Hirdetés
-
100 - 1
102274 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
-
ch003067
addikt
Valakit valami érdekelne ?
-
Polemius
senior tag
120 lumen nem kevés egy picit? 15-20 wattos (márkától függően) kompakt fénycső van 900-1100 lumen között. Még ha olyan erejű is lenne, max 5-10 másodpercet jelentene.
Amúgy jah, túl macerás lézerrel. De még pepperrel is, mert több ember ellen már kevés lehet.
Kéne valami hatásos megoldás, ámbár az elkerülés híve vagyok

Azért megnézném, ahogy egy mozgó ember szemébe belevilágítasz ~1 mm átmérőjű lézersugárral, miközben remeg a kezed.

(Repülő az más, azon a távon már szóródik ezeknek a lézereknek a fénye, épp azért veszélyes.)De ha tényleg parázol, akkor paprikaspray, ködös nem sugárban fújó. Ugyanis stresszhelyzetben minél egyszerűbben, primitívebben, minél nagyobb szórással működik valami, annál jobban tudod használni. Mert feltételezem nem fogsz gyakorolni vele..
Vagy nagy fényerejű taktikai stroboszkópot tudó lámpa. Csak azzal meg az a baj, hogy mi van ha épp ragyogó napsütés van (kevésbé érvényesül a fénye), mi van ha másik üzemmódon hagytad (moonlight), mi van ha épp lemerült az elem (biztosan a legrosszabbkor merül le)?
Jobb a spray. De mintha nem olyan rég ezeket már végigtárgyaltuk volna ebben a topicban.

-
Rolly
veterán
120 lumen nem kevés egy picit? 15-20 wattos (márkától függően) kompakt fénycső van 900-1100 lumen között. Még ha olyan erejű is lenne, max 5-10 másodpercet jelentene.
Amúgy jah, túl macerás lézerrel. De még pepperrel is, mert több ember ellen már kevés lehet.

Valami nekem is meg barátosnőmnek is kellene ...
Én már a biztonsági őr vizsgán, és a fegyverviselési vizsgán gondolkodok ...
persze még így se lehetne nálam fegyver ... -
maláj
addikt
-
Rick4
félisten

Besz@rás, hogy Te mindig félsz valakiktől. Lopod a szelepsapkákat éjszaka a parkolóban, vagy mi?

-
ch003067
addikt

Nekem 500 lumenses Police lámpám van itthon ( ELADÓ ) a nagyon faszám világít csak tönkrement benne az aksi sajnos...
Zoomolható, nagyon zsíros

-
SirRasor
addikt
Nekem van egy 120 lumenes fegyverlámpám. Csoport ellen azt javaslom. Mire egy ilyen fókuszált fénnyel becélzod a vélhetően mozgó ember szemét, régen ütéstávon belül lesz.

-
Rick4
félisten
-
mrobii
csendes tag
Én is úgy nézem hogy ez valamivel masszívabb lehet. Rápróbálok hátha kibírja. Sajnos a telefonom az összes fülesnek a jobb oldalát tönkre teszi.

-
Inv1sus
addikt
Valakinek nem kell telefonhoz kijelzővédő fólia? Van 4DB. Hossza és szélessége kb, mint az lg gt540 kijelzője.
-
Andi45
csendes tag
Én nem szeretnélek befolyásolni,de amit mi vettünk az tényleg nem vált be ,azóta is itt áll,mert megint venni kellene bele memóriakarit.Amit meg most néztél,abban benne van,szerintem elég jó árban van,de igazából nem értek hozzá annyira.

-
mrobii
csendes tag
-
macilaci78
nagyúr
Nekem van egy 120 lumenes fegyverlámpám. Csoport ellen azt javaslom. Mire egy ilyen fókuszált fénnyel becélzod a vélhetően mozgó ember szemét, régen ütéstávon belül lesz.
-
pmheros
őstag
Tudtok olyan Gadget -et Win7 64 alá, amibe a PH! RSS -e bevihető ?
-
ch003067
addikt
Ne is gondoljuk ilyenekre azt mondom 
-
SirRasor
addikt
Hmm mondjuk ez nem is rossz ötlet. Legjobb önvédelmi cucc

