Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
26100 - 26001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
-
Agyasima
őstag
Fociban én is benne lennék. Nem tudok, de szeretek!

-
lugosi
MODERÁTOR
-
tisn
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
-
zeg
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
maláj
addikt
-
veze
őstag
tepsis kolbászos burgonya Knorr ilyen
[link]
hol lehet venni?
mert én a tesszkoban vettem korabban de az utobbi egy évben már eltünt onan.. (napfénypak) lidlben is van többféle knorr cucc de ez nincs..prpbalkoztam maggi féle ugyanilyennel de az nem olyan..
korabban tucatszám volt teszkoban többszor egyte fizet kettötkap stb akcioban is , más van most is de ez eltünt? -
sss
őstag
-
tisn
veterán
-
cantus
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, jöhetnek még ötletek!

Tulajdonképpen szeretnék egy kicsit kimozdulni otthonról, a vacsora megvolt, főztünk közösen, voltunk szülőknél is. A tv előtt már megőrülök, vágyom a szabad levegőre, jól esne picit mozogni.
Este elé tárom a lehetőségeket, szerintem biztosan találni fogunk valamit! Az IKEA-t nagyon bírná, de pénz nélkül nem akar felmenni.A korizás is jó program, de lehet még bowlingozni is Szegeden, szerintem az is jó muri.
Aztán ott van a nem rég nyílt Babzsák Teaház a Boldogasszony sgt-on. A hétvégén ott lép fel a Kaleidoszkóp Improvizációs Színház, ők nagyon jók, ajánlom jó szívvel, garantált szórakozás és kikapcsolódás.
Lesznek majd ott társasjáték összeröffenések meg minden, szerintem szépen felfut a hely, érdemes ellátogatni.
Utána tudom ajánlani a [házasság hete programsorozatot], rendkívül színvonalas programokat kínálnak mostanság. Aki komolyan gondolja a kapcsolatát találni fog neki tetsző programot.
Jók még a helyi fürdők, akár az Anna fürdő, akár az Aquapolis csendes wellnesse. De Mórahalom és Makó is szóba jöhet, ha kintebb akartok mozdulni. Ezeknél is "elbújósabb" jó hangulatú fürdő Kecskemét mellett Ballószögön van, az még viszonylag emberi távolság, bár akkor már érdemes megnézni azon a hétvégén mi van Kecskeméten. Ha másra gondoltál szólj még és írok. -
macilaci78
nagyúr
-
maláj
addikt
A szex nem undorító, csak ha igazán jól csinálják. - Woody Allen
én ezt "mocskos"-sal olvastam

-
macilaci78
nagyúr
-
maláj
addikt
Attól függ, kitől kapja a csók/sör kombót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fújmán itten gusztustalankodsz

-
ebegab92
senior tag
Érdekel valakit egy AM3-as félkonfig?
Vegyétek-vigyétek! 
-
macilaci78
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
tisn
veterán
Minden esetre ha valaki az IKEA-ban járna, van ott a hűtőben valami gej csokitorta, hozzá dobozos vaníliasodó. Hozhatna nekem...

Pont erre gondoltam egybol, hogy az asszony kinezett egy kanapet, vajon bitpork kollega lehozna e egy csok/sor komboert

-
macilaci78
nagyúr
-
tisn
veterán
-
macilaci78
nagyúr
-
tisn
veterán

Tulajdonképpen szeretnék egy kicsit kimozdulni otthonról, a vacsora megvolt, főztünk közösen, voltunk szülőknél is. A tv előtt már megőrülök, vágyom a szabad levegőre, jól esne picit mozogni.
Este elé tárom a lehetőségeket, szerintem biztosan találni fogunk valamit! Az IKEA-t nagyon bírná, de pénz nélkül nem akar felmenni.Kori? Ha nem tudtok az egyutt tanulas is jo moka, eszkozt lehet berelni is. (Nem szabad levego, de legalabb mozgas.) De az aquapark/morahalom se rossz program.
-
finest
addikt
-
bitpork
nagyúr
Ahogy mondottam volt, IKEA. és ne mond h nincs 2-5k forint venni egy pici asztalt v polcot. Az is program hogy utána
fúrtokfel-beszereltek mindent
-
Digital
addikt

