Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
80100 - 80001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted_Beneky
senior tag
Egy kis kiegészítés: a redőnyös bolt, (ha valakinek még szüksége lenne rá) most a Csongrádi sgt 47-el kb. szembe az 56 szám környékén van, a fényképen szereplő műanyag zsanér 800Ft/db árban kapható ott. A netes ára 460ft/db+szállítási költség.
@johnny82: Az enyémnél is

-
johnny82
őstag
-
ritkaság
aktív tag
Kösz a válaszokat.
Én is ajándékba viszem. A Fasor lesz akkor a befutó. -
Agyasima
őstag
-
ShadowX
őstag
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Két Lecsó? Anna kút.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet Szegeden a legfinomabb pacalt enni?

-
nap
addikt
Ha nincs a jogsimba a lencse bevezetve ( kód) csak a szemü és közben lencsére váltottam ( mert sisak alat macerás + kényelmetlen is a szemüveg) akkor mennyire b@sztatnak a rendőrök emiatt?
Ha be akarom írtani a jogsimba az = egy előrehozott orvosi alkalmasságival + másik jogsi kállításával ( annak költségeivel egyetemben) ?Ha a jogsidon szemüveg nélküli kép van, akkor kisebb eséllyel fog macerálni a szemüveg miatt.
-
Polemius
senior tag
Motorozok én is 20 éve, majd 30 éve vagyok szemüveges, kontaktlencsét viszont nem bírom. Tudom, milyen.
Öcsém ment 160-nal is, mielőtt kiderült, hogy -1,5D mindkét szeme, nekem -3D és volán mögé nem mernék ülni, parkolni nem látok a tükörben, táblákat nem látom, de ismerős úton végszükség esetén el tudnék menni.
Az aktuális orvosi vizsgálat szerinti kódok kerülnek a jogsiba. Természetesen ki lehet vetetni, lehetett akár szemműtéted is.
Polemius: ha nálad van a szemüveg is - gondolom, pont ezt nem akarja magával hurcolni.
hagytak helyet a szemüveg szárának, így nem nyomja a fejed. - nem találkoztam még olyan sisakkal, amelyikben nyomna a szemüveg, de olyannal sem, amit szemüvegre fel lehetne venni és fül alatt is véd.
Ilyet használok, fel- és levételnél sem lehet rajtam szemüveg.Nem olvastam most vissza, de úgy értettem, nem a magával hordást, hanem a fel-le macerát kerülné el, illetve a kényelmetlenséget.
Ha téged nem is nyom a szára, őt lehet, hogy igen.
Nyilván normál (full) sisakot nem szemüvegre veszed fel, hanem felveszed, aztán szemüveg.
Viszont ilyenből van nem egy aminél megtalálható az említett előkészítés, hogy kényelmesen elférjen a szár.De szemüveg mellett továbbra is a felhajtható lehet a legjobb megoldás, olyat fel lehet venni szemüvegre, és véd is. Bár árban fentebb lesz, azonos minőség mellett.
Az ellen viszont nem tudom van-e megoldás, ha melegben a szemüveg mögötti szauna zavar valakit. Én ezért nem veszek a sisak alá napszemüveget. Na meg mert árnyékosabb részre érve is látni akarom mi van előttem.

-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
makói illetőségű helpet kérhetek?

-
macilaci78
nagyúr
A pótszeműveg kötelező meglétét is kóddal beírják a jogsiba. ha nincs benne, akkor nem kérheti a pótszemüveg bemutatását. Nekem pl nincs benne, így nem követelheti tőlem. Annyira gyenge kell és abból is csak az egyik szememre,( a másik nullás) hogy gyakorlatilag jól látok vezetni akár szemüveg nélkül is, de a tábla alsó sorát az egyik szememmel nem láttam jól olvasni . Ez van. Emiatt bekerült a jogsiba, de arra az egy szememre teszek inkabb lencsét sisak alatt. Ha megállítamak, nem látja a sisakban hogy van e rajtam szemüveg, belső beépitett napvédő van, le van az is csukva és gyakorlatilag az arcom sem látja. A sisakot viszont csak ugy lehet levenni hogy előbb a szemüveget le kell venni levenni , utána a sisakot, majd szemüveget ujra feltenni. Eközben a zsebemből már kiügyeskedhetem és a sisak levételát követően felteszek egy szemüveget..ha nem figyel észre sem veszi .. De ezen tulmenően sem jo sisak alatt viselni, mert engem zavar. Ma megkértdezem a dokit, mi ennek a módja, kell e szemésztől is papir a lencsére vagy csak csak berakom ,és jól látom a táblát és akkor ennyi..max akkor ujraérvényesítetetm ..sosincs rajtam sisak alatt ( nem veszélyeztetek senkit, magamat sem, mert látok, akár lencse nélkül is) de a szemű kód ott van és kötekedés, meg a büntetés lehetősége egy igazoltatás során
Motorozok én is 20 éve, majd 30 éve vagyok szemüveges, kontaktlencsét viszont nem bírom. Tudom, milyen.
Öcsém ment 160-nal is, mielőtt kiderült, hogy -1,5D mindkét szeme, nekem -3D és volán mögé nem mernék ülni, parkolni nem látok a tükörben, táblákat nem látom, de ismerős úton végszükség esetén el tudnék menni.
Az aktuális orvosi vizsgálat szerinti kódok kerülnek a jogsiba. Természetesen ki lehet vetetni, lehetett akár szemműtéted is.
Polemius: ha nálad van a szemüveg is - gondolom, pont ezt nem akarja magával hurcolni.
hagytak helyet a szemüveg szárának, így nem nyomja a fejed. - nem találkoztam még olyan sisakkal, amelyikben nyomna a szemüveg, de olyannal sem, amit szemüvegre fel lehetne venni és fül alatt is véd.
Ilyet használok, fel- és levételnél sem lehet rajtam szemüveg. -
Polemius
senior tag
A pótszeműveg kötelező meglétét is kóddal beírják a jogsiba. ha nincs benne, akkor nem kérheti a pótszemüveg bemutatását. Nekem pl nincs benne, így nem követelheti tőlem. Annyira gyenge kell és abból is csak az egyik szememre,( a másik nullás) hogy gyakorlatilag jól látok vezetni akár szemüveg nélkül is, de a tábla alsó sorát az egyik szememmel nem láttam jól olvasni . Ez van. Emiatt bekerült a jogsiba, de arra az egy szememre teszek inkabb lencsét sisak alatt. Ha megállítamak, nem látja a sisakban hogy van e rajtam szemüveg, belső beépitett napvédő van, le van az is csukva és gyakorlatilag az arcom sem látja. A sisakot viszont csak ugy lehet levenni hogy előbb a szemüveget le kell venni levenni , utána a sisakot, majd szemüveget ujra feltenni. Eközben a zsebemből már kiügyeskedhetem és a sisak levételát követően felteszek egy szemüveget..ha nem figyel észre sem veszi .. De ezen tulmenően sem jo sisak alatt viselni, mert engem zavar. Ma megkértdezem a dokit, mi ennek a módja, kell e szemésztől is papir a lencsére vagy csak csak berakom ,és jól látom a táblát és akkor ennyi..max akkor ujraérvényesítetetm ..sosincs rajtam sisak alatt ( nem veszélyeztetek senkit, magamat sem, mert látok, akár lencse nélkül is) de a szemű kód ott van és kötekedés, meg a büntetés lehetősége egy igazoltatás során
Nem tudom, hogy ki lehet-e töröltetni jogsi váltáskor a kódot, ha az aktuális orvosin szemüveg nélkül is jól olvasol, vagy szemésztől van papírod, hogy nem volt problémád. De valami módon csak töröltethető.
És hogyan lehet, hogy jól olvasod a táblát a dokinál?
- Pl rajtad van a kontaktlencse, de a dokinak elfelejted mondani, vagy ő elfelejti ezt.
- Magától is javulhat, főleg ha + dioptria volt.
- Szemműtét. Lézerrel gyorsan megvan, bár nem tudom nagyon kis eltérést is korrigálnak-e.Egyébként szerintem normális rendőr ebbe nem köt bele, pláne ha nálad van a szemüveg is, és egyébként minden rendben. Vagy nem kell hagyni, hogy megállítsanak.

Másik megoldás lehet a sisak cseréje. Vannak amelyekben eleve hagytak helyet a szemüveg szárának, így nem nyomja a fejed.
És/vagy felhajtható sisak, úgy kevésbé körülményes a fel- és levétel.(Motorral még sosem állítottak meg, és vagy 10 éve egyébként sem. Lehet, hogy leszoktak a random megállítgatásról a kékek?)
-
veze
őstag
Szemüveges vagyok, anno még úgy tanultama kreszt, hogy pótszemüveg is legyen nálam, akkor is, ha kontaktlencsét hordok. Ha ez nem változott, akkor talál rajtad fogást. Párszor már igazoltattak, a szemüveg sosem volt téma.
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Ha nincs a jogsimba a lencse bevezetve ( kód) csak a szemü és közben lencsére váltottam ( mert sisak alat macerás + kényelmetlen is a szemüveg) akkor mennyire b@sztatnak a rendőrök emiatt?
Ha be akarom írtani a jogsimba az = egy előrehozott orvosi alkalmasságival + másik jogsi kállításával ( annak költségeivel egyetemben) ?Szemüveges vagyok, anno még úgy tanultama kreszt, hogy pótszemüveg is legyen nálam, akkor is, ha kontaktlencsét hordok. Ha ez nem változott, akkor talál rajtad fogást. Párszor már igazoltattak, a szemüveg sosem volt téma.
-
kraftxld
félisten
-
Jinxb1rd
addikt
-
pulutodurumo
őstag
Az nem tudom hogy milyen, de most nyílt (nyílik?) a Csongrádi sgt. és a Nagy krt. sarkán az állatpatika helyén egy étterem.
-
kraftxld
félisten
-
Jinxb1rd
addikt
-
kraftxld
félisten
Én legutoljára az Aradi Kisvendéglőbe vittem Szőregen. Nagyon jó a kaja, igazi hangulatos kiskocsma, a gyerekek billiárdoztak, eldumáltunk a helyi arcokkal, olcsó, kedves pultos, nekünk nagyon bejött

-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami újonnan nyílt étteremről, ahová évforduló alkalmából vihetném a barátnőmet? Több tipp is nyugodtan jöhet, az se baj, ha a kaja nem 10k / fő

-
veze
őstag
Ha be akarom írtani a jogsimba az = egy előrehozott orvosi alkalmasságival + másik jogsi kállításával ( annak költségeivel egyetemben) ? -
Rick4
félisten
Mert úgy gondoltam, ma nincs kedvem dolgozni, és elmentem a gyulai várfürdőbe az asszonnyal wellnessezni. 10-kor még ágyban voltam, utána indultunk, jót kajáltunk, fürödtünk, napoztunk, most értünk haza, mivel én eddig se sajnáltam magam, hanem a dolgomat csináltam, nem hiszem, hogy ma más lenne mint tegnap, minden rendben van, nincs itt semmi különleges.
Gondolom az, aki eddig rosszul volt, nem ment jól a sora, és emiatt változást akart, végre észhez tért, reggel magán kezdte a változást, és ma már jobban dolgozik, odafigyel magára, netán nekifogott új szakmát tanulni, vagy a jelenlegiben jobban odatenni magát.
-
csoszogi
tag
volt egy felmérés az USA-ban. 10-15% gondolja még úgy, hogy a Föld körül kering minden..
forrást nem teszek be, lehet több vagy kevesebb, de utána lehet nézni.
Másrészt ez kb olyan, mint amikor szabásmintán próbáltak útbaigazítást kérni. Az vicces volt, de ugyanaz, hogy-hogy nem tűnt fel hogy nem egy térkép, nincs utcanév stb.....
No meg a neokreacionisták..
azok se semmik. A dínokon lovagoltunk..igaz abban van egy marék vallásosság is, de akkor is. -
Ted_Beneky
senior tag
-
CanibelZ
aktív tag
-
Krogoth
senior tag
-
Lehiñito
senior tag
Tudtam, hogy valami Zsanett, köszi

Pedig jó volna ilyen, mert a másik kettő nem tört el, de legfeljebb 3-at veszek belőle, nem lehet túl drága.Hali.
A csongrádi sgt. 47 szám alatt van egy redöny, reluxa kereskedés.
Ott nézd meg, hátha találsz ugyan ilyet. -
Ted_Beneky
senior tag
Tudtam, hogy valami Zsanett, köszi

Pedig jó volna ilyen, mert a másik kettő nem tört el, de legfeljebb 3-at veszek belőle, nem lehet túl drága. -
pilóta
nagyúr
Eltört a szúnyoghálós ajtónyitó izém. Mi lehet a hivatalos neve és Szegeden melyik boltban találok ilyet?
Zsanér a hivatalos neve, és bármelyik barkácsmultinál, vagy szerelvényboltban.
Valszeg pont ilyet nem fogsz kapni, de a lényeg, hogy kb. ekkora legyen, és kell neki új lukakat fúrni. -
Ted_Beneky
senior tag
-
tisn
veterán
A korrupció az, amiből kihagynak. De hogy engem senki sem szeret, az fáj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Puszi

-
ShadowX
őstag
-
kraftxld
félisten
-
ShadowX
őstag
-
Cyrin
addikt
-
macilaci78
nagyúr
-
ShadowX
őstag
-
SirRasor
addikt
-
ShadowX
őstag
Nagy a csönd tegnap óta fiúk/lányok...ennél még egy átlag hétköznap is jobban pörög a topic...
-
Ted_Beneky
senior tag
Délelőtt voltam, 20 perces sor volt, sok családos mondta, hogy még ez ebédkészítés/ebéd előtt le akarták tudni az egészet, ráadásul gyönyörűen sütött a nap

-
Rimuru
veterán
Nekem negyed ennyi ido alatt megvolt atjelentkezettkent, es amikor vegeztem mar kissebb volt a sor mint erkezesemkor.
-
sss
őstag
Én kb. egy órát álltam a sorban. Alapból nem voltak sokan, de volt egy külön sor a magamfajta átjelentkezőknek... el sem láttam a végéig.
De ahhoz képest jól haladt a sor. -
Ted_Beneky
senior tag

-
kraftxld
félisten
Csájnában mindig rengetegen vannak mindenhol

Az elején még mi is optimisták voltunk a metrón Guangzhou-ban
Hatalmas tömeg a peronon, nem fértünk fel 2 gyerekkel, babakocsival. Mondom várjunk, majd a következő, úgyis csak 2 perc múlva jön. Addigra nem megint tele lett a peron 
Nagy lendület, be a tömegbe, ugrottak is szétfele
-
Ted_Beneky
senior tag
Csájnában mindig rengetegen vannak mindenhol

-
Rawulf
őstag
Én már le is adtam a voksomat és feltűnően többen mentek el már szavazni, mint azelőtt bármikor... sőt, mögöttem jó páran érkeztek a szavazóhelyiségbe és így sor alakult ki, amit eddig még sosem tapasztaltam ott egyik szavazásnál sem.
-
Agyasima
őstag
Én ismerek Emőkéket és Gáborokat is.
Nézzétek meg a videókat és menjetek szavazni!
-
csoszogi
tag
en zaras elott mentem. tok jo fejek voltak..
vihorasztak az elrontott kepeken... gyerekekkel mi foglaltunk idopontot, igaz az szemelyi volt. azt hiszem a jogsit a Rákóczi téri korm. ablakban vehettem csak át. Úgy rémlik...és van jeltolmácsos ablak is -
4ron
senior tag
-
Rick4
félisten
-
Cyrin
addikt
-
4ron
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy a Rókusi Tescoban lévő Kormányablakban lehet-e lakcímet bejelenteni? Időpontot nem tudok online foglalni.
-
Gergello
addikt
Ma csak maszek fogászati ügyelet van vagy melyik a tb-s ? köszi
-
Gergello
addikt
-
Rick4
félisten
A 35K helyi, és az tréleres szállítás háztól házig, az újkígyósi az autómentő bérlési lehetőség volt.
-
Gergello
addikt
A húzó autó tömegén múlik, fizikailag el tudod-e húzni, egyébként a kutya nem fog megállítani, simán mész a pályán 80 helyett 92-93-mal, hogy a kamionoknak ne kelljen rád másznia, és nem gizdáskodsz az s mercisekkel, gyakorlatilag semmi se történhet. Az E kategóriának kizárólag akkor lesz jelentősége, ha megállítanak, de erre nincs kapacitás, persze elvi kérdés, belekezd-e az ember néhány ezresért ilyesmibe, ha nem, baráti áron, 35-ért tudok oda autómentőst.
A legjobb az lenne, ha az az ember, akihez ez az autó kerül, jönne le érte, Pesten bérel 1 napra kb 9-10K-ért egy autómentőt, (abban a pályamatrica ára is benne van) ami ezt az autót nevetve, tömeg szempontjából is szabályosan, B-vel vezetve is elviszi, viszont Szeged ilyen szempontból is érdekes, nem tudsz autómentőt bérelni. Mi múlt nyáron végigtelefonáltunk mindenkit, de ahogy sejthető volt, semmi eredménye nem lett, Újkígyóson tudtam autómentőt bérelni.Koszi az infokat. Az auto biztos birna 2t sajattomeg, 2t horog, 2.5tdi. Kockaztatni nem akarok, abbol mar eleg. En hozok le autot azert kell ez a paritas. A 35k az nagyon jo azaz ujkigyosi??
-
Rick4
félisten
A húzó autó tömegén múlik, fizikailag el tudod-e húzni, egyébként a kutya nem fog megállítani, simán mész a pályán 80 helyett 92-93-mal, hogy a kamionoknak ne kelljen rád másznia, és nem gizdáskodsz az s mercisekkel, gyakorlatilag semmi se történhet. Az E kategóriának kizárólag akkor lesz jelentősége, ha megállítanak, de erre nincs kapacitás, persze elvi kérdés, belekezd-e az ember néhány ezresért ilyesmibe, ha nem, baráti áron, 35-ért tudok oda autómentőst.
A legjobb az lenne, ha az az ember, akihez ez az autó kerül, jönne le érte, Pesten bérel 1 napra kb 9-10K-ért egy autómentőt, (abban a pályamatrica ára is benne van) ami ezt az autót nevetve, tömeg szempontjából is szabályosan, B-vel vezetve is elviszi, viszont Szeged ilyen szempontból is érdekes, nem tudsz autómentőt bérelni. Mi múlt nyáron végigtelefonáltunk mindenkit, de ahogy sejthető volt, semmi eredménye nem lett, Újkígyóson tudtam autómentőt bérelni. -
Gergello
addikt
Ha van vonóhorgos autó, megfelelő futót már lehet bérelni a Fő fasoron.
Csak B jogsival nem lehet ilyen nagyot húzni már. Spanim sincs, meg gyakorlatom se.
-
macilaci78
nagyúr
-
Gergello
addikt
Traileres / utánfutás autószállításban tud valaki segíteni ?
Szeged - Pest (XXI) - Szeged paritással. Nem lábon. Jövőhét. 1100 kg. -
vizslakutya
senior tag
-
SharpSA
veterán
-
nap
addikt
-
SharpSA
veterán
Tudja valaki miért vették le a csongrádi úti vasúti átjáróban a lámpákat és raktak csak táblákat a helyükre? Nem jár arra vonat?
-
fero02
nagyúr
Sziasztok,
ami Mezőtúr és Szarvas között van alsóbbrendű út az milyen? A google nem ajánlotta fel, helyette azt mondja, hogy kerüljek majd Gyomaendrőd felé.A Mezőtúr-Szarvas közötti úton egy picit van kevesebb rossz út, mint ha Gyoma fele mész. Azon az útvonalon Szarvas és Gyoma közt elég kaka az út a télen született kátyúk miatt, viszont Gyomától Mezőtúrig fasza. Pont ma (is) voltam arra. Ellenben a komp az elmúlt években drágult, így valóba 3-4 fő esetén jobban megéri Gyoma felé menni, még ha kacsázni is kell a gödrök miatt.
Itt a komp menetrendet meg tudod nézni, ha a jövőben is erre lenne utad.
-
Speeedfire
félisten
-
Rick4
félisten
Nem kirándulás a célom. A-B távolság megtétele gyorsan.

Ha mégis a komppal áthajózáson törnéd a fejed, és most péntek- szombat- vasárnap mennél, ne tedd, a vonuló árhullám miatt szünetelni fog a kompközlekedés.
-
nap
addikt

Akkor a helikopter a jó választás.

-
Speeedfire
félisten

-
Rick4
félisten
-
martonx
veterán
Az út maga annyira alsóbbrendű, hogy négyszámjegyű út, se felezővonal, se útkarók a szélén, de a fő baj, hogy van rajta egy kompátkelő is, valószínű ez nem volt bepipálva, ezért mondta Gyomaendrőd felé. A komp maga amúgyis csak 30.-a óta üzemel újra, tehát ősszel, télen, tavasszal egyáltalán nincs kompközlekedés, de ha 3-4 ember van az autóban, már olcsóbb kerülni Endrőd felé, ha meg nyár van, a nagyobb forgalom miatt valószínű gyorsabb is.
Gyerekekkel, ha kirándulásként megy az ember mondjuk a szarvasi arborétumba (ami tök jó program!), akkor csakis a komp felé szoktunk menni

-
nap
addikt
Köszi a kimerítő választ, akkor marad Gyomaendrőd.

Tavaly voltam arra. Nem volt szar az út, nem volt nagy forgalom, és a kompozás is külön élmény volt.

-
Speeedfire
félisten
Az út maga annyira alsóbbrendű, hogy négyszámjegyű út, se felezővonal, se útkarók a szélén, de a fő baj, hogy van rajta egy kompátkelő is, valószínű ez nem volt bepipálva, ezért mondta Gyomaendrőd felé. A komp maga amúgyis csak 30.-a óta üzemel újra, tehát ősszel, télen, tavasszal egyáltalán nincs kompközlekedés, de ha 3-4 ember van az autóban, már olcsóbb kerülni Endrőd felé, ha meg nyár van, a nagyobb forgalom miatt valószínű gyorsabb is.
Köszi a kimerítő választ, akkor marad Gyomaendrőd.

-
Rick4
félisten
Sziasztok,
ami Mezőtúr és Szarvas között van alsóbbrendű út az milyen? A google nem ajánlotta fel, helyette azt mondja, hogy kerüljek majd Gyomaendrőd felé.Az út maga annyira alsóbbrendű, hogy négyszámjegyű út, se felezővonal, se útkarók a szélén, de a fő baj, hogy van rajta egy kompátkelő is, valószínű ez nem volt bepipálva, ezért mondta Gyomaendrőd felé. A komp maga amúgyis csak 30.-a óta üzemel újra, tehát ősszel, télen, tavasszal egyáltalán nincs kompközlekedés, de ha 3-4 ember van az autóban, már olcsóbb kerülni Endrőd felé, ha meg nyár van, a nagyobb forgalom miatt valószínű gyorsabb is.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
ami Mezőtúr és Szarvas között van alsóbbrendű út az milyen? A google nem ajánlotta fel, helyette azt mondja, hogy kerüljek majd Gyomaendrőd felé. -
martonx
veterán
No, ezt a kézi fűrészt egyik hétvégén lehet, hogy elkérném. Egy ennél kisebbel dolgoztunk a fiammal ősszel felváltva, azzal nagyon megszenvedtünk. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel mennyivel lesz könnyebb, plusz párhuzamosan fogjuk tudni csinálni.
-
csoszogi
tag
-
martonx
veterán
-
totya694
őstag
-
pilóta
nagyúr
-
martonx
veterán
-
pilóta
nagyúr
-
Agyasima
őstag
-
tisn
veterán
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
tisn
veterán
57k 70cm tv az mmben sporolos olvtasunknak
-
martonx
veterán
Ha csak kar vastagságú, ahhoz minek fűrész? Csak egy tőke kell, meg egy éles balta...Nagyja gallyat lecsapkodni, aztán meg a vastagját aprítani. Ráadásul az orgona nem is kemény.
Az akác sokkal de sokkal mókásabb..
Lehet meg kell élezned a fűrészedet, nem bonyolult.Hulladékudvar? Lomtalanítás? [link]
Ebből csak a tőke, meg a balta hiányzik

Köszi a hulladékudvaros tippeket mindenkinek, mihelyst sikerül összeaprítanom, el fogom szállítani!
-
pulutodurumo
őstag
Aztán az ilyenek miatt (mert ráadásul jellemzően ők a legnagyobb hangúak) megy a magyarok általánosítása, hogy senkinek nem jó semmi.
Közben egy hozzám hasonlóan csendes többség meg tök jól elvan, és boldogul.Erről jut eszembe, egészen véletlenül nincs valakinek kölcsönbe egy (akár csak elektromos) láncfűrésze? Egy rakás túlnőtt orgona bokrot (na jó ezek már majdnem fák voltak) erősen megfűrészeltünk a fiammal tavaly ősszel, csak már ideje lenne eltüntetni a félrehúzott kar vastagságú ágakat. Emlékezve hogy hogy megszenvedtünk a kézi fűrészeléssel, valahogy nem akaródzik kézzel 40 centis darabokra felfűrészelni a 2-3 méteres ágakat.
Az ilyen bio hulladékot amúgy hol lehet leadni? Valakinek nem kell tüzifának?Ha jól emlékszem, a nagy szeméttelepen ingyenes a zöldhulladék leadása.
-
csoszogi
tag
Aztán az ilyenek miatt (mert ráadásul jellemzően ők a legnagyobb hangúak) megy a magyarok általánosítása, hogy senkinek nem jó semmi.
Közben egy hozzám hasonlóan csendes többség meg tök jól elvan, és boldogul.Erről jut eszembe, egészen véletlenül nincs valakinek kölcsönbe egy (akár csak elektromos) láncfűrésze? Egy rakás túlnőtt orgona bokrot (na jó ezek már majdnem fák voltak) erősen megfűrészeltünk a fiammal tavaly ősszel, csak már ideje lenne eltüntetni a félrehúzott kar vastagságú ágakat. Emlékezve hogy hogy megszenvedtünk a kézi fűrészeléssel, valahogy nem akaródzik kézzel 40 centis darabokra felfűrészelni a 2-3 méteres ágakat.
Az ilyen bio hulladékot amúgy hol lehet leadni? Valakinek nem kell tüzifának?Ha csak kar vastagságú, ahhoz minek fűrész? Csak egy tőke kell, meg egy éles balta...Nagyja gallyat lecsapkodni, aztán meg a vastagját aprítani. Ráadásul az orgona nem is kemény.
Lehet meg kell élezned a fűrészedet, nem bonyolult.Hulladékudvar? Lomtalanítás? [link]
-
martonx
veterán
Az ilyen bio hulladékot amúgy hol lehet leadni? Valakinek nem kell tüzifának? -
macilaci78
nagyúr
-
kraftxld
félisten
Tán a kedves nekem minden rossz, nem csinálok semmit, de a cuccot tizedáron akarom kollegát akarod blokkolni?

-
tucsok.
senior tag
Szegedi Honda márkaszervizben van valakinek ismerőse? Kontaktus lenne szükségem. Akinek van kérem írjon privit, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
80100 - 80001
102296 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Projektor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- "ÚJ" RITKA MINT A FEHÉR HOLLÓ" MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X (GARANCIA 3 ÉVIG)
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Én is ajándékba viszem. A Fasor lesz akkor a befutó.

Elhiszem, hogy jó, de na.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)