Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
100100 - 100001
102296 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 99901 99900 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
-
martonx
veterán
2024-ben kétszer futottam bele traffipaxba. Kétszer jártunk anyósoméknál, mindkétszer letrafiztak. A biztonság kedvéért idén inkább nem megyek anyósomékhoz.
-
totya694
őstag
Lakkozd le, jobb a békesség.
2002-es autót?Az autó megérdemelné mert szeretem csak a festés(lakkozás) megfizethetetlen.
veze:
1984-ben igazoltattak akkor még kismotorral utána 2006-ban a trabimmal és ma.Már kezdem egy picit "soknak" érezni
-
FoxiestFox
félisten
-
veze
őstag
én is hasonlókép jártam
2 rendör, elkérték a személyit ( nem vonult el az auto mögé, láttam mit csinál) egyik elvette , odaadta a másiknak, az egy kézi kütyüvel beszkennelte ( vagy leolvasta, ilyesmi) és már adta is vissza azonnal és elköszöntek. Gondolom azonnal látta hogy nem lát semmit
)
nem vagyok körözve stb.. -
totya694
őstag
-
martonx
veterán
-
totya694
őstag
Szegeden közúti razzia van vagy csak én futottam bele egy igazoltatásba a napfény parkhoz menet?
-
vizslakutya
senior tag
Tudtok ajánlani jó endokrinológust magánrendeléssel?
Édesanyám terheléses vércukorszintmérésen produkálta magát, sztk-ban júniusra van időpont...Diabetológus+ belgyógyász jobb lesz a cukor problémához.
-
mAtech
aktív tag
Romániában a Transalpina tetején láttam ilyen kézműves ruhákat. Nem tudom hogy egy olyan nagyvárosban lenne-e mint Arad.
Webshopot passzolom.
Szegeden a Mars téri piacon van egy ember szombatonként. A nagycsarnokban ha a buszpályaudvarról mész be, akkor a jobb szélső padsor kb középen szokott lenni. Nem tudom hogy ők foglalkoznak-e kabáttal. -
Gergello
addikt
Édesanyám terheléses vércukorszintmérésen produkálta magát, sztk-ban júniusra van időpont...Aranyklinika, Dr. Palotás
-
macilaci78
nagyúr
Édesanyám terheléses vércukorszintmérésen produkálta magát, sztk-ban júniusra van időpont... -
SirRasor
addikt
-
mAtech
aktív tag
-
4ron
senior tag
-
SirRasor
addikt
100% gyapjú kabátot hol érdemes venni?
Kezdésnek szinte sehol se találok, de még neten keresgélve is szűkös a felhozatal.
Jelenleg egyet találtam, ami tetszik, de 310k
Költséghatékonyabb megoldás felé szívesen nyitnék
-
martonx
veterán
Nincs rá büntetővám, nincs szállítási költség vagy kvesebb eu-n belül, ezáltal a szállítási idő is megspórolható ergo kevesebb ideig áll benne a pénze a gyártónak jobb cash flow, made in Hungary nem china... stb.
Legyen igazad!
-
4ron
senior tag
BYD-ről kinek mi a véleménye? Mennyire lesz ez nekünk rabszolga munka?
Erre én is kíváncsi vagyok, mert az a tervem, hogy vagy náluk, vagy a Rheinmetall-nál helyezkedjek el hosszabb távon. De egyelőre még csak egy megkeresésig jutottam, remélem lesz belőle interjú is.
-
SirRasor
addikt
Nagyon egyszerűen teszik versenyképessé: 7x12 órás kínai minimálbért elfogadó filippínókat hoznak, miután rájönnek, hogy a magyarok nem dolgoznak ennyit, ennyiért

fecus Nincs O365 előfizetés? Próbáltam már <kép> PDF-et importálni wordbe és csinált magától OCR-t, tehát szerintem szimpla képnél is rá lehet valahogy venni.
-
Stylewars_kp
őstag
Nincs rá büntetővám, nincs szállítási költség vagy kvesebb eu-n belül, ezáltal a szállítási idő is megspórolható ergo kevesebb ideig áll benne a pénze a gyártónak jobb cash flow, made in Hungary nem china... stb.
-
quailstorm
félisten
Csak hallomásból: napi 12 órás munkára kerestek már embereket középiskolákban, tehát 5x12 a hét. Ha lehet a bérminimumon.
Más.