Persze lehet lelkizni, hogy a szeme világa, de ha az életem a tét, simán szembenyomnám a támadót. És ez olyan, hogy akár kisebb csoport ellen is jó, ha közben hátrálok. Nah, nem álmodozok
-
Ted_Beneky
senior tag
-
CSorBA
őstag
Jajj, új topik
Már teljesen megijedtem, hogy senki nem ír, és a kis (új hozzászólások) ikon nem számol. -
Andi45
csendes tag
-
ch003067
addikt
-
ErőVarázsló
aktív tag
Dehogynem volt! De nem a műhód, az nem izgatott
Voltunk Újszegeden a csillagvizsgálóban, mármint az előtte lévő résznél, ahol dumáltak páran, meg teleszkópokat lehetett nézegetni, és ott az egyik emberke úgy mutogatta a csillagképeket, hogy BRUTÁLERŐS zöld lézerrel támogatta a mondandóját. Kb úgy nézett ki, mintha az égbolt egy nagy tábla lenne, és egy nagy zöld pálcával mutogatta, hogy mi hol van. Nem is gondoltam, hogy azok az erős zöld lézerek a szabadban felfelé ilyen jól visznek.EDIT: valami ilyesmi erősségű lehetett.
hát én nem probálkoznék az eredmény a szemben is hasonló csak ott több kárt okoz
-
ErőVarázsló
aktív tag
-
SirRasor
addikt
-
hodigy
tag
pár éve vettem hasonlót, 2-3k-ért. Az elsőt cserélni kellett mert nem vette a töltést, a második működött pár hónapig aztán kiestek a gombok (tini használta, szóval lehet kíméletesebben is valószínűleg).
-
Jimmy8
senior tag
-
ch003067
addikt
Voltunk Újszegeden a csillagvizsgálóban, mármint az előtte lévő résznél, ahol dumáltak páran, meg teleszkópokat lehetett nézegetni, és ott az egyik emberke úgy mutogatta a csillagképeket, hogy BRUTÁLERŐS zöld lézerrel támogatta a mondandóját. Kb úgy nézett ki, mintha az égbolt egy nagy tábla lenne, és egy nagy zöld pálcával mutogatta, hogy mi hol van. Nem is gondoltam, hogy azok az erős zöld lézerek a szabadban felfelé ilyen jól visznek.EDIT: valami ilyesmi erősségű lehetett.
Nem semmi... Épp valamelyik nap volt a TV-ben hogy ilyen vackokkal világítanak a repülős pilóták szemébe Pesten...
-
SirRasor
addikt
-
Agyasima
őstag
Hozzászólok, csak hogy bekerüljön oldalra.
-
Old fox
tag
Én az éjjel láttam 1 hódot, igaz a TV-ben.

Nagy foga volt, és rágta a fa törzsét!
Akkor ez igazi hód volt, nem műhód?

-
ch003067
addikt
Kimentem, nem volt semmi

Inkább elmegyek, és kipihenem magamat. Jó éjszakát mindenkinek !
-
mrobii
csendes tag
-
ch003067
addikt
-
Luighi
senior tag
A lényeg, hogy nem Mo. felett fog elsuhanni, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz esélyünk, hogy lássuk. Ahogy nézem az időképes híreket, van egy olyan poszt, hogy " várjuk a fényképeket" és oda már küldtek be képet persze nem látszik rajta semmi, de legalább látták páran.
Amúgy nem észak keleti irányba kell majd nézni hanem inkább déli irányba.
Még elvileg megy 3-4 kört, mindig tolódik a pályája keletre, így átmehet még fölöttünk is.
Pár perc és Anglia fölött lesz! -
Gergello
addikt
kis szerencsék lett volna, akkor a teli parlamentre zuhan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bitpork
nagyúr
Mivel nem az egyenlítő mentén kering, hanem épp arra merőlegesen, így az alatta elforduló föld miatt a pálya vetülete olyan, mint egy minden körben kicsit eltolt szinuszhullám.
Azért is nem tudták előre megmondani hová esik.
De ha a kertembe pottyan és felébreszt, akkor egy darabot sem kap a NASA belőle.
(Amúgy meg azt írnak amit akarnak, szerencsére a világ többi részén még nem az usa jogrendszere hatályos.)Minthogyha velük lenne jogsegély egyezményünk...
-
Polemius
senior tag
Mivel nem az egyenlítő mentén kering, hanem épp arra merőlegesen, így az alatta elforduló föld miatt a pálya vetülete olyan, mint egy minden körben kicsit eltolt szinuszhullám.
Azért is nem tudták előre megmondani hová esik.
De ha a kertembe pottyan és felébreszt, akkor egy darabot sem kap a NASA belőle.
(Amúgy meg azt írnak amit akarnak, szerencsére a világ többi részén még nem az usa jogrendszere hatályos.) -
ch003067
addikt
A lényeg, hogy nem Mo. felett fog elsuhanni, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz esélyünk, hogy lássuk. Ahogy nézem az időképes híreket, van egy olyan poszt, hogy " várjuk a fényképeket" és oda már küldtek be képet persze nem látszik rajta semmi, de legalább látták páran.
Amúgy nem észak keleti irányba kell majd nézni hanem inkább déli irányba.
-
Luighi
senior tag
-
ch003067
addikt
Google Map API-s UARS tracker
Paraszt üti eföt
A többi infó meg itt -
Frenky89
addikt
Google Map API-s UARS tracker
Paraszt üti eföt
A többi infó meg itt -
ch003067
addikt
Köszi köszi ! Akkor én azt hiszem várok

