Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
66100 - 66001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
Én Alsóvároson vagyok a Tisza lajos utcában, de teljesen rendben van minden arra, este, éjjel is lehet az utcán járni nyugodtan.
A Dugonics tértől 3km-re se vagyok , az meg már belváros, köpésre van a napfénypark, lidl aldi, de mégse olyan közel hogy a forgalma zavarna, stb -
bb0t
őstag
Hattyas jó környék, de amikor volt a migráns roham akkor az utcánkban grasszáltak fel alá lámpa nélkül az orkok. Szörnyű volt, most újra tiszta minden. Olyankor érzi az ember akülönbséget ha megjelennek időnként rosszarcúak.
-
quailstorm
félisten
-
martonx
veterán
Persze, de azért pl én se szívesen költöznék Móravárosba, a Kálvária tér és a Petőfi sgt közötti terület akár biztonságos, akár nem, mindenképp kevésbé biztonságos, mint ez a rész, kockáztatni senki se akar, nyilván nem mindenki 120 kilós kick box bajnok, tehát két suttyó, meg egy kés elég ellene, és miért is kockáztatná akár egy alkalmat is, én se tenném. Én laktam a Szentháromság utcában is, szüleim laktak a Borbás, és a Veres Ács utcában is, tudom miről beszélek, és én megértem, hogy pl oda nem akarna menni.
Én az egészből az általánosítást akartam kihozni, hogy az butaság. Általánosan kimondani, hogy ez vagy az a városrész kerülendő butaság. Mert így nézve, akkor általánosságban elmondható, hogy egész Szeged kerülendő, vagy még magasabb szinten általánosítva, akár egész Magyarország kerülendő, mondjuk Svájchoz képest.
-
pilóta
nagyúr
-
daniduke
tag
Most költöztem kertvárosból a Kálvária térre, azt mondjátok félnem kellene?

-
macilaci78
nagyúr
Én a Római krt-on egy kiskocsiban a nagy méretű zártszelvényeket tologató faszitól kérdeztem meg, ugyan mit kezd ezzel a városban?

-
Rick4
félisten
Oké, nyilván túloztam. Legalábbis azok a vicces szempontok alapján, amik alapján darkbyte kizárogat komplett városrészeket
Egyébként lopás bárhol előfordulhat. A vicc az, hogy a rendőr ismerős szerint a hmm tudjuk kik importálják egymást egy-egy lopás erejéig. Amikor visszanézik az esetleg meglévő kamerás felvételeket, azon olyan embereket látnak, akik még csak látásból sem ismerősek a környéken, pedig a rendőrök aztán jól ismerik annak a pár problémás családnak a tagjait.Szóval, ilyen téren, bárhol bárkinél előfordulhat lopás. Az utcai közbiztonság meg szerintem Szeged túlnyomó részén rendben van, abszolút hülyeség azt mondani, hogy pl. xy városrészbe nem költözök mert félek végigmenni az egyik utcán. Mikor egy városrészben van 30-40 utca, és ebből rossz esetben 1-2 ha problémás.
Persze, de azért pl én se szívesen költöznék Móravárosba, a Kálvária tér és a Petőfi sgt közötti terület akár biztonságos, akár nem, mindenképp kevésbé biztonságos, mint ez a rész, kockáztatni senki se akar, nyilván nem mindenki 120 kilós kick box bajnok, tehát két suttyó, meg egy kés elég ellene, és miért is kockáztatná akár egy alkalmat is, én se tenném. Én laktam a Szentháromság utcában is, szüleim laktak a Borbás, és a Veres Ács utcában is, tudom miről beszélek, és én megértem, hogy pl oda nem akarna menni.
-
martonx
veterán
Egész Szegedet?
Új Petőfitelepen nincs, Baktóban nincs, szerintem Tápén se nagyon lakik ilyen csálád, nekik messze van az mindentől. És nekem pl pont azért jó itt lakni, mert ez olyan rész, mint egy kis falu, csend, és nyugi, de megyek 300 métert, és már az Algyői úton vagyok, megyek 3 km-t, és a körúton belül vagyok, 4km-re már a Novotel van, az meg gyakorlatilag a város közepe. Oda max bemenni jó, de ott élni semmiképp, lakást venni meg főleg nem.Oké, nyilván túloztam. Legalábbis azok a vicces szempontok alapján, amik alapján darkbyte kizárogat komplett városrészeket
Egyébként lopás bárhol előfordulhat. A vicc az, hogy a rendőr ismerős szerint a hmm tudjuk kik importálják egymást egy-egy lopás erejéig. Amikor visszanézik az esetleg meglévő kamerás felvételeket, azon olyan embereket látnak, akik még csak látásból sem ismerősek a környéken, pedig a rendőrök aztán jól ismerik annak a pár problémás családnak a tagjait.Szóval, ilyen téren, bárhol bárkinél előfordulhat lopás. Az utcai közbiztonság meg szerintem Szeged túlnyomó részén rendben van, abszolút hülyeség azt mondani, hogy pl. xy városrészbe nem költözök mert félek végigmenni az egyik utcán. Mikor egy városrészben van 30-40 utca, és ebből rossz esetben 1-2 ha problémás.
-
Rawulf
őstag
Akkor mit szóljanak a Hódmezővásárhelyiek? Van ott pár olyan utca, hogy ju-jujj...