Az a feladatom, hogy gyors és olcsó megoldást keressek a kis cégünknek ~100db, szkennelt doksi word-be alakítására. Képként szkennelt tehát OCR szükséges.
A folyamatnak pár hét alatt le kell zajlania. Ember van rá. Szoftvert venni - valószínűleg - nem érdemes ezért. Marad az online. Erre akár elő is fizetnénk 1-3 hónapra.
Van olyan javaslatotok amit ki is próbáltatok?
Tudtok rá topikot vagy levlistát ahol kérdezhetek?Tesseract vagy OCRmyPDF, aztán a nyers szöveget kézzel átvinni Wordbe és kézzel formázni ha már van rá ember. Meg kell egy korrektúra kör is, ha valamit félreolvas az OCR.
-
martonx
veterán
Csak hallomásból: napi 12 órás munkára kerestek már embereket középiskolákban, tehát 5x12 a hét. Ha lehet a bérminimumon.
Más.
Az a feladatom, hogy gyors és olcsó megoldást keressek a kis cégünknek ~100db, szkennelt doksi word-be alakítására. Képként szkennelt tehát OCR szükséges.
A folyamatnak pár hét alatt le kell zajlania. Ember van rá. Szoftvert venni - valószínűleg - nem érdemes ezért. Marad az online. Erre akár elő is fizetnénk 1-3 hónapra.
Tudtok rá topikot vagy levlistát ahol kérdezhetek?Ezeknek a hallomásoknak nem kell felülni. Számomra az inkább a nagy kérdés, hogy ha az eddigi 7x12 órás kínai minimálbér helyett 5X8 órás európai műszakokban itteni bérekért fogják gyártani az autókat, akkor mennyire lesznek versenyképes árúak az autóik.
-
tisn
veterán
Nekem is az ütötte meg a szememet vagy fülemet vagy mittome'n na értitek.
a masik, hogy meglepne, ha lehetne itthon havi 240 oraztatni. (5*12*4)
de biztos kemeny melo lesz, a sori melo soha nem konnyu. -
Stylewars_kp
őstag
-
tisn
veterán
Más.
Tudtok rá topikot vagy levlistát ahol kérdezhetek?1800-2000 ejrot irnak. az nem a berminimum.
-
fecus
őstag
Más.
Tudtok rá topikot vagy levlistát ahol kérdezhetek? -
macilaci78
nagyúr
Nagyon. Nem sok lesz az a szellemi tőke, amivel magyarként hozzá lehet járulni.
Egy elektromos autó hardveresen sokkal egyszerűbb egy belsőégésű motorral szerelttől: egyszerűbb motorikusan, valamint a hajtáslánc is. Ez kevesebb mérnökórát igényel, mint amit a hazai Mercedes, Audi, stb autógyárakban.
Szoftveresen pedig kb ugyanaz kell hozzá, de azt a részt a többiek sem Magyarországon végzik, végeztetik. -
Stylewars_kp
őstag
-
johnny82
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Gergello
addikt
-
johnny82
őstag
Nem tudom hogy mit nézek, de nagyon nyugtató hatású, köszi.
Majd egyszer próbáld ki haverokkal pár sör mellett, az az igazi!
-
FoxiestFox
félisten
Ja, értem. Ez a magyar biliárd, ilyet szeretnénk játszani.
Nem tudom hogy mit nézek, de nagyon nyugtató hatású, köszi.
-
fecus
őstag
-
mAtech
aktív tag
-
martonx
veterán
-
johnny82
őstag
Nem tudtam, mi az a magyar biliárd, megnézve az alsóvárosi hely képeit, csak sima, széleken 6 lyukas asztalt láttam. Ezért is ajánlottam a Vegas-t.
A gombás, asztallapon lévő lyukakkal rendelkező asztalt nemigen láttam eddig, talán csak 2 helyen.Ja, értem. Ez a magyar biliárd, ilyet szeretnénk játszani.
-
macilaci78
nagyúr
Nem tudtam, mi az a magyar biliárd, megnézve az alsóvárosi hely képeit, csak sima, széleken 6 lyukas asztalt láttam. Ezért is ajánlottam a Vegas-t.
A gombás, asztallapon lévő lyukakkal rendelkező asztalt nemigen láttam eddig, talán csak 2 helyen. -
johnny82
őstag
Kárász utca Átriumban is van pár asztal. 9 ball club is jó hely
FacebookAz Átriumban van magyar biliárd?
