Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Vikike9310 #64094 üzenetére
Az első ventiről kapja a sárga kábelen a sebesség jelet. Ha annak jobb a csapágyazása, akkor nem ad annyi feszt a ventiknek, hogy a második is induljon.
Fújásra van különbség a két venti pörgése között?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bb0t
senior tag
válasz FoxiestFox #64098 üzenetére
Én is erre gondoltam.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
félisten
válasz Vikike9310 #64095 üzenetére
Nem lehet, hogy ez a lényege a működésének?
Hogy alacsonyabb hőmérsékleten elég neki az egyik venti, játék alatt pedig csatlakozik a másik is? -
félisten
válasz Vikike9310 #64090 üzenetére
Teljesen kuka.
Add nekem! -
Vikike9310
csendes tag
válasz Vikike9310 #64094 üzenetére
Illetve egyébként a kb 80%-ra állított fordulatszám után, mikor beindul, és levisszük egy kicsit, akár 77-78%-ra, ismét megáll.
Több fórumon a "dying fan" kifejezést találtam, azonban nem értem, ha annyira fel akarja mondani a szolgálatot, hogyhogy 80% fordulatnál gondolja úgy, hogy neki működnie kell.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Vikike9310
-
Vikike9310
csendes tag
Nem indul kézzel való lökésnél sem, egyszerűen meg sem mozdul míg a catalystban kb 80% fordulatra nem rakjuk. (catalyst 15.7.1).
Egy csatlakozóról kapják [link]. A 4-es csatlakozóból összesen 7 kábel (ebből 1 sárga) indul ki, melyeket nézve az első ventihez (amely normálisan viselkedik) 4 kábel, míg a másodikhoz (a kimenethez közelebbihez) csak 3 kábel megy.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Vikike9310
-
Attix82
addikt
Ha esetleg kell valakinek egy ilyen teló jelezzen: Panasonic KX-FP207HG-S
Az ürge megrendelte, aztán rájött, hogy nem üzenetrögzítős....alatta lévő terméknél már jelezve volt ,hogy üzenetrögzítős. (218-as típus)
Bruttó 15 500 Ft-ért adom.
-
Rick4
félisten
válasz Vikike9310 #64088 üzenetére
Próbáld meg kézzel meglökni, ha akkor elindul, tuti a venti, hiszen akkor már kap a kábelen energiát, de nem elég neki, hogy az állóból elindítsa. Ha akkor sem indul, akkor nem kap feszültséget, akkor viszont lehet egy rossz ellenállás, vagy épp még driver gond is. És még egy jó tanács, bár szereléssel járhat, mert nem tudom, hogy vannak a ventik bekötve, de ha külön csatiról kapják az energiát, és megcseréled a kettőt, és a hiba megmarad, akkor a vezérléssel lesz gond, ha a hiba tovább megy, akkor a venti a bajos. Csapágybajt tök egyszerű tesztelni, kiveszed a kártyát, és kézben tartva jó erőset ráfújsz külön külön mindkét ventire. Ha az eddig is problémás venti hamarabb megáll ugyanakkora fújásnál, akkor szorul.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Attix82
addikt
válasz Vikike9310 #64090 üzenetére
Kiveszed ujjal megpörgeted és erezni fogod, hogy a másikhoz képest szorul vagy nem.
Ebayen kapható venti: [link]
-
Attix82
addikt
válasz Vikike9310 #64088 üzenetére
Üdv.
Az venti probléma. Valószínű szorul és a kivezérelt alacsony feszültség már nem indítja be....80% feletti feszültség már igen.
-
Vikike9310
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off-topic jelleg, de szegedi révén feltenném kérdésem itt is.
Egy olyan jellegű esetleges hibára szeretnék rákérdezni, amire tegnap egész nap és ma kerestem a megoldást, de nem jöttem rá.
Szóval tegnap reggel megérkezett a használtan vett Sapphire Vapor-X Boost HD7950 3GB-os változata, majd furcsállottam, hogy hamar növekszik a hőmérséklet. Ezután megnéztem, és a két ventilátor közül csak az egyik működik, azonban 80% feletti ventilátor sebességre húzva beindul a másik is.
Játék alatt 3D-ben, 100% terhelés alatt, illetve hőmérséklet növekedés hatására sem kapcsol be, kizárólag, ha a 80%-os fordulatot eléri.