-
Rick4
félisten
Igaziból ilyen téren Szeged azért elég jól áll szerintem. És igazán kizárni egy két konkrét utca kivételével nagyon nincs mit. Mint pl. kizárni alsóvárost nagy butaság, azért mert van olyan része, ahol él 5-6 problémás cigány család. Ennyi erővel akkor egész Szegedet kizárhatod, mert kb. minden negyedben lehet mutatni 2-3 problémás cigány családot.
Egész Szegedet?
Új Petőfitelepen nincs, Baktóban nincs, szerintem Tápén se nagyon lakik ilyen csálád, nekik messze van az mindentől. És nekem pl pont azért jó itt lakni, mert ez olyan rész, mint egy kis falu, csend, és nyugi, de megyek 300 métert, és már az Algyői úton vagyok, megyek 3 km-t, és a körúton belül vagyok, 4km-re már a Novotel van, az meg gyakorlatilag a város közepe. Oda max bemenni jó, de ott élni semmiképp, lakást venni meg főleg nem. -
DarkByte
addikt
Igaziból ilyen téren Szeged azért elég jól áll szerintem. És igazán kizárni egy két konkrét utca kivételével nagyon nincs mit. Mint pl. kizárni alsóvárost nagy butaság, azért mert van olyan része, ahol él 5-6 problémás cigány család. Ennyi erővel akkor egész Szegedet kizárhatod, mert kb. minden negyedben lehet mutatni 2-3 problémás cigány családot.
Ebben teljesen igazad van. Én sem tettem hozzá hogy az Alsóváros a legkevésbé neccesebb ebből a listából, de valahogyan az sem szimpatikus, már csak a vasútállomás közelsége miatt sem. Igaz pl. néztem a Vadaspark lakóparkban is lakást és kolléganő mondta - aki ott lakik jelenleg - hogy ott is előfordult már nem egy betörés.
Értelmes kompromisszumot kellene találni, de szerintem ezt a lakást végül nem fogom megnézni. Pedig tetszett volna.

Makkosháza van még ami viszonylag kulturált, de ott mostanság nem látok nekem tetsző lakást meghirdetve. Ki kell várni az új évet úgy tűnik mert most pangás van. Bár ahogy kifosztották az ingatlan piacot, lehet hosszú ideig ezek a rejtett titkokkal rendelkező lakások állnak majd az oldalakon.
-
martonx
veterán
Atya ég.