Este elé tárom a lehetőségeket, szerintem biztosan találni fogunk valamit! Az IKEA-t nagyon bírná, de pénz nélkül nem akar felmenni. -
GrotESC
aktív tag
Esetleg, ha akartok mozgni szombaton: SZTE Sportközpont Hattyas sori szabadtéri sportpálya ingyenes nap lesz!
LAN Party-ra azért itt is hívogathatnál embereket ;-)
-
macilaci78
nagyúr
Csillagvizsgálónak nem kedvez az időjárás.
Hétvégi program: közös sütés-főzés... Több órás közös elfoglaltság benne az alkotás örömével és a munka gyümölcsének élvezésével. Valami süti, pörkölt/paprikás/tokány... Meg utána egy kis levezető testmozgás, séta például.
-
Attix82
addikt
Én meg azt javaslom, hogy ne tégy olyat amit úgyse tennél illetve később se fogsz. Mert férre ismerhet.
Ha szeretsz kikapcsolódni, ő meg utazni, akkor néha el kell menni valahova amit együtt élveztek.
-
szumoo
senior tag
Szia.
Esetleg egy kis gyűjtögetés után menjetek el egy hosszú hétvégére vhova. Párommal tavaly csomó ilyenen voltunk, most hétvégén is megyünk.

Lényegében kuponos ajánlatok. Innen szoktunk csemegézni:
- LINK - itt érdemes csak az utazás és szállás részt bepipálni, hogy csak azokat lássátok.
- LINK
A vadaspark jó ötlet! Később mikor már normális idő lesz, füvészkertben egy piknik.
Akár otthon is csinálhatsz egy gyertyafényes vacsit. Nem kell nagy dolgokat csinálni, úgy is nagyra fogja értékelni, hogy csak neki ügyeskedtél. Ha meg nem sikerül a kaja, akkor egy nagy nevetés után rendeltek pizzát.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni!

Sz.
-
pschio
őstag
-
Digital
addikt
Nem tudom érdekelné-e a repülés?
Viszont rajzolni, lakást berendezni, utazgatni szeret!
Hívtam LAN party-ra, de az nem érdekli!
ro_bert17: lehet ezt a csapásvonalat fogom erőltetni!
-
ro_bert17
őstag
láthatatlan kiállitáson voltam ,még általános iskolásan,(megtapiztuk egy osztálytárs lányak a fenekét, aztán kiderült, hogy az oszifő volt az, áá nem volt ciki)
valóban jópofa kiállítás ( bár aki a bodiesra kiváncsi( én meg nem nézném)
azt nem biztos hogy meghatja a sötétben tapogatózás, értem ugy akit 200 szétnyitott ember érdekelNem kell, hogy meghatódjon, bőven elég ha nagy élény neki.
Részetekről meg igazán bátor lenne, nem vaksötétben tapogatózni.
(#26062) Digital: nem feltétlen kell vásárolni. Az legelején még úgy is csak a "tervezési fázis" van.

