Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
UE32F6200AW tip tv-m van ,kérdésem az lenne ,hogy pc-vel milyen módokon lehet megosztani a filmeket ?
Win media playerrel próbáltam megosztani a filmeket de a tv nem látja ?
Csak valami + progival lehet vagy van valami egyszerűbb is?
Köszi. -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Smart TV 2.0 -nél az alkalmazások másnál is ilyen hülyén vannak, a kezdőlapon megjelenik pár alkalmazás mondjuk 10 ,de van egy csomó üres hely és a további alkalmazásokban van a többi ???
Miért nem jelenik meg egyből az elején az egész ha van egy csomó üres hely?
Kipróbáltam UK régióval ott meg jó minden csak ugye ott nincsenek a magyar alkalmazások
Amúgy UE32F6200AW tv. -
vigyori78
őstag
válasz Markizmark #54737 üzenetére
Megosztanád,hogyan?
Köszi. -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy a gyári beépített böngésző az másnak is ilyen lassú?
Lassan tölti az oldalakat a flash tartalom ami az oldalakon van akad nagyon ...
Más böngészőt lehet felrakni?
A másik:
Csak a gyári távirányítóval ilyen lassú pl.:böngészőben amikor írok vagy mozgatom az egeret...
Ha kötök rá egy vezeték nélküli bill+egeret azzal gyorsabban reagál a dolgokra?/ F6200 /
Köszi.
-
vigyori78
őstag
válasz kaboska #58123 üzenetére
Apósom pc-jét most cseréltem le az kb 20 éves gép de a power led és a hdd led még működik rajta.
A fehér fényű LED izzóknak körülbelül 15.000 és 25.000 óra az élettartama.
Itt az élettartam azt jelenti,hogy 100%-os a fényerő,25.000 óra után már veszíthet a fényerejéből.
50.000 üzemóra után is világit de lehet már csak 80%-os fényerővel. -
vigyori78
őstag
A kérdésem az lenne,hogyha allshare vagy samsung link-en játszom le filmeket az mindig az eredeti felbontásban játsza le?
-
vigyori78
őstag
válasz Kroni1 #60211 üzenetére
Nekem F szériás van DLNA-n lehet feliratot és nyelvet is választani 'mkv.'
Egyedül beletekerni nem enged."A TV adás felvételéhez és a PC-ről felmásolt filmekhez elég egy USB HDD-t kettéparticionálni, vagy 2 külön HDD kell a két funkcióhoz?"
Én egy hdd-t használok rajta vannak a filmek a filmek mappában és mellé vesz fel,ha így zavar lehet kettéparticionálni is.[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
Új Firmware 6-os sorozat 1119.0
-
vigyori78
őstag
válasz snake55 #61828 üzenetére
Most válaszolok illetve kérdezek. 10pont
Fejhallgató kimenet = Fejhallgató
Egy sima sztereó jack dugó a végén 2 mezei /a mezei alatt azt értem Pl.:hifihez való hangfal amiben hangszóró és max hangváltó van/?
Ha igen egészségesebb lenne minimum egy PC-s hangfalszett.
Egy fejhallgató mW-os míg a hangfal W-os.
Mondjuk egy fejhallgató 500mW-os az olyan mintha egy 0.5W-os hangfal lenne rákötve.
Ha rákötsz egy 50W-os hangfalat az kb olyan mintha rákötnél 100 fejhallgatót 50000mW. -
vigyori78
őstag
Samsung Link ikonja szürke (kék helyett)
Ezt azt jelenti,hogy nem vagy bejelentkezve.
A szürke ikonra jobb klikk - közeli eszközök csatlakozási beállításai - megjelenik a böngészőben egy oldal a legalján tudsz hozzáadni mappát,illetve eszközt így a helyi hálózaton osztod meg a dolgokat.A másik lehetőség, a szürke ikonra jobb klikk - bejelentkezés - itt ha bejelentkezel akkor amiket megosztasz azt minden Samsung eszközről eléred.
Én az első verziót használom és ki is kapcsoltam,hogy a rendszerrel induljon a Samsung Link Tray Agent , mikor új filmet stb adok a mappához csak akkor nyitom meg a közeli eszközök csatlakozási beállításait és alul rányomok a frissítésre utána be is zárom a tálcán.
Így csak a AllShareFramework indul a géppel ami szinte észrevehetetlen.Ami gátolta a helyi megosztást az a eset smart security volt nekem, hiába állítottam ,hogy engedje a progit vagy portot.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok !
Akinek van 55" MU6102 tv-je lemérné nekem a talpa milyen széles.
Köszi. -
vigyori78
őstag
válasz vigyori78 #115681 üzenetére
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.