Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
válasz polaroi8d #65368 üzenetére
Semmilyen kábel alatt mit értesz? Hálózati adaptered sincs hozzá? Ha jól látom S-Video kell hozzá, aminek a másik vége kompozit, vagy S-video scart, vagy sima rf.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Rick4
félisten
válasz polaroi8d #56725 üzenetére
[link] Ha este 6-ig megrendeled az adatok kitöltésével, holnap jön, holnap után ki is szállítják, utánvét számlára érkezik kb 1 hét alatt, 1300Ft költséggel, ha nem utánvétes 990-ért elviszik.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lorcsi
veterán
válasz polaroi8d #56568 üzenetére
én is így látom, de szerintem ez a gsm boltok tulajdonsága
mint az autókereskedők..egy kalap -részemrőlha mást nem küldöm pestre..de első sorban helyben intézném el..ha lehetséges
lugosi:
kösz a tippet, megnézem, őket is[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
macilaci78
nagyúr
válasz polaroi8d #56556 üzenetére
Én az antikvarium.hu-hoz vittem be tankönyveket. Köszönik szépen a névtelen adományt, pénzt nem adnak érte, de kiküldik Erdélybe.
Ha sürgősen pénzért akarod tenni, akkor MÉH-telep. Ha ráér és van türelmed, akkor vatera.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
quailstorm
nagyúr
válasz polaroi8d #56352 üzenetére
Akkor velem van a baj, vagy a szinttel?
Kör-forgómozgás, Budó verseny, Mikola verseny, OKTV mond valamit?
Nekem is mérnökinfó a cél, de végül nem fizikából érettségizek, bár korrektül megy, csak még sokat be kéne fektetni.
Versenyek már 50%-ra sikerültek idén, csak ugye ez a vége. Azt közben nem is kömalozok...tavalyi OKTV utolsó feladatát, a forgókondenzátorosat is Mező írta, asszem valami 15 pontom lett a 20-ból
örült neki hogy azt legalább tudtuk -
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
válasz polaroi8d #29199 üzenetére
ROM Odinnal való visszarakásakor még a recoveryt is visszanyomta a gyárira Szóval,ha van gyári ROM-od,akkor csak pakold vissza vele,lehetőleg ugyanarra,mint ami van jelenleg.Lehet hogy a kijelződ kábele kimozdult és amiatt szenved
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mac Mini M2 - 16GB RAM - 256GB SSD - Apple Care: 2026.09.26.
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/