Hot-dog+ücsi meg 200 HUF, ha jól emlékszem. -
Digital
addikt
A körképet meg lehet nézni, de sok épület, kunyhó le van zárva! Mondjuk megnézhetnénk a képet, aztán nyáron meg a többit.
-
pschio
őstag
Érdekel valakit egy TV asztal?. Tökéletes állapot. IKEA-s. Kb 2 éves. Költözés miatt eladó. Még egy kép.
Ugyanitt eladó egy dohányzóasztal is. Szintén nagyon jó állapotban van. 2 éves ez is.
Eladó 3db IKEA-s polc is. Tokkal vonóval. Tökéletes állapot. 2 évesek ezek is.
Azonnal vihetőek. Szállításban nem tudok segíteni.
A TV asztal ára 8000Ft, a dohányzó asztalé 6000Ft a polcoké (3db) pedig 5000Ft.
Eladó egy pár TESLA hangfalpár. Azt hiszem működnek. Át akartam építeni őket de sose jutottam odáig. 4Ohm-os. 1000Ft.
Eladó egy sosem használt Wilson Punisher squasütő. Sosem látott labdát. 4000Ft
Eladó egy Fischer teniszütő. Használt de jó állapotú. 4000Ft
Eladó egy P3-as gép. Azt hiszem 800-as proci van benne meg 512SDRAM. Vinyó nincs. Táp van. Működik. 1000Ft
Alkalmi áron elvihető egy mell Dávid szobor. 1000Ft. Új ára 20 fölött van. Gipsz.
-
lugosi
MODERÁTOR
A hajnali indulásom előtt megkérdeztem ezt a Vadasparkos történetet...hát nem tudja (szerintem álmos volt még 1/2 4-kor!
)
Mennék még az Anna fürdőbe kicsit pancsolni, szaunázni, szerintem jönne Ő is!
Viszont nagyon meg szeretné nézni Pesten a Bodies kiállítást, de úgy tudom az most nem lehetséges.
Érdekelné még a Feszty-körkép, de Ópusztaszeren a park télen csak részlegesen van nyitva
Évekkel ezelőtt én voltam télen és azt hiszem pont a körképet meg lehetett nézni, de nem vagyok benne biztos hogy ez pont télen volt és nem kora tavasszal.
-
Digital
addikt
Elvileg már nincs bodies2 kiállítás. Én az elsőt néztem anno, számomra felejthető volt. Ha már Pest, meg kiállítás, akkor tapogassátok meg a láthatatlant. Izgalmas, érdekes, szerintem.
Valaki írta az IKEA-t. Szerintem is tuti. Egy rakás idő, séta, ágy, stb. olcsó hot-dog.Az IKEA jó lenne, de $ nélkül nem szívesen jönne el. (megvenne minden biszbaszt
) -
ST05
őstag
Elvileg már nincs bodies2 kiállítás. Én az elsőt néztem anno, számomra felejthető volt. Ha már Pest, meg kiállítás, akkor tapogassátok meg a láthatatlant. Izgalmas, érdekes, szerintem.
Valaki írta az IKEA-t. Szerintem is tuti. Egy rakás idő, séta, ágy, stb. olcsó hot-dog.láthatatlan kiállitáson voltam ,még általános iskolásan,(megtapiztuk egy osztálytárs lányak a fenekét, aztán kiderült, hogy az oszifő volt az, áá nem volt ciki)
valóban jópofa kiállítás ( bár aki a bodiesra kiváncsi( én meg nem nézném)
azt nem biztos hogy meghatja a sötétben tapogatózás, értem ugy akit 200 szétnyitott ember érdekel -
ro_bert17
őstag
A hajnali indulásom előtt megkérdeztem ezt a Vadasparkos történetet...hát nem tudja (szerintem álmos volt még 1/2 4-kor!
)
Viszont nagyon meg szeretné nézni Pesten a Bodies kiállítást, de úgy tudom az most nem lehetséges.
Érdekelné még a Feszty-körkép, de Ópusztaszeren a park télen csak részlegesen van nyitva
Valaki írta az IKEA-t. Szerintem is tuti. Egy rakás idő, séta, ágy, stb. olcsó hot-dog. -
Digital
addikt
Ez jól alakul, sok sikert. Közben gyorsan végeztem itthon egy közvéleménykutatást hogy milyen hétvégi programnak örülne ha friss randis volna (így 15 év után
) és az összes általam felsoroltak közül a Vadaspark tetszett a legjobban. Úgyhogy szerintem próbáld meg azt.Azt csak megemlítem, hogy emiatt valószínűleg el kell vinnem a zasszonyt a Vadasparkba ha már így szóba hoztam, de hát a fórumtársakért mindent.

