepítés. Hamar ment, annyival leterelt a nyomi, hogy ha bedugtam, indítsam újra a telepítőt.Most futok egy kört a bézik telepítővel is.
Megoldottad közben?
-
SirRasor
addikt
-
totya694
őstag
-
szmatyi93
tag
jaja busszal de nem veszprémből mivel ott már csak ritkán tartózkodok, Budán járok Corvinusra, ebben a félévben még csak 1 szer voltam otthon a maradék időben meg szeged-pest felváltva, 3 óra busz nem nagy ügy, de az 5 órás az már húzós lenne minden héten, de félig össze vagyunk költözve így nem kell bőrönd se meg most sikerült úgy összerakni az óráimat h szerda 2 kor végzek és onnantól szabad vagyok, csak addig reggel 8 tól este 6ig vagyok de megéri meg így nem csak 2 napra tudok lejönni

-
sss
őstag
Láttam ma tesco(?) újságban 50k körül 81 cm-es jvc hd ready tévét. Már ennyire olcsóak az ilyen tévék, vagy ez vmi gyengébben sikerült széria lehet?
-
tipuka
addikt
-
Rick4
félisten
-
pmheros
őstag
itcafe -s cikkből.

Qrva jó -
pepe091
MODERÁTOR
-
pmheros
őstag
-
tipuka
addikt
-
pepe091
MODERÁTOR
-
tipuka
addikt
-
Agyasima
őstag
-
pmheros
őstag
-
tipuka
addikt
Srácok! Nelzon mi a túrót keres a hangulatjelek között??

-
SirRasor
addikt
Na így takarítsd ki a számítógépet

Egyedül a ventiket szedtem volna szét mégjobban, hogy meg is tudjam takarítani rendesen a csapágyazást, de így se rossz
-
pmheros
őstag
Aki valamilyen HD 7790 -et birtokol Szegeden, keressen már meg legyen oly szíves privátban !
Előre is köszönöm.

-
JanR
addikt
-
szmatyi93
tag
-
szmatyi93
tag
-
macilaci78
nagyúr
1) végigpingeled a hálózatot (csinálsz rá mondjuk scriptet)
2) scannerrel végignézed (ez persze nem parancssoros). Ebből van kismillió.
3) arp -a paranccsal. Valójában ezzel az Address Resolution Protocol táblát íratod ki, vagyis az IP/MAC párosítást, és csak azon gépekét, amelyek kommunikáltak a gépeddel. De egynek jó.Ha nem kell parancssorhoz ragaszkodni, akkor tetszőleges scanner, mint a fentbb említett Angry Ip scanner.
A hálózati nyomtató telepítés meg trükkös lehet. Hogyan próbáltad?
A HP oldalról leszedtem a nyomtató illesztőprogramját.
Telepít, kérdi, hogy wifi, UTP, USB, avagy offline telepítés lesz-e..
UTP, király, keresi. Nem találja, segítsek. Ekkor kezdtem el sírni, hogy IP-címe mi lehet? Meglett, amúgy a gép érintős kijelzőjén is ki lehet silabizálni, király. Nem találja így sem. Állománynév? Nem.
Akkor vissza a kaptafához: USB. Nem találja, másik dugaszban? Ott sem? De semmi vész, legalább a memóriakártya-olvasót látja! Juhhé!
Megint vissza a kaptafához: offline telepítés. Hamar ment, annyival leterelt a nyomi, hogy ha bedugtam, indítsam újra a telepítőt.Most futok egy kört a bézik telepítővel is.
-
Polemius
senior tag
Win7 Parancssorból hogyan tudom kilistáztatni a hálózaton lévő eszközök IP-címeit?
1) végigpingeled a hálózatot (csinálsz rá mondjuk scriptet)
2) scannerrel végignézed (ez persze nem parancssoros). Ebből van kismillió.
3) arp -a paranccsal. Valójában ezzel az Address Resolution Protocol táblát íratod ki, vagyis az IP/MAC párosítást, és csak azon gépekét, amelyek kommunikáltak a gépeddel. De egynek jó.Ha nem kell parancssorhoz ragaszkodni, akkor tetszőleges scanner, mint a fentbb említett Angry Ip scanner.
A hálózati nyomtató telepítés meg trükkös lehet. Hogyan próbáltad?
-
pepe091
MODERÁTOR
Az Angry működik.

Már csak az a kérdés, hogy az adott IP-re, vagy a tényleges állomásnévre miért nem óhajtja telepíteni a hálózati nyomtatót?
HP Officejet 6500A típusú.Ehhez már kicsi vagyok.

