- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
52100 - 52001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
-
tisn
veterán
Bár már elvállalták a munkát, szívesen válaszolok. Azért kell egyetemistának lennie, mert az a pénz, ami erre van szánva kizárólag olyannak adható, aki rendelkezik hallgatói jogviszonnyal. Mi nem a "Kovács és társa bt." vagyunk, szigorúan be van szabályozva, hogy kit és milyen feltételekkel, munkaformával foglalkoztathatunk. Sokszor azt se értik az emberek miért ragaszkodok a számlához, nem értik, hogy anélkül nem fizethetek.
Több grafikai munkát is kiadtam már és elegem lett abból, hogy hol az e-mailre nem válaszolnak, hol a telefont nem veszik fel, sőt gyakran több idő leírnom e-mailben minden apró részletet, mintha jómagam megcsinálnám. Ezért kizárólag olyan érdekel, akivel személyesen tudok rendszeresen találkozni. Ezért kell, hogy szegedi legyen.
Bruttó 40e-ret adtam az illetőnek, úgy, hogy vektorgrafikus formában megkapta a logókat és az alapokat, neki az egészet színesebbé és dinamikusabbá kellett tenni. Mindenki döntse el, hogy ez a munka gombokért van vagy sem. Plusz természetesen a kiadványba ott lesz a neve és az önéletrajzba is beleírhatja. Köszönöm a leszólásokat, de a kiadvány belsejét egy profi nyomdai cég olvassa/szerkeszti/tördeli. Ellenben jóval kreatívabb emberét akartam a borítónak, ezért is jobb egy hallgató, aki még lelkes és sokkal több ötlete van, mint a sok nagymenőnek. Remélem Polemius fórumtárs minden kérdésére válaszoltam.Ezért kizárólag olyan érdekel, akivel személyesen tudok rendszeresen találkozni. Ezért kell, hogy szegedi legyen
a szemelyes talalkozo nem tobb ido, mint egy telefon/email?

-
_Petya_
őstag
-
cantus
tag
Bár már elvállalták a munkát, szívesen válaszolok. Azért kell egyetemistának lennie, mert az a pénz, ami erre van szánva kizárólag olyannak adható, aki rendelkezik hallgatói jogviszonnyal. Mi nem a "Kovács és társa bt." vagyunk, szigorúan be van szabályozva, hogy kit és milyen feltételekkel, munkaformával foglalkoztathatunk. Sokszor azt se értik az emberek miért ragaszkodok a számlához, nem értik, hogy anélkül nem fizethetek.
Több grafikai munkát is kiadtam már és elegem lett abból, hogy hol az e-mailre nem válaszolnak, hol a telefont nem veszik fel, sőt gyakran több idő leírnom e-mailben minden apró részletet, mintha jómagam megcsinálnám. Ezért kizárólag olyan érdekel, akivel személyesen tudok rendszeresen találkozni. Ezért kell, hogy szegedi legyen.
Bruttó 40e-ret adtam az illetőnek, úgy, hogy vektorgrafikus formában megkapta a logókat és az alapokat, neki az egészet színesebbé és dinamikusabbá kellett tenni. Mindenki döntse el, hogy ez a munka gombokért van vagy sem. Plusz természetesen a kiadványba ott lesz a neve és az önéletrajzba is beleírhatja. Köszönöm a leszólásokat, de a kiadvány belsejét egy profi nyomdai cég olvassa/szerkeszti/tördeli. Ellenben jóval kreatívabb emberét akartam a borítónak, ezért is jobb egy hallgató, aki még lelkes és sokkal több ötlete van, mint a sok nagymenőnek. Remélem Polemius fórumtárs minden kérdésére válaszoltam. -
Rick4
félisten
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
fecus
őstag
-
Rawulf
őstag
Nem akarok. A GeekBuying-on találtam még ilyen tokot a tabletemhez. Most írtak vissza, hogy leállt a gyártás. Visszaadták a pénzt is.
Sajnos itthon nincs rá csak nagy, bumfordi bőrtok. Ez - innen nézve - jó lett volna.
Szóval nem látok más lehetőséget.Én már vásároltam, többször is, az Alliexpress-től. Még volt Internetes kártyám. Nekem minden megérkezett, ma is használom a cuccokat. Bankot váltottam. A családi kártya számát nem írom be sehová, főleg nem az ellenőrző kódot.
Köszi mindenkinek a tanácsokat, de egy 2000 Ft-os tokot bekockáztatnék, a kártyámat nem.
Valaki rendel mostanában? 10$ alatti értékű tablet tok.
-
Rick4
félisten
Nem akarok. A GeekBuying-on találtam még ilyen tokot a tabletemhez. Most írtak vissza, hogy leállt a gyártás. Visszaadták a pénzt is.
Sajnos itthon nincs rá csak nagy, bumfordi bőrtok. Ez - innen nézve - jó lett volna.
Szóval nem látok más lehetőséget.Én már vásároltam, többször is, az Alliexpress-től. Még volt Internetes kártyám. Nekem minden megérkezett, ma is használom a cuccokat. Bankot váltottam. A családi kártya számát nem írom be sehová, főleg nem az ellenőrző kódot.
Köszi mindenkinek a tanácsokat, de egy 2000 Ft-os tokot bekockáztatnék, a kártyámat nem.
Valaki rendel mostanában?
Igen, igen, igen, én szeretném a kártyaszámomat kockáztatni.

-
fecus
őstag
-
SirRasor
addikt
Én Operát használok, és többnyire az Intel chippel netezek, és azzal is sokszor fos.
Szerintem ez egyértelműen a Flash sara, verzióról verzióra kókányabb.Igazából nem is értem, hogy eddig miért nem töltöttem le a 10-es flasht és használom azt tovább

-
FoxiestFox
félisten
Kár az AMD-re fogni, mert Intel procis (integrált vga) és nvidia vga-val sem stabil a flash.
Ismerősöm Opera böngészőre esküszik e téren.Mondjuk az én kínai alaplapos, kínai videokártyás amd gépemen nem tapasztaltam youtube gondokat.
Benn a cégnél viszont a Gigabyte Radeon HD4300 viszont folyamatosan kiakad és szétcsúsznak a honlapok megnyitásánál a képek és a betűk elég gyakran.
Szóval Radeon HD5000 alatt biztos vannak gondok.
Integrált AMD APU-val viszont szintén nincs flash gondom.Én Operát használok, és többnyire az Intel chippel netezek, és azzal is sokszor fos.
Szerintem ez egyértelműen a Flash sara, verzióról verzióra kókányabb. -
Rawulf
őstag
Kár az AMD-re fogni, mert Intel procis (integrált vga) és nvidia vga-val sem stabil a flash.
Ismerősöm Opera böngészőre esküszik e téren.Mondjuk az én kínai alaplapos, kínai videokártyás amd gépemen nem tapasztaltam youtube gondokat.
Benn a cégnél viszont a Gigabyte Radeon HD4300 viszont folyamatosan kiakad és szétcsúsznak a honlapok megnyitásánál a képek és a betűk elég gyakran.
Szóval Radeon HD5000 alatt biztos vannak gondok.
Integrált AMD APU-val viszont szintén nincs flash gondom. -
tlac
nagyúr
Nálam a legújabb Flash telepítése óta bugzik Tecsőn a Flash lejátszás olykor... főleg bizonyos oldalakról nézett beágyazott tecső. Nem jeleníti meg a menüket, vagy több másodpercig egy fekete téglalap van a videó és kezelőszervei helyén, miközben a hang megy... Hihetetlen, hogy még mindig képtelenek kinőni ezt a nyomorult Flash-t.
Bezzeg a Vimeo képes normálisan működni.amd driver meg flash... mindkettő egy kalapszr
html5-ös lejátszó sem az igazi, stabil, de nagyobb gépigénye, mint a flash-nek, régi gépeken probléma -
Rick4
félisten
-
SirRasor
addikt
Ez megint teljesen más hiba. Először azt hittem, hogy az AdBlock szopat, de nem, ez "general" youtube hiba

-
Rick4
félisten
Sajnos az egyik alternatíva a silverlight. Vagy mindenkinek át kéne állnia a html5-ös lejátszóra és kész. Legalább youtuben van erre lehetőség.
Újabban nekem is akadnak a youtube videók, betölt egy kicsit belőle és ott áll. Van, mikor 4-5x rá kell frissítenem, hogy betöltse, és folytatódjon is a töltés. Na erre mit állítsak? HTML5 be van állítva.
-
SirRasor
addikt
Nálam a legújabb Flash telepítése óta bugzik Tecsőn a Flash lejátszás olykor... főleg bizonyos oldalakról nézett beágyazott tecső. Nem jeleníti meg a menüket, vagy több másodpercig egy fekete téglalap van a videó és kezelőszervei helyén, miközben a hang megy... Hihetetlen, hogy még mindig képtelenek kinőni ezt a nyomorult Flash-t.
Bezzeg a Vimeo képes normálisan működni.Sajnos az egyik alternatíva a silverlight. Vagy mindenkinek át kéne állnia a html5-ös lejátszóra és kész. Legalább youtuben van erre lehetőség.
-
Rick4
félisten
Lehet próbálkozni, nekem nem jött be, a QC nem túl erős az ottani kereskedők között...
-
FoxiestFox
félisten
Ja ha esetleg valakit érdekel, meglett a kékhalál oka:
Legújabb firefoxban az online videólejátszás (flash/html5 egyaránt) összeakadt az ATI-s driverrel
Viszont amíg ide eljutottam, olyanokat láttam gugliban, hogy elakadt a lélegzetem: nyár közepén win8 frissítés random kékhalálokat okoz. Elvileg már javították. Azért ez valami hihetetlen.
Ja és a youtubes videók akadnak X másorpercenként minőségi beállítástól függetlenül. FOSSS.. komolyan néha az az érzésem, hogy visszafelé fejlődik a technika.Nálam a legújabb Flash telepítése óta bugzik Tecsőn a Flash lejátszás olykor... főleg bizonyos oldalakról nézett beágyazott tecső. Nem jeleníti meg a menüket, vagy több másodpercig egy fekete téglalap van a videó és kezelőszervei helyén, miközben a hang megy... Hihetetlen, hogy még mindig képtelenek kinőni ezt a nyomorult Flash-t.
Bezzeg a Vimeo képes normálisan működni. -
SirRasor
addikt
Ja ha esetleg valakit érdekel, meglett a kékhalál oka:
Legújabb firefoxban az online videólejátszás (flash/html5 egyaránt) összeakadt az ATI-s driverrel
Viszont amíg ide eljutottam, olyanokat láttam gugliban, hogy elakadt a lélegzetem: nyár közepén win8 frissítés random kékhalálokat okoz. Elvileg már javították. Azért ez valami hihetetlen.
Ja és a youtubes videók akadnak X másorpercenként minőségi beállítástól függetlenül. FOSSS.. komolyan néha az az érzésem, hogy visszafelé fejlődik a technika. -
veze
őstag
én többször rendeltem már nem tul nagy dolgokat ( 15-30 dollar)
de mindig tracking number volt a csomagon, 3 hét alatt megkaptam mindig. és eddig nem volt törött és hibás.
Egy alkalommal nem a leírásnak megfelelő terméket kaptam ( 30 dollar érték) nyitottam dispute, fénykép és leíras arról, hogy nem azt kaptam amiről szó volt, a terméket megtarthattam és visszatérítették az egészet.
Lehet csak nekem volt szerencsém eddig...? -
stopperos
senior tag
-
PazsitZ
addikt
Rendeltem érintőképernyőt, 2-ből az egyik törött volt, rendeltem injektort, a 4-ből 1 xar volt, rendeltem gyűrűt, a kettőből az egyik kicsi volt, rendeltem obd olvasót, a 6-ból 1 xar volt. Sőt, rendeltem másik 5 érintőképernyőt, soha nem érkezett meg. Mondjam még?
Mindegyikről kicsomagolós video, ellenőrzés, több képpel, hosszú, alapos levélben sok sok egybefüggő bizonyítékkal alátámasztva a hiba, erre a válasz: pedig én jót küldtem... Aztán a nyűglődés, hogy így meg úgy újraküldjük, kicseréljük, megoldjuk...
Értem, nemrég egyik ismerősöm, rendelt tabletet, az is hibás volt, bár nem tudom ontosan melyik oldalon keresztül.
Meglátjuk, mi lesz, az én rendelésemmel, nyilván nagy értékű garancia igényes terméket nem onnan kell rendelni.Köszi, az infót!
-
Rick4
félisten
Rendeltem érintőképernyőt, 2-ből az egyik törött volt, rendeltem injektort, a 4-ből 1 xar volt, rendeltem gyűrűt, a kettőből az egyik kicsi volt, rendeltem obd olvasót, a 6-ból 1 xar volt. Sőt, rendeltem másik 5 érintőképernyőt, soha nem érkezett meg. Mondjam még?
Mindegyikről kicsomagolós video, ellenőrzés, több képpel, hosszú, alapos levélben sok sok egybefüggő bizonyítékkal alátámasztva a hiba, erre a válasz: pedig én jót küldtem... Aztán a nyűglődés, hogy így meg úgy újraküldjük, kicseréljük, megoldjuk...
-
DarkByte
addikt
Rendeltem már egész nagy tételt is Ali-ról (3db Cubieboard) és gond nélkül megjött. Igaz mostanában csak pár dolláros apróságokat veszek onnan (most pl. egy 5$-os wifi modulra várok. Ha elveszik sem fogom megkarmolni magam.)
Szerintem a többi is van ekkora lutri. Tesóm régi Peugeot-jához olaszból rendeltünk eBay-en fényszórót és az egyik horpadt volt. A szállítási költség visszatérítését bírtam csak kierőszakolni. Elvileg a lámpa megcsináltatható de a fény képe sosem lesz az igazi, szóval kicsit csalódottak voltunk.
-
Rawulf
őstag
1., Megkéred a kereskedőt, hogy közvetlen paypallal rendelhess tőle. Aliexpress-nek ha jól tudom 3% a haszna, míg a Paypal-nak 6%, tehát ne csodálkozz ha 3-5%-kal nagyobb árat mond. Van olyan kereskedő, akinek eleve neked kell mondani, hogy fizetnél többet e miatt, különben fel sem ajánlja illetve elutasítja a paypal-t.
2., Közvetlen utalsz (SWIFT) direkt banki utalással. Eléggé kockázatos, mivel nem véd semmi. Ráadásul csak usa dollárban vagy esetleg euróban tudsz fizetni. Persze a kereskedők egy része ezt is elutasíthatja.
3., Mástól, máshonnan rendelsz...Ebay esetében a kereskedőnek természetesen a Paypal-nak és az Ebay-nek is jattolnia kell külön-külön.
Ezért vannak sokkal jobb árak az Ali-n (Aliexpress, Alibaba). Na meg okostelefonból is ott lehet a legkönnyebben hamisítványba botlani.Sokaknál még egyenlőre nem szempont, de a legtöbb kínai 1-2 év után melót/vállalkozást vált.
Erre szomorú Ebay-es példa Etopland, akivel mindenki meg volt elégedve és egyik napról a másikra eltűnt.Ha viszont úgy értetted a "paypal nem játszik" mondatod, hogy paypallal sem akarsz fizetni, akkor meg kell kérned mást, hogy paypal-lal fizessen neked.
Vagy nem t'om.

Most még Rick4-gyel is egyet kell hogy értsem.

-
PazsitZ
addikt
-
Rick4
félisten
-
fecus
őstag
Valaki szokott rendelni az aliexpress-től?
A Paypal nem játszik, a kártyaszámot meg nem akarom beírni. Beszállnék egy rendelésbe ha lehet vagy milyen más módon lehet ott fizetni? -
FoxiestFox
félisten
Mert nem hajlandó becsomagolni azé...
Futárral hozatnám.(#52068) dying_star: nyáron hajítottam ki a felét

Ez annyira nem lom. P4+LGA775 kombó (DDR3mas).Még épp nem lom,két év múlva lom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quailstorm
félisten
Mert nem hajlandó becsomagolni azé...
Futárral hozatnám.(#52068) dying_star: nyáron hajítottam ki a felét

Ez annyira nem lom. P4+LGA775 kombó (DDR3mas). -
FoxiestFox
félisten
4. kerületből szeretnék két PC-t és egy lapost elhozatni, elég porosak. Sajna az eladó nem akarja csomagolni, állítása szerint nem ér rá és nincs csomagolóanyaga. Képek megfelelőek, kommunikatív, és abszolúte nem most kezdte csak mobilban utazik. HA!-s a hirdetés.
Van-e valakinek kapacitása ilyesmire? Futárdíjnyit adok érte (ezres). Simán csak bepakolni a csomagtartóba azt uccu neki, HDD az nincs csak a laposban (remélem), de amúgy is a 2 asztalira utazok.
A lomgyűjtési fázisban vagy? Nyugi, elmúlik, kitartás

-
bitpork
nagyúr
4. kerületből szeretnék két PC-t és egy lapost elhozatni, elég porosak. Sajna az eladó nem akarja csomagolni, állítása szerint nem ér rá és nincs csomagolóanyaga. Képek megfelelőek, kommunikatív, és abszolúte nem most kezdte csak mobilban utazik. HA!-s a hirdetés.
Van-e valakinek kapacitása ilyesmire? Futárdíjnyit adok érte (ezres). Simán csak bepakolni a csomagtartóba azt uccu neki, HDD az nincs csak a laposban (remélem), de amúgy is a 2 asztalira utazok.
Ha a futár díjat kifizeted miért nem hozatod el futárral? Városon belül 1k ft, arra nem elég hogy pl Budáról átmenjen vki Pöstre.

-
quailstorm
félisten
-
Rawulf
őstag
Hogy is mondtátok?
"Ha banánnal fizetsz, ne csodálkozz, ha csak majmot kapsz"
-
Polemius
senior tag
Nem akarok okoskodni, és semmi közöm hozzá, ezt hangsúlyozom, csak találgatok. Akár még olyan hátulmozgatója is lehet a dolognak, hogy pl az adott cégnél teljesítené a kötelező gyakorlatot az illető, tehát mondjuk egy ilyen kölcsönös együttműködés keretében lenne munka, így ezért kellhet egyetemista. De csak találgatok.
Hááát, biztosan nem ismerem az összes SZTE-n indított szakot, de kétlem, hogy túl sok grafikust képeznének mondjuk a TTK-n vagy a BTK-n, esetleg még a JUGYU esélyes ilyen vonalon, de gyanítom, hogy nem egy iskola kiadványához kellene nekik szakember...
Meg akkor talán azt is meg lehetne említeni, hátha valakit jobban motiválna a gyakorlat mint a díjazás.Mindenesetre kurtán furcsa a dolog, és azért is kérdeztem (gyanítom, költői kérdés lesz), hogy a válasz elhessegesse azt, ami bennem is felmerült: gombokért akarják megcsináltatni a melót.
Mondjuk egy borítóhoz nem is feltétlen grafikusra van szükség. Arra gondolni sem merek, hogy azért nem keresnek a többi részéhez is szakembert, mert azokat megoldják maguk (pl. vördbe' megszerkeszti valaki azt' jólesz). -
Rick4
félisten
Gondolom..
Párom -ki egyébként grafikus, de hát nem egyetemista, ráadásul vásárhelyi, és nem szegedi- egyszer dolgozott egy német fickónak. Eleinte semmi gond nem volt vele, aztán már egyre kevésbé akarta kifizetni az elvégzett munkát. Amikor párom kérdőre vonta emiatt még neki állt feljebb és közölte, hogy ő ahhoz van hozzászokva, hogy itt magyarhonban 2-3 eurós órabérért dolgoznak neki az egyetemista lányok. Párom nem kicsit felháborodva megjegyezte, hogy "Hát persze! 4-5 eurórért meg le is szopnak mi?" Mire a fickó teljes természetességgel közölte, hogy volt már rá példa..
Érdekes érveléstechnika egy nőtől...

-
lugosi
MODERÁTOR
Nem akarok okoskodni, és semmi közöm hozzá, ezt hangsúlyozom, csak találgatok. Akár még olyan hátulmozgatója is lehet a dolognak, hogy pl az adott cégnél teljesítené a kötelező gyakorlatot az illető, tehát mondjuk egy ilyen kölcsönös együttműködés keretében lenne munka, így ezért kellhet egyetemista. De csak találgatok.
-
regvoltrossz
aktív tag
Mert picsa pénzért kéne, és legyen ott 5 percen belül, ha kell

Ezek az én tippjeim![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom..
Párom -ki egyébként grafikus, de hát nem egyetemista, ráadásul vásárhelyi, és nem szegedi- egyszer dolgozott egy német fickónak. Eleinte semmi gond nem volt vele, aztán már egyre kevésbé akarta kifizetni az elvégzett munkát. Amikor párom kérdőre vonta emiatt még neki állt feljebb és közölte, hogy ő ahhoz van hozzászokva, hogy itt magyarhonban 2-3 eurós órabérért dolgoznak neki az egyetemista lányok. Párom nem kicsit felháborodva megjegyezte, hogy "Hát persze! 4-5 eurórért meg le is szopnak mi?" Mire a fickó teljes természetességgel közölte, hogy volt már rá példa..
-
FoxiestFox
félisten
-
Polemius
senior tag
Csak kíváncsiságból: miért kell, hogy egyetemista legyen?
Szintén nem kötözködésből, de miért kell, hogy szegedi legyen? -
nap
addikt
-
cantus
tag
Szegeden keresek lehetőleg egyetemista grafikust. Egy kiadványnak a borítóját kellene megterveznie. A határidő nagyon szoros. Érdeklődni privátban nálam lehet.
-
DarkByte
addikt
A Tisza Lajos krt.-on az Anna kúttal szemben van egy órás, ma reggel fedeztem fel. Holnap megnézem ott árulnak-e ilyen elemet, eddig sajnos még nem jutottam el.
-
SirRasor
addikt
-
sss
őstag
Mi ez a nagy csend? Zárható a topik?

-
FoxiestFox
félisten
Évekre vagyunk még tőle szvsz, méretes projekt, sokkal többe fog kerülni, mint amennyit összekalapoztak rá.
Többszörösébe... vagy összecsapják, ha elfogyott a pénz. Ne legyen igazam.
Ez az év vége előtti verzió, lefogadom, tele lesz hiányosságokkal. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
SirRasor
addikt
Lassan 1 éve semmi változás hardveresen, meg driverek terén is majdnem fél éve semmi. Updatek le vannak tiltva.
Egyedül arra tudtam gondolni, hogy X nap eltelt win8 update nélkül és kékhalállal honorálja, mert csak szoftveres hibára tudok gondolni. Vagy ez, vagy a firefox, mert buheráltam benne csomó memóriát érintő dolgot (pl: nincs disc cache), de azokat is legalább fél éve. Viszont most a napokban volt firefox update és eddig csak böngészés alatt szállt el a gép
Na thx a gondolatmenetet, így már 99%, hogy az új firefoxxal (a beállításaim függvényében) lehet valami..
-
pmheros
őstag
cseréltél mostanában drv -t (akár Ms update -ből is)? hardvert (vga) ?
-
Rick4
félisten
elkezdesz ajtót keresni és majd csak leesik az állad majd az áraktól
semmi baj nincs ezekkel az ajtókkal csak ezekből is van ami papír betétes és 1 záras azt kerülni kell
2 záras és üveggyapot szigetelésűt kell keresni ha lépcsőházra nyílik akkor tökéletes ha utcára nyílna akkor lehet zsebbe nyúlni de az más tésztaa lényeg hogy megfelelő szakemberrel építtesd be mert az sokat jelent
én sokat nézegettem az ajtókat de inkább ilyen mellett döntöttem, ha meg akarod tapogatni eljöhetsz
műanyag biztonsági ajtó meg nem lesz 150 alatt ami jó
Erre mondjuk annyit, hogy 60-ért beépítik a vékony fémlemezes változatot, másnap leméred, elmész, és veszel 4mm-es fémlemezt, leszinterezteted, sőt, ha akarod, előtte akármilyen csilicsálé motívumot rávarrathatsz, és úgy szintereztetsz, majd a hátoldalára körben rakatsz 8-10 csavart és egyszerűen átcsavarozod a meglévő ajtón. Na azt nem fogják kinyitogatni, az tuti.
-
Rick4
félisten
-
SirRasor
addikt
Basszus, újraindul a gépem..ma már másodszor, pedig csak youtubes videókat néztem.
Most fut a FurMark és a Prime95 egyszerre (tehát a táp is jó), hót stabil a gép, és a vinyók meg 100/100-asok.Flash playert kikapcsoltam és a html5 alap videólejátszóval is újraindult!
Szóval nem értem

-
totya694
őstag
Nekem ilyen van, atomkirály. Bátran ajánlom mindenkinek, megéri az árát!
szerk: #52033: DE, ez full gagyi, ugyanaz mint a kíniai amit konzervnyitóval kinyitnak. Laktam olyan helyen ahol ilyen volt, a tulaj szerint 2 hónap után hullott darabjaira a zárszerkezet, majd a garancia helyett pénzért cserélt második újabb 3 hónapot bírta. Másmilyet nem lehet beszerelni, mert teljesen szabványtalan cucc.
Petya
-
_Petya_
őstag
Nekem ilyen van, atomkirály. Bátran ajánlom mindenkinek, megéri az árát!
szerk: #52033: DE, ez full gagyi, ugyanaz mint a kíniai amit konzervnyitóval kinyitnak. Laktam olyan helyen ahol ilyen volt, a tulaj szerint 2 hónap után hullott darabjaira a zárszerkezet, majd a garancia helyett pénzért cserélt második újabb 3 hónapot bírta. Másmilyet nem lehet beszerelni, mert teljesen szabványtalan cucc.
Petya
-
proper
őstag
-
zeg
őstag
-
FoxiestFox
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
Kéne nekem valami régebbi PDA, asztali órának, naptárnak, néhány régi ppc játékra.
Ha valakinél kallódik egy, ne tartsa magában.
Dokkoló előny, akku állapota tökmindegy, mert mindig áram alatt lesz. Elölről nézve ne legyen túlságosan szálcsiszolva
Wifi nem feltétel, blútyúk igen.Van egy Acer N30-am, valami érintkezési probléma miatt akkuról nem megy csak hálózatról. Valami Windows fut rajta. Érdekel?
Ja látom közben már került egy.
-
SirRasor
addikt
-
proper
őstag
-
SirRasor
addikt
semmi baj nincs ezekkel az ajtókkal csak ezekből is van ami papír betétes és 1 záras azt kerülni kell
2 záras és üveggyapot szigetelésűt kell keresni ha lépcsőházra nyílik akkor tökéletes ha utcára nyílna akkor lehet zsebbe nyúlni de az más tésztaa lényeg hogy megfelelő szakemberrel építtesd be mert az sokat jelent
én sokat nézegettem az ajtókat de inkább ilyen mellett döntöttem, ha meg akarod tapogatni eljöhetsz
Most elgondolkodtam elég rendesen.
Ez nem is tűnik olyan gagyinak és az ára is korrekt. -
partymaci
aktív tag
Hivás Canoscan lide scanner elvihető, sör,csoki jeligére.
Működik csak a kép amit scannel torz. Használtan vettem, szétszedték gondolom és nem tudták összepakolni normálisan.
-
proper
őstag
Picit off:
Szeretnénk kicseréltetni a bejárati ajtónkat és nekem a fémek tetszenek, mert jó masszívak, és azért azt csak nem tudják áttörni szokványos megoldásokkal...mondjuk egy konzervnyitóval?
Ez brutális:
https://www.youtube.com/watch?v=dhD4dYNJXwo
..asszem mégse lesz fém
-
SirRasor
addikt
Picit off:
Szeretnénk kicseréltetni a bejárati ajtónkat és nekem a fémek tetszenek, mert jó masszívak, és azért azt csak nem tudják áttörni szokványos megoldásokkal...mondjuk egy konzervnyitóval?
Ez brutális:
https://www.youtube.com/watch?v=dhD4dYNJXwo
..asszem mégse lesz fém
-
pilóta
nagyúr
Na megvan, és még működis is

Egy HP iPAQ hx2000-es
Megvannak a leírásos könyvecskék, kábelek, töltö, CD, miazmás.
Még egy SD és egy CF kártya is van benne.
Valahol van egy BT GPS modul is valahol, azzal navigálni is tud
Eljösz megnézed?
-
FoxiestFox
félisten
-
nap
addikt
Tizedéért
Mondd ki, hogy sörcsoki.

-
FoxiestFox
félisten
-
Rawulf
őstag
Deák Ferenc?

-
FoxiestFox
félisten
Kéne nekem valami régebbi PDA, asztali órának, naptárnak, néhány régi ppc játékra.
Dokkoló előny, akku állapota tökmindegy, mert mindig áram alatt lesz. Elölről nézve ne legyen túlságosan szálcsiszolva
Wifi nem feltétel, blútyúk igen.Kimaradt, hogy jelképes összegért

pilot: rendben, kösz
-
pilóta
nagyúr
Wifi nem feltétel, blútyúk igen.Nekem van ilyesmim, valami HP. Majd megnézem...
-
FoxiestFox
félisten
Wifi nem feltétel, blútyúk igen. -
abridabri
veterán
Tovabbra is keresek Alpenföhn Peter 79XX Edition / Peter 2 VGA hutot , vagy ha van valami mas brutal hutod 7950 es VGA ra . Joarasitva gondoltam (tehat hasznalt elsosorban )

Hmvhely /Szeged szemelyes atvetel. Az se lenne hatrany ha ra tudnad varazsolni a VGAm ra ,mert en nem ertek hozza , es nem is akarok kockaztatni
-
Rawulf
őstag
Na mondjuk az utóbbi éves kavarás miatt lehet nem sima ügy. Bár úgy olvastam az akkukra mennek rá elsősorban. Közben azon gondolkodom, hogy mikor volt utoljára akkut vagy elemet tartalmazó rendelésem... Januárban rendeltem két tévé tunert ShenZhenből, azok távirányítójában is cr2032 vagy hasonló elem szokott lenni.
Árulnak, az biztos [link] Lehet a megfelelő csomagolás hiánya miatt nem akarják egyben.
Esetleg csoportos rendelésben tudnék hozatni Kínából CR2032 elemeket, de a kavarás azért van, mert lítium cucc ez is. Táblagép és telefon akksit sem ecccerű rendelni.
-
azbest
félisten
Na mondjuk az utóbbi éves kavarás miatt lehet nem sima ügy. Bár úgy olvastam az akkukra mennek rá elsősorban. Közben azon gondolkodom, hogy mikor volt utoljára akkut vagy elemet tartalmazó rendelésem... Januárban rendeltem két tévé tunert ShenZhenből, azok távirányítójában is cr2032 vagy hasonló elem szokott lenni.
Árulnak, az biztos [link] Lehet a megfelelő csomagolás hiánya miatt nem akarják egyben.
-
DarkByte
addikt
Egyébként ironikus ha tényleg lehet Kínából ilyen gomb elemet rendelni mert én is olyan kombóban akartam ezt a modult megvenni hogy legyen hozzá csomagolva elem de mindenütt azt írják hogy a szállítás miatt nem küldhetnek vele. Azt hiszem a linkelt eBay leírásnál is ott van.
-
Rick4
félisten
A hétvégén lett cserélve az akku a Felicia-ban, abban is egy Gigawatt akku volt amivel vettem, most egy Topla ugrott a helyére. Elég érdekesen pulzáltak a lámpák induláskor a kocsin egy hete és szaki megnézte, egyrészt már az akku is kb. 4-5 éves volt de mint kiderült a Felicia-ban a generátor széria hibája hogy a diódahíd felfogatása időnként fellazul és nem tölt rendesen. Apum szétszedte, kipucolta és meghuzigálta. Azóta most tökéletes, úgy indul mint a kisangyal

A gombelem tippeket köszönöm mindenkinek!

Na igen, az nem túl jó, ha az akksit 12.5V alatt tartod, mert akkor szulfátosodik rendesen...
-
DarkByte
addikt
Kovácsautó, autócentrál, bárdi, unix, római akksi, auchan, tesco, metro, obi, praktiker. Az elmúlt 5-6 évben kb 5 akksit vettem, egy varta black 2 éves kora után megállt, egy bosch-t úgy adtam el, hogy 2 évig várt a sorsára, hébe- hóba autba is került, elvolt ezzel a körülménnyel, legutóbb pedig 2 év alatt két kevésbé márkás akksit vettem, egyik a johnson control által gyártott Gigawatt nevű akksi volt, volt, hogy havi 1x 3 percre indítottam be az autót, ezt szeretik legkevésbé az akksik, nem zavarta, hibátlan volt egy év után is, miután elkezdtem használni az autót, nem volt semmi különleges vele. Elég komoly a cég, a bosch akksikat is ez gyártja, ill rengeteg gyártóba a gyári akksikat is ők csinálják. Kovácséknál vettem a jászplasztikos Electric Power fantázianevűt, az is teljesen jól bírta, nem zavarta a napi 10 indítás sem, sőt, mikor télen nem volt oké valami, és hetekig úgy indítottam, hogy reggelente ment rendesen a hutyutyu, kb 1.5 perc volt, mire beindult a gép, na azóta le a kalappal azelőtt az akksi előtt, pedig nem adtam volna neki egy évet...De a mai napig sincs vele gond.
A hétvégén lett cserélve az akku a Felicia-ban, abban is egy Gigawatt akku volt amivel vettem, most egy Topla ugrott a helyére. Elég érdekesen pulzáltak a lámpák induláskor a kocsin egy hete és szaki megnézte, egyrészt már az akku is kb. 4-5 éves volt de mint kiderült a Felicia-ban a generátor széria hibája hogy a diódahíd felfogatása időnként fellazul és nem tölt rendesen. Apum szétszedte, kipucolta és meghuzigálta. Azóta most tökéletes, úgy indul mint a kisangyal

A gombelem tippeket köszönöm mindenkinek!

-
Rick4
félisten
Kovácsautó, autócentrál, bárdi, unix, római akksi, auchan, tesco, metro, obi, praktiker. Az elmúlt 5-6 évben kb 5 akksit vettem, egy varta black 2 éves kora után megállt, egy bosch-t úgy adtam el, hogy 2 évig várt a sorsára, hébe- hóba autba is került, elvolt ezzel a körülménnyel, legutóbb pedig 2 év alatt két kevésbé márkás akksit vettem, egyik a johnson control által gyártott Gigawatt nevű akksi volt, volt, hogy havi 1x 3 percre indítottam be az autót, ezt szeretik legkevésbé az akksik, nem zavarta, hibátlan volt egy év után is, miután elkezdtem használni az autót, nem volt semmi különleges vele. Elég komoly a cég, a bosch akksikat is ez gyártja, ill rengeteg gyártóba a gyári akksikat is ők csinálják. Kovácséknál vettem a jászplasztikos Electric Power fantázianevűt, az is teljesen jól bírta, nem zavarta a napi 10 indítás sem, sőt, mikor télen nem volt oké valami, és hetekig úgy indítottam, hogy reggelente ment rendesen a hutyutyu, kb 1.5 perc volt, mire beindult a gép, na azóta le a kalappal azelőtt az akksi előtt, pedig nem adtam volna neki egy évet...De a mai napig sincs vele gond.
-
johnny82
őstag
Római Akkumulátor a Római krt 24 alatt. Vagy a Rigó utcában az Árkád mellett.
Néha Auchan, Metro, stb is akciózik jó féle akkukat.Mekkorát? Benzines Babettáétól nagyobbat.
Köszi! -
macilaci78
nagyúr
-
johnny82
őstag
Hali!
Autóba akksit hol érdemes venni? Esetleg ötlet, hogy milyet? Benzines focusba.
Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
Boba6?

-
Rick4
félisten
Auchanban vagy 2 db 400Ft, vagy 4 db 400Ft. Szerintem a szatelitben, ret-ben, mindenhol van ilyen.
-
azbest
félisten
valahol régebben 100 forint körül is láttam, de CR 2032-re keresve a neten dob pár találatot 300-500 forintos szinten is. Bár ha nem sürgős, akkor kínából 10es csomaggal is pár forint.
-
pilóta
nagyúr
Már meg akartam kérdezni tőled, hogy ez a "Csúri László gázkészülék javító" vajon mivel dolgozik? Mert a matricái olyanok, mintha az istenek ragasztották volna a helyükre, egyszerűen leszedhetetlenek. Ráadásul nem is fakulnak, az ereszcsatornánkon szerintem egy évtizede ott van ennek a gyökérnek a matricája, de majdnem olyan, mintha új lenne.
Nem tudom, nem én csináltam, de szeritnem sim apapír etikett cimke lézerrel megnyomva.
-
Agyasima
őstag
Már meg akartam kérdezni tőled, hogy ez a "Csúri László gázkészülék javító" vajon mivel dolgozik? Mert a matricái olyanok, mintha az istenek ragasztották volna a helyükre, egyszerűen leszedhetetlenek. Ráadásul nem is fakulnak, az ereszcsatornánkon szerintem egy évtizede ott van ennek a gyökérnek a matricája, de majdnem olyan, mintha új lenne.
-
Lacielvtárs
nagyúr
én úgy tudom az sajnos már bezárt...
legalább is már a google térképen nincs is rajta....
műszaki pince esetleg a lófaránál?
bár mintha anno a Média Marktban is láttam ilyen elemet...
igaz ott volt vagy 500-100 ft között...
edigital esetleg? -
DarkByte
addikt
-
pilóta
nagyúr
Tudunk matricát csinálni. Nem ázik le, pár évig bírja kültéren is fakulás nélkül.
Viszont a mechanikai behatást nem nagyon viseli, megkarcolódik/kopik, úgyhogy ha ilyen helyre kell, akkor érdemes felragasztás után vízbázisú lakkal átfújni. -
zeg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
52100 - 52001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 53901 53900 - 53801 53800 - 53701 53700 - 53601 53600 - 53501 53500 - 53401 53400 - 53301 53300 - 53201 53200 - 53101 53100 - 53001 53000 - 52901 52900 - 52801 52800 - 52701 52700 - 52601 52600 - 52501 52500 - 52401 52400 - 52301 52300 - 52201 52200 - 52101 52100 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Hp 830 G11 Intel Ultra 7 165U 16Gb DDR5 Ram 512Gb NVMe SSD Garanciával Boltból
- AKCIÓ! 64GB G.Skill Trident Z5 RGB 6000Mhz DDR5 XMP memória garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Pro 1TB CUH-7216B fekete használt
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)