#100061macilaci78: mi az összefüggés?
-
macilaci78
nagyúr
-
martonx
veterán
Tudtok más helyet a Kis Csikón kívül, ahol van magyar biliárd városunkban?
Kárász utca Átriumban is van pár asztal. 9 ball club is jó hely
Facebook -
macilaci78
nagyúr
-
johnny82
őstag
Tudtok más helyet a Kis Csikón kívül, ahol van magyar biliárd városunkban?
-
Stylewars_kp
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
csoszogi
tag
-
ShadowX
őstag
-
martonx
veterán
A Szent István téren van egy kalapos néni. Ő szokott ilyen javításokat is vállalni.
-
Jinxb1rd
addikt
Szegeden tudtok ajánlani valakit, aki zipzárat tud cserélni egy táksán? Esetleg meg varni egy szakadást rajta, illetve egy nadrágzsebet befoltozni?
Milyen árban érdemes gondolkodni ilyen munkáknál? -
Bogyi007
veterán
Nekem és páromnak is Cetelem van Auchanból indítva és benne vagyunk abban a bizonyos 10%-ban akkor, igaz mi a 10 maximum 12 hónapos 0%-os hitelekre használjuk.
Használtuk már a kártyát is, ott meg az a lényeg hogy a havi forduló előtt a vásárolt összeget visszautaljuk a számlára és akkor az is kamatmentes marad.
Csak a Cofidis belépésével tartok attól hogy a 0%-os THM lehetőség ugrani fog ( Auchanban karácsony után már a második akciós újságban is 14%-ra adnak Cetelemre tartós fogyasztási cikket)
-
tisn
veterán
Egyébként igazad van, nem is szoktam ilyennel pepecselni, csak leírtam, hogy miként lehetséges, és ha nagyon tudatos az ember, akkor miért éri meg.
Én ezt inkább autó - lakás hitellel szoktam eljátszani, hogy ugyan előtörleszthetném, de minek, mikor nagyobb kamatot tudok azon a pénzen realizálni, mint amit megspórolnék az előtörlesztéssel.
És kicsiben, de ezek a 0% THM-es dolgok is ugyanez a kategória.
Számomra inkább az ilyen mikro hitelek felvételével járó macera (ahogy azt Darkbyte jól összefoglalta), meg az esetleges bújtatott költségek, apróbetűs részek áttanulmányozása az, ami miatt ilyen csekély nyereség miatt inkább kifizetem egy összegben.+1
pont igy.
bar vegul a hitelt is elotorlesztettem fundival, mert azt ugysem lehetett masra. -
martonx
veterán
A legtöbb embernek ez mégsem sikerül. Nyilván tudjuk miért...(most ne magadból indulj ki, bár hála az égnek pont te nem szoktad az ilyeneket magadra venni).
Ahogy írták is fentebb, a kiegészítő termékek elcsábítják az emberek 90+%-át, úgy mint hitelkártya, egyéb "akciós hitelek", csak neked, csak most akciós "pénzügyi termékek", olyan extra (készülék)biztosítások, amik semmire se fizetnek, stb. Főleg, hogy ezek a 0%-os hitelek 24-48 hónaposak jórészt. A legjobb, ha a 2-4 év alatt csak egyszer megcsúszol a törlesztővel (akár csak szimpla feledékenységből,tudom van előre beállított utalás, stb.) akkor olyan költségeket kapsz a nyakadba, hogy az az 50ezer Ft, amit említesz már bukta is.
Szerintem ez egyszerűen az a kategória, ahol nem éri meg ezzel vacakolni. Tippre a 0%-os hitelre tv-t vásárlók közül alulról súrolja azoknak a száma a 0,5%-os határt, akik képesek 10% hozamot elérni a befektetéseikkel. A többi pedig azért vesz 0%-ra tv-t mert nincs megtakarítása egyben kifizetni.
Egyébként igazad van, nem is szoktam ilyennel pepecselni, csak leírtam, hogy miként lehetséges, és ha nagyon tudatos az ember, akkor miért éri meg.
Én ezt inkább autó - lakás hitellel szoktam eljátszani, hogy ugyan előtörleszthetném, de minek, mikor nagyobb kamatot tudok azon a pénzen realizálni, mint amit megspórolnék az előtörlesztéssel.