(#40069) bitpork

-
bitpork
nagyúr
Az Angry működik.

Már csak az a kérdés, hogy az adott IP-re, vagy a tényleges állomásnévre miért nem óhajtja telepíteni a hálózati nyomtatót?
HP Officejet 6500A típusú.Keress rá hátha van Angry Printer Installator is

-
macilaci78
nagyúr
Az Angry működik.

HP Officejet 6500A típusú. -
pepe091
MODERÁTOR
Ezzel kezdtem a gondolkodást, de nem született meg a megoldás.

Bármilyen megoldás érdekel, amihez nem kell belépni a routerbe.

-
macilaci78
nagyúr
Csak logika alapján nem hiszem, hogy van rá gyors megoldás. Most képzeld el, a win7-ed nem ismeri mi van kint. Végig kéne scanneltetni vele az összes helyi címet ahhoz, hogy megnézze melyik az aktív. Ez csak router oldalról vizsgálva lehetséges hatékonyan.
Esetleg van olyan spec. parancs, amit elküldve a routernek kipöffenti az eredményt, de ez már routerfüggő lehet.
EDIT: közben rágugliztam, és nincs nagyon értelmes találat, úgyhogy marad a manuális scannelés.
Manuálisan 60 portra már rápróbáltam...
-
SirRasor
addikt

Csak logika alapján nem hiszem, hogy van rá gyors megoldás. Most képzeld el, a win7-ed nem ismeri mi van kint. Végig kéne scanneltetni vele az összes helyi címet ahhoz, hogy megnézze melyik az aktív. Ez csak router oldalról vizsgálva lehetséges hatékonyan.
Esetleg van olyan spec. parancs, amit elküldve a routernek kipöffenti az eredményt, de ez már routerfüggő lehet.
EDIT: közben rágugliztam, és nincs nagyon értelmes találat, úgyhogy marad a manuális scannelés.
-
Syl
nagyúr

Bármilyen megoldás érdekel
Win7 helyett használj Linuxot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macilaci78
nagyúr
-
pepe091
MODERÁTOR
Win7 Parancssorból hogyan tudom kilistáztatni a hálózaton lévő eszközök IP-címeit?
Talán az ipconfig valamelyik változata. Írd be, hogy ipconfig/? ekkor kilistázza a lehetőségeidet.
-
JanR
addikt
-
macilaci78
nagyúr
-
pepe091
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok Urak / Hölgyek!
Mivel leutaztam Szegedre felteszem a kérdést a topicban, hogy valakit érdekel-e egy Galaxy Note 2? Estig vagyok itt.
Én meg keresek egy 72 cm körüli CRT TV-t, sík képernyővel hibátlan működéssel, valakinek van-e ilyen eladó?

Ha pénz nélkül átruházod már megyek is érte

-
JanR
addikt
-
szmatyi93
tag
Hali mindenki, nem tudjátok hogy van e valahol szegeden olyan pub ahol lehet kapni csapol Guiness-t?
Előre is köszi
Üdv Matyi -
JanR
addikt
Sziasztok Urak / Hölgyek!
Mivel leutaztam Szegedre felteszem a kérdést a topicban, hogy valakit érdekel-e egy Galaxy Note 2? Estig vagyok itt.
Én meg keresek egy 72 cm körüli CRT TV-t, sík képernyővel hibátlan működéssel, valakinek van-e ilyen eladó?

-
SirRasor
addikt
Sajnos régen volt, sajnos nem emlékszem rá. Itt ajánlott valaki olyan lejátszót windowsra, amivel a BBC csomó csatornáját(world, news, stb..) lehetett ingyen nézni? Ha igen, nagyon érdekel a neve!
-
lugosi
MODERÁTOR
Nagyon köszönöm, először csak úgy volt, hogy nem tudok érte menni, aztán végül egy másik billentyűzettel való ideiglenes próba után kiderült, hogy azt nem is tudom vele megcsinálni, amire használni akartam volna sajnos.
-
totya694
őstag
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
-
pepe091
MODERÁTOR
Az még kellemetlenebb amikor több 10.000-et ér a csomag és az veszik el....
Viszont jó pár éve amikor még 30k körül mozogtak az X2 procik vettem egyet és úgy küldte el a srác,hogy a proci dobozát címezte meg és az átvételkor is benne volt a proci.Még ma is őrzöm ezt a dobozt csak már nem tudom,hogy hová raktam