Én már hasonló okokból kizártam az Alsóvárost, a Kálvária tér (Móraváros), a Mars tér és a Csillag tér környékét is.
Nekem egyébként az a tippem (mert sajnos a héten nem lehet megnézni, házszámot pedig nem fog mondani addig az ingatlanos) hogy ezen két 4 emeletes ház egyikéről van szó [link] 500 méter gyalogosan.
-
mimi82
aktív tag
Azért láttam már elitebb helyen is 3 mm falvastagságú vascsőből megcsinálva az ereszcsatorna alsó 2,5 méterét...
Egyik helyen a réti négerektől kell óvni az épület homlokzatát, másik helyen az alkoholmámorban úszó tehetségektől.Az apám is így csinálta.Mikor az Árva utcába lakunk.
Egyszer ellopták az ereszcsatornát.Máskor letaposták a könyököt.
3 mm falvastagságú könyököt hegesztett rá.
-
macilaci78
nagyúr
Van ott egy csudijo haz.
Hetvezer utcaVolt meg egy par biztonsagi kameras felvetel a kornyekrol, arrol, hogy este mit muvelnek, kerites rugdosas, csatorna szetveres stb... de most nem talalom. Ha jol remlik a kancsal, szetallo fulu nevezetessegek is arra laknak...
Dolgoztam Eszperanto utcaban. Nappal sosem feltem a hetvezeren vegig menni, de este sotetben inkabb kerultem es egyenesen ki a Kossuthra. Erdemes setalni a kornyeken, tobbszor, kulonbozo idopontokban. Nekem is lakasvasarlas van tervben, de ez a kornyek nalam teljesen ki van huzva a terkeprol.
Azért láttam már elitebb helyen is 3 mm falvastagságú vascsőből megcsinálva az ereszcsatorna alsó 2,5 méterét...
Egyik helyen a réti négerektől kell óvni az épület homlokzatát, másik helyen az alkoholmámorban úszó tehetségektől. -
DarkByte
addikt
Van ott egy csudijo haz.
Hetvezer utcaVolt meg egy par biztonsagi kameras felvetel a kornyekrol, arrol, hogy este mit muvelnek, kerites rugdosas, csatorna szetveres stb... de most nem talalom. Ha jol remlik a kancsal, szetallo fulu nevezetessegek is arra laknak...
Dolgoztam Eszperanto utcaban. Nappal sosem feltem a hetvezeren vegig menni, de este sotetben inkabb kerultem es egyenesen ki a Kossuthra. Erdemes setalni a kornyeken, tobbszor, kulonbozo idopontokban. Nekem is lakasvasarlas van tervben, de ez a kornyek nalam teljesen ki van huzva a terkeprol.
Atya ég.

Én már hasonló okokból kizártam az Alsóvárost, a Kálvária tér (Móraváros), a Mars tér és a Csillag tér környékét is.
Nekem egyébként az a tippem (mert sajnos a héten nem lehet megnézni, házszámot pedig nem fog mondani addig az ingatlanos) hogy ezen két 4 emeletes ház egyikéről van szó [link] 500 méter gyalogosan.
-
mimi82
aktív tag
hd video-t?