És kicsiben, de ezek a 0% THM-es dolgok is ugyanez a kategória.
Számomra inkább az ilyen mikro hitelek felvételével járó macera (ahogy azt Darkbyte jól összefoglalta), meg az esetleges bújtatott költségek, apróbetűs részek áttanulmányozása az, ami miatt ilyen csekély nyereség miatt inkább kifizetem egy összegben. -
tisn
veterán
Teljesen mindegy, hogy milyen intézettel szerződsz, ha nullás a hitel és nem használod a szolgáltatásokat, amiket adnak, csak átutalod a számlára havonta a megbeszélt összeget.
#100039 ShadowX: bedobod diszkont kincstárjegybe a pénzt, aztán amikor összejön egy nagyobb tétel, pl. 800 ezer (mivel hogy teszel hozzá pl. havonta), veszel belőle ETF-et TBSZ-re. De ez már másik topikba tartozó téma. Súlyos tévedés azt hinni, hogy párszázezer forintot nem éri meg befektetni hosszútávra - egy rendes tévé pedig nem 100 ezer körül indul manapság.
Én saját magamból indulok ki: soha nem csúsztam meg semmilyen törlesztővel és egyszer sem tudtak rámterhelni semmi extra díjat. Ehhez nem kell agysebésznek se lenni, csak be kell tartani a feltételeket. Persze tudom, a többség nem azért veszi, hogy profitot maximalizáljon, hanem mert egyébként nem tudná kifizetni. Na nekik nem való tényleg ez a konstrukció.
A 0% hitelek egyébként szabadon válaszható futamidővel rendelkeznek többnyire, de ha jól gondolom, az utóbbi 5 évben nem volt ilyennel tapasztalatod
Nem az ördögtől való, ha okosan használod. Én saját magamból indulok ki: soha nem csúsztam meg semmilyen törlesztővel és egyszer sem tudtak rámterhelni semmi extra díjat. Ehhez nem kell agysebésznek se lenni, csak be kell tartani a feltételeket
akkor ugyes vagy. 0-as hitellel mondjuk en sem (10+ evvel ezelott volt 1x-2x), de pl. hitelkartyam van kb. 20-30 eve, ott volt ket honap is, hogy elbasztam a torlesztest.legutobb meg pl. az egyik automra nem valtottam idoben kotelezot.
szerintem nem eri meg a plusz melot a vacakolas, meg az adott esetben par ezer forint hozamot a kockazat, hogy ha elbaszod, soxorosaba kerul.
nem vagyunk gepek, hibazunk.
-
ShadowX
őstag
Teljesen mindegy, hogy milyen intézettel szerződsz, ha nullás a hitel és nem használod a szolgáltatásokat, amiket adnak, csak átutalod a számlára havonta a megbeszélt összeget.
#100039 ShadowX: bedobod diszkont kincstárjegybe a pénzt, aztán amikor összejön egy nagyobb tétel, pl. 800 ezer (mivel hogy teszel hozzá pl. havonta), veszel belőle ETF-et TBSZ-re. De ez már másik topikba tartozó téma. Súlyos tévedés azt hinni, hogy párszázezer forintot nem éri meg befektetni hosszútávra - egy rendes tévé pedig nem 100 ezer körül indul manapság.
Én saját magamból indulok ki: soha nem csúsztam meg semmilyen törlesztővel és egyszer sem tudtak rámterhelni semmi extra díjat. Ehhez nem kell agysebésznek se lenni, csak be kell tartani a feltételeket. Persze tudom, a többség nem azért veszi, hogy profitot maximalizáljon, hanem mert egyébként nem tudná kifizetni. Na nekik nem való tényleg ez a konstrukció.
A 0% hitelek egyébként szabadon válaszható futamidővel rendelkeznek többnyire, de ha jól gondolom, az utóbbi 5 évben nem volt ilyennel tapasztalatod
Nem az ördögtől való, ha okosan használod. Ahogy írtam és ahogy te is írtad az utolsó mondatodban...a 0%-os hitelt igénylők kevesebb, mint 10%-a tudja magát ahhoz tartani, amihez kell (és szerintem jócskán fölélőttem ezzel a számmal). Na nem is ők a hitelintézetek kedvencei. Nem véletlen élik virágkorukat ezek a hitelek, hiszen egyszerűen belebuknak az emberek. Ha az igénylőket megkérdeznéd ott a helyszínen hiteligénylés közben, hogy mi az a DKJ, ETF vagy akár TBSZ, na hát szerintem fogalmuk nem lenne róla ezek minek a rövidítései.
Azt veszem észre, hogy a magadfajtáknak (magamat is idesorolom többek között, szóval nem személyeskedés) akik megtakarítanak és diverzifikálják is a megtakarításaikat, fogalmuk sincs milyen pénzügyi analfabéták az emberek (ezt se vegye senki olyan magára, akinek nem inge). Egyszerűen nem tudjuk felfogni milyen sötétség van ezekben a fejekben. Ezekre utaznak ezek a pénzintézetek a mikrohitelekkel.
-
DarkByte
addikt
Bármennyiért. Érted 0% thm, azaz számoljunk 500 000 Ft-os Tv-vel és egy évvel. Azt az 500k-t ha befekteted évi 10% kamatot simán el tudsz érni (persze bukhatsz is, befektetés függő
). Azaz, ha nem tv-re költötted, akkor nyertél mondjuk 50 ezer Forintot. Miközben a Tv-d is megvan, havonta törlesztgeted. Én pár hete elgondolkodtam rajta, mosógép csere érett.
Media Markt-nál volt is 0% THM-es MBH hitelre, 10 hónapra. Csak aztán utána olvastam milyen feltételek vannak;a regisztrációval is megy az idő (videóhívás); ha végül esetleg munkáltatói kell (mert mondjuk nem jó a webbankból letöltött számlakivonat), a HR nálam német oldalon van, pont ünnepi időszak előtt megigényelni esélytelen; milyen rejtett költségek vannak annak hogy beléptetnek egy új rendszerbe (pl. áruhitel kártya, annak éves díja esetleg nincs?) és ki tudja mennyire nehéz szabadulni tőlük utána ha le akarom mondani; illetve pl. azt se tudom ha rossz a termék/összetöri a futár az elállás és visszafizetés vajon hogyan működik ha aktív hitelre van véve?Végül hagytam a fenébe, megveszem egyben. A mostani 4-5%-os DKJ kamatokkal egyébként sem éri meg ezzel szórakozni ilyen kis tételnél, 200 ezres mosógépen lehet ~8 ezret nyerni a dologgal 10 hónap alatt; ugyanezért nem szórakozom hitelkártyával sem.
Inkább rendszeresen megtakarítok, de nem akarok mindent az utolsó centig befektetni állandóan.(Talán egy nagyon drága laptop vagy mobil lenne esetleg ahol ezt meglépném, főleg ha mondjuk 24 hónapra el lehet nyújtani, a 10 hónap egyébként is rövid idő extra pénzt csinálni belőle.)
-
4ron
senior tag
Nem az ördögtől való, ha okosan használod. -
ShadowX
őstag
Bármennyiért. Érted 0% thm, azaz számoljunk 500 000 Ft-os Tv-vel és egy évvel. Azt az 500k-t ha befekteted évi 10% kamatot simán el tudsz érni (persze bukhatsz is, befektetés függő
). Azaz, ha nem tv-re költötted, akkor nyertél mondjuk 50 ezer Forintot. Miközben a Tv-d is megvan, havonta törlesztgeted. A legtöbb embernek ez mégsem sikerül. Nyilván tudjuk miért...(most ne magadból indulj ki, bár hála az égnek pont te nem szoktad az ilyeneket magadra venni).
Ahogy írták is fentebb, a kiegészítő termékek elcsábítják az emberek 90+%-át, úgy mint hitelkártya, egyéb "akciós hitelek", csak neked, csak most akciós "pénzügyi termékek", olyan extra (készülék)biztosítások, amik semmire se fizetnek, stb. Főleg, hogy ezek a 0%-os hitelek 24-48 hónaposak jórészt. A legjobb, ha a 2-4 év alatt csak egyszer megcsúszol a törlesztővel (akár csak szimpla feledékenységből,tudom van előre beállított utalás, stb.) akkor olyan költségeket kapsz a nyakadba, hogy az az 50ezer Ft, amit említesz már bukta is.
Szerintem ez egyszerűen az a kategória, ahol nem éri meg ezzel vacakolni. Tippre a 0%-os hitelre tv-t vásárlók közül alulról súrolja azoknak a száma a 0,5%-os határt, akik képesek 10% hozamot elérni a befektetéseikkel. A többi pedig azért vesz 0%-ra tv-t mert nincs megtakarítása egyben kifizetni.
-
martonx
veterán
). Azaz, ha nem tv-re költötted, akkor nyertél mondjuk 50 ezer Forintot. Miközben a Tv-d is megvan, havonta törlesztgeted. -
csoszogi
tag
Kószó Csaba a Samsung szervizben ennek a mágusa ,ha azt mondja,hogy nem éri meg, akkor el kell engedni. Amúgy valószínűleg alaplap adta meg magát, tehát felejtős lesz.
( Mérey utca -Tábor utca sarok)
Ha kell privátban megadom a számát.Köszi ha megadod felhívom, majd meglátjuk mit mond. Ha alaplap hibás lenne, akkor az USB portban sem lenne áram? Vagy rosszul gondolom?
DarkByte : gondoltam rá, már régebben is, de elmaradt. -
vizslakutya
senior tag
Kószó Csaba a Samsung szervizben ennek a mágusa ,ha azt mondja,hogy nem éri meg, akkor el kell engedni. Amúgy valószínűleg alaplap adta meg magát, tehát felejtős lesz.
( Mérey utca -Tábor utca sarok)
Ha kell privátban megadom a számát. -
ShadowX
őstag
Euronicsben könnyen hozzá lehet jutni nulla THM hitelhez, ami szerintem a hülyének is megéri. Cserébe vállalni kell, hogy bombáz a Cetelem meg hasonló cég marketing megkeresésekkel, illetve amíg tart a futamidő, kapsz egy hitelkártyát, amit nem kell kötelező használnod se. Így vettem én is tévét, hiába volt rá meg a kápé - azt a pénzt inkább befektettem másba.
Egyébként ha TCL tévé érdekel Euronicsben, van kontaktom a helyi promóterhez, aki segíthet elcsípni jó dealt, pl kifutó darabot. Privátban tudok adni elérhetőséget.
Mennyiért kell tv-t venni ahhoz, hogy megérje inkább befektetni az árát?
4-5 millió? -
DarkByte
addikt
Köszi de azért nem akarok venni, mert nem nézzük a TV-t, vagy minimálist. De ha meg lehet javítani akkor oké, elfér. Smart TV, csak öreg. Néha csak végigcsapkodom, de szinte ugyanazon filmeket ismétlik évek óta. Néha jó a helyi TV, vagy az ismeretterjesztő csatornák, de azokon meg esténként szinte mindig a I.-II. világháború ilyen olyan története megy. Szeretem a történelmet, de kicsit sok. A Netflixet néztem rajta főképp, de amióta nincs, azóta meg laptopon nézem, már ha van mit. Egy dolog fog hiányozni: a reklámok, hogy tudjam nyomon követni a hihetetlen termék fejlődéseket, innovációkat
A múltkor is volt egy pelenka reklám, 20 éve pont ezzel az extra funkcióval reklámozták
rohadt jót röhögtem.Ha meg tudják javítani dugd rá a laptopot egy HDMI kábellel a TV-re, ez talán a legköltséghatékonyabb megoldás.
-
csoszogi
tag
Euronicsben könnyen hozzá lehet jutni nulla THM hitelhez, ami szerintem a hülyének is megéri. Cserébe vállalni kell, hogy bombáz a Cetelem meg hasonló cég marketing megkeresésekkel, illetve amíg tart a futamidő, kapsz egy hitelkártyát, amit nem kell kötelező használnod se. Így vettem én is tévét, hiába volt rá meg a kápé - azt a pénzt inkább befektettem másba.
Egyébként ha TCL tévé érdekel Euronicsben, van kontaktom a helyi promóterhez, aki segíthet elcsípni jó dealt, pl kifutó darabot. Privátban tudok adni elérhetőséget.
Köszi de azért nem akarok venni, mert nem nézzük a TV-t, vagy minimálist. De ha meg lehet javítani akkor oké, elfér. Smart TV, csak öreg. Néha csak végigcsapkodom, de szinte ugyanazon filmeket ismétlik évek óta. Néha jó a helyi TV, vagy az ismeretterjesztő csatornák, de azokon meg esténként szinte mindig a I.-II. világháború ilyen olyan története megy. Szeretem a történelmet, de kicsit sok. A Netflixet néztem rajta főképp, de amióta nincs, azóta meg laptopon nézem, már ha van mit. Egy dolog fog hiányozni: a reklámok, hogy tudjam nyomon követni a hihetetlen termék fejlődéseket, innovációkat
A múltkor is volt egy pelenka reklám, 20 éve pont ezzel az extra funkcióval reklámozták
rohadt jót röhögtem. -
Bogyi007
veterán
Azt nem árt tudni hogy a Cetelemet megvette a Cofidis...
