Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
88100 - 88001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 89901 89900 - 89801 89800 - 89701 89700 - 89601 89600 - 89501 89500 - 89401 89400 - 89301 89300 - 89201 89200 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
-
SirRasor
addikt
Ha armbian-ra is meg tudod oldani, akkor egy egy OrangePi R1 + expansion board szettel tudok szolgálni beszerzési árért (6,5k Ft), annyi plusszal, hogy ha nem működne a PiHole rajta, akkor vissza tudjuk csinálni.
256 MB nagyon zóna. Azon gondolkodom, hogy nem elég egy 1 GB-os változat, hanem veszek egy 4GB-osat ebayről és majd ha kelleni fog egy pici gép a pici lánynak, akkor kap mellé perifériákat és ott egy komplett gép.
Protezis én is tanulok minden nap. Például ez az, amit el kell engedi reagálás nélkül
-
Protezis
őstag
Majdnem 10 éves az első ajánlás a link szerint, de a korábbi archív topikokban is előkerült. Például a legfrisebb archívban.
mokay. Most mi is a célod ezzel?
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
Protezis
őstag
Hello,
Elektroműszerész van itt esetleg? Van egy Qpad MK-80 billentyűzetem, a kiegészítő USB csatlakozó, vagy maga a kábel érintkezés hibás, néha működik, néha nem. Ezt szeretném megjavíttatni.
-
stopperos
senior tag
Nem rossz elképzelés, de 2 gond van:
1. Digis router: nem lehet piszkálni. Mögé berakni egy routert kb. értelmetlenebb, mint egy pi-t.
2. gigabites net: openwrt-vel szórakoztam már(napi frissítős hosts scriptet is belehegesztettem): hardwares NAT támogatás nincs, azaz szoftverből nem fog menni 1 gbps az hót zicher. Egy v1-es 1043-as tplinkből 180 mbitet tudtam csak kicsavarni. Oké, egy új routerben lehet erősebb proci van...talán menne 300-400 mbit?
Mobilos: teljes blokkolás kell, nem csak böngészős.
Ha armbian-ra is meg tudod oldani, akkor egy egy OrangePi R1 + expansion board szettel tudok szolgálni beszerzési árért (6,5k Ft), annyi plusszal, hogy ha nem működne a PiHole rajta, akkor vissza tudjuk csinálni.
-
mimi82
aktív tag
Minden cucc elkelt.
-
totya694
őstag
Szolgálati közlemény!
Bordány 1/3-ában nem lesz áram 16h-ig
-
SirRasor
addikt
Nem rossz elképzelés, de 2 gond van:
1. Digis router: nem lehet piszkálni. Mögé berakni egy routert kb. értelmetlenebb, mint egy pi-t.
2. gigabites net: openwrt-vel szórakoztam már(napi frissítős hosts scriptet is belehegesztettem): hardwares NAT támogatás nincs, azaz szoftverből nem fog menni 1 gbps az hót zicher. Egy v1-es 1043-as tplinkből 180 mbitet tudtam csak kicsavarni. Oké, egy új routerben lehet erősebb proci van...talán menne 300-400 mbit?
Mobilos: teljes blokkolás kell, nem csak böngészős.
-
Ezekiell
veterán
Havi 50-60 millió bevétel volt Szegeden a parkolásbol, szóval bőven profitot termelt.
-
nap
addikt
Nem hiszem, hogy sok bevétele volt az önkormányzatoknak a parkolási díjakból, mert elment a parkolási cégekre, a parkolóőrök fizetésére, a parkolási cégek vezetőinek tiszteletdíjára és szolgálati sport és luxusautóira.
-
Ezekiell
veterán
-
macilaci78
nagyúr
-
Cyrin
addikt
ilyen nincs valakinek elfekvőben, vagy hol tudok ilyet venni készletről?

-
tlac
nagyúr
Nem kötekedésből tényleg, de nem egyértelmű, hogy mit-merre érdemes húzni?
Más: valakinek van olcsó PI-je, amin már van LAN-port és nem kell neki?
Pi-Hole-t szeretnék építeni. Kipróbáltam Win alatt HyperV-vel és nagyon bejött
Csak a gép nem megy állandóan, az okosTV-nek az okos reklámait meg csak ezzel lehet blokkolni.Más, de kapcsolódik: mobilon hogy lehet mobilnet alá másik DNS-címet állítani? Ha a DNS66-al csinálom, mint VPN-saját magába, akkor próbálkozik az egyetlen címmel kb 5 másodpercig, utána...kitalál...de nem tudni hogy. Bár lehet annyira linux, hogy az /etc/network/interfaces-nél ha felveszem, mint egyetlen DNS-szerver, működne

vagy veszel egy openwrt kompatibils routert és azon megoldod a reklámblokkolást
mobilos kérdésedre, ha a chrome-ról van szó, akkor annak van egy beépített dns feloldója, a flageknél kikapcsolható
-
Ezekiell
veterán
-
martonx
veterán
-
fecus
őstag
Mindenkinek köszi.
Megnéztem egy videót és már okosabb is vagyok. A hétvégén indul a party. -
quailstorm
félisten
A linuxos topik tanács bevált, de itt az újabb kérdésem:
A feladat egy komplett játékgép összerakása. Sok PC-t raktam már össze, de csak olcsó kínai házba, egyszerű irodai gépeket.
Ez ablakos, leírása szerint jól kábelezhető.
Tudtok olyan oldalt, videót, ahol ilyenek szakszerű szerelését mutatják be. Nincsenek LED-es ventik, meg ilyesmi, de mégsem szeretnék annyira megégni a kábeldzsumbuj láttán.
Kötegelőm, tapadós, vágható szalagom (igaz kék meg sárga) no meg szigszi az van valamennyi.Ragasztószalagot nem használsz gépben, mert hamar elenged, ragacsos takony lesz belőle.
A többit leírták a többiek, azért van a tepsi az alaplap mögött, hogy ott legyen a káosz, de ha félmoduláris a tápod, akkor nagyon káosz se lesz.
Meg úgyis az alaplap meg a tálcán lévő lukak, kábelek hossza, engedékenysége fogja ezt beszabályozni. -
pulutodurumo
őstag
A feladat egy komplett játékgép összerakása. Sok PC-t raktam már össze, de csak olcsó kínai házba, egyszerű irodai gépeket.
Tudtok olyan oldalt, videót, ahol ilyenek szakszerű szerelését mutatják be. Nincsenek LED-es ventik, meg ilyesmi, de mégsem szeretnék annyira megégni a kábeldzsumbuj láttán.
Kötegelőm, tapadós, vágható szalagom (igaz kék meg sárga) no meg szigszi az van valamennyi.Bazi egyszerű. Minden kábelt kihúzol a burkolt oldalra, aztán csak azt dugod vissza amit kell, ahol kell. Profit.
-
SirRasor
addikt
Kötegelőm, tapadós, vágható szalagom (igaz kék meg sárga) no meg szigszi az van valamennyi.Nem kötekedésből tényleg, de nem egyértelmű, hogy mit-merre érdemes húzni?
Más: valakinek van olcsó PI-je, amin már van LAN-port és nem kell neki?
Pi-Hole-t szeretnék építeni. Kipróbáltam Win alatt HyperV-vel és nagyon bejött
Csak a gép nem megy állandóan, az okosTV-nek az okos reklámait meg csak ezzel lehet blokkolni.Más, de kapcsolódik: mobilon hogy lehet mobilnet alá másik DNS-címet állítani? Ha a DNS66-al csinálom, mint VPN-saját magába, akkor próbálkozik az egyetlen címmel kb 5 másodpercig, utána...kitalál...de nem tudni hogy. Bár lehet annyira linux, hogy az /etc/network/interfaces-nél ha felveszem, mint egyetlen DNS-szerver, működne

-
Ezekiell
veterán
Kötegelőm, tapadós, vágható szalagom (igaz kék meg sárga) no meg szigszi az van valamennyi.Ezeken a YouTube csatornákon van több guide is, mind jo, keress rajuk:
Linus tech tips (Én ezt ajánlom)
Bitwit
Austin evans
Jayz2centsDe rengeteg ilyen guide van, "PC building guide" Google segít.
-
fecus
őstag
Kötegelőm, tapadós, vágható szalagom (igaz kék meg sárga) no meg szigszi az van valamennyi. -
Ezekiell
veterán
-
nap
addikt
Meddig van az ingyenes parkolás a városban?
-
szumoo
senior tag
-
fecus
őstag
-
tisn
veterán
a 4-es ut mar 4 savos arra? mert amugy horror forgalom, sok kamion, sok baleset, mikor arra probalkoztunk
-
fecus
őstag
Én a második alkalommal felmentem Szolnokig és anélkül, hogy bemennél a városba fordulhatsz Debrecennek. Az első út a legrövidebb úton volt, de néhol elharaptam a nyelvem. És tényleg 3-szor mértek oda is meg vissza is, autóból.
-
szumoo
senior tag
-
lorcsi
veterán
-
szumoo
senior tag
-
stopperos
senior tag
Én a business.google.com oldalon intézem a céges adatok módosítását (nyitvatartás, fényképek, covid-19 üzenet, ...). Eddig még nem volt gond.
-
tisn
veterán
-
szumoo
senior tag
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Valakinek megcsináltam a házi dolgozat programozás feladatát, amiért cserébe kaptam egy 500GB-s 2.5-ös noti vinyót, meg valami noname (egret, ha ez jelent bárkinek bármit) média playert. Kérdésem, hogy jelképes összegért érdekelhet-e ez valaki innen (amúgy tippre ilyen 500GB-s noti vinyóból egy már eleve porosodik itthon
) , vagy csapjam hozzá a Totyának kivitt következő limlom szállítmányomhoz, és majd ő elpiacozza/felhasználja/eladja. -
Attix82
addikt
-
Attix82
addikt
Majdnem behúztak a csőbe , annyira hitelesek voltak......fel is idegesítettek ezek a ganék.
-
Ezekiell
veterán
Hát ha én ilyen scamet futtatnék, akkor azt csinálnám, hogy lenne egy scriptem, ami végignézi egy adott város cégeit google maps-en és kiköpi azokat, aminél a "Feldolgozás alatt" felirat van, és elkezdeném végighívogatni ezeket a cégeket.
-
pulutodurumo
őstag
Ha jól emlékszem, lehet látni hogy ki kezdeményezett módosítást. Feltéve, hogy egy ideje már benne vagy a Google közösségi izéjében és rendszeresen hozzájárulsz ezzel-azzal. Innen már csak pár egyszerű lépés kideríteni hogy hogyan lehet elérni téged. Ezért is van akkora keletje a privacy központú megoldásoknak.
-
tisn
veterán
-
szumoo
senior tag
Üdv Urak!
Merre érdemes menni Debrecenbe Szegedről? Leginkább a legkevésbé pocsék útminőségű érdekelne.
Előre is köszi!
Sz. -
Attix82
addikt
-
Ezekiell
veterán
Nemnemnem, dehogy is, sima scam. Soha nem hallottam még ilyet, ötletes scam amúgy

-
Attix82
addikt
Üdv.
Van egy cégem ami a google térképen is fent van. Módosítottam pár adatot amit ugye feldoglozás alatti felirat jelent meg. Felhívtak állítólag a googletől, hogy 1x befizetéssel ami bruttó 35 000 Ft tudom módosítani szabadon a cégem adataim. Ez valós lehet?
-
tisn
veterán
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Ismerősi körben, vagy csak szimplán nem tudtok esetleg medencés kiadó lakást, ahol lehet chillelni napozni?

Airbnbn nincs sajnos ilyen paraméterekkel.

-
mimi82
aktív tag
-
mimi82
aktív tag
Egy burkoló burkolási segédanyagot nem tud sem tárolni, sem felhasználni?
Panel lomtárba?Így gyorsan elfogy.
Építőipari cégnél melózik. "Szokott burkolni" -
tisn
veterán
-
pachito
őstag
-
_Petya_
őstag
-
macilaci78
nagyúr
-
pachito
őstag
Sziasztok, sűrített levegőt merre érdemes venni? Neten is néztem de az egész korrekt árra majdnem egy ezrest rádobna a szállítás úgy meg már nem nagy buli..
-
totya694
őstag
-
mimi82
aktív tag
-
Agyasima
őstag
-
totya694
őstag
Sziasztok!
Kimaradt építőanyag eladó,ha kell valakinek.
Bolti alatt!
mapei keraflex s1 25Kg 4db zsák 4500Ft.
mapei ultraplan eco 20 23Kg 4db zsák 3000Ft.
Haverom cucca ide hozta,hogy útba legyen. :-)
Érdeklődni Pm-be.Üdv.:
mimiEzek után még a haverod?
-
fecus
őstag
Esetleg linux haladóknak?
Ez jó lesz. Kösz. Feltettem a kérdést.
-
mimi82
aktív tag
Sziasztok!
Kimaradt építőanyag eladó,ha kell valakinek.
Bolti alatt!
mapei keraflex s1 25Kg 4db zsák 4500Ft.
mapei ultraplan eco 20 23Kg 4db zsák 3000Ft.
Haverom cucca ide hozta,hogy útba legyen. :-)
Érdeklődni Pm-be.Üdv.:
mimi -
pulutodurumo
őstag
Esetleg linux haladóknak?
-
fecus
őstag
Megakadtam az Ubuntu szerveremen a Network Managerrel. Szerintetek melyik topikban tudnak segíteni? Hol tegyem fel a kérdésemet?
Létrehoztam egy bridge-t a hálókártyák között, pontosnak tűnő leírás alapján, de a csatlakozó cuccok nem kapnak IPV4-et csak 6-ot. -
Agyasima
őstag
-
regvoltrossz
aktív tag
Invitel net másnál sem megy?
Mint valósziínűsíthető, az Invitel hálózatával lehet baj a városban. Amikor bejelentettem dél körül, az ügyintéző annyit mondott, hogy "hű ma már nagyon sokan hibát jelentettek Szegedről. Jó akkor ide is kiállítok egy hibajegyet..". Persze azóta sincs net, azaz két napja. Képes volt hétvégén elromlani, amikor a szerelők csak hétköznap dolgoznak.
Legalábbis így képzelem el.. -
Ezekiell
veterán
Béláim az úrban! Tudjátok-e, ilyen kábelt hol tudok venni Szegeden holnap? (esetleg ma) Az idő szorít, az internetes raktárkészletek Szegeden bénák. (A nézd meg itt vagy ott most nem segít, tuti hely kéne.)
Elektro pince Dugó tér, ott már vettem ilyet, tartanak. Ott amúgy is van minden IS :)
-
Agyasima
őstag
Béláim az úrban! Tudjátok-e, ilyen kábelt hol tudok venni Szegeden holnap? (esetleg ma) Az idő szorít, az internetes raktárkészletek Szegeden bénák. (A nézd meg itt vagy ott most nem segít, tuti hely kéne.)
-
regvoltrossz
aktív tag
Invitel net másnál sem megy?
-
Amarth
senior tag
-
sarkanyolo2
őstag
Írj, 1 hónap múlva költözök ki a mostaniból.

Ugyanitt, 52nm-es lakás kiadó a szilléri közepén. 5 emeletes legtetején, lift ugye nincs,de nem para. Közepesen bútorozott. 80+rezsiért veszem ki jelenleg. 105-110-ben szokott megállni egy hónapban.
Kb. Június 21-én költözhető.
-
_Petya_
őstag
-
martonx
veterán
-
ShadowX
őstag
Mekkora méretre most egy ONT a DIGI-nél? Most raknak át optikára és szűkös a hely ahová szeretném rakni.
-
Rickeffe
aktív tag
Na mesélj, milyen koncepciót.
Én is azon vagyok, mert józan ésszel végiggondolva semmi keresnivalója egy széken háttámlának és karfának. Ha ezek nélkül kényelmetlen az ülés, akkor itt az ideje felkelni.
Nyilván ezt nem lehet mindenhol eljátszani...de amúgy hátizom és derékizom bizonyos része elsatnyul, ha állandóan kitámasztjuk.Munkahelyre vettem fit-ballt, de NEM JÓ. Az állandó rugóztatás kifejezetten rossz a gerincnek 1-2 óra után.
Térdeplőszéket kerestem, na az jó akár 1-2 órára is. Azt váltogatom a rendes székkel és így már elviselhető a 8 óra. Meg közben nyilván sokszor felkelek, csinálok olyan munkát, amihez éppen nem kell ülés.
Igazából egy szélesebb hokedli kéne még, amin lehet törökülésben ülni
Szakdoki nekem azt mondta, hogy jó lehet a fitball is meg sok másik szék is de a lényeg az lenne, hogy kb. 2 óránként máson ülj, más pozícióban legyél.
-
Rhino666
addikt
-
macilaci78
nagyúr
Na mesélj, milyen koncepciót.
Én is azon vagyok, mert józan ésszel végiggondolva semmi keresnivalója egy széken háttámlának és karfának. Ha ezek nélkül kényelmetlen az ülés, akkor itt az ideje felkelni.
Nyilván ezt nem lehet mindenhol eljátszani...de amúgy hátizom és derékizom bizonyos része elsatnyul, ha állandóan kitámasztjuk.Munkahelyre vettem fit-ballt, de NEM JÓ. Az állandó rugóztatás kifejezetten rossz a gerincnek 1-2 óra után.
Térdeplőszéket kerestem, na az jó akár 1-2 órára is. Azt váltogatom a rendes székkel és így már elviselhető a 8 óra. Meg közben nyilván sokszor felkelek, csinálok olyan munkát, amihez éppen nem kell ülés.
-
Amarth
senior tag
Annyit sajna nem tudok várni.
-
sarkanyolo2
őstag
-
tisn
veterán
az ufonak fem labcsillaga van, muanyag boritassal

joval 100 felett vagyok sajnos
-
tisn
veterán
macilaci78 mondja jól. Antares.
Szatymazon van a gyár, de forgalmazza több üzlet is Szegeden. Én a Dominó irodabútornál vettem az enyémet (Rózsaszín rendőrség és Iparkamara között). UFO a neve. Gyakorlatilag mindene paraméterezhető volt, én nagyobb seggtámlával kértem az enyémet. Nyilván a szivacsot ki lehet ülni mindegyiken egy idő után, de mivel jól szerelhetőek a székek, így szerintem megoldható az újraszivacsozás (mégegyszer, ha kell) kárpitosnál is. Mechanika szempontjából jelenleg úgy látom, hogy egy atomrobbanás sem fogja tönkretenni. Erős, vastag anyagok, nagyon össze vannak rakva.
Nálunk az irodában steelcase-ek vannak, de azt beszerezni sem lehet magánszemélynek, meg egy kisebb vagyon. Persze nagyon profik, de azért van egy határ árban...
az ufo jo szek, raadasul kerheto vastagabb uloparnaval is. sajna kozvetlenul az antarestol szerintem dragabb, mint egyes webshopokban

-
Amarth
senior tag
1.5 szobás albit valaki nem tud?
Gyerekkel költöznék. -
SirRasor
addikt
Itthon már nincs forgószék, koncepciót váltottunk.
Munkahely meg nem az a sztori.Na mesélj, milyen koncepciót.
-
macilaci78
nagyúr
Team irodabútorban nézelődtél már?
Mondjuk én pont magas támlás fém lábcsillagosról váltottam ergonómikusra, úgyhogy ilyen paraméterrel széket nem vettem mostanában. De amikor néztem, Jyskben nem voltak túl tartósak.
Itthon már nincs forgószék, koncepciót váltottunk.
Munkahely meg nem az a sztori. -
sarkanyolo2
őstag
Team irodabútorban nézelődtél már?
Mondjuk én pont magas támlás fém lábcsillagosról váltottam ergonómikusra, úgyhogy ilyen paraméterrel széket nem vettem mostanában. De amikor néztem, Jyskben nem voltak túl tartósak.
Sziasztok!
Erősítő (hibás) + hangfal kombó valakinek? Aki innen veszi azzal megbeszéljük az árat.

-
quailstorm
félisten
A Markus-t sokan ajánlják, akcióban 35-36k volt.
Alattam is tört el az Antaresben vett szék lábcsillaga (inkább csak repedt) pár hónappal a vásárlás után, szó nélkül cserélték megerősítettre. Súlyra és szemre is több anyag volt benne.
Amikor az IKEA-s hintamechanika tört el, nem egyedül ültem a székben és dinamikus terhelést kapott... De az alkatrészcsere ezt a problémát is tartósan orvosolta.A bőr szétszakad, garantálom neked. Autós topikokba nézz be, rendre ott lesznek a panaszok a bőr kárpitra. 200k km autó átlag 80 km/h sebességgel 2,5k üzemóra, ez kb 300 munkanap 8 órás ülőmunkával.
A tetejébe bele is izzadsz/sülsz és csúszik is.
A Markus is textilbőr: egy vékony felső réteg marhabőr textilre kasírozva, ki fog repedni a széleken. Ettől függetlenül jó hírnek örvend, kényelmes. Nekem a deréktámasza gyenge, ott van, ahol kell, de a hálós anyag miatt nem elég merev és tartása csak hátrébb van. Ki kell próbálni.Team irodabútorban nézelődtél már?
-
Cyrin
addikt
-
macilaci78
nagyúr
A Markus-t sokan ajánlják, akcióban 35-36k volt.
Alattam is tört el az Antaresben vett szék lábcsillaga (inkább csak repedt) pár hónappal a vásárlás után, szó nélkül cserélték megerősítettre. Súlyra és szemre is több anyag volt benne.
Amikor az IKEA-s hintamechanika tört el, nem egyedül ültem a székben és dinamikus terhelést kapott... De az alkatrészcsere ezt a problémát is tartósan orvosolta.A bőr szétszakad, garantálom neked. Autós topikokba nézz be, rendre ott lesznek a panaszok a bőr kárpitra. 200k km autó átlag 80 km/h sebességgel 2,5k üzemóra, ez kb 300 munkanap 8 órás ülőmunkával.
A tetejébe bele is izzadsz/sülsz és csúszik is.
A Markus is textilbőr: egy vékony felső réteg marhabőr textilre kasírozva, ki fog repedni a széleken. Ettől függetlenül jó hírnek örvend, kényelmes. Nekem a deréktámasza gyenge, ott van, ahol kell, de a hálós anyag miatt nem elég merev és tartása csak hátrébb van. Ki kell próbálni. -
martonx
veterán
Mömax-ban vettem legutóbb széket, emlékeim szerint 40K körül volt. Napi 8-14 órát ülök benne, szerintem egész korrekt. Mondjuk még csak fél éve van meg, eddig nem volt vele gond (pedig a súlyom se kicsi
) -
Rhino666
addikt
-
_Petya_
őstag
IKEA Markus-t ajánlom, nagyon jól bírja, kényelmes is és csak 50k.
-
Rhino666
addikt
Vatera, jófogás.
Ha pedig egészségügyi panaszod van, akkor vegyél valami jól paraméterezhető széket. Engedd el a valódi bőrt, talán a fém lábcsillagot is és nézegesd a gémer székeket.Anno az Antares-nél vettem jó széket, mai napig használja egy barátom. Nem tudom, megvan-e még a szegedi üzletük, de tán Domaszéken van a székhelyük.
A Telekomnál dolgoztam, valami profi székeket raktak alánk, 150 kg teherbírással, 10 év garival. Nem is volt bajom velük, de a 40-50 kilós kislányok rendszer törték őket. Agyam nincs, hogyan. Egy olcsó Jysk-ös széket használtam napi szinten 12 évig, a gyári hintamechanika eltört, az Antaresben cseréltettem, semmi baja nem volt utána. (Persze a műkőrt kikezdte az idő.) Pár éve adtam oda egyik fórumtársnak ingyen, de ő már a 4. szépet pusztítja azóta. Ezek szerint a szék ilyen: valakinek beválik, másnak nem.
Sajna nekem a fém lábcsillag és a valódi bőr hiánya garancia arra, hogy 1-2 év után kuka legyen.
Tört már el alattam műanyag lábcsillag és a műbőr/PU/ekobőr/PVC/bőr hatású/akármi hónapok alatt kiszakad mindig.
Printkerben csak műbőr van, a mostani is onnan van és nem bírta sokáig.
-
ShadowX
őstag
macilaci78 mondja jól. Antares.
Szatymazon van a gyár, de forgalmazza több üzlet is Szegeden. Én a Dominó irodabútornál vettem az enyémet (Rózsaszín rendőrség és Iparkamara között). UFO a neve. Gyakorlatilag mindene paraméterezhető volt, én nagyobb seggtámlával kértem az enyémet. Nyilván a szivacsot ki lehet ülni mindegyiken egy idő után, de mivel jól szerelhetőek a székek, így szerintem megoldható az újraszivacsozás (mégegyszer, ha kell) kárpitosnál is. Mechanika szempontjából jelenleg úgy látom, hogy egy atomrobbanás sem fogja tönkretenni. Erős, vastag anyagok, nagyon össze vannak rakva.
Nálunk az irodában steelcase-ek vannak, de azt beszerezni sem lehet magánszemélynek, meg egy kisebb vagyon. Persze nagyon profik, de azért van egy határ árban...
-
csoszogi
tag
nézd meg a Printker-t. Olcsó székek vannak, ki is próbálhatod. Sokféle van, egy próbát megér. Jysk-ben is vannak jó székek nem túl drágán.
abban igaza van macilaci78-nak, amit a székekről írt ahány ember annyi féle.
-
macilaci78
nagyúr
Vatera, jófogás.
Ha pedig egészségügyi panaszod van, akkor vegyél valami jól paraméterezhető széket. Engedd el a valódi bőrt, talán a fém lábcsillagot is és nézegesd a gémer székeket.Anno az Antares-nél vettem jó széket, mai napig használja egy barátom. Nem tudom, megvan-e még a szegedi üzletük, de tán Domaszéken van a székhelyük.
A Telekomnál dolgoztam, valami profi székeket raktak alánk, 150 kg teherbírással, 10 év garival. Nem is volt bajom velük, de a 40-50 kilós kislányok rendszer törték őket. Agyam nincs, hogyan. Egy olcsó Jysk-ös széket használtam napi szinten 12 évig, a gyári hintamechanika eltört, az Antaresben cseréltettem, semmi baja nem volt utána. (Persze a műkőrt kikezdte az idő.) Pár éve adtam oda egyik fórumtársnak ingyen, de ő már a 4. szépet pusztítja azóta. Ezek szerint a szék ilyen: valakinek beválik, másnak nem.
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Vett valaki mostanában normális forgószéket?
Magas háttámlás, fém lábcsillagos, valódi bőr kivitelűt hol lehet venni 100k alatt?

Az se volna baj ha kímélné a sérvemet.
Szeretnék egy olyat, amit nem kell másfél év után kidobnom.
Köszi a tippeket.

Üdv:
Rhino666 -
fradi81
veterán
-
Valkűr
addikt
nálam a Digi, mivel nem kértem semmi extra előfizetős csomagot mellé külön ( amihez már mindenképp kell a routeres cucc) igy csak sima ONT eszközt adtak, ami ugy visekedik mint egy modem, nincsenek wifis és router képessége se, így kérni se kellett hogy állítsák át. UTP jon ki belőle a sajat routeremhez, és antenna kábel a tv-knek és minden tv működik róla nem kell STB se hozzá
Persze ami nem HD képes ( volt olyan is, 20 éves crt) azon a HD csatornák se lesznek azok, de amugy igen .)Remélem itt csak olyan lesz ami nem szol bele a sebességbe amit a mostani routerem kezelni tud!
-
veze
őstag
Nekem külön kellett kérni, szerintem neked is külön kell szólni. A legtöbb ONT router funkciós, WiFi-s.
nálam a Digi, mivel nem kértem semmi extra előfizetős csomagot mellé külön ( amihez már mindenképp kell a routeres cucc) igy csak sima ONT eszközt adtak, ami ugy visekedik mint egy modem, nincsenek wifis és router képessége se, így kérni se kellett hogy állítsák át. UTP jon ki belőle a sajat routeremhez, és antenna kábel a tv-knek és minden tv működik róla nem kell STB se hozzá
Persze ami nem HD képes ( volt olyan is, 20 éves crt) azon a HD csatornák se lesznek azok, de amugy igen .)
Új hozzászólás Aktív témák
-
88100 - 88001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 89901 89900 - 89801 89800 - 89701 89700 - 89601 89600 - 89501 89500 - 89401 89400 - 89301 89300 - 89201 89200 - 89101 89100 - 89001 89000 - 88901 88900 - 88801 88800 - 88701 88700 - 88601 88600 - 88501 88500 - 88401 88400 - 88301 88300 - 88201 88200 - 88101 88100 - 88001 88000 - 87901 87900 - 87801 87800 - 87701 87700 - 87601 87600 - 87501 87500 - 87401 87400 - 87301 87300 - 87201 87200 - 87101 87100 - 87001 87000 - 86901 86900 - 86801 86800 - 86701 86700 - 86601 86600 - 86501 86500 - 86401 86400 - 86301 86300 - 86201 86200 - 86101 86100 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- PlayStation 5
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 512GB
- GIGA-AKCIÓS! ÚJ -DOBOZOS! Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest