Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
44100 - 44001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
http://forgifs.com/gallery/d/215990-1/Darth-Vader-Disneyland-Dumbo.gif

-
maláj
addikt
-
ShadowX
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
megjavitani akarom az enyémet, mert hirtelen mukodoképesre kellett megcsinálni, de elotte nem mértük ki, hogy melyik pin mihez van. meglett csinálva rosszul, utána meg csak hibás bekotést találtunk, amivel a fentebb leirt hibákat produkálja. és szivesen elmennék megnézni,még meg is venném, de külföldön tartozkodom

Hát akkor nem tudok segíteni, mert én nem nagyon tudok magamtól semmit kinézni belőle.

-
pmheros
őstag
-
Rawulf
őstag
-
HuMarc
veterán
-
sp3rhead
tag
megjavitani akarom az enyémet, mert hirtelen mukodoképesre kellett megcsinálni, de elotte nem mértük ki, hogy melyik pin mihez van. meglett csinálva rosszul, utána meg csak hibás bekotést találtunk, amivel a fentebb leirt hibákat produkálja. és szivesen elmennék megnézni,még meg is venném, de külföldön tartozkodom

-
FoxiestFox
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
Venni akarod, vagy csak érdekel, hogy milyen a csatlakozó? Mert ha bejössz hozzám valamelyik nap az irodába meg tudod nézni, és mivel nem használom, meg is alkudhatunk rá.
-
lugosi
MODERÁTOR
Az egy soros portnak tűnik inkább.
Nekem azt hiszem pont ilyen hangfalcuccom van (bent van az irodában, nincs most szem előtt).
Ebbe a csatlakozóba meg bele egy kábel, ami a center hangfalba megy be, és azon van az összes vezérlőelem, hangerő, fader, balance asszem, meg egy fülhallgató csatlakozó. Van rajta egy kék led, első nap szerez az ember egy öntapadós post-it cetlit amivel leragasztja, olyan szépen süt szembe
Ezt most eladni vagy venni akarja valaki?
-
_Petya_
őstag
Az egy soros portnak tűnik inkább.
Az egy 9 pines D-Sub csatlakozó. Amint történetesen a PC-ken soros portnak használnak...
Petya
-
FoxiestFox
félisten
-
sp3rhead
tag
lehet, csatlakozot ilyen megnevezéssel vettem..
cserélve lett, de elotte nem lett kimérve h melyik pin micsoda, és netrol csak hiányos/rossz bekotést talaltam, igy viszont nem az igazi. nem lehet kikapcsolni többek között, és nagyobb hangero mellett elmegy a hang, utána vissza, és ez igy nem az igazi. és mintha a jobbos kicsit halkabban szolna. -
pmheros
őstag
Hangcuccon d-sub?

soros ránézésre mert 9 pines, nem 15 mint a D-sub. (Legalábbis megjelenésre) -
FoxiestFox
félisten
-
sp3rhead
tag
Sziasztok, van valakinek logitech x-230-as hangcucca hibátlan (nem cserélt) d-sub csatlakozással?

-
lugosi
MODERÁTOR
-
maláj
addikt
-
oltis12
csendes tag
...eladó alaplap + processzor...

-
lugosi
MODERÁTOR
-
maláj
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
-
maláj
addikt
nyomtatnom kellene most kb. azonnal ~ 320 oldalt - hol tegyem ???
pilóta nem dolgozik hétvégén
-
SirRasor
addikt
Hmm engem a gazdasági rész sokkal jobban lekötött, úgyhogy egy idő után minden csatát autocalcoztam. Egyébként amikor még lejátszottam a csatákat és a legnagyobb várat védtem íjászokkal, és frontális támadás volt, akkor kihasználtam a játék bugját és sose vesztettem embert
A nagy tornyok fa szerkezetei befelé elnyelték a nyílvesszőket, de kifelé engedték. Pontosan 5 db íjászt lehetett odaállítani úgy, hogy az ellenség íjászai ne tudják eltalálni őket 
-
Rawulf
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
SirRasor
addikt
Oké ezt értem, de technikailag hogy védted meg a várat lovagokkal? Kinyitottad a kaput hogy bejöjjenek? Vagy kimentél velük megtámadni őket? Én az íjászokkal úgy csináltam, hogy szépen lenyilaztak mindenkit a várfokról
Ott se volt nagy veszteség, nagyobb támadóerő esetén veszett oda a 600-ból 10 íjász.autocalc
-
lugosi
MODERÁTOR
A MM esetében meg beállsz az arcade parkolóba és jónapot.
A mondat 7. szava még a játékos- visszaemlékezős percekből maradt?

