- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
58100 - 58001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 57901 57900 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
-
Rick4
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
-
pmheros
őstag
-
maláj
addikt
pestről Szegedre nem vánszorog le mostanság valaki ???

-
johnny82
őstag
Eladó Ace 3 LTE. Akit érdekel, privit küldjön.
Üdv!
-
Rick4
félisten
A webes Médiaklikk-en is HD-ben nézhetőek a közszolgálati TV-k (fent, Élő menüpont), tudtommal a Forma1 most a Petőfi TV sávban fog menni de az fizikailag az M2 programsávját használja szóval mivel az most is nézhető a Médiaklikken gondolom a Petőfi TV-t is lehet majd (holnaptól indul a csatorna).
Mondjuk a Forma1 lehet pont olyan program amihez nincs online közvetítési engedélyük és az pont nem látható. Ezt sajnos nem tudom.
Műholdon a keleti 9 fokon nyomták reggel HD-ben a duna HD európai változatán, és az FTA adó, vagyis bárki számára szabadon vehető gyakorlatilag egész európában. Ha a területi határokkal gond lenne, nem ment volna, máskor volt valami vetélkedő, ot tki volt írva, hogy nincs engedélyezve a külföldi sugárzás, most ez ment gond nélkül.
-
SirRasor
addikt
-
pepe091
MODERÁTOR
A webes Médiaklikk-en is HD-ben nézhetőek a közszolgálati TV-k (fent, Élő menüpont), tudtommal a Forma1 most a Petőfi TV sávban fog menni de az fizikailag az M2 programsávját használja szóval mivel az most is nézhető a Médiaklikken gondolom a Petőfi TV-t is lehet majd (holnaptól indul a csatorna).
Mondjuk a Forma1 lehet pont olyan program amihez nincs online közvetítési engedélyük és az pont nem látható. Ezt sajnos nem tudom.
A Dunán megy az F1, a Petőfin csak késő este az ismétlés megy.
-
DarkByte
addikt
Meg is van, kösz. Mondjuk közben találtam torrentet is, igaz, a komment norvég..

Nm.
Olyan őrületes minőséget ne várj tőle mert nem valami nagy bitsürűséggel tömörítik, de használható szerintem. -
FoxiestFox
félisten
Meg is van, kösz. Mondjuk közben találtam torrentet is, igaz, a komment norvég..

-
DarkByte
addikt
Egyikkel sem rendelkezem.
-
FoxiestFox
félisten
mindig TV droid, WinPhone, Win8.1
Egyikkel sem rendelkezem.
-
quailstorm
félisten
Nem tudjátok, hol lehetne megnézni normális minőségben az F1-et? Úgy gondoltam, mivel jó 10 éve nem követem, elkezdem a most induló idénnyel.
TV nem játszik, torrenten meg nem találtam még az időmérőt.mindig TV droid, WinPhone, Win8.1
-
FoxiestFox
félisten
Nem tudjátok, hol lehetne megnézni normális minőségben az F1-et? Úgy gondoltam, mivel jó 10 éve nem követem, elkezdem a most induló idénnyel.
TV nem játszik, torrenten meg nem találtam még az időmérőt. -
Rick4
félisten
Hoi!
1k-ért vett Blue mobile microSIM eladó mondjuk 1k-ért kezdésnek. Aktiválást elkezdtem, de még 4-5 nap, hogy megküldjék a papírokat és teljesen működjön. 600 huf lebeszélhető belőle.
NEM SZERETI A TELEFONOM

Tré-nek írtam, hogy engedélyezzék már, de nem fűzök hozzá sok reményt (független, de T-függő volt a telefon, tehát a Blue Miobile-os tiltólistájukon rajta van és levág a hálózatról)Kell valakinek?
Vaaaaagy cserélném a SGS3-amat gyári függetlenre

1K-ért eladod, valaki rosszalkodik (elég apróság is) és mindjárt téged fognak nyaggatni... Kell ez neked?
-
Rhino666
addikt
-
pepe091
MODERÁTOR
Ott van, SGS3 -> Samsung Galaxy S3, sötétkék. Android Revolution 52 HD van rajta, de elméletileg az nem befolyásolja. Feleségem S3 minijén meg dmod v6 van, de az gyári független volt és csont nélkül műxik a kártya. Lehet telefont cserélek vele és kész
Bár nekem meg pici az S3 mini...vagy azt elcserélem 
És tényleg. Nem vettem észre.

Ha hivatalosan náluk függetlenítetted, akkor tegyél panaszt a mtkapcsolat@telekom.hu -n.
Azt hittem olyan készülék, amit már ők alapból függetlenként árulnak, mert mostanában ez is gyakori, és meglepő módon már nem titkolják: a webshopban ha megnézel egy készüléket már van a tulajdonságoknál egy olyan mező, hogy független-e a készülék, és ebben az esetben jogosan lehetett volna panaszkodni. -
SirRasor
addikt
Ott van, SGS3 -> Samsung Galaxy S3, sötétkék. Android Revolution 52 HD van rajta, de elméletileg az nem befolyásolja. Feleségem S3 minijén meg dmod v6 van, de az gyári független volt és csont nélkül műxik a kártya. Lehet telefont cserélek vele és kész
Bár nekem meg pici az S3 mini...vagy azt elcserélem 
-
pepe091
MODERÁTOR
Hoi!
1k-ért vett Blue mobile microSIM eladó mondjuk 1k-ért kezdésnek. Aktiválást elkezdtem, de még 4-5 nap, hogy megküldjék a papírokat és teljesen működjön. 600 huf lebeszélhető belőle.
NEM SZERETI A TELEFONOM

Tré-nek írtam, hogy engedélyezzék már, de nem fűzök hozzá sok reményt (független, de T-függő volt a telefon, tehát a Blue Miobile-os tiltólistájukon rajta van és levág a hálózatról)Kell valakinek?

Milyen készülékről van szó?
-
SirRasor
addikt
Hoi!
NEM SZERETI A TELEFONOM

-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Nem kell poe, ez egy router, kell egy 220-as madzag amiről a tápot kapja, meg egy lan kábel. Illetve ha nincs fent áram, éls van olyan eszköz ami "leveszi a powert az ethernetről", akkor úgy is megoldható. Nekem is pont így van, kertes vályog, perpill 4 router van bedugva, ebből egyik ez az airlive a padláson. A yagival irányítani lehet, azzal kipróbáltam, a telefon még 150m távról is ment vele rendesen, de az otthoni egyenletes szóráshoz elég a saját antennája, az körsugárzóként viselkedik. Van egy spéci dél- amerikai firmware hozzá, ott a 400mW-ot is ki lehet választani, azzal elég jól szalad.
-
pmheros
őstag
-
macilaci78
nagyúr
-
lorcsi
veterán
-
HaZse
őstag
Ehhez irányított yagi antenna van, ami elég jól dolgozik, viszont kb 70 cm hosszú, 10 cm átmérőjű, és pontosan afelé kell nézzem, mint amerre a másik antenna van. Ez azonban neked nem fog 80 mbitet átvinni, nem erre való, az már a drágább kategória, de 20-30-cal ellennél te ingyen.
Viszont tudok másik eszközt, ami kisebb, tehát feltenni is sokkal egyszerűbb, egy poe-val toldott lan kábel kell neki kifelé, tehát odabent egy sima routerrel összedugod, és meg is vagy, és 1 km körüli távnál megy a 100 mbit fölötti tempó is, ha van tiszta rálátás. Tény, egyszer megveszed, onnantól nem ilyenért fizetsz.Ez az irányított yagis dolog megy POE-n? Nekem igazából a kertbe és a lakásba kellene. A wiufi-t a padlésra tenném. (Vályog+tégla a ház, így a wifi jel eléggé halovány)
-
Rhino666
addikt
QOTD: Milyen magas egy 2,5l-es PET palack?

-
Rick4
félisten
A megvalósíthatóságon komolyan elgondolkodtam. Ezzel szemben az otthoni 10/5-nek csúfolt ADSL.
Megfúrom az egyik utcai fa ablakkeret sarkát, a reklámtábla mellé kirögzítem az antennát, az álmennyezeten eldugom a technikát... Otthon meg úgyis az utcai szoba ablakánál van a gép.