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a hiba oka? (Számomra egyszerűbbnek és logikusabbnak tűnik, mint minden más kártyánál az alacsonyabb fordulatszámon több ventilátor = alacsonyabb zajszint, de mégis jó hűtés elv). Tagnap kezdődött a próbagarancia, és mihamarabb jó lenne tudni, hogy vissza kell-e küldeni
Illetve van-e itt olyan, aki ért az ilyesmihez?Köszönöm előre is
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Vikike9310
-
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #64062 üzenetére
Milyet árulsz?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Polemius
senior tag
Köszi mindenkinek az infókat SSD/HDD/ODD caddy témában!
-
ShadowX
őstag
válasz lugosi #64070 üzenetére
Ez így pontról pontra igaz.
Viszont én a legutóbbi telefonomat úgy adtam el egy pesti srácnak, hogy a legjobb barátom vitte el neki. Kipróbálta, megnyomkodta, majd megvette. Persze ehhez elôtte egy valós, ôszinte hirdetés és levelezés társult. Írta is, hogy rengeteg a kamuzós, sunyi alak. Mellesleg ô nem is alkudott, mert azt mondta, hogy patika állapotot kapott. Így mindenki jól járt (volt olyan is, aki úgy kóstolt be, hogy függô telefont ajánlott cserébe, amin még hûség is volt...több accountról).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
martonx
veterán
Hidd el a webfejlesztés is pont ilyen téma. Hiszen csak párat kell kattintani, mi kerül ezen 100 ezerbe. És miért nincs kész tegnapra? Ha Wordben meg tudom csinálni olyanra, akkor neked minek fizessek ennyi pénzt, hogy weben is így jelenjen meg?
És az emberek képtelenek megérteni, hogy a webfejlesztés nem annyiból áll, mint egy word dokumentum összedobása.Én kérek elnézést!
-
DarkByte
addikt
Nem értem miért lett volna pofátlan rákérdezni. Minden próbálkozónak szoktam válaszolni normálisan, maximum nemleges a válasz. Egyébként próbálkoztak 85 ezerért a múlt héten, de csak október második hetében tud fizetni az illető. Mondtam neki hogy ha még akkor aktuális lesz akkor keressen és megbeszéljük. Arra alapból számítok hogy alkudni próbálnak. Fizetés emelési igényt is úgy adok le hogy jó eséllyel egy, a két elképzelés metszetében lévő összeg lesz amiben megállapodunk.
-
lorcsi
veterán
válasz macilaci78 #64067 üzenetére
nem mondod
mod:
#64069- pontosan...[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rick4
félisten
válasz DarkByte #64068 üzenetére
Feltételezzük, hogy a többi is jó arc. Ilyenkor van gond.
Nem nekem, én rendszerint sosem nem a legolcsóbbat keresem, itt sem feltétlenül ez volt a baj, mint írtam is, ha írod, pici alku belefér, talán rég meglett volna a gazda. Én pl pofátlannak érezem volna 2-3K-s alku fölött mindent, ezért is nem játszott. De mindegy, a tied a teló, te dolgod, csak ezt az egy hét múlva sokkal olcsóbb dolgot sosem értettem.
Ha be van téve, hogy a ph-n 90, de a szegedieknek 85, abból ért mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz lugosi #64072 üzenetére
A PH-s Hi-Fi topikot személy szerint nem néztem ha arról van szó. Vinyl témát kerestem itt de abból csak ez van amiben relatíve élet is van. [link] Az Elemental-t nézegettem sokáig, de most egy Debut Carbon-ról lenne szó. Arról nem láttam rosszat neten, még díjat is nyert pár éve mint legjobb ár/érték arányú lejátszó. Persze attól függ mihez hasonlítjuk, a fél millás cuccokhoz képest nyilván szarnak számít. De kezdő lejátszónak szerintem több mint elég.