Amúgy a szegedi edigital egy kész káosz. Itt egy pénztár van, és egyszer sorba kell állnod a termékért, meg még egyszer a pénztárnál, miközben a parkolóban fizetsz a parkolásért is, egy 1000Ft-os termék megvásárlását ritkán lehet 15 perc alatt megúszni. Ehhez képest a kecskeméti, és a debreceni edigital sokkal korrektebb, utóbbiban pl 3 helyen fogad dolgozó, és mindhárom helyen kikérheted a terméket, majd ki is fizetheted. Az más kérdés, hogy ott jó fejek is...
De az Ezred utcai droidelosztó brutál, ez a központ, na ott milyen feje vannak. A Logitech K400-as billentyűzetem garija jól meg volt kavarva, a gyártó 2 évet vállalt, az edigital 1-et, ezt a weboldalon összeadták, lett belőle 3. A párom maga hívta fel a központból a logitech-et, hogy nyilatkozzanak már, szerintük mennyi gari van... Gáz az a hely...
Jaja, nem is tudom miért nem Arcade Szeged, ma úgyis mindent angolul divat kiírni. De legalábbis idegen nyelven(*)
Pl:
- Média Piac
- Kávébolt Árkád
- Boldog Forró Pizzéria
- NyugatVégi Város Központ
stb stb,(*) de nem románul

-
stopperos
senior tag

Amúgy a szegedi edigital egy kész káosz. Itt egy pénztár van, és egyszer sorba kell állnod a termékért, meg még egyszer a pénztárnál, miközben a parkolóban fizetsz a parkolásért is, egy 1000Ft-os termék megvásárlását ritkán lehet 15 perc alatt megúszni. Ehhez képest a kecskeméti, és a debreceni edigital sokkal korrektebb, utóbbiban pl 3 helyen fogad dolgozó, és mindhárom helyen kikérheted a terméket, majd ki is fizetheted. Az más kérdés, hogy ott jó fejek is...
De az Ezred utcai droidelosztó brutál, ez a központ, na ott milyen feje vannak. A Logitech K400-as billentyűzetem garija jól meg volt kavarva, a gyártó 2 évet vállalt, az edigital 1-et, ezt a weboldalon összeadták, lett belőle 3. A párom maga hívta fel a központból a logitech-et, hogy nyilatkozzanak már, szerintük mennyi gari van... Gáz az a hely...
Meg megkerülik a magyar tp-link disztribútort, hogy szlovákiából hozzák a tp-linket. Na így próbáld meg a garanciát érvényesíteni.
-
Rick4
félisten
Megerősítem! Pont ezt mondtam én is a múltkor, hogy az edigital azzal hódított, hogy ők voltak a legolcsóbbak, vagy a második legolcsóbbak. Halkan jegyzem meg, hogy a kezdeti időkben (még asszem Big Extrém Kft) igencsak előfordultak a kínálatukban szürkeimportos cuccok, amikre hazai gari nem feltétlenül volt ugyanolyan, mint a más forgalmazók hivatalos garijai. Valahol külföldre kiküldve érvényesítették a garit akkoriban ha jól emlékszem, de ez már tényleg masszív évekkel ezelőtt volt.
Aztán most már szerintem szinte minden hivatalos forrásból van, és egy olcsobbat.hu vagy arukereso.hu listát végignézve az edigital mindig a legdrágábbak között van, de szinte tuti hogy a felső 1/4-ben.Szinte minden, amit az elmúlt időszakban nézegettem, a media marktban olcsóbb, vagy legrosszabb esetben egál volt. Ezt 5 éve nem gondoltam volna. Nem csak az edigital drágult meg, hanem a MM is olcsóbb lett. Sok esetben ilyen "netről megrendelem-boltok" árát hozza a MM.
Személy szerint ennek örülök, mert pl a szegedi edigitalt mindig olyan körülményes volt megközelíteni, akár a Horváth Mihály utcában (akkor volt parkolód, ha 6-ost dobtál a kockával), most meg a Zenekonzervatóriummal szemben, zöld zóna, meg keresgélés.
A MM esetében meg beállsz az arcade parkolóba és jónapot. Szóval szerintem ez így jó irányba megy

-
FoxiestFox
félisten
Megerősítem! Pont ezt mondtam én is a múltkor, hogy az edigital azzal hódított, hogy ők voltak a legolcsóbbak, vagy a második legolcsóbbak. Halkan jegyzem meg, hogy a kezdeti időkben (még asszem Big Extrém Kft) igencsak előfordultak a kínálatukban szürkeimportos cuccok, amikre hazai gari nem feltétlenül volt ugyanolyan, mint a más forgalmazók hivatalos garijai. Valahol külföldre kiküldve érvényesítették a garit akkoriban ha jól emlékszem, de ez már tényleg masszív évekkel ezelőtt volt.
Aztán most már szerintem szinte minden hivatalos forrásból van, és egy olcsobbat.hu vagy arukereso.hu listát végignézve az edigital mindig a legdrágábbak között van, de szinte tuti hogy a felső 1/4-ben.Szinte minden, amit az elmúlt időszakban nézegettem, a media marktban olcsóbb, vagy legrosszabb esetben egál volt. Ezt 5 éve nem gondoltam volna. Nem csak az edigital drágult meg, hanem a MM is olcsóbb lett. Sok esetben ilyen "netről megrendelem-boltok" árát hozza a MM.
Személy szerint ennek örülök, mert pl a szegedi edigitalt mindig olyan körülményes volt megközelíteni, akár a Horváth Mihály utcában (akkor volt parkolód, ha 6-ost dobtál a kockával), most meg a Zenekonzervatóriummal szemben, zöld zóna, meg keresgélés.
A MM esetében meg beállsz az arcade parkolóba és jónapot. Szóval szerintem ez így jó irányba megy

Én már hamis fülest is vettem tőlük.
Mármint Edigitaltól. 2-3 éve.. csak akkor megyek hozzájuk, ha már végképp sehol máshol nincs, amit keresek -
lugosi
MODERÁTOR

-
pepe091
MODERÁTOR
Egyébként az utóbbi években tényleg drágább lett az edigital. Régen az volt a módszer hogy irány a MM, ott kipróbálni az adott cuccot, megtapogatni, és menni az edigitalba megvenni.
De mostanában már van hogy a MM is olcsóbb. -
partymaci
aktív tag
-
Rhino666
addikt
-
stopperos
senior tag
-
partymaci
aktív tag
-
Rhino666
addikt
-
Rawulf
őstag
-
partymaci
aktív tag
Szegeden hol lehet projektor konzolt kapni?
Edigitalban drága és nincs is raktáron, MMarktban még nem néztem, de ott alapból drága minden... -
Rawulf
őstag
-
Atigepesz
csendes tag
Nem azért kérdeztem, közben megnéztem nem mobil nézetben is és nincs odaírva. Szerintem ez nem jó taktika, kevesebben fognak felhívni. Írd oda hogy mi van a műszakival, meg hogy hány km. Így sokan azt fogják hinni hogy valami sumák van a dologban és továbbnéznek. A km adat alapján rangsorol a vevők 95%-a, anélkül majdnem olyan mintha nem írtál volna árat.
Köszönöm a jó tippet javítva.

-
Frenky89
addikt
Nem foglakozik valaki véletlen akkukkal? AAA-s és esetleg AA-s Eneloop-ot keresek.
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem azért kérdeztem, közben megnéztem nem mobil nézetben is és nincs odaírva. Szerintem ez nem jó taktika, kevesebben fognak felhívni. Írd oda hogy mi van a műszakival, meg hogy hány km. Így sokan azt fogják hinni hogy valami sumák van a dologban és továbbnéznek. A km adat alapján rangsorol a vevők 95%-a, anélkül majdnem olyan mintha nem írtál volna árat.
-
Atigepesz
csendes tag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
Drágák voltak, de az átlag seregeket veszteség nélkül legyőzték. Ha hatalmas túlerő volt, akkor is max a sereg 10-15%-a veszett oda

Ja egyébként olyan drágák voltak, hogy sose vettem. Mindig kitermeltem türelmesen az alapanyagot és utána gyártottam. Ha csak favolt, akkor íjat gyártottam, majd eladtam és a pénzből vasat vettem. Ha meg gyorsan kellett nagy sereg, akkor MACE. Annak az előállítása volt a legkevesebb; asszem 4 vas 4 fa. Áhh, a régi szép idők

Oké ezt értem, de technikailag hogy védted meg a várat lovagokkal? Kinyitottad a kaput hogy bejöjjenek? Vagy kimentél velük megtámadni őket? Én az íjászokkal úgy csináltam, hogy szépen lenyilaztak mindenkit a várfokról
Ott se volt nagy veszteség, nagyobb támadóerő esetén veszett oda a 600-ból 10 íjász. -
SirRasor
addikt
Drágák voltak, de az átlag seregeket veszteség nélkül legyőzték. Ha hatalmas túlerő volt, akkor is max a sereg 10-15%-a veszett oda

Ja egyébként olyan drágák voltak, hogy sose vettem. Mindig kitermeltem türelmesen az alapanyagot és utána gyártottam. Ha csak favolt, akkor íjat gyártottam, majd eladtam és a pénzből vasat vettem. Ha meg gyorsan kellett nagy sereg, akkor MACE. Annak az előállítása volt a legkevesebb; asszem 4 vas 4 fa. Áhh, a régi szép idők

-
lugosi
MODERÁTOR
-
oltis12
csendes tag
-
SirRasor
addikt
-
Ted_Beneky
senior tag
Úúúúú de mennyire szerettem az F22 retaliatort! Emlékszem a leszállások sose mentek és mindig katapultálással fejeztem be a küldetést

Azok után milyen hatalmas előrelépés volt az Euro Fighter 2000
Egész nap ezzel meg a Lords of the Realm 2-vel játszottam 
Na de ha már jó játékok és régi játékok, akkor a világ első valós idejű stratégiai játéka viszi a pálmát

POWERMONGER
Olyan jó volna ebből egy remake
Lords of the Realm 2 az jó volt! Milyen sokat kellett foglalkozni a hadtáppal! :-)
-
lugosi
MODERÁTOR
Úúúúú de mennyire szerettem az F22 retaliatort! Emlékszem a leszállások sose mentek és mindig katapultálással fejeztem be a küldetést

Na de ha már jó játékok és régi játékok, akkor a világ első valós idejű stratégiai játéka viszi a pálmát

POWERMONGER
A Lords 2 nagyon jó volt! Sajnos későbbi oprendszereken már nem tudtam működésre bírni.
600 íjász fért a kastélyba, ugye? -
SirRasor
addikt

POWERMONGER
-
Zoli1222
addikt
Van itt vki, akinek galaxy tab3-ja van és root-olta már meg ilyenek?
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
Eszembe jutott még pár nagy kedvenc, C64-en a hexenküche, amigán a ghostbusters, meg a pinball dreams / fantasies, meg a legnagyobb autós játék ami valaha volt, a test drive..
De ezek olyan régen voltak, hogy akkor nemhogy internet, még telefonvonal se volt, 10 év után kötötték be... 
-
Rolly
veterán
Durva volt a sonic tank. Mert nem volt vele az a szívás, mint a launcherrel, hogy vagy talált vagy nem, és közelre is hatott. Emlékszem ilyen csatársorban állítottuk fel a launchereket, mert ha attackot állítottunk be, akkor egy "kockával" közelebb ment a toronyhoz, nem maradt annak a lőtávolán kívül. Az Atreideseknél amúgy is komoly előny volt, hogy nem vitte el őket a homokfíreg, hát még a hülye sonic tankjuk is

meg a sonic tank nem csak 1 egységet támadt ha jól emlékszm hanem aki a sugár útjában volt azt mindenkit

-
lugosi
MODERÁTOR
Durva volt a sonic tank. Mert nem volt vele az a szívás, mint a launcherrel, hogy vagy talált vagy nem, és közelre is hatott. Emlékszem ilyen csatársorban állítottuk fel a launchereket, mert ha attackot állítottunk be, akkor egy "kockával" közelebb ment a toronyhoz, nem maradt annak a lőtávolán kívül. Az Atreideseknél amúgy is komoly előny volt, hogy nem vitte el őket a homokfíreg, hát még a hülye sonic tankjuk is

-
Attix82
addikt
Eladó egy ITX félkonfig.
Ház: Codegen MX31-A2 Black 7000 Ft
Táp: FSP 350 5000 Ft
Lap: H67M-ITX/HT [link] Minden tartozék, Wifis kivitelű. 18 000 Ft
Slim DVD író 3500 Ft
Kártyaolvasó: 4000 Ft DeLock Multipanel 3.5" Kártyaolvasó+eSATAp+USB+FireWire+HD-AudioAmi hiányzik: CPU, Ram, HDD
Egyenlőre egyben eladó, de meghallgatok minden variációt

-
tipuka
addikt
-
maláj
addikt
-
tipuka
addikt
-
Rolly
veterán
Minddel játszottam én is, bár a nohotlinking miatt nem tudom melyik strip poker az utolsó.
A Dune 2-t szokszor úgy játszottuk, társaságban, hogy valaki játszotta, a többi meg ott ült körülötte, tanácsok, együtt izgulás stb.
Vagy a Civilization-t (az elsőt). Azt is ugyanígy. Pl én játszottam, egy barátom meg ott figyelt, megbeszéltük mi legyen, merre legyen a terjeszkedés, kit támadjunk meg... Főiskolás régi szép idők, volt hogy hajnal 5-ig játszottuk.én a Dune II-t úgy játszottam, hogy 250-es pajzs ú sonic tankot átírtuk 32000-re

-
lugosi
MODERÁTOR
Minddel játszottam én is, bár a nohotlinking miatt nem tudom melyik strip poker az utolsó.
A Dune 2-t szokszor úgy játszottuk, társaságban, hogy valaki játszotta, a többi meg ott ült körülötte, tanácsok, együtt izgulás stb.
Vagy a Civilization-t (az elsőt). Azt is ugyanígy. Pl én játszottam, egy barátom meg ott figyelt, megbeszéltük mi legyen, merre legyen a terjeszkedés, kit támadjunk meg... Főiskolás régi szép idők, volt hogy hajnal 5-ig játszottuk. -
lugosi
MODERÁTOR
Nekem a no hotlinking allowed volt a kedvencem
Én is végigtoltam mind a kettőt!

-
FoxiestFox
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Rawulf
őstag
-
maláj
addikt
-
LÁZ
addikt
Mindkettőért adok szelet
egy privát tornádó nem lenne rossz

-
FoxiestFox
félisten
-
ShadowX
őstag
Eladó Huawei Ascend P6 készülék.
-
LÁZ
addikt
wd elements 250gb usb for szél
psp 1001b chipelt-8gb-új töltő-tok for szél -
Rick4
félisten
srácok!
ha már játék, pont van egy kérdésem.

nem jár véletlen a média márktban" holnap délelőtt/kora délután?
azt mondják a World of Warcraft battlechest (Classic + Burning crusade + Lich King + cataclysm) 1500Ft, a Mists of Pandaria 2990Ft
azt kellene megnézni van e még és ph!-n jelezni, hogy igen vagy nem
ha van akkor kerülök egyet a városban és fél4 után elzúzok érte, csak potyára nem akartam menni azért, mert 23.-ig van az akció.
Nem vagy véletlenül távoli rokona Malájnak?

-
FoxiestFox
félisten
-
Vesztor87
senior tag
-
tipuka
addikt
srácok!
ha már játék, pont van egy kérdésem.

nem jár véletlen a média márktban" holnap délelőtt/kora délután?
azt mondják a World of Warcraft battlechest (Classic + Burning crusade + Lich King + cataclysm) 1500Ft, a Mists of Pandaria 2990Ft
azt kellene megnézni van e még és ph!-n jelezni, hogy igen vagy nem
ha van akkor kerülök egyet a városban és fél4 után elzúzok érte, csak potyára nem akartam menni azért, mert 23.-ig van az akció.
-
FoxiestFox
félisten
Hát az minden idők egyik legjobb játéka. Nem is tudom már, hány platformon játszottam vele

De a régiek közül csak egy van, amivel rendszeresen játszom ma is, a Duke 3D, HRP-vel a DukePlus moddal. Ritka az, hogy úgy tudjanak egy régi címhez modot csinálni, hogy a hangulat nem csorbul, hanem pluszt kap, itt sikerült.
A Brutal Doomot pedig most próbálom beüzemelni ezen a gépen -
Ted_Beneky
senior tag
-
maláj
addikt
Wizard of War kisfiúk - vagy valami ilyesmi volt a neve

az a beszt
-
sss
őstag
Heroes of MM 2-3. Mindig minden körülmények között!

Csak a HoMM2.

Igazán kiadhatnák újra kicsit feljavított grafikával. -
Ted_Beneky
senior tag
Heroes of MM 2-3. Mindig minden körülmények között!

-
Rick4
félisten
Battle of Endort csapatod? Vagy valaki innen? Én most találtam rá, és régi, de tök jó
Én még sárga monokróm monitoron játszottam a prince of persia-t, az királyság volt.
Sokan itt még nem is éltek, mikor ez a játék már ment. 
-
FoxiestFox
félisten
-
r0by
addikt
Nekem a Settlers volt a kedvencem. Amigán iszonyat sokat toltam. Pc-re is kiadták ugye, de a 4.-résztől kezdve szerintem már nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
44100 - 44001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- PlayStation 5
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black - 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5467
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128GB & 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)