A teló-m nem tudja kamerám nincs.
Nagyon sokat dicsérik ez a boltot.
Múlt hétfőn rendeltem -20%-kal. -1db izzó..
Ma nézem -30%-kal,ha most rendeltem volna meg ,akkor -2db izzó?
Írtam,hogy "A dobozba nem fért volna még egy gömb izzó." -
Rick4
félisten
Sziasztok!
Én vagyok annyira peches?
LEDLOB-tól rendeltem izzókat.
Mai napon meg érkezett a csomag. Megnéztem egy izzó nincs benne a dobozba.Ez
LED gömb E27 A60 12W-meleg fehér.
Pont ami a legfontosabb lett volna.
A dobozba nem fért volna még egy gömb izzó.
Pedig a számlán rajta van.
Írtam egy e-mailt a Ledlob-nak.
Jött egy rendszerüzenet:
Kedves Vásárlónk! Köszönjük megkeresését. Irodánk jelenleg zárva tart.
Nyitás legközelebb 2016.01.04 én hétfőn. Kellemes Ünnepeket és Sikerekben
Gazdag Boldog Új Évet kíván a Ledlob.hu csapataTi mit tennétek?
Én feltöltöttem volna a youtube-ra a kibontásról készült hd video-t, és belinkeltem volna neki. Mindennel, ami 5K-nál több, videoval megy a kicsomagolás, és mindenféle mellébeszélést, magyarázkodást rögtön át is lehet lépni.
-
Nerd
aktív tag
Van ott egy csudijo haz.
-
DarkByte
addikt
"Bennszülöttes" az a rész is ezek szerint? De azért összevetve mondjuk a Kálvária tér vagy Mars tér környékével gondolom még mindig egy fokkal biztonságosabb úgy is, nem?
Mondjuk pontos házszámot még mindig nem tudok, de talán ma sikerül elmenni megnézni. Akkor többet fogok tudni. -
pilóta
nagyúr
Az Árvíz utca Puskás utca felőli részén miért gyenge a közbiztonság?
Kérdezgetem az ingatlanost most a lakásról és azt mondja hogy emiatt álltak el eddig tőle. Nem látok Maps-en semmi kivetnivalót most hirtelen. Főleg hogy belső udvari beálló lenne kocsinak és a lakás sem földszinti.
Valami tippetek van esetleg?Szerintem ott semmi gond nincs. A Hunyadi tér környéke neccesebb...
-
mimi82
aktív tag
Megvárnánk a nyitást.
Azt tervezem.

-
DarkByte
addikt
Az Árvíz utca Puskás utca felőli részén miért gyenge a közbiztonság?
Kérdezgetem az ingatlanost most a lakásról és azt mondja hogy emiatt álltak el eddig tőle. Nem látok Maps-en semmi kivetnivalót most hirtelen. Főleg hogy belső udvari beálló lenne kocsinak és a lakás sem földszinti.
Valami tippetek van esetleg? -
FoxiestFox
félisten
Sziasztok!
Jött egy rendszerüzenet:
Megvárnánk a nyitást.
-
mimi82
aktív tag
Sziasztok!
Jött egy rendszerüzenet:
-
Rawulf
őstag
-
pmheros
őstag
A temetoben is csak az lesz, amiben hiszel: szellemek, a Mikulas, Yeti...

..csak amit magaddal viszel

-
Rhino666
addikt
Nincs valakinek 1db felesleges AGIP-os matricája? Pont annyiért akartam tankolni amennyi matrica kellett volna, csak párszáz forintnyival hamarabb megtelt a tank.
Rohadt üzemanyagár-csökkentés! 
-
macilaci78
nagyúr
A temetoben is csak az lesz, amiben hiszel: szellemek, a Mikulas, Yeti...

-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Rhino666
addikt
Cooler Master Hyper TX3 EVO (használt) 4k
Sapphire HD6450 1GB (használt, hibátlan) 5k
Corsair CX400 (inkább 300W már, de stabil) 6k
ASUS F1A55-M LX alaplap (használt, hibátlan) 7k
AMD A6-3500 proci + gyári hűtő (használt, hibátlan) 8k
Intel 530 120GB mSATA SSD (használt, 1,5 év garival) 20k -
bb0t
őstag
-
azbest
félisten
-
Gergello
addikt
-
DarkByte
addikt
Köszi a választ mindenkinek!