)
-
ST05
őstag
Win2000 áramszünet (ment a gép, mikor elment) után nem bootol... egy 60-as sata vinyó van benne, selftest után fix disk error-t ír, biosban 6014 MB-osnak látja megint csak valami fix disk-ként, nem pedig hard drive-ként, ez miez?

vinyó kuka?
én néhány napja nyulkáltam a gépembe üzem alatt ( hogy máshogy persze igy kell ezt )
és a sata ssd kábel kimozdult, onnantol nem bootolt be a windows, hasonló boot error szöveget kaptam vagymit,,
jól meg is ilyedtem de: biosba magátol át állitódótt az ssd nek valamelyik beállitása ( talán valami cserélhetó modba tette, vagy már nem emlékszem, de alaposan nézd át e téren a biosod,
mert nagyon hasonló a jelenség, remélhetőleg csak valami el állítódott
( ja igen, és, még fontos:: eltünt a bootloható eszközök listájárol is)
tehát alapbol meg se probált az érinkezési hibát követően bootloni az eszközröl )de egyébként nekem ott lett elegem a vinyókbol amikor egyszer 160gb-om amiatt szált el( gyakorlatilag 10 év mindenem!) ,hogy a pc ház alól az egér kábelét kihuztam , épphpgy megmoccant a ház, ez már elég volt a vinyo teljes elhalásához!
undoritó az egész forgóalkatrész teknika már legalább 10-15 éve nem kéne ilyeneket használnunk, csak ugye jó lové, mint vinyo oldalon, mint a nagyobb ssd- oldalon jo eladhatóság ez nekik.. -
Digital
addikt
Ez jól alakul, sok sikert. Közben gyorsan végeztem itthon egy közvéleménykutatást hogy milyen hétvégi programnak örülne ha friss randis volna (így 15 év után
) és az összes általam felsoroltak közül a Vadaspark tetszett a legjobban. Úgyhogy szerintem próbáld meg azt.Azt csak megemlítem, hogy emiatt valószínűleg el kell vinnem a zasszonyt a Vadasparkba ha már így szóba hoztam, de hát a fórumtársakért mindent.

köszönöm! 
-
LordVader80
őstag
Win2000 áramszünet (ment a gép, mikor elment) után nem bootol... egy 60-as sata vinyó van benne, selftest után fix disk error-t ír, biosban 6014 MB-osnak látja megint csak valami fix disk-ként, nem pedig hard drive-ként, ez miez?

vinyó kuka?
-
lugosi
MODERÁTOR

-
lugosi
MODERÁTOR
Huhh, hát ez nálam sok.
Asszem nálam egy sincs, de csak az irodai gépen van firefox, majd megnézem. Ezek közül szerintem egy sincs, mert ezek ismeretlenek nekem.Gondolom ilyen cache ürítés, cookie ürítés, mindenféle szir-szar temp fileok törlése megvolt (mivel én nem nagyon vagyok hozzáértő, ezért kérdezem ilyen óvatosan, mert mások általában jobban értenek ezekhez).
-
Digital
addikt
-
Rick4
félisten
-
FoxiestFox
félisten
-
Digital
addikt
-
FoxiestFox
félisten
-
Rick4
félisten
-
Digital
addikt
-
bitpork
nagyúr
-
lugosi
MODERÁTOR
Teázás / kávézás a coffeeshop-ban (árkád), vacsora egy jó helyen, utána lehet sétálni a Tisza-parton. Vagy biliárd (Csillag tér vagy Szatymazi u. vége).
Borozgatás valami kulturáltabb helyen. Vadaspark megnézése, bár ez inkább délutáni.Vagy egy kirándulás. Szalonnasütés valahol. Egyelőre ennyi jut eszembe.
-
Rawulf
őstag
-
Rick4
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
Nálam görgetésben a Chrome és az Opera egyformán gyors, oldalbetöltésnél a Chrome leggyorsabb, IE-t nem használok.
De szerettem a Firefoxot, már mindent megpróbáltam hogy ne szaggasson, de semmi.
GPU gyorsítással is, anélkül is, mindenhogy.
Nem lehet hogy sok kiegészítő van rátelepítve? Nálam nagyon szépen működik a Firefox.
-
Digital
addikt
Tudtok valami értelmes programot a hétvégére? Kettesben mennénk valamerre. Moziban már kétszer voltunk!
-
Rick4
félisten
Az se rossz, de a tabmix, e-mail notifier, könyvjelzőszinkronizálás stb. nekem fontos, másnál ilyen komplexen nem működik...
-
FoxiestFox
félisten
Nálam görgetésben a Chrome és az Opera egyformán gyors, oldalbetöltésnél a Chrome leggyorsabb, IE-t nem használok.
De szerettem a Firefoxot, már mindent megpróbáltam hogy ne szaggasson, de semmi.
GPU gyorsítással is, anélkül is, mindenhogy.
-
martonx
veterán
Egyre bénább ez a Fájörfox szerintem, gyorsabban indul el, mint régen, de cserébe nálam már a görgetés is szaggat...
görgetésben IE10 a király. Csak ezt nem mérik a benchmarkok.
-
FoxiestFox
félisten
Egyre bénább ez a Fájörfox szerintem, gyorsabban indul el, mint régen, de cserébe nálam már a görgetés is szaggat...
-
tisn
veterán
Írtam múltkor a firefox-speedtest összeesküvésről, hogy a 120-as netem ff-szal 75, chrome-mal meg 120. Na megvan a megoldás, ha érdekel bárkit, szívesen publikálom.
Firefox uninstall?