Úgy érzem ezt nem szabad kihagynom

-
Luighi
senior tag
-
finest
addikt
-
Luighi
senior tag
-
csabaf1
csendes tag
"Még egyszer látni lehet (21:52) - Éjjel 2 óra 9 perckor ismét látható lesz a Földet másfél óránként megkerülő műhold, ezúttal északkeleti irányba. A becsapódás a legfrissebb prognózis szerint hajnali 4 és 6 óra között várható."
-
Luighi
senior tag
-
ch003067
addikt
-
Luighi
senior tag
Az a baj hogy sehol nem találok előrejelzést - arról hogy mikor ér erre a környékre.
Elvileg 15-16.000 mérfőld/óra sebességgel megy/zuhan, lehet ideér még sötétben.
-
Luighi
senior tag
Nem nem, azt mondom, hogy még nagyon fönt van, most éppen Ausztrália keleti partjainál van. Nézd ezt a http://www.heavens-above.com/ -ot, mozog a kép, pár percenként frissítsd.
Ez alapján kell még egy kis idő amég leér. -
ch003067
addikt

Mert láttad vagy miii? É gyors kinéztem de nem volt semmi

51 Látom. De felénk már akkor biztos nem lehet már látni ugye ?
-
Luighi
senior tag
Ha lehet neki hinni, akkor Ausztrália felé megy, pár perccel ezelőtt legalábbis még Kína fölött volt.
Hé Kraft! Nézzémá ki az ablakon, mit látsz, vagy nálatok most nappal van?

Szerk: http://twitter.com/#!/UARS_Reentry - itt is írogat egy tag a pillanatnyi helyzetről.
-
ch003067
addikt
Előbb (21:43) kimentem egy sörrel, megittam, de nem láttam semmit. Sajnos későn olvastam el, hogy hamarabb kellett volna kimennem...
Szerk: ez az oldal szerinted aktuális helyen mutatja a műhódat?
Reméljük, hogy egy hónap múlva láthatjuk a német műholdat

Háth lehetséges... Gondolom a szaggatott vonal azt mutatja hogy hol fog elhaladni a légkörben a cucc.
Bár ahogy látom nem mozog a kép, teháth szerintem csak egy sima kép.
-
Luighi
senior tag
-
ch003067
addikt
Én nem láttam semmit

Pedig agyon szép tiszta az égbolt.
Ti ? -
ch003067
addikt
21 óra 33 és 35 perc között, északnyugati irányba lesz látható Magyarországról a már csak 160 kilométer magasan lévő műhold. (21:18) Szemeket az égre!
Nem az Öné! - A NASA tájékoztatása szerint a földre hulló műholdmaradványok továbbra is az űrhivatal tulajdonát képezik, "szerencsés" megtalálóik kötelesek tulajdonosának visszaszolgáltatni azt. Az esetleges károk rendezéséről már nem nyilatkoztak.
Egy hónap múlva durvább lesz - Október végén ismét egy műhold fog lezuhanni a földre. Az 1999-ben felbocsátott német ROSAT érkezése ugyanakkor nagyobb veszélyt jelent, a mostani 1 a 3200-hoz helyett 1 a 2000-hez eséllyel okoz majd emberi sérülést - írja a Népszabadság.
Pedig reméltem, hogy megtarthatom a rezet