-
ShadowX
őstag
A Tecsót 1998-ban adták át. Ezt azért tudom, mert Találtam a neten hozzá írást, meg, hogy az ex asszonnyal még oda mentünk Cirkuszt és élő állatot nézni. (Tesco helyére). Mögötte meg sok rozoga épület volt és persze nagy gaz. Temetőre én nem emlékszem.
Amúgy ezt találtam még:
És van nekem itthon egy 1889-es régi szegedi térkép digitális változata is:

Szerk.: Én ott nem vennék lakást, ugyanis a beruházó (valami híres ügyvéd vagy fia vette meg a telket), mert a lakások sok helyen penészesek, a felhasznált anyagok minősége sem megfelelő.
+ A személyes véleményem, hogy még egy panel is szellősebb, mint ez a lakópark. (Pár ismerős lakik ott, de nem tudják eladni megfelelő áron).
Azért újszegeden nem volt nagy pörgés annakidején.

-
tisn
veterán
A szellemesdi hülyeség. Egy rakás ismerősöm lakik ott, sőt gyerek koromban sokat játszottunk ott a temetőben, mert unokatesómék a szomszéd utcában laktak. Mégse jött soha szembe egy szellem sem

De ha már ott nézelődtök, én sokkal jobban aggódnék a legfrissebb társasházak összecsapottsága miatt.
Teljesen szépen látszódik, hogy az első ott épült házak még milyen jó minőségben, élhető lakásméretekkel készültek.
És ahogy egyre újabb és újabb épületek készültek, folyamatosan mentek össze a lakások, ezzel párhuzamosan egyre romlottak az épületek minősége is. Az biztos, hogy én csak az ottani legöregebb épületek közül mernék nyugodt szívvel lakást választani.A szellemesdi hülyeség. Egy rakás ismerősöm lakik ott, sőt gyerek koromban sokat játszottunk ott a temetőben, mert unokatesómék a szomszéd utcában laktak. Mégse jött soha szembe egy szellem sem

van egy ismerosom, aki a harmadik szemevel rengeteg szellemet latott ott

-
Valkűr
addikt
Szerintem ez is a tipikusan elcsépelt szuperhős sztori, amibe ismét beleviszik a poént, amitől az egész kap egy vigjátékos beütést és ettől komolytalanná is vált az amúgy akár érdekesre is sikerülhetett volna alkotás. Pont a poénos részek miatt válnak számomra ezek a fajta filmek komolytalanná és gyerekessé. De persze ez csak az én véleményem

-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Rick4
félisten
A szellemesdi hülyeség. Egy rakás ismerősöm lakik ott, sőt gyerek koromban sokat játszottunk ott a temetőben, mert unokatesómék a szomszéd utcában laktak. Mégse jött soha szembe egy szellem sem

De ha már ott nézelődtök, én sokkal jobban aggódnék a legfrissebb társasházak összecsapottsága miatt.
Teljesen szépen látszódik, hogy az első ott épült házak még milyen jó minőségben, élhető lakásméretekkel készültek.
És ahogy egyre újabb és újabb épületek készültek, folyamatosan mentek össze a lakások, ezzel párhuzamosan egyre romlottak az épületek minősége is. Az biztos, hogy én csak az ottani legöregebb épületek közül mernék nyugodt szívvel lakást választani.Én konkrétan az első 15 évemet a teletővel szemben éltem le, sőt, konkrétan a halottasházzal szemben laktunk. Amikor esett, mindig a halottasház fedett teraszán játszottunk, a sírok között bújócskáztunk, a húgom a temető frankó, széles betonútján tanult meg járni. Jó ismerősöm volt a kőműves, sokat segítettem fiatal koromban stokkolni a műkövet, meg óvatosan a márványt vésni. Azóta se zavar, ha esetleg éjfélkor keresztül kellene menni a temetőn, aki ott fél, az mindentől fél. Persze ott se volt soha szellem, de semmi más se, mégis mi lett volna...

-
HaZse
őstag
A Tecsót 1998-ban adták át. Ezt azért tudom, mert Találtam a neten hozzá írást, meg, hogy az ex asszonnyal még oda mentünk Cirkuszt és élő állatot nézni. (Tesco helyére). Mögötte meg sok rozoga épület volt és persze nagy gaz. Temetőre én nem emlékszem.
Amúgy ezt találtam még:
És van nekem itthon egy 1889-es régi szegedi térkép digitális változata is:

Szerk.: Én ott nem vennék lakást, ugyanis a beruházó (valami híres ügyvéd vagy fia vette meg a telket), mert a lakások sok helyen penészesek, a felhasznált anyagok minősége sem megfelelő.
+ A személyes véleményem, hogy még egy panel is szellősebb, mint ez a lakópark. (Pár ismerős lakik ott, de nem tudják eladni megfelelő áron).
-
quailstorm
félisten

És ahogy egyre újabb és újabb épületek készültek, folyamatosan mentek össze a lakások, ezzel párhuzamosan egyre romlottak az épületek minősége is. Az biztos, hogy én csak az ottani legöregebb épületek közül mernék nyugodt szívvel lakást választani.Ha szellemet nem is, de Sámánt tudok biztosítani Franciahögyön. Szokott is ott lenni elég gyakran.
Ha vaskloridban úszna az utca, akkor nem kell gondolkozni ki volt. -
martonx
veterán

És ahogy egyre újabb és újabb épületek készültek, folyamatosan mentek össze a lakások, ezzel párhuzamosan egyre romlottak az épületek minősége is. Az biztos, hogy én csak az ottani legöregebb épületek közül mernék nyugodt szívvel lakást választani. -
Rick4
félisten
-
totya694
őstag
-
tucsok.
senior tag
-
Rawulf
őstag
-
Old fox
tag
Egy baratom a volt pasijatol hozna el a bicajat a volt pasi jelenleteben, nekem meg csak fem fureszem van...
Boldog Ünnepeket Mindenkinek!
-
Rawulf
őstag
Én valami másra használnám azt a kamerát...

-
bb0t
őstag
Rozsdás tálat kapott a kutyus?

A frizbi nem új meg a kamera sem. A kutyára szerelhető heveder. Az volt az ajándék.

-
tisn
veterán
-
Cyrin
addikt
Rozsdás tálat kapott a kutyus?

Biztos vashiányos

-
Ted_Beneky
senior tag
-
bb0t
őstag
Úgy hozzászólnék a StarWars témához de nem teszem.

Próbálgatjuk a kari ajit.

-
lugosi
MODERÁTOR
Az Árvíz utca már nem a volt temető fölött van.
-
nap
addikt
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

-
kispéé
senior tag
nagykörúton van egy modell bolt ott biztos lesz, vagy a csongrádi végénél is van egy
de nem csak kvarc kell mert a vevőnek is azt kell vennie már ha nem potisde facen vannak rc-s topikok ott árulnak pici pénzért vevőt kvarc-al de távokat is meg mindent ami szemszájnak ingere
milyet kaptak?
szerk:
kicsit régen nyomtam már, vevőbe és a távba kell az egyforma kvarc, már ha olyan rendszerű a mókaValami auchan-os cucc, nem nagy valami.
Szétszedtem, a távirányítóba kell a kvarc, az autón csak egy poti van, ha szerencsém van át tudom hangolni.
face-n utána nézek, köszi! -
Rawulf
őstag
Az új építésű, több lakásos épületeket rühellik a szellemek, úgyhogy nem kell aggódni.

Ha tényleg ott akartok lakást nézni, akkor lehetőleg az ablak ne a Körtöltésre vagy Makkosra nézzen. -
Frenky89
addikt
Az lesz az, amit Rawulf is mond: Makkos-Erdő sor, Körtöltés utca, Bartucz Lajos utca, Gömöri utca közötti rész. A Tavasz u. Körtöltés u. ponton volt a temető főbejárata. Azt viszont nem tudom, hogy ez még Franciahögyhöz tatozik-e - szerintem már nem.
-
DarkByte
addikt
Nézegetek lakásokat a környéken, most épp az Árvíz utcában de ha jól gondolom az már nem része a lakóparknak.
A csajok elég babonásak és mondogatják hogy ott ne vegyek inkább lakást. Én nem igazán hiszek ebben de azért kíváncsivá tett a dolog.

-
Rawulf
őstag
-
martonx
veterán
Ezt Franciahögy-nek hívják szerintem. És tényleg egy régi temetőre épült az egész, nem csak az a kis része, amit a többiek írtak. Miért?
-
Rawulf
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Rawulf
őstag
-
DarkByte
addikt
Kolléganők említették legutóbb hogy a rókusi Tesco mögötti lakópark egy része valami régi temetőre épült és hogy ez "szellemvárosnak" hívják. Tudjátok pontosan hol van ez a rész?
-
martonx
veterán
Tudtok helyet, ahol lehet kapni RC autókba 27 Mhz -es kvarc-ot? Beleestünk abba a klasszikus esetbe, mikor a gyerekek kaptak egyforma távirányítós autót és ugyanazon a frekin mennek

Utánaolvastam, első lépésként kvarc-ot kellene cserélnem és utánahangolnom, vagy sikerül vagy nem.
Nincs köztetek RC-s?
Na,, ez az amin én már rég túl vagyok (jó megoldásom persze nincs rá), és ezért is vettem idén végre egy komoly távirányítós autót. Ezzel legalább már én is jót játszok, a fiam is imádja

-
proper
őstag
Tudtok helyet, ahol lehet kapni RC autókba 27 Mhz -es kvarc-ot? Beleestünk abba a klasszikus esetbe, mikor a gyerekek kaptak egyforma távirányítós autót és ugyanazon a frekin mennek

Utánaolvastam, első lépésként kvarc-ot kellene cserélnem és utánahangolnom, vagy sikerül vagy nem.
Nincs köztetek RC-s?
nagykörúton van egy modell bolt ott biztos lesz, vagy a csongrádi végénél is van egy
de nem csak kvarc kell mert a vevőnek is azt kell vennie már ha nem potisde facen vannak rc-s topikok ott árulnak pici pénzért vevőt kvarc-al de távokat is meg mindent ami szemszájnak ingere
milyet kaptak?
szerk:
kicsit régen nyomtam már, vevőbe és a távba kell az egyforma kvarc, már ha olyan rendszerű a móka -
kispéé
senior tag

Nincs köztetek RC-s?
-
Rick4
félisten
Karácsony lévén volt egy kicsivel több idő beszélgetni, mivel pont a hőmennyiségmérős radiátor mellett ültem, rákérdeztem a szülőkre, hogy is volt ez a távfűtés pontosan. Anyukám azt mondta, 3 éve, mikor lehetett pályázni, a szomszédos lépcsőházzal közösen pályáztak egyedi hőmennyiségmérőre, és hőfokszabályzós radiátorszelepre, a fő feltétel az volt, hogy a 120 lakásból 10-nek lehet max 25 ezren felüli tartozása, náluk összesen 3 ilyen lakás volt, simán vették az akadályt. Előtte is jó meleg volt, 25-26°C-ok télen is, ezért 20-22 ezreket fizettek, időközben lett egy homlokzati hőszigeteléssel egybekötött ajtó- ablakcsere is, az is biztos sok meleget bent fog. Miután meglett a hőmennyiségmérő, első év után a távhős leolvasás, és a számlák összesítése után 90 ezret kaptak vissza, ezután levitték a havi fizetendőt 11 ezerre, ekkor következő év végén 38 ezrest kaptak vissza, levitték a havi fizetendőt 9800Ft-ra, most nemrég 25 ezret kaptak vissza. Ugyan sosem laktam távfűtéses környezetben, de az biztos, hogy ha náluk ilyen meleg van, akkor másnál is, ugyanis el vannak zárva a radiátorok, ahogy a szomszédoknál is, olyat meg kár lenne bebeszélni magunknak, hogy a 2-on lakónál nyitva a szelep, és ő fűti az egész lépcsőházat.
Semmi extra, hagyományos lemezradiátor, és persze a 9800Ft-ban a meleg víz is benne van. Azt kötve hinném, hogy a hőszolgáltató számolási metodikája nagyon eltérne egyik vagy másik lakó- ház- városrész tekintetében, ahol ennél sokkal többet kell fizetni, ott valami baj van a rendszerrel, lehet akár vízköves radiátor, eldugult cső, vagy bármi. Szóval akinél nem ilyen, az keresse a hibát. -
martonx
veterán
-
HaZse
őstag
ÍBoldog karácsonyt mindenkinek, így megkésve.