-
Attix82
addikt
-
maláj
addikt
-
Rawulf
őstag
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Jóvanna, csak gondoltam, ha már feldobtad a labdát, lecsapás helyett jobb egy low punch.

Tehát egy cfg fájlt kell módosítani pl notepad++-szal:
64 bit: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash
32 bit: C:\Windows\System32\Macromed\Flash"mms.cfg" szerkesztése egy sor beillesztéséből áll:
ProtectedMode=0
majd eredeti helyére mentve felülírod, böngésző restart és kész.
-
Attix82
addikt
-
LÁZ
addikt
-
maláj
addikt
-
Rick4
félisten
-
LÁZ
addikt
-
Attix82
addikt
-
Rick4
félisten
Írtam múltkor a firefox-speedtest összeesküvésről, hogy a 120-as netem ff-szal 75, chrome-mal meg 120. Na megvan a megoldás, ha érdekel bárkit, szívesen publikálom.
-
maláj
addikt
-
bitpork
nagyúr
-
maláj
addikt
keresek olyan személyt aki profi piercinges, fájdalommentesen csinálja, rendes, kedves, emberi áron dolgozik, sötöbö

-
bitpork
nagyúr
Valóban, de azt ne felejtsd el hogy a többség tényleg a nóném olcsó kínai gumival spórol, ami meg nem marad igazán lágy. Nekem a defenzív vezetés mellett a jó fajta téli gumi is igen sokat segít.
-
macilaci78
nagyúr
De, ekvivalens. Bár gumitól függetlenül biztosan megáll. Ha nem így lenne, örökmozgóért Nóbel-díjat kapna.

Fékek: Ha jó időben is lehet állóra fékezni a kerekeket, akkor télen csúszós úton gyengébb fékekkel jó eséllyel...
-
lorcsi
veterán
A használt téli gummával nincs gond, ha megválogatja az ember mit vesz. Nekem mindig használt van, mert én 5-6 mm-nél dobom még a használtat is. Megveszem 1 de max 2 szezon oszt kuka. Érdekes hogy nekem soha nem volt még bajom télen megállással v hóval. A mostani téli gummám Continental , 7 mm, és a 4 volt 50k. Nem szálszakadt, nem elfékezett, és istenkirály volt nemrég romániában is, ahol bezony vót hó-jég.
mondjuk a megállás a fékeken is múlik
meg az útviszonyok meg ki van előtted..mögötted stb..
nem oylan egzakt, hogy ha a téli gumma pöpec akkor 100% hogy megállsz -
Frenky89
addikt
Van valakinek okostelefonja kölcsönbe két hétre, vagy olcsón örökbe?
-
bitpork
nagyúr
A használt téli gummával nincs gond, ha megválogatja az ember mit vesz. Nekem mindig használt van, mert én 5-6 mm-nél dobom még a használtat is. Megveszem 1 de max 2 szezon oszt kuka. Érdekes hogy nekem soha nem volt még bajom télen megállással v hóval. A mostani téli gummám Continental , 7 mm, és a 4 volt 50k. Nem szálszakadt, nem elfékezett, és istenkirály volt nemrég romániában is, ahol bezony vót hó-jég.
-
Rick4
félisten
Inkább a 6mm-es minőségi téligumi a németektől, mint egy kingkong vagy linglong gumi 8mm-es profillal itthonról, újonnan...
-
Rick4
félisten
Nem a hazat vennem erre, hanem lakast (majd valamelyik gyereknek jo lesz), addig meg albinak-irodanak kiadva. Volt olyan emberke, aki a lakasomat nezte, es szepen elmondta, hogy o kiadja feketen alberletbe, mar a masik cegeben van egy lakas igy, volt egyszer ellenorzes, de egy hetre elore szoltak. Az alberlovel megvolt dumalva, cuccait szepen lehordtak addig a pincebe, es emulaltak egy irodat.

Inkabb azt a reszt erzem problemanak, amikor a cegtulajdonbol magantulajdont akarok csinalni

Hazhoz gondolom olcson jutottal (vegul is szerkezetkesz alatti allapotig rombolod), ilyenre felepiteni se lett volna nagy dolog

Annyira olcsó volt, hogy ha mindent megcsinálok, rögtön 10M-val többet ér, mint amennyibe van. Szóval ez az egy poén van benne. De jól is van ez így.
-
totya694
őstag
-
macilaci78
nagyúr
A Nagyállomás környékén van valahol laptopbarát hely ahová be lehet ülni egy kávéra?
(Elég ha áramot adnak, nem kell feltétlen wifi is.)@(#26008) lorcsi
Azt ne hidd, hogy a szegedi panelekben nincs patkány. Van ott is bőven, csak ha nem megy az ember az alagsorba akkor nem találkozik velük. Átrágják magukat a betonon is. Szó szerint.Mátyás presszó?

-
tixem
addikt
A Nagyállomás környékén van valahol laptopbarát hely ahová be lehet ülni egy kávéra?
Azt ne hidd, hogy a szegedi panelekben nincs patkány. Van ott is bőven, csak ha nem megy az ember az alagsorba akkor nem találkozik velük. Átrágják magukat a betonon is. Szó szerint.boston?
-
Polemius
senior tag
Azt ne hidd, hogy a szegedi panelekben nincs patkány. Van ott is bőven, csak ha nem megy az ember az alagsorba akkor nem találkozik velük. Átrágják magukat a betonon is. Szó szerint. -
lorcsi
veterán
az oroszlán utcán, a Jbull melletti épület udvarán voltam és azt beszélték az ott lakók meg a kképviselő, hogy a belváros és ez az épület is állandóan tele van patkányokkal

ettől undorítóbb dolgot...mikor egy tök szép homlokzatú és jó állapotú házról van szó
-
tisn
veterán
Itt Pasarét környékén a 10.-en még nem láttam csótányt, bár a tulaj nálunk úgy kezdte hogy új fa ablakokat tetetett be, full elektromos/gáz/vízhálózat felújítás, aztán mindenből(csempe/festék, szigetelés, padló, csapok, kád, ágy stb..) a jobbat, úgy két millát tolt bele.
Egy panelt is meg lehet belsőleg igényesre csináltatni, de én nem öntenék egy betonsz@rba ennyi pénzt. A sok panelprolit(itt aztán tényleg van belőlük), a környezetet nem lehet lecserélni.
Pl. Vérhalom tér légköre/környezetét soha nem éri fel, még ha fűtött arany wécéülőkét és márványpadlót kapna sem. Akkor is csak egy sz@r panel marad.Dunaujvarosban panelban laktam sok evig (szuleim), de rokonoknal se volt soha. Ez valami szegedi sajatossag lehet, itt mindenhol volt

-
zeg
őstag
Hamarosan lakást szeretnék vásárolni Szegeden (még mielőtt elinflálják a megtakarításomat..
Mivel az ingatlanarak stagnalnak/esnek, ezert befektetesi cellal nem igazan erdemes venni. Panelt meg kesobb nehez jo aron eladni.
Szegeden amugy van csotanymentes panel? Mielott idekoltoztem, meg soha nem lattam csotit, de itt a kulonbozo albikban mindig volt
(Vagy 10 helyen laktam, osszevissza a varosban.)Ja es csak 4 emeletesben erdemes lakast venni, draga a lift

Itt Pasarét környékén a 10.-en még nem láttam csótányt, bár a tulaj nálunk úgy kezdte hogy új fa ablakokat tetetett be, full elektromos/gáz/vízhálózat felújítás, aztán mindenből(csempe/festék, szigetelés, padló, csapok, kád, ágy stb..) a jobbat, úgy két millát tolt bele.
Egy panelt is meg lehet belsőleg igényesre csináltatni, de én nem öntenék egy betonsz@rba ennyi pénzt. A sok panelprolit(itt aztán tényleg van belőlük), a környezetet nem lehet lecserélni.
Pl. Vérhalom tér légköre/környezetét soha nem éri fel, még ha fűtött arany wécéülőkét és márványpadlót kapna sem. Akkor is csak egy sz@r panel marad. -
tisn
veterán
Miért jó a céges ingatlan eu pályázattal? Még 2012-ben nézegettem a 10% önerő, 45% vissza nem térítendő- 45% kedvezményes kamatozású pályázatokat, de annyira nem volt nyerő az egész, én 180m2-re számolva számolhatnék kb 180ezer/év ingatlanadóval, minden számlás kell legyen ( sok mindenen ez eleve 27%-ot drágít, ugye,
) és bármikor kimehetnek ellenőrizni, hogy a felhasználás megegyezik-e a pályázatban leírtakkal, illetve a fő cél, a vissza nem térítendő rész 50%-át személyi jellegű ráfordításként 2 év alatt kell kifizetni. Az ingatlan csak a cég tevékenységére alkalmas lehet, tehát pl egy lakatos cégnek nem olyan sima ügy egy lakást venni, ráadásul az egész utófinanszírozós móka, ergo megveszed cégre, majd kiderül, hogy nem oké, aztán lehet ingatlanadót fizetni. Na ez már annyira nem tetszik.Nem a hazat vennem erre, hanem lakast (majd valamelyik gyereknek jo lesz), addig meg albinak-irodanak kiadva. Volt olyan emberke, aki a lakasomat nezte, es szepen elmondta, hogy o kiadja feketen alberletbe, mar a masik cegeben van egy lakas igy, volt egyszer ellenorzes, de egy hetre elore szoltak. Az alberlovel megvolt dumalva, cuccait szepen lehordtak addig a pincebe, es emulaltak egy irodat.

Inkabb azt a reszt erzem problemanak, amikor a cegtulajdonbol magantulajdont akarok csinalni

Hazhoz gondolom olcson jutottal (vegul is szerkezetkesz alatti allapotig rombolod), ilyenre felepiteni se lett volna nagy dolog

-
Rick4
félisten
Megemeled a padlót 10 centivel. Az ajtókeret hogy adja? Betonáthidalót hogy teszed feljebb?
Belső válaszfalaknál nincsen beton áthidaló, egyedül a bejárati ajtón kell faragni, de az mindenképp cserés lenne, a költségvetésbe meg belefér, mert van ahol sima ablak helyett ablak + francia ablak lesz, ahol eddig nem volt ablak, ott most lesz, ott most még áthidaló sincs.
szóval a falak, tető marad, minden más megy ki. Régi fal mellett menő fűtéscsövek, régi villanyvezetékek el lesznek tüntetve, új radiátoroknak a padlóból jön a cső, a villanyvezeték meg újra lesz vágva némi informatikai, riasztó, stb kábellel együtt.Szóval pár áthidalótól nem ijedünk meg.

Padlástér feljáró is szélesítve lesz, szóval oda is kell már alátámasztás, feljáró másik irányból kell menjen, szóval a régi is kidobós.
De ez ilyen. -
totya694
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Barátnőmnek van egy 2 éves HP ProBook laptopja, ami mostanában elég furcsán viselkedik. Az akkumulátor töltése közben a processzorhasználat felmegy egészen 100%ra, és szinte használhatatlan, mert egy youtube videó is akad a 4 magos laptopon...
Túrtam a fórumokat (miután kizártam a szoftveres hibát), és azt találtam, hogy sokaknak meggyűlt a baja a HP CenterPin-es smart adaptereivel, és sok embernek megoldódott a problémája tápcsere után. Mielőtt belevágnék, hogy megvegyek egy 8-10 ezres töltőt szeretnék meggyőződni arról, hogy tényleg ez okozza a hibát.
Van esetleg valakinek 19V-os 90W-os CenterPin-es (P/N.:608428-003) adaptere, amivel rövid ideig kipróbálhatnám a szóban forgó gépet? Természetesen nem szívességet kérek, a díjazásban megegyezünk
Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget!Szia!
Keresd bobát
-
macilaci78
nagyúr
Aljzatbeton marad, arra megy a szigetelés, rács, csövezés, és valóban meg lesz emelve 10 centivel, de a 280-as belmagasság kiadja, pár ajtót kell kivenni csak emiatt, és a járólap plusz padlófűtés kombónál nincs jobb megoldás úgysem..... De mint mondtam, mivel szinte minden cserélve lesz, ez nem lényeges, legyen már olyan.. Majd ha megvan már, mesélek, mi a poén az egészben.
Megemeled a padlót 10 centivel. Az ajtókeret hogy adja? Betonáthidalót hogy teszed feljebb?
-
Rick4
félisten
Ilyenektol azert kicsit felek. Nalad nem kellene nemi aljzatszigetelest is berakni (6-10cm?), de ahhoz aljzatbetont felverni, padlofutes stb-t ujracsinalni? A fodemszigeteles az egyszerubb, ha nincs emelet, vagy ott meg nincsenek kialakitva a szobak + furdoszoba.
Annyibol biztos jo lesz, hogy ugy fog kinezni, amilyennek szeretned.
(Es igen, nehez valasztas, mert nezem a hazikokat, jo is lenne, de pl. furdoszobaban zalakeramias tucatcsempe (ami nem tetszik), vagy kulso buditartaly (a beepitettet szeretem), vagy az egyiknel a torolkozoszaritohoz a padlobol jon fel a muanyag cso, nem pedig hatulrol a falbol, mint nalunk. (Gagyin nez ki.) Aprosagok, de azert bosszanto, mert hazat mar azert vennek, hogy ott eljem le, ami meg hatravan
)Aljzatbeton marad, arra megy a szigetelés, rács, csövezés, és valóban meg lesz emelve 10 centivel, de a 280-as belmagasság kiadja, pár ajtót kell kivenni csak emiatt, és a járólap plusz padlófűtés kombónál nincs jobb megoldás úgysem..... De mint mondtam, mivel szinte minden cserélve lesz, ez nem lényeges, legyen már olyan.. Majd ha megvan már, mesélek, mi a poén az egészben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
26100 - 26001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Projektor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo T14 Gen5 Ultra 7 165U 32GB DDR5/1TB SSD Gyártói garancia 2028.11.28-ig
- Gamer PC! Ryzen 9600X / RTX 5070 / B850 / 32GB 6000MHz / 1TB / 850w Gold!
- AKCIÓ! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Apple iPad Pro 12.9 (6. generáció) Wi-Fi 128GB Szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Ketten már körbe tudunk állni bárkit 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszönöm!