Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
20100 - 20001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
hodigy
tag
Én csomó mindent tudok főzni, és mindent szakácskönyvből tanultam. Egy idő után saját magad is megoldod, lehet kísérletezni fűszerekkel, módszerekkel, de a kezdetekhez fontos egy jó szakácskönyv, amit szó szerint, semmilyen eltérést nem megengedve követsz.
A köményes sült pisztrángtól a csülökpörköltig bármit megcsinálok. Tegnap este például kacsacombot sütöttem, mellé barnarizst és pirított gombát.
barnarizs? mi lett a paleoval?

-
lugosi
MODERÁTOR
Bocsesz, ha miattam hiába mentél be oda... Tényleg úgy emlékeztem hogy ott láttam. Még a konzervesdoboz is előttem van szinte ahogy láttam. Figyelni fogom, ha látok ilyet akkor szólok!
-
partymaci
aktív tag
Eladó
DOXA California Kvarc óra
használt, de kítűnő állapotban, dobozában, papírjaival. Szegediek, környékbelieknek
25 000 magyar forintért. Egyébként 30
-
FoxiestFox
félisten
Na ezért szoktam én kaját rendelni ha megéhezek. A pizzákon felül a classic café is korrekt kaját hoz, két emberre 6-8 ezresből olyan adagot adnak, hogy nem tudod megenni, és 3/4 óra alatt háznál van. Ha dolog van, nem érsz rá főzni, néha még enni se, ilyenkor jó, de azért van itthon konzervkaja is.
Ja, egyébként ma írtam lebaszós mailt a happyhotnak, tegnap rendeltünk két akciós pizzát, jó áron volt, a kettő volt 1500Ft, de a kb 75%-os ár kb 75%-os feltét mennyiséget foglalat magában.... Ezután még annyira se fogok az akciókra izgulni mint eddig.

Mi is rendeltünk abból az akciós cuccból tűlük, valóban elég szegényes volt...
-
Rhino666
addikt
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Rick4
félisten
-
Rhino666
addikt
-
Rick4
félisten
Szoktam én is főzni, csak jó ha van egy kis tartós, tartalék kaja itthon, ha hirtelen megéheznék. Egy ilyen 840 grammos pont jó egyszerre. Amikor szegedre kerültem és nem tudtam egyáltalán főzni, akkor globus bableves és babgulyás konzerven is éltem. Néha csinálok gulyás félét, de 3-4 óra mire elkészül. Szépen előkészíteni, feldarabolni a hozzávalókat, aztán ahogy feltettem a húst időközönként adagolni a paradicsomot, paprikát hozzá, meg fűszereket. Általában 3 részletben fér bele csak, úgy ahogy elfő a leve. Meg a végén a krumpli.
Na ezért szoktam én kaját rendelni ha megéhezek. A pizzákon felül a classic café is korrekt kaját hoz, két emberre 6-8 ezresből olyan adagot adnak, hogy nem tudod megenni, és 3/4 óra alatt háznál van. Ha dolog van, nem érsz rá főzni, néha még enni se, ilyenkor jó, de azért van itthon konzervkaja is.
Ja, egyébként ma írtam lebaszós mailt a happyhotnak, tegnap rendeltünk két akciós pizzát, jó áron volt, a kettő volt 1500Ft, de a kb 75%-os ár kb 75%-os feltét mennyiséget foglalat magában.... Ezután még annyira se fogok az akciókra izgulni mint eddig.

-
Rick4
félisten
Sör, csoki..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem is Te vagy a topic fillérb@szója. D
-
maláj
addikt
Sör, csoki..
öcsém ez az én dumám
-
azbest
félisten
Szoktam én is főzni, csak jó ha van egy kis tartós, tartalék kaja itthon, ha hirtelen megéheznék. Egy ilyen 840 grammos pont jó egyszerre. Amikor szegedre kerültem és nem tudtam egyáltalán főzni, akkor globus bableves és babgulyás konzerven is éltem. Néha csinálok gulyás félét, de 3-4 óra mire elkészül. Szépen előkészíteni, feldarabolni a hozzávalókat, aztán ahogy feltettem a húst időközönként adagolni a paradicsomot, paprikát hozzá, meg fűszereket. Általában 3 részletben fér bele csak, úgy ahogy elfő a leve. Meg a végén a krumpli.
-
FoxiestFox
félisten
Tegnap jól megszívtam, vettem 1.5 hete a páromnak ezt a C60-as brazos-os notit, benne a 320-as vinyó, mondom csak jó lesz abba egy SSD. A gépemben volt egy kingston 96GB-os, majd lecserélem, vettem egy 128GB-os ocz Agility 4-est, feraktam rá a dolgokat, raknám át a notiba a másikat, erre semmi, alul egy kis ajtó, ami alatt beforrasztott ramchipek és kampó. Mivel annyira szétszedni nem akarom, asszem eladó egy 96GB-os Kingston SSD, hibátlan, gyors, még poros is.
Mennyiért mehet ez mostanában?Sör, csoki..
-
Rick4
félisten
Tegnap jól megszívtam, vettem 1.5 hete a páromnak ezt a C60-as brazos-os notit, benne a 320-as vinyó, mondom csak jó lesz abba egy SSD. A gépemben volt egy kingston 96GB-os, majd lecserélem, vettem egy 128GB-os ocz Agility 4-est, feraktam rá a dolgokat, raknám át a notiba a másikat, erre semmi, alul egy kis ajtó, ami alatt beforrasztott ramchipek és kampó. Mivel annyira szétszedni nem akarom, asszem eladó egy 96GB-os Kingston SSD, hibátlan, gyors, még poros is.
Mennyiért mehet ez mostanában? -
Rick4
félisten
Senki nem találkozott még olyan problémával hogy amint EGYSZER VALAHA bedugott egy HDMI kábelt a videókártyájába, a mikrofon bemenet megszűnt működni?
Csak emiatt vettem egy másik hangkártyát de azzal SEM működik.
Mintha a HDMI hangsáv felülbírálná a mikrofon bemenetet és csak a VGA által generált statikus zaj hangját lehet rajta hallani.
Ma este felvételt kell(ett volna?) készítenem és már vagy 24 órája szopok ezzel folyamatosan, jól jönne néhány tipp mert már mindent próbáltam. 
Felvétellel még nem jártam így, de a hdmi-s ati kártyáknál általában elveszi a hangkártyától a hangot, és áttolja a hdmi hangra, két kattintással visszatehető. Ilyesmiről még nem hallottam.

-
maláj
addikt
Senki nem találkozott még olyan problémával hogy amint EGYSZER VALAHA bedugott egy HDMI kábelt a videókártyájába, a mikrofon bemenet megszűnt működni?
Mintha a HDMI hangsáv felülbírálná a mikrofon bemenetet és csak a VGA által generált statikus zaj hangját lehet rajta hallani.
Ma este felvételt kell(ett volna?) készítenem és már vagy 24 órája szopok ezzel folyamatosan, jól jönne néhány tipp mert már mindent próbáltam. 
hdmi letilt, hangkártya driver le majd fel

-
Rhino666
addikt
-
pilóta
nagyúr
-
Kombat
őstag
Az A55 és az A75 chipset között mi a különbség?
A75-ben van USB3, SATA3 és magasabb a max felbontás
-
maláj
addikt
aki a RAID izéket keni-vágja az jelentkezhet nálam PM-ben
-
Ted_Beneky
senior tag
Az A55 és az A75 chipset között mi a különbség?
-
sisan
csendes tag
-
maláj
addikt
Van itthon Spam?

Én néztem, de nem láttam a Sparban, de akkor beugrok ma mindenképp és megvizslatom.
A babgulyást megcsinálni meg nem nagy cucc (vagy bármilyen ételt), csak kell egy jó szakácskönyv, és pontosan !44négy!4!
azt kell csinálni, amit ír.
Ott szokták elrontani, hogy nem követik a receptet, és akkor persze, hogy nem lesz olyan...ez a motyó ilyen finom lenne vagymi ???

-
skopy
tag
-
Polemius
senior tag
Marmonkanna*, nincs esetleg valakinek kicsipénzért eladó?
Elsősorban 20 literest keresek, de az se baj, ha 10l.*a klasszikus, acél lemezből préselt jószágra gondolok, nem műanyag izére
-
sss
őstag
-
pilóta
nagyúr
-
ch003067
addikt
Helló !
OCZ Vertex 3 60gb-s szinte új ( nem használt) SSD érdekel valakit ?
-
maláj
addikt
-
maláj
addikt
-
Archttila
veterán
Sensheiser PMX 60 utcai fulesemre keresek szivacsot. Tudtok Szegeden olyan boltot ahol kaphato ilyesmi?
-
lugosi
MODERÁTOR
Én csomó mindent tudok főzni, és mindent szakácskönyvből tanultam. Egy idő után saját magad is megoldod, lehet kísérletezni fűszerekkel, módszerekkel, de a kezdetekhez fontos egy jó szakácskönyv, amit szó szerint, semmilyen eltérést nem megengedve követsz.
A köményes sült pisztrángtól a csülökpörköltig bármit megcsinálok. Tegnap este például kacsacombot sütöttem, mellé barnarizst és pirított gombát.
"A köményes sült pisztrángtól a csülökpörköltig bármit megcsinálok. Tegnap este például kacsacombot sütöttem, mellé barnarizst és pirított gombát."
Bakker, elkezdtem nyáladzni...

-
Syl
nagyúr
Egészségedre!
Engem karikás ostorral sem lehetne rávenni, hogy napi 10 percnél többet eltöltsek a konyhába.
Az meg számomra végkép rejtély, hogy a különböző fűszerek milyen változást idéznek elő az étel ízében. Só, bors, és nálam véget ért a tudomány
-
pilóta
nagyúr
Én leéltem negyven egynéhány évet úgy, hogy a bundás kenyéren kívül mást nem tudok elkészíteni, azt hiszem a következő pár évben már elboldogulok főzés nélkül.

Meg aztán, szakácsemberekkel akikkel beszéltem, mind óva intenek a szakácskönyvektől. Nagy részük mesekönyvnek is rossz.
azbest
Az Aldiban lehet kapni jó sólet és chilis bab konzervet.
(#20048) sss
Én is ezt mondom. Ha nem neked kell fizetni, akkor az jó akár még jó meló is lehet.
Ám ha a "munkaadó" kér pénzt akármilyen indokkal (kezdőcsomag stb.), az bukta.Én csomó mindent tudok főzni, és mindent szakácskönyvből tanultam. Egy idő után saját magad is megoldod, lehet kísérletezni fűszerekkel, módszerekkel, de a kezdetekhez fontos egy jó szakácskönyv, amit szó szerint, semmilyen eltérést nem megengedve követsz.
-
tisn
veterán
-
Syl
nagyúr
Van itthon Spam?

Én néztem, de nem láttam a Sparban, de akkor beugrok ma mindenképp és megvizslatom.
A babgulyást megcsinálni meg nem nagy cucc (vagy bármilyen ételt), csak kell egy jó szakácskönyv, és pontosan !44négy!4!
Ott szokták elrontani, hogy nem követik a receptet, és akkor persze, hogy nem lesz olyan...Én leéltem negyven egynéhány évet úgy, hogy a bundás kenyéren kívül mást nem tudok elkészíteni, azt hiszem a következő pár évben már elboldogulok főzés nélkül.

Meg aztán, szakácsemberekkel akikkel beszéltem, mind óva intenek a szakácskönyvektől. Nagy részük mesekönyvnek is rossz.
azbest
Az Aldiban lehet kapni jó sólet és chilis bab konzervet.
(#20048) sss
Én is ezt mondom. Ha nem neked kell fizetni, akkor az jó akár még jó meló is lehet.
Ám ha a "munkaadó" kér pénzt akármilyen indokkal (kezdőcsomag stb.), az bukta. -
ebegab92
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Van itthon Spam?

Ott szokták elrontani, hogy nem követik a receptet, és akkor persze, hogy nem lesz olyan...Nem ilyen dobozban, hanem amolyan lekerekített háromszög alapúban.
-
pilóta
nagyúr
Spam konzervet itthon is lehet kapni és nem vészes az ára. Azt hiszem, de nem vagyok benne biztos, hogy az Árkád-beli Sparban láttam.
Annak idején az előző munkahelyemen sokszor ebédeltem ilyen konzerveket. Egyszer megettem egy evésre egy 40 dekás babkonzervet, hát mit mondjak szeles nap volt de megérte

Van itthon Spam?

Ott szokták elrontani, hogy nem követik a receptet, és akkor persze, hogy nem lesz olyan... -
lugosi
MODERÁTOR
-
maláj
addikt
Konzervet eleve csak végszükség esetén szabad enni, olyan silány cucc, hogy ha sokat eszel belőle beteg leszel. Főleg ezeket az olcsó húskonzerveket. Ha megnézed pl. egy löncshús konzerv adatlapját, nincs is benne hús, csak vágóhídi hulladék meg szója és búzaliszt. Ha megnézel egy Tulip (sajnos már nem kapni) vagy egy Spam (angliában lehet hozzájutni) löncshús konzervet, 90-95% sertéshús. Mondjuk nem is 100 Ft...
Szvsz olcsóbb és finomabb ha megcsinálod magad a babgulyást.
"Szvsz olcsóbb és finomabb ha megcsinálod magad a babgulyást."
erről van szó itten kérem szépen

-
lugosi
MODERÁTOR
Konzervet eleve csak végszükség esetén szabad enni, olyan silány cucc, hogy ha sokat eszel belőle beteg leszel. Főleg ezeket az olcsó húskonzerveket. Ha megnézed pl. egy löncshús konzerv adatlapját, nincs is benne hús, csak vágóhídi hulladék meg szója és búzaliszt. Ha megnézel egy Tulip (sajnos már nem kapni) vagy egy Spam (angliában lehet hozzájutni) löncshús konzervet, 90-95% sertéshús. Mondjuk nem is 100 Ft...
Spam konzervet itthon is lehet kapni és nem vészes az ára. Azt hiszem, de nem vagyok benne biztos, hogy az Árkád-beli Sparban láttam.
Annak idején az előző munkahelyemen sokszor ebédeltem ilyen konzerveket. Egyszer megettem egy evésre egy 40 dekás babkonzervet, hát mit mondjak szeles nap volt de megérte

-
pilóta
nagyúr
-
azbest
félisten
Bakker, a Globus konzerveket szlovákiában gyártják?! De nem is ez a lényeg... a babgulyás konzervben alig van anyag, valami darált hús meg bab meg zöldség, annyi lével hogy levesnek jó lenne.
Pár éve még olyan volt a globus babgulyás, hogy megállt benne a kanál. A bableves konzervük is komolyabb volt. Így múlik el hát a világ dicsősége 
Ja mondjuk látom a neten lévő adatokhoz képest is csökkentették a hús mennyiségét a doboz felirata szerint.
És még a szeged paprika konzervre hittem azt hogy gyenge.eh.. le vagyok maradva, már 2009 óta nem itt gyártják, hanem átadták a márkanevet a hame-nak. [link] Csak eddig szerencsésen a korábban legyártott készletet találtam az egyik boltban. Előre félek, hogy mi lesz a sólett konzervben.
-
azbest
félisten
Bakker, a Globus konzerveket szlovákiában gyártják?! De nem is ez a lényeg... a babgulyás konzervben alig van anyag, valami darált hús meg bab meg zöldség, annyi lével hogy levesnek jó lenne.
Pár éve még olyan volt a globus babgulyás, hogy megállt benne a kanál. A bableves konzervük is komolyabb volt. Így múlik el hát a világ dicsősége 
Ja mondjuk látom a neten lévő adatokhoz képest is csökkentették a hús mennyiségét a doboz felirata szerint.
És még a szeged paprika konzervre hittem azt hogy gyenge. -
sss
őstag
-
Rawulf
őstag
-
sss
őstag
-
Syl
nagyúr
-
fradi81
veterán
Tudok ilyet, sportfogadás, most én is azt erőltetem amíg munkám nincs
Egyébként nekem ajánlottak egy olyat ami jónak tűnik abból amit elmondott az ember róla, de 10-20 ezret kell rárakni hogy jól fizessen és kell neki vagy 2 hónap mire beindul, de annyit meg nem adok most ki. Ezeknek a hirdetéseknek a 99%-ával meg nem érdemes foglalkozni. -
sss
őstag
-
Rhino666
addikt
-
veze
őstag
-
ent
őstag
Sziasztok!
Szerintetek letezik otthon vegezheto munkat ajanlo, ami nem atveres?
Van vkinek tapasztalata? Esetleg vki tud ilyen munkat? Kereset kiegeszites!
Koszi -
Rhino666
addikt
-
SirRasor
addikt
Sürgősen vennék PCI-os/PCIe-es hangkártyát, ma délutánig lehetőleg olcsón, de mindenképpen olyat ami kevésbé veszi fel a statikus zajt.
Este mikrofonos felvétel van beütemezve és persze ilyenkor kell megdöglenie az alaplapi mikrofon bemenetnek.

Szerk: Persze az is feltétel hogy win 7 x64 alatt működjön.
Érdekes ez a zajszint, ami megjelenhet. Alaplapi integráltammal sose volt ilyen, de most rádugtam fülest és csak csodálkozom
A proci és GPU töltését is lehet hallani különböző ciripelések formájában 
-
bitpork
nagyúr
Kibontani jogosult a dobozokat, hiszen ha csak a papíroknak hinne a vámos, akkor sok mindent be lehetne hozni az országba. Az már más kérdés, hogy ilyen mértékû kárt nem okozhat egyetlen hatóság sem. Amit javaslok (kolléga ide vagy oda) az a panasztétel az a területileg illetékes vám- és pénzügyôri igazgatóság felé. Mindenképpen legyen írásos nyoma ( lehetôleg fényképekkel as okozott kárról), illetve ha tudod, akkor számlákkal támaszd alá a téged ért kárt. A legegyszerûbb az lenne, ha mindezt személyesen tennéd meg. Ha megmondod melyik határon történt, akkor megírom melyik az illetékes hatóság.
Nagylak.
-
Rick4
félisten
Sürgősen vennék PCI-os/PCIe-es hangkártyát, ma délutánig lehetőleg olcsón, de mindenképpen olyat ami kevésbé veszi fel a statikus zajt.
Este mikrofonos felvétel van beütemezve és persze ilyenkor kell megdöglenie az alaplapi mikrofon bemenetnek.

Ez a Te kártyád: [link]
-
maláj
addikt
-
ShadowX
őstag
Teljesen természetes hogy a határon a termék csomagolását annyira kihasogatják, hogy új dobozt kell vennem, darabját 2+fa € áron, és hogy mindezt megtehetik úgy hogy egész paletták omlanak emiatt össze, amiért nekem az újracsomagolás és palettára rakodás költségét szó nélkül be kell vállalnom?
Ez most 24000 darab ruha, ami egy 24tonnáson jött. több mint 30 dobozt összekaszaboltak, többségében a paletták alsó, teherhordó dobozait. A ruhákon még meg sem néztem hogy van-e sérült, mert az önmagában elviheti a vámos 1-2 havi fizetését.
A csomagolás és újrapakolás 2 ember napi díját számolva 10k huf+ a dobozok ára. És a dobozok után nekem környezetvédelmi termékdíjat kell fizetnem + a specialista aki havonta megcsinálja a bevallását....
És mindezt a semmiért!

Kibontani jogosult a dobozokat, hiszen ha csak a papíroknak hinne a vámos, akkor sok mindent be lehetne hozni az országba. Az már más kérdés, hogy ilyen mértékû kárt nem okozhat egyetlen hatóság sem. Amit javaslok (kolléga ide vagy oda) az a panasztétel az a területileg illetékes vám- és pénzügyôri igazgatóság felé. Mindenképpen legyen írásos nyoma ( lehetôleg fényképekkel as okozott kárról), illetve ha tudod, akkor számlákkal támaszd alá a téged ért kárt. A legegyszerûbb az lenne, ha mindezt személyesen tennéd meg. Ha megmondod melyik határon történt, akkor megírom melyik az illetékes hatóság.
-
Rhino666
addikt

-
sss
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
Mondjuk kisebb testű kutyákra veszélyes

Komolyan, volt egy ilyen uszkár vagy mi, kb. 3x akkora, mint a macsek, behozta a gazdi a boltba és nem vettük észre, hogy elöl van a macska. Na utána csak úgy tudta arra sétáltatni, hogy a bolt előtt át kellett menni az utca másik oldalára, mert nem mert arra jönni
-
bitpork
nagyúr
Nézd. Egy kollégám először úgy volt vele, hogy ha nem Sony Ericsson Xperia S vagy P telefont veszek, hanem kínait akkor zizi vagyok. Mutattam neki a Newman N1-et. Azt mondta, hogy jó telefon a leírása alapján.

Szerintem hosszú távon az Android a nyerő. Nem véletlenül üti-vágja az Apple a konkurenciát. Google pedig ismét nyerő cég.
Mindenki azt vesz, amit akar, de munkára nem IOS az itthoni megoldás.Az IOS jobb a munkára mint sok minden! Használom, és hibátlan.
-
bitpork
nagyúr
Teljesen természetes hogy a határon a termék csomagolását annyira kihasogatják, hogy új dobozt kell vennem, darabját 2+fa € áron, és hogy mindezt megtehetik úgy hogy egész paletták omlanak emiatt össze, amiért nekem az újracsomagolás és palettára rakodás költségét szó nélkül be kell vállalnom?
Ez most 24000 darab ruha, ami egy 24tonnáson jött. több mint 30 dobozt összekaszaboltak, többségében a paletták alsó, teherhordó dobozait. A ruhákon még meg sem néztem hogy van-e sérült, mert az önmagában elviheti a vámos 1-2 havi fizetését.
A csomagolás és újrapakolás 2 ember napi díját számolva 10k huf+ a dobozok ára. És a dobozok után nekem környezetvédelmi termékdíjat kell fizetnem + a specialista aki havonta megcsinálja a bevallását....
És mindezt a semmiért!

-
pilóta
nagyúr
Mondjuk kisebb testű kutyákra veszélyes

Komolyan, volt egy ilyen uszkár vagy mi, kb. 3x akkora, mint a macsek, behozta a gazdi a boltba és nem vettük észre, hogy elöl van a macska. Na utána csak úgy tudta arra sétáltatni, hogy a bolt előtt át kellett menni az utca másik oldalára, mert nem mert arra jönni
-
lugosi
MODERÁTOR
-
pilóta
nagyúr
A macska be van jelentve a céghez, vagy feketén van?

Rawulf: pont ma jártam úgy, hogy nyilvános helyen úgy veszem elő a szifont, hogy ne lássák, ne nézzenek seggfejnek, aki a telefonjával akar villantani. Akkor előrelátó voltam, ehhez a csoporthoz, hogy előcsapsz egy szifont és akkor jó vagy, nos nem akarnék tartozni.
Sajnos nem lehet elszámolni a macskakaját...

-
lugosi
MODERÁTOR
A macska be van jelentve a céghez, vagy feketén van?

Rawulf: pont ma jártam úgy, hogy nyilvános helyen úgy veszem elő a szifont, hogy ne lássák, ne nézzenek seggfejnek, aki a telefonjával akar villantani. Akkor előrelátó voltam, ehhez a csoporthoz, hogy előcsapsz egy szifont és akkor jó vagy, nos nem akarnék tartozni.
-
FoxiestFox
félisten
Nézd. Egy kollégám először úgy volt vele, hogy ha nem Sony Ericsson Xperia S vagy P telefont veszek, hanem kínait akkor zizi vagyok. Mutattam neki a Newman N1-et. Azt mondta, hogy jó telefon a leírása alapján.

Szerintem hosszú távon az Android a nyerő. Nem véletlenül üti-vágja az Apple a konkurenciát. Google pedig ismét nyerő cég.
Mindenki azt vesz, amit akar, de munkára nem IOS az itthoni megoldás.Én nem pl bírom az Androidot... se az iOS-t.. Wp még csak-csak, bár lehetne kevésbé ingerszegény..
-
ShadowX
őstag
-
Rawulf
őstag

Mindenki azt vesz, amit akar, de munkára nem IOS az itthoni megoldás. -
Syl
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Van itt vámos?! Kellene egy kis infó, mert elkezdett szétvetni az ideg.
-
fecus
őstag
Na mégegyszer, hátha valaki még nem ismeri:
Eladó egy E350IA-E45 Brazos alaplap.
Gondoltam előbb ide berakom hátha egy szegedi topictárs megkívánja, mielőtt felteszem a piactérre.
Nem garis. Másolt driver lemez. Hátlap, 1db SATA kábel.
Az ára: 23 000 Ft.
2012.08.08-án vettem, és azóta megy otthoni szerverként, hiba nélkül. Azért cseréltem le egy ASUS C60M1-I-ra, mert még kisebb fogyasztást akarok, meg ez passzív.
-
pilóta
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
szumoo
senior tag
-
Atigepesz
csendes tag
-
ebegab92
senior tag
-
Rawulf
őstag
-
pilóta
nagyúr
-
sp3rhead
tag
Szegediek!
Lépcsőházunkból eltűnt egy kék Caprine Cherokee típusú bicikli, ami az én tulajdonomban (Gergő Mihályi) van! Arra kérek mindenkit, hogy aki látta, az kérem értesítsen, és minél több ember ossza meg! A bicikli 100e Ft fölötti értékű, az eszmei érték pedig több számomra! Elérhetőségem: 30/279-8992, itt fb, illetve rendőrség (107-en keresztül)...
Ismertető jegyek:
Felnik: http://sport.vatera.hu/kerekparozas/kerekparalkatresz/kerekpar_gumi_kerek_felni/28_vuelta_fekete_felni_olasz_menetes_agy_par_kerek_1644798128.html
Vuelta USA 26". Ugyanúgy néz ki mint a képen, első kereken mágnes a km/h mérőhöz, helyén rozsdásodik a küllő, mindkét keréken a szelepnél meg van fúrva a küllő (szélesítés), nagyon kicsi "8"-as találhatók benne, hátsó kerék minimálisan kotyog.
Shimano Alivio 3x8 sebességes fékváltókar, Altus első váltóval, hátul kopott Alivio váltóval (esés miatt kopott, fekete színű), ICS külsőkkel, váz lánc kö9rnyékén és az első keréknél ütött-kopott, sebzett, első keréken Cateye km/h adó, Shimano hajtómű (családon kívüli), fém pedál... Konkrétan az egész bicikli Shimano márka, kivéve felni és lánc. Maga a lánc fényes fajta, hátsó fogaskoszorú Shimano CS-HG50-es... Megkérek minden _SZEGEDIT, és ismerősömet, kérem ossza meg, és ha látja akár darabokban, akár egyben, kérem SZÓLJON!
Előre is köszönöm!
Bárki bármit tud, hallott, látott kérem a segítségét! :/
-
proper
őstag
-
ShadowX
őstag
-
SirRasor
addikt
Merre lehet venni Szegeden 150-200w-os (20-30w) kompakt fénycsöveket?
Más: van eladó digitális konyhai mérleg illetve digitális embereknek való mérleg. Tökéletes állapotban van mindkettő, csomagolás is érintetlen.
-
Atigepesz
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Esetleg valakit érdekelne egy Hilti TE72?
Tökéletese működik.
Írjatok,hívjatok bátran sürgős lenne eladnom.
Külföldi munka miatt,feleslegesé vált és a pénz meg kellene.
Előre is köszi. -
Rawulf
őstag
Még alszom rá egyet, de úgy tűnik, hogy Newman N1 telefont veszek, ha érdekel valakit.
etotalk-nál spéci moddolt rom-ot tesznek rá és akciós bevezető HOT áron adják. -
lugosi
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
20100 - 20001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i3-6100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Gen 1 i5 10210U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming X870-PLUS WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A proci és GPU töltését is lehet hallani különböző ciripelések formájában