Asszonnyal rászokunk a feliratos/eredeti nyelvű filmekre, otthonra összerakok egy NAS-t...Kár, hogy nyúl vagyok hozzá. 
Ehhez irányított yagi antenna van, ami elég jól dolgozik, viszont kb 70 cm hosszú, 10 cm átmérőjű, és pontosan afelé kell nézzem, mint amerre a másik antenna van. Ez azonban neked nem fog 80 mbitet átvinni, nem erre való, az már a drágább kategória, de 20-30-cal ellennél te ingyen.
Viszont tudok másik eszközt, ami kisebb, tehát feltenni is sokkal egyszerűbb, egy poe-val toldott lan kábel kell neki kifelé, tehát odabent egy sima routerrel összedugod, és meg is vagy, és 1 km körüli távnál megy a 100 mbit fölötti tempó is, ha van tiszta rálátás. Tény, egyszer megveszed, onnantól nem ilyenért fizetsz. -
Rick4
félisten
-
lorcsi
veterán
dunapatajon nincs valakinek ismerőse ?
-
macilaci78
nagyúr
Szerencsére csak ritkán van szükség a munkaidőn kívüli munkavégzésre. Lehetőség sem nagyon van rá, mert nincs olyan partner, aki munkaidőm után még dolgozna, így csak a meglévő anyagok simogatásával tudok foglalkozni, azt meg munkaidőre leszorítom.

-
lugosi
MODERÁTOR
Azt így is megoldom, ha akarom. Céges levezés is google alapú, szóval google drive és a legfontosabb dolgok szinkronizálva vannak.
És akar a halál, de néha muszáj.Nekem szinte nem is választható el, hogy mikor dolgozok meg mikor nem. Ezért állt rá rögtön az agyam erre a megoldásra.
-
macilaci78
nagyúr
Ilyet találtam, 2-3e Ft-ért de ha csak gumibak vagy valamilyen alátét-csavar megoldás lenne olcsóbban az jó lenne, hol találhatok ilyet (hardveraprót végigkerestem de nincs ilyesmi)?
Ilyenem nekem is van. Egy pisztoly orrú Mátyásért a Tied, ha megtalálom. + posta, mert BP-en van.
Ahogy elnézem, csak 1db HDD-d van, 5,25-ös helyed meg sok. Annak a HDD-nek szellőzés szempontjából mindegy, hova rakod.
De még az is megoldás, ha kidobod azt a keretet és egy sima szivacsos egéralátétre teszed rá a HDD-t.
-
macilaci78
nagyúr
-
hodigy
tag
-
lugosi
MODERÁTOR
A megvalósíthatóságon komolyan elgondolkodtam. Ezzel szemben az otthoni 10/5-nek csúfolt ADSL.
Megfúrom az egyik utcai fa ablakkeret sarkát, a reklámtábla mellé kirögzítem az antennát, az álmennyezeten eldugom a technikát... Otthon meg úgyis az utcai szoba ablakánál van a gép.

Asszonnyal rászokunk a feliratos/eredeti nyelvű filmekre, otthonra összerakok egy NAS-t...Kár, hogy nyúl vagyok hozzá. 
És ha megdumálod a munkahelyeddel? "Otthonról is tudnék dolgozni" varázsszó

-
macilaci78
nagyúr

-
stopperos
senior tag
A volt koleszomban, ahol rendszergazda voltam, 841 és 941-esek voltak. Egyik szoftvere sem bírta amikor rászabadultak a kollégisták, és átcseréltem openwrt-re. Sokkal stabilabb lett minden, és elég olcsón megúsztuk, hogy nem kellett irodai környezetbe szánt eszközöket venni.
-
Agyasima
őstag
-
hodigy
tag
Adott egy ilyen ház amiben alulra kerül a HDD. Tök jó minden de a HDD miatt berezeg az egész ház és nagyon zavaró. Mit javasolnátok, hogyan csökkentsem a rezgést a HDD rögzítésénél?

-
Rick4
félisten
Elgondolkodnék rajta...
Munkahelyem és lakásom között légvonalban van kb 400 méter.
Sorrendben: melóhely az épületben, amit láttál, sarki épület, benzinkút előtti üres placc, mellette üres telek, parkoló, vasúti töltés 2 pár vágánnyal, egy lépcsőháznyi társas ház.
A baj az, hogy a rálátás a vasúti sínek alatt kb 1 méterrel lehet.Akarjam lopni a munkahelyem netjét egy szett-párral?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért ezt ki kell tudni helyezni a megfelelő helyre, szerintem ott erre nincs igazán lehetőség...
-
Polemius
senior tag
Tud olyat, hogy mondjuk egy automatikusan frissülő adatbázis segítségével on the fly megfogja a reklámokat?
Nagyon hasznos lenne.. hiába van az embernek gyors nete, ha egyszer a megtekinteni kívánt oldalba ágyazott ezerféle felesleges reklám, plugin, script, stb elég alaposan lelassítja az oldalbetöltést.Outpost + Adblock kombináció elég hatékony.
Mindig rácsodálkozom ismerősöknél, hogy sok weboldal egészen máshogy néz ki náluk. Reklámokkal tele. -
macilaci78
nagyúr
Tud olyat, hogy mondjuk egy automatikusan frissülő adatbázis segítségével on the fly megfogja a reklámokat?
Nagyon hasznos lenne.. hiába van az embernek gyors nete, ha egyszer a megtekinteni kívánt oldalba ágyazott ezerféle felesleges reklám, plugin, script, stb elég alaposan lelassítja az oldalbetöltést.Nem csak a Te letöltési sebességeden múlik, hanem a másik oldal feltöltési sebességén is.
Egész pontosan bachatod a gigabitedet, ha egy betárcsázós net mögött van a honlap. -
FoxiestFox
félisten
Olyan szolgáltatásokat és hálózati konfigokat lehet beállítani, amiket gyárilag nem tud. Persze, ha neked nincs ilyesmire szükséged, akkor nem szempont számodra. Viszont szerintem, ha két router közül kell választani, akkor érdemes azt, amelyiknél van lehetőség más szoftvert is használni a gyárin kívül.
Olykor előfordul, hogy a gyári rendszer nem elég stabil, de openwrt-vel meg jól megy. Persze fordítva is megeshet, de az leginkább csak a nagyon új és még kiforratlan támogatású eszközöknél.
Saját példám az, hogy a szolgáltatói HGW vacak wifijű, és az ip címek osztását sem lehet rendesen beállítani rajta. Ráadásul sima modem módra sem átkapcsolható, így mindig nat-ol, tehát nem igazán lehet teljesen kiiktatni és lecserélni rendesebb routerre. DMZ nem játszik, mert a dupla natolásnak más kellemetlen mellékhatásai vannak.
Azt viszont könnyen meg tudtam oldani openwrt-vel, hogy a tplink access pointként legyen használva és a dhcp szolgáltatást is ő adja, de úgy hogy maga helyett a szolgáltatói eszközt reklámozza a kliensek felé. Így kiváltja a szolgáltatói eszköz hibás funkcióit és nem okoz más problémát sem.Másik példa: egyik ismerős nem akart fúrni faragni és kábelezni, a lakás hátsó felében viszont túl gyenge a térerő a csak wifis hálózatot ismerő médialejátszójának. A megoldás az volt, hogy egy wifi routert tett félútra, ami kliensként wifivel felcsatlakozik a rendes routerére és wifi access pointként pedig rá csatlakozik a médiajátszó. Így már elég gyors a hálózata, hogy folyamatos legyen a lejátszás.
Harmadik példa: volt hogy ki kellett próbálnunk egy programot, hogy képes -e működni a lehető legrosszabb nat-olós megoldások mögül. Az egy dolog, hogy a leírások és rfc-k alapján működni kellene, de a gyakorlati próba azért nem árt. Fogtunk három ilyen routert, bekonfiguráltuk őket és örültünk, mert tényleg jól működött a program.
De sokminden másra is jó lehet, speciális igényekre speciális megoldásokat lehet vele összehozni. Persze lehetne komolyabb eszközöket is venni, de otthonra jellemzően pont elég valami relative olcsó és openwrt képes eszköz is. Vannak más alternatív rendszerek is, de eddig leginkább ezt használtam.
Volt némi RouterOs ismerkedés is, de az konkrét helyen konkrét célfeladatokkal.Tud olyat, hogy mondjuk egy automatikusan frissülő adatbázis segítségével on the fly megfogja a reklámokat?
Nagyon hasznos lenne.. hiába van az embernek gyors nete, ha egyszer a megtekinteni kívánt oldalba ágyazott ezerféle felesleges reklám, plugin, script, stb elég alaposan lelassítja az oldalbetöltést. -
azbest
félisten
Olyan szolgáltatásokat és hálózati konfigokat lehet beállítani, amiket gyárilag nem tud. Persze, ha neked nincs ilyesmire szükséged, akkor nem szempont számodra. Viszont szerintem, ha két router közül kell választani, akkor érdemes azt, amelyiknél van lehetőség más szoftvert is használni a gyárin kívül.
Olykor előfordul, hogy a gyári rendszer nem elég stabil, de openwrt-vel meg jól megy. Persze fordítva is megeshet, de az leginkább csak a nagyon új és még kiforratlan támogatású eszközöknél.
Saját példám az, hogy a szolgáltatói HGW vacak wifijű, és az ip címek osztását sem lehet rendesen beállítani rajta. Ráadásul sima modem módra sem átkapcsolható, így mindig nat-ol, tehát nem igazán lehet teljesen kiiktatni és lecserélni rendesebb routerre. DMZ nem játszik, mert a dupla natolásnak más kellemetlen mellékhatásai vannak.
Azt viszont könnyen meg tudtam oldani openwrt-vel, hogy a tplink access pointként legyen használva és a dhcp szolgáltatást is ő adja, de úgy hogy maga helyett a szolgáltatói eszközt reklámozza a kliensek felé. Így kiváltja a szolgáltatói eszköz hibás funkcióit és nem okoz más problémát sem.Másik példa: egyik ismerős nem akart fúrni faragni és kábelezni, a lakás hátsó felében viszont túl gyenge a térerő a csak wifis hálózatot ismerő médialejátszójának. A megoldás az volt, hogy egy wifi routert tett félútra, ami kliensként wifivel felcsatlakozik a rendes routerére és wifi access pointként pedig rá csatlakozik a médiajátszó. Így már elég gyors a hálózata, hogy folyamatos legyen a lejátszás.
Harmadik példa: volt hogy ki kellett próbálnunk egy programot, hogy képes -e működni a lehető legrosszabb nat-olós megoldások mögül. Az egy dolog, hogy a leírások és rfc-k alapján működni kellene, de a gyakorlati próba azért nem árt. Fogtunk három ilyen routert, bekonfiguráltuk őket és örültünk, mert tényleg jól működött a program.
De sokminden másra is jó lehet, speciális igényekre speciális megoldásokat lehet vele összehozni. Persze lehetne komolyabb eszközöket is venni, de otthonra jellemzően pont elég valami relative olcsó és openwrt képes eszköz is. Vannak más alternatív rendszerek is, de eddig leginkább ezt használtam.
Volt némi RouterOs ismerkedés is, de az konkrét helyen konkrét célfeladatokkal. -
FoxiestFox
félisten
-
Rhino666
addikt
5 alatt van pár típus az Extreme Digitalban pl.
Nekem sem ártana amúgy egy, mégiscsak kellene a wifi.
Hat... Ez nem tartott sokaig.

-
johnny82
őstag
-
FoxiestFox
félisten
5 alatt van pár típus az Extreme Digitalban pl.
Nekem sem ártana amúgy egy, mégiscsak kellene a wifi.
-
CanibelZ
aktív tag
Ha lenne haználtan, akkor mondjuk 3k, de ha nincs, akkor 5-6 kb. Ezt én is nézegettem, ha az inviteles modembe be tudok lépni, akkor beállítani is be tudnám.
Rick4: Ha otthonra kéne, akkor jó volna, havertól stabilabb netet tudnék szerezni ezzel, mint a mostani szolgáltatóval.
-
FoxiestFox
félisten
Mindent blokkolnak a szűrők?

Megjavult.
Nem tudom, mi volt ez.És sajnos mostanában már reklámokat is látok, két oldalon is láttam ezt az oldal aljára telepedő, mindig látható, mozgóképes hányást.. elképesztő.. Adblockkal 4 lépésben sikerült letiltani, és a következő oldalon ismét ott volt.
Úgyhogy a Gamestartól és a cinestar.hu-tól érzékeny búcsút vettem. -
macilaci78
nagyúr
Elgondolkodnék rajta...
Munkahelyem és lakásom között légvonalban van kb 400 méter.
Sorrendben: melóhely az épületben, amit láttál, sarki épület, benzinkút előtti üres placc, mellette üres telek, parkoló, vasúti töltés 2 pár vágánnyal, egy lépcsőháznyi társas ház.
A baj az, hogy a rálátás a vasúti sínek alatt kb 1 méterrel lehet.Akarjam lopni a munkahelyem netjét egy szett-párral?
-
macilaci78
nagyúr
Nálatok működik a Youtube? Nálam egy videó sem tölt be, csak feketeség van a helyén.
Mindent blokkolnak a szűrők?

-
azbest
félisten
-
Rick4
félisten
Nálatok működik a Youtube? Nálam egy videó sem tölt be, csak feketeség van a helyén.
Itt is oké.
-
FIREBLADE78
addikt
Hiba az ön gépénél van
-
FoxiestFox
félisten
-
Rick4
félisten
Ezzel lőni is lehet a netet, de a router a saját antennájával egy egész házat is lefed, ott ahol eddig nem volt semmiféle térerő, most 4-5-ös lesz.
-
CanibelZ
aktív tag
Van valamelyikőtöknek eladó használt router? Egy olcsóbb darab is elég lenne, mert barátnőmék lakásában szeretném kibővíteni a wifi lefedettségét.
-
Rick4
félisten
Tudni kell különbséget tenni poénkodás és egrecéroztatás közt.

Naugye.

-
FIREBLADE78
addikt
-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
Exicom oldalán hol lehet webshopot böngészni? Rémlik mintha már sikerült volna kutakodnom benne, de most azt írja "szerkesztés alatt". Vagy ez sosem volt jó?

-
macilaci78
nagyúr
-
Polemius
senior tag
Van itt melegburkoló, aki PVC-vel dolgozik?
Vigyázz, mert mindjárt Rick4 jön a poénjaival.

-
macilaci78
nagyúr
Van itt melegburkoló, aki PVC-vel dolgozik?
-
macilaci78
nagyúr
A 10 napos továbbra is egész országra szól.
A megyei egész évre, de csak a megyehatáron belül és az azt övező első lehajtóig.Megyeiből kisebb pénzért össze lehet legózni éveset annak, aki évente többször megteszi az utat. Kevés megye + alkalomszerűen 10 napos (nyaralás pl) költséghatékony tud lenni éves szinten, de előfordulhat az is, hogy összességében az éves országos olcsóbb lett volna.
-
bolcsodal
addikt
1 db 10 naposat.
Hacsak nem gyakran jársz arra.
Azt hiszem 25e lenne megyei matricával*, egész évre. Abból kijön 5 db havi, vagy 8 db 10 napos matrica.
Szerk: ha autóra kérdezed.* Nem kell minden megyére, mert van ahol csak 1 le/feljáró van, így a 2 szomszédos matrica megléte esetén kihagyhatod.
Szerk sokadik:
megyeiautopalyamatrica.huEgyébként Győr-Sopronra sem kell megvenned, ha az első lehajtónál letérsz.
Bocs, rég voltam otthon..tehát akkor a megyei matrica opcionális? A korábbiakhoz hasonlóan egy 10 napos matricával igényeb lehet venni több megyén áthaladó autópályákat is?
OK...megtaláltam a választ.
-
Polemius
senior tag
Ha most Szeged-Győr-Bécs útvonalat akarnám bejárni milyen mennyi matricát kell vennem? Ez a honlapnak nevezett fos: [link] nem sokat segít a kérdés megválaszolásában.

Tehát minden megyén, amin áthaladok fizetnem kell...király...egy nyomi flash-alapú térképet azért felrakhattak volna a honlapra...
1 db 10 naposat.
Hacsak nem gyakran jársz arra.
Azt hiszem 25e lenne megyei matricával*, egész évre. Abból kijön 5 db havi, vagy 8 db 10 napos matrica.
Szerk: ha autóra kérdezed.* Nem kell minden megyére, mert van ahol csak 1 le/feljáró van, így a 2 szomszédos matrica megléte esetén kihagyhatod.
Szerk sokadik:
megyeiautopalyamatrica.huEgyébként Győr-Sopronra sem kell megvenned, ha az első lehajtónál letérsz.
-
bolcsodal
addikt
Ha most Szeged-Győr-Bécs útvonalat akarnám bejárni milyen mennyi matricát kell vennem? Ez a honlapnak nevezett fos: [link] nem sokat segít a kérdés megválaszolásában.

Tehát minden megyén, amin áthaladok fizetnem kell...király...egy nyomi flash-alapú térképet azért felrakhattak volna a honlapra...
-
HaZse
őstag
-
Agyasima
őstag
Szegeden hol kapok Elf motorolajat? (10w60)
Bár választ nem tudok, de mire kell 10W60-as olaj? A 60-as viszkozitás nem épp hétköznapi felhasználásra való.

-
tisn
veterán
formula3000-tol szoktam rendelni (elf 5w30-at)
olcso es eredeti
-
fecus
őstag
Tündéknél.
Kiszel Tündénél
-
proper
őstag
csak elf jó?
nem olcsó oil ez

-
lugosi
MODERÁTOR
Tündéknél.

-
macilaci78
nagyúr
Tündéknél.
-
FIREBLADE78
addikt
-
szumoo
senior tag
Ha már így feljött szóba a memória:
- 1db (működő) olcsósított 1GB-os DDR2-es noti ramra én is vevő lennék.
Sz.
-
stopperos
senior tag
-
Rick4
félisten
-
Attix82
addikt
1 GB ddr2-es memória (ák) ha van esetleg valakinek eladó az jelezzen privibe. Köszi.
-
quailstorm
félisten
én szilikonzsírral kentem meg, ha ez segít
-
lugosi
MODERÁTOR
még a fej sínje szokott elkoszolódni, akkor már nagy a súrlódási együtthatója
de akkor már kattog is
amúgy alkoholos fültisztító, vagy olvasócsereAz alkoholos fültisztító is megvolt. Ezt a sín dolgot még nem próbáltam, de szerintem hétvégén megpróbálom, köszi.
-
quailstorm
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
Tisztító CD esetleg?
Ezeken és a hasonlókon már túl vagyok sajnos.
-
macilaci78
nagyúr
Tisztító CD esetleg?
-
lugosi
MODERÁTOR
Ha találsz Szegeden valakit, aki Ps2-t szervizel, írd már be, a full eredeti gyári lemezeimet nem olvassa a konzolom. Azaz 8-ból talán 1-et, valami tisztítás kéne neki esetleg?
-
zeg
őstag
PS2 konzolt kellene hardveresen 'okosítani' SCPH-39004, erre keresek hozzáértő, tapasztalt embert

Árban megegyezünk. -
Gergello
addikt
-
proper
őstag
-
nap
addikt
Ott van kávé?
Ott van hely 10 fő számára leülni és játszani?
Ott van egyáltalán ügyfél által használható mosdó?
Ott van vendégmarasztaló modorú eladó?Időnként ott suhanok el lőtte, néha beugrok egy-két apróságért. Múltkor láttam ott egy nagyobb társaságot játszani. Ebből gondoltam hogy talán megfelel a követelményeknek.
Hogy a kérdéseidre is válaszoljak:
Nem tudom.
Van.
Nem tudom.
Nem tudom. -
Digital
addikt
-
Rick4
félisten
-
Polemius
senior tag
-
stopperos
senior tag
-
Rick4
félisten
-
HaZse
őstag
Dehogynem.
Elkerekezik az állomásig, lezárja, vonatozik egyet (közben becsajozik), majd ketten tolják hazafele a kerékpárt.

Ui.: Szerencsére már 10 éve nem kell ilyenekkel foglalkoznom.

Új hozzászólás Aktív témák
-
58100 - 58001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 57901 57900 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.Skill Trident Z RGB 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 283 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen 9 8945HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)