No igen.. Ha 10 alatt veszik el, akkor még elvileg jól is jár az ember, mert visszaadják a feladási díjat, plusz a feladási díj 15-szörösét.
-
totya694
őstag
Az még kellemetlenebb amikor több 10.000-et ér a csomag és az veszik el....
Viszont jó pár éve amikor még 30k körül mozogtak az X2 procik vettem egyet és úgy küldte el a srác,hogy a proci dobozát címezte meg és az átvételkor is benne volt a proci.Még ma is őrzöm ezt a dobozt csak már nem tudom,hogy hová raktam

-
pepe091
MODERÁTOR
De legalább megvan...
Nekem buborékos borítékba és + papírtörlővel többszörösen áttekert asztali RAM-okról darálta le a címolvasó vagy futó szalag vagy tudom is én mi csoda az SMD alkatrészeket.Mivel ajándékba ment egy ismerősnek és nem igazán képeztek nagy értéket így csak kicsit megmorogtuk mind ketten azt ennyi.Na az már kellemetlenebb...

(#40044) maláj
Egyszer nekem is volt ilyen, hogy itthon voltam egész nap, de bedobtak egy értesítőt...
-
maláj
addikt
Mai posta agyrém...
Szerdán feladtam az egyik fórumtársnak egy bumpert a telefonra, elsőbbségivel, ajánlva Budapestre. Tegnap írt, hogy nem kapta meg, pedig ugye a honlap szerint több mint 90% hogy megérkezik. Erre ma reggel ír, hogy bement a postára, és hogy ott azt mondták, hogy jön vissza hozzám a csomag, de nem tudják miért. Ma kihozta nekem a postás, és kiderült azért hozták vissza, mert valahol (valószínűleg az elosztóban) ráragasztottak (vagy ráragadt) egy tértivevény a hátuljára, amit Mátészalkán (!) adtak fel, szintén Budapesti címzéssel. Elmentem az Árkádba, ahol feladtam, kihívták a vezetőt, aki azt próbálta beetetni velem ,hogy véletlen ragadhatott rá a levelemre a cucc (azért hozzáteszem, teljesen egyenesen, szabályosan volt rajta a tértivevény, nem úgy nézett ki mint ami csak úgy ráragadt). Felhívta az elosztóban a főnököt, aki megpróbálta elérni a pesti kézbesítőt, sikertelenül. Aztán felajánlotta, hogy felküldik a központba, megnézik, hogy mi történhetett a csomaggal, majd újra megpróbálják kézbesíteni.. Kész agyrém. Pluszban a csomagra rányomta egy rózsaszín matricát, amin beikszelte a kézbesítő, hogy érvénytelen címzés pluszban odaírta, hogy Postai tértivevény. De a nő a postán azon erősködött, hogy biztos a címzés a rossz, mert a tértivevénynek a hátulján ehhez nincs köze, mondom igen valószínű...
Elkérte a telefonszámomat, hogyha nem tudnák kézbesíteni, akkor felhívnak....
Eddig soha nem volt gondom a postával, de kezdem megérteni a sok panaszkodót..nyugi nekem már ki se hozzák a cuccokat csak az értesítőt dobja be ... feljelentés megtörtént

-
totya694
őstag
Mai posta agyrém...
Szerdán feladtam az egyik fórumtársnak egy bumpert a telefonra, elsőbbségivel, ajánlva Budapestre. Tegnap írt, hogy nem kapta meg, pedig ugye a honlap szerint több mint 90% hogy megérkezik. Erre ma reggel ír, hogy bement a postára, és hogy ott azt mondták, hogy jön vissza hozzám a csomag, de nem tudják miért. Ma kihozta nekem a postás, és kiderült azért hozták vissza, mert valahol (valószínűleg az elosztóban) ráragasztottak (vagy ráragadt) egy tértivevény a hátuljára, amit Mátészalkán (!) adtak fel, szintén Budapesti címzéssel. Elmentem az Árkádba, ahol feladtam, kihívták a vezetőt, aki azt próbálta beetetni velem ,hogy véletlen ragadhatott rá a levelemre a cucc (azért hozzáteszem, teljesen egyenesen, szabályosan volt rajta a tértivevény, nem úgy nézett ki mint ami csak úgy ráragadt). Felhívta az elosztóban a főnököt, aki megpróbálta elérni a pesti kézbesítőt, sikertelenül. Aztán felajánlotta, hogy felküldik a központba, megnézik, hogy mi történhetett a csomaggal, majd újra megpróbálják kézbesíteni.. Kész agyrém. Pluszban a csomagra rányomta egy rózsaszín matricát, amin beikszelte a kézbesítő, hogy érvénytelen címzés pluszban odaírta, hogy Postai tértivevény. De a nő a postán azon erősködött, hogy biztos a címzés a rossz, mert a tértivevénynek a hátulján ehhez nincs köze, mondom igen valószínű...
Eddig soha nem volt gondom a postával, de kezdem megérteni a sok panaszkodót..De legalább megvan...
Nekem buborékos borítékba és + papírtörlővel többszörösen áttekert asztali RAM-okról darálta le a címolvasó vagy futó szalag vagy tudom is én mi csoda az SMD alkatrészeket.Mivel ajándékba ment egy ismerősnek és nem igazán képeztek nagy értéket így csak kicsit megmorogtuk mind ketten azt ennyi. -
pepe091
MODERÁTOR
Mai posta agyrém...
Eddig soha nem volt gondom a postával, de kezdem megérteni a sok panaszkodót.. -
bitpork
nagyúr
-
lugosi
MODERÁTOR
Rögtön átvehető termékek: Új, bontatlan.
Revoltec LightBoard XL3 Black RE145 (RE119) világítós Billentyűzet
Multimédia, Black, USB, HUN
Gyártói cikkszám: RE119
Garancia: 24 hónapBruttó érték: 5 700 Ft
Gigabyte GM-M6900 Gaming Black
Optikai, USB, Black, 3200DPI
Gyártói cikkszám: GM-M6900
Garancia: 24 hónapBruttó érték: 4 700 Ft
Bocsánat, zűrjeim adódtak, mégsem tudok menni a billentyűzetért.

-
lugosi
MODERÁTOR
-
Syl
nagyúr
-
Rick4
félisten
-
Syl
nagyúr
-
Rick4
félisten
-
Syl
nagyúr
-
Rick4
félisten
A virtualitás nem létszükséglet, a linuxos környezet annál inkább. És ezt a két rendszert kiválóan össze tudom hozni egy gépházba, ha ezzel a megoldással élek..
-
Syl
nagyúr
Nekem a nas szerverfeladatokat is ellát, ezért gondolkodtam úgy, hogy eladom a hp n40l-t (amin ugyanez a rendszer fut) meg a jelenlegi gépemet, és építek egyet amin megy a nas virtuálisan, ha meg kell, bekapcsolom a tévét, és gépezek is. Tervben volt egy gigabyte lap e-450-nel, de ilyesmi minigépem volt, nem örültem, mikor fél tized másodperc eltelt a kattintás után, és még mindig nem történt semmi.

Továbbra sem értem mik azok a szerverfeladatok, amiket a fizikai OS nem tud ellátni és egy komplett virtuális gépet kell futtatni hozzá

-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Végülis igen, viszont egy G2020T-s proci számítási feladatokban nincs messze, fogyasztásban viszont eléggé. Ha csak egyszerűen akarom megoldani, eladom a szervert, lecserélem a házat és kész, de akkor már procit, meg lapot is cserélek..
-
martonx
veterán
Nekem a nas szerverfeladatokat is ellát, ezért gondolkodtam úgy, hogy eladom a hp n40l-t (amin ugyanez a rendszer fut) meg a jelenlegi gépemet, és építek egyet amin megy a nas virtuálisan, ha meg kell, bekapcsolom a tévét, és gépezek is. Tervben volt egy gigabyte lap e-450-nel, de ilyesmi minigépem volt, nem örültem, mikor fél tized másodperc eltelt a kattintás után, és még mindig nem történt semmi.

Az A10-5700-as pont ezt nyújtja, nem? Én is így használom, egy miniatűr gépben (szegény boba biztos szentségelt párszor, míg belenyomorította az SSD-t, vinyót, hangkártyát, a DVD-nek már nem is maradt abszolút hely).
-
Rick4
félisten
A NAS szoftvert ismerem, nekem is van itthon egy kütyü. Igaz nekem csak egy zyxelre tellett, de azért ez is tud pár apróságot. FTP, DLNA, PHP&MySQL, Wordpress, BTsync stb. (más kérdés, hogy én ezekből csak a sima samba fájlmegosztást és a torrentet használom
)
Ezért nem értem minek egy desktop gépre virtuális nas, ha egyszer natívban is minden pillanatok alatt megoldható.Nekem a nas szerverfeladatokat is ellát, ezért gondolkodtam úgy, hogy eladom a hp n40l-t (amin ugyanez a rendszer fut) meg a jelenlegi gépemet, és építek egyet amin megy a nas virtuálisan, ha meg kell, bekapcsolom a tévét, és gépezek is. Tervben volt egy gigabyte lap e-450-nel, de ilyesmi minigépem volt, nem örültem, mikor fél tized másodperc eltelt a kattintás után, és még mindig nem történt semmi.

-
macilaci78
nagyúr
Mert nem láttál még logikusan gondolkozó embert hülye döntéseket hozni?

Nem, a profik 10ért törlést, de 15-ért hozzáadást is vállalnak

Más: hangerőszabályzót keresek! Sehol se lelek
Olyan kell, aminek mind2 vége 3,5 mm jack és közötte valahol van egy hangtekerő. MM-ban esetleg lehet ilyen? De webshopokban pölö nincs találat.Valahonnan lejmolsz egy törött pántos fejhallgatót hangerőszabályzóval, veszel rá csatikat és Old fox-hoz elkerekezel.
-
zeg
őstag

Olyan kell, aminek mind2 vége 3,5 mm jack és közötte valahol van egy hangtekerő. MM-ban esetleg lehet ilyen? De webshopokban pölö nincs találat. -
tipuka
addikt

Olyan kell, aminek mind2 vége 3,5 mm jack és közötte valahol van egy hangtekerő. MM-ban esetleg lehet ilyen? De webshopokban pölö nincs találat.Nekem is egy olyan ment tönkre.

-
SirRasor
addikt

Olyan kell, aminek mind2 vége 3,5 mm jack és közötte valahol van egy hangtekerő. MM-ban esetleg lehet ilyen? De webshopokban pölö nincs találat. -
azbest
félisten
ez a magyarázat jól hangzik: [link]
Lényegében arról van szó, hogy a rendszernek tehetetlensége van.
Ezért a ferritgyűrű által keltett mágneses tér a készülékbe való bemenet előtt a szélsőséges feszültség-ingadozásokat csillapítja. Azokat a feszültség ingadozásokat, amiket az elektromos ellátó rendszer vezetékei antennaként, vagy más eszközökből összeszednek. -
totya694
őstag
-
tisn
veterán
-
Syl
nagyúr
A NAS szoftvert ismerem, nekem is van itthon egy kütyü. Igaz nekem csak egy zyxelre tellett, de azért ez is tud pár apróságot. FTP, DLNA, PHP&MySQL, Wordpress, BTsync stb. (más kérdés, hogy én ezekből csak a sima samba fájlmegosztást és a torrentet használom
)
Ezért nem értem minek egy desktop gépre virtuális nas, ha egyszer natívban is minden pillanatok alatt megoldható. -
lugosi
MODERÁTOR
Informatikus, programozó, rendszergazda, adminisztrátor, operátor, helpdesk..amilyen napom éppen van
Hát igen, az anyagi oldala mondjuk necces
Pedig ha végiggondolom, hogy milyen adatokkal kell dolgozni nap mint nap 
Más: láttam már USB meg szimpla áramkábelek körül is mágneses bumszlit. Ezek érnek valamit? Vagy miért jó?
Más: mágneses ékszerekről is ódákat zengnek, hogy mennyire egészséges. Valakinek van tapasztalata? Vagy ez is olyan, mint a "madárinfluenza elleni cica nyakörv kapható"?

Anno nekem a Sony minidisc-hez adtak ilyen usb kábelt, amin van ilyen mágneses hurok. Állítólag zavarszűrő, de én nem értek hozzá, csak vakarom a fejem, hogy egy digitális jelnél milyen zavart lehet szűrni. Attól persze lehet, hogy lehet.

-
johnny82
őstag
Hali!
Van egy eladó Fuji Finepix S5600 fényképezőm. Van hozzá egy 1 GB-os xd kártya, valamint tok is. Akit érdekel, írjon pm-et.
Üdv!
mod: link kimaradt
-
nap
addikt
-
Polemius
senior tag
Olyan érzésem van, hogy nagy az átfedés a mágneses csodabizbaszokat vásárlók, és a mikrohullámú sütőt a sátán találmányának tartók közt is...
-
Syl
nagyúr
Készülnék összedobni itthonra egy kis szervert, eladom az A10-5700-as procis gépemet, erre meg W7 menne rá böngészéshez, meg egy nas szoftver futna virtuálisan. Elvben intel 1155-ös lap lesz, meg egy G-s proci (G2020, G2030T, I3 3220T körül gondolkodom, de nem látom át, van-e érdemi különbség egyik másik között. Van ilyesmivel valakinek tapasztalata?
Én éppen egy éve használom az i3-3220T -t. El nem adnám semmi pénzért

A G sorozat hozzá képest egy vicc kategória.egy nas szoftver futna virtuálisan
WTF?
Ezt fejtsd ki. Mit tud a NAS szoftver, amit a fizikai OS-sel nem tudsz megoldani? -
fecus
őstag
Egy FSP 300-60GNF ventilátor nélküli tápppal és a következő konfiggal szenvedek: A5300-as proci, egy Gigabyte F2A55M-HD2 alaplap, 2GB RAM és egy 60GB-os mobil HDD.
Van valakinek kölcsön egy olyan sima molex csatlakozóról a 4pin-es proci tápcsatlakozóra fordító kábele? Jó egy döglött tápról levágott 4pin-es proci tápcsatlakozó is majd forrasztok.
Ez a "drága" FSP az induló terhelésre háklis.
Másik tápról megy a cucc, tehát jól raktam össze csak az meg zúgós.
Köszi, már szereztem. így se megy.

-
tisn
veterán
Készülnék összedobni itthonra egy kis szervert, eladom az A10-5700-as procis gépemet, erre meg W7 menne rá böngészéshez, meg egy nas szoftver futna virtuálisan. Elvben intel 1155-ös lap lesz, meg egy G-s proci (G2020, G2030T, I3 3220T körül gondolkodom, de nem látom át, van-e érdemi különbség egyik másik között. Van ilyesmivel valakinek tapasztalata?
Mennyi az A10-5700+lap+ram? Ha jelentosen egy uj netto ara alatt van, lehet erdekel...
-
Attix82
addikt
Haswellt érdemes már venni ami 1150-es foglalatú.
-
Rick4
félisten
-
tisn
veterán
Informatikus, programozó, rendszergazda, adminisztrátor, operátor, helpdesk..amilyen napom éppen van
Más: láttam már USB meg szimpla áramkábelek körül is mágneses bumszlit. Ezek érnek valamit? Vagy miért jó?
Más: mágneses ékszerekről is ódákat zengnek, hogy mennyire egészséges. Valakinek van tapasztalata? Vagy ez is olyan, mint a "madárinfluenza elleni cica nyakörv kapható"?

(de ha megeccer ilyet kerdezel, megkerlek, hogy a programozot vedd ki a titulusok kozul)
(ha keves a penz, akkor 10k-ert vallalj torlest a trafi adatbazisbol
) -
tisn
veterán

mágneses ékszerekről is ódákat zengnek, hogy mennyire egészséges.
erdekes, amikor meg nagyfesz vezetek alatt elsz, akkor meg karos

nekem van magneses-gyapju agytakarom, nincs vele gond

-
SirRasor
addikt

-
Rick4
félisten
-
fecus
őstag
Egy FSP 300-60GNF ventilátor nélküli tápppal és a következő konfiggal szenvedek: A5300-as proci, egy Gigabyte F2A55M-HD2 alaplap, 2GB RAM és egy 60GB-os mobil HDD.
Van valakinek kölcsön egy olyan sima molex csatlakozóról a 4pin-es proci tápcsatlakozóra fordító kábele? Jó egy döglött tápról levágott 4pin-es proci tápcsatlakozó is majd forrasztok.
Ez a "drága" FSP az induló terhelésre háklis.
Másik tápról megy a cucc, tehát jól raktam össze csak az meg zúgós.
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
Megint kellene a segítségetek. Egy kedves ismerősömnek behalt a pc-je. Sajnos csak februárban lesz pénz másikra. Addig kellene egy gép ami netezésre alkalmas és nem lassú mint a csiga. Lenne valakinek elfekvőben vagy jelképes összegért? Előre is kösz a segítséget.
Pls privit irj, ha tudsz segíteni.

Ugyan nem teljes gép, de van egy sempron procim lappal, meg egy totál üres évek óta nem használt táp nélküli ház. Ingyen elvihető ha kő.
-
Amarth
senior tag
Be our guest - Angol szakmai könyv valakinek nincs meg esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
-
40100 - 40001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- PlayStation 5
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKRacing Premium Master gamer szék!
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Elite Mini 600 G9 PC! i5-12500T / 32GB DDR5 4800MHz / 512GB NVMe
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Töröld a sütiket.