Semmi jóra nem számítok innentől kezdve tőlük...
-
4ron
senior tag
Köszi, megkérdezem őket javítható-e. Fura, hogy ezt a szót használjuk "értéktelen" de ez van, pedig mindössze 12-13 éves...Netflix Jóska is megüzente: "A TV nem alkalmas a Netflixre" vagy valami hasonlót tavaly valamikor....csak úgy hétfőn még az volt kedden meg már nem
...De újat nem veszünk szerintem...Euronicsben könnyen hozzá lehet jutni nulla THM hitelhez, ami szerintem a hülyének is megéri. Cserébe vállalni kell, hogy bombáz a Cetelem meg hasonló cég marketing megkeresésekkel, illetve amíg tart a futamidő, kapsz egy hitelkártyát, amit nem kell kötelező használnod se. Így vettem én is tévét, hiába volt rá meg a kápé - azt a pénzt inkább befektettem másba.
-
csoszogi
tag
Köszi, megkérdezem őket javítható-e. Fura, hogy ezt a szót használjuk "értéktelen" de ez van, pedig mindössze 12-13 éves...Netflix Jóska is megüzente: "A TV nem alkalmas a Netflixre" vagy valami hasonlót tavaly valamikor....csak úgy hétfőn még az volt kedden meg már nem
...De újat nem veszünk szerintem... -
quailstorm
félisten
Valószínűleg sehova, mert értéktelen.
-
csoszogi
tag
üdv mindenkinek, a mai nap letérdelt a Samsung TV-nk, se kép se hang, csak bekapcsol, áram alatt van (USB helyen, USB-s lámpa világít). A készülék 2013-as. Kérdésem, hogy Szegeden hova érdemes vinni ilyen korú készüléket javíttatni?
-
quailstorm
félisten
Nem elég a RAM. 1-2GB RAM (amire amúgy felbővíthető) már egyszerűbb oldalakat meg tud nyitni. Van pár eeePC-m itthon, Pale Moon böngészőt ajánlom.
Amúgy a RAM is bővíthető a kicsiben. -
SirRasor
addikt
Épp be akartam írni melyik Aliexpresses adapter és BIOS kell hogy bele tudj (mármint a vevő) tenni normális SSD-t.
Hát ebbe sajnos semmilyen, mert beforrasztott chipes és nincs foglalat.Nem valami nagy a tárhely, de pölö Puppyval internetezni még elmegy.
Lehet holnap ki is próbálom. -
quailstorm
félisten
Épp be akartam írni melyik Aliexpresses adapter és BIOS kell hogy bele tudj (mármint a vevő) tenni normális SSD-t.
Hát ebbe sajnos semmilyen, mert beforrasztott chipes és nincs foglalat. -
SirRasor
addikt
-
mAtech
aktív tag
BUÉK mindenkinek!

-
r0by
addikt
-
mimi82
aktív tag
Sziasztok! Boldog Új Évet!
-
Phoen|x
addikt
-
Stylewars_kp
őstag
-
martonx
veterán
-
Stylewars_kp
őstag
-
Top cat
addikt
-
Wiz Khalifa
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Csak igyál eleget és "véletlen" a nap helyett évet állíts.
Alapszabály, hogy részegen nem moderálunk
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Devid_81
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Devid_81
félisten
-
Wiz Khalifa
veterán
-
johnny82
őstag
-
Phoen|x
addikt
-
homerhamm
veterán
Mehetünk a következő topikba.
-
Phoen|x
addikt
Valami lokálpatriótának meghagyhattátok volna.
-
johnny82
őstag
-
Wiz Khalifa
veterán
Na megvagyunk?
Új hozzászólás Aktív témák
-
100100 - 100001
102296 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 99901 99900 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! MSI X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 Ti 16GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case Zafír üveg Karcmentes 97% akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
)

De régen Battonyán nagyon sokat játszottunk. Minden kocsmában volt egy biliárdasztal.
...De újat nem veszünk szerintem...