-
proper
őstag
21 óra 33 és 35 perc között, északnyugati irányba lesz látható Magyarországról a már csak 160 kilométer magasan lévő műhold. (21:18) Szemeket az égre!
Nem az Öné! - A NASA tájékoztatása szerint a földre hulló műholdmaradványok továbbra is az űrhivatal tulajdonát képezik, "szerencsés" megtalálóik kötelesek tulajdonosának visszaszolgáltatni azt. Az esetleges károk rendezéséről már nem nyilatkoztak.
Egy hónap múlva durvább lesz - Október végén ismét egy műhold fog lezuhanni a földre. Az 1999-ben felbocsátott német ROSAT érkezése ugyanakkor nagyobb veszélyt jelent, a mostani 1 a 3200-hoz helyett 1 a 2000-hez eséllyel okoz majd emberi sérülést - írja a Népszabadság.
-
ch003067
addikt
-
Luighi
senior tag
Lehet már tudni, mikor ér le a műhold? Innen látható lesz vajh?
-
ch003067
addikt
-
Luighi
senior tag
-
ErőVarázsló
aktív tag
samsung
55k alku képes
-
ch003067
addikt
-
Luighi
senior tag
-
ch003067
addikt
-
bitpork
nagyúr
-
Rick4
félisten
Nincsen, ahogy írtam is autókárpitozót tudok, bár még sose jutottam el hozzá, a munkáját mát láttam több év után is megfelelő.
-
r0by
addikt
Én úgy értettem, hogy van tipped, hogy hol lehetne venni szövetet.
Ragasztóra meg lehet, hogy nem jó a palmatex. Kivéve ha hőálló. Mert nyáron, mikor tűzi a nap, nehogymá' elengedje. -
Rick4
félisten
-
johnny82
őstag
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
r0by
addikt
-
Rick4
félisten
-
sss
őstag
Megint új topik...
<- 4 éve is pont ezt írtam -
FoxiestFox
félisten
-
Rick4
félisten
-
r0by
addikt
Autóba való kárpitot keresnék Szegeden. Tetőre való kellene.
Lengyel utcában már voltam. Egyéb ötlete lenne esetleg valakinek? -
Rick4
félisten
Ha jól összebarátkozol Ebegab-bal, onnantól már nektek social network lesz.

-
WindyJoe
aktív tag
szerintem olvasd el még egyszer azt a kérdőívet és ha találsz benne Facebook, iwiw -re való utalást akkor jó helyen járunk. A kérdőív közösségi portálnak hívja mindazokat az oldalakat amit a wikipedia "social network" néven definiál. Azt mondod rossz a kérdőív ? Vagy inkább a wikiben van a hiba ?
ebegab92 irányába viszont osztom a véleményedet
Lehet, hogy rossz..
PH nem social network, ebben egyet értünk, de sztem azt, hogy közösségi oldal rá lehet fogni. Amúgy meg lényegtelen az egész.ErőVarázsló: Milyen az a FullHD+? 1920×1200? Amúgy milyen típus és mennyi az irányár?
Rolly: Te is csatlakoznál?

-
ch003067
addikt
Sziasztok ! Nem jár valaki mostanában Pesten / Vecsésen, vagy környékén ?

-
ErőVarázsló
aktív tag
eladó 27" 1ms FullHD+ moncsi
ajánlotok pü-ben
doboz 2+év gar 9mm-es vastagság az árban -
ErőVarázsló
aktív tag
-
macilaci78
nagyúr
-
pmheros
őstag
pmheros: "közösségi oldal"ról volt szó, nem "ismeretségi hálózat"ról...

sss: Tegnap szereltem be, most megy neki a teszt, x2 4800+ -os proccot elviszi rendesen 100%-on.

ebegab92: Most komolyan, mi a nyavajának csesztetsz minket ezekkel szuttyogásokkal? Először pákát keresel, hogy be tudj egy böhömnagy kondit forrasztani. Írok neked, hogy mit érdemes és még csak nem is reagálsz. Aztán procilábat akarsz visszaforrasztani, amihez azért már kell skill, meg jóféle páka. Persze kérdés, hogy megéri-e az időráfordítást, bár gyakorlásnak mindenképp jó, de ha olcsó működő gépet akarsz összerakni, akkor inkább nézd meg mit éri meg, és ne gondolkozz x2 v c2d alatt, de ezt is írták már neked többen. Most meg VGA-n akarsz kondit cserélTETNI, mikor nemrég kerestél hozzá pákát. Ráadásul, ha olyan laptopod van, amiben G 105M-es VGA van (min 2 magos procival...), akkor meg főleg nem értem minek szórakozol ezekkel az ősrégi asztaliakkal. Ha meg hobbyból csinálod, akkor azt pont azért csinálja az ember, mert azzal szeretne foglalkozni, kikapcsolódni vele, stb, akkor nem másokat nyaggat, hogy csinálja már meg neki... Vagy keress egy retro PC barkács topikot, azt velük beszéld meg, ott még élveznék is...
szerintem olvasd el még egyszer azt a kérdőívet és ha találsz benne Facebook, iwiw -re való utalást akkor jó helyen járunk. A kérdőív közösségi portálnak hívja mindazokat az oldalakat amit a wikipedia "social network" néven definiál. Azt mondod rossz a kérdőív ? Vagy inkább a wikiben van a hiba ?
ebegab92 irányába viszont osztom a véleményedet
-
FoxiestFox
félisten
-
martonx
veterán

sss: Tegnap szereltem be, most megy neki a teszt, x2 4800+ -os proccot elviszi rendesen 100%-on.

ebegab92: Most komolyan, mi a nyavajának csesztetsz minket ezekkel szuttyogásokkal? Először pákát keresel, hogy be tudj egy böhömnagy kondit forrasztani. Írok neked, hogy mit érdemes és még csak nem is reagálsz. Aztán procilábat akarsz visszaforrasztani, amihez azért már kell skill, meg jóféle páka. Persze kérdés, hogy megéri-e az időráfordítást, bár gyakorlásnak mindenképp jó, de ha olcsó működő gépet akarsz összerakni, akkor inkább nézd meg mit éri meg, és ne gondolkozz x2 v c2d alatt, de ezt is írták már neked többen. Most meg VGA-n akarsz kondit cserélTETNI, mikor nemrég kerestél hozzá pákát. Ráadásul, ha olyan laptopod van, amiben G 105M-es VGA van (min 2 magos procival...), akkor meg főleg nem értem minek szórakozol ezekkel az ősrégi asztaliakkal. Ha meg hobbyból csinálod, akkor azt pont azért csinálja az ember, mert azzal szeretne foglalkozni, kikapcsolódni vele, stb, akkor nem másokat nyaggat, hogy csinálja már meg neki... Vagy keress egy retro PC barkács topikot, azt velük beszéld meg, ott még élveznék is...
hagyjad ebegab-ot, az a hobbija, hogy nem 100-as

Vagy csak túl sok a szabadideje, ne is foglalkozz vele. -
FoxiestFox
félisten
Igen.
Mivel nem vagyok annyira eleresztve anyagilag perpill, hogy újat vegyek.
És a két használtból úgyis csak az egyik hal be egyszerre, szóval a célnak megfelelne, ha 100/100-as. -
bitpork
nagyúr
LS23NVMAB5(F2380)
Samu moncsi. szabad v nem szabad?
-
Rolly
veterán

juhu új topik 
-
WindyJoe
aktív tag

-
Luighi
senior tag
Olvastuk!

Színről, mintáról infó, kép?Biztos? Mindenki?

Küldöm mélben

-
macilaci78
nagyúr
-
Luighi
senior tag
Szóval kiamaradt kb 18m2 laminált padló érdekel valakit 1k/m2 árfolyamon?
Bontatlan csomagokról és jó minőségű cuccról van szó. Privi pls! -
szumoo
senior tag
-
7
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
100 - 1
102274 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Computex 2026: Kezünkben az Asus visszatérő androidos táblagépe
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó erős gamer PC i5-12600K / RTX 3070 Ti / DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 8570P I i7 I 8GB I 500HDD I 15,6" HD+ I 100% akku I W10 I Gari
- ÚJ Asus TUF A15 FA506 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 3 év gar
- Samsung Galaxy A71
- Apple HomePod 2 2. Generációs Fehér Bontatlan / 27% áfás ár
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-QM I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB be quiet Pure Base 500DX 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
persze még így se lehetne nálam fegyver ...

Voltunk Újszegeden a csillagvizsgálóban, mármint az előtte lévő résznél, ahol dumáltak páran, meg teleszkópokat lehetett nézegetni, és ott az egyik emberke úgy mutogatta a csillagképeket, hogy BRUTÁLERŐS zöld lézerrel támogatta a mondandóját. Kb úgy nézett ki, mintha az égbolt egy nagy tábla lenne, és egy nagy zöld pálcával mutogatta, hogy mi hol van. Nem is gondoltam, hogy azok az erős zöld lézerek a szabadban felfelé ilyen jól visznek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

<- 4 éve is pont ezt írtam
Szép napot mindenkinek!