#64074: erre gondoltam. Én értem hogy páran megtehetik hogy egy használt autó árát elverik egy ilyenre, nekem nincs azér tekkora tőkém, ráadásul maga a hobbi se tudom hogy tetszeni fog-e, úgy meg kicsit kockázatos annyit beleölni. Erősítő és hangfal fejlesztés is majd utólag követi ha beválik, valahol el kell kezdeni most úgy vagyok vele, de azért olyan valamit sem akarok venni amit egy év múlva egyből el kell dobni. Ez a lejátszó bővíthető annyira hogy lehet kicsit fejleszteni a jövőben egy-két aprósággal.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz lugosi #64070 üzenetére
Hála az égnek én még ilyenekkel nem nagyon találkoztam de simán el tudom képzelni.
Mind a Galaxy S2-met mind a Nexus 5-ömet Prohardver-es normális arc vitte el. Mindkettőjükkel foglalkoztam szerintem fejenként 1-1 órát, kipróbálták, picit belakták, jót eldumáltunk közben. Megnyugodott hogy nem egy csaló árulja, én is hogy jó helye lesz a kütyünek De ahány ember annyi szokás, nekem eddig így sikerült.Engem csak az szokott zavarni hogy a kiírt "csere nem érdekel" ellenére is jönnek a privátok hogy "de nem-e mégis?". Mégis mire számít? Az esetek hány százalékában szokott vajon az bevállni hogy hirtelen még is el akarom cserélni valamire ha ki van írva hogy pénzt akarok belőle? (eszembe jutott a tábla felírat kollégáktól "iPad cserélhető hízó disznóra" )
Egyébként nem azért, eddig mindig ezzel a stratégiával árultam dolgokat, 2-3 hét után jellemzően elmentek. Most is csak azért viszem lejebb mert kaptam egy elég jó ajánlatot Pro-Ject lejátszóra és kellően rá vagyok kattanva a témára hogy nem szeretném elszalasztani.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DarkByte #64057 üzenetére
A beszélgetésen kívül, csak néhány tapasztalat telefoneladással kapcsolatban, Szegeden/ről (tisztelet a kivételnek, azért jópár kivétellel találkoztam!)
- alap, hogy te viszed, küldöd, ha máshol lakik a vevő, a te költségedre
- a tartozékok ára pontosan 0 Ft, azaz ha 85-öt ér a telefon, és +15 ezret az utána hozzá vásárolt tartozékok, akkor a maximum ár 85 ezer Ft
- ha a vevő lát egy tól-ig árat a neten (pl ultragáz állapotú romhalmaz 40e Ft, fóliás új 100, a tiéd nem fóliás, de teljesen karcmentes, akkor 40, maximum 45)
- ha előre utalást kérsz csaló vagy,
- ha utánvétet kérsz, az sokba kerül,
- különben is vidd el neki személyesen, hogy kipróbálja,
- minden dologra külön rákérdez, ami benne van a hirdetésben (pl. Telekomos 32 gigás eladó, akkor megkérdezi, hogy függő-e)
- ha az adott telefonból létezik 8, 16, 32 gigás is (pl szif 4s), és te hirdetsz egy 32 gigásat, akkor a 8 gigás árát írja meg többször is üzenetben (konkrétan megtörtént)
- hirdetsz valamit 50-re, akkor az legyen 35 és te állod a postát,
- ha azt írod, hogy átvehető Szegeden, nincs posta stb., akkor simán beír egy olyat, hogy találkozzunk Pest és Szeged között félúton Szolnokon (!) mert ő úgyis megy családlátogatóba, hétvégén, és akkor csak az útiköltsége felét alkudja le az árból (az mellékes, hogy amúgy csak Szegedet írtál átvételnek, és közöd nincs Szolnokhoz - ez konkrétan szintén megtörtént),
- vidd el egy általa megadott kocsmába, és ő nem tud ott lenni, de otthagyja a pénztés még egyéb nyalánkságok. Sajnos mondhatnám azt, hogy elvétve vannak ilyenek, de sajnos nagyon magas százalékban találkozok ilyenekkel.
-
quailstorm
nagyúr
válasz macilaci78 #64067 üzenetére
pont ez baja
-
DarkByte
addikt
Pl. hogy mivel szegedieknek hírdettem, nekik helyben van, akit érdekel leegyeztetjük, el tud jönni kipróbálni és nem potyára vásárol valamit postán/futárral és még így is a bolti nettó új ár alatt veszi meg? Biztos nem csak én vagyok ilyen hogy apró hírdetésnél többet ér az hogy biztos a forrás mint hogy a létező legolcsóbb legyen, aztán lehet futhatok a pénzem után. Ezért szerintem az a felár a többihez képest nem egy nagy összeg.
Mert max. 1-2 ezer forintos tételnél a francot se érdekli, ha elveszett se kár, üsse kő. De azért ez már szerintem a többségnek nem kevés pénz.
Az benne volt a pakliban hogy Szegeden 95-ért senkit nem érdekel. Na bumm.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
hagyományos higanyos lázmérőt vásárolok..
ha valakinek van fölösbe..megveszempm..
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rick4
félisten
Az, hogy valahol, valamikor egyszer 1Ft volt az adott termék, nem azt jelenti, hogy onnantól mindig annyi, viszont ugyanabban az időben, ugyanazon a felületen ugyanazt a másiknál drágábban kínálni botorság.
Nekem az amerikaiautó- alkatrészekkel jönnek ugyanilyenek .Kell neki egy szélvédő, dehát csak 150$, miért mondok rá 100 ezret? Ja, hát, kis barátom,m Te az usában élsz? Nem. Jársz a következő egy hónapban az usában? Nem. Hát akkor neked nem tök mindegy, hogy ott mennyi? Eleve a házhoz szállítás is komoly tétel, mivel freight, azaz teherautós, a szokásostól eltérő jellegű kiszállítás, a hazapostához szintén kell egy fakonténer, plusz másik két szélvédő, hogy eleve a fakonténer mérete, és tömege kitermelődjön, plusz az itthoni kezelés, kiszállítás is kockázatos, plusz ingyen senkinek se szeretném a szélvédőjét intézni. Ja, hát ilyenkor általában csöndben maradnak...
-
bb0t
senior tag
Pár hete hirdettem egy kv főzőt jófogáson. Írt egy nő, hogy 12 helyett adjam 9-ért mert a sparban vagy nem tudom hol annyi volt 2 év garival. Mondom ez szuper, akkor vegye meg ott mert én nem engedem lejjebb az árát. Végül megvette tőlem, de az ilyenek mit gondolnak?
-
Rick4
félisten
válasz DarkByte #64057 üzenetére
Ha van fent 85-ért kb hasonló paraméterekkel, szerinted mi lesz a reális indok, hogy ezt vigyék 95-ért? Nekem is van rengeteg cuccot, mait fel se rakok, amíg van másik olcsóbban.... És van, van aki találta, szerezte, beszámolta, sürgős, persze, hogy olcsóbb lesz.
-
-
DarkByte
addikt
Mert nem volt sürgős hogy elmenjen. A másik pedig hogy nem mindig egyszerű belőni hogy mi a reális ára. A 95 ezres kezdőár egy közép ár volt a net szerint, illetve Hardveraprón is néztem a history-t hogy több ilyen is elment még ennél többért is a közelmúltban. Magam ellensége sem akarok lenni.
Figyelem a reakciókat általában és annak függvényében viszem lejjebb ha látszólag sokat kérek érte.[ Szerkesztve ]
-
Polemius
senior tag
Laptopba SSD beépítő keretet (DVD helyére) + külső, usb-s DVD boxot, 9,5 mm-es méretűt, lehet valahol Szegeden (normális áron) venni?
[ Szerkesztve ]
-
-
bb0t
senior tag
Sziasztok, gázszerelőt tudtok ajánlani? Elkezdett csöpögni az egyik radiátor kb egy hónapja. Fogtunk egy nagy villáskulcsot és addig ütöttük (ámerikáiálkátrész, oroszálkátrész mind á kettő méd in csájná) míg el nem állt a csöpögés később már folyás. Na jó nem, csavargattuk, szerencsétlenkedtünk vele és végül elállt. Ideiglenes megoldásnak jó volt de így nem szívesen engedném rá a fűtést. Szóval kéne aki megnézi.
-
Rick4
félisten
válasz DarkByte #64049 üzenetére
Látod, most pont az van, mint az egyik kolléga oneplus one-jával pár hónapja. Kitette, annyiért engem nem érdekelt, de eszembe nem tudod volna, hogy %-ban akkora árengedménnyel próbálkozzak. Két hét múlva levitte, annyiért érdekelt volna, de akkor már vettem másik telót. Akkor a saját S4-emet odaadtam volna az asszonynak, és lett volna az, mostmár vettem neki egy S4-et. Most megint telefont kerestem, nekem kellett volna másik, nem volt nekem tetsző, úgyhogy vettem magamnak egy másik S4-et...