-
Ted_Beneky
senior tag
Egy baratom a volt pasijatol hozna el a bicajat a volt pasi jelenleteben, nekem meg csak fem fureszem van...
Adnék, ha lenne erővágóm!
Tényleg azt hittem, hogy az ajándékozó lezárta az ajándékbicajt a szobában, ami valljuk be: tréfás -
macilaci78
nagyúr
Jézuska lezárta a bicajt a karácsonyfa alatt??

-
Ted_Beneky
senior tag
Nem lenne valakinek egy erovagoja kolcsonbe Szilveszter, vagy Ujev napjan?
Kerekpart hozott a Jezuska a fa ala, de a zar kulcsat elfelejtette...Jézuska lezárta a bicajt a karácsonyfa alatt??

-
nap
addikt
Nem lenne valakinek egy erovagoja kolcsonbe Szilveszter, vagy Ujev napjan?
Kerekpart hozott a Jezuska a fa ala, de a zar kulcsat elfelejtette......és jól odalakatolta hozzá...

-
macilaci78
nagyúr
-
FoxiestFox
félisten
Akit érdekelnek a régi zenék, annak itt egy remek oldal, csomó viaszhengert digitalizáltak, de olyan ügyesen, hogy még az i3d tagek is ki vannak töltve, ha letölt az ember.
Eszméletlen hangulatosakat találtam már (magyar is akad közte). -
Lacielvtárs
nagyúr
-
biomassza
tag
Boldog karácsonyt!

-
Rawulf
őstag
-
sss
őstag
-
bolcsodal
addikt
-
r0by
addikt
Kellemes Ünnepeket kívánok én is mindenkinek

-
szumoo
senior tag
Szép karácsonyt és jó pihenést mindenkinek!

Sz.
-
Rawulf
őstag
Nem. A feltekert papírlap trükkel kivizsgálva egyértelműen a tápegységből jön. Eddig rendben volt a régi Core Quad-os konfiggal, gondolom most az IDLE fogyasztás töredéke a réginek és erre zendített rá...
(#66003) Rawulf: Az adataim szerintem elég pontosan leírják a konfigomat. A lényeg, hogy fossátuningolt Q8300-ról váltottam i3-4160-ra. Nincs mögötte szünetmentes.
Hány éves az FSP tápod?
-
bolcsodal
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Rick4
félisten
Nem. A feltekert papírlap trükkel kivizsgálva egyértelműen a tápegységből jön. Eddig rendben volt a régi Core Quad-os konfiggal, gondolom most az IDLE fogyasztás töredéke a réginek és erre zendített rá...
(#66003) Rawulf: Az adataim szerintem elég pontosan leírják a konfigomat. A lényeg, hogy fossátuningolt Q8300-ról váltottam i3-4160-ra. Nincs mögötte szünetmentes.
Ilyen i3-am volt, az egész konfig 20-22W-ot evett, oda logikus volt a paneltáp. Nálad szerintem ki kellene gyantával önteni azt a tekercset.
-
Rick4
félisten
Boldog karácsonyt mindenkinek:

Ez egy jpg-re konvertált gif, mindenki képzelje hozzá, hogy hull a hó.

-
bolcsodal
addikt
-
Rawulf
őstag
Leírnád, hogy PONTOSAN milyen alkatrészekből áll a masina? Van mögötte szünetmentes táp?
-
Old fox
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
66100 - 66001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)