Érthetetlen, hogy miért nem azt az árat írjátok ki elsőre, amennyi még épp elfogadható.
Azbest: Igazán örömkeltő hír...
-
DarkByte
addikt
Még mindig szeretném eladni. Most már 85 ezerért is vihető. Kellene a pénz másra.
Lenovo Vibe Z2 Pro, 4 hónapos[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
A gyártók voltak oly kedvesek, hogy ezt is kétféleképpen oldották meg.
Például úgy tűnik, hogy lenovo telefon esetén esélyes, hogy a legbelső a föld. De lenovo laptopnál viszont állítólag a mikrofon a belső. De lehet modellenként is változó. Szóval rá kell keresni, hogy másnak melyik fajta jött be.
-
HaZse
őstag
válasz lugosi #64044 üzenetére
Majd nekem is vennem kell egy ilyen fűtős cuccot, mert még a kazánt nem kapcsoljuk be, de mivel egész nap itthon vagyok, így jó lenne a szoba felmelegítése.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
félisten
-
CanibelZ
aktív tag
válasz FoxiestFox #64037 üzenetére
-
fecus
őstag
válasz attilav2 #63989 üzenetére
Itt csak megrendeled és személyesen átveszed. Már ha ezek olyan csatik.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
félisten
-
CanibelZ
aktív tag
válasz FoxiestFox #64035 üzenetére
Megerősítésként leginkább. Csak bármelyik jó, vagy emiatt, hogy be- és kimenet egyszerre, valami spécibb kell?
-
félisten
-
CanibelZ
aktív tag
Csoporttársamnak van egy Lenovo G505 laptopja. Hogy tudnánk megoldani, hogy mikrofont és fülhallgatót is rá tudjunk egyszerre kötni? Egy bemenet van a fülhallgatónak és a mikrofonnak is... Gondolom valamilyen jack elosztó kéne.
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Hősugárzót hol érdemes venni? Voltunk az Media Markt-ban, ed ott még nem árulnak?
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
válasz FIREBLADE78 #64029 üzenetére
szia, ment privát, akit ajánlok.
nálunk mindig korrekt áron dolgozott és jó munkát végzett"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
FIREBLADE78
addikt
Mosógép szerelőt tudtok ajánlani?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kenyerr
tag
Hello,
core2duo-hoz keresnék lapot. Nem kell semmi extra mint pl. sli
átvétel: Szeged (esetleg Szentes)
PM-en keresztül gyorsan elérhető vagyok ha valakinek lenne.
Üdv -
Gergello
addikt
Az talán az újabb kiadása lehet. Német autón volt ez a gumi, ha rákeresel akkor szinte csak német találta jön ki erre winterconcept névre.Szerk.:
Most mintha a képen is ezt azt i-cept-et olvasnám, akkor hol olvastam én a winter conceptet ?
Köszi a korrekciót.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick4
félisten
-
sss
őstag
válasz Ted_Beneky #64009 üzenetére
Az a durva, hogy tényleg elpusztult az anyjuk. Vagy legalábbis már vagy egy hónapja nem láttuk.
Rick: és hol hirdeted őket?
-
Ted_Beneky
senior tag
-
sss
őstag
Kismacskákat hol érdemes szerintetek hirdetni? Fb-n is felkerültek valami macskás(?) csoportba + haverok is osztogatják meg, de eddig semmi. Déli aprót pl. olvassa még valaki?
-
partymaci
aktív tag
válasz partymaci #64006 üzenetére
Illetve vane gy ilyen ITX lapom eladó.
https://www.asus.com/Motherboards/E35M1I/Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
partymaci
aktív tag
Vennék IDE-s notebook winyót, 2-3-4E ft-ot szánnék rá max.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
MODERÁTOR
válasz Ted_Beneky #64003 üzenetére
Ráadásul hármat. Szóval igények azért vannak
-
fero02
nagyúr
válasz attilav2 #63989 üzenetére
Milyen és mennyi kellene? Ha csak néhány, akkor megoldjuk. Ha sok, akkor innen rendelj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest